עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by snaidis,

התקנתי את ה VISTA "בהצלחה" ואחרי ההתקנה יש לי בעיות קשות של איטיות, כלומר אני לוחץ על COMPUTER לדוגמא, ואני צריך לחכות חצי שעה בלי הגזמה עד שזה עולה. כשהוא עשה לי LOADING DESKTOP זה לקח לו גם חצי שעה בערך וזה נראה הוא לא עושה כלום כאילו הוא פשוט תקוע... ואז אחרי 30 דקות הוא נכנס ושוב נתקע ככה. כאשר אני נכנס לאתר כלשהו לדוגמא הוא עולה עד החצי ואז שוב זה נתקע וצריך לחכות חצי שעה עד שיסתדר. לא נראה לי שזו בעיה במפרט שלי, אני חושב שהמחשב כן מבצע את הפעולה אבל לוקח לו הרבה זמן להציג את זה משום מה... כלומר, אני לא רואה שהמחשב "חושב" או משהו בזמן ביצוע הפעולות הללו. ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך דרך ה SAFE MODE(ששם הכל עובד די טוב...) אבל זה לא עזר. מה עוד יכולה להיות הבעיה …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by 34N1A1N79,

היי, אני שוקלת לרכוש עכשיו את גרסה 8.1 של ווינדווס, הבנתי שעל גרסה 8 יש הרבה ביקורת ובאגים .. האם יש על 8.1 גם ביקורת כזאת? ואולי בכלל עדיף להשאר עם 7? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש כל "השטח" השחור שיש 746 GB נעולים ואני לא מצליח לשחרר אותם יש לציין שזה ככה מאז שהמחשב אצלי (כמה חודשים)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Wingedbull,

לא יודע איך להסביר את זה, אבל בתצלום מסך תראו את ההמחשה לדבר. לא מובן איך זה קרה ואיך מסדרים את זה. התקנתי את הקובץ שמתקן ומחזיר את המצב לקדמותו וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תמונה: http://img219.imageshack.us/img219/7424/view.jpg

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by satlan1,

פרסמתי את הבעיה בפורום חומרה כי חשבתי בהתחלה שהבעיה בהארדיסק.. אבל יש מצב שזה במערכת הפעלה. כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לעמוד שניתן לבחור בו איך להעלות את הווינדוס(SAFE MODE, NORMAL ואלה..) כשאני בוחר באחת האפשרויות הווינדוס מתחיל להיטען כמה שניות ואז מופיע לשניה מסך כחול. צילמתי אותו בערך אם זה עוזר לכם: http://www.siz.co.il/up/e2jwnmwnjzm2.jpg ואז המחשב שוב חוזר לעמוד הראשון ונכנס ללופ כזה.. ממ אמרו לי לנסות להפעיל את המחשב עם WINDOWS PE או לעשות REPAIR . ניסיתי לעשות REPAIR אבל הבעיה שליד כונן C רשום לי unknown. ואין לי את האפשרויות לעשות REPAIR על הכונן. מה אתם מציעים לעשות? אני חייב לגבות איכשהו את הקבצים שיש לי בהארדיסק תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by POD,

היי, אני מעוניין ליצור IMAGE, על דיסק, שמורכב משני IMAG-ים. אחד מעלה את המחשב ב-DOS והשני ב-LINUX. שניהם בנפרד עובדים כשאני צורב אותם על הדיסק. יש ברשת הרבה תוכנות שעושות את זה, אך כולן מיועדות לדיסק און קי. ניסיתי עם MagicISO, אך ה-IMAGE של ה-LINUX לא עלה :( אני חושב שיש יותר אופציות ב-LINUX מאשר ב-WINDOWS, אך אולי מישהו מכיר תוכנה, חוץ מ-MagicISO, שיכולה לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by norco,

שלום, לאחרנה יש לי תקיעות של המחשב שנובעות מקפיצות CPU, ובכלל ה-CPU במצב IDLE לפעמים הוא על 50 אחוז כששום דבר כמעט לא פועל למשל אם אני מנגן שיר יש לפעמים תקיעות(או יותר נכון השיר נהייה איטי) לאחר שסרקתי תמחשב עם nod32 ועוד תוכנות spyware למיניהן , והכל נמצא תקין, החלטתי לבדוק בגוגל מ הבעיה... מברור קטן באינטרנט הבנתי שהבעיה היא שמופיע אצלי ב-device manager כמה דברים בצהוב: sm bus controllr ועוד כמה שטויות שקשורות לזה מאחר וזה לא מותקן זה גורם לקפיצות CPU נכנסתי לאתר של intel בשביל להתקין את זה והוא נורא מסורבל ומבלבל, בסופו של דבר הורדתי איזו תוכנה שאמורה הייתה להתקין את זה(הצ'יפסט שלי הוא p965), ורוב הדברים שלא ציינתי את שמם שהיו גם קשורים ל-controller נעלמו, כלומר הותקנ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, אתמול התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ומאז הפכו כל הספריות שלי במחשב לקריאה בלבד... בדקתי את היוזר שלי, והוא מוגדר כאדמין... אך למרות זאת, המחשב עדיין לא נותן לי לבטל את מצב ה"קריאה בלבד" שבו נמצאות הספריות שלי... מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש לכל מי שענה, בברכה,

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי מעבד קוואד סטיפינג... עכשוי מה כדאי לי ומה יעבוד יותר טוב על המערכת שלי 64 ביט או 32 ביט? ואם יש הבדל בין גירסת ריטל לגירסה הרגילה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by טל משעלי,

שלום היום התקנתי מערכ ווינדוס 8.1 על הכונן SSD החדש, לאחר שהמערכת עלתה אני לא מצליח בשום דרך להפעיל את האינטרנט למישהו יש איזה רעיון אולי תודה? השגיאה שמתקבלת מהאינטרנט היא 651

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. משהו לא בסדר עם הסייר. תקיעות של דקה וחצי. מחשב די מהיר.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Roeih12,

שלום לכולם, שבוע הבא צריך להגיע לי מחשב חדש שהזמנתי, intel i7 עם 16GB RAM. מערכת ההפעלה תותקן על כונן SSD. עד כמה שידוע לי לא תהיה בעיה מבחינת חומרה של המערכות הנ"ל, ההתלבטות היא מבחינת כדאיות, המחשב עצמו ישמש בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי רגיל של סרטים וגלישת אינטרנט, מדי פעם עריכת סרטים עם premiere\after fx יש יתרון בולט ל win8 או שעדיף win7? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. חבר שלי קנה מע' AMD חדשה עם 1GB זכרון, ממה שאני זוכר הומלץ פה בפורום להוריד את הזכרון הוירטואלי במידה ומשתמשים ב1GB RAM או יותר, לכן המלצתי לו לעשות זאת. האם המלצתי לו נכון? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, רכשתי דרך חבר גרסת אפגרייד ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט. על המחשב שלי מותקנת כרגע גרסת הבטא שהתוקף שלה אמור לפוג בימים הקרובים. שאני מנסה להתקין את הדיסק, הוא כותב לי שהגרסה שכרגע מותקנת על המחשב שלי אינה מותאמת לשדרוג (כאמור היא גרסת בטא). התקשרתי לתמיכה של מיקרוסופט והם אמרו לי שאני צריך להשיג דיסק מקורי של ווינדוס XP או ויסטה, להתקין אותו, ורק אז לבצע את השדרוג, כי הגרסת בטא כביכול היא לא גרסה מקורית שאפשר לבצע עליה שדרוג. מה אני יכול לעשות???? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by DAVIDKI19,

hard 1Tb seagete

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי בTaskbar למטה את הסמל של ה"Safetly Remove Hardware" (אשר קשור להתקן USB) מישהו יודע איך אפשר להסיר את הסמל הזה לחלוטין? (ז"א שלא יראו אותו גם כשאני לוחץ על החץ הזה בשביל לראות את הסמלים הלא פעילים...) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם ! אני מנסה להסיר מתיקייה מסויימת, את הV של "מוסתר", הבעייה היא שזה חסום מה ניתן לעשות ? מישהו יודע? ??? תודה לעוזרים.. הנה תמונה המסבירה יותר את הבעייה:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by bennash,

יש למחשב שני משתמשים אחד לי ואחד לאחותי כל פעם שאחותי רוצה את המחשב אני מפעיל אותו מחדש ויש לפעמים עדכונים שלוקחים הרבה זמן. זה חלונות 8 אנטרפרייז ולא 8.1. אז איך מתנתקים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, אני רוכש מחשב גיימינג מtms בקרוב ואני לא יודע איזו גרסה של win8 לבחור חח.. יש מלא ואני לא יודע בדיוק מה לסמן ומה ההבדלים בין הפרו לפרימיום וכו. אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by OmerMan,

Actual Transparent Windows, תוכנה חדשה, לחלונות 2000\XP, נותנת לך את האפשרות לבחור באחוזים את רמת שקיפות החלונות של התוכנות השונות ושורת המשימות. התוכנה עצמה, אגב, היא רק מגה וחינמית לתקופת נסיון של 14 יום. אז אם תמיד חלמת על חלונות שקופים (אני יודע שאני תמיד קנאתי בחלונות השקופים של הסלון).. דף הבית של התוכנה. להורדה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINDOWS איכספי, אך למרות שיש לי משתמש אחד הוא משום מה החליט להעביר אותי בתלאות המסך LOG ON (היפה, עם הWELCOME) בכל הפעלה... איך אני מחזיר אותו לסורו וגורם לו שכמו בהתקנות הקודמות הוא ישר יכנס ליוזר שלי?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ^MaTaN^,

איך אני מסדר את זה כל 5 דקות זה קופץ לי שמתי את הדיסק של הוינדוס וזה חוזר לי אחרי 10 דקות .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בנוסף למשקפי מציאות מדומה במחירים עממיים ממיטב היצרניות בשוק, מיקרוסופט מכינה צעדים נוספים להנגשת הטכנולוגיה הטרייה לקהל יעד רחב במיוחד לכתבה

24. Started by Rinus,

היי, כנסו ל CMD.. אצלי כתוב C:\users\גייבריש (צריך להיות כאן השם שלי למשל RON) איך אני משנה שם לאנגלית שלא יהיה גייביריש? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה, התקנתי ויסטה בנוסף לWIN7 שלי ובהתקנה התווסף לי כנון בגודל 200 MB והוא מאוד מציק לי בעיין , איך אני מסתיר אותו? למחוק אותו בלתי אפשרי כי הוא הBOOT DRIVE של הויסטה ,יש דרך להסתיר ? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים