Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
מישהו אולי מכיר תוכנה לפתיחה של כמה חלונות באותו חלון כמו שיש בלינוקס אציין שהשתמשתי בתוכנה בשם Clover אבל היא מאוד איטית ומכבידה על המחשב תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חוץ מלמחשבי... :-[ האח האדיוט שלי החליט שפרצו לנו למחשב וריסטרט את המחשב אחרי שהמחשב עולה הוא כותב שהקובץ הבא חסר או פגום: C:/WINDOWS/SYSTEM32/c_1255.nls עכשיו, הוא כותב שההתקנה של XP PRO תוכל לתקן את הקובץ האם הפתרון היחיד הוא התקנה מחדש של הווינדוס? תודה לעונים...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא מתכנה מסויימת (אקספלורר, ומשחקים) אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת http://www.pic.co.il/Files/D8E4025A23EA46ED9E1360B9C45BA0D4/norm_6664FF7944F449A1B3A6EA9DBE7EF03A.JPG היא לא גורמת לכלום לקרוס או משהו פשוט זה מעצבן כל פעם... תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי win 7 64bit ו 4gb ram משום מה אני תמיד רואה שהמערכת זוללת הרבה זיכרון לפעילויות השונות. מה ההבדל בין available ל free ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מעבד intel core 2 duo T5550 זיכרון 2GB המחשב מריץ WIN7 חוקי לאחר הופעת החלונות לשדרוג ל 10 , עשיתי בדיקה וזו התוצאה. לכל החכמים אני יודע לקרוא אז לא לומר לי מה שכתוב. השאלה היא האם באמת CPU יכול להגביל התקנת מערכת הפעלה? מיקרוסופט אכן פרסמה שמספר מעבדים קטן מאוד לא יתמוך ב WIN 10 אבל לא פרסמה איזה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לשים ויסטה אולטימייט. אבל אני לא יודע איזה גרסה מתאימה לי. יש X86 ,X64 ,X32 מה מתאים לי? ??? המחשב עדיין לא נקנה,אבל יהיה לי בטוח מעבד 45 ננומטר מטכנולוגית "פיירמן"(או איך שכותבים את זה).
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה וינדוס כדאי לי בשביל המחשב החדש שלי אני חשבתי בכיוון 98 או xp השימושים יהיו בעיקר למשחקים אז איזה הכי לא מעמיס על המערכת ובלי הרבה באגים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הקבצים, לפתע כל קובץ MP3 שקיים לי על המערכת, ויש לי כמעט איזה 5 ג'יגה של קבצים כאלה, שוכפל ויצר קובץ נוסף בעל אותו שם אבל סיומת שונה, שנקרא VBS FILE, כל קובץ VBS שוקל כ 11.8 קיי הייתי מוחק אחד אחד בעצמי אבל לא רק שזה הרבה קבצים, אני רוצה לדעת מה הבעיה האמיתית לתוצאה הזאתי אולי וירוס כלשהו ? או ש?.. אודה אם תעזרו לי .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מיקרוסופט אומרים שויסטה ו DX10 לא יריצו משחקים כל כך טוב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34915
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש בעל 6GB של RAM ויש לי מס' תהיות לגבי זכרון וירטואלי: * האם ביטול הזכרון הוירטואלי ( ה PF) יביא לשיפור בביצועים? * האם 6GB מספיקים כדי לבטל אותו? (אם לא, כמה כן?) * האם מערכת ההפעלה (Window 7) תשתמש בזכרון הוירטואלי (ובמידה וקיים) גם כאשר יש עדיין מקום בRAM? נראה לי שזהו בינתיים, תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! בטעות מחקתי את האייקון של המחשב שלי ו מיקומי רשת ב XP. איך אני מחיר אותם?(מחקתי לצמיתות - הם לא בסל מיחזור)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבריה. בבוקר שבדקתי את המחשב הוא היה תקוע עם מסך שחור והופיע ההודעה ntldr is missing press ctrl + alt+ delete to boot. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 אולטימייט. לא התקנתי שום חומרה חדשה, לא ביצעתי שום שינוי בהגדרות. המחשב דלק בלילה ובבוקר היה תקוע. מדובר במחשב חזק בן 4 חודשים גג. (icore 7 860, לוח אם P55, הדיסק הקשיח 1גיגה של סמסונג (בן פחות מ4 חודשים) וישנם עוד 3 דיסקים נוספים ...) ביצעתי כמה נסיונות לתיקון העניין... עשיתי ריסטארט. לא עזר. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אך משום מה לא מצאתי מועדים אחורה חוץ מיום אחד... לא עזר. ניסיתי לעשות תיקון בעזרת דיסק ההתקנה: הקטע המוזר שבאחד השלבים של תיקון ה- start up הווינדוס מבקש לבחור מערכת הפעלה מתוך הרשימה אך לא מופיע לי שום…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי win 8.1 שמחובר גם למסך מחשב וגם לTV בHDMI כאשר המחשב מכבה את המסך [DELL] אחרי הזמן שהוגדר לו כשאני חוזר אל המחשב ומזיז את העכבר או המקלדת המסך נשאר שחור אני פותר את זה במעבר כאילו לטלויזיה [Winkey + p ואז לחיצה למטה/למעלה ואנטר, ושוב ואז חזרה ל "pc screen"] רק שאני עושה את זה על עיוור. יש דרך להגדיר שהשומר מסך ישאר על המסך מחשב בלבד ולא יעבור לטלויזיה על דעת עצמו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היתה לי בעיה עם הזכרונות (4 סטיקים כל אחד ג'יגה) אז החילפו לי אותם ובמקומם קיבלתי 2 שכל אחד 2 ג'יגה, המחשב מזהה רק 3 ג'יגה (יש לי ווינדוס 7) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. לאחרונה קניתי דיסק של היטאצ'י (1 טרה-בייט) ל-DELL הישן שלי (P4). המטרה היתה להתקין W7 עליו (במקביל ל XP שמותקן על הדיסק הרגיל שלי-120GB של WD). רציתי להתנסות קצת ב W7 לפני שאני סופית קונה מחשב חדש.כ"כ התכוונתי להשתמש בנפח העצום גם להורדות. ההתקנה של ה W7 עברה חלק (וינדוס חוקי למהדרין),ושתי מערכות ההפעלה פעלו במקביל ללא דופי.הגדרתי לפני כן את הדיסק החדש בביוס כדיסק משני, והדיסק עם ה XP נשאר דיסק ראשוני (primary). אה-מה, הבעיה עם הדיסק החדש שהוא הרבה יותר רועש ממה שהתרגלתי....אין לי מושג למה.לא כל הזמן, אבל כשמתקינים עליו תוכנות, הוא חורק בצורה נוראה.... החלטתי לבדוק אם הבעיה היא בדיסק או ש W7 (עם כל תהליך האינדוקס שם-למרות שביטלתי אותו..) גורמת לדיסק להרעיש. החלטתי ל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום שישי כיביתי את המחשב ובמוצ"ש הדלקתי והמערכת הפעלה לא רוצה לעלות ניסיתי את כל האפשרויות שיש לעליה בתפריט וכלום לאחר כל נסיון המחשב עושה ריסטרט לעצמו...(יש מצב שיש את המסך הכחול הזה ואז במהירות הבזק זה עושה ריסטרט לעצמו!). יש לי מלא דברים חשובים שהורדתי אני חייב לסדר את זה ללא פרמוט המחשב... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי Win7 גם X64 וגם X86 ; לשם ההדגמה אני אקרא ל-X64 "מערכת 1" ול-X86 "מערכת 2", שיהיה קל יותר להבין. במערכת 1 יש את כל השירים שלי. במערכת 2 אין לי שירים. האם אני יכול לגשת לשירים שבמערכת 1 דרך מערכת 2, ולנגנם על נגן שהורדתי במערכת 2? או שאני חייב להוריד הכל מחדש? כמובן שהשאלה מכוונת גם למשחקים וכו'. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. באחד המחשבים בביתי ה WMP לא מפסיק לקרוס. ניסיתי להסיר אותו, לנקות את הרג'יסטרי, לאתחל ולהתקינו מחדש אך הבעיה עדיין קיימת. יש למשיהו רעיון נוסף? הנה הודעת השגיאה ד"א: שם היישום: wmplayer.exe גירסת היישום: 12.0.7601.17514 חותמת הזמן של היישום: 4 ce7a485 שם מודול התקלה: StackHash_0a9e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 00000000 קוד החריגה: c0000005 נתוני החריגה: 00000008 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 0 a9e מידע נוסף 2: 0 a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 מידע נוסף 3: 0 a9e מידע נוסף 4: 0 a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גודל כונן C הוא 39GB והמקום הפנוי הוא 5GB - אחרי שחיפשתי שעות לא מצאתי מה תופס לי מקום גם לאחר חיפוש מתקדם לא מצאתי... מה שאבסורט כאן שאם אני עושה ctrl a ומאפיינים על התוכן של הכונן הוא מראה לי גודל של 18.7GB למישהו יש עצה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מזה הדבר הזה. generic host process for win32 services נתקל בבעיה והיה צורך להפסיק את פעולתו ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה... אני לא יכול לראות בכלל שום דבר שיש על המחשב דרך ה Device Manager גם ב Network Connectons אני יכול לראות רק את החיבור לאינטרנט בלי המודם... ואני יכול להתחבר לאינטרנט אבל שאני מתנתק הוא עושה לי בעיות... גם שאני נכנס ל"מחשב שלי" לוקח לו הרבה זמן להציג את הכוננים... (קצת מוזר כי בתוך הכוננים זה זז חלק) ממה שראיתי עד עכשיו במצב בטוח זה לא קורה... הרצתי כבר אנטיווירוס ולא מצא כלום... הדבר היחידי שיכול להיות קשור זה שהתקנתי תוכנה להעביר קבצים לפאלפון של מוטורולה (כולל דריברים) לאחרונה שהייתה קצת בעייתית ואני דיי בטוח שמאז שהסרתי אותה יש את הבעיה... מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מזה זמן רב יש לי בעיה מוזרה שכשאני מפעיל את המחשב אז בזמן העלאת המערכת מופיעה שגיאה לפני הצגת הלוגו של WINDOWS מופיעה כיתוב כזה: error BOOT.INI booting from c\windows בערך זה מה שכתוב, אבל המערכת עולה ללא בעיות וללא תקלות או תקיעות שונות, פשוט אין לי מושג למה זה חודש כבר מופיע ככה.. מישהו יודע מה זה או אם יש בעיה עם הוינדוס?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי רישיון חוקי של windows 8 pro אשר מותקן על מחשבי כרגע בגרסאת 32bit. בכוונתי לקנות מחשב חדש ולהתקין בו את הווינדווס בגרסאת 64bit. להוריד ממייקרוספט את ווינדוונס 8, לצרוב לדיסק\דיסק און קי ולהתקין ב64bit על המחשב החדש בעזרת הקוד מוצר שברשותי? האם עלי לסגור בצורה כלשהי את הווינדווס אשר מותקן על המחשב הישן או שמספיק פירמוט? לפי הבנתי מי שברשותו קוד מוצר חוקי יכול להתקין את הווינדווס באיזו גרסאת סיביות שהוא חפץ ואין צורך לקנות רישיון במיוחד לגרסאת 64bit אני צודק? בתדה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בTaskbar למטה את הסמל של ה"Safetly Remove Hardware" (אשר קשור להתקן USB) מישהו יודע איך אפשר להסיר את הסמל הזה לחלוטין? (ז"א שלא יראו אותו גם כשאני לוחץ על החץ הזה בשביל לראות את הסמלים הלא פעילים...) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-