עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זה משנה מה ראשון ? יש את הכלי הזה שעושה הכל =איחוי ,רג'סטרי ,וירוסים . ניקוי דיסק http://onecare.live.com/site/en-us/default.htm א. הוא עושה אחד אחד אבל קודם איחוי ובסוף רג'סטרי וניקוי דיסק. רצוי לפני האיחוי לנקות קודם רג'סטרי ? ב. זה משנה אם בזמן האיחוי האנטיוירוס פעיל? (אי אפשר לסגור אותו ממנהל המשימות AVIRA). כנ"ל לגבי אם משנה החיבור לאינטרנט. ג. איך אתם מנקים רג'סטרי ? CCLEANER גם טוב ? הכוונה היא להשאיר את המחשב פתוח וללכת. אז לא משנה שזה סריקה שיכולה להגיע ל-5 שעות אם התוצאה היא אותה תוצאה כמו של תוכנה. תודה רבה, ושבת שלום לכם.

• 57 תגובות
    • 12.9k צפיות
  2. Started by Cynicoren,

שלום, התקנתי את המקלדת כמתאימה לעברית, ויש לי גם אנגלית. הבעיה שניתן לעבור בין השפות רק ע"י בחירה ע"י העכבר ולא ע"י ALT+SHIFT, למרות שנראה לי שזה מוגדר כך. ד"א, על המחשב מותקנת רק מערכת ההפעלה כרגע, ללא אף תוכנה אחרת או דרייבר חומרה. איך אני פותר את הבעיה של ה ALT+SHIFT להחלפת שפה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by erbrt,

שלום חברים, התקנתי ווינדוס חדש על הרד-דיסק חדש, בהתקנה כנראה לא הגדרתי משהו נכון ונתקעתי עם המצב הזה (מצורף בתמונה), איך אני יכול לאחד את שני המחיצות הUNALLOCATED האלה ביחד? בנוסף - אני רוצה שבכונן C ישאר 100 ג'יגה ולא 420 כמו שיש עכשיו... איך עושים את זה? Uploaded with ImageShack.us תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן ! תקשיבו, יש לי תקלה ממש ממש מוזרה. יש לי מחשב של LENOVO מסדרת NETVISTA. עשיתי פרמוט מחדש ל XP SP3. הכל עובד כמו שצריך, קיימים כל הדרייברים חוץ מדבר אחד.. כשניסיתי לחבר את העכבר הUSB שלי מחברת LENOVO הוא לא הצליח לזהות אותו והביא אותי לאשף הוספת חומרה חדשה ששם הוא הציג את העכבר בתור HID compilant devide.. כשאני לוחץ על התקן באופן אוטומטי הוא מחזיר לי שגיאה שחסר ערך חיוני ויתכן שהערך INF נכתב עבור וינדוס 95.. מה לעזזל ? ? ? למה אני לא יכול להתקין עכבר פשוט ? כל התקן USB אחר עובד, חוץ מעכבר ........ מה לעשות ?? זה דחוף!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. שלום חברים!! חייב את עזרתכם אני פשוט לא יודע מה לעשות! נתקלתי בשני בעיות אחת, מחשב כל פעם נתקע ברגע שעולה וכבר מריץ את מערכת ההפעלה, ואז קופא, לא תמיד , הרבה פעמים התקנתי XP מחדש עם SP2 באנגלית הכל עובד סבבה, מרגע שהתקנתי SP3 (ההתקנה עברה בהצלחה!) המחשב שוב חזר להיתקע, אני מאמין שיש איזו התנגשות עם אחד מהדרייברים והSP3 מישהו מכיר את התופעה!? אולי פיתרון? כרגע הסרתי את הSP3, הותקן MUI בעברית אך התפריטים חלקם בעברית והרוב באנגלית, לחצן ההפעל הוא באנגלית אך בצד ימין, כמובן שניסתי למחוק את עדכון הפירצה kb943460 שגורם לבעיה אך הוא איננו ברשימה (בהוספה והסרה) מישהו יודע איזה מה עושים?! כמובן שניסתי כב להסיר את הMUI ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה שכחת…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, קניתי מחשב דל ווטרו 1014 (יד שניה) עם מערכת הפעלה וינ 7 רישמית. אין שום משחקים ב"GAME". כנראה שנמחקו. אני מעוניין במשחקים (FREECELL) ודומיו שבאים אורגינלי. כיצד מעלים אותם מחדש? חן חן על הייעוץ

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, ברשותי HD502HF של סמסונג ומערכת ההפעלה WIN7U, ולאחרונה, בעזרת HDTUNE, אני שם לב שהתהליך explorer.exe פשוט לוקח לי את כל מהירות הקריאה והכתיבה. כאשר יש את הבעיה ואתה מריץ BENCH ב-HDTUNE, המהירות הממוצעת היא 15 מגהבייט (שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק מתעסק בקבצים קבצים ששוקלים מעל 8 ג'יגה) כאשר אתה סוגר את התהליך, המהירות הממוצעת היא 99 מגה, תקין. למישהו מכם יש רעיון מה הבעיה ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. חלונות 7 retail - האם מישהו מכיר מחיר נמוך יותר מ-890 ש"ח 2. מה אפשר לעשות עם גרסת upgrade שאין בעצם מה לעשות איתה כי הסתבר בדיעבד שאין טעם לשדרג גרסת OEM של XP כי המחשב חלש מדי בשביל חלונות 7

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כמו שכתוב בכותרת. בהתחלה ניסיתי למחוק את הקובץ בדרך הרגילה של לסמן את הקובץ וDELETE אבל הוא כותב שהקובץ פתוח וכו'. אחרי זה ניסיתי למחוק אותו דרך your uninstaller וזה אומר לי אותו דבר שהקובץ פתוח. הנה תמונה של מה שהמחשב כותב כשאני מנסה למחוק את הקובץ עכשיו לשאלות: 1. איך אני מוחק את הקובץ הזה מהמחשב שלי? 2. איך אני מוחק\יודע שמחקתי כל זכר לתוכנה ושלא נשארו שום קבצים שלה במחשב? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 9.4k צפיות
  10. Started by bastard007,

האם ישנה בעייה כלשהי רצינית עם ווינדוס 7? אני רוצה להתקין אותו השאלה שלי האם יש בעייה של משחקים בויינדוס הזה כמו כן האם יעבוד לי מסנג'ר דפדן וכל הדברים הרגילים ללא שום בעייה

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  11. Started by ormat,

ואם אני קונה היום וינדוס 7 ואקס' 8 האם השדרוג ל 9בחינם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Riquelme,

שלום לפני כשנה רכשתי לפטופ של לנובו g550 עם זכרון של 4G.באותו הזמן הדגם היה נמכר עם WIN 7 HOME PREMIUM 32BIT ולא היה את הגירסה של 64 ביט.השאלה שלי היא האם מגיע לי לקבל את הגירסה של 64 ביט?כי היום הדגם הזה נמכר עם 64 ביט.במקרה ומישהו נתקל במצב כזה ויודע אשמח לתגובה,תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by D-Max,

היי אנשים אתם חייבים להציל אותי הווינדוס שלי לא עולה .. אוקיי זה הלך כך נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי שם כמה תוכניות שאני רוצה שלא יעלו לי על המחשב עשיתי אחרכך ריסט ואז עלו לי מלא שורות כאלה שרשום . 1.0.5 וכל מיני ארורים כאלה הייתי רושם אותם אבל זה ארוך אני לוחץ אנטר שוב ושוב פעם עולה הודעה כזאת אחרי שאני לוחץ שוב אנטר זה רושם לי משהו MINIMAL Bash-like line editing is supported ואז זה נותן לי שורה כזאת להכניס בה כל מיני פקדות שקוראים לה grub . אני לא יודע מה לעשות אני דיי לא רוצה לעשות פורמט מכיוון שיש לי מלא דברים שאין להם גיבוי ניסיתי גם לעזור תיקון מערכת על ידי הדיסק של הווינדוס אבל זה לא נותן לי זה אומר שזה לא תואם או משהו כזה .. אני חייב הודעות זריזות בבקשה ממכם תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by potassium,

שלום חברים. בבקשה עזרה- מה אני עושה לא בסדר? יש לי במחשב דיסק קשיח אחד, ובו 150GB. אני מעוניין להתקין Win7 ולחלק את הכונן לשתי מחיצות. כאשר עשיתי זאת, לפי ההוראות שהיו לי בעת ההתקנה, עלה Win7 רק עם כונן המערכת! לאן נעלם כל שאר הזכרון? האם ניתן להחזיר אותו בלי להתקין שוב את Win7? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. האינטרנט עובד. אין בעיה להיכנס למועדפים. כשלוחץ עם "כף היד" לא קורה כלום, אלא אם מפעיל OPEN LINK. מע' ההפעלה WIN7 7 64BIT תודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  16. הייי. קודם כל כמו שאתם רואים אני חדש בפורום אז אם אני שואל את השאלה במקום הלא נכון אז סליחה. טוב אז נתחיל.... כבר הרבה זמן שאני סוחב את הבעייה הזו אבל זהו כבר אין לי כוח. לפעמים אחרי כל מני פעולות שאני עושה במחשב זה עושה לי את זה. למשל הפיכה של google chrome לדפדפן ברירת מחדל ועוד.... (זה לא נותן לי להפוך אותו לדפדפן ברירת המחדל שלי- דבר שמקשה עלי מאוד) ד"א ביום שהתחילה התקלה אני הורדתי את IE 9 BETA ואת IDM 6 BETA אז יכול ליהיות שזה קשור (אבל כבר מחקתי את שניהם) תמונה- http://www.fastup.co.il/v.php?file=24024715.png איך אני מסדר את זה? אהה ועוד דבר קטן- יש את האתר של אפל שיש בו את האפליקציות (כמו itunes רק בדפדפן) ושם יש אופציה view on itunes אבל כשאנ…

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. Started by gabby,

שלום רב, יש לי בעיה עם מנהל המשימות לא משנה מה אני עושה ובכל דרך שאני מנסה לעלות אותו הוא פשוט לא עולה.. הוא כן נפתח ואז שנייה אחר כך הוא נסגר! אני לא מצליח לסגור תהליכים ולא לעשות כלום!! מערכת הפעלה:win xp עשיתי בדיקת וירוסים - ללא ממצאים - malwarebyte free וגם superantispyware free וגם הירצתי את הכלי להסרת תוכנות זודוניות של מיקרוסופט אשמח לרעיונות.... תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by haitov15,

אהלן, המחשב שלי מחובר לשני מסכים 21 אינצ (המסך הראשי) ו 32 אינצ ( המסך המישני) רציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדויוס 7 או בדרייברים של הכרטיס מסך לפתוח משחקים במסך המישני ולא במסך הראשי? ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, התקנתי מחדש Windows 7 64bit ועכשיו אחרי יומיים אני שם לב לבעיה. כשאני רוצה לחפש משהו דרך תיבת החיפוש בתפריט "התחל" לא מופיע טקסט בתיבה, אני יכול לבצע חיפוש ואני מקבל תוצאות אבל אני לא רואה מה רשמתי - התיבה נשארת ריקה. יש לציין שהחיפוש דרך אקספלורר פועל כרגיל ובצורה תקינה והבעיה מתרחשת רק בחיפוש דרך תפריט "התחל". מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה. נוסף בעריכה: אני מצרף צילום מסך, הנה התוצאות לאחר שרשמתי "paint" וכאמור התיבה ריקה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by neo690,

התקנתי את הגרסה של ה64 ביט לאחר פרמוט ולאחר כמה דקות של שימוש במחשב, הוא נתקע בכל פעם מחדש גרסת ה-32 ביט לא נתקעת מה יכולה להיות הבעייה? תודה ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם. לעיתים קרובות קורה במחשב שאי אפשר להחליף לאנגלית ( חוץ מלחיצה על CAPS LOCK ). ז"א ששילוב של SHIFT + ALT לא מאפשר לעבור לאנגלית גם סרגל השפה שנמצא ליד השען נעלם, ואחרי ריסט של המחשב זה מסתדר. מאיפה יכולה לנבוע הבעיה?

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by drbrain,

שלום רב אני עובד עם חלונות 7 ולפעמים אני מקבל את השגיאה הבאה אני מטפל בזה ע"י הסרת התוכנה והתקנה מחדש - זה לא פיתרון יעיל רציתי לשאול למה היא באה ואיך מטפלים בזה? שרון [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. איך ניתן לצרוב בXP ושהתאריך ישאר אותו דבר ולא ישתנה לזמן הצריבה (מדובר על צריבה עם מערכת ההפעלה ולא ע"י תוכנה חיצונית) בבברכה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kalda01,

כשתי מחשב חדש והחנות התקינה WIN7 גירסת PRO 64 BIT אמרו לי שזו גירסה לא מאוקטבת ושתוך כמה זמן מיקרוסופט ידרשו הכנסת קוד רישיון. יש לי גירסה חוקית של WIN7 שהזמנתי דרך הסתדרות המורים. השאלה איך אני יכול להשתמש ברישיון שקניתי כדי לאקטב את הגירסה המותקנת ללא התקנה מחדש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Zinger777,

היי, המחשב שלי רק בן 9 חודשים שעשה 3 בוטים עצמו - אתמול אחד והיום שניים (כשהם היו ממש בהפרש של 2 דקות בערך). אתמול זה היה כשלא הייתי בחדר (בדיוק הלכתי לאכול או משהו וכשחזרתי זה היה כבר בבוט עצמו) חשדתי שהחתול שלי כבר עולל משהו והתעלמתי מזה. היום זה היה כבר פעמיים - פעם אחת בזמן ששיחקתי במחשב ו2 דקות אחרי זה, אחרי בוט שהוא כששיחקתי. ישר נכנסתי למצב בטוח והרצתי סריקת אנטיוירוס - לא מצא משהו מעניין. ניקיתי עם CCleaner ו SpyBot קצת את המחשב ונכנסתי לevent viewer וראיתי את ההודעה הבאה לפני ההודעה של הבוט הלא צפוי: "‏‏המחשב אותחל מחדש מבדיקת באגים. בדיקת הבאגים היתה: 0x0000003b (0x00000000c0000005, 0xfffff88004b66817, 0xfffff880082dd900, 0x0000000000000000). קובץ Dump נשמר ב: C…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים