Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני שואל בשביל אח שלי כדי לעזור לו. יש לו מחשב נייד עם ווינדוס 7 OEM הוא עדכן לווינדוס 10 והוא עשה לו קצת בעיות וכאלה... בקיצר, הוא שינמך חזרה ל 7 וגם שם יש לו קצת בעיות והצעתי לו לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש ווינדוס 7. חשוב לציין שהוא חייב את הווינדוס 7 כווינדוס חוקי כי הוא בעל עסק והוא לא רוצה להסתבך עם זה. ולשאלתי: איך הוא יכול לפרמט את המחשב בעודו OEM ללא דיסק? תודה רבה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי win 8.1 שמחובר גם למסך מחשב וגם לTV בHDMI כאשר המחשב מכבה את המסך [DELL] אחרי הזמן שהוגדר לו כשאני חוזר אל המחשב ומזיז את העכבר או המקלדת המסך נשאר שחור אני פותר את זה במעבר כאילו לטלויזיה [Winkey + p ואז לחיצה למטה/למעלה ואנטר, ושוב ואז חזרה ל "pc screen"] רק שאני עושה את זה על עיוור. יש דרך להגדיר שהשומר מסך ישאר על המסך מחשב בלבד ולא יעבור לטלויזיה על דעת עצמו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יום אחד ה- XP שלי פשוט החליט לשנות את ה- Icons שלי כונן C וכונן D שלי. ניסיתי לשנות בחזרה עם כל תוכנות ה- Icons האפשריות אבל שום דבר לא הלך! מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע האם ברק 013 טובים ב ADSL? הכוונה מהירים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא צריך להגיע לי מחשב חדש שהזמנתי, intel i7 עם 16GB RAM. מערכת ההפעלה תותקן על כונן SSD. עד כמה שידוע לי לא תהיה בעיה מבחינת חומרה של המערכות הנ"ל, ההתלבטות היא מבחינת כדאיות, המחשב עצמו ישמש בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי רגיל של סרטים וגלישת אינטרנט, מדי פעם עריכת סרטים עם premiere\after fx יש יתרון בולט ל win8 או שעדיף win7? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אשמח מאד אם לדעת כיצד ניתן להעביר תיקיות המצויות בכונן C לכונן D. אני מתכוון בעיקר לתיקיות שיתוף קבצים ותיקיות שתופסות המון מקום והתוכנות שלהם מותקנות על כונן C. האם יש דרך לעשות זאת מבלי לפגום בתוכנה, כלומר שהתוכנה שמעביריה לאותן תיקיות קבצים תמשיך להעביר לשם את הקבצים כאילו היו מותקנות בכונן C. ואם כן האם לאחר פירמוט והתקנת התכונות מחדש כגון תוכנות שיתוף קבצים, האם התוכנות יקשרו בין התיקיות שהעברתי ל-D או שיש צורך בהגדרות חדשות. בקיצוראשמח אם מישהו מכיר דרך אלגנטית לעשות זאת, כרגע כונ C מלא לחלוטין ו D כמעט ריק. הדרך החידה והבטוחה שמצאתי היא פשוט להעביר משם קבצים לתיקיות חדשות שיצרתי על D אבל אז התוכנות כמובן לא מקשרות את התיקיות הללו לשיתוף הקבצים למשל וחבל תודהלכל…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חלק מהתכונות לא מוצגות טוב מבחינת עברית, ד"א אני לא מצליח למחוק את העברית מתוך השפות על מנת להתקין אותה מחדש.. יש למשהו רעיון ? איך עושים את זה? מוחקים את העברית ומתקנים מחדש או שיש איזה עדכון שצריך לעשות על מנת שהעברית תסדר במערכת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאקספלורר רגיל אני מתבקש להקיש סיסמא, איך אני מבטל את האופצייה הזו שכל משתמש יוכל להכנס לאתר?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בטוח שאלו את זה כבר אבל אני חיפשתי גם פה וגם בגוגל אבל לא מצאתי כל כך ולכן אני פונה אליכם. אני סך הכל רוצה לעשות דיסק שיתקין לי תוכנות שאני בוחר. הבנתי שיש דבר כזה IMAGE אבל לא הבנתי אם זה מה שאני מחפש ואיך אני עושה את זה. אני לא רוצה שהוא יזכור את ההתקנה מהמחשב הקודם אלא פשוט יתקין מחדש את התוכנות שאני שם לו אני מודה לכם מראש על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האקפלורר פשוט נתקע או מתחיל להבהב ומופיעים סימני קריאה מוזרים על הפרסומות באנרים וכו הוא מגיע ל1 גיגה זיכרון ומשם מתחיל הבלאגן .. יש לי win 7 ו 8 גיגה זיכרון פנימי במחשב . מוזר מאוד העניין הזה . יש לציין כי אני משתמש בהרבה טאבים . מה עושים? (אני מתשמש גם בפיירפוקס )
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה די רצינית :-\ אני יכול לקרוא ולכתוב בעיברית בלי בעיות (חוץ מב"וואלה" שלפעמים חלק הפוך), באינטרנט ובתוכנות. אבל, יש כמה תוכנות שאני לא יכול להשתמש בהם בעיברית, כגון: otiot (i think that's the name it's a OCR program) High Q's program, which it speaks the words and write them as well in english and in hebrew. those are the progrems i have got the program in, I just can't seem to make hebrew work. I have looked all over this forums and tried some of the solutions, but none of them worked. I ever tried installing Win98SE but it just woldn't install it ever after i did a FAT32 partition. I'm asking you if you have a solution for my problem, my spec…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע איך להסביר את זה, אבל בתצלום מסך תראו את ההמחשה לדבר. לא מובן איך זה קרה ואיך מסדרים את זה. התקנתי את הקובץ שמתקן ומחזיר את המצב לקדמותו וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תמונה: http://img219.imageshack.us/img219/7424/view.jpg
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב לנובו G510. הבאתי מערכת הפעלה של אח שלי (מקורית) על CD ורציתי להתקין על המחשב הנל. הבעיה - הכונן לא מזהה את הדיסק, לכן לקחתי USB, הורדתי מערכת הפעלה מהאינטרנט, המרתי את הקבצים עם תוכנה wintoflash לUSB והתקנתי על המחשב. התוצאה - בהפעלה של המחשב עולה הביוס עם כל מיני אפשרויות - win7/server, win7/defualt,debug/legacy,debug/defualt וכו'.... כשאני בוחר על הראשון זה מעלה את הוינדוס אבל יש בעיית קישוריות באינטרנט וחסרים הרבה דברים... עזרה בבקשה! אני לא יודע מה לעשות....
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 8 מקורי, אחרי שהתקנתי ווינדוס 8, שדרגתי לווינדוס 8.1 ולאחר מכן לווינדוס 10. אם בעתיד מסיבה כלשהי אני אצטרך לפרמט את המחשב ולבצע התקנה נקייה של 8, כדי שיהיה לי עוד פעם 10 אני אצטרך לחזור על אותו תהליך? מה לגבי אחרי שנה של השדרוג חינם? אני עדיין אוכל לשדרג מ8.1 ל10 בחינם?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ומאז הפכו כל הספריות שלי במחשב לקריאה בלבד... בדקתי את היוזר שלי, והוא מוגדר כאדמין... אך למרות זאת, המחשב עדיין לא נותן לי לבטל את מצב ה"קריאה בלבד" שבו נמצאות הספריות שלי... מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש לכל מי שענה, בברכה,
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה היא כזו יש לי כיום ווינדוס 7 HOME שקבלתי עם המחשב נייד ASUS N75A עכשיו אני משתמש במחשב כבר 4 שנים+- ויש לי הרבה דברים קרוב ל1T אם אני משדרג לWIN הכל נמחק כמו פורמט או שזה נשמר מישהו יכול להסביר מה הולך שם ואם יש דרך לשדרג בלי שימחקו קבצים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במעמד הרכישה, אי אפשר לשנות מדינה, אז הכנסתי כתובת של חבר שגר בניו ג'רזי אבל עם פרטי כרטיס האשראי הבינלאומי שלי ועדיין... לא הצלחתי לבצע רכישה. מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מיקרוסופט אומרים שויסטה ו DX10 לא יריצו משחקים כל כך טוב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34915
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי התקנת המע' הנ"ל וניסיון להתקין תוכנת skype, לדוגמא, מופיע חלון עם מודעה שחסר microsoft installer. בפעמים קודמות שהתקנתי מערכת זה לא הופיע והכל היה כשורה.. אשמח לעזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לעדכן לWIN 8.1, העדכון מופיע אצלי בחנות אבל מתי שאני לוחץ על זה זה מוציא לי את ההודעה הבאה: מה אני עושה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז בעייה צצה משום מקום , לא עשיתי משהו מיוחד. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא פשוט עושה ריסטרט במקום כיבוי. מישהו יודע ממה זה נובע \ נתקל בזה בעבר?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשנידלק לי המחשב מופיעה לי הודעה מוזרה Blazingtools Perfect Keylogger Error loading hook DLL יש לי וינדוס וסיטה עשיתי סריקה של וירוסיפם ספיוורים וכלום לא מצא מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי רישיון חוקי של windows 8 pro אשר מותקן על מחשבי כרגע בגרסאת 32bit. בכוונתי לקנות מחשב חדש ולהתקין בו את הווינדווס בגרסאת 64bit. להוריד ממייקרוספט את ווינדוונס 8, לצרוב לדיסק\דיסק און קי ולהתקין ב64bit על המחשב החדש בעזרת הקוד מוצר שברשותי? האם עלי לסגור בצורה כלשהי את הווינדווס אשר מותקן על המחשב הישן או שמספיק פירמוט? לפי הבנתי מי שברשותו קוד מוצר חוקי יכול להתקין את הווינדווס באיזו גרסאת סיביות שהוא חפץ ואין צורך לקנות רישיון במיוחד לגרסאת 64bit אני צודק? בתדה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי. כבר יש לי בערך שבועיים בעיה. רק עכשיו תפסתי את עצמי כמו אידיוט לכתוב פה הודעה עם בקשה לעזרה. אני מדליק את המחשב, הכל סבבה. משתמש כמה שעות, פתאום, כשאני עושה איזה פעולה שטיפה אולי מכבידה (פותח פוטושופ אייטיונס דפדפן מדיה פלייר ופלאשגט והכל איטי ואז אני סוגר נניח אייטיונס פתאום כל התוכניות "דפדפן AVANT BROWESR היה חייב להיסגר, WINDOWS ינסה למצוא לך פתרון" - משהו כזה ואז מופיעה השגיאה שאני מראה בתמונה בהמשך), נכבות תוכנית או שתיים ואז מופיעה הודעה: ההודעה נסגרת, המחשב ממשיך לפעול רגיל חוץ מדבר אחד מעצבן - אין סרגל שפה, ואי אפשר להחליף שפה. לא בעזרת ALT+SHIFT ושאר הטריקים. ניסיתי גם להיכנס להגדרות שפה בלוח בקרה ולהחזיר אך זה לא עובד - בכל אפשרות שניסיתי ובדקתי בגוגל …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-