Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
נעלם לי השורה של הכתובת ושל קדימה אחורה וכל הכפתורים שיש למעלה ???-איך מחזירים אותה? האם זה וירוס? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להסיר מתיקייה מסויימת, את הV של "מוסתר", הבעייה היא שזה חסום מה ניתן לעשות ? מישהו יודע? ??? תודה לעוזרים.. הנה תמונה המסבירה יותר את הבעייה:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטלויזיה שלי מחוברת למחשב בעזרת חיבור HDMI כאשר אני צופה בסרטי HD המחשב מקרטע קצת.. אבל בלי חיבור לטלוזייה הסרטים פועלים בסדר גמור.. מה יכולה להיות הבעיה? כי המפרט שלי נראה לי לא סביר שיעשה לי בעיות כאלה.. יש לי וינדוס 7 AMD ATHLON II X3 435 BOX 4 גיגה זיכרון ati radeon hd 4200 HD תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין ליצור IMAGE, על דיסק, שמורכב משני IMAG-ים. אחד מעלה את המחשב ב-DOS והשני ב-LINUX. שניהם בנפרד עובדים כשאני צורב אותם על הדיסק. יש ברשת הרבה תוכנות שעושות את זה, אך כולן מיועדות לדיסק און קי. ניסיתי עם MagicISO, אך ה-IMAGE של ה-LINUX לא עלה :( אני חושב שיש יותר אופציות ב-LINUX מאשר ב-WINDOWS, אך אולי מישהו מכיר תוכנה, חוץ מ-MagicISO, שיכולה לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם. בעקבות דברים שקראתי, שקלתי (מטעמי אבטחה) להגדיר ב- 7 שני פרופילים בהם אני אשתמש. פרופיל יוזר ופרופיל מנהל, כאשר בפרופיל המנהל אשתמש לרוב לשם התקנות, ובפרופיל היוזר אעשה את רוב העבודה השותפת. העניין הוא שבחלק מהמקרים יהיה עלי לעשות עבודות גם כאשר אהיה בפרופיל מנהל, עבודות אותן ארצה להמשיך כאשר אעבור לפרופיל יוזר. כלומר בעצם, ברצוני שבעת שאהיה בפרופיל מנהל תהה לי גישה לכל הדברים במחשב גם לדברים תהשמורים תחת פרופיל היוזר , וזאת בלי להגדיר את אותם דברים כפרופיל משותף (ייתכן וארצה להכניס פרופיל נוסף). האם הדבר אפשרי (וכדאי)? היה וכן, אשמח להסבר בנושא. תודה מראש לעוזרים ולמתייחסים אגב, אם זה רלוונטי, גם את פרופיל היוזר הגדרתי כפרופיל תחת סיסמא.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש כל "השטח" השחור שיש 746 GB נעולים ואני לא מצליח לשחרר אותם יש לציין שזה ככה מאז שהמחשב אצלי (כמה חודשים)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם 1215n של asus ואני רוצה לפרמט אותו בגלל שאין לו כונן דיסקים אז השתמשתי בתוכנה windows 7 usb dvd download tool כדי לשים את הקובץ iso של ה-windows 7 שאני רוצה להתקין דרך ה-dok את זה הצלחתי לעשות מה שלא הצלחתי זה אחרי שה-dok מוכן וזה מראה כאילו המערכת הפעלה נמצאת עליו זה דרך ה-bios בחרתי ב-boot priority וקבעתי שם שה-dok יהיה ראשון אבל משום מה אחרי שעשיתי את כל זה זה מעלה לי את ה-windows כרגיל זה לא כאילו מכניס אותי ב-dos להתקנה של ה-windows וזה למרות שהוא מזהה את ה-dok מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שרת משחק של משחק mmorpg שכל חפץ שנוצר בו בתוך המשחק יוצר קובץ של 1KB בתיקייה מסויימת על השרת שלי. יש לי בתיקייה הזאת מעל מיליון קבצים שכל קובץ הוא 1KB. אני רוצה למחוק את התיקייה הזאת לגמרי מהשרת (שלא יגיע לrecycle bin. שימחק לגמרי) אבל כשאני משתמש בShift+Delete למחוק את התיקייה הזאת השרת קופא ונתקע וזה יכול להגיע גם לכמה שעות שהוא תקוע. אני צריך את הדרך המהירה ביותר (ושלא תתקע לי את המחשב) למחוק את התיקייה הזאת לתמיד. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קצת רקע, אני משתמש בXP. אני מעוניין לשנות תמונות של התיקייה, פעם ידעתי איך עושים את זה, היום כבר שכחתי.. לדוגמא, התיקייה של התמונות שלי ב"מסמכים שלי" משום מה נראית רגיל, בלי הסמל המובנה של windows לתיקייה של "התמונות שלי", איך אני מחליף אותה שכן תיראה ככה? ובכללי - תיקיות אחרות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הורדתי בקאזה ותוך כדי עשיתי העתק הדבק לאחד הקבצים הזמניים כדי לראות לפחות חלק ממנו ראיתי אבל לאחר מכן הווינדוס לא נותן לי למחוק אותו! וזאת לאחר אין ספור ריסטים וכיבויים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמרו לי שרק את הסידיקי... זה נכון? והאם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקבל את גירסאת ה-Retial?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בTaskbar למטה את הסמל של ה"Safetly Remove Hardware" (אשר קשור להתקן USB) מישהו יודע איך אפשר להסיר את הסמל הזה לחלוטין? (ז"א שלא יראו אותו גם כשאני לוחץ על החץ הזה בשביל לראות את הסמלים הלא פעילים...) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בנוסף למשקפי מציאות מדומה במחירים עממיים ממיטב היצרניות בשוק, מיקרוסופט מכינה צעדים נוספים להנגשת הטכנולוגיה הטרייה לקהל יעד רחב במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אשמח לקבל את עזרתכם לבעיה הבאה: כאשר אני מצלם תמונה מתוך סרט דרך המקש prtscm, נכנס לצייר ומבצע הדבקה, שומר את התמונה לאחר שאני פותח את התמונה השמורה אני רואה רק שחור. ניסיתי גם בסרטים אחרים ואותו הדבר...הוא לא מראה לי את התמונה מלבד כתוביות ומסך שחור. גם עם תוכנות אחרות זה נהיה כך. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? ??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי XP Home לאחר פירמוט הכונן.(גירסה עיברית) עשיתי חיפוש בפורום וראיתי קישור להורדת SP לXP עיברי (HOME). בגלל שאין לי אינטרנט מהיר בבית והקובץ הוא בגודל של 100M , צרבתי את הקובץ ב CD. בבית הרצתי את הקובץ הוא פתח לי אותו בספריית TEMP אבל בסוף לא קרה כלום. נראה לי שהוא לא התקין לי אותו. איך מתקינים בצורה נכונה? תודה, יוסי
-
שלום הורדתי את התוכנהשל העדכון מהאתר של מיקרוסופט, התקנה הוא שואל אותי אם אני רוצה למחוק לשמור חלק או לשמור הכל, אבל הוא מונע ממני ללחוץ על שמירה כוללת. בהערות הוא רושם לי את הסיבה שזה לא אפשרי כי הווינדוס שלי באנגלית והתוכנה בעברית(למרות שהורדתי אותה ממיקרוסופט האמריקאי). איך מסדרים עדכון לווינדוס 10 מבלי למחוק כלום עזרההה בבקשההה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח מסוג LENOVO עם מע' הפעלה ויסטה הום פרמיום שנרכש לפני שבועיים. להבנתי אני זכאי לשדרוג מוזל לגירסה 7. למי אני פונה ע"מ לרכוש את השדרוג המוזל? למיקרוסופט או ללנובו? אשמח מאוד לקבל לינק לרכישת השדרוג... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ומאז הפכו כל הספריות שלי במחשב לקריאה בלבד... בדקתי את היוזר שלי, והוא מוגדר כאדמין... אך למרות זאת, המחשב עדיין לא נותן לי לבטל את מצב ה"קריאה בלבד" שבו נמצאות הספריות שלי... מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש לכל מי שענה, בברכה,
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש קישור לקניית רשיון לכל החיים לגרסת 2013 של אופיס. מישהו מכיר? יש אולי לינק? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שינויים בתנאי הסכם השימוש של הגירסה הביתית של חלונות 10 מעידים על כך שבמיקרוסופט מתכננים לספק עדכוני חובה אוטומטיים, ללא אפשרות לביטול מצד המשתמש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תגיע-עם-עדכונים-אוטומטיים-שלא/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם הזמן אנחנו מקבלים יותר ויותר פרטים על מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט, חלונות 10, עם עדכונים אחרונים כמו הצצה לעוזרת האישית קורטנה במערכת, גרסה מוקדמת לצרכנים מעוניינים וזמינות משוערת של המערכת הם העדכונים האחרונים שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%91%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%a0%d7%94-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. אני רוצה ליצור תקייה בשם CON בחלונות XP. זה בלתי אפשרי כי CON זו מילה שמורה עוד מימי DOS. יש באינטרנט הצעות לפתרון, אחת מהן היא דרך ה - Command line: md\\.\\c:\\con מישהו יכול להסביר לי בשביל מה צריך את הנקודה אחרי ה - \\ ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה של מסך כחול וכריסת המחשב בכל עבודה מול הדריוורים של הכרטיס מסך אם בשינוי הגדרות בסיסיות של רזולוציה ומספר צבעים או בפתיחת משחקים. ניסיתי לעדכן את ההדריוורים לעדכן את ה directx אך דבר לא עזר. אני עובד עם כרטיס מסך של ati hd8450 ו win 7 נתוני המחשב: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: P35-DS3L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 5120MB RAM Available OS Memory: 5118MB RAM Page File: 1556MB used, 8678MB available Windows Dir:…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי WIN7 מחדש וכשאני מנסה לעשות חיפוש אוטומטיים הוא רושם לי אין אפשרות כי השירות אינו מופעל ייתכן כי תצטרך להפעיל את המחשב מחדש.. גם כשהפעלתי מחדש מאה פעם זה לא עוזר מישו יודע איך מפעילים את זה ??
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה FAT 32/NTFS ? תירשמו מה זה כול אחד תירשמו מה האבדל.. ומה יותר מומלץ? 2-מה זה להתחל-->הפעלה-->Chkdsk מה זה?CHKDSK?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-