Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נעלם לי השורה של הכתובת ושל קדימה אחורה וכל הכפתורים שיש למעלה ???-איך מחזירים אותה? האם זה וירוס? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עדכון חלונות 10 ולא אהבתי ביצוע שלו אני רוצה לעשות שחזור חלונות 7. צריך לפרמט הכול? או אפשר שחזור?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי חברים, לאחר שנה וחודשיים שהמחשב נמצא ברשותי ברצוני לפרמט אותו בעקבות תוכנות לא רצויות, קריסות משחקים ועוד בעיות... קניתי בזמנו window 8 pro מקורי כמובן ולשידרגתי ל-windows 8.1 (חשוב לציין שזה השדרוג החינמי שכל בעלי windows 8 יכלו לעשות, דרך החנות). רציתי לשאול כיצד לבצע פרמוט (סליחה על הבורות, מעולם לא ביצעתי פרמוט מחשב) ורציתי לשאול האם לאחר הפרמוט ה-windows יחזור ל-8 או שישאר 8.1 ובמידה שיחזור ל-8 האם יהיה ניתן לשדרג שוב בחינם ל-windows 8.1. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי על המחשב windows xp sp3 עם עדכונים ל פברואר 2014 וניסיתי גם חלונות 7 אבל כל הזמן מופיעות חסימות בגלישה באתרים וחסימה בהורדות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלתי להתקין את הוינדוס, הוא עושה רסטרט ואז באופציות לא מופיעה האופציה לפרמט את C . כשאני מנסה למחוק את המחיצה C הוא אומר שהוא לא יכול מפני שיש קבצים זמניים של הוינדוס בתוך המחיצה. מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיפור משמעותי? או סתם אריזה חדשה? האם יהיה אפשר לקבוע את מיקום קובץ הHIBERNATE? או שהוא עדיין יהיה מוגבל לכונן מערכת הפעלה בגלל תכנון לקוי? (שלא כמו בMAC OS) האם יהיה אפשר להגדיר למערכת לבצע פעולות(משתמש) העתקת קבצים על גבי הרדיסק בסדר לינארי(במקום בבת אחת) כדי למנוע פרגמנטציה וירידת ביצועים? האם הוינדוס ידע סוף סוף לתעדף מיקום של חלונות קופצים בשטח ריק על המסך? (ולא תמיד במרכז המסך, היכן שבדרך כלל יש כבר חלון אקטיבי) על אלו ועוד שאלות רבות אחרות, הזמן יענה. ועל פיהם הוינדוס החדש, ומנהל צוות פיתוח הוינדוס של מיקרוסופט, ישפטו.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן בכל מה שהולך עם החומרה\תוכנה בזמן האחרון [אולי קצת יותר], בכל אופן היום ראיתי את המערכת הפעלה הנ"ל ונאמר לי שהיא הכי חדשה ומעודכנת לפני VISTA. חשוב לציין שהיא נראית מצויין... רצה מעולה... ומבחינת מראה מהווה הכלאה בין XP לVISTA [בקטנה]. זאת גרסה מומלצת לי בתור משתמש 32BIT שעדיין לא מרגיש צורך לעבור לVISTA ? מה גם שהמערכת שלי תיאורטית לא אמורה להריץ את ויסטה בצורה יותר מדי טובה, לפחות בהיבט של משחקים. תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטלויזיה שלי מחוברת למחשב בעזרת חיבור HDMI כאשר אני צופה בסרטי HD המחשב מקרטע קצת.. אבל בלי חיבור לטלוזייה הסרטים פועלים בסדר גמור.. מה יכולה להיות הבעיה? כי המפרט שלי נראה לי לא סביר שיעשה לי בעיות כאלה.. יש לי וינדוס 7 AMD ATHLON II X3 435 BOX 4 גיגה זיכרון ati radeon hd 4200 HD תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי יש לי מערכת הפעלה VISTA 64 וכאשר אני רוצה להתקין בUPDATA עדכון של הSP1 הוא לעובד ומודיעה על בעייה!!!! מה אני עושה האים זו בעיה ידיועה? נסיתי להוריד התקנה מהאתר אבל שוב קיבלתי את אותו בעיה!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מתי ש ה XP עולה אז לכמה שניות יש אייקון כזה ליד השעון ואז הוא נעלם: מישהו יודע מה זה? חחח אני בקושי מצאתי את התמונה.. זה מאוד קטן להסתכל מתחת לחתימה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי הווינדוס 7 שלי מבקש לשדרג ל IE 10 יש לי כרגע IE 9 כדאי לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שינויים בתנאי הסכם השימוש של הגירסה הביתית של חלונות 10 מעידים על כך שבמיקרוסופט מתכננים לספק עדכוני חובה אוטומטיים, ללא אפשרות לביטול מצד המשתמש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תגיע-עם-עדכונים-אוטומטיים-שלא/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום הדלקתי תמחשב של אחותי שעד הניום עבד כרגיל, וכשהוא נלק והוינדוס XP עלה, הייתה בעייה עם הסאונג אשר החליט לא לעבוד, כלומר הדרייברים מותקנים כמו שצריך אבל כל תוכנת ניגון לא מוכנה לנגן מוזיקה, כמו כן כל שיתופי הכונן נעלמו, וה--THEM השתגע לגמרי, מה זה קרה ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שבארץ מערכת הפעלה חוקית עולה כ 1400 ש"ח ואילו ב EBAY ניתן לרכוש עבור כ 100-140 USD, יש מניעה חוקית לרכוש מחול ?, זה הבדל של כמעט אלף ש"ח. מה עלולות להיות הבעיות, כמובן שאשים לב לא לרכוש מערכת שמיועדת למותג מחשבים ספציפי אלא את העותק הרגיל.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! כשאני מוריד מהדפדפן, המהירות בסדר גמור, הבעיה היא שנגיד אני אומר שיוריד לשולחן עבודה. הוא עובר קודם בתיקיה אחרת ואז מעתיק אותו. הבעיה זה שההעתקה הזאת לוקחת זמן על כונןIDE, וזה חבל. אני מדבר על הורדה מFILEFLYER ראפידשר וכד'. איך מבטלים את זה? אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים אני נמצא כבר חצי שנה עם ה- VISTA ולאחרונה התקנתי גם את ה- SP1 ששוחרר... המערכת זזה יותר טוב, אבל עדיין אני מרגיש מועקה כזה יחסית למחשב שעליו היא רצה 4 ליבות, 2 גיגה זכרון וכרטיס מסך 8800GT512MB השאלה היא האם כדאי לחזור ל- XP ? איזה משחקים אני אפספס אם אני אחזור ל- XP ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל שגיאת VIRTUAL MEMORY MINIMUM TOO LOW מצרף תמונה להמחשה. דרך אגב יש לי 2GB זכרון במחשב. מה הבעיה לדעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, לוח אם מת ושרף לי גם את המעבד, קניתי לוח אם דור 11 ומעבד I512600K. מערכת ההפעלה ישבה על SSD וכנראה שבזמן שהמחשב מת משהו נדפק במערכת ההפעלה. אחרי שהתקנתי את הלוח אם והמעבד הביוס מזהה את הדיסקים שיש לי במחשב אבל אומר שהוא לא מזהה מערכת הפעלה לאתחול. הכנסתי את דיסק ההתקנה וניסיתי דרכו לתקן את את מערכת ההפעלה אבל הוא לא הצליח. על הדיסק יש 2 מחיצות על אחת מותקן WIN7 ועל השניה מותקן WIN10 ובזמן התקלה המחשב היה על ווינדוז 10. כרגע נראה לי שניסיון תיקון נוסף יכול להתבצע רק דרך שורת הפקודה אבל אני לא מתמצא בזה ואיזה פקודה צריך לכתוב. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
Unmountable_boot_volume חיפשתי בגוגל ניתן לתיקון דרך הרקאברי קונסול שאני עושה בוט מהדיסק של הXP הוא לא נותן לי את האופציה ללחוץ R בשביל להגיע לקנסול SAFE MODE גם לא עולה מה לעשות תודה מראש גיא
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין להחליף את הקבצים באופן ידני דרך חיבור ה HD למחשב אחר איפה נמצאים הקבצים בדיסק ה XP SP3? לא מעוניין לעשות את ההליך דרך ה CONSOLE מטעמי נוחות.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת נחשבת גרסאה מלאה שאני יכול להתקין על המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נייד של ASUS G73JH הוא עושה לי בעיות ממש רציניות נתקע נכבה לא מגיב , אני משתגע בתור אחד ששונא לפרמט החלטתי ללכת על זה בלב שלם עכשיו הבעיה היא , איך לעזאזל אני מפרמט את המחשב הזה? אני משתגע חיפשתי בפורומים בחול אני לא מוצא תשובות זה המחשב אם זה עוזר למישהו http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם. בעקבות דברים שקראתי, שקלתי (מטעמי אבטחה) להגדיר ב- 7 שני פרופילים בהם אני אשתמש. פרופיל יוזר ופרופיל מנהל, כאשר בפרופיל המנהל אשתמש לרוב לשם התקנות, ובפרופיל היוזר אעשה את רוב העבודה השותפת. העניין הוא שבחלק מהמקרים יהיה עלי לעשות עבודות גם כאשר אהיה בפרופיל מנהל, עבודות אותן ארצה להמשיך כאשר אעבור לפרופיל יוזר. כלומר בעצם, ברצוני שבעת שאהיה בפרופיל מנהל תהה לי גישה לכל הדברים במחשב גם לדברים תהשמורים תחת פרופיל היוזר , וזאת בלי להגדיר את אותם דברים כפרופיל משותף (ייתכן וארצה להכניס פרופיל נוסף). האם הדבר אפשרי (וכדאי)? היה וכן, אשמח להסבר בנושא. תודה מראש לעוזרים ולמתייחסים אגב, אם זה רלוונטי, גם את פרופיל היוזר הגדרתי כפרופיל תחת סיסמא.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-