עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לחבר שלי הלך כונן קשיח. הצלחתי להעתיק את מה שהיה בכונן C להרד דיסק אחר שיש במחשב והתקנתי חלונות על אותו הכונן. עכשיו הכוננים שלו מתחילים מכונן H... (וינדוס מותקן על H) איך אני יכול להחליף את האות של H ל-C?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by hagai-,

מהיום בבוקר נתקלתי בתופעה מוזרה, קודם כל השארתי את המחשב מחובר לאינטרנט בלילה ובבוקר הופתעתי לגלות שהוא עבר ריסט, ומאז כל פרק זמן שונה אני מקבל ריסט למחשב באמצע העבודה עליו. יש לציין שהריסט הוא מיידי כמו שלוחצים על כפתור ה RESET במחשב ולא יציאה מסודרת ל Restart .. נשמע כמו בעיית חומרה אבל זה לא קרה עד עכשיו כאשר ה XP מותקן במחשב כמעט חודש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by DUDEnamE,

יש לי מחשב נייד של סמסונג שלפעמים הסאונד נעלם כדי שהוא יחזור צריך לעשות הפעלה מחדש. הדרייברים מעודכנים, ניסיתי לכבות/להדליק את התהליך בווינדוס לא עזר. מאז שהיה עדכון לפני כ שבועיים +- הבעיה התחילה, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by CASSPY,

שלום כשאני לוחץ לחצן ימני מאפיני מחשב אני מקבלאת ההודעה הבאה פעולה זו בוטלה עקב הגבלות הפעילות במחשב זה נא לפנות למנהל המערכת במחשב מותקן וינדוס xp pro sp2 בתודה מראש כספי

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי ווינדוס באנגלית ויש לי קוד משלי, רציתי לדעת אם אני מתקין ווינדוס בעברית אני יוכל להשתמש בקוד שלי , של האנגלית , בשביל שלא יהיו התנגשיות עם שתי מחשבים שבשניהם מותקן אותו ווינדוס ואותו קוד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by undav,

[[ערכתי: יש תוספת בסוף ההודעה]] ההודעה המקורית: windows 7 x64 הותקנה על מחשב לא חדש, לאחר פרמוט. לאחר ההתקנה של מערכת ההפעלה, בין שאר התוכנות שהתקנתי עליו, הייתה התוכנה hard disk sentinel והכונן הקשיח(הוא כבר לא חדש) היה עם V ירוק וחמוד שאומר שהכל עובד בסדר. ה- health היה על בערך 52 אחוזים וה- performance על 100 אחוז. היה רק דבר שהוא מעט בעייתי וזה ה- current pending sector count שלידו יש משולש צהוב עם סימן קריאה, אבל ה- status הוא OK. כל השאר היו בסדר גמור ובסה"כ הוא אמר שהדיסק עדיין בסדר ושאפשר להשתמש בו(כמו שאמרתי, היה V ירוק שאומר שהכל (עדיין) עובד). לאחר שהתקנתי את כל התוכנות שרציתי והרצתי defrag, החלטתי שאני רוצה להעתיק את המחיצה, כדי שאולי, אם ארצה אי פעם לפרמט המ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by YRP99,

יש לי כרטיס מסך 8800GTS + מסך 22" סאמסונג 226bw עם מערכת הפעלה ויסטה עכשיו הרזולוציה כרגע עומדת על המקסימום 1680x1050 יש אפשרות להגדיל אותה עוד? או לפחות להקטין את הגודל של האייקונים, כי הכל עדיין גדול לי מידי תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אוקי. אני צריך מערכת DOS (ממש מערכת הפעלה של DOS!) ומערכת של XP על אותו מחשב. מה שאני יודע עד עכשיו: יש צורך ב- 2 מחיצות. יש צורך להתקין קודם את המערכת הישנה יותר ואז את החדשה. (כלומר קודם DOS ואז XP) השאלות שלי: 1. מאיפה ניתן להשיג DOS 6.22? 2. האם ניתן להתקין רק את ה- DOS מ- 98? אשמח לתשובות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by OmerS,

שלום, האם מישהו יודע כיצד אפשר להגביל משתמשים מסויימים או קבוצת משתמשים מלבצע את המשימות הבאות: 1. התקנה / הסרה של תוכנות (תתאפשר רק באמצעות סיסמת Administrator). 2. פתיחה של לוח הבקרה / לוח הבקרה של Internet Explorer 3. ביצוע Windows Update 4. שמירת קבצים בכונן C (אני רוצה שכל הקבצים כגון מסמכים, תמונות ומוסיקה ישמרו בכונן נפרד אך עדיין לאפשר התקנת תוכנות ב- C). ניסיתי להשתמש ב- Group Policy אבל הסתבכתי עם זה ולא הבנתי כיצד אני יכול להחיל את ההגדרות רק על קבוצת משתמשים מסויימת. כמו כן לא היתה שם אפשרות כלשהי להגביל התקנת תוכנות. המחשב אגב הוא Stand-alone ולא מחובר ל- Active Directory או משהו בסגנון. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי מחשב (נייד) ועליו מותקנת מערכת vista. בזמן האחרון התחילה לי בעיה מעצבנת ומטרידה. המחשב ננעל ויוצא למסך הכניסה (המשתמשים) אחרי מס' דקות (בערך 5) כשלא נוגעים בו. כך למשל כשאני רואה סרט אחרי 5 דקות המחשב ננעל לי, יש לציין שזה לא קשור בשום צורה לשומר המסך כי הוא לא עובד אצלי, מישהו יודע איך לבטל את "ההגדרה" הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום ושנה טובה, אני עובד על וינדוס 10 (באנגלית) אבל משתגע כי תמיד שאני כותב השפה היא ההפוכה ממה שרציתי. כלומר שרוצה עברית יוצא אנגלית ולהיפך ותמיד יוצא שאני כותב כל דבר פעמיים בין אם בדפדפן ובין בוורד וכו'. הבעיה קיימת כל כך הרבה שנים ואני לא מוצא פיתרון נוח א. האם ניתן להגדיר פעם אחת מי תהיה השפה המובילה בכל תוכנה וזהו כל פעם שאפתח אדע מראש מהי השפה. ב. האם ניתן לסדר שבמקום ALT SHIFT אגדיר מקש אחד (חם) שיחליף מהר את השפה ? אשמח לתובנות

13. Started by IL200,

בווינדוס 8 יש באג/בעיה במקלדת במקש W באנגלית גדולה ( כאשר caps lock ) לחוץ והשפה הנבחרת היא עברית. דוגמא: במקום W מופיע ' לעוד מישו יש תבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by NaNdoS,

אני מעוניין לרכוש אנטי וירוס שיש לו תמיכה מלאה בוויסטה 64 חיפשתי בגוגל אבל מצאתי מוצרים שתומכים בוויסטה אך לא בגירסת ה64 מישהו פה יכול להמליץ לי על מוצר עדיף המלצה על פי ניסיון תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני הולך לנסות את ווינדוס 8 (יש לי את 7 עכשיו) על המחשב כמערכת ראשית. איזה תוכנות צריך להתקין שלא מגיעות מובנות במערכת? ממה שבדקתי אנטי-וירוס\חומת אש מגיע מובנה כבר, מה בקשר לדרייברים? יש תמיכה מובנית או להכין מראש דרייברים לכל החומרה שלי כדי לא להצטער? קודקים צריך? או המערכת מגיעה עם תמיכה מובנית? יש תוכנות שלא רלוונטיות יותר? למשל האם המערכת בשעה טובה קיבלה יישום לצקיבת תקליטורים ולא צריך להתקין אחד? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by aviram20,

לאחרונה קניתי דיסק אונקי ושחיברתי אותו למחשב עם וינדוס ויסטה סרויס פאק 2 עברית הוא שאל אם אני רוצה להישתמש בחלק מהדיסק כשטח אחסון למערכת עשיתי כן \ומאז יש שמה קובץ שקוראים לו ReadyBoost והוא לא רוצה להימחק איך אני מוחק את זה ומקבל את הדיסק שלי בחזרה? חמזה הקובץ הזההה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Wile E Coyote,

שלום וחג שמח לכולם. ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate. השאלה המקורית שלי היתה אמורה להיות: מה ההבדל בין מצב Hibernate, מצב Standby ומצב Sleep? מצאתי בפורום תשובה לגבי שני הראשונים (Hibernate ו- Standby), אך לגבי Sleep לא מצאתי. אשמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי להסבר לגבי מצב Sleep, למה הוא נועד, ואילו רכיבים מפסיקים לקבל חשמל במצב זה.

19. ??? קניתי מחשב נייד עם ויסטה פרימיום...וזה היגיע עם מערכת בעיברית - מבלי לישאול אותי יש דרך לשנות את המימשק לאנגלית?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אוקי, זה קצת יותר מסובך ממה שהגדרתי. אני עובד כל יום מהבוקר עד הערב (גיבור גדול שכמוני...), אבל אני עדיין רוצה שתהיה לי האפשרות לראות את הסטאטוס של ההורדות שלי ב uTorrent. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר מהעבודה או למחשב שלי או לאיזה אתר שדרכו אני אוכל לראות פרטים על ההורדות הרצות שלי. לא איכפת לי אם זה משהו שייקח Screen Shot כל 5-10 דקות ויעלה את זה לאינטרנט שאני אוכל לראות או משהו אפילו טקסטואלי שמושך מ uTorrent את המידע ומעלה את זה לאתר, אבל הבנתם את הרעיון. שאלה מסובכת למדי... למישהו יש רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי. במחשב אינספירון של דל היה לי ווינדוס שמונה ועדכנתי לווינדוס 8.1. מאז - המחשב שלי נורא נורא איטי. למישהו יש דרך לפתור את זה?

22. דחוף-שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) עם השלמות דרייברים לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elitebook 6930p 3GB - וינדוז 8.1 (8) או 7? ב.האם לקחת את ההצ…

23. שלום, לאחרונה שמתי לב שמופיע ב"מנהל המשימות" התהליך "rundll32.exe" שלושה מופעים (שלושה פעמים) כשאני סוגר את התהליכים הם חוזרים שוב לאחר כמה רגעים, זה קורה גם כשאני מפעיל על "מצב בטוח". הרצתי אנטי וירוס (מעודכן) ולא מצא כלום. מערכת ההפעלה: XP, אודה אם מישהו יוכל לעזור..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shimon23,

יש אופציה לבטל את החלון שנפתח כל פעם שמשהו נתקע ב xp ורשום בו אם לשלוח את השאלה למיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. מנסה להפסיק את הסנכרון עם שרת ווינדוס. לא מצליח. עזרה. תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.