עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by itayze,

בבית יש את המחשב שלי ,של אבא שלי ושל אחי וכולם מחוברים ברשת . לי יש windows 2k וwin2k2 ואבא שלי ואחי ב98 אז בxp אבא שלי ואחי לא מצליחים להיכנס למחשב שלי עשיתי שיתוף על הכל והם רואים את c ככה=c?© וכל שאר הכוננים אותו דבר חוץ מהצורב אליו הם יכולים לגשת ואני יכול לגשת למחשב שלהם בזה אין בעיה אין לי את אותה בעיה ב2000

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. לא נגעתי בכלום WIndows 7 יש אפשרות לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by menis,

מישהו יודע האם ברק 013 טובים ב ADSL? הכוונה מהירים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by KingYes,

אהלן לא יודע בדיוק מה עשו לי במחשב (למעשה אין לאף אחד גישה מנהלים במחשב, אלא רק מוגבל).. אבל כשאני חוזר.. אני רואה את הגפנים בשולחן עבודה כבולט הכל.. ובתוך הדפדפן וכל התוכנות האחרות.. הכל בטקסט נטוי ולא ברור.. הנה צילום לדוגמא: האם יש פתרון לבעיה הזו?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by PHOENIX18,

הוינדוס 7 עולה והוא כל פעם סוגר את הסייר ומפעיל מחדש בלופ אינסופי וגם מציג שגיאה שהזיכרון לא יכול לקרוא איך אפשר לפתור את הבעיה?פתאום זה קרה אחרי שחילצתי קובץ של סרט ניסיתי גם אתחול סלקטיבי וביטלתי את כל השירותים ללא הצלחה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Dante 9,

יום אחד ה- XP שלי פשוט החליט לשנות את ה- Icons שלי כונן C וכונן D שלי. ניסיתי לשנות בחזרה עם כל תוכנות ה- Icons האפשריות אבל שום דבר לא הלך! מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Roach,

שלום, יש לי בעייה די רצינית :-\ אני יכול לקרוא ולכתוב בעיברית בלי בעיות (חוץ מב"וואלה" שלפעמים חלק הפוך), באינטרנט ובתוכנות. אבל, יש כמה תוכנות שאני לא יכול להשתמש בהם בעיברית, כגון: otiot (i think that's the name it's a OCR program) High Q's program, which it speaks the words and write them as well in english and in hebrew. those are the progrems i have got the program in, I just can't seem to make hebrew work. I have looked all over this forums and tried some of the solutions, but none of them worked. I ever tried installing Win98SE but it just woldn't install it ever after i did a FAT32 partition. I'm asking you if you have a solution for my problem, my spec…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, יש לי Win7 גם X64 וגם X86 ; לשם ההדגמה אני אקרא ל-X64 "מערכת 1" ול-X86 "מערכת 2", שיהיה קל יותר להבין. במערכת 1 יש את כל השירים שלי. במערכת 2 אין לי שירים. האם אני יכול לגשת לשירים שבמערכת 1 דרך מערכת 2, ולנגנם על נגן שהורדתי במערכת 2? או שאני חייב להוריד הכל מחדש? כמובן שהשאלה מכוונת גם למשחקים וכו'. תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by xena,

מישהו יודע אם אפשר להכין דיסק הפפעלה של 98 באקס פי? אני צריך להכין דיסק הפעלה שיוכל לזהות את הכונן סידי רום בדוס כך שאוכל להתקין וינדוס. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by rollita,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לעסק קטן בבעלותי. כחלק מרכישת המחשב נדרשת רכישת תוכנת ווינדוס חוקית כמובן. השאלה שלי - בידי עותק חוקי של ווינדוס 98 שרכשתי לפני למעלה מ-10 שנים, במסגרת רכישת מחשב. האם אני יכול להשתמש בחלונות 98 שיש בידי ושאינם מותקנים בשום מחשב, על המחשב החדש והאם זה יחשב חוקי, כלומר כתוכנה עם רישיון וכו'? או שהדבר אסור ואני אאלץ להוציא 500 ש"ח לקניית עותק חדש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Roeih12,

שלום לכולם, שבוע הבא צריך להגיע לי מחשב חדש שהזמנתי, intel i7 עם 16GB RAM. מערכת ההפעלה תותקן על כונן SSD. עד כמה שידוע לי לא תהיה בעיה מבחינת חומרה של המערכות הנ"ל, ההתלבטות היא מבחינת כדאיות, המחשב עצמו ישמש בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי רגיל של סרטים וגלישת אינטרנט, מדי פעם עריכת סרטים עם premiere\after fx יש יתרון בולט ל win8 או שעדיף win7? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by llime,

בכונן C שלי ,שעליו גם מותקן ה-windows ,יש (בערך) 30GB זיכרון. מקש ימני + properties מראה לי שיש לי שם 13 גיגה זיכרון בשימוש ועוד 16.2 גיגה זיכרון חופשי-סה"כ 29.2GB . אבל כשאני נכנס לתוך כונן C ומחבר את כל הזיכרון מכל הקבצים והתיקיות שיש שם אני מקבל שיש פחות מ 7GB בשימוש!...והגדרתי באפשרויות תיקיה שיראה גם קבצים ותיקיות מוסתרים. איפה עוד 6 גיגה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by kipi25,

שלום אני מעוניין להוסיף באופן ידני תוכנה מסויימת, כך שתעלה יחד עם הווינדוס. הדבר לא קיים בתפריט של התוכנה עצמה. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ~BaRaK~,

בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה מוזרה כזו: http://img237.imageshack.us/img237/2118/38221718.png אחרי שאני לוחץ אישור: http://img151.imageshack.us/img151/9881/57166680.png איך אפשר להוריד את זה??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by motogt,

אני מתכוון לשים ויסטה אולטימייט. אבל אני לא יודע איזה גרסה מתאימה לי. יש X86 ,X64 ,X32 מה מתאים לי? ??? המחשב עדיין לא נקנה,אבל יהיה לי בטוח מעבד 45 ננומטר מטכנולוגית "פיירמן"(או איך שכותבים את זה).

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by RonCohen,

ריך למחוק את העדכון KB976902???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי חבריה, מחשב נייד לנובו בעבר היה מותקן וינ' 7 לא חוקי,מחקתי את המחיצות אך אני מקבל מסך כחול ושגיאה כאשר אני מנסה להתקין וינ' xp חוקי אין בעיה להתקין וינ' 7 ואו ויסטה. איך אני יכול להתקין בכל זאת xp? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by PC-Man,

כל מה שנמחק מהסל מחזור זה לצמיתות? או שאפשר לשחזר את הקבצים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by topcat115,

יש לי ווינדוס 8 מקורי, אחרי שהתקנתי ווינדוס 8, שדרגתי לווינדוס 8.1 ולאחר מכן לווינדוס 10. אם בעתיד מסיבה כלשהי אני אצטרך לפרמט את המחשב ולבצע התקנה נקייה של 8, כדי שיהיה לי עוד פעם 10 אני אצטרך לחזור על אותו תהליך? מה לגבי אחרי שנה של השדרוג חינם? אני עדיין אוכל לשדרג מ8.1 ל10 בחינם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. הקיצר אני רוצה פירמוט למערכת הזאת, ואני רוצה להתקין עותק נקי וחדש. הבעיה היא שהפכתי את המערכת קבצים לNTFS ואני לא יכול מדוס להשמיד אותה, ותמיד שאני מנסה להתקין מערכת חדשה אין פירמוט, יש רק בחירת מחיצה. אם מישהו מכיר דרך שבה אוכל להסיר את 2000 לחלוטין, אנא שיעזור לי. בתודה אחיי לפלפי המחשב.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. רכשתי בעבר ווינדוס 7 32 סיביות הבנתי שמיקרוסופט מאפשרים להוריד את אותה גירסה של ווינדוס 64 סיביות ולהישתמש באותו מספר סידורי, איפה אני יכול להוריד את הגירסה 64 סיביות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nehmia,

זה תופס לי איזה 90 אחוז מה CPU מה זה ואיך אפשר להוריד את זה קצת מהמעבד שלי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by UrielZ,

לא מזמן רציתי להתקין וינדוס 7 כדי לבדוק אותה ועשיתי שטות. יש לי כרגע שתי וינדוסים, XP ואת ה-7 שאני רוצה למחוק. את ה-XP התקנתי במחיצה C שעשיתי בשבילו ואת ה-7 התקנתי סתם על מחיצה של משחקים. איך אני נפתר מה-7 מבלי לפרמט את המחיצה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני נתקל בשני מחשבים שונים בבעית איטיות ודילאיי שלא הייתה ב-Win7. מאז השדרוג ל-Win8, הכל נעשה קצת יותר בדילאי והעומס נראה גדול יותר. חשבתי שאולי בגלל השדרוג מהמערכת 7 ל-8 זה קורה, אז ביצעתי Clean Install. מדובר ב-2 לפטופים חזקים עם מעבדי אינטל i3 & i7 ו- 8GB DDR3. המערכת מנצל כ-3GB בעומס של הזכרון והמחשב זז לאט. המעבד עומד על כ-2-10% ועדין המחשבים זזים בדילאי די מרגיז. מישהו נתקל בתופעה המוזרה? האם ישנו פתרון? קורה מהרגע שהתקנתי את המערכות. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי. כבר יש לי בערך שבועיים בעיה. רק עכשיו תפסתי את עצמי כמו אידיוט לכתוב פה הודעה עם בקשה לעזרה. אני מדליק את המחשב, הכל סבבה. משתמש כמה שעות, פתאום, כשאני עושה איזה פעולה שטיפה אולי מכבידה (פותח פוטושופ אייטיונס דפדפן מדיה פלייר ופלאשגט והכל איטי ואז אני סוגר נניח אייטיונס פתאום כל התוכניות "דפדפן AVANT BROWESR היה חייב להיסגר, WINDOWS ינסה למצוא לך פתרון" - משהו כזה ואז מופיעה השגיאה שאני מראה בתמונה בהמשך), נכבות תוכנית או שתיים ואז מופיעה הודעה: ההודעה נסגרת, המחשב ממשיך לפעול רגיל חוץ מדבר אחד מעצבן - אין סרגל שפה, ואי אפשר להחליף שפה. לא בעזרת ALT+SHIFT ושאר הטריקים. ניסיתי גם להיכנס להגדרות שפה בלוח בקרה ולהחזיר אך זה לא עובד - בכל אפשרות שניסיתי ובדקתי בגוגל …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.