עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הווינדוס וכל התוכנות אצלי בכונן C (יש עוד כונן E לקבצים גדולים) עכשיו התקנתי כונן חדש SSD קראתי לו H שמה אני רוצה להעביר את הווינדוס וכל התוכנות הנילוות , מכיר רק את הדרך המסורבלת של מחיקה הכל ותקנה הכל מחדש , הבאסה יש לי מלא תוכנות עם סיסמאות וכל מיני קבצים שמורים של עריכות ,להתחיל אחד אחד לגבות זה סיפור.. יש דרך יחסית קלה להעביר כל מש ב C ל H ? ללא פירמוט ותקנה מחדש או שאין מנוס וחייב להתקין הכל מחדש?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מאז שהתקנתי VMWARE אז כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע לי החלון בחירה בין משתמשים אבל יש לי משתמש אחד איך אני מבטל את זה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  3. Started by tuvia,

בוקר טוב. כל תיקיה שאני פותח או מנסה לפתוח אני מקבל שגיאה... שאני מנסה להכנס ל"מחשב שלי", "לוח בקרה" או כל תיקיה רגילה אחרת זה מבי יל את השגיאה הזאת: שגיאת מערכת-explorer.exe ההוראה ה0x03e60065" ביצעה פנייה לזיכרון ב0x00000000 לזכרון לא הייתה אפשרות להיות written. לחץ אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. מה עושים?! יש לי windows xp sp2 2200+ amd xp

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by RYaniv,

ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. סתם סקר קטן כדי להעביר את הזמן. כמה זמן לוקח למחשב שלכם לעלות? בבקשה,מי שהצביע בסקר שיכתוב תגובה לת'רד , וישים שם את המפרט שלו. המחשב שלי עולה תוך 44 שניות. מפרט אתם יכולים לראות בחתימה.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by tovtov,

שלום לכולם, יש לי כונן 8G שמחולק לשניים (2+6). 2G - כונן C , NTFS 6G - כונן FAT32 D אני רוצה להתקין מחדש WIN98 בכונן C (שהוא NTFS). כאשר אני מעלה את המחשב עם דיסק ההפעלה של WIN98 ובוחר אפשרות 4 - הפעלה עם תמיכה של WIN98 כדי לפרמט את שני הכוננים. האם אני יראה את כונן C למרות שהוא NTFS (אני עדיין בדוס לפני פורמט)? אם לא מה עושים? תודה, יוסי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני רוצה שב-C יהיה לי כ-80 ג'יגה +-, וב-D יהיה לי את רוב הנפח והמשקל. חייבים לפרמט גם את D בשביל זה? או שאבוד וחייבים פירמוט מלא בשביל זה? תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. משום מה אחרי שהתקנתי את הXP (מספר פעמים) גם נקייה וגם משדרוג, לחצן הכיבוי האוטומטי משום מה לא עובד בXP ונותן לי "it is now safe to...." ב98 לעומת זאת המחשב נכבה לבד מה עושים?! בתודה מראש נדב

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  9. שלום לכולם אני רוצה להפעיל סרט והוא רושם לי "המודול שצויין לא נמצא" מה אני עושה במצב כזה? אגב הסרט הוא בפורמט avi תודה רבה רבה לעוזרים אלי.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by djcahi,

האם זה אפשרי להתקין את מערכת ה 32 ביט וגם 64 ביט על אותו המחשב בכונן לשימוש בשניהם או שזה יוצר היתנגשות ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. Started by slrr,

הזכרונות (4096) מגה מתמלאים עד הסוף וכשזה מסיים ואני יוצא מהתוכנה זה עדיין ככה... אז נסיתי לבדוק ב-task meneger ואין שם תהליך שלוקח את הראם וגם בתוכנה מיוחדת prosses explorer... בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by bitoNNz,

יש לי מחשב נייד שרץ על ויסטה ויש אפשרות להאיץ אותו בכך שמחברים לו DOK של 1GB+ הבנתי.. ניתן להאיץ את המחשב גם בעזרת MP3 של 1GB+? בדקתי וראיתי שצריך שקצב ההעברה יהיה 24 MB לשניה לפחות.. ומצאתי רק איזה DOK אחד שעולה איזה 800 שקל שבכלל היה כתוב לי המפרט שלו ושהוא מתאים ל READY BOOST כאילו האצת המחשב נ.ב. זה מאיץ ממש משמעותי כאילו אני ירגיש שהמחשב עובד חלק יותר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אני רוצה להתקין ויסטה עם אקספי, עכשיו הבעיה היא שיש לי שתי מחיצות שהם משתוות בגודל. בקיצור יש לי 600 ג'יגה וכל אחד מחולק ל300 ג'יגה. עכשיו אני רוצה ליצור עוד מחיצה בשביל להתקין תויסטה ואני לא יכול כי אין לי יותר מקום. איך אני יכול לעשות בלי שאני יבנה ת'מחיצות מחדש עוד מחיצה? להעביר מדי נגיד למחיצה הזאת כמות של ג'יגהבייטים. תודה לעוזרים! אם לא קיימת דרך שכזו אשמח בכל זאת שתגיבו!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. שידרגתי לחלונות 10 בדיוק וסה"כ דברים נראים ממש בסדר. אבל הוא מנדנד לי לגבי להפעיל ולאפשר את windows defender למרות שיש לי avast עובד ומעודכן וכד'. איך אני גורם למ"ה להבין שיש לי אנטי וירוס סבבה לגמרי שאני משתמש בו במקום ושזה יפסיק לנדנד לי? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 11.3k צפיות
  15. Started by PipOd,

שלום, מאז שרכשתי דיסק קשיח נייד SAMASUNG F3 SPINPOINT 1TH 32MB , בנוסף לקיים שלי של WD יש לי בעיה שאני לא בטוח שהיא קשורה ישירות לכוננים הנ"ל. אני מנסה להתקין את WIN7 אבל כשאמור להופיע חלון ההתקנה הראשוני כדי לבחור שפה, הוא לא מופיע. המחשב מחובר בצורה קבועה ל TV LG 26 אינץ'. כדלקמן תצלומי מסך שיסבירו את הבעיה: TV: מסך מחשב :

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. כיצד ניתן ליצור ולמחוק מחיצות באמצעות כלי ניהול הדיסקים של Windows XP? (קליק ימני על אייקון המחשב שלי ---> ניהול ---> ניהול דיסקים)

17. יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by slrr,

יש דרכים לעקוף את זה..? או שאני יכול לשים את הדרייבר ב-USB או שעדיף כבר VISTA HOME X32 .. לוחאם-ABIT NF7-S 786 RAM DDR 400 FX5500 256BIT 256MB ATHLON XP 3.2

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by aviram_hi,

שלום! יש לי בעיה עם התוכנה יוטורנט, אחריי כמה דקות הפעלה, המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לבן דוד שלי הייתה את אותה בעיה, והוא פתר אותה ע"י ריפייר. הכנסתי תדיסק של ווינדוס, עשיתי ממנו בוט, אך כשרציתי לעשות את זה בדרך שהוא עשה(שאחריי בדיקה קטנה הרבה יותר פשוטה) הוא לא נותן לי. אני מתכוון לדרך שבמסך של התחלת הבוט לחוצים Enter, כמו שמתקינים ווינדוס חדש, ואז מסכימים להסכם, ולוחצים R. המחשב פשוט לא מציג לי את האפשרות הזאת. מה הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה? המערכת שלי הWindows Xp Proffesional SP3, והדיסק זהה בהכל, גם בגירסאת Service pack. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by holler1,

שלום, הותקנו בארגון, שני שרתי Еxchange 2003 על אותו הארגון (Site), בשני השרתים אין בעייה לקבל ולשלוח דואר לעולם ודואר פנימי לעצמם. הבעייה היחידה היא שליחת דואר בין שני השרתים(בינם לבין עצמם), וכל ההודעות נתקעות ב Queue. כנראה הבעייה ב SMTP, השאלה היא מה הבעיה, ואיך פותרים אותה. ה DNS נבדק וההגדרות של ה DNS נבדקו ומצאו תקינים. ב- nslookup וב tracert הכל נראה בסדר. ההודעה שרואים ב Tracking היא: mail was rejected by administration policy on destination server אשמח לקבל פתרונות, תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by barakZ,

אז ככה, מה המצב? המפרט שלי הוא http://tms.co.il/preview/spec/5byu3req/1. עכשיו, איזה מערכת הפעלה לקחת? ווינדואס זה אני מניח ברור, הבעיה זה איזה גירסא? ויסטה או XP? וגם כמה ביט - 64 או 32 ? תודה מראש לעונים :]

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by mr. president,

יש לי מחשב חדש . AMD ATHLON X2 3800 ASROCK ALIVESATA2-GLAN 1GB DDR II 667 MHZ. התקנתי את הכרטיס רשת מהדיסק בלי בעיה. הייתה קצת בעיה להתחבר לאינטרנט אבל בבזק בינ"ל עזרו לי. אז נזכרתי שלא התקנתי כ.קול. אז התקנתי גם אותו מהדיסק. במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים של המערכת (כלומר של וינדוס XP ) ולהכניס את הדיסק של וינדוס כדי למנוע בעיות בעתיד. הכנסתי, סיימתי להתקין את הכרטיס קול ולא הייתה בעיה. כשהפעלתי עוד הפעם את המחשב,לא היה זכר לכ.רשת. התקנתי אותו עוד הפעם וגלשתי. ואז המחשב התחיל להיתקע. שאני פותח כמה חלונות באקספלורר, המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט. ואז לפעמים לא מופיע הכ.רשת, ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו ואז יש כ.רשת מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by Tal14,

יש לי מחשב DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz 2GB RAM Gigabyte GA-P35-DS3L nVIDIA GeForce 8800 GTS אני שוקל להתקין VISTA, כדאי ? אני ארגיש האטה ? אם אני מתקין כבר אז אני להתקין 32BIT ולא 64BIT,נכון?

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by shimronfio,

היי, יש לי בעיה אך ורק עם קבצי MKV, לפעמים חלק מהקבצים פשוט נעולים ולא ניתנים להזזה, להעתקה או לשינוי שם. כבר נסיתי את הLOCK HUNTER, יש עוד אפשרויות?.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  25. אוקיי יש לי מחשב AMD 2500 עם 256 זיכרון עכשיו כל פעם בהתחלה של הXP כשהוא מעלה את התוכנות שעובדות ברקע (NORTON) הוא כאילו נתקע. כלומר, אם אני ינסה להיכנס לתיקיה או משהו המחשב פשוט לא יגיב ורק אחרי שהוא מעלה את האנטי ווירוס הוא פותח את כל מה שלחצתי ולא הייתה תגובה..(אם זה תיקיה או התחברות..) חשבתי שאולי חסר לי RAM אז קניתי עוד 256 אבל אין השפע בכלל! מה אני עושה??? ??? עריכה: אם זה משנה אז יש לי זיכרון יש Kingston 256mb 2700

• 3 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.