עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי אני מצרף תמונה כדי להסביר על מה מדובר.. לפי מה שזכור לי זה התחיל אחרי העדכון האחרון של windows update אבל לא בטוח לגבי זה.. האם זה בעיה נפוצה לאחר העדכון האחרון או שזה קורה רק לי? ניסיתי לעשות reset לstore דרך ההגדרות וזה לא פתר את הבעיה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום הורדתי גירסת ניסיון של וינדוס ואני מנסה להתקין אותה על ssd ה ssd מפורמט ומחובר ללוח אם, ההתקנה לא יכולה להמשיך טוענת שהיא לא יכולה ליצור partition , ניסיתי להחליף sata port כמה פעמים וזה לא עזר...ה ssd הוא ocz vertex 3 מה הדרך להתקין על ssd?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש winxp pro עברית בהתקנה הראשונה ואח"כ שודרג לאנגלית עברית עם SP2 (תפריטים של וWINDOWS באנגלית ובאופציות שפה שתיהן מופיעות ) קיצור ניסיתי להתקין ICQ עברית כל התפריטים(של ההתקנה עצמה - עוד לא התקנתי! ) - בג'יבריש כשניסיתי להתקין את האנגלית קיבלתי שגיאה שאי אפשר להתקין אותה (not a valid win32 application) -אולי בגלל הליבה הכפולה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כאשר אני מנסה לרשום את קובץ ה DLL ,לפי הפקודה הבאה ב- regsrv32 mshtml : RUN , אני מקבל את ההודעה הבאה : mshtml was loaded, but the dllunregisterserver entry point was not found. היתה לי בעיה עם קובץ אחר שסרב להרשם, פשוט כיוון שהיה חסר ,MSJAVA , אבל הורדתי אותו ושמתי אותו ב system32, ועכשיו הוא נרשם כמו שצריך. מה עושים עם הקובץ MSHTML שאכן נמצא בספרית SYSTEM32 ? win XP HOME SP2 IE7 תודה למשיבים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני לא מצליח להגיע לאופציה שמאפשרת צפיה בקבצים נסתרים מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. מי שאין לו גירסא חוקית של ווינדוס לא יכול להתקין אסקפלורר 7? ואם כן מאיפה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by pssheba,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום, עברתי ל win7 וחוץ מלהשמיע זעקות מצוקה אינני עושה מאום. בימי XP העליזים כשרציתי לשמור ב notepad קובץ html, נכנסתי ל folder options וביטלתי: hide ms-dos extension. ב win7 כשאני שומר קובץ abc.html בנוטפד, הווינדוז הופך לי אותו ל abc.html.txt. ב organize אין לי את האפשרות לבטל hide ms-dos extension. אז מה עושים ? בוכים ? מישהו יואיל לעצור את זרם הדמעות ?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי תיקיה ענקית של קבצי וידיאו בפורמטים שונים (MP4 , WMV , FLV וכו) בחלקם הגדול לא מופיעה לי תצוגה מקדימה של הסירטון, כיצד אני גורם למערכת להציג לכל הסרטים ולכל הפורמטים תצוגה מקדימה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אם התקנתי חלונות 10 מחדש האם השיתוף תיקיות ברשת הביתית שעשיתי בכונן D עדיין פעיל או שהפירמוט של C מוחק את ההרשאות של הקבצים בD?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by MBN,

בעיה מאוד מוזרה... אני לא יכול לראות בכלל שום דבר שיש על המחשב דרך ה Device Manager גם ב Network Connectons אני יכול לראות רק את החיבור לאינטרנט בלי המודם... ואני יכול להתחבר לאינטרנט אבל שאני מתנתק הוא עושה לי בעיות... גם שאני נכנס ל"מחשב שלי" לוקח לו הרבה זמן להציג את הכוננים... (קצת מוזר כי בתוך הכוננים זה זז חלק) ממה שראיתי עד עכשיו במצב בטוח זה לא קורה... הרצתי כבר אנטיווירוס ולא מצא כלום... הדבר היחידי שיכול להיות קשור זה שהתקנתי תוכנה להעביר קבצים לפאלפון של מוטורולה (כולל דריברים) לאחרונה שהייתה קצת בעייתית ואני דיי בטוח שמאז שהסרתי אותה יש את הבעיה... מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם ושבת שלום ברשותי WINDOWS 7 ואני רוצה לגרום לדפדפן FIREFOX לעבוד קבוע ב REALTIME האם יש תוכנה שיכולה לגרום לזה לקרות באפן קבוע ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. https://www.theverge.com/platform/amp/22715331/how-to-install-windows-11-unsupported-cpu-intel-amd-registry-regedit בהצלחה !

13. Started by dan9,

הי יש לי מערכת הפעלה VISTA 64 וכאשר אני רוצה להתקין בUPDATA עדכון של הSP1 הוא לעובד ומודיעה על בעייה!!!! מה אני עושה האים זו בעיה ידיועה? נסיתי להוריד התקנה מהאתר אבל שוב קיבלתי את אותו בעיה!!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by potassium,

שלום חברים. בבקשה עזרה- מה אני עושה לא בסדר? יש לי במחשב דיסק קשיח אחד, ובו 150GB. אני מעוניין להתקין Win7 ולחלק את הכונן לשתי מחיצות. כאשר עשיתי זאת, לפי ההוראות שהיו לי בעת ההתקנה, עלה Win7 רק עם כונן המערכת! לאן נעלם כל שאר הזכרון? האם ניתן להחזיר אותו בלי להתקין שוב את Win7? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום , נגמר לי הרישיון של מקפיי ואני מעוניין להפעיל את WINDOWS DEFENDER בווינדוס 8.1 במקום מקפיי אך זה לא מאפשר לי כי MCAFEE שולט במחשב , עכשיו שני אפשרויות עומדות בפני : 1) מחיקה - משהו שאני לא מעוניין שאם אני ירצה לקנות בעתיד רשיון שהיה לי 2) לעשות DISABLE על MCAFEE והוא ישאר מותקן אך לא יפעל וWINDOWS DEFENDER יקח פיקוד - את האופציה הזאת אני רוצה ולא מצליח ליישם , עכשיו בגוגל חיפשתי ואמרו ע"י מדריך זה : Click Start > Control Panel > System Go to the Hardware tab Click Device Manager Go to the View tab Click Show Hidden Devices Select Non-Plug and Play Drivers Right-click on NaiAvTdi1 Select the Disable option A new pop up will…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yoav9,

אני לא יכול איתו, כזה מערכת הפעלה תת רמה... עזבו את העובדה שאין לה טעימות לחצי מהמשחקים שיצאו לפני חצי שנה... עזבו את העובדה שאחרי פירמוט והתקנה אתה צריך להוריד 40 מגה של פאתצ'ים כדי שלא יפרצו לך למשחק ושהוא בכלל יעבוד בלי לקרוס... עזבו שלוקח לו יותר זמן לעלות מאפילו 98... עזבו את העובדה שאפילו לgta 3 יש בעיות תאימות איתו... עזבו שכאשר מסתכלים בtroubleshooting בsof 2 demo כתוב ואני מצטט xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) me prob: (שטויות) linux prob (דרעק) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) לא יכול כזה ווינדוס נידח, ןעזבו את זה!!!! מי שפה vgamer בוודאי יודע שאי אפשר לקרוא את ההודעות כי אז המערכת נתקעת... אתם יודעים, עזבו שהיא יותר כבדה... אבל למה!!! אנ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by DJO,

אהלן אני מתכוון עוד מעט להתקין ווינדוס XP, רציתי לשאול האם מומלץ להפעיל את הפיירוואל המובנה? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm ומרוצה.. וחוץ מזה יש לכם טיפים בנוגע לשימוש ב XP?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by zaroor,

1-האם אפשר להתקין את ה XP בתוך ההרדיסק ע"י הכנסת קובץ לתוכו ולא מתוך ה CD ROM ?, האם זה חוסך זמן בכלל ? 2-ראיתי שמכניסים תיקייה I386 לתוך מחיצה השנייה בהרדיסק לצורך מה זה ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, לקחתי דיסק ישן (ומקורי!) של XP Home Edition, שקניתי עוד לפני שיצא SP1. יש לי צורך להתקינו על המחשב (כרגע משתמש בויסטה ו-7), וכדי שהוא יזהה את ההארד דיסק SATA שלי ומסיבות ברורות אחרות, הורדתי את SP3 מהאתר של מיקרוסופט וביצעתי Slipstream באמצעות nLite. שיניתי מס' פונקציות בודדות ב-nLite כדי ש-XP תותקן בצורה יותר נוחה (הגדרת עברית מראש, הכנסת הסיריאל מראש ועוד). התקנתי את מערכת ההפעלה על מחיצה ריקה, וכשאני מגיע לשלב שאני מתבקש להזין סיריאל (שמוזן מראש...) אני תמיד מקבל הודעת שגיאה שהסיריאל אינו מתאים, למרות שמדובר בסיריאל מקורי שהזנתי במס' התקנות חוזרות על המחשב הישן שלי בשנים האחרונות. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Art Tatum,

שיפור משמעותי? או סתם אריזה חדשה? האם יהיה אפשר לקבוע את מיקום קובץ הHIBERNATE? או שהוא עדיין יהיה מוגבל לכונן מערכת הפעלה בגלל תכנון לקוי? (שלא כמו בMAC OS) האם יהיה אפשר להגדיר למערכת לבצע פעולות(משתמש) העתקת קבצים על גבי הרדיסק בסדר לינארי(במקום בבת אחת) כדי למנוע פרגמנטציה וירידת ביצועים? האם הוינדוס ידע סוף סוף לתעדף מיקום של חלונות קופצים בשטח ריק על המסך? (ולא תמיד במרכז המסך, היכן שבדרך כלל יש כבר חלון אקטיבי) על אלו ועוד שאלות רבות אחרות, הזמן יענה. ועל פיהם הוינדוס החדש, ומנהל צוות פיתוח הוינדוס של מיקרוסופט, ישפטו.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by master af,

הי, יש לי WIN98-SE מותקן בעיברית. והדפדפן של האינטרנט שודרג לגרסה 6 (אנגלית) הבעיה היא שאני לא יודע איך משנים את הדפדפן לעברית, (סרגלי כלים, תפריטים...) תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by CoBrA-MaN,

מישהו יודע מה הקובץ הזה עושה\אמור לעשות ? (וינדוס XP) הוא גומר לי Virtual Memory בכמויות תודה מראש לעוזרים :asthanos:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by d3mo-killer,

יש לי שאלה,איפה אפשר להשיג (עדיף בארץ) ווינדוס 10 פרו בזול? הייתה לי בעיה בזמן העדכון ל-windows 10 והייתי צריך לבצע פרמוט כדי שיעבוד ולהתקין עליו ווינדוס מהקובץ עדכון באתר של מיקרוסופט ולכן הוא לא מופעל,חיפשתי KEYS באינטרנט ושמתי קוד של ווינדוס פרו (בלי שידעתי שזה פרו) ועכשיו המחיר בשמיים ולפי מה שהבנתי אי אפשר לשנמך חזרה לרגיל,רק עם פרמוט, מה שאני לא יעשה. ויש לי עוד שאלה,אם אני לא אפעיל את ווינדוס הוא עדיין יעבוד לי? אחרי שתקופת השדרוג בחינם תגמר?

24. Started by mostwanted,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249613,00.html הוויסטה נראית די נוחה ויפה לשימוש מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. הגירסה של מערכת ההפעלה החדשה שתישלח ליצרניות וספקיות מערכות המחשב עתידה להיחתם במהלך הימים הקרובים, ולקרב אותנו צעד נוסף אל עבר התוצר הסופי שמצפה לנו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94-rtm-%d7%9c%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%9e%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים