עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by or_doc,

קראתי את הכתבה. הבנתי שעכשיו עם עושים Remote Desktop אז אפשר להריץ ישומים משחקים על החומרה של המחשב המארח? כלומר מחשב פנטיום 4 עם 1GB של זיכרון יכול להריץ למשל COD6 על חשבון מחשב מרוחק (נניח E8400 עם 9800GT) בתנאי ששניהם יש להם חיבור מהיר ושניהם מריצים windows 7 SP1 שתומך בחיבור מרוחק (Pro או ultimate). תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ליד השעון הקטן בפינה, כשמתחברים לאינט' אמורים להיות שני מחשבים כאלה נכון? נכון. אז לא רואים אותם...מערכת הפעלה ווינדוס2000. מישהו יכול לעזור לי שכן יראו אותם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ashkenazone,

מה ההבדלים בין XP HOME לPRO?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by matan13,

אני צריך לצור IMAGE שרק יתן SID חדש לכל תחנה חדשה בה אני פורס אותו. הרצתי sysprep עם הסוויצ'ים generalize ו-OOBE אך הוא יצר לי יוזר ואני לא מעוניין בכך. בשל כך ניסתי להריץ ללא OOBE ורק עם generalize ואז reboot בדיוק כמוצג בתמונה. אך אחרי כל ריסטארט הוא מכניס עולה עם "תוכנית ההתקנה מכינה את המחשב שלך לשימוש ראשון" ואח"כ כשאני מבצע לוגין עם המשתמש שלי, הוא מכניס מציג לי את החלון של "system preparation tool 3.14 " שוב ...ושוב... מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Xmen,

העברית הוגדרה בהגדרות האזוריות כך שניתן לראות/לכתוב בעברית, אבל כשאני פותח קבצים שהיו מכווצים ב-WIN ZIP(ב- WIN98 FAT32 ) והשמות שלהם היו בעיברית, יש בעיה רואים גיברי'ש???

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. זוכרים את טכנולוגיות ה-Securom וה-SafeDisc שעשו לגיימרים חיים קשים במהלך העשור הקודם? חלונות 10 רואה בהם נוזקות ותבלום שימוש במשחקים הכוללים אותן לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקים-עם-הגנות-קבצים-וותיקות-וידועות/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

אני עובד בווינדוס 2000 פרופישנל, וכשניסיתי להתקין תוכנה קיבלתי את ההודעה הזאת(מצורפת תמונה) רעיונות מה זה? בתודה מראש גוסט

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. החתולה נרדמה על המקדלת וכשהעפתי אותה משם, קיבלתי הודעה כלשהי. לא ממש קראתי אותה אבל אני די בטוח שהיא היתה על הפעלת sticky keys. ביטלתי וישבתי לעבוד, אבל דברים התחילו להתנהג מוזר: אני לא יכול להחליף שפה עם Alt-Shift או עם CTRL-Shift, לחיצה על Shift-t מחזירה כלום במקום T ו- Shift-' לא מחזיר גרשיים. ביטלתי את כל הגדרות המקלדת ב- ease of access, וידאתי שהמקלדת מוגדרת כמו שצריך, החזרתי את ההגדרות בדרייבר של לוג'יטק לברירת המחדל, איתחלתי, שום דבר לא עזר. החלפתי את הכפתורים לשינוי השפה ל- CTRL-Shift ועכשיו הרצף הזה עובד, אבל זה לא פתרון (וזה לא עוזר לי עם ה- t או עם הגרשיים). מערכת ההפעלה היא Windows 7 x64 עם כל העדכונים למעט IE9. יש רעיונות, חוץ מלהחילף את החתולה?

9. הכרטיס קול הוא מובנה בלוח אם וברשימת ההתקנים הוא היחיד שלא מזוהה..audio device on high definition busץץלא מזוהה ולא מצליח להתקין..מזה אומר? שהכרטיס קול נהרס?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, חשוב לי לציין שניסיתי לחפש לזה פתרונות בגוגל וכל מה שמצאתי זה פתרונות לא כ"כ יעילים - ומעייפים - של מייקרוסופט. אז החלטתי לפנות ישירות לפורום. יש ברושתי מחשב נוסף שהייתי רוצה שיהיה עליו ווינדוס XP, אבל מיכוון שאני גם רוצה להמשיך לשחק משחקים חדישים עליו, הייתי רוצה להשאיר גם את הווינדוס 7. השאלה שלי, זה האם זה אפשרי להתקין שתי מערכות הפעלה בו זמנית? אני כבר יודעת שאפשר להתקין לדוגמא פעמיים את ווינדוס 7 (לאלו שלא יודעים לפרמט זה קורה הרבה) ויש אפשרות בחירה כשההארד דיסק עולה, אבל האם אפשר לעשות את זה עם שני מערכות הפעלה נפרדות לחלוטין? ווינדוס 7 Ultimate ו-ווינדוס XP pro? המחשב חזק מספיק להכיל את זה, אם יש בעיה כלשהי. (אני אשמח אם לא יהיו תשובות כגון: "אל תהיי בררנית …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by haim.hdd,

שלום, שמתי לב שב-EBAY מוכרים מפתחות לחלונות 10 במחירים של פחות מ-100 ש"ח. איך זה יכול להיות כשבארץ המחיר מתחיל מ480 ש"ח? זה זיוף לא? ואם כן, ואיך אפשר לגלות שזה זיוף?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by gkman,

שלום לכולם לא מזמן חיפשתי איך אפשר לגרום למחשב להתכבות אוטומטית אחרי סריקה של האנטיוירוס AVAST מצאתי רעיון שמשתמש ב scheduled tasks אך בשביל להשתמש בזה עלי ליצור קיצור דרך שבעצם גורם לכיבוי במחשב אז יש לי שני שאלות: איך אני יוצר קיצור דרך לכיבוי המחשב? ואם אני יכול בscheduled tasks לגרום למשימה אחת להתבצע מיד אחרי שהאחת שלפניה מסתיימת תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by jfkk,

שלום שאני פותח את האתר hwzone הוא נפתח לי בתצוגה הזאת מערכת win 8 תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/upgrade.mspx הגרסה היא חינמית, כמובן שצויין שזו גרסת ניסיון , יש 2 אפשרויות: 1. להNין CD ואז לשלם על המשלוח 2. להוריד קובץ ISO ולצרוב אותו (450 מגה) כמו כן הגרסה היא גרסת נסיון ל360 יום... (שנה פחות חמישה ימים שזה מעולה כי באמת אפשר להתנסות איתה (ולא כמו גרסאות נסיון אחרות שנגמרות אחרי חודש שאז כואב הלב בכלל להתקין אותן כי יודעים שעוד חודש צריך לחזור על כל ההתקנה של המחשב) בכל אופן התחלתי את ההורדה, עכשיו האם כדאי לי להתקין? יש מישהו שכבר התקין שיכול להביא רשמים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אחרי עדכון IE7 וWMP11 המחשבים החלו להתקע, מחשבים שלא נתקעו כמעט אף פעם התחילו להתקע בתדירות גבוהה, אחרי הסרה של העדכונים הנ"ל המחשבים עדיין נתקעים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. כל האייקונים בשולחן התהפכו לי .איך אני מחזיר אותם חזרה? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by אiשר,

המחשב לא קולט אודיו, לא שומעים כלום לא מהרמקולים ולא מהאוזניות, לא דרך חיבורי ה-3.5mm ולא דרך USB. התקנתי דרייברים ועדיין לא שומעים כלום. יש לי ווינדוס 10, 32 סיביות וזה המעבד: מה אפשר לעשות? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Word, Excel, Acrobat וכו'..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן, ניסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט שיגרמו לג'ויסטיק לעבוד על וינדוס 7 64 ביט. לאחר ההתקנה המחשב עשה בעיות מוזרות, כמו לא להפעיל את האינטרנט ולהציג בצד ימין מעל השעון את השורה כאילו שאני משתמש בוינדוס לא מקורי אלא TEST WINDOWS. צירפתי תמונה. לאחר ריסטור למערכת המחשב שוב עלה, הפעם נורמלי עם אינטרנט תקין, אבל עדיין מופיעה השורה מצד ימין לגבי הוינדוס עצמו. איך אפשר להעלים את זה? השתמשתי במדריך להפעלת הג'ויסטיק של פלייסטישן3 בוינדוס 7 64 ביט, מהאתר הנ"ל: http://www.hardcoreware.net/how-to-playstation-3-controller-64-bit-windows-7-vista/ עשיתי את השלבים עד ה RESTART, לאחר שהרצתי את הפקודות שנתנו שם ב CMD.EXE ומאז מופיעות לי ה TEST MODE BUILD 7600 בצד. איך אני מחזיר את המערכ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד אינטל ולוח אם ASUS והתקנתי אותו (כבר 4 פעמים). התופעה שחוזרת על עצמה היא שבשלב מסויים הוא מבצע restart ומרגע זה לא ניתן לעלות את ה - Windows בכלל ויש כל פעם restart. לעיתים ניתן לעלות עם Safe mode במודים השונים ולעיתים בכלל לא. זה קרה כל פעם בהתקנה אחרת של תוכנות שהשתמשתי בהן בעבר. ביצעתי Check disk והכל בסדר. באחת מההתקנות לא ניתן היה להתקין את ה - Windows וכל פעם הוא קרס בעת העתקת קובץ כלשהו (מסך כחול). אח"כ הצלחתי לבצע התקנות אחרי פורמט והגדרת מחיצות מחדש ע"י כלים מ - Hirens.BootCD. באחת הפעמים עליתי עם Mini XP ואז שניסיתי לגשת למחיצה Windows, קיבלתי הודעה שלא ניתן כי המחיצה נדפקה. אחרי Check disk ניתן היה לגשת למחיצה ואח"כ הצלחתי לעלו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by guyby,

שלום, התקנתי לא מזמן ויסטה 32BIT במחשב שלי. יש רק משתמש אחד וכמובן שאני אדמיניסטרטור, בהפעלת המחשב זה נכנס אוטומאטי ולא צריך להזין סיסמא. אתמול בא אלי חבר ורציתי לבצע פעולה קטנה דרך CMD (להמיר לו את הכונן קשיח החיצוני ל-NTFS ע"י פקודת CONVERT) זה נותן לי שגיאה שאין לי מספיק פריוילגיות לבצע פעולה זו. אני לא מבין למה ולא מצליח לשנות את זה! אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Jviega,

היי הרצתי בדיקה באתר http://www.systemrequirementslab.com ב- "can you run it?" לראות אם אני יכול להריץ כמה משחקים ואחרי הבדיקה פתאום בתוצאות זה רושם לי שיש לי ווינדוס וויטסה home premium (build 6000) מה שלא מתאים להרבה משחקים וזה ממליץ לי להשיג ווינדוס 7 או 8. מה שמטריד אותי זה שכשקניתי את המחשב אני קניתי אותו עם ווינדוס 7, זה מה שביקשתי מהחנות וגם שילמתי בהתאם, אני גם כמעט בטוח שאני התקנתי את הווינדוס לבד, אני פשוט לא זוכר. כשאני הולך להגדרות מערכת זה רושם לי שיש לי windows 7 home premiud service pack 1. אז למה בעצם באתר זה אומר שיש לי וויסטה? האתר הזה צדק בכל החומרה שיש לי במחשב אחד לאחד חוץ מה- OS. אז מה בעצם יש לי? וויסטה או 7? אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - א…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dorviper,

יש לי תקייה שכשאני פותח אותה לוקח שנה עד שהיא נפתחת...אין בה משו מיוחד רק קבצי מוזיקה תקיות אחרות נפתחות כרגיל...גם תקיות יותר גדולות מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור את זה?...זה התחיל היום זה לא היה ככה ולא הוספתי/מחקתי כלום מהתקיה ניסיתי להפעיל תמחשב מחדש ולא עבר תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by pssheba,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום, עברתי ל win7 וחוץ מלהשמיע זעקות מצוקה אינני עושה מאום. בימי XP העליזים כשרציתי לשמור ב notepad קובץ html, נכנסתי ל folder options וביטלתי: hide ms-dos extension. ב win7 כשאני שומר קובץ abc.html בנוטפד, הווינדוז הופך לי אותו ל abc.html.txt. ב organize אין לי את האפשרות לבטל hide ms-dos extension. אז מה עושים ? בוכים ? מישהו יואיל לעצור את זרם הדמעות ?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים