Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני משתמש כרגיל במחשב כשפתאום נפתח לו דפדפן אינטרנט אקספלורר עם אחת מהפרסומות טריוויה האלה שאם תנצחו תזכו באיפון (אעלק). המקרה חוזר על עצמו כל חצי שעה בערך. בכל מקרה אינטרנט אקספלורר הוא לא דפדפן ברירת המחדל שלי- אז לא נראה לי שזה אחת התוכנות שנמצאות במחשב. בנוסף לכך הרצתי את האנטי וירוס שלי (AVAST) והוא טוען שהמחשב נקי מוירוסים. למישהו יש רעיון מה קורה? אני משתמש בווינדוס XP תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשעון windows,יש איזשהי דרך לנעול אותו מבחינת שלא יוכלו לשנות את השעה משתמשים לא מורשים.אני מדבר על מחשב אחד עם XP pro.יש אולי איזשהי תוכנה שנועלת את האפשרות ונותנת לשנות את השעה רק בעזרת סיסמא? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפי הפירסומים יצא SP1 לחלונות 7 שתומך ב- 32 ו-64 ובעברית / אנגלית בגירסת RTM התקנה על אחריות המשתמש http://letitbit.net/download/07448.008a0ccdf618463a6d90300eb7ed/Windows.7.Service.Pack.1.RTM.Build.7601.17514.WAVE1-WW.rar.html
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, מישהו נתקל באיזושהן בעיות בשימוש בדפדפן של Windows 7;כמו בעיות בתצוגה ו/או שהדפדפן לא מגיב/מפסיק לפעול/נתקע? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא נתקע ה VERIFEING DMI DATA POOL, ההודעה בביוס לפני שהוינדוס עולה כשהכל תקין. לוח - GAX58 UDR3. כבר יצאה לי הנשמה מתיסכול...
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
פירקתי את המקלדת של הנייד כדי לנקות,כשהחזרתי ה WIN עולה ואז שוב מתנתק,מה הבעיה? הווינדוס עולה,ואז אחרי 2 שניות חוזר למצב של איפה ששמים סיסמה (אבל בלי לבקש סיסמה) יכול להיות שאחד המקשים תקוע? מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך ליצור בעבודה מחשב מדיה סנטר לציבור הרחב שבו לא ניתן יהיה למחוק קבצים בכלל - לא רק קבצי מערכת. האם יש דרך ליצור מערכת "קיוסק" שבו רק ניתן לראות את המידיות במדיהסנטר ולא לאפשר מחיקת או שינוי הגדרות? מצאתי את זה: http://jaredheinrichs.com/how-to-turn-a-windows-7-pc-into-a-kiosk.html שזה נפלא לכל הדעות - רק לא מאפשר לי מניעת מחיקת קבצים. המון תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הוא אומר שזה יישום לא חוקי על 32, מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הסיטואציה מתרחשת על מחשב בודד מקומי. במחשב מסוים יש שני משתמשים מקומיים. אחד Administrator עם סיסמא, והשני X שהוא user רגיל בעל הרשאות מוגבלות. אני צריך שלמשתמש X יהיו הרשאות גישה והרשאות מנהל על תוכנה מסויימת. איך אני מגדיר את משתמש X , כך שבעת ההפעלה של התוכנה המסויימת הוא יפעיל אותה עם הרשאות של Administrator ולבטל את הצורך בלהקליד את סיסמת ה- Admin בזמן הרצת התוכנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה דחופה תודה רבה למי שעוזר טוב אז ככה ניסתי לפרמט בהתחלה הוא זיהה את הדיסק פירמוט מחק את הווינדוס ואז אומר לי לבדוק אם יש דיסק בכונן ניסתי שוב לפרמט מדש וזה עדין לא עזר ניסתי שני דיסקיפ שונים של ווינדוס ושום דבר לא עוזר הוא לא מזהה אותם מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה לי 7 64 ורציתי לבצע התקנה חדשה. יש לי רק דיסק שידרוג ל7 ממשרד החינוך ורציתי לפרמט את דיסק המערכת(היה שם המון זבל ובלגאן), אז התחלתי בXP במגמה לעבור ל7 מיד אח"כ, התחלתי ובטעות לחצתי על ריסט תוך כדי ומאז המחשב לא מוכן לטעון שום דיסק של מערכת הפעלה וגם לא את זו שהייתה בכל המקרים הוא כותב לי EROR LOADING OPORETION SYSTEM. לא מצאתי פתרון. עיזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כשאני עושה ניקוי דיסק לכונן הוא מסיים את השלב הראשוני של ה'סריקה', ברגע שאני לוחץ על מחיקת קבצים הוא מתחיל את הפעילות ואז פשוט יוצא החוצה מבלי להמשיך את הניקוי. גם כשאני מנסה להפעיל שוב הוא מראה שוב את הקבצים שאפשר לנקות, ובמחיקת קבצים הוא מתחיל את התהליך וישר יוצא... ככה שאני לא יכול למעשה למחוק את 'דחיסת קבצים ישנים' , שתופסים הרבה מקום. מיותר לציין שבוצע ריסט והבעיה נשארה אותה בעיה. איך אפשר לתקן את ניקוי הדיסק ואיך אני מוחק את ה'דחיסת קבצים ישנים' ? תודה! \\ לא משנה, קבלו ביטול כאן הפתרון http://support.microsoft.com/kb/812248/he
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד עם מערכת הפעלה שכבר מותקנת עליו. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס, יש איזושהי אפשרות דרך המחשב או שצריך דיסק חיצוני לזה? ואם צריך דיסק, האם יש אפשרות של הורדה של הווינדוס שלי כי סיריאל יש לי שקניתי את המחשב. תודה
-
- 6 תגובות
- 27.1k צפיות
-
-
באתי להתקין WIN7 על המחשב (מפורמט מתוקתק והכול) והוא עושה לי כמו שצריך בהתחלה "LOADING FILES" וזה ואז עושה STARTING WINDOWS (כל זה בהתקנה) ואז הוא מראה לי את ההודעה הזאת: איך אני פותר את זה?יש בעיה בדיסק עצמו?אולי ב-BIOS? מחכה לתשובה, ניב.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל לפני חודש כאשר החלטתי לפרמט את הלפטופ הגוסס של אחותי. התוצאה הייתה חיובית. התקנתי מחדש את ויסטה+ עדכונים והכל עבד יפה. החלק הרע מתחיל ששמתי לב שאין אופיס. אל דאגה אמרתי, ובאתי להתקין אופיס 2010. הופתעתי שקיבלתי הודעה שהאופיס דורש SP1 שכן התקנתי את כל העדכונים של וינדוס. רציתי לבחון את מצבו של ויסטה היקר. ניסיתי להיכנס לחלון העדכונים- לא נותן לי, לוח בקרה- לא נותן לי, מאפייני המערכת -שוב אין תגובה (במצב בטוח רק לפה הצלחתי להיכנס). מה זה יכול להיות? האם בעיה של ויסטה? אולי וירוס (למרות שסרקתי במצב בטוח וירוסים ורוגלות)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP, כל התיקיות שעל שולחן העבודה + תיקיות הSYSTEM הפכו להיות נסתרות.. גם אחרי פרמוט ושחזור זה נשאר ככה, יש אפשרות לתקן את זה ? ועוד משהו חלק מהקבצים הפכו להיות "קיצורי דרך" שהם לא באמת קיצורי דרך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה לא מובנת של העלמות עקבית של מקום פנוי בכונן C. גודל הדיסק נטו הוא 97.6 גיגה. הקבצים שלי תופסים 28.5 גיגה, שחזור המערכת תופס 16.5 גיגה (מסתכם ל-45 גיגה). מקום פנוי מוצג כ-20.5 גיגה. מכאן נובע שיש 32 גיגה שאין לי מושג היכן הם נמצאים. כבר קראתי בכל מיני פורומים את כל ההסברים השטותיים על יחסי גודל, שחזור מערכת, עותקי צל וניקוי וכל השאר, זאת לא הבעיה. יש פה מישהו שיכול בבקשה לעזור לי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב ערכת שפה באמהרית, לא משנה איזה ווינדוס. כי ווינדוס אין לי בעיה להתקין.. בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי גאג'ט של שעון דיגיטלי ל WIN7? ואם מישהו יכול אז שיביא את השעון שיש בתמונה הזאת: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7394204&page=2 למשתמש הראשון בעמוד השני יש כזה גאג'ט שמראה גם את התאריך וגם את השעה,אם מישהו יכול להביא לי את הגאג'ט הזה אני ישמח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי . אז ככה , לאחר שאני מדליק את המחשב , ונכנס עם הסיסמא , פשוט רואים מסך שחור עם הלחצן של העכבר .. בכדי להיכנס לאנשהו אני צריך ללכת למנהל משימות ולעשות תוכנית חדשה ... כל עזרה תתקבל בברכה , תודה : )
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מוריד הרבה קבצי MKV שהם בעצם וידאו בHD ובזמן האחרון יש לי תופעה ממש מעצבנת: אחרי שאני מוריד קובץ יש 2 מצבים אפשריים - 1. באייקון של הקובץ יראה פריים ממנו ואז הכל טוב 2. האייקון יהיה בצורת מחדל של WINDOWS כלומר של WMP וברגע שאני אנסה למחוק את אותו קובץ הוא יסרב להמחק ואני אצטרך להעזר בכל מיני עזרים בשביל לערוך, להזיז או למחוק אותו בצורה כלשהי. ממנה זה נובע ואיך מפסיקים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נדפק לי ווינדוס XP במחשב ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אבל אני צריך לגבות את הקבצים ואין לי מושג איך כי הוא בכלל לא עולה (ה-BIOS עולה אבל אז פשוט מסך שחור). מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי על תוכנה שיכולה לגבות את הקבצים לדיסק חיצוני? (יש לי דיסק של WD עם 500 ג'יגה).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני מקליק על rate this computer לא קורה כלום, לפי הצעות לפתרון באינטרנט מחקתי את תכולת C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore וריסטרתי, אך זה לא עזר. לאחרונה החלפתי זכרונות מ2 סטיקים של800MHZ 1GB לסטיק 2GB 666MHZ
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 אופציות : מצא באופן מקוון את הבעיה והפעל מחדש הפעל מחדש זה הדוח : חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7600.16450 חותמת הזמן של היישום: 4aebab8d שם מודול התקלה: ntdll.dll גירסת מודול התקלה: 6.1.7600.16559 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4ba9b802 קוד החריגה: c0000005 היסט החריגה: 0000000000051c30 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 4b10 מידע נוסף 2: 4b1041d8b9232ded1cfad3c58d2cc4d4 מידע נוסף 3: 40f2 מידע נוסף 4: 40f232d09e2b6ca7c0ca3b8f7dcc8895 קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמי…
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן פיזי אחד שמחולק ל 2 מחיצות ואני מעוניין להגדיל אחת מהן על חשבון השניה. האם ניתן לעשות את זה ב ב disk management בלי שמידע כלשהו ייפגע בשתי המחיצות, וללא פרמוט? ואם כן אז איך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-