Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להפוך את השפת הווינדוס לעברית בלפטופ שעליו הותקנה מערכת vista home premium באנגלית!!!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב לאחר התקנת WIn 7 כמערכת הראשית יש לי כמה שאלות שלא ממש הצלחתי למצוא להן תשובות. 1.העדכונים אוטומטיים קלים והכל טוב ויפה אבל עדכונים שבהם אני לא מעוניין ממשיכים להציק - אין גורמים למערכת להבין שאני לא מעוניין וזהו? 2.משום מה המסנג'ר מופיע בשורת המשימות גם אחרי שאני מצמצם/סוגר את החלון הראשי. זה לא היה ככה ב-XP. אפשר לעשות עם זה משהו?. 3.ה-Winamp מוגדר שכאשר אני לוחץ פעמיים על קובץ הוא מוסיף אותו לרשימה בלי להעיף את כל הרשימה ( כמו בברירת המחדל) משום מה פה זה לא ממש עובד. מישהו מכיר פיתרון?. 4.הבעיה הכי מעצבנת - יש לי תקייה עם כמה תיקיות בפנים ופשוט אי אפשר לסדר אותן לפי איך שמתחשק לי (באופן ידני הכוונה). איך אפשר לעשות את זה? ניסיתי כמובן להזיז את זה ידנית אבל זה פ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין להחליף את הקבצים באופן ידני דרך חיבור ה HD למחשב אחר איפה נמצאים הקבצים בדיסק ה XP SP3? לא מעוניין לעשות את ההליך דרך ה CONSOLE מטעמי נוחות.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לפורום. קיבלתי מחשב חדש לפני איזה שבוע ושמתי לב שכשאני מסמן (למשל) לפתוח תכנית עם תוכנה X,אחרי הריסטרט זה לא פועל. כמו כן הקספרסקיי לא עולה וההודעה של msconfig עולה בריסטרט כל הזמן.גם כן כשאני ביטלתי את ''שירותי טקסט מתקדמים'' בהגדרת השפות זה מסמן V אחרי כל ריסטרט. יכול להיות שהמחשב פשוט ''מדלג'' על שמירת הקבצים (אגב,גם קובץ רג'יסטרי בדסקטופ נמחק לי אחרי הריסטרט). כשהמחשב מתכבה הוא פשוט כותב ''מכבה את ווינדוס'' במקום לעבור על עוד הגדרות.אבל יכול להיות שזה פשוט יותר מדי מהר.יש לציין שהמחשב תחת בדיקה יומית של אנטיוירוס,רג'יסטרי,CC Cleaner,וספיוור\אדוור,כך שלא נראה לי שיש בעיית האקים. יש טעם לעשות שחזור מערכת? למישהו יש פתרון? עריכה: שמתי לב שיש לי איזה toolbar בadaw…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם הזמן אנחנו מקבלים יותר ויותר פרטים על מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט, חלונות 10, עם עדכונים אחרונים כמו הצצה לעוזרת האישית קורטנה במערכת, גרסה מוקדמת לצרכנים מעוניינים וזמינות משוערת של המערכת הם העדכונים האחרונים שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%91%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%a0%d7%94-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אני נמצא כבר חצי שנה עם ה- VISTA ולאחרונה התקנתי גם את ה- SP1 ששוחרר... המערכת זזה יותר טוב, אבל עדיין אני מרגיש מועקה כזה יחסית למחשב שעליו היא רצה 4 ליבות, 2 גיגה זכרון וכרטיס מסך 8800GT512MB השאלה היא האם כדאי לחזור ל- XP ? איזה משחקים אני אפספס אם אני אחזור ל- XP ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001778957&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אכן יש לי סורק ישן HP Scanjet 2100c[h=1]לא שווה לי לרכוש חדש >>> כי משתמש בו פעם בכמה חודשים כשצריך לסרוק איזה מיסמך[/h]לאחרונה שידרגתי ל WIN8 .....ויש דרייברים רק עד XP ( קודם היה לי XP לא הצלחתי למצוא אף פיתרון....אפילו לא לWIN7 מי עוזר לי ? PLZZZZZ ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי למנהל ההתקנים ויש לי התקן שרשום עליו לא מוכר והוא גם לא מותקן אז איך אני ידע איך להתקין אותו? הכנסתי את כל הדיסקים של הדרייברים ועשיתי חיפוש והוא רשם שהוא לא מצא ... עם מישהו יודע איך להתקין אותו אז שיגיד ..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINDOWS איכספי, אך למרות שיש לי משתמש אחד הוא משום מה החליט להעביר אותי בתלאות המסך LOG ON (היפה, עם הWELCOME) בכל הפעלה... איך אני מחזיר אותו לסורו וגורם לו שכמו בהתקנות הקודמות הוא ישר יכנס ליוזר שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת מהם בערך מחירי בחינות ה MCSE (MCP) ללא קורס כמובן. ואיפה ניתן להשיג את המחירים הזולים ביותר? (אני יודע שיש מלא אתרים ברשת, אבל מה שאני מוצא לא יורד מ $100, ואני יודע שיש יותר זולים) תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מי מכם מבצע שיתוף אינטרנט בין מספר מחשבים ברשת ביתית אחת ? במה אתם משתמשים ? (Wingate,Windows internet sharing,WinRoute או אחר ? ) נתקלתי בבעיה מוזרה תחת Windows XP ו Wingate 4.4.2 , כאשר החיבור מתנתק, למרות שה Wingate מוגדר לחיוג אוטומטי, הוא מפסיק להגיב כלל, ומנתק את שירות החיוג שלו. רק אתחול של מנוע ה Wingate באופן ידני מחזיר את החייגן שלו לפעולה. עוד מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקר בכונן D, כשאני לוחץ מקש ימני על תיקיה מופיע הודעת שגיאה Windows Explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר. מה שמוזר זה שלא תמיד אבל לרוב ולפעמים גם בכונן C. במידע נוסף אני מקבל AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: shell32.dll ModVer: 6.0.2900.2180 Offset: 0005e9ec נראה לי בעיה באיזה DLL חסר ? יש למשהו פתרון לבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה, הפעם יש לי בעיה באמת מוזרה במחשב... אני מקבל כבר לא מעט פעמים התראה על כך שכונן C מלא ונשארו מגה בייטים ספורים פנויים. עשיתי בדיקות, כולל הצגת תיקיות וקבצים מוסתרים, והמקסימום שמצאתי שהכונן מכיל הוא 16GB מתוך 40 שהקצאתי לו בזמן התקנת הווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? אציין שהמחשב בן כמה חודשים בלבד, ולא הותקנו בו תוכנות ומשחקים כבדים, בטח לא בכונן הזה. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מספר תוכניות שהותקנו במקרה תוך כדי גלישה והן מעצבנות כל הזמן רוצות להכנס לאינטרנט פותחות חלונות וכל מה שאפשר לחרפן בן אדם, בהסרת\התקנת תוכניות אין אפשרות להסיר את התוכניות כי התוכניות רוצות שאני ארשם לאתרים שלהם ואז יהיה אפשר להסיר אותם, באמת! שיא החוצפה! איך אפשר להעיף את התוכניות האלה קיבינימט
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אנטי וירוס שיש לו תמיכה מלאה בוויסטה 64 חיפשתי בגוגל אבל מצאתי מוצרים שתומכים בוויסטה אך לא בגירסת ה64 מישהו פה יכול להמליץ לי על מוצר עדיף המלצה על פי ניסיון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בחצי שעה הראשונה אחרי שהדלקתי את המחשב אני שם שירים ואני שומע אותם קטוע ונתקע זה קורה בחצי שעה הראשונה אחרי עליית הWINDOWS זה בעייה ממש מוזרה ואין לי מושג עם היא נפוצה בWINDOWS 7 או שזה בעייה בכלל אצלי כי זה מראה שמבחינת דרייברים הכל בסדר ותקין ומותקן. אשמח לכולם עם תתנו לי פתרון לבעיה נ.ב אני חייב לציין שזה לא קורה במערכת ההפעלה XP אלא רק בWIN 7
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש כל "השטח" השחור שיש 746 GB נעולים ואני לא מצליח לשחרר אותם יש לציין שזה ככה מאז שהמחשב אצלי (כמה חודשים)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כאילו אני נגיד מכוון אותו לפי שאר השעונים בבית אחרי יום לפעמים אפילו אחרי לילה בודד הוא מאחר באיזה 2-3 ד' ואם אני לא שם לב לזה שבוע אז בכלל הוא יכול לאחר ברבע שעה בלי למצמץ מה עושים וממה זה נובע?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ומאז הפכו כל הספריות שלי במחשב לקריאה בלבד... בדקתי את היוזר שלי, והוא מוגדר כאדמין... אך למרות זאת, המחשב עדיין לא נותן לי לבטל את מצב ה"קריאה בלבד" שבו נמצאות הספריות שלי... מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש לכל מי שענה, בברכה,
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את זה בWARP2SEARCH http://www.warp2search.net/article.php?sid=6669&mode=thread&order=0&thold=0 אז זה הגירסה הסופית והרשמית? עם כן אז למה זה לא באתר הרשמי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פרסמתי את הבעיה בפורום חומרה כי חשבתי בהתחלה שהבעיה בהארדיסק.. אבל יש מצב שזה במערכת הפעלה. כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לעמוד שניתן לבחור בו איך להעלות את הווינדוס(SAFE MODE, NORMAL ואלה..) כשאני בוחר באחת האפשרויות הווינדוס מתחיל להיטען כמה שניות ואז מופיע לשניה מסך כחול. צילמתי אותו בערך אם זה עוזר לכם: http://www.siz.co.il/up/e2jwnmwnjzm2.jpg ואז המחשב שוב חוזר לעמוד הראשון ונכנס ללופ כזה.. ממ אמרו לי לנסות להפעיל את המחשב עם WINDOWS PE או לעשות REPAIR . ניסיתי לעשות REPAIR אבל הבעיה שליד כונן C רשום לי unknown. ואין לי את האפשרויות לעשות REPAIR על הכונן. מה אתם מציעים לעשות? אני חייב לגבות איכשהו את הקבצים שיש לי בהארדיסק תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פתאום בא להכנס לאחד התיקיות שלי ב D ורשום לי דיסק D אינו מאותחל... איך זה קורה ומה אני אמור לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה FAT 32/NTFS ? תירשמו מה זה כול אחד תירשמו מה האבדל.. ומה יותר מומלץ? 2-מה זה להתחל-->הפעלה-->Chkdsk מה זה?CHKDSK?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-