Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום הורדתי גירסת ניסיון של וינדוס ואני מנסה להתקין אותה על ssd ה ssd מפורמט ומחובר ללוח אם, ההתקנה לא יכולה להמשיך טוענת שהיא לא יכולה ליצור partition , ניסיתי להחליף sata port כמה פעמים וזה לא עזר...ה ssd הוא ocz vertex 3 מה הדרך להתקין על ssd?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות Intel 180GB 330, לשים את הWIN 7 בכונן C יחד עם האנטיוירוס והדרייברים של המחשב ואת שאר הנפח לפצל לכונן אחר ולהתקין עליו את המשחקים היותר כבדים שלי. אז בעצם יש לי שתי שאלות: 1. כמה מקום ממולץ להקצות לC? 2. סתם עצה כללית, יש עוד תוכנות שקריטי להתקין דווקא בC?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד והוא צריך לחזור לחול יום שני אני מקווה שנצליח לתקן את הבעיה עד אז אז ככה שמדליקים את המחשב הוינדואז עולה ,אבל רק התמונה של השולחן עבודה מיפיע בלי הסמלים, בלי השורת משימות ,ושאני מנסה להעלות את המנהל משימות שום דבר לא מגיב. ניסיתי להפעיל את המחשב בסייפ מוד(מצב בטוח) והכל עובד כמו שצריך המחשב נקי אין וירוסים או כל מיני קבצים מזיקים סוסים טרוייאנים וכ"ו תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. במחשב אינספירון של דל היה לי ווינדוס שמונה ועדכנתי לווינדוס 8.1. מאז - המחשב שלי נורא נורא איטי. למישהו יש דרך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה די מעצבן, אני מעדיף כפתור או משהו כזה. אודה מאוד למי שיעזור לי.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
??? קניתי מחשב נייד עם ויסטה פרימיום...וזה היגיע עם מערכת בעיברית - מבלי לישאול אותי יש דרך לשנות את המימשק לאנגלית?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GTS + מסך 22" סאמסונג 226bw עם מערכת הפעלה ויסטה עכשיו הרזולוציה כרגע עומדת על המקסימום 1680x1050 יש אפשרות להגדיל אותה עוד? או לפחות להקטין את הגודל של האייקונים, כי הכל עדיין גדול לי מידי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249613,00.html הוויסטה נראית די נוחה ויפה לשימוש מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשנכנסים ל WINDOWS UPDATE הוא מראה לנו קבצים שבהם אנחנו יכולים לעדכן את המערכת . מורידים ומתקינים אותם !!!! לאחר מכן יוצאים ונכנסים שנית ....... WINDOWS UPDATE מראה את אותם קבצים עוד פעם כאילו לא הותקנו כאילו שהמערכת שוכחת את ההתקנה של הקבצים אף על פי שב "הסטוריית ההתקנה" מופיע שהם הותקנו בהצלחה . כל זה קורה כאשר מתקינים את WINDOWS XP PRO על התקנה קיימת של WINDOWS XP PRO . איך ניתן לתקן את זה ????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 וזה שהתקין אותו הריץ קובץ RemoveWAT אך שמעתי שזה יכול להיות בעיה והוא לא מומלץ. מישהו יודע מה הקובץ עושה והאם הוא אכן בעייתי?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם יש שבאתר יש דרייברים בשבילו לווינדוס 7, האם הם מתאימים גם לווינדוס 8?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש בעיה פתאם כשאני מנסה לפתוח בלוח הבקרה את חומת האש מופיעה לי הודעה זו: עקב בעיה לא מזוהה אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לרשום את קובץ ה DLL ,לפי הפקודה הבאה ב- regsrv32 mshtml : RUN , אני מקבל את ההודעה הבאה : mshtml was loaded, but the dllunregisterserver entry point was not found. היתה לי בעיה עם קובץ אחר שסרב להרשם, פשוט כיוון שהיה חסר ,MSJAVA , אבל הורדתי אותו ושמתי אותו ב system32, ועכשיו הוא נרשם כמו שצריך. מה עושים עם הקובץ MSHTML שאכן נמצא בספרית SYSTEM32 ? win XP HOME SP2 IE7 תודה למשיבים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך לנסות את ווינדוס 8 (יש לי את 7 עכשיו) על המחשב כמערכת ראשית. איזה תוכנות צריך להתקין שלא מגיעות מובנות במערכת? ממה שבדקתי אנטי-וירוס\חומת אש מגיע מובנה כבר, מה בקשר לדרייברים? יש תמיכה מובנית או להכין מראש דרייברים לכל החומרה שלי כדי לא להצטער? קודקים צריך? או המערכת מגיעה עם תמיכה מובנית? יש תוכנות שלא רלוונטיות יותר? למשל האם המערכת בשעה טובה קיבלה יישום לצקיבת תקליטורים ולא צריך להתקין אחד? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם לא משנה כמה זיכרון אני אשים רשום לי בווינדוס שאני צריך להוסיף עוד כאילו המערכת ההפעלה שותה זיכרון .. כמו רכב אמריקאי רק שהוא דלק . אני עובד רק עם האקספלורר 2 וחצי דפים בלחץ 512MB פנוי 84 MB נו באמת .. איך זה הגיוני ? רשום 396 USED ! ? WTF !
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיצד נכנסים למצב בטוח חוץ מהלחיצה על מקש F8 בזמן העלת המחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את זה בWARP2SEARCH http://www.warp2search.net/article.php?sid=6669&mode=thread&order=0&thold=0 אז זה הגירסה הסופית והרשמית? עם כן אז למה זה לא באתר הרשמי?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, יש לי WIN98-SE מותקן בעיברית. והדפדפן של האינטרנט שודרג לגרסה 6 (אנגלית) הבעיה היא שאני לא יודע איך משנים את הדפדפן לעברית, (סרגלי כלים, תפריטים...) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל מחשב שהיה למשחקים סרטים וכו..... אני צריך מערכת הפעלה במזה עוזר?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יכול איתו, כזה מערכת הפעלה תת רמה... עזבו את העובדה שאין לה טעימות לחצי מהמשחקים שיצאו לפני חצי שנה... עזבו את העובדה שאחרי פירמוט והתקנה אתה צריך להוריד 40 מגה של פאתצ'ים כדי שלא יפרצו לך למשחק ושהוא בכלל יעבוד בלי לקרוס... עזבו שלוקח לו יותר זמן לעלות מאפילו 98... עזבו את העובדה שאפילו לgta 3 יש בעיות תאימות איתו... עזבו שכאשר מסתכלים בtroubleshooting בsof 2 demo כתוב ואני מצטט xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) me prob: (שטויות) linux prob (דרעק) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) לא יכול כזה ווינדוס נידח, ןעזבו את זה!!!! מי שפה vgamer בוודאי יודע שאי אפשר לקרוא את ההודעות כי אז המערכת נתקעת... אתם יודעים, עזבו שהיא יותר כבדה... אבל למה!!! אנ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה,איפה אפשר להשיג (עדיף בארץ) ווינדוס 10 פרו בזול? הייתה לי בעיה בזמן העדכון ל-windows 10 והייתי צריך לבצע פרמוט כדי שיעבוד ולהתקין עליו ווינדוס מהקובץ עדכון באתר של מיקרוסופט ולכן הוא לא מופעל,חיפשתי KEYS באינטרנט ושמתי קוד של ווינדוס פרו (בלי שידעתי שזה פרו) ועכשיו המחיר בשמיים ולפי מה שהבנתי אי אפשר לשנמך חזרה לרגיל,רק עם פרמוט, מה שאני לא יעשה. ויש לי עוד שאלה,אם אני לא אפעיל את ווינדוס הוא עדיין יעבוד לי? אחרי שתקופת השדרוג בחינם תגמר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
העוזרת הדיגיטלית של מיקרוסופט משתדרגת ותאפשר לכם לבצע את ההתאמות של מערכת ההפעלה מבלי לגעת בעכבר לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח להגיע לאופציה שמאפשרת צפיה בקבצים נסתרים מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
דחוף-שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) עם השלמות דרייברים לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elitebook 6930p 3GB - וינדוז 8.1 (8) או 7? ב.האם לקחת את ההצ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמראה לך את דגם לוח האם של המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-