Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436560,00.html
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן רציתי להתקין וינדוס 7 כדי לבדוק אותה ועשיתי שטות. יש לי כרגע שתי וינדוסים, XP ואת ה-7 שאני רוצה למחוק. את ה-XP התקנתי במחיצה C שעשיתי בשבילו ואת ה-7 התקנתי סתם על מחיצה של משחקים. איך אני נפתר מה-7 מבלי לפרמט את המחיצה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב נייד לנובו בעבר היה מותקן וינ' 7 לא חוקי,מחקתי את המחיצות אך אני מקבל מסך כחול ושגיאה כאשר אני מנסה להתקין וינ' xp חוקי אין בעיה להתקין וינ' 7 ואו ויסטה. איך אני יכול להתקין בכל זאת xp? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, לוח אם מת ושרף לי גם את המעבד, קניתי לוח אם דור 11 ומעבד I512600K. מערכת ההפעלה ישבה על SSD וכנראה שבזמן שהמחשב מת משהו נדפק במערכת ההפעלה. אחרי שהתקנתי את הלוח אם והמעבד הביוס מזהה את הדיסקים שיש לי במחשב אבל אומר שהוא לא מזהה מערכת הפעלה לאתחול. הכנסתי את דיסק ההתקנה וניסיתי דרכו לתקן את את מערכת ההפעלה אבל הוא לא הצליח. על הדיסק יש 2 מחיצות על אחת מותקן WIN7 ועל השניה מותקן WIN10 ובזמן התקלה המחשב היה על ווינדוז 10. כרגע נראה לי שניסיון תיקון נוסף יכול להתבצע רק דרך שורת הפקודה אבל אני לא מתמצא בזה ואיזה פקודה צריך לכתוב. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
רכשתי בעבר ווינדוס 7 32 סיביות הבנתי שמיקרוסופט מאפשרים להוריד את אותה גירסה של ווינדוס 64 סיביות ולהישתמש באותו מספר סידורי, איפה אני יכול להוריד את הגירסה 64 סיביות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להכנס "למנהל המשימות" זה רושם לי -מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך! איך מסדרים את זה?! וגם אני לא מצליח ליראות תיקיות שמתי על "מוסתר" אני רגיל להכנס לכלים ואז אפשריות תקייה אבל אין לי את רשום לי רק מיפוי,ניתוק וסינכרון .
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מה שנמחק מהסל מחזור זה לצמיתות? או שאפשר לשחזר את הקבצים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.exongames.co.il/product/windows-10-pro-retail/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Copy Google shopping EXON&utm_medium=cpc&utm_term=40655&gclid=EAIaIQobChMIq8mzmei97QIVYoBQBh1XIgcyEAQYASABEgLZtPD_BwE האם מפתח המוצר לWindows חוקי?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני שואל בשביל אח שלי כדי לעזור לו. יש לו מחשב נייד עם ווינדוס 7 OEM הוא עדכן לווינדוס 10 והוא עשה לו קצת בעיות וכאלה... בקיצר, הוא שינמך חזרה ל 7 וגם שם יש לו קצת בעיות והצעתי לו לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש ווינדוס 7. חשוב לציין שהוא חייב את הווינדוס 7 כווינדוס חוקי כי הוא בעל עסק והוא לא רוצה להסתבך עם זה. ולשאלתי: איך הוא יכול לפרמט את המחשב בעודו OEM ללא דיסק? תודה רבה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני נתקל בשני מחשבים שונים בבעית איטיות ודילאיי שלא הייתה ב-Win7. מאז השדרוג ל-Win8, הכל נעשה קצת יותר בדילאי והעומס נראה גדול יותר. חשבתי שאולי בגלל השדרוג מהמערכת 7 ל-8 זה קורה, אז ביצעתי Clean Install. מדובר ב-2 לפטופים חזקים עם מעבדי אינטל i3 & i7 ו- 8GB DDR3. המערכת מנצל כ-3GB בעומס של הזכרון והמחשב זז לאט. המעבד עומד על כ-2-10% ועדין המחשבים זזים בדילאי די מרגיז. מישהו נתקל בתופעה המוזרה? האם ישנו פתרון? קורה מהרגע שהתקנתי את המערכות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להסיר מתיקייה מסויימת, את הV של "מוסתר", הבעייה היא שזה חסום מה ניתן לעשות ? מישהו יודע? ??? תודה לעוזרים.. הנה תמונה המסבירה יותר את הבעייה:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנוסף למשקפי מציאות מדומה במחירים עממיים ממיטב היצרניות בשוק, מיקרוסופט מכינה צעדים נוספים להנגשת הטכנולוגיה הטרייה לקהל יעד רחב במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה חבר'ה? תגידו, במידה ואני משתמש באופציית הגיבוי, ולאחר מכן מוחלף לי הHD, השחזור פועל אחד לאחד, כפי שבוצע או שהוא מתאים את עצמו למערכת מחדש? (כלומר מעתיק דברים בסיסיים, ולא הגדרות פנימיות?) כנ"ל השאלה, במידה ומוחלף לי בנוסף הלוח אם לדגם אחר, זה יכול לגרום לבעיות במהלך השחזור?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לשים ויסטה אולטימייט. אבל אני לא יודע איזה גרסה מתאימה לי. יש X86 ,X64 ,X32 מה מתאים לי? ??? המחשב עדיין לא נקנה,אבל יהיה לי בטוח מעבד 45 ננומטר מטכנולוגית "פיירמן"(או איך שכותבים את זה).
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקיצר אני רוצה פירמוט למערכת הזאת, ואני רוצה להתקין עותק נקי וחדש. הבעיה היא שהפכתי את המערכת קבצים לNTFS ואני לא יכול מדוס להשמיד אותה, ותמיד שאני מנסה להתקין מערכת חדשה אין פירמוט, יש רק בחירת מחיצה. אם מישהו מכיר דרך שבה אוכל להסיר את 2000 לחלוטין, אנא שיעזור לי. בתודה אחיי לפלפי המחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו זה התחיל ככה שמתי לב שהמחשב שלי התחיל להיות איטי מדיי והוא מרבה להיתקע באינטרנט רק שתדעו שהוא קיים כבר כמעט שנה ועד עכשיו אפילו פעם אחת הוא לא נתקע.. אז ככה אחרי שהוא נהיה איטי נוצרה עוד בעיה נכנסתי למחשב שלי ואיך שנכנסתי ישר קפצו לי שלושה הודעות של אנטיוירוס נורטון שאומרות שהמחשב נגוע בקובץ "בלהבלהבלה" רק לידע היו יותר מ30 שמות שונים ולמטה היה רשום שסוג הקובץ זה טרויאן עכשיו עשיתי אוקיי נכנסתי לאן שהאנטיוירוס הפנה אותי שזה תקיה SYSTM32 וחיפשתי את הקובץ לא היה ולא נברא אפילו קובץ אחד לא מצאתי ניגשתי מיד לאפשרות החיפוש חיפשתי רבים מן הקבצים גם בחיפוש של נסתרים וכלום לא קיימים אבל האנטי וירוס מתעקש ומעלה כל פעם את ההודעות הללו מחדש שאני נכנס למחשב שלי או לאינטרנט אקספ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה התחיל לפני יומיים בערך, כל פעם שאני משנה את שפת ההקלדה לאנגלית או משתמש בCAPS LOCK. המחשב נתקע לכמה שניות ואז כותב. זה גם במשחקים ככה, אני לא יודע מה בדיוק הבעיה. עשיתי ריסטרט, בדיקה נגד רוגלות, איחוי דיסק (על כל מקרה) ניקיתי TEMP. מה הלאה? זה דיי מציק, כשאני כותב מכתב או מייל חשוב. זה פתאום נתקע לי, ואני עסוק בהקלדה ואני לא שם לב לזה, עד שאני צריך להקליד כמה שורות מהתחלה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מוגדר לי בויסטה שומר המסך BUBBLES שייפעל לאחר 7 דקות. הוא משום מה לא מופעל, המסך שלי נכנס למצב סטנד ביי כעבור 15 דקות (זה מה שמוגדר). יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. אני רוצה ליצור תקייה בשם CON בחלונות XP. זה בלתי אפשרי כי CON זו מילה שמורה עוד מימי DOS. יש באינטרנט הצעות לפתרון, אחת מהן היא דרך ה - Command line: md\\.\\c:\\con מישהו יכול להסביר לי בשביל מה צריך את הנקודה אחרי ה - \\ ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים מותקנת אצלי מערכת WIN 7 בעברית גירסת PRO עם SERVISE PACK 1 המערכת הותקנה רק לפני מספר ימים על דיסק קשיח חדש לגמרי יש בעיה שאני לא מצליח להחזיר את המחשב משינה. לא משנה על מה אני לוחץ, עכבר מקלדת לא עוזר עד שאני לא לוחץ על כפתור ה-RESET בעיה נוספת שאיני יודע אם קשורה או לא והיא הייתה קיימת גם לפני ההתקנה החדשה: בזמן שהמחשב מבצע כיבוי לא רצוני ועולה מסך שחור בהתחלה שבו כתוב שיש לבחור עם לחצני החצים על אחת האופציות כמו SAFE MOE או להפעיל את WIN רגיל בזמן שיש ספירה של 30 שניות... המקלדת לא מגיבה ואז אני בעצם צריך לחכות את כל ה-30 שניות המקלדת היא USB אלחוטית של MICROSOFT והדרייבר שלה מותקן. דרייבר מסוג INTELIPOINT התואם את דגם המקלדת אודה לכם על פתרונות לש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי התקנת המע' הנ"ל וניסיון להתקין תוכנת skype, לדוגמא, מופיע חלון עם מודעה שחסר microsoft installer. בפעמים קודמות שהתקנתי מערכת זה לא הופיע והכל היה כשורה.. אשמח לעזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כל האייקונים בדסקטופ ובכל המחשב נעלמו יש רק תשם של התוכנה שאני לוחץ על התחל זה לא מגיב . מה אני יכול לעשות ? עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא שום וירוס. יש לי ווינדונס 7 32 בייט . תעזרו לי בבקשה !! תודהה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנהשל העדכון מהאתר של מיקרוסופט, התקנה הוא שואל אותי אם אני רוצה למחוק לשמור חלק או לשמור הכל, אבל הוא מונע ממני ללחוץ על שמירה כוללת. בהערות הוא רושם לי את הסיבה שזה לא אפשרי כי הווינדוס שלי באנגלית והתוכנה בעברית(למרות שהורדתי אותה ממיקרוסופט האמריקאי). איך מסדרים עדכון לווינדוס 10 מבלי למחוק כלום עזרההה בבקשההה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון שמתי לב שיש לי כמה תהליכים פתוחים של explorer ברקע, אני לא יודע ממש למה. סרקתי לוירוסים והכל ולא נמצא שום דבר שקשור לזה. מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-