עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך יודעים מה זה ולמה זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Ale Inter,

שלום לכולם, יש לי לפטופ Dell studio , עם מעה"פ Win 7 . כאשר אני מכניס דיסק כלשהו לכונן הוא פותח לי את האפשרות לפתוח אותו וכאשר אני פותח הוא מציג לי קבצים שלא קשורים לדיסק שהכנסתי, קבצים שכאילו מחכים לצריבה. " There are files waiting to be burn... " מישהו ניתקל בבעיה כזו בעבר?? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום עלעלתי קצת בשירשור אבל לא ממש מצאתי תשובה. אני עובד קצת עם סוני ווגאס ובעבר הייתה לי באמת בעיה של רינדור קליפים באיכות גבוהה (היה קורס עקב חוסר זיכרון) מה שהיה פותר את הבעיה זה לרנדר באיכות נמוכה. לאחר בירורים התקנתי WIN7 64BIT שאלתי היא האם אני צריך להתקין גירסה מיוחדת של סוני ווגאס 64 ביט או שאני יכול להשתמש עם ה32 ביט ולקבל את אותו אפקט, הסיבה לכך נעוצה בזה שאני לא מצליח להתקין את הסוני בגירסת 64 ביט, הוא כל הזמן אומר שחסרים לי כל מני קבצים וגם אחרי שאני משלים אותם הוא ממשיך למצוא לי קבצים שחסרים לו, כמו בור בלי תחתית. השאלה אם יש פיתרון תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Shoko,

ahalan yesh li windows 7 huki ! shekaniti veoved cvar kama hodashim tovim. ahoti haita bamahshev vehi amra shepitom ze rasham la she hawinndows lo huki vekol hamasach nehia shahor vehitkaba hamachshev. meaz hawindows lo ole ' ani lo mazliah laasot repair o lefarmet ' yesh letzayen shegan hlinux shemutkan bamachshev lo ole veachshav nichnasti melinux 7 sheyesh li al disk. ma yechola lihiot habaya ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. פתאום,המחשב של האחיות שלי החל לקרוס תכופות עד שהוא נתקע בטעינה של windows והוא עובד רק במצב בטוח. עכשיו פתאום הופיע לי מסך כחול 0*000007a-מה הוא אומר? מה עלי לעשות? לא בוצע שום שינוי במחשב במהלך הזמן האחרון-מה זה יכול להיות? כרגע אני מריץ memtest ואין שום שגיאה כך שזה לא הזיכרון. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by BENNY-L,

הישום מכפיל את עצמו ושואב את כול הזיכרון עד שהמחשב נתקע MLEHEB

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by omri123,

שלום צצה לי בעיה שתהיתי אם ניתנת לפיתרון במחשב שלי מותקנות שתי מערכות WIN בכוננים ניפרדים וכאשר אני מפעיל את המחשב אכן הוא נותן לי אפשרות בחירה בDOS עד כאן הכל יפה לאחרונה התקנתי מחדש את אחת ממערכות ההפעלה ומאז נעלמה לי אפשרות הבחירה אני יודע שבWINXP יש אפשרות "לשחק" עם הקובץ BOOT.INI ולהוסיף שם שורות השאלה אם ניתן גם לעשות זאת בWIN7 יש לציין ששתי המערכות הפעלה מותקנות על כוננים שונים והן אכן קיימות השאלה איך אני יכול להחזיר את אפשרות הבחירה בDOS כיוון שהיא נעלמה לי לאחר ההתקנה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by liloli,

אהלן אנשים. בימים האחרונים המחשב אינו עולה כשורה מידי פעם הוא מגיע לווינדוס 7 בצורה חלקה ומידי פעם הוא רושם לי את ההודעה הנ"ל. שמתי לב שהמחשב לא תמיד מזהה את הדיסק הקשיח שעליו נצאת מערכת ההפעלה. ולכן אינו מצליח לזהות את ה- boottmgr . השאלה שלי האם זו בעיה בערכת ההפעלה או בדיסק הקשיח? האם זה אור שצריך להחליף דיסק קשיח? האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה מהדיסק שהיא נמצאת בו לדיסק אחר הקיים כבר במחשב ללא לפגוע במערכת ההפעלה? האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה למחיצה בדיסק קשיח אחר כמובן כאשר היא זהה בגודל שלה או שניתן להעבירה רק בצורה של העתקת דיסק כנגד דיסק? תודה. לירן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, איך אני עושה כשכשאני נכנס למצב Switch Userהאינטרנט לא יתנתק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by SilentDawn,

שלום, יש לי ג'ויסטיק Speed-link Black widow 6640 שעבד ללא בעיה עד לפני כמה ימים (לא יודע בדיוק מתי התחילה הבעיה) שמתי לב שמשחקים שדורשים את הג'ויסטיק פשוט עושים Crash כשמנסים להפעיל אותם. ניסיתי לנתק את הג'ויסטיק מה-USB, והמשחקים עבדו. ברגע שחיברתי אותו - קראש. הנחתי שהבעיה היא ב- HID.dll שזה קובץ ה-Dll שהתרסק. אבל נתקלתי בקשיים להחליף אותו (מסתבר שאין לי הרשאה למחוק את הקובץ) שמתי לב שאותה תקלה חוזרת גם כשאני מנסה ב-Control Panel ללחוץ על המאפיינים של הג'ויסטיק. מה שמוזר, שיש לי גם הגה של לוג'יטק מחובר ואותו אני מצליח לראות ולהכנס למאפיינים (מה שגורם לי לחשוב שהבעיה לא ב-dll). ניסיתי להתקין מחדש DirectX ועשיתי בדיקה של קובצי המערכת דרך ה-cmd, לא עזר כמובן שניסיתי …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. במחשב של סבא שלי יש בעיה,המחשב מבקש לתת לו מקום לגבות בו כל מני נתונים. אני מחפש איך אפשר לכבות את זה לגמרי ולבטל את זה,כי זה מפוצץ לו את הדרייב D בשטויות שהוא אפילו לא משתמש בהן. אצלי במחשב למשל הגיבוי לא קיים ולא נתקלתי מעולם בבעיה הזאת. אם אני לא עושה גיבוי במחשב של סבא שלי,זה מראה למטה ליד השעון התראה שצריך לעשות את זה וזה מציק. בקיצור,איך לעזאזל אני נפטר מהגיבוי הזה ומבטל אותו? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by raorian,

שלום, הדלקתי את המחשב לא מזמן והגאדג'טים שלי (all cpu meter וnetwork meter) הפסיקו לעבוד כראוי. כל הכתוביות והגרפים נעלמו ואפילו, או עלו למעלה בצורה מוזרה והתכווצו). זה נראה כמו מלבן שחור עם פס צבעוני למעלה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לתפקוד תקין תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב, יש לי מספר בעיות: במחשב הנייח שלי: הוינדוס XP עולה אך אין אייקונים ואין סרגלי כלים רק הרקע מופיע. במצב בטוח הוינדוס עולה ומופיעים כל האייקונים. הדבר קרה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז שוב החזרתי אותו למחשב שלי. יש עכבר ומנהל המשימות לא עובד. המסך עובד הצבעים אותם צבעים אבל לא נכנס לי לוינדוס מה אפשר לעשות?! במחשב הנייד שלי: (יצרתי כבר נושא לגבי זה אך אפשר למחוק את הפוסט הקודם) התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפע…

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  15. תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? אני מזכיר שוב! זה מראה לי שיש לי WIN מקורי בלבד! במחשב שלי >> מאפייני מערכת! מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ngc224,

שלום ! אני הגדרתי חייגן ל 012, אבל כל הזמן צריך להתחבר ידנית, איך לגרום לו לפעול אוטומטית אם עלית המחשב ? חוץ מזה המחשב לא זוכר את הסיסמה של ההתחברות, רק את היוזר, אני מסמן לו לזכור את הסיסמה אבל הוא לא זוכר...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by noodle,

שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. מחקתי את התוכנה (לא יודע אם נמחק הדרייבר) אך כעת מופיע מסך שחור אחד לפני ששם המשתמש מופיע והכניסה לוינדוס קצת איטית יותר. מה ניתן לעשות? תודה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  18. ישנה אפשרות לשחזר להגדרות ברירת מחדל בפיירוול של הווינדוס. יש לי שם כל מיני דברים שאין לי מושג מה הם. ראו בתמונה שצירפתי. האם זה שיש שם כל מיני דברים כאלה מוזרים מהווה סכנה למחשב ? האם זה חובה לאפס חזרה להגדרות ברירת מחדל כדי שלא יהיו שם סימונים מיותרים שלא ידוע מה הם ? האם אתם מכירים את מה שיש שם ? תודה רבה על כל הסבר.בנושא. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by slat24,

היי לכולם, יש לי לאחרונה בעיה ששמתי לב שהמחשב שלי נורא איטי. ניסתי לנקות את המחשב עם כל התוכנות נקיון האלו, עשיתי סריקה של וירוסים, ADAWARE ו- CCLEANER וזה ניקה קצת, אבל המחשב עדיו איטי. עכשיו אני מבינה שיש לי מחשב יחסית ישן: 1 GB RAM 150 GB זיכרון כללי אבל עדיין, יש עוד דרכים יותר עמוקות אולי שניתן לנקות המחשב שלי, אני משתדלת להמנע מפירמוט כרגע. ועוד שאלה, לפי הנתונים שציינתי מקודם, נראה לכם שוינדוס 7 ירוץ בסדר על המחשב שלי או שהוא זקן מידי ואין טים? >< תודה רבה לכל מי שעוזר! (:

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. באמצע התקנה לקראת הסוף פשוט המחשב נפל ועשה ריסטארט , זה אומר בעיה בספק כוח או מעבד ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. טוב אז כמו שנאמר בכותרת, התופעה חוזרת על עצמה כל הזמן וזה די מציק למען האמת. ניסיתי למצוא פתרונות בגוגל אבל נראה שאין לזה משהו רשמי. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by bneli,

אני כבר הופך את האינטרנט ימים ולילות כדי למצוא איזה מדריך עם XP 64 ביט וכלום ניסיתי מיליון גירסאות של MUI שרושם לי שגיאה של "Wrong File Image" חשבתי אולי לחטט בקבצים של MUI ולשים לבד אבל אני לא יודע איפה... XP מובנה בכלל וותרתי מלחפש אבל מצאתי שהיו מפרסמים אותו בZAP למכירה בעברית אז ככה שחייב להיות גירסה של 64BIT אם הם היו מפרסמים... תוכלו עזור לי איכשהו בבקשה? אפילו אולי איזה משהו לא רשמי שמישהו בנה (לא פונטים רק....כי כמו שאתם רואים את זה התקנתי..) אני יעשה הכל כדי למצוא WINDOWS XP 64 BIT שיש בו עברית !!

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. הבנתי שיש אפשרות לקנות גרסת אפג' של וינדואז 7 דרך ארגון המורים במחיר של משהו כמו 100 שח. הבעיה היא שההתקנה לא נקיה היא חייבת להיות על גרסת וינדואז קיימת XP ומעלה. רציתי לשאול מה המשמעויות של התקנה כזאת האם היא ממולצת או עדיף להמנע ממנה והאם יש פתרונות שממקסמות את היעילות? תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by rjjb7,

שלום, לאחרונה קניתי כונן פלאש בנפח 250GB. ברגע שאני מחבר אותו לUSB המחשב מזהה אותו ככונן, אך מבקש לאתחל אותו. ברגע שאני מנסה לאתחל אותו, המחשב מודיע שלא ניתן לאתחל אותו. כנראה שהשגיאה נובעת מכך שהמערכת קבצים של הכונן היא כזו שלא יצא לי להכיר עד לאותו רגע - exFat. מהו ההבדל בין מערכת הקבצים הזו לבין הסטנדרטיות וכיצד ניתן לגרום לפלאש להתאתחל ולפעול?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. איך אני מפרמט לפטופ? הרי לפטופ לא בא עם דיסק התקנה, אלא רק עם המדבקה של הקוד של הוינדוס על המחשב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים