Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
WIN XP PRO SP2 1. שחזור מערכת: משום מה נקודות השחזור שיצרתי או שנוצרו אוטומטית נמחקות , ותמיד נשארת לי נקודת שחזור אחת (האחרונה). כנראה לאחר כיבוי. 2. משימות מתוזמנות: כשמנסה להוסיף מזימה מתוזמנת נדרש להקיש סיסמת ADMIN , למרות שלא הוגדרה סיסמה. ניסיון לעקוף הדרישה לסיסמה מבהיר כי ללא סיסמה המשימה לא תופעל לפי התזמון. הצעות ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים מותקנת אצלי מערכת WIN 7 בעברית גירסת PRO עם SERVISE PACK 1 המערכת הותקנה רק לפני מספר ימים על דיסק קשיח חדש לגמרי יש בעיה שאני לא מצליח להחזיר את המחשב משינה. לא משנה על מה אני לוחץ, עכבר מקלדת לא עוזר עד שאני לא לוחץ על כפתור ה-RESET בעיה נוספת שאיני יודע אם קשורה או לא והיא הייתה קיימת גם לפני ההתקנה החדשה: בזמן שהמחשב מבצע כיבוי לא רצוני ועולה מסך שחור בהתחלה שבו כתוב שיש לבחור עם לחצני החצים על אחת האופציות כמו SAFE MOE או להפעיל את WIN רגיל בזמן שיש ספירה של 30 שניות... המקלדת לא מגיבה ואז אני בעצם צריך לחכות את כל ה-30 שניות המקלדת היא USB אלחוטית של MICROSOFT והדרייבר שלה מותקן. דרייבר מסוג INTELIPOINT התואם את דגם המקלדת אודה לכם על פתרונות לש…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 על מחשב נייח שכולו חדש אבל הארדיסקים קצת ישנם ועם אותו דיסק התקנתי אותו על מחשב נייד יש לי חבילה של תוכנות שאני מתקין על כל מחשב חדש ככה שיש אותם גם על הנייד וגם על הנייח יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחשב הנייח...מה שעוד יותר מוזר זה שהיא הייתה קודם והיא חזרה גם אחרי פירמוט נגיד גוגל כרום נפתח רגיל ועובד ממש מהר אבל לפעמים במעבר בין טאבים כאילו אני רואה את השולחן עבודה או את סאפארי שפתוח מאחורה ובעבודה נגיד עם קיואימולטר [אימולטור של מחשב מאוד קל] החלון של המחשב הוירטואלי כאילו קופץ טיפה ימינה ולמטה וכתוב עליו "לא מגיב" אבל זה כאילו בקפיצות ממש מהירות בין מגיב ללא מגיב ואפשר בערך לעבוד ככה...זה קורה בעוד יישומים... עוד בעיה מוזרה זה כשאני פותח תדיסק און ק…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה מה זה מוזרה. הסדיק קשיח שלי מתמלא לבד בכונן C (עליו מערכת ההפעלה), היום לפני שיצאתי עם חברים בדקתי כמה שטח פני והיה 3 ג"ב פנויים ואחרי שעתיים - שלוש שחזרתי רק 2 ג"ב היו פנויים. למה זה קורה? יש אולי איזה תוכנה שיכולה להראות לי כמה ג"ב מתווסף לפי שעה? כלומר שהיא תראה לי כמה ג"ב מתווסף באיזה מיקום ובאיזה שעה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום תמיכה טכנית מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, התקנתי על הנייד שלי win7 ultimate (ואפילו חוקי :-) ) איך אני מפעיל xp mode ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לא יודע בדיוק מה עשו לי במחשב (למעשה אין לאף אחד גישה מנהלים במחשב, אלא רק מוגבל).. אבל כשאני חוזר.. אני רואה את הגפנים בשולחן עבודה כבולט הכל.. ובתוך הדפדפן וכל התוכנות האחרות.. הכל בטקסט נטוי ולא ברור.. הנה צילום לדוגמא: האם יש פתרון לבעיה הזו?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש כרגיל במחשב כשפתאום נפתח לו דפדפן אינטרנט אקספלורר עם אחת מהפרסומות טריוויה האלה שאם תנצחו תזכו באיפון (אעלק). המקרה חוזר על עצמו כל חצי שעה בערך. בכל מקרה אינטרנט אקספלורר הוא לא דפדפן ברירת המחדל שלי- אז לא נראה לי שזה אחת התוכנות שנמצאות במחשב. בנוסף לכך הרצתי את האנטי וירוס שלי (AVAST) והוא טוען שהמחשב נקי מוירוסים. למישהו יש רעיון מה קורה? אני משתמש בווינדוס XP תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יום אחד ה- XP שלי פשוט החליט לשנות את ה- Icons שלי כונן C וכונן D שלי. ניסיתי לשנות בחזרה עם כל תוכנות ה- Icons האפשריות אבל שום דבר לא הלך! מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי שני יוזרים במחשב: יוזר Administrator ויוזר ברירת המחדל שנקרא biton. אני תמיד משתמש ביוזר השני (שבו מותקנות כל התוכנות שלי וההגדרות), אך משום מה יש בו בעיה שלעיתים לא ניתן לשמור קבצים או למחוק אותם, בעיה שלא קיימת ביוזר השני. האם ידוע לכם ממה יכול לנבוע דבר כזה? האם זו הגדרה שיכולה להיות איפשהו במערכת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש קישור לקניית רשיון לכל החיים לגרסת 2013 של אופיס. מישהו מכיר? יש אולי לינק? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי Video hardware error בויסטה 64-ביט. יש לציין שזה היה כמה שעות לאחר פירמוט (אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים, של הלוח אם ושל כ. המסך). זה לא היה כזה נורא, סך הכל לא יכלתי ללחוץ על כלום למשך 3-4 שניות ואז המסך הפך לשחור וחזר אחרי שתי שניות בערך, ואז קיבלתי דו"ח של ויסטה על התקלה: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20091009-0151.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי וינדוס xp עם sp1 אבל הבעיה היא שלפעמים העכבר פשוט נעלם מהמסך ואחרי חצי דקה בערך חוזר מישו יודע מזה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם אפשר להכין דיסק הפפעלה של 98 באקס פי? אני צריך להכין דיסק הפעלה שיוכל לזהות את הכונן סידי רום בדוס כך שאוכל להתקין וינדוס. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
למה כל הזמן ש WIN98-me וכו'... נתקע-נופל באמצע העבודה זה לא נכון !!!!! אני לא אומר שזה הדבר הכי יציב שיש אבל אני עובד עם מליון תוכנות בהרבה אתרים וזה לא ממש מזיז לWIN98 המסכן שלי... ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש (I5 2400 + HD5850) ויש ברשותי ווידוס מקורי של אבל ישן (XP) וחשבתי להתקין אותו במקום לרכוש מערכת הפעלה חדשה ,המחשב יהיה למשחקים , אז אם אני מתקין מערכת הפעלה ישנה זה יורד איך שהוא את הביצועים או שזה לא יתמוך בכל הרכיבים שיותקנו על המחשב ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה היא כזו יש לי כיום ווינדוס 7 HOME שקבלתי עם המחשב נייד ASUS N75A עכשיו אני משתמש במחשב כבר 4 שנים+- ויש לי הרבה דברים קרוב ל1T אם אני משדרג לWIN הכל נמחק כמו פורמט או שזה נשמר מישהו יכול להסביר מה הולך שם ואם יש דרך לשדרג בלי שימחקו קבצים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שרת משחק של משחק mmorpg שכל חפץ שנוצר בו בתוך המשחק יוצר קובץ של 1KB בתיקייה מסויימת על השרת שלי. יש לי בתיקייה הזאת מעל מיליון קבצים שכל קובץ הוא 1KB. אני רוצה למחוק את התיקייה הזאת לגמרי מהשרת (שלא יגיע לrecycle bin. שימחק לגמרי) אבל כשאני משתמש בShift+Delete למחוק את התיקייה הזאת השרת קופא ונתקע וזה יכול להגיע גם לכמה שעות שהוא תקוע. אני צריך את הדרך המהירה ביותר (ושלא תתקע לי את המחשב) למחוק את התיקייה הזאת לתמיד. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להכנס "למנהל המשימות" זה רושם לי -מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך! איך מסדרים את זה?! וגם אני לא מצליח ליראות תיקיות שמתי על "מוסתר" אני רגיל להכנס לכלים ואז אפשריות תקייה אבל אין לי את רשום לי רק מיפוי,ניתוק וסינכרון .
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום עברתי מחלונות 7 לשמונה דרך דואל בוט, הדיסק שלי מחולק ל3 מחיצות לפי הסדר על ההארד-דיסק: 1) מערכת חלונות 7 (נמחקה - כרגע ריק) 2) קבצים ומסמכים שלי. 3) מערכת חלונות 8 (כרגע מע רכת הפעלה יחידה ועובדת תקין). לדעתי ריכוז של מערכת ההפעלה בתחילתו של הכונן הקשיח תעזור לביצועים גבוהים יותר, לכן אני מנסה להעביר את המחיצה של חלונות 8 מ3 ל->1. איך אפשר לעשות את זה? ניסיתי לעשות קלון, לא הצלחתי להפעיל את חלונות. דיסק תיקון לא הצליח לפתור את הבעיה. יש למישהו רעיון/ניסיון איך מעבירים את המערכת למחיצה אחרת? ->אין מנוס מלהתקין שנית על מחיצה ראשונה? -> זה בכלל חשוב להתקין בתחילת הכונן? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב נייד לנובו בעבר היה מותקן וינ' 7 לא חוקי,מחקתי את המחיצות אך אני מקבל מסך כחול ושגיאה כאשר אני מנסה להתקין וינ' xp חוקי אין בעיה להתקין וינ' 7 ואו ויסטה. איך אני יכול להתקין בכל זאת xp? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מנסה ללחוץ על כפתור F8 עם אתחול של המחשב , זה מגיע לי למסך של priority בין הדיסק הקשיח לCD-ROM.. ניסיתי ללחוץ גם על F5 אבל זה לא הולך.. אולי מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי להגיע למסך של בחירה של מצב בטוח? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי התקנת המע' הנ"ל וניסיון להתקין תוכנת skype, לדוגמא, מופיע חלון עם מודעה שחסר microsoft installer. בפעמים קודמות שהתקנתי מערכת זה לא הופיע והכל היה כשורה.. אשמח לעזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בן שלש בערך מסוג LG X110 הוא בא עם XP אין לי את התעוד. הוא משמש רק לגלישה בזמן האחרון הוא נהיה כבד והוא נתקע כל הזמן חשבתי שהגיע הזמן לפרמט. אני יודע שבניידים של IBM ההתקנה יושבת על המחשב כך שבלחיצת כתור חוזרים ל day one - אולי מישהו יודע אם זה קיים גם ב LG? דבר שני המעבד זה אינטל אטום עם 1GB זיכרון האם יש מצב להתקין WIN 7 או שזה יהיה בלתי נסבל? אני די מתעב את ה XP ואת ההתקנה של הדרייברים איתו.. הייתי שמח להמנע מזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-