עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by holly man,

שלום לכולם איך משנים את האייקונים של תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס? אני רוצה שהתקיות של תיבת הדואר הנכנס היוצא וכו יהיו סמלים שאני אבחר? תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by __MIKO__,

תסלחו לי על השאלה הניובית אבל שכחתי... : עברית כגיבריש באאוטלוקאקספרס. התקנתי MUI. XP תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by buuhaa,

היי משהו מוזר קרה לי: ה OE נפתח, מקבל דואר בלי בעיה, אבל לא מראה שום תוכן של אף מכתב. גם לא את ה ATTACHMENTS . אני מתכוונת שאפילו מכתב שרק כתוב בו - נפתח ריק !!! וזה קורה גם למכתבים ישנים ושמורים. בהגדרות האבטחה אפשרתי צפייה בקבצים מצורפים - אבל זה בכלל לא בא משם. תודה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. שלום, ברצוני לשלוח הודעת דוא"ל ב"אאוטלוק אקספרס". ברצוני לצרף להודעה כקובץ נספח (צרף קובץ) הודעות מייל שקיהלתי ונמצאות אצלי ב "דואר נכנס". מישהו יוכל להנחות אותי כיצד עושים זאת ? תודה

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  5. שלום לכולם, האוטלוק שלי נתקע על טוען פרופיל וככה הוא נשאר. ניסיתי למחוק את הפרופיל הקיים ויצרתי חדש. למעשה את השלב הזה עשיתי מליון פעם, פעלתי לפי זה: http://gyazo.com/5fd46c90e7f2d082c7b3d01bc5558f7d ולמרות שהאופיס כן עולה במצב בטוח ברגע שאני שוב מכבה אותו ומפעיל את האופיס רגיל אז אני אומנם מתבקש ליצור לעצמי פרופיל חדש ושוב נתקע על טוען פרופיל. ניסית להסיר את האופיס לחלוטין ולהתקין אותו מחדש ולא משנה מה אני עושה האופיס תקוע על טוען פרופיל. מה עוד אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 8k צפיות
  6. Started by Kurt,

יש לי דיסק מקורי של ווינדוס עם SP1 (כתום כזה עם הולוגרמות) בן שנה ומשהו ואיבדתי את המספר שבא איתו יש איזה סיכוי לשחזר אותו? :-\ :'(

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by eranmor,

XP HOME SP2 מקורי הדיסק אצלי הקוד אבד למי אני פונה כדי לשחזר/ להחליף את הקוד?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by gshhar,

לפני שנתיים קניתי XP HOME EDITION בעיברית. לאחרונה פירמטתי את המחשב ויש לי בעיה כי איבדתי או יותר נכון זרקתי את הקוד של הווינדוס(החכמים האלה ממיקרוסופט מדביקים את המדבקה עם הקוד על הניילון שעותף את הדיסק) ועכשיו יש לי הודעה שתוך 30 יום אני צריך את הקוד או משהו כזה. עכשיו הבעיה היא שהתקשרתי לחנות ,למייקרוסופט ולמי לא והם (מייקרוסופט) פשוט לא נותנים את הקוד ואומרים לי שאני צריך להשיג אותו ומהחנות אומרים לי שזה כבר קרה למישהו ופשוט חבל על הזמן כי מייקרוסופט פשוט לא נותנים את הקוד. זה ממש חוצפה!! זו תוכנה חוקית ששילמתי עליה הרבה כסף ועכשיו אין לי מה לעשות. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה דרך(מלבד להתקין ווינדווס פרוץ) שאני מתקין את התוכנה שלי או שאפשר לשחזר איכשהו את הקוד?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by adam2008,

יש דרך כלשהי לשחזר את הסיסמה כי אני רוצה לפרמט? אולי היא רשומה איפה שהוא על המחשב?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by liloli,

אהלן אנשים. היום ניסיתי להתקין ברוב טיפשותי נרו 8, הוא התחיל את ההתקנה ביקש לכבות את המחשב, ועשה הפעלה מחדש. כשהוא חזר לויסטה הופיע לי חלון קטן ליד השעון אם סימן אדום עגול אם קו באמצע. הוא אמר איזה משהוא לגבי זה שוינדוס לא יכול להמשיך בהתקנת הנרו וצריך לסדר איזה משהו נראה לי קשור למנל החלונות הקופצים. לחצתי על זה נכנסיתי לתיקייה שאין לי מושג מהיא אבל אני כמעט בטוח שהיה רשום למעלה נרו בקיצור הלכתי ללשונית הראשונה וסימנתי (הורדתי את הסימון יותר נכון) שלא יטען קבצי מערכת בכניסה לוינדוס ועוד משהו לגבי השולחן עבודה ואופציה השלישית לא היה ניתן לשנותה זה היה משהו לגבי ההפעלה (startup). ביצע הפעלה מחדש ומסתבר שכנראה ביטלתי טעינת קבצים של הוינדוס ומאז הוא עולה לי ללא גרפיקה (זאת א…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  11. שלום אני משתמש בחלונות 2003 שרת. יש לי בעיה אני מנסה לשתף ברשת. ולראות 2 מחשבים שלי. אבל התוכנה הגנה Firewall של חלונות 2003 חוסמת לי גישה לראות 2 מחשבים בשיתוף. ונסיתי ליבדוק פקודה בדוס Ping ולראות אם יש חיבורים בשיתוף בשכנים ברשת למחשבים. וזה לא נותן לראות אחד השני. איך מגיעים הגדרות שם.ניגשים ללוח בקרה --> Security Center --> Windows firewall -- > Advanced מתחת : Network Connection Settings בוחרים : Local Area Connection ולוחצים : SeetingS... ניגשים לתפריט ICMP, למטה רואים טבלה רשימה הרשאות לבחור אחד מיהם או לבחור כולם. אני לא יודע מה אני מסמן שם. האם לסמן את כולם או לבחור אחד מהם, מה אני צריך לעשות כדי Firewall יתן לי גישה בשיתוף שכנים ברשת ל-2 מחשבים שלי? ו…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. יש לי מחשב חדש שעליו אני מתקין WIN XP PRO SP2. אני מתכנן להגדיר שני משתמשים על המחשב - כאשר רק לאחד מהם תיהיה גישה לאינטרנט (רק עליו אני מגדיר את החייגן). במשתמש עם הגישה לרשת אני גם מתקין FIREWALL. רציתי לשאול האם יש צורך להתקים את ה-FIREWALL גם במשתמש השני ללא הגישה לרשת. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. אני מנסה לעשות תיקיה מסוימת שרק היוזר שלי יוכל לגשת אליה, ומשום מה האפשרות "make this folder privet" היא DISABLE. המחיצה שבה יש את התיקיה היא NTFS.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  14. היי, מישהו נתקבל בבעיה שלמרות שהמודם מחובר אין כול תקשורת לאינטרנט וזה קורה לאחר בין 40 ד' לשעה שבהם יש לי תקשורת מעולה במודם, מישהו מכיר שיטה או תוכנה שיכולה לעזור ? אני מאמין שזה בעקבות ניסיון לשפר את מהירות האינטרנט בעזרת תוכנה שהורדתי המהירות שופרה אך משום מה החלו הבעיות. אני משתמש במודם חיצוני של USROBOTICS 56K ו-WIN98 ספק האינטרנט : אינטרנט זהב. נ.ב. כבר זמן רב שאני עוקב אחר האתר שלכם ונהנה מהכתבות, והחדשות !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. הורדתי גירסת ביוס יאנו מ-F6 ל-F5 על מנת לקבל אוברקלוק יותר טוב, והמחשב לא עולה נתקע במסך הראשוני וזהו ניסיתי להוציא את הסוללה ולא עוזר בבקשה עיזרו :'( :'(

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הנה סקרינשוט : הבנתי שצריך להסיר איזה עדכון של מייקרוסופט איזה בדיוק? או שזה משהו אחר?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  17. שלום חברים, בתאריך 22 ליולי השיקה מיקרוסופט את גרסאת הבטא לציבור הרחב (כנראה גרסא שנייה .....) הקובץ להורדה הינו קובץ זיפ, ההורדה והשימוש על אחריותכם. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=25c7e9f0-97cf-4c95-b321-53b814ad82c4&DisplayLang=en

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. היי לפני מספר ימים ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך במחשב הנייד (יצרן MSI) במהלך ההתקנה המחשב נתקע, ביצעתי ריסטרט למחשב ומאז הוא לא עולה, אלא נתקע במסך של הפסים הירוקים שזזים מצד לצד. ניסיתי להפעיל ב SAFE MODE אבל ההפעלה נתקעת בקובץ crcdisk.sys (חיפוש בגוגל מעלה שזו בעיה נפוצה אבל בלי פתרון יחיד). ניסיתי להכניס את הדיסק של ויסטה במטרה לעשות REPAIR או מקסימום התקנה מחדש- הבעיה היא שגם הדיסק לא עולה, אלא גם הוא נתקע בשלב של הפסים הירוקים. מתוך ייאוש ניסיתי אפילו להיכנס להתקנת ווינדו XP, ווינדוס 7 ואפילו ווינדוס XP דרך דיסק און קי. שום דבר לא עובד, הם תמיד נתקעים בשלב של טעינת הווינדוס. הביוס מזהה את הדיסק הקשיח, הסידי והזכרון. יש למישהו עיצה? נ.ב. אני מאוד מרוחק פיזית מהיבוא…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by DannyBoy1904,

שלום. לפני כחודש נתקלתי בהודעת Missing NTLDR במחשב עם windows7 64 אחרי תקופה ארוכה שהשתמשתי בו בצורה הכי טוב שאפשר וללא תקלות כלל. התופעה באה משום מקום, לא התקנתי חומרה חדשה וכו'. בקיצור אחרי שכבר הלך לי הארדיסק אחד, החלטתי להחליף את זה שעליו הווינדאוז מחשש שיתקלקל מכיוון שהיה HD ישן. קניתי לי CORSAIR FORCE3 120GB SSD כדי למנוע את התקלה בעתיד ולהשתדרג על הדרך. מאז אני לא מפסיק לקבל את ההודעה הזאת. זה קורה בערך אחת ליום-יומיים , פעמים נדירות זה קורה פעמיים ביום. בגדול אותה התקלה בכל פעם. המחשב פועל רגיל, קופא בשלבים כאילו אין לו שום מקור למשוך ממנו את הנתונים. הדבר מחייב אותו לעשות ריסט מהכפתור, וישר אחרי שאני מדליק את המחשב אני מקבל Missing NTLDR. אני נכנס להגדרות של הביו…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Chura,

היי, מצאתי בארון אוזניה BT (מוטורולה H700). החלטתי לחבר אותה למחשב כמיקרופון ואוזניה, הבעיה שלא הצלחתי. יש לי מתאם BT שמחבר את המקלדת והעכבר, של לוג'יטק (MX5500), והצלחתי לעשות PAIR ביניהם, אבל הוא מבקש דרייברים (ויסטה). למישהו יש מושג מה הוא רוצה ??

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחרונה התקינו אצל אחד חברי המשפחה WIN7 והוא מנסה להתקין אוטוקאד 2000 וברגע שמנסים להתקין מופיעה הערה שבה נאמר שאין תמיכה ל64BIT . בבקשה תנו לי פיתרון כי אינני רוצה לבצע פורמט ולהתקין WIN XP תודה רבה!!

22. Started by idan1836,

העתקתי לכונן C קבצים מדיסק עם אוטורן ( autorun) בדיוק איך שהם ועכשיו שמחקתי אותם שאני מנסה להיכנס לסי בדאבל קליק זה מנסה למצוא את הקובץ של האוטורן שהיה . ואפשר להיכנס אליו רק במקש ימני ופתיחה וזה ממש מעצבן .. איך אני נפטר מזה ומחזיר לכמו שהיה ?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by Imtheman,

בהחלט אחד מהדרברים המרגיזים ביותר שיש במחשב. אני מנסה למחוק קובץ ששלחתי להדפסה אבל הוא לא מוכן להמחק מה לא ניסיתי ריסטרטי את המחשב ניסיתי אפילו למחוק את המדפסת אבל אותה בעיה מרגיזה , זה לא נמחק !! מה הבעיה למחוק בסך הכול למחוק !!! מישהוא יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]

24. מפרט מחשב יש <- בכל מיקרה יש לי 4GB זיכרון (אני יודע שהויסטה מזהה רק 3.5). תסתכלו בתמונה, מה קורה כאן? בעיית GUI או וירוס או...? יש לי הרבה חלונות פתוחים, והזיכרון שהם תופסים "לגיטימי", אבל איפה השאר? אין שום PROCESS סורר או משהו... המחשב לא רץ איטי ולא מהיר, בין לבן. לא משהו שאפשר לצפות מQ9300 ו4GB ראם. מישהו פתרונים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.