Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי.. אני כמה פעמים מנסה להתקין windwos7 מדיסקים שונים והוא לא קורא או עושה שגיאה , יש איזו פעולה מסויימת שצריך לעשות חוץ מזה שבboot הוא יקרא מהכונן דיסקים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את כל הדסקטים של הווינדוס הזו אבל נדפק דיסק מס' 1 ואני לא יכול להתקין את המערכת, למישהו יש דיסקט כזה? ("דיסקט מס' 1") שכתוב עליו microsoft windows? חיפשתי באנטרנט ולא מצאתי, מצאתי רק טורנט של זה , וכשהורדתי אותו, זה נתן לי קבצי IMG .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני צריך לבצע כמה שינויים בתצורת מערכת במשתמש רגיל אצלי במחשב ואני לא מצליח להיכנס לקביעת תצורת מערכת כמנהל הוא אומר לי שאני צריך להיות administartor ויש לי משתמש admin במחשב איך זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי סובל ממסכים כחולים שקורים באופן פתאומי,בעיקר בזמן משחקים משום מה פשוט פתאום מופיע מסך כחול עם ספירה כזאת עד 100 ויש אתחול אוטומטי ואז אחרי שהוינדוס עולה מחדש זה מציג לי הודעה עם הפניה לקובץ MINIDUMP אני מצרף פה לינק לקובץ: http://www.siz-f.co.il/-4266452162013298687 הייתי מנתח אותו בעצמי אבל לתוכנות לוקח יותר מידי זמן לרדת,מקסימום אני יערוך אם מישהו לא ינתח לי חשוב לציין שהמחשב שלי מפורמט וכמעט ולא מותקנות עליו תוכנות(את האנטי וירוס מחקתי כדי לשלול את זה שהוא לא שגורם לבעיה כמו שכבר קרה לי בעבר עם קספרסקי וNOD32) אודה מאוד לעוזרים תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, מדובר על LAPTOP מסוג X61 עם WINDOWS 7 - ULTIMATE. עד אתמול הכל עבד כשורה, היום את עכבר ה BLUETOOTH שלי (MICROSOFT 5000) חיברתי למחשב אחר ושחזרתי למחשב שלי הוא לא זיהה אותו (מן הסתם). אבל אני לא מצליח להגדיר אותו מחדש, הוא לא נמצא בזמן חיפוש מכשיר BT חדש ואני גם לא מצליח להיכנס לDEVICE AND PRINTERS. הוא פשוט טוען המון זמן ולא קורה כלום. יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש I5 760 עם 8 GB RAM התקנתי את 7 64B ובעקבות זה השאלות... עד כאן הייתי עם XP 32 והתהקנה של הווינדוס הייתה ג'יגה וקצת, בעליית שולחן העבודה זה תמיד צרך 150-200 MB גג. 1- כמה אמורה לשקול המערכת של 7? לי זה משהו כמו 15 ג'יגה זה תקין? 2- עליית שולחן העבודה הוא 800-950 MB? מה למה? יש איזה בעיה? 3- האם יש תמיכה מלאה ל 32B והאם את תוכנות שלא זמינות ב 64 אני אמור לעשות אינסטול בתיקיית PROGRAM FILES שונה, כי יש שמה שתיים? 4- כמה מומלץ לעשות PAGING FILE? 5- יש תהליכים שידועים כלא יעילים וסתם גוזלים משאבי מערכת? כמו שאפשר לימצוא בXP על ידי MSCONFIG?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי להגדרות הגדרתי שיכנס למצב אוטומטי אחרי דקה (!) אבל בכל זאת הוא לא נכנס. אם אני עושה זאת ידנית הוא נכנס בלי בעיה... משומה באופן אוטומטי המסך לא נכבה ופשוט ממשיך לעבוד גם ללא תזוזה. וזה קרה אחרי שפירמטתי והתקנתי ווינדוס מחשב. יכול להיות בעיה בווינדוס או מה? מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחקתי אנטי ווירוס מחקתי כל מני תוכנות שחשבתי שהן קשורות. מה הקטע, נכנסתי להגדרות בווינדוס של האפשרויות צריכת חשמל והכל וכמו שאמרתי זה מוגדר על דקה וזה פעיל והכל טוב. ווינדוס שהתקנתי Microsoft Windows 7 Enterprise x86 Integrated December 2010-BIE
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקיות בכונן D שהשם שלהם הוא בצבע כחול ואין לי מושג למה הם לא משותפות ולא כלום אם משהו יכול לעזור לי אני אשמח. (צירפתי תמונה) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אצל אחותי הקטנה מדפסת הזרקת דיו מחוברת למחשב שלה באופן רגיל ( USB). המחשב רץ עם וויסטה. תקלה שחוזרת על עצמה פעמים רבות היא שהקבצים נתקעים ברשימת המתנה ולא ניתן למחוק אותם. בדומה למדריך שהתפרסם באתר, יצרתי קובץ BAT שמפסיק את השירות של המדפסת, מנקה את התיקייה הנחוצה ומחזיר את השירות לעבוד. זה קצת מקל על העניינים שכן כל פעם ביצעתי זאת ידנית. הבעיה היא שזה לא מספיק - לאחר הפעולה הזו, המדפסת בשימוש offline. ניסיתי לחפש ולא מצאתי, האם יש דרך שבה אבטל את ה offline ? מדובר בילדה קטנה שנוטה להסתבך בדברים הללו ולכן אני מחפש להוסיף ל BAT גם את הדברים הקטנים.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ערב טוב חברים! החלפתי לוח אם ומעבד הצלחתי לעלות את מערכת ההפעלה הבעיה שהקול לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייברים וזה לא עזר האם יש למישהו עצה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מוריד תוכנה מאתר כלשהו, שקיימת גם בגרסה העברית, תמיד הגרסה העברית תרד כברירת מחדל. אותו דבר לגבי אתרים באנגלית שתומכים בשפה העברית. אני יודע שאפשר לשלוט בזה ב-"שפות" ב-"לוח הבקרה", אבל יש שם הרבה אופציות. איזו אופציה שולטת בזה?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
עידכונים של מיקרוסופט מאפשרים להפוך את ווינדוס 7 גירסה ביתית מתקדמת לעברית מאנגלית ? תודה ץ.
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שאלה קצת לא שגרתית: כאשר קונים מחשב חדש בארץ, ולא משנה מאיזו חברה, ברוב המקרים הוא מגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. בחלק מהמקרים (אם לא ברובם) מחיר מערכת ההפעלה אינו כלול במחיר קניית המחשב. כיצד עובדת החוקיות בעניין, כאשר ספק מחשבים יכול להתקין מערכת הפעלה במחשב שהוא מוכר מבלי שתירכש על ידי הלקוח?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברים! לצורך שידרוג אני רוצה להחליף לוח,מעבד. השאלה שלי היא האם ניתן להעביר את המערכת הפעלה ללא צורך בתיקון\פירמוט. מדובר בווינדוס 7... תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב.אם זה לא המקום נא להעביר למקום המתאים תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש גאדגט לווינדוס 7 שיראה לי בזמן כמה זמן עבודה נשאר לי לעבוד עם המחשב נייד כאשר אני עם סוללה... יש למשהו מושג מכירים משהו דומה ? בנוסף אני מחפש מעיין שעון מעורר שיעבוד אוף ליין ללא אינטרנט וישמיע מוזיקת MP3 מהמחשב או לחלופין שישמיע אתר רדיו גלי צהל .... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כשאני רוצה להתקין תוכנית פקס במערכת ההפעלה XP מופיע לי הודעה שגיאה זו. טעינת ספריית ההתקנה msgrocm.dll לא הצליחה, או שהפונקציה OcEntry לא נמצאה. פנה אל מנהל המערכת. קוד השגיאה הספציפי הוא 0x7e. איך פותרים בעיה זו ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה שיודעת לקרוא EXT3לכתוב דרך וינדואס ניסיתי את EXT2FSB אני רואה אותיוץ אך אין לי גישה תדיסקים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מותקן לי windows XP Home edition על המחשב, אני מעוניין להעביר שטח מכונן D לכונן C מכיוון שאין מספיק שטח ב-C. אני לא מעוניין לפרמט את המחשב. האם יש דרך לשנות את החלוקה של השטח בין הכוננים מבלי להתקין מחדש את הווינדוס? (דרך שלא תסכן לי את המידע שקיים על הכוננים) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי חדש מאוד וחזק מאוד . אבל הוא בזמן האחרון ניהיה איטי בכל התהליך שהוא עושה . החל מהפעלה מחדש שלוקחת לו כ-5 דק' . אחרי זה עד שהקיצורי דרך על שולחן עבודה עולים עוד שעה . אם אני בטעות לוחץ על משהו בזמן שהם עולים המחשב נתקע וחובה ריסט . ניסיתי שחזור אתחול וכל זה ולא הולך . יש אפשרות לפרמט לחלוטין את מחיצת C בוינדוס 7 ולהתקין את הוינדוס מחדש ? ולהשאיר כמובן מחיצה אחרת שיש לי בה כ250 ג'יגה של סרטים וקבצים משחקים . מי שיעזור יבורך . כאמור יש לי וינדוס 7 64 ביט מקורי גרסאת שדרוג .
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 7 והתחילו לי בעיות אחרי שהורדתי קבצי ראר של סרט וחילצתי אותם בדקסטופ. מהרגע שהמחשב עולה מופיעה הודעה שהסייר הפסיק לפעול וברגע שאני יוצא מההודעה או בוחר להפעיל את הסייר מחדש הכל קורה שוב. בסייף מוד הסייר עובד אבל לא הצלחתי למחוק את הקובץ של הסרט שנוצר לאחר החילוץ למרות שהשתמשתי בdoctor delete. שמומלצת גם כאן. ניסיתי גם לסרוק קבצי מערכת ורגיסטרי דרך scf /scannow והכל תקין. מה לעשות כי הפתרון היחידי שאני רואה זה לפרמט. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש ללימודים במחשב נייח בבית ונייד להרצאות. אין לי ראוטר במעונות, אז כדי להעביר קבצים מהנייד לנייח אני משתמש בדיסק און קי. השיטה מאוד לא נוחה, אז חשבתי לחפש דרך אחרת לביצוע ההעברה. יש שיטה כזו, שלא דורשת ממני חיבור של ראוטר? אולי סתם חיבור כבל USB משני הצדדים? מחשב אחד XP בשני ויסטה 64BIT.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא רוצה לעשות פירמוט אניי צריך משו עם מפתח טוב ושזה יפסיק לחפור לי!!!!!! תודה רבה לעוזרים!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה - בווינדוס XP ,מפרמטים לפטופ עם הארדיסק חדש באותו אופן שמפרמטים מחשב נייח?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ מאפיינים על הספריה הזו C:\Documents and Settings\------\Local Settings\Temporary Internet Files רשום לי כמעט ג'יגה אבל כאשר אני נכנס פנימה אני רואה 40 קבצים שלא לוקחים מעל מגה !!! אבל לא ניתנים למחיקה גם מסייפ מוד אפילו מה הולך כאן ? כמובן שב INTERNET OPTION שמתי רק על 100MB את שמירת ה COOKIES לא יותר , זה לא זה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-