Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מתי ש ה XP עולה אז לכמה שניות יש אייקון כזה ליד השעון ואז הוא נעלם: מישהו יודע מה זה? חחח אני בקושי מצאתי את התמונה.. זה מאוד קטן להסתכל מתחת לחתימה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז בעייה צצה משום מקום , לא עשיתי משהו מיוחד. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא פשוט עושה ריסטרט במקום כיבוי. מישהו יודע ממה זה נובע \ נתקל בזה בעבר?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, היום בבוקר קיבלתי עדכון ל-WIN10. עדכון גדול שלקח הרבה זמן (לא זוכר את המספר...) ואף הציג במסך הפתיחה בעת העלאת המחשב שיש חידושים ו"דברים מלהיבים חדשים", בנוסף לזה שהוא מחק לי כמה תכנות שלא תומכות בגרסה זו כמו INTEL SMART משהו ועוד תכנה של טמפ' המחשב. אשמח לדעת מה העדכון הזה הביא איתו, לא מצאתי עליו מידע באינטרנט וזה מוזר, כי על פניו נראה שמדובר בעדכון משמעותי מאוד אגב, הצבע של שורת ההפעלה של הכרום השתנה - http://prnt.sc/ajah8u בדיקה - של הכל בעצם... כל חלון שנפתח גם בספריות של המחשב עצמו
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי למנהל ההתקנים ויש לי התקן שרשום עליו לא מוכר והוא גם לא מותקן אז איך אני ידע איך להתקין אותו? הכנסתי את כל הדיסקים של הדרייברים ועשיתי חיפוש והוא רשם שהוא לא מצא ... עם מישהו יודע איך להתקין אותו אז שיגיד ..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם XP SP2, ולרוב סמל הסוללה לא מופיע על הSYSTEM TRAY... גם כאשר המחשב לא מחובר לחשמל (ולרוב הוא כן). ניסיתי לשנות בהגדרות של צריכת החשמל-הצג תמיד סמל סוללה בשורת המשימות-אך זה עדיין לא מראה את הסמל. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את רשימת המושגים הבאה ואני מחפש פירושים אליהם ואני לא מוצא אני מוצא בויקפדיה אבל יש דברים שאני לא מכיר וקשה לי לתרגם אותם אשמח אם מישהו יעזור לי Samba page file Inode cmd Driver native API Bootloader DLL Thread CLR Process .NET Framework Service WindowStation Registry Desktop %SYSTEMROOT% Handle lsass.exe Boot.ini system call UAC תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי מספר תוכניות שהותקנו במקרה תוך כדי גלישה והן מעצבנות כל הזמן רוצות להכנס לאינטרנט פותחות חלונות וכל מה שאפשר לחרפן בן אדם, בהסרת\התקנת תוכניות אין אפשרות להסיר את התוכניות כי התוכניות רוצות שאני ארשם לאתרים שלהם ואז יהיה אפשר להסיר אותם, באמת! שיא החוצפה! איך אפשר להעיף את התוכניות האלה קיבינימט
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1001890472&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החשבון GUEST אצלי מסרב לעבוד עם יותר משפת מקלדת אחת. יש עברית ואנגלית מותקנות, ואפשר לעבוד רק עם השפה שמוגדרת כברירת מחדל. אי אפשר להחליף לשפה השניה. מה עושים? :\
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הצוות. יש לי מחשב P4 1.4 של אינטל וזיכרון 255 RDRAM. המחשב כולל פקס מודם, ADSL מודם , GFORCE2, SB criative, וכרטיס טלויזיה וידאו fly video. מאז שאני זוכר את המחשב עובד בעת חיבור לאינטרנט, גם מהמודם הטלפוני. מדי פעם, בתכיפות די גבוהה, המחשב פשוט נתקע, בד"כ רק בחלונות האקספלוררים. אולם גם הרבה כולו. לאחר כדקה ומשהו, פתאום הוא משתחרר ומבצע את כל הפעולות ברצף (אלו שנלחצו כשהיה תקוע, כגון פתיחת דפדפן חדש או סגירה של קיים וכן פתיחה של תוכניות אחרות). מעניין וחשוב לציין כי התקיעות המרחשות בד"כ כאשר קורה שפעולה בדיוק מתחילה ואז "הפרעתי" לה ע"י ביצוע פעולה נוספת, דוגמא, בדיוק הגיע הודעה ב- ICQ באותה שניה שלחצתי לפתוח דפדפן. כמובן שזה קורה גם כאשר נשלח מי…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדכון חלונות 10 ולא אהבתי ביצוע שלו אני רוצה לעשות שחזור חלונות 7. צריך לפרמט הכול? או אפשר שחזור?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7, ( cmd בתיבת החיפוש בתפריט "התחל"). תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי יש לי מערכת הפעלה VISTA 64 וכאשר אני רוצה להתקין בUPDATA עדכון של הSP1 הוא לעובד ומודיעה על בעייה!!!! מה אני עושה האים זו בעיה ידיועה? נסיתי להוריד התקנה מהאתר אבל שוב קיבלתי את אותו בעיה!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שידרגתי מ8 ל8.1- ופתאום הכרום שלי נהיה עם BLUR כזה...- מעין מטושטש... וכרטיסיות שלי ממורכזות למרכז במקום לימין או לשמאל... יש למישהו רעיון למה זה קורה??? זה לא קורה בדפדפנים אחרים! תודה מראש- אני מצרף תמונה....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר תקופה די ארוכה שמדי פעם - אחת לכמה ימים כשמפעילים את המחשב לא ניתן לגשת לאינטרנט - מופיע בנוסף לחיבור הרגיל לרשת עו חיבור ורשום לידו "רשת לא מזוהה" רק שאני פותח את חיבורי הרשת וכותב עליו הפוך ללא זמין ואחרי זה מפעיל "פתור בעיות" ו נסה לפתור את הבעיה כמנהל הוא מבצע תיקון ואפשר להתחבר לרשת.. מה זה ? איך אפשר לפתור את זה ? מה גורם לזה ? יש למישהו רעיון ? תודה ! * זה מאוד מציק - בעיקר לאישתי כשאני לא נמצא לסדר לה את זה... שכחתי לציין שהמחשב מחובר לראטר D_LINK של בזק (תקן N) בחיבור קווי !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה דחופה!!! פתחתי מסמך דרך המייל- לחצתי על "הורד", אח"כ לחצתי על "פתח" (לא שמרתי במקום משלי), ערכתי שינויים על המסמך וכאשר יצאתי ממנו- הוא שאל אותי האם לשמור- לחצתי "כן"- ומאז איני מוצא את המסמך המעודכן שיצרתי-היכן המחשב שומר כברירית מחדל את הקבצים שמורידים מהאינטרנט? יש סיכוי למצוא זאת? ??? דחוף!!!!!!! תודה- מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חלק מהתכונות לא מוצגות טוב מבחינת עברית, ד"א אני לא מצליח למחוק את העברית מתוך השפות על מנת להתקין אותה מחדש.. יש למשהו רעיון ? איך עושים את זה? מוחקים את העברית ומתקנים מחדש או שיש איזה עדכון שצריך לעשות על מנת שהעברית תסדר במערכת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.kinguin.net/category/12974/windows-8-1-professional-key/ האם זו גרסה דגטלית? אני חושב שכתוב שם שהיא דגטלית , כתוב בתמונה DIGITAL PRODUCT האם אם אני קונה 8.1 אני יכול לשנמך ל8? הסיבה שאני רוצה לשנמך ,זה כי כשאני עדכנתי ל8.1 חלק מחלונות התוכנות היו ברזולוציה נמוכה ,החלונות היו נראים מטושטשים כאלו ולא חלקים כמו שולחן העבודה וחלונו של תוכנות אחרות (מסך FHD) וכשהחזרתי ל8 (3 פעמים עשיתי את המעבר) הכל היה תקין ב8 הרגיל .. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N550JV , יש לכם מושג על תקלה כמו שציינתי ? אין אפשרות לצלם את זה שיהיה ניתן להבחין בתמונה על מה שאני מדבר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב לא בOC ועושה ריסטים באופן בלתי רצוי...אבל לא שרירותי... כאשר אני עושה PRINT SCREEN ואז מדביק אותו בצייר הוא עושה ריסט... בנתיים זה המצב היחידי שגיליתי... ממה זה??.. (התקנת מערכת ההפעלה פעם נוספת לא עזרה..!!)... מצאתי עוד משהו שעושה ריסט: בהרחבות של FireFox Talkback 1.5.0.3 (מתי שאני מנסה לפתוח את הדף הזה:http://images.nana.co.il/sitefiles/nvsupport/Technical-support/media/a/rule/rule.html)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש ולא מיזמן קניתי win 7 home premium בעיברית 64-bit גירסת retail וכמו כן אני רוצה להתקין את ה windows על המחשב החדש אך אני לא רוצה ליפגוע במקוריות יש דרך לעשות. אשמח לקבל מידע מורחב בנושא ואיך ליפעול.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1542348,FF.html
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא נגעתי בכלום WIndows 7 יש אפשרות לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין להחליף את הקבצים באופן ידני דרך חיבור ה HD למחשב אחר איפה נמצאים הקבצים בדיסק ה XP SP3? לא מעוניין לעשות את ההליך דרך ה CONSOLE מטעמי נוחות.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לקחתי דיסק ישן (ומקורי!) של XP Home Edition, שקניתי עוד לפני שיצא SP1. יש לי צורך להתקינו על המחשב (כרגע משתמש בויסטה ו-7), וכדי שהוא יזהה את ההארד דיסק SATA שלי ומסיבות ברורות אחרות, הורדתי את SP3 מהאתר של מיקרוסופט וביצעתי Slipstream באמצעות nLite. שיניתי מס' פונקציות בודדות ב-nLite כדי ש-XP תותקן בצורה יותר נוחה (הגדרת עברית מראש, הכנסת הסיריאל מראש ועוד). התקנתי את מערכת ההפעלה על מחיצה ריקה, וכשאני מגיע לשלב שאני מתבקש להזין סיריאל (שמוזן מראש...) אני תמיד מקבל הודעת שגיאה שהסיריאל אינו מתאים, למרות שמדובר בסיריאל מקורי שהזנתי במס' התקנות חוזרות על המחשב הישן שלי בשנים האחרונות. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-