עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי! פירמטתי את המחשב (הבעייתי כרגע) ועכשיו אני לא מצליחה לשתף את הכונן D (שהוא בעצם הארדיסק נפרד) עם המחשב השני ברשת ועם האקסטרימר. עריכה: ניסיתי גם לשתף את כונן C וגם אי אפשר. על המחשב הזה יש לי ווינדוס 7. יש לציין שכמובן לפני הפירמוט הכל היה בסדר. היה שיתוף מלא בין כולם. ברגע שאני מנסה להיכנס דרך המחשב השני לכונן D הוא אומר שאין גישה ולפנות לאדמיניסטרטור וכו'... כמובן שהפעלתי את האופציה של שיתוף בלי סיסמאות, כמו שעשיתי פעם שעברה. אבל אני לא מצליחה לשתף בכל זאת. אני בטוחה שאני מפספסת משהו אבל אין לי מושג מה... אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אולי זה בכל זאת יעזור - הכפתור share בטאב sharing של כל הכוננים אפור ולא ניתן ללחיצה אני יכולה ללחוץ רק על advanced sharing ומשם "לא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, יש לי וינדווס ויסטה 64bit ולאחרונה מופיע לי קובץ/תהליך ב processes שבמנהל המשימות ששמו conime.exe ותיאורו הוא console IME. לאחר שפתחתי את המיקום של הקובץ (c:windows/sysWOW64) ולחיצה על RMB הקובץ מציע להריץ אותו כ admin. עשיתי חיפושים בגוגל ולא מצאתי תשובה לשאלה אם הצעה של המחשב להריץ את הקובץ כ ADMIN מביאה לכך שהקובץ הוא וירוס. סריקה של onecare ו AVAST לא גילתה כלום. כניסה לניהול משתמשים שבמחשב מציגה 4 משתמשים או קבוצות (יש על המחשב 2 משתמשים )ש-2 מהם יש לי אני לא יודע אם הם צריכים להיות: trustedinstaller ו system ( פעם אחת ראיתי שנוסף עוד משתמש ואז נעלם). אגב, הקובץ לא מאט את המחשב לדעתי אך אני רוצה לדעת מהו. האם יש סיבה לדאגה? ומה כדאי לעשות כדי להעיף את הקובץ? א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by liorw13,

שלום, יש לי ווינדוס XP וכאשר אני לוחץ על מקש ימיני בעכבר על שולחן העבודה או על קובץ מסויים, לוקח לתפריט כ- 3-4 שניות להיפתח... כנ"ל גם לגבי מחיקת קבצים / פתיחת תיקיות וכו'. יש לציין ששום תוכנה כבדה לא רצה ברקע ושהבעיה הזו לא מופיעה באופן קבוע, אבל רוב הזמן הפעולות האלו ממש איטיות.. ניסיתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס שוב, אבל הבעייה לא נעלמה.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? פרטי המחשב (אם רלוונטי): windows XP pro. SP3 RAM - 1GB מעבד - athlon 64 Dual Core 2.21Ghz תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. כרגע התקנתי וינדוס 7 פרימיום 32 ביט על מערכת CPU Type DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200) 1 גיגה זכרון ו כרטיס נוידיה 8500GT המערכת לא ניתנת לשימוש בצורה לא הגיונית אפילו עכשיו שאני כותב פה הכל זוחל והאותיות מופיעות אחת אחת בצורה איטית כמה שניות אחרי שאני רושם תפריטים עצמם בתוך הוינדוס בקושי זזים ורואים את האנימציות מעבר פריים פריים לדוגמא שיש לי לסמן תיבת בחירה פשוט לוקח כמה שניות לתיבה לקבל סימון עמודי אינטרנט תקועים כמעט לגמרי משחק פלאש הכי פשוט שיש זז בפריים כל 2 שניות לא הגיוני שהחומרה עצמה חלשה עד כדי כך המחשב עד עכשיו רץ על XP והיה אפשר לראות קבצי 720P ולעבוד חלק בדסקטופ ודפדפן משהו לא תקין פה התקנתי וינדוס 7 שוב אבל אותה הבעיה הכל תקוע אני לוחץ …

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by r2412,

שלום רב , יש לי מחשב ישן עם XP מותקן עם 2 פרטישנים. מאחר וההתקנה של הXP ( על כונןC ) ישנה ועובדת מ א ו ד !!! לאט אני רוצה ךהסיר אותה ולהתקין את המחשב מחדש . אין לי עליו שום חומר שאני צריך לעעביר כרגע. פשוט רוצה מחשב עם מערכת הפעלה חדשה. נכנסתי עם BOOT CD וכאשר ביקשתי למחוק "PARTITION "C הוא לא נתן לי .( התקנתי WINDOWS על "PARTITION "D ) האם יש דרך לבצע את ההתקנה של הכל מחדש? שכן אני לא מצליח לפרמט את כונן C . תודה מראש על עזרת המלומדים.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  6. שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי שכרגע גם מותקנת עליו מערכת הפעלה מסוג ווינדוס 7. כרגיל עשיתי את כל השלבים, החלפתי בביוס את הfirst boot device לcdrom הכנסתי את הדיסק של הווינדוס הגיעה השלב שהמחשב עולה הדיסק של הווינדוס בפנים, שהמחשב עולה עולה הפקודה "press any key to boot from cdrom" אני לוחץ אנטר ובמקום שההתקנה של הווינדוס תעלה המערכת הפעלה שלי עולה באופן רגיל. ניסיתי כמה גרסאות של ווינדוס ובכולן אותה הבעיה. החלפתי סידירום, שיניתי את הסדר של הבוט שגם השני והשלישי יהיו מהסידירום ועדין אני לא מצליח לעלות את ההתקנה של הדיסק על מנת לפרמט ולהתקין עותק חדש של ווינדוס. מה אני מפספס פה? יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  7. אז ככה .. שכחתי את הססמה =\ אין לי כל כך מה להגיד ניסתי KON-BOOT ניסתי עוד תוכנה שמתחברת לBOOT ושכחתי כרגע את השם שלה המערכת שלי היא Windows 7 Ultimate 64bit תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת .. אני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב בשביל שטות כזאת !! תודה רבה רבה רבה לעוזרים !!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by bbbbbb,

בעקבות הERORR הארור 0xc000007b עד כמה שהורדתי מכמה מקומות, כולל עדכוני ה DirectX אני רואה שכולם בגרסת X32, האם יש כזה בגרסת X64 ??? בתודה!!!

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום אנשים איכשהו (אין לי מושג איך) הגעתי למצב שיש לי תיקייה בתוך תיקייה בתוך תיקייה בתוך תיקייה... בקיצור, עץ ארוך מאוד של תיקיות שאני מעוניין למחוק לצערי אני לא יכול למחוק אותן, אני מקבל הודעה שהשם ארוך מדי בשביל ה - Recycle Bin אני לא מסוגל לשנות את השם (האפשרות פשוט לא מופיעה לי) ואני לא מסוגל להעביר (מאותה סיבה שאני לא מסוגל למחוק - שם ארוך מדי) עזרה? תודה, איל

10. Started by koko1,

שלום ניסיתי לפתוח קובץ מסוים ולא מזוהה וסימנתי שזה יפתח אותו באמצעות WINRAR. לא יודע איך זה קרה אבל יצא שכל המחשב שלי עכשיו נפתח באמצעות WINRAR וכל התיקיות והקבצים עם סמל של WINRAR. אני לא מצליח להפעיל שום דבר אלא אם אני לוחץ לחצן ימני - Propreties - וכן הלאה ואז פותח קובץ. אפילו ל-My Computer אני לא יכול להיכנס. כשאני לוחץ על כל קובץ לחצן ימני -> בפרטים שלו כתוב LNK FILE ולא נראה לי שזה מה שאמור להיות. יש לי Windows 7 ד"א. אשמח לקבל עזרה תודה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  11. שלום קבלתי מחשב של דל מארה"ב עם מערכת הפעלה: Genuine Windows® 7 Professional 64.מערכת ההפעלה היא כמובן באנגלית. השאלה שלי האם יש לי אפשרות להחליף את שפת הממשק לעברית? במידה וכן,אשמח לדעת איך ניתן לבצע זאת. בתודה מראש לכל העוזרים סיון

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אני מנסה להתקין תוכנה ( גיטר ריג 4) אבל מקבל תמיד באותו מקום הודעת שגיאה 2329. ניסיתי להתקין במחשב אחד XP ולא הייתה שום בעיה. מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]

13. Started by gkman,

היי. לאחרונה אמא שלי באה אלי בבקשה לעשות סרטון בשביל העבודה שלה. אמרתי שאין בעיות והדלקתי את המחשב בשביל להפעיל את movie maker (יש לי וינדוס xp) אבל לא מצאתי אותו. הוא לא היה בתפריט התחל. פתחתי את הכונן הראשי (איפה שווינדוס מותקן) הלכתי לתיקית program files הוא גם לא שם. לא התיאשת- פתחתי את לוח הבקרה הלכתי לאיפה שמוסיפים את הרכיבים של ווינדוס-גם שם הוא לא נמצא. נכנסתי לאינטרנט לחפש פתרונות- הציעו לפתוח כל מיני תיקיות מערכת ולחפש קובץ בשם moviemk.inf ולהתקין- גם לא עזר. אמרו להיכנס לאתר העידכונים של ווינדוס ולהוריד את העדכון משם- נכנסתי (פה החלק המעניין..) היה שם אפשרות להוריד את חבילת ה- windows live שבפרטים של העדכון מצאתי את עצמי קורא שאפשר להוריד את מסנג'ר, תוכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. השאלה בכותרת. צריך לפתוח פורטים ואין לי מושג איך... יש קשר למודם? זה מחשב של בן דוד שלי ויש לו מודם TP LINK. השאלה היא בעקרון להפעיל אי מיול. תודה

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by dorman2,

יש לי מחשב עם 2 כוננים C ו D. בשני הכוננים מוקנת מערכת הפעלה XP אבל רק ב C יש את הניתוב. כשהמערכת עולה יש לי אפשרות לבחור אחד משני הכוננים בתור מערכת ההפעלה שאיתה יעלה המחשב. כלומר אם אכניס רק את C אוכל להפעיל מערכת הפעלה של C אבל אם אכניס את D לא יהיה לי BOOT. אני מעוניין לקנות כונן חדש שאיתו אעבוד מהיום והלאה כנראה שאחלק גם אותו ל: C ו D. בתור שלב ראשון אפרק את 2 הכוננים וארכיב את החדש. שלב שני אבצע חלוקה ל C וD והתקנת XP חדשה. עכשיו לשאלה: כשכל התהליך יסתיים והיה וארצה לחבר את כונן C או את D הישנים מה יקרה? איך אוכל לראות תכנים של הכוננים הישנים במערכת המותקנת החדשה בלי התנגשויות של C ו D?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by cateye,

שלום, יש לי מערכת WIN 7 32BIT על נייד ודיי נמאס לי מזה שיש לי רק 2GB RAM אני רוצה לשדרג RAM אבל אם אני אשים 4GB אנ יאקבל סביבות ה3GB -> לא משתלם.. משום שכך, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לשדרג לWIN7 64BIT? ובעצם האם המעבד שלי מסוגל לתמוך בזה? הנה תמונה של המעבד תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by -AKEL-,

היי עשיתי גוסט לwindows 7 וחסר לי הקובץ בהפעלה שרץ NLTD איך אני מסדר את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by eli.elfasi,

שלום אני מנסה להתקין ווינדוס 7 ובאמצע ההתקנה המחשב מבקש מנהל ההתקן ואין לי את הדיסק דרייברים של המחשב וגם לא איך לבדוק סוג חומרה של המחשב מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  19. ווינדוס 7 64 ביט לאחר שלא הצלחתי להתקין גיטרריג הםיע לי אפשרות להתקנה מחודשת מה שלא הצליח ולא יכלתי למחוק את התוכנה כי לא הותקן אנאינסטול. עכשיו מופיעה לי הבעיה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by avivos,

יצרתי אימ'ג בghost הפלתי אותי על מחשבים בדיוק אותו הדבר מבחינת החומרה מה שקרה כל המחשבים שהפלתי עליהם את האימג מגיעים עד המסך של הברוך הבא אני לוחץ אינטר מאשר להם להיכנס למערכת זה נכנס וישר מתנתק וחוזר עוד פעם למסך ברוך הבא ניסיתי כמה פעמים להיכנס והבעיה חוזרת על עצמה בכל המחשבים שהפלתי עליהם את האימ'ג מדובר במערכת הפעלה win xp sp3 pro

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  21. היה בזמנו מבצע שידוג חינם למי שרכש ויסטא באיזשהיא תקופה(שלא הייתי בה). אני עדיין צריך לשלם להם עוד כסף למרות שנדפקתי עם הויסטא?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  22. Started by mrdjmo,

שלום רב אני מנהל בית ספר וקניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 64bit ואני משתמש בתוכנת "אסיף" שעובדת על 32bit , מה אני אעשה במצב זה? האם ניתן להתקין win xp על הווינדוס הקיים ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. המסך כחול הזה כל שבועיים מופיע לי... והוא מופיע לפני עליית הווינדוס.. מה זה יכול להיות חברה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם אפשר להוריד את זה או להעלים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים