עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל האייקונים בדסקטופ ובכל המחשב נעלמו יש רק תשם של התוכנה שאני לוחץ על התחל זה לא מגיב . מה אני יכול לעשות ? עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא שום וירוס. יש לי ווינדונס 7 32 בייט . תעזרו לי בבקשה !! תודהה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. אני מתכנן לקנות מחשב חדש (I5 2400 + HD5850) ויש ברשותי ווידוס מקורי של אבל ישן (XP) וחשבתי להתקין אותו במקום לרכוש מערכת הפעלה חדשה ,המחשב יהיה למשחקים , אז אם אני מתקין מערכת הפעלה ישנה זה יורד איך שהוא את הביצועים או שזה לא יתמוך בכל הרכיבים שיותקנו על המחשב ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום הורדתי את התוכנהשל העדכון מהאתר של מיקרוסופט, התקנה הוא שואל אותי אם אני רוצה למחוק לשמור חלק או לשמור הכל, אבל הוא מונע ממני ללחוץ על שמירה כוללת. בהערות הוא רושם לי את הסיבה שזה לא אפשרי כי הווינדוס שלי באנגלית והתוכנה בעברית(למרות שהורדתי אותה ממיקרוסופט האמריקאי). איך מסדרים עדכון לווינדוס 10 מבלי למחוק כלום עזרההה בבקשההה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ^MaTaN^,

איך אני מסדר את זה כל 5 דקות זה קופץ לי שמתי את הדיסק של הוינדוס וזה חוזר לי אחרי 10 דקות .

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה קטנה. אני רוצה ליצור תקייה בשם CON בחלונות XP. זה בלתי אפשרי כי CON זו מילה שמורה עוד מימי DOS. יש באינטרנט הצעות לפתרון, אחת מהן היא דרך ה - Command line: md\\.\\c:\\con מישהו יכול להסביר לי בשביל מה צריך את הנקודה אחרי ה - \\ ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום מדובר במחשב של אחי הקטן, שנורא אוהב להתקין דברים על המחשב כאמור כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה, עושה רושם שהאקספלורר קופא, כי כל שורת המשימות לא מגיבה, והעכבר הופך לעיגול חושב כשמצביעים עליו. כשמנסים להפעיל את הTASK MANAGER אז גם הוא קופא, ואי אפשר לדעת מי אחראי על זה, ואי אפשר לסגור כלום. נכנסתי לסייף מוד, ומחקתי כל דבר שלא נראה לי קשור. בדקתי בMSCONFIG בדברים שעולים, ואין שם דבר חריג. כרגע אני מריץ סריקה עם AVAST במחשב ההוא. יש עוד משהו שאפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם ! אני מנסה להסיר מתיקייה מסויימת, את הV של "מוסתר", הבעייה היא שזה חסום מה ניתן לעשות ? מישהו יודע? ??? תודה לעוזרים.. הנה תמונה המסבירה יותר את הבעייה:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בנוסף למשקפי מציאות מדומה במחירים עממיים ממיטב היצרניות בשוק, מיקרוסופט מכינה צעדים נוספים להנגשת הטכנולוגיה הטרייה לקהל יעד רחב במיוחד לכתבה

9. Started by elad-k1,

שלום אני לא מצליח להכנס "למנהל המשימות" זה רושם לי -מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך! איך מסדרים את זה?! וגם אני לא מצליח ליראות תיקיות שמתי על "מוסתר" אני רגיל להכנס לכלים ואז אפשריות תקייה אבל אין לי את רשום לי רק מיפוי,ניתוק וסינכרון .

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מישהו אולי מכיר תוכנה לפתיחה של כמה חלונות באותו חלון כמו שיש בלינוקס אציין שהשתמשתי בתוכנה בשם Clover אבל היא מאוד איטית ומכבידה על המחשב תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Liran.D,

שלום רב, התקנתי היום את מערכת ההפעלה windows standard embedded 7 מפני שהמחשב הנייח ממש חלש... ואני חיפשתי ולא מצאתי אקטיבציה. אני ממש זקוק לעזרתכם, הנה העמוד שהורדתי משם את מערכת ההפעלה: http://horadot.net/view,33363,%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1_7_-Microsoft_Windows_Standard_7_August_2010_x86-LiTE__*%D7%A0%D7%91%D7%93%D7%A7*.html תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי מחשב נייד של ACER דגם 4314 והמערכ הפעלה שלי (ויסטה) קרסה לגמרי.. עכשיו במחשב יש מחיצה שנמצא בה ההתקנה של הוינדוס המקורי עם כול הדרייברים של המחשב.. איך לעזאזל אני גורם למחשב להיכנס לזה במקום לנסות לעלות את הוינדוס? דרך הביוס אני לא רואה שום פקוד או משהו דומה שנותן את האפשרות .. מישהו אולי מכיר איזה כפתור ללחוץ או משהו כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי Win7 Premium ויש לי בעיה, כל פעם שאני מדליק את המחשב זה רושם לי הודעה כזו: "There was a problem starting winaco32.rom" "The specified module could nott be found" אני יודע מה הם אומרים לי פה, אבל חיפשתי בגוגל את השם של הקובץ ולא מצאתי, אני צריך עזרה. אני חושש שהאנטי וירוס מחק אותו.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. תראו זה התחיל ככה שמתי לב שהמחשב שלי התחיל להיות איטי מדיי והוא מרבה להיתקע באינטרנט רק שתדעו שהוא קיים כבר כמעט שנה ועד עכשיו אפילו פעם אחת הוא לא נתקע.. אז ככה אחרי שהוא נהיה איטי נוצרה עוד בעיה נכנסתי למחשב שלי ואיך שנכנסתי ישר קפצו לי שלושה הודעות של אנטיוירוס נורטון שאומרות שהמחשב נגוע בקובץ "בלהבלהבלה" רק לידע היו יותר מ30 שמות שונים ולמטה היה רשום שסוג הקובץ זה טרויאן עכשיו עשיתי אוקיי נכנסתי לאן שהאנטיוירוס הפנה אותי שזה תקיה SYSTM32 וחיפשתי את הקובץ לא היה ולא נברא אפילו קובץ אחד לא מצאתי ניגשתי מיד לאפשרות החיפוש חיפשתי רבים מן הקבצים גם בחיפוש של נסתרים וכלום לא קיימים אבל האנטי וירוס מתעקש ומעלה כל פעם את ההודעות הללו מחדש שאני נכנס למחשב שלי או לאינטרנט אקספ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. זה התחיל לפני יומיים בערך, כל פעם שאני משנה את שפת ההקלדה לאנגלית או משתמש בCAPS LOCK. המחשב נתקע לכמה שניות ואז כותב. זה גם במשחקים ככה, אני לא יודע מה בדיוק הבעיה. עשיתי ריסטרט, בדיקה נגד רוגלות, איחוי דיסק (על כל מקרה) ניקיתי TEMP. מה הלאה? זה דיי מציק, כשאני כותב מכתב או מייל חשוב. זה פתאום נתקע לי, ואני עסוק בהקלדה ואני לא שם לב לזה, עד שאני צריך להקליד כמה שורות מהתחלה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by sdrum177,

שלום חברים מותקנת אצלי מערכת WIN 7 בעברית גירסת PRO עם SERVISE PACK 1 המערכת הותקנה רק לפני מספר ימים על דיסק קשיח חדש לגמרי יש בעיה שאני לא מצליח להחזיר את המחשב משינה. לא משנה על מה אני לוחץ, עכבר מקלדת לא עוזר עד שאני לא לוחץ על כפתור ה-RESET בעיה נוספת שאיני יודע אם קשורה או לא והיא הייתה קיימת גם לפני ההתקנה החדשה: בזמן שהמחשב מבצע כיבוי לא רצוני ועולה מסך שחור בהתחלה שבו כתוב שיש לבחור עם לחצני החצים על אחת האופציות כמו SAFE MOE או להפעיל את WIN רגיל בזמן שיש ספירה של 30 שניות... המקלדת לא מגיבה ואז אני בעצם צריך לחכות את כל ה-30 שניות המקלדת היא USB אלחוטית של MICROSOFT והדרייבר שלה מותקן. דרייבר מסוג INTELIPOINT התואם את דגם המקלדת אודה לכם על פתרונות לש…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dovik,

אחרי התקנת המע' הנ"ל וניסיון להתקין תוכנת skype, לדוגמא, מופיע חלון עם מודעה שחסר microsoft installer. בפעמים קודמות שהתקנתי מערכת זה לא הופיע והכל היה כשורה.. אשמח לעזרה..

18. ^ השאלה בכותרת. 1.קניתי מחשב עם 4GB זיכרון, והכוונה שלי הייתה לקנות מערכת הפעלה 64bit כדי לנצל אותו. עכשיו חסרון משמעותי ששקלטתי מההסטיקי: ממה שהבנתי שלא רק שהויסטה תתפוס יותר זיכרון אלא גם כל תוכנה אחרת וזה רע מאוד. האם ב-4GB וה-64bit אני אוכל למשל לשחק קרייסיס על high, להריץ אנטי וירוס, פיירפוקס ועוד 2 תוכנות קלות ברקע ולא להרגיש איטיות? אם כן אז איזה ווינדוס מומלץ: Vista 64bit או XP 64bit. 2. לאור הדיבורים על windows 7 שהיא מחליפה את ה-vista שהיא בעצם רק מערכת ביניים בינונית, האם עדיף לא להשקיע בה את הכסף ולקנות XP? האם ה-Vista תשרת אותי היטב למשך ה-שנתיים וחצי/3 הקרובות לפני שמשהו ראוי יחליף אותה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם המערכת שלי: Window xp sp2 Ie 7 Nod32 Zone alarm Emule והבעיה הבאה: בהפעלת מחשב הכול עובד כמו שצריך וללא שום בעיות. אבל אחרי זמן מה, אני לא יכול להפעיל שום דבר מהתוכנות (אפילו הכי פשוטות כמו notepad ), רק מופיע ההודעה הבאה: " windows cannot access the specified device, path, or file. you may not have the appropriate permissions to access the item" לא יכול להיכנס ל-task manager אני לוחץ, והמחשב פשוט לא מגיב ואפילו כיבוי רגיל דרך start לא עובדת המחשב פשוט לא מגיב. כך שאני מפעיל אותו מחדש דרך reset. לדעתי זה בגלל אי-התאמה בין ה-zone alarm לבין ה-emule, כי אם אני לא טועה, כשהיה אצלי bitdefender במקום ה-nod אז עדיין הייתה לי את הבעיה הזאת. אך עדיין אני לא בטוח וגם א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eranisra,

שלום, מוגדר לי בויסטה שומר המסך BUBBLES שייפעל לאחר 7 דקות. הוא משום מה לא מופעל, המסך שלי נכנס למצב סטנד ביי כעבור 15 דקות (זה מה שמוגדר). יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. כאשר אני מנסה לרשום את קובץ ה DLL ,לפי הפקודה הבאה ב- regsrv32 mshtml : RUN , אני מקבל את ההודעה הבאה : mshtml was loaded, but the dllunregisterserver entry point was not found. היתה לי בעיה עם קובץ אחר שסרב להרשם, פשוט כיוון שהיה חסר ,MSJAVA , אבל הורדתי אותו ושמתי אותו ב system32, ועכשיו הוא נרשם כמו שצריך. מה עושים עם הקובץ MSHTML שאכן נמצא בספרית SYSTEM32 ? win XP HOME SP2 IE7 תודה למשיבים.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ItamarVa,

שלום לכולם יש לי מחשב קומפאק מיני 311 אין בו CD כרגע מותקן בו WIN7 עקב מחסור בזיכרון אני רוצה להתקין עליו XP ניסיתי מדריכים שונים באינטרנט והכל ללא הצלחה הצלחתי להגיע לשלב ההתקנה אבל הוא נתקע לי ודופק מסך כחול לפני שאני מגיע לשלב שאני יכול לעשות משהו בבקשה תעזרו לי משום שהמחשב בקושי זז עם 7 תודה מראש לכולם איתמר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Cropsey,

היי, בזמן האחרון שמתי לב שיש לי כמה תהליכים פתוחים של explorer ברקע, אני לא יודע ממש למה. סרקתי לוירוסים והכל ולא נמצא שום דבר שקשור לזה. מישהו יודע למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by d9j72jd29,

יש לי תוכנה של JAVA שרצה על WIN7 אני רוצה לנקות לה את כל הCACHE מבלי להרוג את התהליך האם זה אפשרי?

25. שלום חבריה. בבוקר שבדקתי את המחשב הוא היה תקוע עם מסך שחור והופיע ההודעה ntldr is missing press ctrl + alt+ delete to boot. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 אולטימייט. לא התקנתי שום חומרה חדשה, לא ביצעתי שום שינוי בהגדרות. המחשב דלק בלילה ובבוקר היה תקוע. מדובר במחשב חזק בן 4 חודשים גג. (icore 7 860, לוח אם P55, הדיסק הקשיח 1גיגה של סמסונג (בן פחות מ4 חודשים) וישנם עוד 3 דיסקים נוספים ...) ביצעתי כמה נסיונות לתיקון העניין... עשיתי ריסטארט. לא עזר. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אך משום מה לא מצאתי מועדים אחורה חוץ מיום אחד... לא עזר. ניסיתי לעשות תיקון בעזרת דיסק ההתקנה: הקטע המוזר שבאחד השלבים של תיקון ה- start up הווינדוס מבקש לבחור מערכת הפעלה מתוך הרשימה אך לא מופיע לי שום…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.