Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, מדובר במחשב נייד של דל סטודיו מעבד I7 עושה BOOT רגיל והוא כביכול מתחיל בפירמוט עד שהוא נתקע עם מסך כחול שאומר שנגרמה קריסה!!! מאיפה נובעת הבעיה?? האם זה BAD SECTORS בהארדיסק??? כי הכונן הקשיח חדש תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל פעם בהפעלה המחשב הראה לי איזה הודעה לגבי זה שיש דיסק קשיח שמחובר בSATA ומוגדר כIDE ונתן לי 2 אפשרויות "כן..." ו "לא..". כשלא בחרתי כלום תוך 10 שניות הוא העלה לי את המחשב והכל היה תקין. בשלב שההודעה הזאת התחילה לעצבן אותי (השלב שאני מתחרט עליו) בחרתי ב YES בשביל שיפסיק להציק לי. מאז המחשב פשוט לא עולה. הוא מתחיל לטעון את ווינדוס נתקע לשניה ועושה ריסטרט. ניסיתי לעשות startup repair אבל זה לא עזר. ניסיתי system recover וגם לא עזר. המחשב לא עולה בsafemode. אני חושב שיש קשר לזיהוי של ההארד דיסק. הוא גם התחיל לעשות בהפעלה איזה SCAN להארד דיסק שמציג את הפרטים של ההארד דיסק. כדאי לעשות restore default ב bios? מישהו? o: תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב פנטיום 3 התקנתי עליו אקס פי פרופשיונל המחשב לא סוחב יותר מ 2 דפדפנים במקביל. שמעתי שיש מערכת XP "קלה" שלא עולה כסף ואפשר להוריד אותה, האים זה בגדר שמועה? אים צריך לרכוש על איזה מערכת XP כדי ללכת שלא תעמיס על המחשב יותר מדי?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כפי שנאמר כאשר אני מחבר אותם לUSB המחשב מזהה אותם כהתקן לא ידוע, לפני כן הם פעלו לי איך אני מתקן את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני חייב את המערכת הזאת ולכן יש לי מספר שאלות כי אני יודע שיש כאן כמה גאונים שאפשר להיעזר בהם יש לי כרגע וינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מותקן על המחשב. כשאני מנסה להתקין את וינדוס סרבר 2008 אני רואה שבזמן ההתקנה זה שואל אותי על "Upgrade" או Custom מה שמשאיר אותי בהרבה סימני שאלה. האם ההתקנה של Windows Server 2008 תמחוק לי את הוינדוס הקיים או שתעשה לי בעיות ? האם ההתקנה הזאת היא בנוסף לוינדוס הקיים ? איך העיניין הזה עובד ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה הWINWODS שלי לא מבין ולא מראה לי דברים שכתובים ברוסית אך אני יכול לעשות שהוא יבין רוסית יש לי WINDOWS 7 בעברית אני רוצה שהוא ישאר בעברית אבל יראה בדברים שכתובים ברוסית.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום. התקנתי Win7 לפי ההוראות במדריך http://hwzone.co.il/guides/pc_install/5 הגדרתי כונן C בעל 80GB ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה. כנראה שעשיתי משהו לא נכון כי עכשיו יש לי רק את כונן C. כיצד אוכל "לראות/לפתוח" את שאר הדיסק (יש לי עוד 400GB)? האם עלי לפרמט ולהתקין מחדש או שניתן לעשות זאת ללא פירמוט? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בכוונתי להתקין בשעות הקרובות win 7. פרט לגיבויים של תמונות ודברים אישיים אחרים. האם לשמור על ה-HD החיצוני גם תוכנות מסוימות חיוניות שיש לי היום? לדוגמא האנטי וירוס החינמי? האם המחשב מוגן או שישר יתנפלו עליו כל הוירוסים כשאני מתחבר לאינטרנט? האם בתום ההתקנה עליי לגשת ישר לאתר של מיקרוסופט על מנת לקבל עדכוני אבטחה? עוד המלצות לפני שאני דורס את הכל. אני לא משדרג.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי עותק חוקי של ווינדוס 7, 32 ביט. הכל עובד טוב ויפה אבל החלטתי שאני רוצה לעבור למערכת 64 (בנוסף להוספת 4GB זיכרון, לא רלוונטי). מפאת חוסר בתקציב, ומהרצון לא להרגיש פראייר ולשלם על 2 גרסאות של אותו הדבר, הורדתי גירסת 64 ביט למחשב, אך עכשיו אני לא מצליח להתקין. דרך הווינדוס ההתקנה לא עובדת מכיוון שצריך לעבוד במערכת 64 ולכן צרבתי את קבצי ההתקנה ועשיתי BOOT דרך הCD אבל זה עדיין פשוט נכנס לווינדוס המקורי (32). יש דרך להתקין את המערכת מבלי למחוק את המקורית או שאני חייב למחוק הכל בכדי להמשיך? תודה למתייחסים!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הלוח P5N32-E SLI אני מנסה להתקין את הווינדוס דרך USB של 4GB שמוגדר כBOOT וההתקנה עולה אבל נתקעת בחילוץ קבצים בזמן ההתקנה, אני מדבר על חילוץ 2% בלילה שלם. יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון או לא הגדרתי משהו נכון? כי אצל אחותי עשיתי את אותו התהליך וההתקנה עברה ללא בעיות מבלי לשנות יותר מידי דברים בביוס חוץ מהגדרה של BOOT דרך USB. למישהו יש רעיון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. לאחרונה קניתי דיסק של היטאצ'י (1 טרה-בייט) ל-DELL הישן שלי (P4). המטרה היתה להתקין W7 עליו (במקביל ל XP שמותקן על הדיסק הרגיל שלי-120GB של WD). רציתי להתנסות קצת ב W7 לפני שאני סופית קונה מחשב חדש.כ"כ התכוונתי להשתמש בנפח העצום גם להורדות. ההתקנה של ה W7 עברה חלק (וינדוס חוקי למהדרין),ושתי מערכות ההפעלה פעלו במקביל ללא דופי.הגדרתי לפני כן את הדיסק החדש בביוס כדיסק משני, והדיסק עם ה XP נשאר דיסק ראשוני (primary). אה-מה, הבעיה עם הדיסק החדש שהוא הרבה יותר רועש ממה שהתרגלתי....אין לי מושג למה.לא כל הזמן, אבל כשמתקינים עליו תוכנות, הוא חורק בצורה נוראה.... החלטתי לבדוק אם הבעיה היא בדיסק או ש W7 (עם כל תהליך האינדוקס שם-למרות שביטלתי אותו..) גורמת לדיסק להרעיש. החלטתי ל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוינדוס שומר המון מידע על כל פעולה ופעולה שאני עושה במחשב - לדוגמה, לחצן ימני על אתר כלשהו שפתוח יראה לי כל מיני אתרים\פעולות אחרונות באקפלורר. יש גם את העניין עם ה - RECENT TASKS ו RECENT PLACES. אין לעזאזל אני מבטל את זה? אין לי כוח כל יום להריץ CCLEANER :\ תודה מראש, אבי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה המקום המתאים. יש לי חיבור של חייגן בוינדוס 7. אני מעוניין ליצור איזשהו BATCH FILE בשביל להפעיל את שהחיבור יתחבר לי אוטומטית לאינטרנט כשאני מדליק את המחשב. יש איזשהי אופציה לעשות את זה? ולא דרך הדפדפן שהוא מקפיץ לי חלון ואז אני צריך ללחוץ על הכפתור של ההתחברות. אני רוצה שזה יתבצע אוטומטית מאחורי הקלעים. יש חיה כזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש win7 home retail אודה לסיועכם: האם יש הבדל בין עברית לאנגלית פרט לשפה? מדוע יש פערי מחירים בין החברות השונות ממה שראיתי זה נע מ-700 ל1,000 ש"ח ויותר. האם מדובר במוצר שונה? היכן מומלץ לקנות את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים אני נתקע בבעיה מוזרה. אני מקשיב למוזיקה, הרצאות וכו' ובזמן ההקשבה, הסאונד נתקע לחלקיק שניה, סוג של לופ קטן. הסיפור הזה קורה בערך כל כמה דקות. בדיקות שעשיתי בינתיים: עשיתי ריסט למחשב. סגרתי תוכנה (netlimiter) שהתקנתי אתמול. בדקתי שהבעיה קוראת בIE, CHROME ובווינאמפ. בדקתי האם יש עומס על המעבד/זיכרון : מעבד על 20% זכרון על 50%. וואלה אני אבוד, למישהו יש מושג? *חשוב לציין שהמחשב לא נתקע בזמן התקיעות האלה של הסאונד.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב המחשב שלי (AMD955 WIN7 ULTIMATE) הראה לי שיש לו להתקין עדכון בכיבוי הבא. כיביתי אותו והלכתי לישון. ישנתי טוב. יותר מידי טוב. הייתי צריך לדעת שמשהו לא בסדר... בבוקר הדלקתי אותו. המסך כניסה עולה (זה השחור שכתוב בו F12 לסטפ ביי סטפ ו-F9 לריקבורי ו-DEL לביוס וכו'). וזה. אני לוחץ F12, F9, DEL וכו, וכלום לא קורה. בדקתי חיבור למקלדת (שאגב האואות עליה דולקים ומגיבים לקאפסלוק/נאמלוק וכו'). הכל נראה תקין אבל המחשב נשאר שם.... הצילווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה - אורי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Sorry for writing in english, but it's easier to type this way A week ago I spilled some water inside my laptop keyboard. At the beginning I couldn't type at all, but now the only problem I have is whenever I click the "n" or "b" keys the caps lock turns on (but the letters appear). Clicking on the actual caps lock key doesn't work. I think the solution wouldn't be to map the caps lock key, but to completely disable its function (as if caps lock function doesn't exists in the system). How can I do it? I'm running Windows 7 Enterprise, and my laptop is HP Pavilion dv9750 Thanks in advance! Tom
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה בהתחלה היה לי במחשב יוזר אחד עד שיום אחד הוא פשוט נתקע. אין אפשרות לעלות אותו. כאשר המחשב עולה הוא פשוט נתקע. אני רואה את הרקע. אתהאייקונים על השולחן העבודה ופה זה נגמר. פס ההתחל לא עולה והמחשב לא מגניב. העלתי את המחשב במצב בטוח דרך היוזר אדמיניסטור ופתחתי יוזר חדש. שם הכל עבד פיקס עד היום שהתופעה הגיעה גם לשם. הפתרון הוא שוב לפתור יוזר חדר. אבל זה לא פתרון נורמאלי...מישהו יכול להגיד לי למה הבעיה נוצרת מההתחלה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון... בכניסה לאתרים מסויימים, קופצת הודעה (כמו בתמונה), בה ישנו כיתוב ברוסית המופיע כג'יבריש. כיצד ניתן לסדר/לעקוף זאת? בינתיים ניסיתי לשנות בלוח הבקרה את language for non-unicode programs לרוסית. זה מסדר את הבעיה עבור איכספלורר אך לא לפיירפוקס. כמו כן, אני מניח שזה יצור לי בעיה עם עברית במקומות מסויימים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי,חבר שלי נתקל בבעייה-הוא הדליק את המחשב שלו היום והמערכת הפעלה לא עלתה, במקום היה מסך שחור וכתוב משהו בסגנון the following file is missing or corrupted Windows\SYSTEM32\config\SYSTEM Requires to enter the system from a CD-ROM עכשיו הפרמוט יפתור את הבעייה כנראה,אבל הוא אומר שבכונן C שלו יש תמונות חשובות שהוא לא רוצה שיימחקו, מה עושים עכשיו כדי להציל את הקבצים ממחיקה בדרך הכי פשוטה? (שמעתי על windows mini אבל זה סיפור) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר תקופה די ארוכה שמדי פעם - אחת לכמה ימים כשמפעילים את המחשב לא ניתן לגשת לאינטרנט - מופיע בנוסף לחיבור הרגיל לרשת עו חיבור ורשום לידו "רשת לא מזוהה" רק שאני פותח את חיבורי הרשת וכותב עליו הפוך ללא זמין ואחרי זה מפעיל "פתור בעיות" ו נסה לפתור את הבעיה כמנהל הוא מבצע תיקון ואפשר להתחבר לרשת.. מה זה ? איך אפשר לפתור את זה ? מה גורם לזה ? יש למישהו רעיון ? תודה ! * זה מאוד מציק - בעיקר לאישתי כשאני לא נמצא לסדר לה את זה... שכחתי לציין שהמחשב מחובר לראטר D_LINK של בזק (תקן N) בחיבור קווי !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה בניטרול כפתור CTRL בXP.עדיף דרך רג'סטרי.הסיבה היא פשוט חסימה של אפשרות CTRL+C וCTRL+V . תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כידוע לא מוכרים יותר רשיונות XP. אני מוכרח לעבוד עם XP ולא מעוניין לעבוד ב-XP MODE. איך אני מתקין WINDOWS 7 בצורה חוקית לחלוטין? (רישיון OEM הוא לא באמת חוקי לשימוש פרטי\עיסקי). אם אני קונה רישיון ל-7, אני יוכל להתקין עם הרישיון XP? לא חבל לשלם פי 2 על הרישיון? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז צרבתי דיסק של XP(bootable) ובסוף העלייה(בסוף טעינת הקבצים) עולה שגיאת stop c0000221 unknown hard error systemroot\system32\ntdll.dll חיפשתי באינטרנט ואין פתרון ברור, מישהו יודע איך לפתור את זה ולהמשיך בתהליך ההתקנה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה - יש לי שני מחשבים בבית עם WINDOWS 7, אחד חדש ואחד שקנינו לפני 3 שנים. בקיצור הם רחוקים אחד מהשני וזה מעצבן כל פעם להעביר דברים דרך הדיסק און קי, אז ראיתי שיש כזה דבר קבוצה ביתית. בקיצור יצרתי אותה הכל טוב ויפה. ואז בדקתי- נכנסתי מהמחשב הישן למחשב החדש לקבצים שם יענו בקלות ובחלק והכל מהיר. שמחתי וזה ואז הלכתי למחשב החדש וניסיתי להכנס למחשב הישן, זה מזהה אותו ואז אני נכנס לתיקיות שיתוף ואז שאני לוחץ על כל תקיה (לדוגמא סרטי וידיאו) אז זה חושב שעה וזה נותן לי הודעת שגיאה. איך אני מסדר את זה??? יש לי איזה משהו שחוסם לי את הכניסה במחשב הישן?c
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-