Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה שמתי לב שבכל פעם שאני מפעיל את המחשב שלי ההודעהInvalid Boot.INI \Booting from c:\windows מופיעה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב... חוץ מזה המחשב לא עושה אתחולים מוזרים והוא לא נתקע הוא עובד רגיל למה זה מופיע? ואיך אפשר לסדר את זה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך צורבים דיסק של XP כך שאחרי פירמוט נכנסים לביוס ומשנים את דרך ההפעלה (CDR,HD,FLOFY) לCDR ואז התקנת הוינדוס עולה בלי דיסקטים??? יש לי נירו 6 החדש אם זה עוזר! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה כשאני עושה אתחול למחשב אז הוא לא מגיע לשלב של הlogon ופשוט חוזר על עצמו עד אין סוף ורק כשאני מכבה לגמרי את המחשב ומוציא את התקע מהחשמת ומחכה מספר דקות הכל מסתדר....מה עושים???( תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כרגע יש לי 4 GB זכרון פנימי, ו1GB זכרון גרפי. ככה שהווינדוס 32BIT שלי, יודע לעבוד עם 3GB זכרון פנימי בלבד. חשבתי על לפרמט את המחשב ולהתקין 64BIT, ראיתי את הדיון בנעוץ, ולא ממש נראה לי שאני משתמש בתוכנות שהם 16BIT... בכל מקרה, לפי מה שהבנתי, כל התוכנות 32BIT יעבדו לי, אבל דרייברים ואנטיוירוסים חייבים 64BIT.... הווינדוס עצמו גם יהיה יותר מהיר וביצועים גבוהים במשחקים שהם 62BIT... אני צודק? תתקנו אותי אבל זה לא השאלה. הקטע, שאני חילקתי את המחשב שלי ל2 מחיצות, C וD, כך שבC מותקן הווינדוס ובD כל התוכנות והחיים שלי @_@ אם אני אפרמט את המחשב, הרג'יסטרי ימחק, ואז צריך להתקין את כל התוכנות המותקנות מחדששש!!! זאת עבודה רבה מאוד! האם זה אפשרי לגבות את כל הרג'סטרי, או לפחות רק את הSo…
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אך אני מחזיר את האייקון של העוצמה לסרגל כלים בווינדוס... הוא נעלם לי... אני צריך להתקין אותו מחדש אך אני מתקין...
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המבקרים ברחבי הרשת מלאים בשבחים והערכה למערכת החדשה של מיקרוסופט, ומכנים אותה כשילוב מיטבי בין כל מה שטוב בחלונות 7 ובחלונות 8 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-המבקרים-מפרגנים-מאוד/
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פורום Windows, לאחרונה המחשב שלי לוקה בבעיה די רצינית, לפעמים הוא נתקע לגמרי ואף נכבה. לא נראה לי שמשהו אחר יכול לסדר את זה חוץ מפירמוט טוב. אז רציתי לשאול כמה שאלות - אפשר לגבות קבצים (לצרוב אותם) על Safe Mode? איך מפרמטים? צריך לדעת משהו מיוחד? האם נראה לכם שפירמוט יעזור לי פה?
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי אני חדש פה... אני חייב לדעת איך מפרמטים את המערת ההפעה שיש לי שהיא 98 ומתקינים אותה מחדש דרך הדוס אני לא יודע בבקשה עיזרו לי או תסבירו לי או תתנו לי מדריך לזה(קישור למדריך בעברית) בבקשה בבקשה תעזרו לי מהר בדחיפות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבחנתי אתמול שהאיקון של המחשב שלי השתנה למשהו מוזר ניסיתי לשנות אותו בחזרה למקורי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן וידוס ויסטה אלטימיט ואני לא יודע למה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה המחשב כותב באחד מתוך האפשרויות של המחשב שלי שהתקן מסוים מפריע למחשב להיכנס למצב שינה ביררתי מה ההתקן והוא כרטיס הרשת אז מחקתי את הדריור ניסתי להיכנס למצב שינה לא הצלחתי התקנתי אותו חז\חזרה ועדין לא חייב עזרה מה לעשות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שאני פותח את האתר hwzone הוא נפתח לי בתצוגה הזאת מערכת win 8 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ש לי 2 יוזרים במחשב שבו מותקן ווינדוס 7, כאשר מתקינים תוכנה כלשהי לפעמים ניתנת האפשרות שהתוכנה תותקן לכל המשתמשים או רק בנוכחי. במידה והתקנתי בעבר תוכנה ובחרתי שהיא תהיה מותקנת רק למשתמש אחד, והיום אני מעוניין שהיא תופיע בשני המשתמשים מבלי להתקין אותה שוב, יש אפשרות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי WINXP FOR LEGACY PC על המחשב שלי. אח"כ החלטתי להתקין WIN 2000 במקום זה. אחרי שהתקנתי את חלונות 2000 ראיתי שיש לי 2 אופציות BOOT - של שתי ההתקנות הנ"ל. ניסיתי לעשות FIXMBR וגם FIXBOOT. שומדבר לא עוזר, נשאר לי ב- BOOT שתי אופציות הנ"ל. הייתה בעיה עם ההתקנה של 2000 אז ניסיתי עוד פעם ועכשיו יש 3 אופציות, ולא ניתן להסיר אותן. בבקשה עזרה.[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 17:59:37 כשאני נכנס לקונסול ה REPAIR וכותב BOOTCFG /LIST אני מקבל:There are currently no boot entries available to display יכול להיות שפשוט ההרדיסק נדפק, ולא נותן לכתוב כלום?
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, שפת הווינדוס- חצי עברית חצי אנגלית. הבעיה עם העדכונים של מיקרוסופט אבל אני לא מוצא ת'עדכון KB943460. מה עוד יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הכוונה לכל הקבצים השונים שבאים כ R ואז מספר מסויים (לדוגמה R20, R21... ) ובלי לעבור על כל האפשרויות השונות (לא בא לי לשבת שעות על גבי שעות להוסיף אלפי שייוכים) ניסיתי R* אבל מן הסתם זה שייך קבצים בפורמט R כוכבית... תודה...
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ועדיין לא הבנתי בדיוק מה נסגר, למרות שקראתי את כל הסטיקי. המחשב עומד להיות מעבד Q6600/E8500 , זיכרון 4/2G עדיין לא בטוח, כרטיס מסך בינוני, מחשב שיכול להחזיק ויסטה... עדיין לא הבנתי מה עדיף, XP או VISTA ? בהנחה שאני לא עומד להחליף מערכת הפעלה ב3 שנים הקרובות... ועדיף לי 32 או 64 ביט? אני לא משחק במשחקים כבדים וכאלה.. רוב התוכנות שאני משתמש בהם הם תוכנות ממוצעות.. מה שאני פוחד זה שיהיו בעיות תאימות ושדברים לא יעבדו במערכת שאני אבחר.. מה כדאי?
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בעיה הזויה קצת,כל פעם שאני מחליף משתמש המסך מתחיל להבהב בשחור. לא בדיוק הבהוב יותר נכון לומר מחשיך וחוזר כי זה לוקח איזה שניה בערך.. נגיד כשאני ממזער חלון\סוגר,פותח דברים כאלה אז זה גם מחשיך. בעיה מוכרת ? יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. עם המחשב החדש רכשתי ווינדוס 7 פרמיום ( חוקי למהדרין ) אחרי 6 שנים עם XP. כמה בעיות מציקות: א. אני מנסה להחליף קובץ כשלהו בתיקיה של תוכנה, והוא רושם שאני צריך הרשאה ואין לי מושג מה הוא רוצה \: ב. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש, בשביל שיתאים לווינדוס 7. http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7711UMn~23~0.htm הכרטיס עובד, אבל עושה טובה שהוא עובד. בהדלקת המחשב הוא לא מתחבר לבד לרשת ( למרות שהגדרתי התחברות אוטומטית ), וגם כשאני מנסה ידנית להתחבר הוא אולי בפעם החמישית מתבר לרשת ( לא היה עם המחשב הקודם... ). הכרטיס מדי פעם מתנתק ( לא רשום שהוא מתנתק, פשוט לא טוען דפים ) וזה דיי מציק. המסנג'ר מתחבר פעם ב 1000 שנה, וגם אחרי יציאה הוא לא מתחבר שוב ( אבל היו פעמים בודדות שהצלח…
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש והתקנו עליו ווינדוס XP ועכשיו כל פעם שהווינדוס עולה בהתחלה הוא עובד נורא לאט, למשל שמנסים לפתוח את ה"מחשב שלי" מופיע כזה פנס שמחפש ולא רואים שום דבר וגם שלוחצים על מאפיינים כדי לראות את ההגדרות של הכרטיס מסך ושל כל הדברים שנמצאים במאפיינים לוקח לזה הרבה זמן להעלות את זה אבל אחרי כמה דקות המחשב כאילו "משתחרר" ופתאום הוא פועל טוב והכל מהיר. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של דריברים אולי וניסיתי להוריד דריברים אבל זה לא עוזר. יכול להיות שזאת בעיה של החומרה בכלל? המחשב זה: AMD 2800+ ABIT Nf7-S TWINMOS 512 MB 400 MHz WD 120 GB 7200 RPM 8MB BUFFER Gigacube RADEON 9600XT תודה.
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ערב טוב! התקנתי Win Server 2008 R2 על המחשב, כחלק מלימוד עצמי -- אחרי ההתקנה צצה לי הוראה לשנות את הסיסמא בשביל לעשות לוג אין ראשוני, אבל - הוא לא באמת נותן לי לשנות. קראתי באינטרנט וחיפשתי תשובה אמרו שזה צריך להיות סיסמא לפי האבטחה של מיקרוסופט וגם לפי זה ניסיתי לשנות ולא עבד. מישהו יכול לנסות לעזור לי עם העניין? צרפתי צילום מסך, אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה! תודה!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שיטת העדכון המדורג העדכנית של מיקרוסופט לא ממהרת לשום מקום לכתבה
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי כאן מחשב של מישהי שחסום ע"י סיסמאת administrator, היא אמרה שפרצו לה אבל אני לא יודע אם זה נכון או לא. בכול אופן האם יש דרך לעקוף סיסמאת administrator ?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי אז הורדתי והתקנתי את הגירסה האנגלית של חלונות 10 במחשב. לא משנה איך הגדרתי השעון כל פעם מציג שעתיים קודם או שעתיים אחרי. לאחר שאני מסדר ועושה אתחול זה חוזר להיות ככה. מצרף תמונות מסך של ההגדרות. מה אני צריך לעשות כדי שהשעון יהיה מכוון?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום במחשב שלי מותקנת המערכת XP, כאשר קיימים 2 משתמשים - אחד אדמניסטרטור ואחד לא. מאתמול, מסיבה לא ידועה, המשתמש שהוא אינו אדמינסטרטור לא מצליח להפעיל את ה-explorer.exe. הדבר קורה בדיוק מתי שהמשתמש מנסה להתחבר. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "The application failed to initialize properly (0xc0000022)". ניסיתי גם להפעיל את האקספלורר דרך ה-Task Manager, ועדיין מופיעה לי השגיאה הנ"ל. אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. קניתי מחשב נייד שבא עם ווינדוס ויסטה אבל hp עושים מן מחיצת שחזור כזאת ואין לי אותו על דיסק ובגלל זה לא הצלחתי לחלק את הכונן למחיצות אם אני יוריד ויסטה מהאינטנרט וישתמש בקוד שיש במדבקה שלי על המחשב זה עדיין יהיה חוקי יש לי vista home premium ויש אפשרות להשתמש בקוד הזה לגרסת 64 ביט או שיש אפשרות לשדרג תמורת סכום סימלי? 2.מישהו הצליח לפתוח פורטים בויסטה כי בראוטר פתחתי ושהוא שאל אותי אם לפתוח בפייר וול אמרתי להפסיק לחסום אבל עדיין יש לי low id יש עוד משהו שצריך לעשות כדי לפתוח את הפורטים כי במחשב השני עם הxp הם פתוחים יכול להיות שיש בעיה כלשהי עם זה שהוא מחובר אלחוטי?
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-