עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Goat17,

שלום לכולם יש משהו קטן שאני רוצה לעשות עם המחשב שלי ואני מקווה שתוכלו ליעץ לי איך עדיף לעשות את זה.. במחשב שלי יש שלוש דיסקים קשיחים על אחד מותקן W7 על השני W2008R2 והשלישי שמור לאחסון מה שאני רוצה לעשות זה להתקין גם XP לתמיכה לתוכנות שלא עובדות לי על 7 כעיקרון מוגדר לי היום דואל בוט בין ה7 ל2008 שעובד יופי, מה שאני רוצה זה אם להתקין את הXP על הדיסק שעליו מותקנת אחת ממערכות ההפעלה רצוי בלי לפרמט אף אחת מהן.. יש לי כלי שמשנה את גודל המחיצה ככה שזאת לא הבעיה שלי מה שאני רוצה זה שיהיה לי מסך בחירה לפני העליה של המערכת הפעלה כמו שיש לי היום רק שיכלול גם את הXP המערכת הפעלה שאני יכול לפרמט זאת ה2008 ואז להתקין עליה את הXP ואחר כך 2008 שוב מה שכן איך אני אגרום להן להופיע במסך ב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

היי, המחשב שלי ממש איטי, יחסית למה שהוא היה פעם (לפני כחצי שנה). הבנתי ש"לנקות רג'יסטרי" עוזר המון. משהו יכול להמליץ על תוכנה שעושה זאת טוב (ובחינם)? ואשמח לעוד טיפים להמהרת המחשב תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, בעת הפעלת המחשב,ה WIN7 עולה ''רגיל'', בעת שה- DESKTOP מנסה לעלות המחשב ממשיך לחשוב (העיגול מסתובב), ופשוט לא מופיע אף איקון של שולחן עבודה, המחשב פשוט נתקע ואין אפשרות לבצע ctrl alt del - יש פתרון לדבר הזה (העיגול פשוט ממשיך להתסובב לנצח ושולחן עבודה לא עולה) ? עשיתי שחזור מערכת אבל לאחר יום זה קרה שוב - ועוד הפעם הייתי צריך לבצע שחזור מערכת. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by kalda01,

יש לי מצגת PPT המכילה קבצי AVI מובנים שעובדת ללא בעיות במחשב עם XP PRO ואופיס 2010, אך במחשב עם חלונות 7 ואותה גירסת אופיס קטעי הוידאו מוצגים ללא קול. האם זו בעיית CODEC ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by rotemy,

שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS XP. כאמור, בצעתי התקנה מחדש של הווינדוס מבלי לפרמט את המחשב. לפני ההתקנה (בווינדוס הקודם) היו לי תמונות,תוכנות ועוד. אחרי הההתקנה הכל נעלם כלא היה על אף שהמחשב מראה כי אני משתמש ב25 ג'יגה (וזה בטוח לא הווינדוס). כל הדברים שהיו, היו על שם משתמש (כחלק מאפשרות לעשות חשבונות משתמשים) ועכשיו אין לי מושג איך אני מוצא אותם או מפעיל את המחשב על המשתמש שהיה קיים. אשמח מאוד אם משהו יעזור לי להבין איפה כל הקבצים הישנים נמצאים. תודה לעוזרים רותם

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  6. שלום לכולם. במחשב שלי יש לי 2 דיסקים קשיחים - דיסק קשיח 1: כוננים C, D - שעל כונן C יש את מערכת ההפעלה ויסטה, D שאר הדברים. דיסק קשיח 2: כונן F - כונן נפרד עליו יש גיבויים. אם אני מעוניין להתקין ווינדוס 7, כולל פירמוט של דיסק קשיח 1 וחלוקה אחרת של כונן C (מערכת הפעלה) וכונן D, האם מומלץ להוציא את הדיסק הקשיח של כונן F לגמרי מהמחשב כדי שלא יפורמט בטעות? או - כיצד אני מוודא שהוא לא יפורמט או ישונה כלל בעת התקנת ווינדוס 7? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by miycel,

גרסת 7600 שמותקנת לי במחשב,או גרסת 7700 (אם יש בכלל גרסה כזאת)או שכל גרסה אחרת? אני מתכוון לגרסה שמוכרים כיום בחנויות

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by flounder,

הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש עם חלונות 7 64bit בעברית. חבר אמר לי שישנן בעיות להתקין דרייברים ישנים על מערכת זו. המסך שלי לא כל כך ישן אבל אני לא בטוח שהדרייבר שקיבלתי איתו יעבוד LG W2261VP LCD . המדפסת שלי ישנה HP 5743 . כמו כן מצלמת רשת וכו'. האם הדרייברים שברשותי אכן לא יעבדו? צריך להתחיל לחפש באינטרנט האם הוציאו להם דרייברים חדשים אשר תואמים למערכת ההפעלה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  9. שלום יש ברשותי מחשב נייד מדגם : acer extensa 5630 לאחרונה ביצעתי ניקוי דיסק\בדיקת שגיעות(chkdsk)',ואיחוי בנוסף ביצעתי עדכון דרייברים כללי מאז כל פעם שאני מנסה לכבה תמחשב או להכנס למצב המתנה. המחשב נתקע במסך של ווינדוס "ווינדוס מבצעת כיבוי" "נכנס למצב המתנה" מכל השלבים שתארתי מה יכול להיות הגורם לבעיה הזו ... תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  10. משום מה ....יש לי איכסה (VISTA) לצערי כאשר אני מעלה את שולחן העבודה אין לי סמלילם. כל דבר אחר עובד כמו שצריך כפתור START הוא עובד וגם פס התחתון תקין גם כאשר אני גורר סמלילים לשולחן העבודה הם לא מופעים שם. כל התוכניות עובדות כסדרם. מדובר במוצר חוקי לחלוטין. תודה לעזרה ..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני משתמש בXP ויש פתאום קרטועים ב"עליית המערכת (הב"טעינה" יש 2 ריצודים) והמערכת קופאת אחרי כמה זמן במצב רגיל (לרוב אחרי 5 דקות בערך). מה צריך לעשות? מה יכול להיות מקור הבעיה? המחשב עובד פרפקט בsafe mode. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כל הזמן קופצת לי בקשת ססמא, איך אני עושה שיתוף ללא ססמא? וינדוס 7 נדמה לי הום פרימיום. וינדוס אקס פי נדמה לי הום אדישן. תודה.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by shedox,

כל פעם שאני מחבר DOK או הארדיסק חיצוני למחשב, התיקיות שבתוכו מופיעות כקבצי exe (תמונה מצורפת) .. אם אני לוחץ על התיקיות האלה, אז נפתח תהליך בשם הקובץ והוא כל פעם נפתח ונסגר וחוזר ככה בלולאה אינסופית ..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. המחשב שלי הריץ מזה זמן מה עותק פרוץ של WIN7. מופיע לי כל כמה דקות מסך שאומר שהעותק שברשותי אינו חוקי. קניתי רישיון ואני רוצה להכניס את הסריאל מבלי לפרמט ולהתקין מחדש. יש דרך לעשות את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by froggy,

שלום. מותקן אצלי במחשב WIN XP 32BIT יש לי דיסק קשיח 80 GB. הדיסק מחולק, DRIVE C - 20GB היכן שהוינדואוס מותקן דרייב C מלא ב19GB. ולכן כל פעם שמורידים קבצים גדולים הדיסק מתמלא, ואי אפשר להמשיך להוריד. 1. איך לדעת מה זבל בדרייב C? האם יש מקומות נפוצים בתקיית וינדואוס שמתמלאים בקבצי זבל? 2. האם ניתן להגדיר שהתיקיה זמנית תהייה בדרייבר אחר (D למשל)? בשביל למנוע מגרייב C להתמלא. 3. האם ניתן להגדיל את נפח דרייב C ללא פירמוט? תוחדה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Riquelme,

שלום יש לי מחשב עם מעבד 1.86GHZ וזכרון 4GB DDR2.השאלה שלי איזה גירסה של 7 עדיף להתקין עליו,32 ביט כדי להקל על המעבד היחסית חלש או 64 ביט כדי לנצל את כל ה4GB בזכרון או שאולי בכלל כדי להתקין XP של 64 ביט? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by civic,

אתם זוכרים שבוויסטה אפשר להפעיל את המדיה פלייר ולהקטין אותו למצב שרואים בר שיש בו לפיי פאוס קדימה אחורה ? איך עושים את זה בווינדוס 7 ?(במקום לכווץ לחלוטין)

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  18. עוד כמה ימים אקבל את המחשב הישן של בת דודה שלי שעליו אוכל סוף סוף אוכל להתאמן איך אני מתקין windows,מורח משחה טרמית מפרק OC וכ"ו. עכשיו-איך בדיוק מפרמטים? איזה תוכנות מומלצות בשביל הגיבוי לפני (דרייברים,ריג'סטי וכ"ו) מאיפה מורידים דיסק של windows בשביל זה? האם כשאומרים "פרמוט" מתכוונים למחיקת כל הקבצים ואז להתקין את המערכת הפעלה מחדש או פשוט לעשות rapair מהדיסק של windows וכ"ו. כל הפעולה הזאת היא בשביל אימון שאדע איך אני עושה את זה-אין פה "סכנה" שאני מתעסק אם דברים שאני לא מבין. אני לא צריך שום דבר על המחשב-אבל אני רוצה לדעת איזה תוכנות שימושיותל כי אני מתכנן לעשות פרמוט למחשב אחר בקרוב. תודה רבה לעוזרים! נ.ב.-המערכת היא XP.

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. שלום. במחשב נייח, כיצד אתם עוזבים את המחשב - האם מכניסים אותו למצב המתנה, מכבים לגמרי, או היברנציה? הכונן שלי הוא SSD, ולכן החלטתי לבטל את ההיברנציה, כדי לחסוך קצת מקום בהארדיסק. אבל שמתי לב שמצב ההמתנה לא ממש עושה משהו (או שאני טועה, אבל נדמה לי שאין ירידה בעוצמת המאווררים, למשל), ולכן אני מכבה את המחשב לעתים תכופות (וכאן יש לשאול - האם זה מזיק?). תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד אינטל ולוח אם ASUS והתקנתי אותו (כבר 4 פעמים). התופעה שחוזרת על עצמה היא שבשלב מסויים הוא מבצע restart ומרגע זה לא ניתן לעלות את ה - Windows בכלל ויש כל פעם restart. לעיתים ניתן לעלות עם Safe mode במודים השונים ולעיתים בכלל לא. זה קרה כל פעם בהתקנה אחרת של תוכנות שהשתמשתי בהן בעבר. ביצעתי Check disk והכל בסדר. באחת מההתקנות לא ניתן היה להתקין את ה - Windows וכל פעם הוא קרס בעת העתקת קובץ כלשהו (מסך כחול). אח"כ הצלחתי לבצע התקנות אחרי פורמט והגדרת מחיצות מחדש ע"י כלים מ - Hirens.BootCD. באחת הפעמים עליתי עם Mini XP ואז שניסיתי לגשת למחיצה Windows, קיבלתי הודעה שלא ניתן כי המחיצה נדפקה. אחרי Check disk ניתן היה לגשת למחיצה ואח"כ הצלחתי לעלו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by idan1,

שלום, אני מפרמט את המחשב בקרוב, החלטתי שאני מחליף את הXP הישן והטוב בWin 7. לאור המפרט שלי (E8400, 4GB) הבנתי שגרסאת ה64 ביט עדיפה. כשבאתי לבחור איזה גרסא (Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate) איבדתי כיוון. עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה. הסתכלתי גם על הטבלה בויקיפדיה ולא הצלחתי להבין מה עדיף בשבילי. אשמח אם תעזרו לי בבחירה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shahar07,

ה windows xp לא עולה, ברגע שמופיע הלוגו של xp, לאחר שנייה הוא נתקע ולא זז, מה זה יכול להיות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הזמנתי את הwin 7 של הסתדרות המורים והשאלה אם אפשר בינתיים להתקין את הwin 7 עד שזה מגיע בדרך כלל יש 30 יום לאשר את האקטיבצייה לא? או שזה ידרוש ממני בכל מקרה להתקין מחדש את הכל ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ortheking93,

היי התקנתי ווינדוס 7 64 ביט וכל דבר שאני עושה נתקע וממשיך לאחר כמה שניות\דקות בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by Big_White,

היום התקנתי ווינדוז 7 אולטימייט X64 הורדתי את כל הדרייברים/תוכנות... ויש בעיה... המקלדת שלי לא מתפעלת את הווינמפ מכפתורי המולטימדיה, בשביל לעשות את זה צריך ללחוץ על הסמל שלה למטה כדי שהוא יעלה למסך ורק אז אפשר לתפעל את הווינאמפ עם הכתפורים אבל אז זה לא מועיל כי אינ יכול פשוט ללחוץ על הכתפור בתוכנה. במערכת הקודמת זה עבד כמו שצריך ובזאת הוא מסרב... מקלדת של מייקרוסופט. כמובן שהורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים