עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by corios4982,

איך אני גורם למחשב דרך הביוס להעלות את הווינדוס של כונן קשיח ספציפי? (יש לי ווינדוס מותקן בכל כונן קשיח בנפרד) מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך עושים את זה בביוס עצמו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Kak,

אני מתכוון לקנות Intel 180GB 330, לשים את הWIN 7 בכונן C יחד עם האנטיוירוס והדרייברים של המחשב ואת שאר הנפח לפצל לכונן אחר ולהתקין עליו את המשחקים היותר כבדים שלי. אז בעצם יש לי שתי שאלות: 1. כמה מקום ממולץ להקצות לC? 2. סתם עצה כללית, יש עוד תוכנות שקריטי להתקין דווקא בC?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי את רשימת המושגים הבאה ואני מחפש פירושים אליהם ואני לא מוצא אני מוצא בויקפדיה אבל יש דברים שאני לא מכיר וקשה לי לתרגם אותם אשמח אם מישהו יעזור לי Samba page file Inode cmd Driver native API Bootloader DLL Thread CLR Process .NET Framework Service WindowStation Registry Desktop %SYSTEMROOT% Handle lsass.exe Boot.ini system call UAC תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן אשמח לקבל את עזרתכם לבעיה הבאה: כאשר אני מצלם תמונה מתוך סרט דרך המקש prtscm, נכנס לצייר ומבצע הדבקה, שומר את התמונה לאחר שאני פותח את התמונה השמורה אני רואה רק שחור. ניסיתי גם בסרטים אחרים ואותו הדבר...הוא לא מראה לי את התמונה מלבד כתוביות ומסך שחור. גם עם תוכנות אחרות זה נהיה כך. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? ??? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. פעם הייתה תוכנה של מיקרוסופט (שהיה ניתן להוריד אותה חינם) שהשם שלה היה REGCLEAN והיא עשתה את העבודה די טוב עכיוש משום מה מיקרוסופט "הפסיקו" אותה ז"א איאפשר להוריד ואין גירסאות עדכניות ישנה עוד תוכנה שנקראת CLEANSWEEP של NORTON שעושה את העבודה בצורה טובה אבל האם אתהם מכירים תוכנות אחרות שתומכות בוינדוס XP

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי וינדוס 7 וזה שהתקין אותו הריץ קובץ RemoveWAT אך שמעתי שזה יכול להיות בעיה והוא לא מומלץ. מישהו יודע מה הקובץ עושה והאם הוא אכן בעייתי?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by undav,

[[ערכתי: יש תוספת בסוף ההודעה]] ההודעה המקורית: windows 7 x64 הותקנה על מחשב לא חדש, לאחר פרמוט. לאחר ההתקנה של מערכת ההפעלה, בין שאר התוכנות שהתקנתי עליו, הייתה התוכנה hard disk sentinel והכונן הקשיח(הוא כבר לא חדש) היה עם V ירוק וחמוד שאומר שהכל עובד בסדר. ה- health היה על בערך 52 אחוזים וה- performance על 100 אחוז. היה רק דבר שהוא מעט בעייתי וזה ה- current pending sector count שלידו יש משולש צהוב עם סימן קריאה, אבל ה- status הוא OK. כל השאר היו בסדר גמור ובסה"כ הוא אמר שהדיסק עדיין בסדר ושאפשר להשתמש בו(כמו שאמרתי, היה V ירוק שאומר שהכל (עדיין) עובד). לאחר שהתקנתי את כל התוכנות שרציתי והרצתי defrag, החלטתי שאני רוצה להעתיק את המחיצה, כדי שאולי, אם ארצה אי פעם לפרמט המ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. נתקלתי בתקלה מסובכת שבה ה-XP נתקע בוולקאם סקריין (מתחבר רואים חצי שניה את שולחן העבודה וחוזר לוולקם סקריין) סייף מוד לא עובד ותיקון ההתקנה דרך דיסק WINXP לא זמין (כתוצאה מגרסאות שונות בין הדיסק התקנה לדיסק שיש ברשותי כעת) במצב כזה אני משתמש ב-BOOT CD שנקרא ERD COMMNDOR ומשם עושה שיחזור מערכת לנק' מסוימת הבעיה עכשיו היא שמחקתי את נק' השיחזור דרך ההגדרות של "ניקוי דיסק" ואין לי נק' שיחזור לחזור אליהם לכן, אשמח לדעת האם יש דרך שאני אצליח לשחזר את קבצי השיחזור שמחקתי (לפני שהתקלה הופיעה) מההגדרות של "ניקוי דיסק" ??? איפה קבצים אלו ממוקמים?? ומה הסיומות שלהם? זה הדבר היחיד שאני חושב שיכול להצליח אבל אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by es88,

אני הולך להתקין את ווינדוס 7 64 ביט. בכונן C יש לי 35GB וב-D יש לי 198GB. כמה מומלץ להעביר לכונן C בשביל שלא יהיו בעיות של חוסר מקום אחר כך? בעזרת איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות שינוי מחיצות? האם כדאי לפרמט (את C מן הסתם כי אני מתקין ווינדוס) אבל גם את D לאחר שינוי המחיצה? האם צריך לעשות איזה סריקת שגיאות או DEFRAG לאחר מכך?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by menis,

ל xp וכמובן התקנתי אותה וזה עובד מצוין !!!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי מחשב (נייד) ועליו מותקנת מערכת vista. בזמן האחרון התחילה לי בעיה מעצבנת ומטרידה. המחשב ננעל ויוצא למסך הכניסה (המשתמשים) אחרי מס' דקות (בערך 5) כשלא נוגעים בו. כך למשל כשאני רואה סרט אחרי 5 דקות המחשב ננעל לי, יש לציין שזה לא קשור בשום צורה לשומר המסך כי הוא לא עובד אצלי, מישהו יודע איך לבטל את "ההגדרה" הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by juve12,

העתקתי בטעות את הקובץ ממחשב אחר ולאחר שהתחלתי את המחשב הכול השתגע שאלתי היא זו האם יש אפשרות איך שהו לחזיר את הקובץ שדרסתי תודה מראש לכול מי שיעזור מדובר במערכת הפעלה WIM 98SE

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by tidan27,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 לפני הכניסה למערכת הפעלה מופיעה לי השם שלי+מייל שלי + סיסמת כניסה כיצד אני מבטל את זה על מנת שיכנס לי ישירות למערכת ההפעלה?

15. Started by shimon23,

יש אופציה לבטל את החלון שנפתח כל פעם שמשהו נתקע ב xp ורשום בו אם לשלוח את השאלה למיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by POPCORN,

שלום יש לי במחשב win 7 עם שני משתמשים User ו admin עכשיו user הוא משתמש בלי סיסמא ו admin הוא משתמש עם סיסמא אני מחפש איך אפשר לגרום למחשב להכנס יש למשתמש user ורק אם ארצה להחליף ל admin אבצע התנתקןת מ user ואז אקבל את שני המשתמש זאת אומרת לדלג על השלב של בחירת משתמש עם ההפעלה מחדש של המחשב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי בעיה... אני לא יודע מה קרה, אבל פתאום הדפדפן פותח לי קבצי rar ו-mp3 אוטומטית מהרשת, במקום להציג לי את החלון שבו אני יכול לבחור אם אני רוצה לשמור את הקובץ או לפתוח אותו ישירות - הוא פשוט פותח את הקבצים אוטומטית, כאילו שלחצתי על OPEN... ואני כמובן מעדיף לשמור... האם ישנה דרך שאני אוכל להחזיר את התיבה שבה אני בוחר אם אני רוצה לשמור או לפתוח?? אני משתמש ב-WinXP Pro ודפדפן Internet Explorer 6 תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי חבר'ה.. איך אני מוריד את הרקע הכחול של האייקונים בשולחן עבודה...שלא יהיה תמיד רקע כחול קבוע אלא רק כשלוחצים עליו... מקווה שהבנתם.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Ghoul,

מה דעתכם על המערכות ההפעלה השונות מה המערכת הכי טובה למשחקים באיזה מערכת אתם משתמשים הצביעו והגיבו? 8)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן ! תקשיבו, יש לי תקלה ממש ממש מוזרה. יש לי מחשב של LENOVO מסדרת NETVISTA. עשיתי פרמוט מחדש ל XP SP3. הכל עובד כמו שצריך, קיימים כל הדרייברים חוץ מדבר אחד.. כשניסיתי לחבר את העכבר הUSB שלי מחברת LENOVO הוא לא הצליח לזהות אותו והביא אותי לאשף הוספת חומרה חדשה ששם הוא הציג את העכבר בתור HID compilant devide.. כשאני לוחץ על התקן באופן אוטומטי הוא מחזיר לי שגיאה שחסר ערך חיוני ויתכן שהערך INF נכתב עבור וינדוס 95.. מה לעזזל ? ? ? למה אני לא יכול להתקין עכבר פשוט ? כל התקן USB אחר עובד, חוץ מעכבר ........ מה לעשות ?? זה דחוף!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. מנסה להפסיק את הסנכרון עם שרת ווינדוס. לא מצליח. עזרה. תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אוקי. אני צריך מערכת DOS (ממש מערכת הפעלה של DOS!) ומערכת של XP על אותו מחשב. מה שאני יודע עד עכשיו: יש צורך ב- 2 מחיצות. יש צורך להתקין קודם את המערכת הישנה יותר ואז את החדשה. (כלומר קודם DOS ואז XP) השאלות שלי: 1. מאיפה ניתן להשיג DOS 6.22? 2. האם ניתן להתקין רק את ה- DOS מ- 98? אשמח לתשובות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש winxp pro עברית בהתקנה הראשונה ואח"כ שודרג לאנגלית עברית עם SP2 (תפריטים של וWINDOWS באנגלית ובאופציות שפה שתיהן מופיעות ) קיצור ניסיתי להתקין ICQ עברית כל התפריטים(של ההתקנה עצמה - עוד לא התקנתי! ) - בג'יבריש כשניסיתי להתקין את האנגלית קיבלתי שגיאה שאי אפשר להתקין אותה (not a valid win32 application) -אולי בגלל הליבה הכפולה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי תיקיה ענקית של קבצי וידיאו בפורמטים שונים (MP4 , WMV , FLV וכו) בחלקם הגדול לא מופיעה לי תצוגה מקדימה של הסירטון, כיצד אני גורם למערכת להציג לכל הסרטים ולכל הפורמטים תצוגה מקדימה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום , נגמר לי הרישיון של מקפיי ואני מעוניין להפעיל את WINDOWS DEFENDER בווינדוס 8.1 במקום מקפיי אך זה לא מאפשר לי כי MCAFEE שולט במחשב , עכשיו שני אפשרויות עומדות בפני : 1) מחיקה - משהו שאני לא מעוניין שאם אני ירצה לקנות בעתיד רשיון שהיה לי 2) לעשות DISABLE על MCAFEE והוא ישאר מותקן אך לא יפעל וWINDOWS DEFENDER יקח פיקוד - את האופציה הזאת אני רוצה ולא מצליח ליישם , עכשיו בגוגל חיפשתי ואמרו ע"י מדריך זה : Click Start > Control Panel > System Go to the Hardware tab Click Device Manager Go to the View tab Click Show Hidden Devices Select Non-Plug and Play Drivers Right-click on NaiAvTdi1 Select the Disable option A new pop up will…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.