עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום התקנתי ווינדוס 10, וכעת יש לי בעיה מחיבור לרחוק לעבודה דרך הדפדפן החדש EDGE. האם יש דרך לחזור להתקנה של אקספלורר ישן יותר?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by slrr,

אני לא יודע אם הכותרת בסדר או לא אז סליחה מראש... אוקי... יש לי MAGIC CARD במחשב , והמטרה היא להפטר מימנו ואני לא יודע איך !!! למי שלא יודע מה זה זה כרטיס קטן מאוד עם צי'פ אחד עליו שמתחבר בחיבור PCI אם הכרטיס לא שם אז שמדליקים את המחשב הוא רושם ארדוור פיילור(שגיאה בחומרה).. זה מעיין אימובילייזר למחשב כמו באוטו זה המפתח התנעה שלו.... וזה הפורום הכי קרוב לבעיה ניראה לי..... מדובר באבטחה ברמה גבוהה בבקשה עזרה תודה... עוד מיידע: http://www.rogev.com/company/company.htm הגירסא של הכרטיס שלי היא: MAGIC CARD EXTRA III 3.5\3.6

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by sherlock1212,

לפני שבוע בערך הייתה לי את אותה הבעיה עם וינדוס ויסטה עכשיו עברתי חזרה לXP אבל הבעיה חזרה, זה פשוט לא מאפשר להעלות את הוינדוס, עשיתי חיפוש בפורום פה ל"winload.exe" וראיתי שמישהו הצליח לפתור את זה בעזרת כלי לפתרון בעיה בהפעלה, אבל לא הבנתי בדיוק איך אני עושה את זה,ובנוסף הוא השתמש בוינדוס ויסטה ואני בXP. מישהו יודע אם יש את האפשרות גם בXP?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by bomsa400,

היי הווינדוס 7 שלי מבקש לשדרג ל IE 10 יש לי כרגע IE 9 כדאי לי ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. חברה אני צריך עזרה דחוף דחוף .רכשתי מחשב אוטרה נייד ותוכנת ווינדוס ,אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה .יש לי רק חיבורי דיסק און קי במחשב החדש (הנייד).העתקתי את תוכנת הווינדוס לדיסק און קי דרך מחשב נייח ואני לא מצליח להתקין.המחשב הנייד חדש חדש .ריק לגמרי . מבקש עזרה בבקשה קובי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Boomer,

ראיתי שב-Guru3D מישהו כתב ש-Microsoft אמרו שהם יתקנו את הבעיה ב-SP1 אבל אין שום זכר לתיקון הבעיה ברשימה ב-Microsoft קוראים לה Windows XP Pre-SP1 Hotfixes

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by achiya1,

צהריים טובים! אז ככה: למה במספר תיקיות אצלי אני יכול לארגן אותן לפי modified ובחלק אין לי את האופציה לסדר כך? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by maoros,

אם מישהו יכול להביא לי מדריך איך למחוק ווינדוס אני אשמח. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by alex28,

שלום לכולם יש לי בעיה אני כותב מסמך בWORD 2010 שאני מדפס את מסמך אני מקבל את מסך שכל הפוך לדוגמה אני כותב "אני" אני מקבל על דף "ינא" אך אני פותר את זה?? תודה על עזרה!!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי התקנתי את ויסטה על מחיצה נפרדת מה-XP, לא היה שום הודעת שגיאה במשך ההתקנה, אבל בסיום ההתקנה רק ה-XP עולה! איך אפשר לגשת לויסטה? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 22:15:58 (בדיקה)

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by idanpc,

מה זה WIN2K זה XP או מה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אכן יש לי סורק ישן HP Scanjet 2100c[h=1]לא שווה לי לרכוש חדש >>> כי משתמש בו פעם בכמה חודשים כשצריך לסרוק איזה מיסמך[/h]לאחרונה שידרגתי ל WIN8 .....ויש דרייברים רק עד XP ( קודם היה לי XP לא הצלחתי למצוא אף פיתרון....אפילו לא לWIN7 מי עוזר לי ? PLZZZZZ ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. http://www.kinguin.net/category/12974/windows-8-1-professional-key/ האם זו גרסה דגטלית? אני חושב שכתוב שם שהיא דגטלית , כתוב בתמונה DIGITAL PRODUCT האם אם אני קונה 8.1 אני יכול לשנמך ל8? הסיבה שאני רוצה לשנמך ,זה כי כשאני עדכנתי ל8.1 חלק מחלונות התוכנות היו ברזולוציה נמוכה ,החלונות היו נראים מטושטשים כאלו ולא חלקים כמו שולחן העבודה וחלונו של תוכנות אחרות (מסך FHD) וכשהחזרתי ל8 (3 פעמים עשיתי את המעבר) הכל היה תקין ב8 הרגיל .. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N550JV , יש לכם מושג על תקלה כמו שציינתי ? אין אפשרות לצלם את זה שיהיה ניתן להבחין בתמונה על מה שאני מדבר. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by llime,

בכונן C שלי ,שעליו גם מותקן ה-windows ,יש (בערך) 30GB זיכרון. מקש ימני + properties מראה לי שיש לי שם 13 גיגה זיכרון בשימוש ועוד 16.2 גיגה זיכרון חופשי-סה"כ 29.2GB . אבל כשאני נכנס לתוך כונן C ומחבר את כל הזיכרון מכל הקבצים והתיקיות שיש שם אני מקבל שיש פחות מ 7GB בשימוש!...והגדרתי באפשרויות תיקיה שיראה גם קבצים ותיקיות מוסתרים. איפה עוד 6 גיגה?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. נעלם לי השורה של הכתובת ושל קדימה אחורה וכל הכפתורים שיש למעלה ???-איך מחזירים אותה? האם זה וירוס? [attachment deleted by admin]

16. התמונה המצורפת מראה את הבעייה. תודה מראש לפותרי הבעייה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הטלויזיה שלי מחוברת למחשב בעזרת חיבור HDMI כאשר אני צופה בסרטי HD המחשב מקרטע קצת.. אבל בלי חיבור לטלוזייה הסרטים פועלים בסדר גמור.. מה יכולה להיות הבעיה? כי המפרט שלי נראה לי לא סביר שיעשה לי בעיות כאלה.. יש לי וינדוס 7 AMD ATHLON II X3 435 BOX 4 גיגה זיכרון ati radeon hd 4200 HD תודה...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Unmountable_boot_volume חיפשתי בגוגל ניתן לתיקון דרך הרקאברי קונסול שאני עושה בוט מהדיסק של הXP הוא לא נותן לי את האופציה ללחוץ R בשביל להגיע לקנסול SAFE MODE גם לא עולה מה לעשות תודה מראש גיא

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Component,

ברשותי מחשב חדש עם מודם AMR ו win XP המודם לא מצליח לחייג את המספר של השרת. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג ומספרים אחרים אבל כלום לא עזר. הציעו לי להחליף דרייברים אבל ה windows התקין דרייברים מתאימים ואין דרייברים אחרים באתר של היצרן. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by amit_amit,

תסתכלו על זה , ככה הויסטה הייתה אמורה להיראות. ואחרי השוואה לזה היא די עלובה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם 512MB זכרון ושמתי לב שהרבה פעמים המחשב משתמש במעט מהזיכרון הפיסי שבמחשב ובהרבה מה- PAGING FILE על הדיסק הקשיח. מישהו יודע למה זה והאם ביטול ה- PAGING FILE יכול להאיץ את ביצועי המחשב או דווקא להאט אותם? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אז ככה הורדתי בקאזה ותוך כדי עשיתי העתק הדבק לאחד הקבצים הזמניים כדי לראות לפחות חלק ממנו ראיתי אבל לאחר מכן הווינדוס לא נותן לי למחוק אותו! וזאת לאחר אין ספור ריסטים וכיבויים תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by nehmia,

זה תופס לי איזה 90 אחוז מה CPU מה זה ואיך אפשר להוריד את זה קצת מהמעבד שלי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ברשותי מחשב נייח מסוג LENOVO עם מע' הפעלה ויסטה הום פרמיום שנרכש לפני שבועיים. להבנתי אני זכאי לשדרוג מוזל לגירסה 7. למי אני פונה ע"מ לרכוש את השדרוג המוזל? למיקרוסופט או ללנובו? אשמח מאוד לקבל לינק לרכישת השדרוג... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אהלן אשמח לקבל את עזרתכם לבעיה הבאה: כאשר אני מצלם תמונה מתוך סרט דרך המקש prtscm, נכנס לצייר ומבצע הדבקה, שומר את התמונה לאחר שאני פותח את התמונה השמורה אני רואה רק שחור. ניסיתי גם בסרטים אחרים ואותו הדבר...הוא לא מראה לי את התמונה מלבד כתוביות ומסך שחור. גם עם תוכנות אחרות זה נהיה כך. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? ??? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים