עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אני מקבל שגיאת VIRTUAL MEMORY MINIMUM TOO LOW מצרף תמונה להמחשה. דרך אגב יש לי 2GB זכרון במחשב. מה הבעיה לדעתכם? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by idanpc,

מה זה WIN2K זה XP או מה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום זה המפרט מחשב שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK עכשיו הוא עובד לאט, אין לי מושג למה... כל מה שניסיתי לא עזר... זמן טעינה שלו איטי.. מרגיש פשוט שהכל עובד לאט... ולא בא לי לפרמט אותו יש לכם הצעות ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

אין לי את כל הקודם הזה ואת המיקום של התקיה ואת הסרגל תפריט הזה למעלה בתיקיות... איך מסדרים את זה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by MishaK,

הורדתי בשעה טובה ומוצלחת לינוקס דיסק ראשון היה 640 מגה בערך, וניצרב מעולה דיסק שני הוא קצת יותר מסובך, הוא 668 מגה ואני מיתלבט אם לחכות ליום ראשון כדאי לקנות דיסק 700 ולצרוב עליו או לצרוב באובר בורן על דיסק 650 מה אתם אומרים? הצורב הוא LG CED-8081B

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by maoros,

אם מישהו יכול להביא לי מדריך איך למחוק ווינדוס אני אשמח. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by slrr,

אני לא יודע אם הכותרת בסדר או לא אז סליחה מראש... אוקי... יש לי MAGIC CARD במחשב , והמטרה היא להפטר מימנו ואני לא יודע איך !!! למי שלא יודע מה זה זה כרטיס קטן מאוד עם צי'פ אחד עליו שמתחבר בחיבור PCI אם הכרטיס לא שם אז שמדליקים את המחשב הוא רושם ארדוור פיילור(שגיאה בחומרה).. זה מעיין אימובילייזר למחשב כמו באוטו זה המפתח התנעה שלו.... וזה הפורום הכי קרוב לבעיה ניראה לי..... מדובר באבטחה ברמה גבוהה בבקשה עזרה תודה... עוד מיידע: http://www.rogev.com/company/company.htm הגירסא של הכרטיס שלי היא: MAGIC CARD EXTRA III 3.5\3.6

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by cateye,

שלום, בטוח שאלו את זה כבר אבל אני חיפשתי גם פה וגם בגוגל אבל לא מצאתי כל כך ולכן אני פונה אליכם. אני סך הכל רוצה לעשות דיסק שיתקין לי תוכנות שאני בוחר. הבנתי שיש דבר כזה IMAGE אבל לא הבנתי אם זה מה שאני מחפש ואיך אני עושה את זה. אני לא רוצה שהוא יזכור את ההתקנה מהמחשב הקודם אלא פשוט יתקין מחדש את התוכנות שאני שם לו אני מודה לכם מראש על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Component,

ברשותי מחשב חדש עם מודם AMR ו win XP המודם לא מצליח לחייג את המספר של השרת. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג ומספרים אחרים אבל כלום לא עזר. הציעו לי להחליף דרייברים אבל ה windows התקין דרייברים מתאימים ואין דרייברים אחרים באתר של היצרן. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם 512MB זכרון ושמתי לב שהרבה פעמים המחשב משתמש במעט מהזיכרון הפיסי שבמחשב ובהרבה מה- PAGING FILE על הדיסק הקשיח. מישהו יודע למה זה והאם ביטול ה- PAGING FILE יכול להאיץ את ביצועי המחשב או דווקא להאט אותם? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by DAVIDKI19,

hard 1Tb seagete

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by swap,

יש לי שאלה קטנה בבקשה טענו :| איך אני יכול להריץ משהו ב BG יעני אתה יודע ב SERVICE אני רוצה להריץ חלון קטן של דוס שירוץ עליו משהו שהוא ירוץ ב BG ככה שאני לא יראה אותו MINIMIZED אני לא יראה אותו בכלל ואני יוכל לסגור אותו רק CTRL + ALT + DEL ב Proccess

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Haflo,

מישהו יודע כיצד לשנות את ה Default Location שחלונות פותח בעבור שמירת מסמכים..... (גם ב 2000 וגם ב98)

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by bennash,

יש למחשב שני משתמשים אחד לי ואחד לאחותי כל פעם שאחותי רוצה את המחשב אני מפעיל אותו מחדש ויש לפעמים עדכונים שלוקחים הרבה זמן. זה חלונות 8 אנטרפרייז ולא 8.1. אז איך מתנתקים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shimon23,

היי יש לי שני יוזרים במחשב: יוזר Administrator ויוזר ברירת המחדל שנקרא biton. אני תמיד משתמש ביוזר השני (שבו מותקנות כל התוכנות שלי וההגדרות), אך משום מה יש בו בעיה שלעיתים לא ניתן לשמור קבצים או למחוק אותם, בעיה שלא קיימת ביוזר השני. האם ידוע לכם ממה יכול לנבוע דבר כזה? האם זו הגדרה שיכולה להיות איפשהו במערכת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, המסך שלי מתמלא לאורך ולרוחב במשבצות צבעוניות ושחורות, מצורף קובץ תמונה. - המחשב עובד כרגיל בזמן האיתחול והעלה של החלונות, רק אחרי כמה דקות ספורות מזמן הכניסה לווינדוס מופיעה התקלה. - בsafe mode המסך עובד כרגיל. פרטי מערכת laptop hp pavilion dv3-4333ej intel core i3 WIN7 home premium 64bit דרייברים כרטיס מסך: - ATI Mobility Radeon HD 6370 - Intel® HD Graphics מה שניסיתי: - system restore לא פתר את הבעיה. - הרצתי כל מיני בדיקות בזמן איתחול המחשב, כמו לזיכרון ולהר-דיסק ולא מצא שום בעיה. - עידכנתי את הדריברים של כרטיס המסך, שניהם אך עדין מופיעה לי התקלה. - ניסתי disable לדרייברים של כרטיס המסך כאשר עשיתי disable לדרייבר Intel® HD Graphics בלבד לא מופיעה לי התקלה כלל(…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dor444,

מבחינת חומרה, כדאי לי בכלל להתקין 7?: מעבד ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD לוח אם GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE כ. מסך ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR דיסק קשיח F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG כרטיס זיכרון פנימי KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL מאוור למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN מארז ENGINE PLUS AEROCOOL אם כן, מה ההליך? פרמוט? התקנה? לא יצא לי עד היום להתקין מערכת הפעלה, פעם ראשונה תמיד כיף

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436560,00.html

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. משהו לא בסדר עם הסייר. תקיעות של דקה וחצי. מחשב די מהיר.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום התקנתי ווינדוס 10, וכעת יש לי בעיה מחיבור לרחוק לעבודה דרך הדפדפן החדש EDGE. האם יש דרך לחזור להתקנה של אקספלורר ישן יותר?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Unmountable_boot_volume חיפשתי בגוגל ניתן לתיקון דרך הרקאברי קונסול שאני עושה בוט מהדיסק של הXP הוא לא נותן לי את האופציה ללחוץ R בשביל להגיע לקנסול SAFE MODE גם לא עולה מה לעשות תודה מראש גיא

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אכן יש לי סורק ישן HP Scanjet 2100c[h=1]לא שווה לי לרכוש חדש >>> כי משתמש בו פעם בכמה חודשים כשצריך לסרוק איזה מיסמך[/h]לאחרונה שידרגתי ל WIN8 .....ויש דרייברים רק עד XP ( קודם היה לי XP לא הצלחתי למצוא אף פיתרון....אפילו לא לWIN7 מי עוזר לי ? PLZZZZZ ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Boomer,

ראיתי שב-Guru3D מישהו כתב ש-Microsoft אמרו שהם יתקנו את הבעיה ב-SP1 אבל אין שום זכר לתיקון הבעיה ברשימה ב-Microsoft קוראים לה Windows XP Pre-SP1 Hotfixes

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי חבר'ה, יש לי בעיה מוזרה שמעלימה לי פתאום את סרגל הכלים של XP, לפעמים הוא עושה מן התחול וחוזר ולפעמים לא. דבר נורא מעצבן שמאלץ אותי לבסוף לעשות RR כול פעם מחדש... הוידוס ממש חדש (התקנתי לפני שבוע) מעודכן, אנטי וירוס של נוד עובד ואף מוצא וירוסים מידי פעם אך עדיין שום דבר לא פטר את הבעיה. יש למישהו פתרון?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי מעבד קוואד סטיפינג... עכשוי מה כדאי לי ומה יעבוד יותר טוב על המערכת שלי 64 ביט או 32 ביט? ואם יש הבדל בין גירסת ריטל לגירסה הרגילה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים