עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט 32 ביט והגדרתי את החשבון שלי בתוך חשבון אדמיניסטרטור (מנהל). הבעיה היא שבכל תוכנה שאני נכנס אליה ודורשת להיות מנהל זה מזהה אותי בתור משתמש רגיל ולא בתור אדמיניסטרטור. בלוח הבקרה ניסיתי לשנות את החשבון לחשבון רגיל אבל אין לי אפשרות כזאת. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  2. שלום, ברשותי ASUS EEE את התקנת הוינדוס ביצעתי בעזרת דיסק און קיי בעזרת המדריך הבאה: http://www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html לאחר ההתקנה שמתי לב שכול הקבצים על הכונן הקשיח(כולל הנסתרים) תופסים אצלי 1.29G אבל בפועל כאשר אני מסמן את הכונן ובודק את המקום הפנוי כתוב לי שהנפח שתפוס הצלי הינו 2.86G ךאלר שהרצתי את התוכנה TREESIZE גיליתי שמה שתופס אצלי 1.5 גיגה זה [files]. לאחר שהרצתי את התוכנה במחשב השני שלי שלעיו מותקנת ויסטה גיליתי שגם שם יש לי קטגוריה של [files] רק ששם היא תופסת 4 מגה מה שנירא לי מאוד לא הגיוני. כמו כן יש לי רק פארטישן אחד בדקתי בעזרת פארטישן מג'ייק אני רוצה להבין מה ה [files] הללו אומרים ואיך ניתן להיפטר מהם אם בכלל? תודה מר…

3. היי לאחר שעדכנתי את מערכת ההפעלה XP SP2 כולל כל העידכונים מהתקליטור המקורי של לוח האם + דרייברים של כרטיס המסך ראיתי שיש בעיה בPCI ,אני לא יכול לעדכן את זה. מצורפת תמונה לבעיה , אשמח על תגובתכם . http://www.ror.co.il/my.php?id=9041815787.jpg http://www.ror.co.il/files/9041815787.jpg

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by TheReaper,

המפרט הוא 2.6 GHZ P4 512MB RAM DDR400 2 כוננים אחד של 60 אחד של 20 --------- שהווינדוס עולה ומופיע החלון השחור עם הפס הרץ (עם הריבועים הכחולים האלה למתקשים...) לוקח זמן משרואים את המסך (שבהתחלה נראה קצת כהה) עד שהוא מתבהר והריבועים מתחילים לרוץ.. זה WIN XP SP2 HOME EDITIONחוקי היתקנתי אותו אתמול ב12 בלילה... ובסגירה-לוחצים על כיבוי ואז המחשב לא מגיב לכמה דקות ורק אז מתחיל לכבות את עצמו...

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by ariel007,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3 חודשים שהתקנתי עליו Windows 7 Ultimate. המחשב כולל כרטיס פקס מודם של קונקסנט. עד לפני שבועיים היה לי חלונות XP ויכולתי לשלוח פקסים ע"י הדפסה למדפסת פקס, אבל עכשיו בווינדוס 7 אני לא מצליח לשלוח - מותקנת לי מדפסת פקס אבל היא כל הזמן במצב לא מקוון (OFFLINE). השאלה שלי - איך אני הופך את המדפסת להיות זמינה - אונליין? תודה מראש למי שיכול לעזור

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. ברשותי מחשב די ישן ועלוב שלפני כמה ימים התקנתי עליו WIN98 SE. כשאני מכניס לתוך חיבור הUSB שלו,זיכרון נייד המחשב אומר שאין לו את הדרייבר המתאים,מה אני צריך לעשות? פרטים על המחשב: (CPU Type Intel Celeron II, 800 MHz (8 x 100 +Motherboard Name PCChips M754LMR Motherboard Chipset ALi M1631 ALADDiN TNT2 ( System Memory 112 MB (SDRAM (BIOS Type AMI (08/22/01 ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מתאים. אגב מקודם כשבתור ניסוי התקנתי עליו WINXP,הUSB עבד מצוין.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by moonjib,

שלום לכולם (מזמן לא כתבתי פה בפורום, התגעגתי). היום הדלקתי את המחשב (בעצם לא לפני הרבה זמן), והתחילו להופיע לי מסגרות בתפריטים (אם זה תפריט "מקש עכבר ימני" או בסרגלי תפריטים שקיימים גם ב-windows או בכל תוכנה אחרת), כמו שאתם יכולים לראות בתמונה למטה. רציתי לדעת איך לבטל אותן. ד"א, בדקתי ב"אפשרויות ביצועים" דרך המחשב שלי, ובאפשרויות תצוגה, ולא מצאתי שום דבר שמשנה את זה. אשמח לעזרה, בתודה מונחעיב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by Da-Funk,

שלום אנשים, לאחרונה הוחלפו המחשבים במקום עבודתי למחשבי על בערך... טוב נו מחשבי על יחסית לקודמים! ואני ממש ממש מתרגש כי לא עושים כלום בעבודה הזאת אז לפחות יש מצב קצת לשחק... הבעייה היא שאני מפחד להתקין משחקים כבדים כי יש איסורים על הדברים האלו אבל בכל זאת אני מחפש דרך מיוחדת להתקין ושלא ימצאו שאריות של ההתקנה או את התיקייה המותקנת... קיצר מן קומבינה להתקנה נסתרת איכשהו.... יש לכם רעיון איך עושים את זה ? מערכת ההפעלה היא כאמור XP. והאם אני אצטרך להתקין כל פעם מחדש ? אני רוצה לשחק WoW לכל המתעניין.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by iurkin,

אני הייתי כזה מפגר(למרות שבכל זאת הרגשתי שזה יום חרא) והחלטתי להתקין את החבילה שמשנה את המראה של הווינדווס XP למראה של VISTA. בינתיים הכל בסדר. אני מכבה את המחשב והולך לשיעור. אני חוזר הכל סבבה. הבעיה מתחילה שהחלטתי לנסות תמונה של BOOT של VISTA ויצא לי שזה צבעים מגעילים. טוב, אני פותח את המחשב ומחליט שאני מוחק את כל המראה המגעיל הזה ופתאום מה אני רואה??????? שהווינדווס שינה לי את כל הסדר של האייקונים ותבינו שכל המסך שלי מלא באייקונים ואני הייתי רגיל לזה חצי שנה. אני לא יודע מה לעשות!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( אני כל הלילה בכיתי ואני מנסה למצוא פיתרון. ואין לי שום גיבוי על המחשב. אני עומד להתמותת. :'( :'( :'(…

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by nissim_y,

למרות כל נסיונתי about:blank הופך תמיד לדף הבית הפעלתי spybot למחיקת תוכנות ריגול,בדקתי באנטיוירוס שאין וירוסים, מחקתי קבצי tmp וקבצים לא מקוונים והכל ללא הועיל הצילו !!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by susuFOX,

שלום לתמיכת מיקרוסופט... התקנתי WindowsXP Home Edition בהתקנה נקייה וחדשה לגמריי דרך תוכנית ההתקנה של WindowsXP (מערכת קבצים NTFS) בהפלה הראשונה ניסיתי לעדכן את ה Windows דרך האינטרנט (דרך האתר Windows Update) והעדכונים האלה נכשלו בהתקנה: 811630: עדכון קריטי (Windows XP) 810833: עדכון אבטחה (Windows XP) 810577: עדכון אבטחה Q328310: עדכון אבטחה (Windows XP) 329170: עדכון אבטחה (Windows XP) Q329390: עדכון אבטחה Q329834: עדכון אבטחה (Windows XP) Q324096: עדכון אבטחה Q329115: עדכון אבטחה Q323172: עדכון אבטחה Q326830: עדכון אבטחה Q324380: עדכון אבטחה Q313450: עדכון אבטחה Q323255: עדכון אבטחה Q329048: עדכון אבטחה Q318138: עדכון אבטחה Q311967: עדכון אבטחה עדכון תאימות יישומים …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by a_a_aa,

פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס home-e בחיבוי המחשב ולפעמים בהפעלה המחשב מבקש לסגור את דלת כונן A ב"מחשב שלי" הוא מראה כאילו קיים כונן כזה מה עושים?

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by barhanin,

שלום חברים הורדתי היום את הגרסה האחרונה של WIN7 הקובץ ירד לי אחרי זמן מה הקובץ שוקל 2.35 G אבל שאני פותח אותו יש שם סה"כ קובץ מסמך טקסט של 135 קילו בייט השאלה המתבקשת1 איפה הWINDOWS?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by buuhaa,

אהלן. מסיבות מצערות הלך (נשרף) לנו המחשב אבל ההרדיסק נשאר. קנינו לוח אם חדש פלוס כל מה שצריך, וגילינו (קצת מאוחר) שלא ניתן לחבר את ההארדיסק כמו שהוא וצריך לפרמט אותו. אבל על ההרדיסק ישנה מערכת הפעלה ואנו זקוקים לKEY שלה. נכון לעגשיו אין לנו מושג איך "לשלוף" את המספר שהוא חוקי לגמרי (למען ההבהרה : מערכת ההפעלה שעל ההרדיסק איננה עולה אבל תקינה לגמרי). האם למישהו יש רעיון ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by efod26,

שלום, יש לי שאלה אני מחפש מדפסת חדשה, ויש לי וינדוס 7 כל החנויות שהייתי בהם לא יכולים להגיד בוודאות שיש תמיכה לוינ' 7 איך ניתן לדעת ולא לקנות חתול בשק... לכולם יש תמיכה בויסטה אבל לא אומר בטוח שגם בוינ' 7.... תודה,

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  16. אני מנסה לסרוק את המחשב דרך LIVECD. בהפעלה של תוכנות (anti spyware או antivirus) עולה חלון Browse For Folder Choose Windows directory מופיעים לי שם רק הHD שב IDE. אני לא רואה את הSATA שם מותקן הווינדוס שאני מועניין לסרוק, למה ה SATA לא מופיעים לי ? תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by KoM,

איך אני עושה את זה וגם מצליח לשמור על קבצי הבוט החיוניים לוינדוס 2000 שלי ? כמובן שהעדיפות היא להתקנה חדשה...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by orenmj23,

שלום לכולם, לפני מספר ימים אחותי הורידה מספר קבצים מאתר של אונברסיטת תל אביב (הבעיה התרחשה מיד או סמוך להורדה), בכל מקרה לאחר הורדת הקבצים (קבצי וורד לרוב), המחשב הנייד שלי (X60) קרס ונתן שגיאות רבות, בבדיקות וירוסים התגלו סוסים טרויאנים ששיבשו את כל קבצי ההפעלה של שהיו על המחשב (כל EXE כמעט נפגע), לאחר שיקום ממושך הצלחתי להחזיר את המחשב לפעולה, למרות זאת אין לו גישה לאינטרנט. המחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה אבל לא מצליח לקבל כתובת IP. המחשב השני שלי סובל אף הוא מהבעיה וכאן המצב אף קשה יותר, מאחר ומתוקנת עליו ערכת הSERVICE PACK 3, ניסתי להתקין דרך דיסק ההתקנה של התוכנה (הורדתי מהאתר של מיקרוסופט) את החבילה מחדש, ההתקנה עוברת בשלום עד לשלב היא מנסה להיכנס לרג'יסטרי של המחשב…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by ran7,

אהלן, אני קונה מחשב חדש ומתלבט מה לעשות בנוגע ל-windows... קודם כל, הבנתי שסטודנטים יכולים להוריד windows בחינם מ-dreamspark. באמת אפשר? מדובר בגרסה מלאה לכל דבר? כדי להוריד משם? במידה שלא, האם אפשר להוריד windows או שעדיף לקנות עותק מקורי? האם כדאי לקנות windows 7 כש-8 מעבר לפינה? האם יש חנויות שמציעות קניית windows 7 עם שדרוג ל-8 כשיצא? או שכדאי לא לקנות את 7, להסתדר בינתיים עם גרסא שיש לי של XP? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם. התקנתי לאחרונה לחבר SSD במקום ה-HDD ואת ה-HDD התקנתי במקום ה-DVD לפני התקנת החומרה העתקתי את כונן מערכת ההפעלה לSSD באמצעות תוכנה בשם "aomei backupper" העתקת מערכת ההפעלה ל-SSD והתקנת החומרה בוצעה בוודאות כמו שצריך כי עשיתי בדיוק את אותו הדבר אצלי, ואצלי וזה עובד חלק.. אני מניח שיש התנגשות בין כרטיסי המסך ati radeon & hd graphics 3000 מישהו נתקל בכזו תקלה או שיודע איך לפתור אותה מבלי להתקין ווינדוז מחדש?!!!! אני מוסיף תמונה שכוללת בתוכה את החומרה של המחשב הנייד לפי אתר היצרן DELL כדרך אגב מערכת ההפעלה windows 10 education 64bit

21. שלום... ברצוני לתכנן את חלוקת המחיצות, אני אשתמש ב- Partition Magic 8. זו התוכנית: הארדיסק ראשי - 160 ג'יגה - NFTS - מאסטר, SATA, WD Caviar SE: /C: מחיצה בעלת 5 ג'יגה למערכת ההפעלה בלבד. D/: מחיצה לגיבויים, קבצים, משחקים, הכל כולל הכל. הארדיסק משני - 40 ג'יגה - IDE WD Caviar SE: E/: שטויות, גיבויים של שטויות וקצת pr0n. שאלות - האם החלוקה טובה? (המליצו לי על 5 - 10 ג'יגה נפרדים לווינדוס, למרות שאני ממש לא בעסק של גיבויים שוטפים או Ghost) איך אתם מחלקים? האם ברגע שתתבצע החלוקה, ה- Program Files ו- Documents & Settings יהיו ב- D? לאלו מחיצות להגדיר pagefile, ואיך? תודה מראש! ברכות, muaddib

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  22. לא יודע איך זה קרה אבל התפריט של הכיבוי השתנה לתפריט של כיבוי כמו ווינדוס 98 וגם כל פעם שעולה הווינדוס מחדש הוא פותח חלון של היוזר ומבקש להכניס שם משתמש וסיסמא איך אני משנה את זה להגדרות הרגילות של זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  23. שלום. על המחשב שלי יש הרבה תמונות שאני חייב שישארו במצב המקורי שלהן (ודחיסה מורידה איכות). אז רציתי לדעת, האם האפשרות ב- Folders Options שמראה קבצים דחוסים בירוק תקפה גם אחרי פרמוטים, שינויים והעברות? (כי אולי פעם בטעות עשיתי את הפעולה הזו, ואני רוצה לדעת אם יש השפעה גם כיום) חוץ מזה - האם הדחיסה באמת מורידה איכות (של תמונה, קובץ סאונד או וידאו) או פוגמת קבצים (כמו RARs)? האם יש דרך לבטל לחזור למצב המקורי לאחר דחיסה שנעשתה בטעות? האם לשים 9999999999 ב- "דחיסה קבצים יותר ישנים מ-..." תשנה משהו? האם יש תוכנות CleanUp כאלו שעושות את המניפולציה הזו בלי ידיעת המשתמש וצריך להזהר מהן (אני משתמש ב- CCleaner, TuneUp ועוד כמה קטנות, שלא נראה לי שהן מזיקות...) עוד דבר - שאלה…

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב Dell XPS M1530, עם כ. מסך של NVIDIA. המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה, וסרטים (AVI, MPEG וכד'), עבדו נפלא, עכשיו לאחר שעברתי ל ווינדוס 7, אני רואה את הסרטים באיכות ירודה (מטושטש קצת), זה לא שזה ממש בלתי נסבל, אבל האיכות ירדה ממש. התקנתי את הדרייברים מהאתר של Dell, (הגרסא האחרונה מ 2008) וזה לא שיפר כלום, התקנתי את הדרייברים ישר מהאתר של NVIDIA שהם מהשנה, ועדיין שום שיפור. ניסיתי את הנ"ל: VLC BSPlayer K-Lite Codec pack ניסיתי מסך חיצוני (זה מחשב נייד), גם 1366X768, וגם 800X600. ועדיין זה מטושטש. אני ממש אובד עצות. יש למישהו רעיון :s05: ד"א ה ServiceTag של המחשב הוא: 6ZZLNH1 . אתם יכולים לראות את המפרט של המחשב דרך האתר של DELL, תשתמשו ב ST הזה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. בוקר טוב לכולם.. משום מה הסיסמה השתנתה במחשב הנייד של אחותי? או שאולי והיא באמת שכחה (מה שלא נראה לי) כרגע אני לא מצליח להכנס בכלל.. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט.. יש דרך או תוכנת צד שמאפשרת לאפש את הסיסמה? תודה לעונים.. WINDOWS VISTA

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.