Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
כיצד נכנסים למצב בטוח חוץ מהלחיצה על מקש F8 בזמן העלת המחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי התקנתי את ויסטה על מחיצה נפרדת מה-XP, לא היה שום הודעת שגיאה במשך ההתקנה, אבל בסיום ההתקנה רק ה-XP עולה! איך אפשר לגשת לויסטה? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 22:15:58 (בדיקה)
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי בעבר ווינדוס 7 32 סיביות הבנתי שמיקרוסופט מאפשרים להוריד את אותה גירסה של ווינדוס 64 סיביות ולהישתמש באותו מספר סידורי, איפה אני יכול להוריד את הגירסה 64 סיביות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מוצאים את הקוד שלו. כמה אמור לעלות חדש? ואיפה כדאי לקנות? יש אולי דרך לשחזר את הרישיון שלנו אגב? כבר התקנו מחדש על כל ה-SSD תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי Video hardware error בויסטה 64-ביט. יש לציין שזה היה כמה שעות לאחר פירמוט (אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים, של הלוח אם ושל כ. המסך). זה לא היה כזה נורא, סך הכל לא יכלתי ללחוץ על כלום למשך 3-4 שניות ואז המסך הפך לשחור וחזר אחרי שתי שניות בערך, ואז קיבלתי דו"ח של ויסטה על התקלה: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20091009-0151.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להכנס "למנהל המשימות" זה רושם לי -מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך! איך מסדרים את זה?! וגם אני לא מצליח ליראות תיקיות שמתי על "מוסתר" אני רגיל להכנס לכלים ואז אפשריות תקייה אבל אין לי את רשום לי רק מיפוי,ניתוק וסינכרון .
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעייה די רצינית :-\ אני יכול לקרוא ולכתוב בעיברית בלי בעיות (חוץ מב"וואלה" שלפעמים חלק הפוך), באינטרנט ובתוכנות. אבל, יש כמה תוכנות שאני לא יכול להשתמש בהם בעיברית, כגון: otiot (i think that's the name it's a OCR program) High Q's program, which it speaks the words and write them as well in english and in hebrew. those are the progrems i have got the program in, I just can't seem to make hebrew work. I have looked all over this forums and tried some of the solutions, but none of them worked. I ever tried installing Win98SE but it just woldn't install it ever after i did a FAT32 partition. I'm asking you if you have a solution for my problem, my spec…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מוגדר לי בויסטה שומר המסך BUBBLES שייפעל לאחר 7 דקות. הוא משום מה לא מופעל, המסך שלי נכנס למצב סטנד ביי כעבור 15 דקות (זה מה שמוגדר). יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן רציתי להתקין וינדוס 7 כדי לבדוק אותה ועשיתי שטות. יש לי כרגע שתי וינדוסים, XP ואת ה-7 שאני רוצה למחוק. את ה-XP התקנתי במחיצה C שעשיתי בשבילו ואת ה-7 התקנתי סתם על מחיצה של משחקים. איך אני נפתר מה-7 מבלי לפרמט את המחיצה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי את כל הקודם הזה ואת המיקום של התקיה ואת הסרגל תפריט הזה למעלה בתיקיות... איך מסדרים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב נייח שכיביתי את המחשב הנייד וינדוס התחיל להתקין עידכונים ונשאר תקוע על העידכון השני מתוך 11 מכוון שזה נמשך המון זמן (רק התקנת העידכון השני) כיביתי את המחשב...ועכשיו שאני מפעיל אותו הוא שוב תקוע על התקנת העידכון השני... גם במחשב הנייח הוא תקוע על התקנת העידכון השני (דרך windows update) שאני לוחץ על עצור את ההתקנה שום לא קורה... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הורדתי את התוכנהשל העדכון מהאתר של מיקרוסופט, התקנה הוא שואל אותי אם אני רוצה למחוק לשמור חלק או לשמור הכל, אבל הוא מונע ממני ללחוץ על שמירה כוללת. בהערות הוא רושם לי את הסיבה שזה לא אפשרי כי הווינדוס שלי באנגלית והתוכנה בעברית(למרות שהורדתי אותה ממיקרוסופט האמריקאי). איך מסדרים עדכון לווינדוס 10 מבלי למחוק כלום עזרההה בבקשההה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי שני יוזרים במחשב: יוזר Administrator ויוזר ברירת המחדל שנקרא biton. אני תמיד משתמש ביוזר השני (שבו מותקנות כל התוכנות שלי וההגדרות), אך משום מה יש בו בעיה שלעיתים לא ניתן לשמור קבצים או למחוק אותם, בעיה שלא קיימת ביוזר השני. האם ידוע לכם ממה יכול לנבוע דבר כזה? האם זו הגדרה שיכולה להיות איפשהו במערכת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש. הרכבתי את המחשב, התקנתי Vista ועשיתי דירוג ביצועים. המעבד קיבל 5.5 והזיכרון 5.7. פרמטתי את המחשב לפני שבוע, התקנתי עותק טרי של Vista ועשיתי דירוג ביצועים. הפעם המעבד והזיכרון קיבלו 4.8, ירידה משמעותית. נכנסתי לביוס ועשיתי חזרה להגדרות יצרן ועדיין הביצועים נשארו זהים. מישהו יודע למה יש ירידה כל כך חדה בביצועים? זה יכול להיות באג?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1-האם אפשר להתקין את ה XP בתוך ההרדיסק ע"י הכנסת קובץ לתוכו ולא מתוך ה CD ROM ?, האם זה חוסך זמן בכלל ? 2-ראיתי שמכניסים תיקייה I386 לתוך מחיצה השנייה בהרדיסק לצורך מה זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום הדלקתי תמחשב של אחותי שעד הניום עבד כרגיל, וכשהוא נלק והוינדוס XP עלה, הייתה בעייה עם הסאונג אשר החליט לא לעבוד, כלומר הדרייברים מותקנים כמו שצריך אבל כל תוכנת ניגון לא מוכנה לנגן מוזיקה, כמו כן כל שיתופי הכונן נעלמו, וה--THEM השתגע לגמרי, מה זה קרה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל מחשב שהיה למשחקים סרטים וכו..... אני צריך מערכת הפעלה במזה עוזר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נתקל בשני מחשבים שונים בבעית איטיות ודילאיי שלא הייתה ב-Win7. מאז השדרוג ל-Win8, הכל נעשה קצת יותר בדילאי והעומס נראה גדול יותר. חשבתי שאולי בגלל השדרוג מהמערכת 7 ל-8 זה קורה, אז ביצעתי Clean Install. מדובר ב-2 לפטופים חזקים עם מעבדי אינטל i3 & i7 ו- 8GB DDR3. המערכת מנצל כ-3GB בעומס של הזכרון והמחשב זז לאט. המעבד עומד על כ-2-10% ועדין המחשבים זזים בדילאי די מרגיז. מישהו נתקל בתופעה המוזרה? האם ישנו פתרון? קורה מהרגע שהתקנתי את המערכות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים מותקנת אצלי מערכת WIN 7 בעברית גירסת PRO עם SERVISE PACK 1 המערכת הותקנה רק לפני מספר ימים על דיסק קשיח חדש לגמרי יש בעיה שאני לא מצליח להחזיר את המחשב משינה. לא משנה על מה אני לוחץ, עכבר מקלדת לא עוזר עד שאני לא לוחץ על כפתור ה-RESET בעיה נוספת שאיני יודע אם קשורה או לא והיא הייתה קיימת גם לפני ההתקנה החדשה: בזמן שהמחשב מבצע כיבוי לא רצוני ועולה מסך שחור בהתחלה שבו כתוב שיש לבחור עם לחצני החצים על אחת האופציות כמו SAFE MOE או להפעיל את WIN רגיל בזמן שיש ספירה של 30 שניות... המקלדת לא מגיבה ואז אני בעצם צריך לחכות את כל ה-30 שניות המקלדת היא USB אלחוטית של MICROSOFT והדרייבר שלה מותקן. דרייבר מסוג INTELIPOINT התואם את דגם המקלדת אודה לכם על פתרונות לש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להסיר מתיקייה מסויימת, את הV של "מוסתר", הבעייה היא שזה חסום מה ניתן לעשות ? מישהו יודע? ??? תודה לעוזרים.. הנה תמונה המסבירה יותר את הבעייה:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום 1. אני חושב להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסקים שונים . בדיסק אחד אני אשתמש בתוכנות החשבות לי , ובדיסק השני ( דיסק הג'אנק ) אני אבצע הורדות טורנטים וכד ומידי פעם אני אפרמט אותו. השאלה שלי האם הווירוסים שיכנסו לדיסק השני ( דיסק הג'אנק ) יפגעו\ישפיעו על התוכנות שבדיסק הראשון? 2. מדוע כשמתקינים עדכונים לווינדוס 10 גוגל כרום נדפק והעכבר נתקע . (זה קורה שמתקינים ווינדוס חדש ומעדכנים) גם אם מתקינים גוגל מחדש זה לא עוזר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה *אמינה* כדי להקליט את המסך. אני מכיר את ה-game bar המובנה בווינדוס. מחפש משהו בסגנון (אם יש משהו יותר טוב). הדגש הוא שזה צריך להיות אמין ולא להתרסק באמצע, כי אני מתכוון לצלם עם זה הרצאות מקוונות (כל השיעורים באוניברסיטה עברו למערכת zoom בגלל הקורונה). ולא תהייה אפשרות הקלטה, ולכן אני רוצה להתארגן על זה בכוחות עצמי. אם כבר המצב חרא, לפחות להפיק ממנו את המירב. אז זה צריך להקליט מסך (רצוי באיכות גבוה) + סאונד + מחזיק להרצאה של שעה וחצי. אני כמובן מתכנן להקליט את זה במסגרת צפייה בהרצאה (אז אין צורך בתיזמון הקלטה או משהו. אני מקליט כדי שתהייה לי גישה חוזרת להרצאה). אני מעריך שהקבצים יתפסו נפח רציני, אז מתכוון לקנות כונן חיצוני (פשוט) של…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את ה VISTA "בהצלחה" ואחרי ההתקנה יש לי בעיות קשות של איטיות, כלומר אני לוחץ על COMPUTER לדוגמא, ואני צריך לחכות חצי שעה בלי הגזמה עד שזה עולה. כשהוא עשה לי LOADING DESKTOP זה לקח לו גם חצי שעה בערך וזה נראה הוא לא עושה כלום כאילו הוא פשוט תקוע... ואז אחרי 30 דקות הוא נכנס ושוב נתקע ככה. כאשר אני נכנס לאתר כלשהו לדוגמא הוא עולה עד החצי ואז שוב זה נתקע וצריך לחכות חצי שעה עד שיסתדר. לא נראה לי שזו בעיה במפרט שלי, אני חושב שהמחשב כן מבצע את הפעולה אבל לוקח לו הרבה זמן להציג את זה משום מה... כלומר, אני לא רואה שהמחשב "חושב" או משהו בזמן ביצוע הפעולות הללו. ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך דרך ה SAFE MODE(ששם הכל עובד די טוב...) אבל זה לא עזר. מה עוד יכולה להיות הבעיה …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקיצר אני רוצה פירמוט למערכת הזאת, ואני רוצה להתקין עותק נקי וחדש. הבעיה היא שהפכתי את המערכת קבצים לNTFS ואני לא יכול מדוס להשמיד אותה, ותמיד שאני מנסה להתקין מערכת חדשה אין פירמוט, יש רק בחירת מחיצה. אם מישהו מכיר דרך שבה אוכל להסיר את 2000 לחלוטין, אנא שיעזור לי. בתודה אחיי לפלפי המחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-