עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. במעמד הרכישה, אי אפשר לשנות מדינה, אז הכנסתי כתובת של חבר שגר בניו ג'רזי אבל עם פרטי כרטיס האשראי הבינלאומי שלי ועדיין... לא הצלחתי לבצע רכישה. מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by snaidis,

התקנתי את ה VISTA "בהצלחה" ואחרי ההתקנה יש לי בעיות קשות של איטיות, כלומר אני לוחץ על COMPUTER לדוגמא, ואני צריך לחכות חצי שעה בלי הגזמה עד שזה עולה. כשהוא עשה לי LOADING DESKTOP זה לקח לו גם חצי שעה בערך וזה נראה הוא לא עושה כלום כאילו הוא פשוט תקוע... ואז אחרי 30 דקות הוא נכנס ושוב נתקע ככה. כאשר אני נכנס לאתר כלשהו לדוגמא הוא עולה עד החצי ואז שוב זה נתקע וצריך לחכות חצי שעה עד שיסתדר. לא נראה לי שזו בעיה במפרט שלי, אני חושב שהמחשב כן מבצע את הפעולה אבל לוקח לו הרבה זמן להציג את זה משום מה... כלומר, אני לא רואה שהמחשב "חושב" או משהו בזמן ביצוע הפעולות הללו. ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך דרך ה SAFE MODE(ששם הכל עובד די טוב...) אבל זה לא עזר. מה עוד יכולה להיות הבעיה …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. בטעות ובהיסח הדעת גררתי את העכבר עם קליק שמאלי לכיוון שורת המשימות והוא פתאום התרחב ולא יכול להחזיר אותו למצבו הקודם. ניסיתי להתעסק עם המאפיינים וכו, וכל פעם שאני מבטל את ההפעלה המהירה זה כאילו מסתדר, אבל כשאני מחזיר את ההפעלה המהירה זה חוזר. ניסיתי לעשות איתחול בתקווה שזה יתסדר מעצמו (כפי שקוה בתקלות אחרות) ולא עזר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם , כנראה שבברירת המחדל של ווינדוס 7 מוגר לו לאחר חצי שעה שעה להכנס למצב שינה ( המחשב נכבא , האינטרנט נכבה , כשאני מדליק את המחשב הוא ישר נכנס לווינדוס ) ואחרי 10 דקות שאני לא נוגע במחשב אז המסך מתכבה , מה שאני רוצה לדעת זה איפה לעזעזל ההגדרות של זה?! תודה מראש Windows 7 ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Soak,

לפני שנתיים וחצי כשקניתי את המחשב הקצתי 50GB מהכונן הקשיח כמחיצת מערכת. בזמנו זה נראה לי גודל סביר, בפועל כבר שנה שאני נחנק בכונן C... המחיצה התמלאה ואני נאלץ בכל פעם להסיר התקנה של תוכנות, לנקות קבצים זמניים ולהזיז הכל למחיצה השניה - שם יש לי עוד הרבה מקום. עשיתי קצת גוגל והופתעתי לגלות שאין פתרון קל ופשוט לעניין הזה. בגלל שזו מחיצת SYSTEM זה בעייתי, וכל הפתרונות שמצאתי כללו בשלב מסויים מחשב שלא מצליח לעלות והתקנה מחודשת של windows עם repair. אני לא מאמין שמיקרוסופט לא חשבו על העניין הזה והוציאו איזה פתרון נוח... האם יש דרך קצת פחות מסוכנת וקצת יותר ידידותית לעשות את זה? כזו שלא תגרום לי לקריסות שונות אח"כ? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyt…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by jambo222,

שלום 1. אני חושב להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסקים שונים . בדיסק אחד אני אשתמש בתוכנות החשבות לי , ובדיסק השני ( דיסק הג'אנק ) אני אבצע הורדות טורנטים וכד ומידי פעם אני אפרמט אותו. השאלה שלי האם הווירוסים שיכנסו לדיסק השני ( דיסק הג'אנק ) יפגעו\ישפיעו על התוכנות שבדיסק הראשון? 2. מדוע כשמתקינים עדכונים לווינדוס 10 גוגל כרום נדפק והעכבר נתקע . (זה קורה שמתקינים ווינדוס חדש ומעדכנים) גם אם מתקינים גוגל מחדש זה לא עוזר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by BlackTalon,

יש לחבר שלי מחשב ישן מאוד עם מערכת הפעלה Windows 98. הוא פירמט, יש ברשותו דיסק עם אותה מערכת הפעלה אבל הוא לא יודע להתקין. אין לא דיסקט אתחול. הוא שאל אותי מה לעשות וממש לא ידעתי לענות לו מכיוון שאף פעם לא התקנתי מערכת הפעלה ובטח שלא Windows 98. השאלה שלי היא מה הוא יכול לעשות עכשיו? האם הוא חיב דיסקט אתחול בשביל להתקין Windows 98? האם אפשר ליצור דיסקט אתחול כאשר המחשב מפורמט? אם לא צריך דיסקט אז איך בדיוק הוא מתקין אותה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. http://www.kinguin.net/category/12974/windows-8-1-professional-key/ האם זו גרסה דגטלית? אני חושב שכתוב שם שהיא דגטלית , כתוב בתמונה DIGITAL PRODUCT האם אם אני קונה 8.1 אני יכול לשנמך ל8? הסיבה שאני רוצה לשנמך ,זה כי כשאני עדכנתי ל8.1 חלק מחלונות התוכנות היו ברזולוציה נמוכה ,החלונות היו נראים מטושטשים כאלו ולא חלקים כמו שולחן העבודה וחלונו של תוכנות אחרות (מסך FHD) וכשהחזרתי ל8 (3 פעמים עשיתי את המעבר) הכל היה תקין ב8 הרגיל .. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N550JV , יש לכם מושג על תקלה כמו שציינתי ? אין אפשרות לצלם את זה שיהיה ניתן להבחין בתמונה על מה שאני מדבר. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי חבר'ה, יש לי בעיה מוזרה שמעלימה לי פתאום את סרגל הכלים של XP, לפעמים הוא עושה מן התחול וחוזר ולפעמים לא. דבר נורא מעצבן שמאלץ אותי לבסוף לעשות RR כול פעם מחדש... הוידוס ממש חדש (התקנתי לפני שבוע) מעודכן, אנטי וירוס של נוד עובד ואף מוצא וירוסים מידי פעם אך עדיין שום דבר לא פטר את הבעיה. יש למישהו פתרון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Boomer,

ב-WIN XP תמיד כאשר הייתי לוחץ על Alt+Ctrl+Del הייתי מקבל חלון שיש בו איזה 4 טאבים שונים (או איך שקוראים לזה) היום אני לוחץ Alt+Ctrl+Del ואני רואה שיש לי רק את כל התוכניות שרצות כמו ב-Windows הקודמים. איך מחזירים את זה? ויש לי עוד שאלה, למה הרבה פעמים כאשר אני משחק באיזה משחק או לפעמים זה ביציאה ממשחק, ה-WIN מראה לי מסך כחול כזה שכתוב בו מלא דברים ואז עושה לי Restart. אחרי זה שאולים אותי אם אני רוצה לשלוח את זה למיקרוסופט... אה ועוד משהו אחד, יש אפשרות לבטל את ה-Disc Scan לאחר שהמחשב לא נסגר כמו שצריך? כמו בבעיה מלמעלה למשל... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by טל משעלי,

שלום היום התקנתי מערכ ווינדוס 8.1 על הכונן SSD החדש, לאחר שהמערכת עלתה אני לא מצליח בשום דרך להפעיל את האינטרנט למישהו יש איזה רעיון אולי תודה? השגיאה שמתקבלת מהאינטרנט היא 651

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום כלום אני נימצא בבעיה רצינית, אני ישתמשי בעבר בגיסרה שך מפתחים וכרגע התחילה לצוץ לי הודעה שהמחשב יבצע כיבוים עד שלא ישדרג או להפך יפסיק לעבוד פחות זמן עם כל ריסט . יש לי התקנה וקוד מוצר מקורי שקניתי ואני לא מצליח לעדכן את הקוד במחשב יוצר לי שגיאה ,תמונה מצורפת .. ישמח לעזרה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1) אני רוצה לסדר בכונן את התיקיות לפי הסדר שאני קובע! (איך שאני גורר ככה אני רוצה שזה ישאר) מישהו מוכן לעזור? 2)איך אני מגדיר ל WIN שיראה לי את הסיומות של כל קובץ (TXT.MP3 ועוד..) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

אין לי את כל הקודם הזה ואת המיקום של התקיה ואת הסרגל תפריט הזה למעלה בתיקיות... איך מסדרים את זה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לא מוצאים את הקוד שלו. כמה אמור לעלות חדש? ואיפה כדאי לקנות? יש אולי דרך לשחזר את הרישיון שלנו אגב? כבר התקנו מחדש על כל ה-SSD תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by zaroor,

1-האם אפשר להתקין את ה XP בתוך ההרדיסק ע"י הכנסת קובץ לתוכו ולא מתוך ה CD ROM ?, האם זה חוסך זמן בכלל ? 2-ראיתי שמכניסים תיקייה I386 לתוך מחיצה השנייה בהרדיסק לצורך מה זה ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Amir Ch,

שלום. אני מחפש תוכנה *אמינה* כדי להקליט את המסך. אני מכיר את ה-game bar המובנה בווינדוס. מחפש משהו בסגנון (אם יש משהו יותר טוב). הדגש הוא שזה צריך להיות אמין ולא להתרסק באמצע, כי אני מתכוון לצלם עם זה הרצאות מקוונות (כל השיעורים באוניברסיטה עברו למערכת zoom בגלל הקורונה). ולא תהייה אפשרות הקלטה, ולכן אני רוצה להתארגן על זה בכוחות עצמי. אם כבר המצב חרא, לפחות להפיק ממנו את המירב. אז זה צריך להקליט מסך (רצוי באיכות גבוה) + סאונד + מחזיק להרצאה של שעה וחצי. אני כמובן מתכנן להקליט את זה במסגרת צפייה בהרצאה (אז אין צורך בתיזמון הקלטה או משהו. אני מקליט כדי שתהייה לי גישה חוזרת להרצאה). אני מעריך שהקבצים יתפסו נפח רציני, אז מתכוון לקנות כונן חיצוני (פשוט) של…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. חלק מהתכונות לא מוצגות טוב מבחינת עברית, ד"א אני לא מצליח למחוק את העברית מתוך השפות על מנת להתקין אותה מחדש.. יש למשהו רעיון ? איך עושים את זה? מוחקים את העברית ומתקנים מחדש או שיש איזה עדכון שצריך לעשות על מנת שהעברית תסדר במערכת?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by inflictioNz,

השאלה היא כזו יש לי כיום ווינדוס 7 HOME שקבלתי עם המחשב נייד ASUS N75A עכשיו אני משתמש במחשב כבר 4 שנים+- ויש לי הרבה דברים קרוב ל1T אם אני משדרג לWIN הכל נמחק כמו פורמט או שזה נשמר מישהו יכול להסביר מה הולך שם ואם יש דרך לשדרג בלי שימחקו קבצים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by massinvallus,

אני מקבל בקרוב מחשב חדש בלי שום דבר מותקן עליו. לפי מה שהבנתי אני צריך דיסקט אתחול של חלונות 98 שכולל FDISK וFORMAT, ואז להריץ FDISK ולחלק את זה לכמה מחיצות שאני רוצה ואז לפרמט את המחיצות ואז רק להתקין את המערכת הפעלה. זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי התקנתי את ויסטה על מחיצה נפרדת מה-XP, לא היה שום הודעת שגיאה במשך ההתקנה, אבל בסיום ההתקנה רק ה-XP עולה! איך אפשר לגשת לויסטה? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 22:15:58 (בדיקה)

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכם, בלי ידיעתי, נוצר כונן Q, וכך גם קרה לחבר שלי. אני לא יכול להכנס אליו, גם לא דרך 'ניהול דיסקים'. איך אני יכול למחוק אותו (חלונות 7)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. ברשותי רישיון חוקי של windows 8 pro אשר מותקן על מחשבי כרגע בגרסאת 32bit. בכוונתי לקנות מחשב חדש ולהתקין בו את הווינדווס בגרסאת 64bit. להוריד ממייקרוספט את ווינדוונס 8, לצרוב לדיסק\דיסק און קי ולהתקין ב64bit על המחשב החדש בעזרת הקוד מוצר שברשותי? האם עלי לסגור בצורה כלשהי את הווינדווס אשר מותקן על המחשב הישן או שמספיק פירמוט? לפי הבנתי מי שברשותו קוד מוצר חוקי יכול להתקין את הווינדווס באיזו גרסאת סיביות שהוא חפץ ואין צורך לקנות רישיון במיוחד לגרסאת 64bit אני צודק? בתדה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by OmerMan,

Actual Transparent Windows, תוכנה חדשה, לחלונות 2000\XP, נותנת לך את האפשרות לבחור באחוזים את רמת שקיפות החלונות של התוכנות השונות ושורת המשימות. התוכנה עצמה, אגב, היא רק מגה וחינמית לתקופת נסיון של 14 יום. אז אם תמיד חלמת על חלונות שקופים (אני יודע שאני תמיד קנאתי בחלונות השקופים של הסלון).. דף הבית של התוכנה. להורדה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לא נגעתי בכלום WIndows 7 יש אפשרות לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.