Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אהלן קיבלתי את המחשב: P4-2.4B GA-8PE667 512 DDR PC2700 RADEON 9700PRO 40GB MAXTOR ספק 380W TRUE POWER של אנטק מארז טאואר שחור של אנטק מסך "19 F900B 3DMARK למתעניינים 13623 וזה אם אנטי וירוס ברקע. אבל די להשוויץ. אחרי התקנת XP HOME שמתי לב שרשימת ה CONTACT באאוטלוק אקספרס מופיעה עם סימני שאלה. כנ"ל הודעות שהתקבלו עם שם השולח בעברית וכן גם שם ה ACCOUNT שרשום בעברית. התקנתי תמיכה בעברית אבל נראה לי שפספסתי משהו. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה תופס לי איזה 90 אחוז מה CPU מה זה ואיך אפשר להוריד את זה קצת מהמעבד שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אבל אני אשאל. יש ערכת נושא של מק שאני רוצה להתקין אבל אני לא מוצא, הבעיה שיש לי ווינדוס 7 64 ביט. אני מעוניין להתקין את זה ואני לא מצליח להוריד, מישהו יכול לעזור לי עם איזה לינק ל-64? זו הערכה: http://joshhhab.deviantart.com/art/Mac-OS-X-Installer-x86-x64-141625775
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב: מאז גל העדכונים האחרון, כל פעם שאני מנסה לסנכרן את השעון מהאינטרנט (לא משנה אם השרת הוא time.nist.gov או poot.ntp.org), הוא רושם לי "אירעה שגיאה בזמן ש-Windows ביצע סינכרון עם (כתובת שרת). פעולה זו הוחזרה מכיוון שמשך הזמן שהוקצב לה חלף". מה אפשר לעשות? האם יש עדכון כלשהו שאני צריך להסיר כדי שהכל יסתדר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למרות התביעה המשפתית (המטופשת) אני רוצה להשתמש ב JAVA של מייקרוסופט! מאיפה אני יכל למצוא ווירטואל משין ל WindowsXP? או גירסה אחרת וטובה של Java רק לא של סאן (אטיות לא נורמלית בצאט'ים... לא כל האפלטים פועלים וכו'...)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שעליו WINDOWS XP HOME EDITION , ועכשיו אני לא מצליח להתחבר רק לאתר של מיקרוסופט , אין לי מושג למה , אשמח לעזרה. דר"כ ניסיתי להיכנס דרך אקספלורר 8 , פייפוקס , קרום , ושום דבר וגם נסייתי להתחל מחדש את הגדרות של אקפלורר ושום דבר.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פרמטתי עכשיו את המחשב, אני עם ווינדוס 7 ואני לא מפסיק לקבל את השגיאה הזו: בפעם האחרונה שהיה לי משהו דומה לזה, ברגע שעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר והייתי צריך לפרמט... מה אני אמור לעשות? רואים את הדגם של הדיסק הקשיח בשגיאה, אבל בכל זאת: Westen Digital 3200AAKS עריכה: קיבלתי עכשיו את השגיאה בתופסת אפשרות אחת- אני מניח שלהתעלם מהבעיה זה לא פתרון....
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את כונן C בשבוע שעבר והתקנתי WINDOWS XP מחדש. הדבר כמובן שיפר פלאים את ביצועי המחשב. שאלתי היא כזאת: ספריית מערכת ההפעלה תופסת Fucking 8 ג'יגה (להזכירכם מדובר במערכת בת פחות משבוע) כיביתי את ה System restore, ואת Recycle Bin. אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות עדכון למערכת (היו 120 עדכונים לבצע) למה?? 8 ג'יגה ואיך אפשר להוריד קצת מהכמות המטורפת הזאת? מה אפשר למחוק/ להסיר? שמתי לב שיש המון ספריות בשמות כאלו:$NtUninstallKB2286198$ שביחד תופסות 420 מגה. מה עוד אפשר להעיף כדי לפנות מקום?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שמופיע ב"מנהל המשימות" התהליך "rundll32.exe" שלושה מופעים (שלושה פעמים) כשאני סוגר את התהליכים הם חוזרים שוב לאחר כמה רגעים, זה קורה גם כשאני מפעיל על "מצב בטוח". הרצתי אנטי וירוס (מעודכן) ולא מצא כלום. מערכת ההפעלה: XP, אודה אם מישהו יוכל לעזור..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון עוד מעט להתקין ווינדוס XP, רציתי לשאול האם מומלץ להפעיל את הפיירוואל המובנה? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm ומרוצה.. וחוץ מזה יש לכם טיפים בנוגע לשימוש ב XP?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GTS + מסך 22" סאמסונג 226bw עם מערכת הפעלה ויסטה עכשיו הרזולוציה כרגע עומדת על המקסימום 1680x1050 יש אפשרות להגדיל אותה עוד? או לפחות להקטין את הגודל של האייקונים, כי הכל עדיין גדול לי מידי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכם, ובכן, הבעיה כי כדיקלמן: ברגע אחד, האייקונים נהפכו כולם ל256 צבעים. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000, גירסת detonator היא 7.58 עם GTS 32 MB. מה שנוסה עד עכשיו בשביל לפתור זה, כולם לא עבדו: 1. להשתמש בTweak UI בשביל לעשות Repair לאייקונים. 2. במאפיינים בשולחן העבודה, Effects וסימון ה Show Icons using all Possible Colores. 3. הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים, כולל הוצאת הכרטיס מסך מהמקום. 4. העברת האייקונים לדיפולט שוב פעם ללא הוצלחה. למישהו יש מושג מה הפתרון והאם זאת בעיה מוכרת? בתודה, גוסט.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בעברית. האם יש דרך להפוך את ה WINDOWS XP PRO מעברית לאנגלית. האם ישנו תוכנה או קובץ מסוים שאפשר להוריד מהאינטרנט שמבצע פעולה זו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
סליחה על הבורות קניתי מחשב לאבא והוא זקוק לעברית מלאה ואני לא מצליח לאתר גירסת עברית שהיא גם 64 ביט (xp , vista)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה ואני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט ומדוייק איך להתקין את הוינדוס תודה מראש תחזירו תשובה.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם יש שבאתר יש דרייברים בשבילו לווינדוס 7, האם הם מתאימים גם לווינדוס 8?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מי מכם מבצע שיתוף אינטרנט בין מספר מחשבים ברשת ביתית אחת ? במה אתם משתמשים ? (Wingate,Windows internet sharing,WinRoute או אחר ? ) נתקלתי בבעיה מוזרה תחת Windows XP ו Wingate 4.4.2 , כאשר החיבור מתנתק, למרות שה Wingate מוגדר לחיוג אוטומטי, הוא מפסיק להגיב כלל, ומנתק את שירות החיוג שלו. רק אתחול של מנוע ה Wingate באופן ידני מחזיר את החייגן שלו לפעולה. עוד מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב יש לי שתי מחיצות אחת שעלייה מותקן xp על ntfs (או איך שלא קוראים לזה) על השנייה אין מערכת הפעלה והיא על fat 32 אז רציתי לדעת עם כדאי לי לפרמט אותה לntfs ואם כן אז איך אני עושה את זה.....
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם התקנתי חלונות 10 מחדש האם השיתוף תיקיות ברשת הביתית שעשיתי בכונן D עדיין פעיל או שהפירמוט של C מוחק את ההרשאות של הקבצים בD?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני צריך לפרמט מחשב ולהתקין בו ווינדוס. מותקן עליו כרגע XP. מדובר על מחשב עם מעבד אינטל E2140, לוח אם פשוט של אינטל, זכרון 512MB, כ. מסך מובנה. האם אפשר להתקין עליו 7 או שהוא יקרטע?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגירסה של מערכת ההפעלה החדשה שתישלח ליצרניות וספקיות מערכות המחשב עתידה להיחתם במהלך הימים הקרובים, ולקרב אותנו צעד נוסף אל עבר התוצר הסופי שמצפה לנו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94-rtm-%d7%9c%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%9e%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש winxp pro עברית בהתקנה הראשונה ואח"כ שודרג לאנגלית עברית עם SP2 (תפריטים של וWINDOWS באנגלית ובאופציות שפה שתיהן מופיעות ) קיצור ניסיתי להתקין ICQ עברית כל התפריטים(של ההתקנה עצמה - עוד לא התקנתי! ) - בג'יבריש כשניסיתי להתקין את האנגלית קיבלתי שגיאה שאי אפשר להתקין אותה (not a valid win32 application) -אולי בגלל הליבה הכפולה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה לעיתים קרובות קופץ לי "מסך כחול" וזה מה שהוא רושם: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: unishieldxp.sys page_fault_in_nonpaged_area if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable bios memory op…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המקלדת כמתאימה לעברית, ויש לי גם אנגלית. הבעיה שניתן לעבור בין השפות רק ע"י בחירה ע"י העכבר ולא ע"י ALT+SHIFT, למרות שנראה לי שזה מוגדר כך. ד"א, על המחשב מותקנת רק מערכת ההפעלה כרגע, ללא אף תוכנה אחרת או דרייבר חומרה. איך אני פותר את הבעיה של ה ALT+SHIFT להחלפת שפה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WIN 98 וסרגל הכלים למטה משמאל (תוכנות פעילות) לא יציב בזמן האחרון הוא קופץ , נמחק ושוב חוזר מה הסיבה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-