Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי הארד דיסק אחד 500GB מפוצל ל-2 פארטישנים. אני רוצה להתקין וינדוס 7 בתור נסיון על הכונן השני. זה אפשרי לעשות את זה שיהיה 2 וינדוס בו זמנית מבלי לפגוע בתוכן ובהתקנות הקיימות כרגע ?
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
באמצע התקנת דביאן הפסקתי(בשלב שבו הוא מבקש מאיזה אתר מראה להוריד קבצים) ופשוט אני עושה בוט והוא רושם לי press key to reboot עשיתי fixmbr עם הדיסק של הוינדוס אבל לא יודע מה לעשות זה לא עזר אגב כשעשיתי fixmbr הוא הראה לי שעדיין יש לי את הוינדוס מותקן וכל הכוננים מותקנים כרגיל מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב שמעו אנשים.... אני לא יודע אם זה קשור לכאן :-\ אבל תראו... יש לי במחשב זיכרון 512MB DDR...כרגע רק האנטי וירוס עובד ( ס'תומרת ה - Auto Protect ) והאייסיקיו...והפורום.... זהוווו.... וזה מראה לי ש - 200 מגה מהזיכרון שלי תפוסים....ורק 312 פנוי....איך יכול להיות ?! כמעט ושום תוכנה לא פועלת ברקע... ???
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש אומנם אבל שמעתי שיש דברים בווינדוס שסתם מעמיסים על המערכת והם מיותרים. 1 יש אפשרות "להעיף" כל מידי דברים עלמנת להעלות ביצועים ? 2 תיכנות הרגיסטרי - גם פה שמעתי שיש דברים שעוזרים,מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ?
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
להרדיסק אחר וזהו? כי יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף ואני לא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אז אפשר פשוט לקחת את התיקיה של הווינדוז של אחד מהם ולעהתיק לשני ובכך להימצע מהתקנת מערכת הפעלה פעם נוספת? תודה מראש. :s05:
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשב פתאום מתחיל להיות כבד, ואז שבדקתי ב task ראיתי ש 54 מגה זיכרון מתוך 512 פנוי, ושהזון אלארם לוקח לי כ 150 מגה, אימיול עוד 130, והמעבד על 70 אחוז עבודה בגלל איזה קובץ בשם lvhisvc.exe. אני מסיים את העבודה של הקובץ הזה והוא לא רוצה להעלם הוא רק מפסיק את הפעולה שלו והמעבד חוזר למצב הנורמלי, אבל שאני מדליק את המחשב שוב פעם זה קורה ונורטון הזה לא מוצא כלום. בסופו של דבר אני נשאר עם 40-50 זירון פנוי ולא יודע מה לעשות, בבקשה עזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה, אם זה לא מתאים לכאן - בבקשה העבירו. בכל אופן, זו הבעיה: החלטתי לשדרג את המערכת שלי ע"י החלפת הכונן הקשיח המזדקן שלי (IDE) בכונן מהיר ושמנמן יותר (SATA). בכדי שאוכל להעביר את כל החומר בהתחלה פשוט חיברתי את הכונן החדש במקביל לישן, התקנתי על החדש מערכת הפעלה והעברתי את כל החומר הנחוץ מהכונן הישן - מה שקרה היה שכשהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות פשוט לבחור בין שתי מערכת ההפעלה (זו שמותקנת על הישן וזו שמותקנת על החדש). לאחר שסיימתי את ההעברות פשוט ניתקתי את הישן, אבל עכשין נראה שהמחשב לא מזהה אף מערכת הפעלה (אבל כן מזהה את הכונן עצמו כנראה .. לפי הבאיוס). איך אני יכול להסביר למחשב החמוד שלי שהוא צריך להפעיל את המערכת הפעלה שלי ? D: תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה זמן ווינדוס בישר לי (לפני הסטראטאפ) שקובץ מסוים היה חסר להפעיל את המחשב, c:\windows...system דבר ראשון, מה עושים במצב כזה? אני הלכתי לrecovery console והתברר לי שאני לא באמת יודע לתקן את הבעיה. עצות משהו? ברגעים אלה אני חושש פן המחשב יקרוס שנית ושוב תהיה הבעיה, רק שאז לא יהיה לי מזל שאני אעבור את ההזהרה הזו. תודה מראש חבר'ה.
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21069 עם המחשב הזה, האם להתקין ויסטה? אם כן, איזו גירסא? שיגעתי אתכם קצת, אבל זהו הסוף מתקרב תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה בפורום והבנתי שיש לי אפשרות לפצל את ההרד דיסק דרך התקנת win xp . אני אמור לקבל בימים הקרובים הרד דיסק שהנפח שלו יהיה 250 ג'יגה , רציתי לדעת אם יש איזה מדריך או משהו קטן שיוכל לעזור לי לפצל את ההרד דיסק בזמן תפריט ההתקנה של הווינדוס כי דרך ה-FDISK אין לי מושג ועם תוכנת הפרטטישן מג'יק אני לא רוצה להסתבך.. מה אני בדיוק אמור לעשות כשאני רוצה לפצל את ההרד דיסק בזמן ההתקנה? תודה לעוזרים ושבוע טוב!!! 8)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש ב vista ultimate ואני רוצה לדעת אם זו הגרסא הרשמית של מיקרוסופט. תודה, אופיר
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין XP על המחשב שלי אני מגיע לאחר זמן קצר למסך כחול שבו כתוב: "a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer" לאחר מכן המסך הכחול ממליץ לי לבצע בדיקת וירוסים וסריקת דיסק ולנסות להתקין את ה-XP מחדש (באנגלית כמובן, ועשיתי את זה). בסוף המסך הכחול כתוב הדבר הבא: "STOP: 0X0000007B (0XF898563C, 0X0000034, 0X00000000, 0X00000000) ניסתי להתקין 3 גירסאות שונות של XP וכל פעם הודעת השגיאה חזרה. כרגע יש לי Win 98se. מה לעשות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בתור משתמש עם 2 גיגה זיכרון, האם ישנה סיבה כלשהי להתקין את גרסת ה64 ביט? לבד מן העובדה שאני אאלץ לבזבז 300 על עוד כרטיס זיכרון- איזה יתרון זה יתן לי ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יל איזה כונן ה page file צריך להיות ממוקם?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום מאז השידרוג לוינדוס 8.1 קרו לי שני דברים (שעד עכשיו עליתי עליהם) 1)גופנים מסויימים לא נראים כמו שהיו פעם אם פעם הם היו בגופן ARIEL למשל אז היום זה בDAVID למשל בפורום רוטר 2)האפליקציות לא עובדות לי הם פשוט נכנסות וישר יוצאות חזרה לדסקטופ תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפעמים די רחוקות כאשר אני סוגר את המחשב הוא מודיע לי פתאום שאין לי מספיק זיכרון לתוכניות,משהו כזה ושיש סיכוי שחלק מהתוכניות יחסמו מלעלות! מה זה?? אגב אני עובד במחשב כל היום ואין שום בעיות איתו ,אבל אני פשוט מוכר את המחשב היום!!!!!!!!!!!, ואני לא רוצה בעיות עם הקונה שהיא במקרה בת דודה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי פנטיום 3 800 ו-256 זיכרון!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שזה כבר הפעם השניה שזה קורא. המחשב עצמו BIOS עולה אבל ברגע שנגמר המסך של ההתקנים, ישר נכנס למסך שחור בלי להעלות את המחשב. כאילו נתקע בבוט של WINDOWS 2008. הכנסתי את ה DVD של ההתקנה ועשיתי כל מיני פקודות כמו: SFC BOOTREC /rebuildbcd BOOTSECT /NT60 ALL /FORCE bootrec /fixmbr bootrec /fixboot מה שתרצו... שום דבר לא עזר. בדקתי ומחקתי לרגע את קובץ BOOTMGR, אז המחשב התלונן בפעם הראשונה שאין BOOTMGR. החזרתי אותו ועדיין הבעיה קוראת. אז עברתי צעד הבא ומחקתי את WINLOAD.EXE אבל המחיקה לא השפיעה או הציגה הודעה, עדיין מסך שחור. ככה שזה נראה לי בחלק בין BOOTMGR ל WINLOAD. הקטע של WINDOWS 2008 אין REPAIR. ואני לא רוצה להתקין מחדש, רק לפני שבוע וחצי התקנתי. (שלא יכ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם וחג שמח! לאחרונה המחשב שלי מסכים לפתוח תוכניות רק עם "פתיחה באמצעות".זה קורה כל הפעלה ואם אני רוצה לפתוח לדוגמא סרטים,אז אני צריך להפעיל את המדיה פלייר עם ה"פתיחה באמצעות" ואז לגשת אל התיקייה של הסרט וללחוץ על הקובץ. זה כבר משו כמו שבועיים וזה כבר מחרפן אותי,אשמח אם תעזרו לי. נ.ב. לגבי שחזור מערכת קורה אותו דבר בדיוק ועליי לעשות פתיחה באמצעות,אבל אין לי מושג באיזו תיקייה של הווינדוס התוכנית הזאת נמצאת תודה
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כמה שאלות למומחים במערכת הפעלה X32 דבר ראשון, בכל מקום אני קורא מערכתהפעלה של X32 תזהה עד 3 גיגה וכבר ממזמן ישנן מערכות X32 win2003 Datacenter Edition אשר תומכת עד 128 גיגה של זכרון אחרי חפירה הבנתי שזה בגלל ה PAE Physical Address Extension (אותו xhpur למה מערכות הפעלה כמו LINUX, BSD, osx וכו יכולות לעבוד עם יותר מ 4 גיגה זיכרון )ה תוכנית בודד יכולה להשתמש עד 2 גיגה מזיכרון ישנה אפשרות לשנות זאת ל 3 גיגה על ידי פעולות מסוימות (אם יהיה ביקוש אני יפרסם מדריך בעברית עם תמונות ) ועכשיו לסיכומו של נושא אם מערכת הפעלה שלי(x32) תזהה 4 גיגה של זכרון אוכל להגדיר לו PAE ל 4 גיגה ? בתקווה שכל האשכול קריא וקל להבנה אם ישנה בעייה אני ינסח שוב תודה ויום טוב נ.ב האם כמות זיכרו…
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1)איך אני מעיף ווינדוס מסנגר? 2) איך אני מעיף את הודעת ווינדוס computer at risk כי לא משתמש שם באוטומטיק אפדייטס? 3) איך אני מעיף את האייקון של security alerts? 4) האם עדיף פיירוול של סיגייט או של ווינדוס (SP2 XP PRO )
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היום בבוקר היה לי 2 הפסקות חשמל . אחת הייתה באמצע שהייתי באיזה משחק . והשנייה הייתה בזמן העלייה של המחשב . עכשיו כל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה : invaild boot.ini file ואז זה רושם : booting from c/windows מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס חוקי ולאחרונה התקנתי אינטרנט אקספלור 7 ואחריי שהתקנתי את האקספלור המחשב לא ניכנס לי יותר לאתר של http://www.microsoft.com/israel/windows/ie/default.mspx רציתי לראות אם יצא גירסה בעברית וזה לא ניכנס לי יותר לאתר ועוד הרבה קישורים זה לא ניכנס לי ואצל חברים שלי זה כן ניכנס מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות איכשהו באיזושהי תוכנת גוסט קובץ Ghost ל WinXP וכשאני אבוא לפרמט אני רק אעשה שחזור מה Ghost וזה יעבוד לי ... כי ניסיתי פעם בתוכנת Ghost ישנה וזה לא עלה לי ה XP... יש מישהו שעשה אצ זה?
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי רישוי להתקין את שניהם, מה עדיף ? הבנתי ש WS2008 מגיע עם פחות שטויות ולכן דווקא עדיף לעבודה שוטפת על פני ויסטה ? יש לו גם DX10 והוא מריץ משחקים, אבל האם פחות או יותר טוב מ VISTA ? מישהו ניסה את זה ועובד באופן שוטף עם WS2008?
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס את הדיסק און קיי שלי לחריץ USB במחשב של אמי המריץ חלונות XP, חלונות סורקת את הדיסק ושואלת אותי איזו פעולה לעשות. מדובר במתכון להדבקה מוירוסי Autorun.inf ושאר נוזקות. במחשב שלי בו מותקן חלונות 7, התופעה מתרחשת רק בעת חיבור מצלמה ולא בעת חיבור התקן איחסון. אני רוצה לדעת איך מבטלים את ההפעלה האוטומטית בחלונות XP, כך שזה יהיה כמו בחלונות 7.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-