Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס 8 מקורי, אחרי שהתקנתי ווינדוס 8, שדרגתי לווינדוס 8.1 ולאחר מכן לווינדוס 10. אם בעתיד מסיבה כלשהי אני אצטרך לפרמט את המחשב ולבצע התקנה נקייה של 8, כדי שיהיה לי עוד פעם 10 אני אצטרך לחזור על אותו תהליך? מה לגבי אחרי שנה של השדרוג חינם? אני עדיין אוכל לשדרג מ8.1 ל10 בחינם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש (I5 2400 + HD5850) ויש ברשותי ווידוס מקורי של אבל ישן (XP) וחשבתי להתקין אותו במקום לרכוש מערכת הפעלה חדשה ,המחשב יהיה למשחקים , אז אם אני מתקין מערכת הפעלה ישנה זה יורד איך שהוא את הביצועים או שזה לא יתמוך בכל הרכיבים שיותקנו על המחשב ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Win7 Premium ויש לי בעיה, כל פעם שאני מדליק את המחשב זה רושם לי הודעה כזו: "There was a problem starting winaco32.rom" "The specified module could nott be found" אני יודע מה הם אומרים לי פה, אבל חיפשתי בגוגל את השם של הקובץ ולא מצאתי, אני צריך עזרה. אני חושש שהאנטי וירוס מחק אותו.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מסדר את זה כל 5 דקות זה קופץ לי שמתי את הדיסק של הוינדוס וזה חוזר לי אחרי 10 דקות .
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס מסויים עם כל מיני תוספות ונראה לי שזה דפק את זה , אני פשוט לא יכול לשנות את שפת ההקלדה ככה שכדי לכתוב באנגלית אני חייב ללחוץ על TAB או להשתמש בתוכנה מסוימת שאיך שהוא שם זה עובד עדיין מישהו יודע איך אני מגיע לכפתור הזה בסרגל כלים שאפשר לשנות דרכו את השפה ? אם מישהו מכיר את הבעיה אז אשמח לשמוע תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה תופס לי איזה 90 אחוז מה CPU מה זה ואיך אפשר להוריד את זה קצת מהמעבד שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי היום את מערכת ההפעלה windows standard embedded 7 מפני שהמחשב הנייח ממש חלש... ואני חיפשתי ולא מצאתי אקטיבציה. אני ממש זקוק לעזרתכם, הנה העמוד שהורדתי משם את מערכת ההפעלה: http://horadot.net/view,33363,%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1_7_-Microsoft_Windows_Standard_7_August_2010_x86-LiTE__*%D7%A0%D7%91%D7%93%D7%A7*.html תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם..אתמול החלפתי מעבד במחשב שלי..מ-2.8 ל-3.0.. החלפתי..הכל היה בסדר,המחשב עלה והודיע לי שהתקנת המעבד הצליחה ושאני צריך לעשות ריסט כדי שכל השינוייםן יכנסו לתוקף.. עשיתי ריסט ומאז המחשב לא מגיע לווינדווס..כל מה שניסיתי לא עובד!..הוצאתי את הבטריה..איפסתי את הג'אמפר של הביוס..הכל הכל והמחשב פשוט לא עולה.. ניסיתי גם לתקן את ההתקנה של הווינדווס(ריפר) וזה גם לא נותן..זה תמיד מסיים את ההתקנה של הווינדווס עצמו ושזה מגיע לחלק שהמחשב אמור לעשות ריסט לבד ואז להמשיך להתקין..(אחרי כל הבדיקה וההתקנה שהוא מבצע במסך הכחול..)..הוא לא ממשיך ופשוט עושה ריסט!.. גם אחרי שאני מסיר את הבטריה ומחזיר,זה כותב לי שהאוברקלוקינג נכשל כשבפועל אין אוברקלוק..אומר לי שהבטרייה כמעט ריקה בזמן שלא מש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש, שיש לו ווינדוס חוקי. במחיצה על המחשב, אני רוצה להחליף הארדיסק ולפי מה שהבנתי אני צריך לעשות אימג' כדי להשאר עם הווידוס הנ"ל. אם אני מוותר על המידע ומוריד ווינדוס ברחבי הרשת, ושם לו הסידי קי החוקי שקיבלתי עם המחשב. בגב של המחשב. הווינדוס ישאר חוקי? או לא? על כמה מחשבים אני יכול להתקין את הוינדוס הנ"ל? אם למשהו יש גם הסבר פשוט לאיך עושים את האימג' זה גם כן יעזור. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הקבצים, לפתע כל קובץ MP3 שקיים לי על המערכת, ויש לי כמעט איזה 5 ג'יגה של קבצים כאלה, שוכפל ויצר קובץ נוסף בעל אותו שם אבל סיומת שונה, שנקרא VBS FILE, כל קובץ VBS שוקל כ 11.8 קיי הייתי מוחק אחד אחד בעצמי אבל לא רק שזה הרבה קבצים, אני רוצה לדעת מה הבעיה האמיתית לתוצאה הזאתי אולי וירוס כלשהו ? או ש?.. אודה אם תעזרו לי .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי Win7 גם X64 וגם X86 ; לשם ההדגמה אני אקרא ל-X64 "מערכת 1" ול-X86 "מערכת 2", שיהיה קל יותר להבין. במערכת 1 יש את כל השירים שלי. במערכת 2 אין לי שירים. האם אני יכול לגשת לשירים שבמערכת 1 דרך מערכת 2, ולנגנם על נגן שהורדתי במערכת 2? או שאני חייב להוריד הכל מחדש? כמובן שהשאלה מכוונת גם למשחקים וכו'. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מחר באים לאסוף את המחשב הנייד לצורך בדיקת תקינות המחשב , שמתי לב שווינדוס 8 מכריח אותי להיות מחובר עליו רק דרך חשבון האוטלוק, האם ניתן להתנתק מיזזה לנתק את זה שפשוט מדליקים את המחשב והווינדוס יעלה מבלי צורך להתחבר ?או שהאיימל של האוטלוק שלי יופיעה שם ? פשוט יוזר פשוט כמו בווינדוס 7. או לפחות לנתק את עצמי משם במחשבים ניידים יש אפשרות לעשות מין התקנת מערכת 8 מחדש , האם זה תהליך פשוט שלא דורש דיסק ? לפני שאני ימסור את המחשב לעשות את זה . תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה לפתיחה של כמה חלונות באותו חלון כמו שיש בלינוקס אציין שהשתמשתי בתוכנה בשם Clover אבל היא מאוד איטית ומכבידה על המחשב תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
נראה המחשב עובד יופי מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון אני מתעסק הרבה זמן כבר בתיקון מחשבים והבעיה הזאת מאוד נפוצה שהקובץ נמחק ואז מפעילים את המחשב מחדש ויש את השגיאה ntldr is missing please press control+alt+delete to rester עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לדוגמא לבנות boot cd שפשוט יעתיק תקובץ לכונן C:\ ויפתור תבעיה או מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה ואיך יוצרים דיסק בוט שיעשה את זה כי כול פעם לפרמט ולהתקין ווינדוס וכול זה ..זה תהליך קצת ארוך אז עם זה אפשרי זה יקל עלי מאוד. תודה רבה לעזורים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד בשביל אישתי. משהו ישן אבל סביר. מדובר על hp פוילון dv 1000 התקנתי לה כמה תוכנות אופיס ועוד כמה תוכנות נוספות וראיתי שה 1/2 גיגה רם לא סוחב אז מצאתי זיכרון מתאים באי ביי והרחבתי ל2 גיגה. אני מניח שהמעב כבר זקן אבל יש מצבים שהמחשב עובד יפה ולפעמים הוא ממש זוחל עד נתקע. נכון לעכשיו הוא אחרי פירמוט ללא וירוסים וכלום. העינין הוא שהוא עדין לא רץ במהירות הרצויה ואני בטוח שזה בגלל משימות שפועלות ברקע ודורשות משאבים למרות שאין לי שימוש שותף בהם. השאלות הם אלה: 1) האם ניתן לנתרל משימות שאין לי בהם שימוש שותף ואם כן איזה מתוך הרשימה? 2) איך אני מנתרל אותם בצורה כזאת שלא אצטרך לעשות את זה כל פעם שאני מאתחל את המחשב? 3) איך אני מנתרל כל מני תוכנות שנפתחות ליד השעון? ש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ השאלה בכותרת. 1.קניתי מחשב עם 4GB זיכרון, והכוונה שלי הייתה לקנות מערכת הפעלה 64bit כדי לנצל אותו. עכשיו חסרון משמעותי ששקלטתי מההסטיקי: ממה שהבנתי שלא רק שהויסטה תתפוס יותר זיכרון אלא גם כל תוכנה אחרת וזה רע מאוד. האם ב-4GB וה-64bit אני אוכל למשל לשחק קרייסיס על high, להריץ אנטי וירוס, פיירפוקס ועוד 2 תוכנות קלות ברקע ולא להרגיש איטיות? אם כן אז איזה ווינדוס מומלץ: Vista 64bit או XP 64bit. 2. לאור הדיבורים על windows 7 שהיא מחליפה את ה-vista שהיא בעצם רק מערכת ביניים בינונית, האם עדיף לא להשקיע בה את הכסף ולקנות XP? האם ה-Vista תשרת אותי היטב למשך ה-שנתיים וחצי/3 הקרובות לפני שמשהו ראוי יחליף אותה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של JAVA שרצה על WIN7 אני רוצה לנקות לה את כל הCACHE מבלי להרוג את התהליך האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבריה. בבוקר שבדקתי את המחשב הוא היה תקוע עם מסך שחור והופיע ההודעה ntldr is missing press ctrl + alt+ delete to boot. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 אולטימייט. לא התקנתי שום חומרה חדשה, לא ביצעתי שום שינוי בהגדרות. המחשב דלק בלילה ובבוקר היה תקוע. מדובר במחשב חזק בן 4 חודשים גג. (icore 7 860, לוח אם P55, הדיסק הקשיח 1גיגה של סמסונג (בן פחות מ4 חודשים) וישנם עוד 3 דיסקים נוספים ...) ביצעתי כמה נסיונות לתיקון העניין... עשיתי ריסטארט. לא עזר. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אך משום מה לא מצאתי מועדים אחורה חוץ מיום אחד... לא עזר. ניסיתי לעשות תיקון בעזרת דיסק ההתקנה: הקטע המוזר שבאחד השלבים של תיקון ה- start up הווינדוס מבקש לבחור מערכת הפעלה מתוך הרשימה אך לא מופיע לי שום…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחותי הקטנה שיחקה משחקים במחשב שלי. שמתי לב שפתאום המון תוכנות נהפכו עם אייקון של Adobe Reader . וכאשר אני לוחץ עליהם זה נותן שגיאה ולפעמים פותח את Adobe Reader ואומר שהיא אפשר לקרוא אותם. איך אני מחזיר את זה למצב שאני יכול להשתמש בתוכנות האלה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב ישן ואני נותן אותו לאחותי (עם קצת שיפורים) הנה המפרט הצעות למערכת הפעלה שימוש: ICQ וWORD מפרט: P1 200MHZ 80 MB SDRAM 1.5 WD (הראשונים של WD) אם צריך עוד פירוטים אני יתן
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעייה מה זה מוזרה. הסדיק קשיח שלי מתמלא לבד בכונן C (עליו מערכת ההפעלה), היום לפני שיצאתי עם חברים בדקתי כמה שטח פני והיה 3 ג"ב פנויים ואחרי שעתיים - שלוש שחזרתי רק 2 ג"ב היו פנויים. למה זה קורה? יש אולי איזה תוכנה שיכולה להראות לי כמה ג"ב מתווסף לפי שעה? כלומר שהיא תראה לי כמה ג"ב מתווסף באיזה מיקום ובאיזה שעה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם כונן ישן שמקפיץ מסכים כחולים חדשים מידי פעם אני מקבל ריסט למחשב, וב-Event Log רשום: AMLI: ACPI BIOS is attempting to write to an illegal IO port address (0x4d1), which lies in the 0x4d0 - 0x4d1 protected address range. This could lead to system instability. Please contact your system vendor for technical assistance. לדעתי זה הכונן הקשיח (מדובר בכונן ישן). השאלה שלי היא האם ואיך ניתן לכבות את אופציית ה-ACPI. חיפשתי דברים קשורים בביוס ולא מצאתי. כנ"ל לגבי הגדרות של מע' ההפעלה. ניסיתי למחוק את דרייברי ה-ACPI ב-Device Manager אבל זה לא עזר (הם פשוט חוזרים).
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה 64 ביט פרו ווינדוס 7 ושאני נכנס להוספה הוסרה חצי מהתוכנות שהמחשב מתקין אוטומטית מ WIN UPDATE זה 32 ביט איך זה ? אפילו ה IE 10 אצלי רשום 32ביט !!!! עשיתי התקנה של FLASH PLAYER ורשום באתר שהוא מזהה שיש לי מערכת 64 ולוח בקרה רשום שיש לי 32 ביט איך זה ? ? ? איך זה ? והתקנתי FLASH 64 ! אפילו ה IE10 זה 32 ולא מצאתי זכר למילה 64 !!!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לעדכן את גרסת הוינדוס הקיימת אצלי בשל תוכנה שאני עובד איתה שדורשת זאת. לפי אתר האינטרנט של מייקרוסופט, העדכון פשוט וכל מה שאני צריך בעצם לעשות זה ללכת לחנות הקרובה ולקנות קוד שדרוג. לאחר כמה שיחות טלפוניות עם חברות שונות באיזור חוף הכרמל, היכן שאני גר, כל החנויות הציעו שדרוג לוינדוס החדש. האפשרות היחידה שהציעו לי היא לקנות עותק חדש בכ-950 שקלים. אני לא יודע אם אני מפספס פה משהו, אבל יש לי כרגע עותק מקורי של הוינדוס ואני רוצה להמשיך להשתמש בעותק מקורי. אשמח לעזרה ממי שביצע או יודע.. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-