עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אחרי שאחי הקטן שיחק לי במחשב המקלדת הפסיקה לעבוד עשיתי שחזור מערכת והיא חזרה לעבוד היא הייתה דולקת והכל אני בטוח שזה משהו בהגדרה אחרי שעשיתי שחזור מערכת היא עבדה אבל זה מבאס להחזיר את המחשב חודשיים אחורה יש למישהו מושג באיזה הגדרה זה היה שהוא שינה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  2. ההודעה שמופיעה לי היא ++ microsoft runtime eror c וזה אחרי שאני סוגר תוכניות כמו סרטים ועוד כמה דברים ואחרי ההודעה אני לא יכול ליפתוח אותם יותר אני צריך להפעיל מחדש תמחשב כדי שזה שוב יעבוד איך אני פותר את הבעיה הזאת??? יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם חבילת שרות 2 sp2 פנטיום 4 2.6 512 מגה זיכרון

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. שלום חבר קנה לי לפני חודשיים בערך מפתח לוינדוס 8.1 פרו ואחרי שהתקנתי את הוינדוס שידרגתי לוינדוס 10. אתמול קיבלתי עידכון לוינדוס 10 פרו אחרי שביצעתי את העדכון מופיע לי בצד ימין למטה בקשה לאקטב את הוינדוס היה לי את הבקשה הזאת כאשר הייתי משתמש בוינדוס לא חוקי אך עכשיו שיש לי וינדוס חוקי אני לא מבין מה הבעיה... הכנסתי את המפתח שוב בחלון אקטיבציה ואת הבעיה אפשר לראות בתמונה המצורפת ראוי לציין שהשדרוג לוינדוס 10 פרו נעשה לבד ולא באישורי כאשר עברתי ממערכת הפעלה פרוצה למקורית התקנתי אותה מחדש על ידי דיסק-און-קי התקנה שנוצר דרך הכלי מהאתר של מקירוספוט אשמח לעזרה תודה רבה!

4. יש לי Windows Pro אם זה קשור... אני מנסה להכנס למחשב שלי.. לא נכנס מסנג'ר.. נכנס ולא מגיב אייסיקיו אותו דבר.. אינטרנט במזל זה נכנס לי.. זה הדבר היחידי שפועל... הפעלתי את כל התוכנות שבודקות.. הפעלתי במצב בטוח וגם הפעלתי את vCleaner עכשיו אין שום וירוס... וכיביתי את המחשב כל הלילה ועדיין הוא ככה. אפילו הקיצורי דרך לא עובדים.. ולא הווינאמפ... כלום חוץ מהפיירפוקס וה-JetAudio סך הכל עשיתי ריסטרט למחשב, יש לזה פיתרון ? [shadow=red,left][glow=red,2,300]תודה למי שיעזור.[/glow][/shadow]

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. התקנתי מערכת ההפעלה SUSE על המחשב שלי. ולאחר שלא מצא חן בעיניי הסרתי אותה. אך יש שתי מחיצות שהן ננעלו- ולא מצליח לגשת אליהן בכלל ואפילו לא רואה אותם באקס בי.אלא דרך הירינס אני יכול לעשות להן MOUNT ואז לראות אותם .אבל לא מצליח לשלוף חומר כי אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק קשיח נעול. מה יש לעשות ? בבקשה

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Tamir92,

אחרי שהתקנתי ויסטה אין לי קול מישהוא יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  7. לאחרונה שמתי לב לתופעה מעצבנת, אחרי שווינדווס מסיים להעלות את ה WELCOME SCREEN כל האייקונים שעל שולחן בעבודה נטענים בצורה איטית, משהו כמו חצי דקה עד שכולם מסתדרים, יש לציין שאין לי ספייווארים ואין אצלי הרבה דברים שעולים ב STARTUP יש דרך להאיץ את זמן הטעינה או לעשות משהו דומה?

8. מישהו נתקל בבעיות כלשהן אחרי שדרוג מעבד במחשב קיים עובד, מבחינת מערכת ההפעלה? האם נהוג לפרמט אחרי דבר כזה או שזה כמו שדרוג כל רכיב אחר? מדובר בשדרוג מintel core 2 duo E5200 לe8500 אני מפרסם גם בפורום מעבדים כי לדעתי זה רלוונטי לשני הפורומים.

9. אחרי הפירמוט,המחשב עשה ריסט(עוד לא התקין את קבצי ההתקנה של הוינדוס),נכנסתי שוב למסך הכחול,ולמטה יש את הדברים שהוא בודק:SCSI וכו'.. הוא עבר על כולם,גם על הSTARTING WINDOWS,ואחרי זה הוא רשם LOADING keyboard LAYOUT והמחשב נכבה.. מה עושים? גם אם אני לא נכנס למסך הכחול וישר לוינדוס הוא כבר לא קיים וישר עושה לי ריסט. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  10. עשיתי שדרוג אז לא התקנתי כלום מחדש אז אתמול נכנסתי לפרק 13 של נמלטים וה BSPLAYER אומר שהוא לא יכול להשתמש בOVERLAY אז הוא משתמש ב ERV ופתאום ראיתי איכות שלא ראיתי דיי הרבה זמן ללא שום גרעיניות הכול חלק וגם אפילו על מסך מלא זה נשמע הגיוני?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  11. שיחקתי דרך steam את המשחק Heretic פתאום כל התצוגה התהפכה והמסך הוקטן האם יש מה לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אוה ואה מה לא ניסיתי המחשב פשוט לא רצה לעשות פורמט פשוט השערתי אותו דולק ובמשך יומים כמאט הוא השלים פורמט לא יודע אך שהוא זה עכשיו כל ה80 GB עכשיו בכונן c עדין לא התקנתי דרייברים כלום וזה השתנה לי לה NTFS מזה אומר ? ולהתקין sp2 או רק את העידכונים של ? sp1 וזהו ..

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. אני משתמש ב-WIN XP PRO וברשותי דיסק התקנה של SP2. בשנה האחרונה דרך עדכונים ברשת שדרגתי עד ל-SP3 (עם שימוש באקספלורר גרסה שמונה) קרה מה שקרה, ואתמול בעזרת דיסק ההתקנה ניגשתי ל-Recovery Console ועשיתי תיקון להתקנה (Repair Install). מאז אני חווה שיבושים קשים במערכת ההפעלה. מאחר ועל דיסק ההתקנה SP2, כל העדכונים שהיו הוסרו, וכנראה זה הוביל לרישומים חסרים או פגומים במערכת ההפעלה. כך למשל כשאני מפעיל את הדפדפן המובנה, IE6, ומבקש להכניס כתובת כלשהי בשורת ה-URL, מתקבלת ההודעה "the requested lookup key was not found in any active activation context" עוד דוגמה, נדמה ששירות ה-Automatic Updates לא פועל כלל, כמו גם שירות הפירוול המובנה של וינדוס. אם אני ניגש לחלון ה-Services, נכנס…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שאבתי אבק מהמחשב ואחריי זה שורת המשימות ותפריט ההתחלה נעלמו וגם בלוח הבקרה האיקון של שורת המשימות לא מגיב מה אפשר לעשות? גם שחזור המערכת לא נותן לשחזר? תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  15. מערכת ה-Timeline, שתאפשר למשתמשים לדלג בין מכשירים ומערכות הפעלה שונות ולהמשיך בעבודתם מאותה נקודה מדויקת בה הפסיקו, לא תהיה זמינה בעדכון הגדול הבא של Windows לכתבה

16. אחת ולתמיד, איזה וונדווס הכי מומלץ להתקנה לטובת ביצועים? 7, 8 או 10? אני יודע ש8 זוועה. עד היום השתמשתי ב7. כששיחררו את 10 הוא לא היה מדהים אבל אני מניח שדברים השתנו (מאז עברו שנתיים בערך?) אני לקראת קניית מחשב ותוהה אם יש טעם לקנות ווינדווס 10 או להישאר עם 7. השיקול שלי הוא לטובת הביצועים, מהירות ספק ושימוש יעיל בזיכרון (מחשב למטרות תכנות).

17. תוכנת ה'צייר' האיקונית מתעדכנת אחרי הרבה מאוד זמן והופכת לאפליקציית חלונות 10 אוניברסלית לכתבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Leo101,

יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. יווו אי אפשר ככה כבר.... וינדוס ויסטה זולל לי זכרוןן תראו: http://www.zix.co.il/images/38713034.png זה הגיוני??? מה אפשר לעשות? אם אני אקנה עוד 4 גיגה זכרון אני אנצל את כל ה6 גיגה ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הכול התחיל אחרי שהסרתי התקנה של כמה תוכניות אנטיוירוס ופירוול, וניסיון לעשות שחזור למקום שבו המחשב היה בסדר, לפני כמה בעיות אחרות שהיו לי. בהתחלה שחזרתי לנקודה קרובה, ואחר כך ניסיתי לשחזר לנקודה של לפני חודש בערך, והשחזור לא הצליח. הבעיה הופיעה אחרי כמה זמן אחרי כל הבלגן הזה. בכל מקרה עד אז כבר היו לי בעיות עם החיבור, שהוא התנתק לי לפעמים. לפני שאני אקנה מודם חדש אני רוצה לבדוק איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאתי. כשאני מתחיל מחדש את המחשב ומתחבר לאינטרנט, האינטרנט עובד למשך כמה דקות, ואחר כך אני לא יכול לגלוש, לא עם פיירפוקס ולא עם אינטרנט אקספלורר. מה שמוזר זה שהמודם עצמו לא מראה בעיה (כמה שהוא יכול להראות, עם נורה מהבהבת בצד של ה ADSL), ושלפי האיקונים ליד השעון אני מחובר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by idang,

שלום, תופעה שנתקלתי בה: כשאני מנסה לגשת ל-REGEDIT המערכת הפעלה (אקספלורר) מבצעת לעצמה מהן איתחול קל, כלומר מעלימה את שולחן העבודה לכמה שניות ואז חוזרת להציג את האיקונים ושאר הדברים. גם במצב בטוח לא ניתן לגשת לתוכנה. כל ניסיון לתקן את הרג'יסטרי על ידי השתלת קובץ REG קורה את אותה תופעה של האתחול. שמתי לב שמדובר במשתמש ספציפי במחשב שלא יכול לגשת לתוכנה. השאלה היא איך אני מתקן את המצב הזה עבור המשתמש הזה ? ? ?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by eyal,

יש לי WIN XP ואני לא יודע אם זה באג או שזה בעיה במחש אבל באינטרנט אני לא יכול להחליף שפה רק שאני לוחץ על בחירת שפה ולוחץ כמה פעמים על השפה שאני רוצה להעביר אז השפה משתנה ??? ???תעזרו לי זה משגע אותי! ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Kurt,

שלום! כשאני מדליק את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו של פנטיום 4 פרוס על כל המסך לשניות ספורות ואחרי זה מייד מגיע הלוגו של ווינדוס לא משנה אם אני לוחץ F8 או del זה לא עושה כלום. זה מעצבן כי אני לא יכול לגשת לדוס ולעשות כל מיני פעולות כמו לפרמט ככה זה היה מאז שקניתי את המחשב ורק עכשיו שמתי לב שאני צריך להיכנס לדוס ואני לא יכול מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הצילו! :'( התקנתי תוכנת תרגום ואחרי שהדלקתי את המחשב מחדש, לא הצלחתי יותר להיכנס לאף תיקיה עברית. יש לי WIN98 SE (hebrew enabled). כשאני מנסה להיכנס לקבצי word עם שמות לועזיים הוא לא מזהה את התוכנה. לא מדובר בווירוס, אלה בתוכנה מחורבנת ששיבשה לי את ההגדרות. איך יוצאים מזה??

• 1 תגובה
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.