עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הי, אני רוצה לחבר 2 מסכים, ושכל מסך יציג שולחן עבודה נפרד. או למנוע מהסמן "לזלוג" למסך השני - להעביר את הסמן "ידנית". כל זה תחת אותו המשתמש (windows 10). הום דבר כזה אפשרי? אם כן, איך אני מבצע זאת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לפרמט מחשב נייד בעזרת דיסק און קיי (אין לי בו כונן דיסקים) והגדרתי בBOOT שהמחשב יעלה קודם את הUSB ואז את הוינדוס אבל הוא לא מצליח לעלות את הUSB, כלומר יש לי מסך שחור שתקוע ולא מעלה כלום (חובה להוציא את הדיסק און קיי ולעשות ריסטרט על מנת שיעלה הוינדוס) מה לא עשיתי טוב? - הפורמט של הוינדוס שיש לי בדיסק און קיי הוא ISO. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Xmen,

העברית הוגדרה בהגדרות האזוריות כך שניתן לראות/לכתוב בעברית, אבל כשאני פותח קבצים שהיו מכווצים ב-WIN ZIP(ב- WIN98 FAT32 ) והשמות שלהם היו בעיברית, יש בעיה רואים גיברי'ש???

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד אינטל ולוח אם ASUS והתקנתי אותו (כבר 4 פעמים). התופעה שחוזרת על עצמה היא שבשלב מסויים הוא מבצע restart ומרגע זה לא ניתן לעלות את ה - Windows בכלל ויש כל פעם restart. לעיתים ניתן לעלות עם Safe mode במודים השונים ולעיתים בכלל לא. זה קרה כל פעם בהתקנה אחרת של תוכנות שהשתמשתי בהן בעבר. ביצעתי Check disk והכל בסדר. באחת מההתקנות לא ניתן היה להתקין את ה - Windows וכל פעם הוא קרס בעת העתקת קובץ כלשהו (מסך כחול). אח"כ הצלחתי לבצע התקנות אחרי פורמט והגדרת מחיצות מחדש ע"י כלים מ - Hirens.BootCD. באחת הפעמים עליתי עם Mini XP ואז שניסיתי לגשת למחיצה Windows, קיבלתי הודעה שלא ניתן כי המחיצה נדפקה. אחרי Check disk ניתן היה לגשת למחיצה ואח"כ הצלחתי לעלו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אוקי, זה קצת יותר מסובך ממה שהגדרתי. אני עובד כל יום מהבוקר עד הערב (גיבור גדול שכמוני...), אבל אני עדיין רוצה שתהיה לי האפשרות לראות את הסטאטוס של ההורדות שלי ב uTorrent. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר מהעבודה או למחשב שלי או לאיזה אתר שדרכו אני אוכל לראות פרטים על ההורדות הרצות שלי. לא איכפת לי אם זה משהו שייקח Screen Shot כל 5-10 דקות ויעלה את זה לאינטרנט שאני אוכל לראות או משהו אפילו טקסטואלי שמושך מ uTorrent את המידע ומעלה את זה לאתר, אבל הבנתם את הרעיון. שאלה מסובכת למדי... למישהו יש רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ליד השעון הקטן בפינה, כשמתחברים לאינט' אמורים להיות שני מחשבים כאלה נכון? נכון. אז לא רואים אותם...מערכת הפעלה ווינדוס2000. מישהו יכול לעזור לי שכן יראו אותם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by LoopXXX,

קניתי לא מזמן מחשב חדש I5 760 עם 8 GB RAM התקנתי את 7 64B ובעקבות זה השאלות... עד כאן הייתי עם XP 32 והתהקנה של הווינדוס הייתה ג'יגה וקצת, בעליית שולחן העבודה זה תמיד צרך 150-200 MB גג. 1- כמה אמורה לשקול המערכת של 7? לי זה משהו כמו 15 ג'יגה זה תקין? 2- עליית שולחן העבודה הוא 800-950 MB? מה למה? יש איזה בעיה? 3- האם יש תמיכה מלאה ל 32B והאם את תוכנות שלא זמינות ב 64 אני אמור לעשות אינסטול בתיקיית PROGRAM FILES שונה, כי יש שמה שתיים? 4- כמה מומלץ לעשות PAGING FILE? 5- יש תהליכים שידועים כלא יעילים וסתם גוזלים משאבי מערכת? כמו שאפשר לימצוא בXP על ידי MSCONFIG?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אחרי עדכון IE7 וWMP11 המחשבים החלו להתקע, מחשבים שלא נתקעו כמעט אף פעם התחילו להתקע בתדירות גבוהה, אחרי הסרה של העדכונים הנ"ל המחשבים עדיין נתקעים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, כבר כמה שעות שאני מנסה לתקן את הקבצים במחשב שלי וכל פעם לפני שהמחשב אמור לעלות לשולחן עבודה הוא מציג לי לשניה מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 0x0000006B ובנוסף גם ההודעה הזאת: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? לפי מה שהבנתי יש שלושה אפשרויות לתקלה או רכיבים חדשים שלא מותקנים הייטב שאת זה לא עשיתי, או ווירוסים שאין לי, או קבצים של ווינדוס שחסרים שזאת הבעיה אצלי, אבל אני לא מצליח לתקן אותם בשום דרך... תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. האם יש אופציה שכאשר אני עובר בין רזולוציות שונות ישתנה גם גודל הפונט? יוצא לי לעבור המון בין עבודה על לפטופ והמסך שלו, לתחנת עגינה שאליה מחובר מסך גדול יותר (12 אינץ' לעומת 22 אינצ') בזמן המעבר הרזולציה משתנה אוטומטית בהתאם למסך, אבל גודל הפונט אינו משתנה אוטמטית. האם קיימת אופציה כזו בWIN 7? כלומר הגדרת גודל פונט עבור רזולצייה מסוימת או גודל מסך מסויים שגם תתקיים אוטומטית?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by gkman,

שלום לכולם לא מזמן חיפשתי איך אפשר לגרום למחשב להתכבות אוטומטית אחרי סריקה של האנטיוירוס AVAST מצאתי רעיון שמשתמש ב scheduled tasks אך בשביל להשתמש בזה עלי ליצור קיצור דרך שבעצם גורם לכיבוי במחשב אז יש לי שני שאלות: איך אני יוצר קיצור דרך לכיבוי המחשב? ואם אני יכול בscheduled tasks לגרום למשימה אחת להתבצע מיד אחרי שהאחת שלפניה מסתיימת תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

אני עובד בווינדוס 2000 פרופישנל, וכשניסיתי להתקין תוכנה קיבלתי את ההודעה הזאת(מצורפת תמונה) רעיונות מה זה? בתודה מראש גוסט

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by captaincaveman,

כמה דברים: 1. המקלדת/עכבר לא מעירים ממצב שינה, רק כפתור ה-POWER. 2. לפעמים, המחשב רק "חצי" מתעורר. המסכים נדלקים, והסמן של העכבר נראה על המסך ומגיב לעכבר, אבל זה הכי הרבה. אני לא רואה את ה-desktop ואין תגובה ללחיצה על המקלדת מלבד הדלקה וכיבוי של נורות ה-num lock וכו'.

14. שלום לכולם! ברצוני לדעת עם יש אפשרות כזאת להתקין ווינדוס 7 מקורי על שתי מחשבים? עם לא.. יש אפשרות להעיף / למחוק תווינדוס ממחשב ישן ולהתקין אותו על חדש? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by jambo222,

שלום 1. אני חושב להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסקים שונים . בדיסק אחד אני אשתמש בתוכנות החשבות לי , ובדיסק השני ( דיסק הג'אנק ) אני אבצע הורדות טורנטים וכד ומידי פעם אני אפרמט אותו. השאלה שלי האם הווירוסים שיכנסו לדיסק השני ( דיסק הג'אנק ) יפגעו\ישפיעו על התוכנות שבדיסק הראשון? 2. מדוע כשמתקינים עדכונים לווינדוס 10 גוגל כרום נדפק והעכבר נתקע . (זה קורה שמתקינים ווינדוס חדש ומעדכנים) גם אם מתקינים גוגל מחדש זה לא עוזר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by watch out,

שלום יש לי בעיה בהפעלת windows defender. שאני מעלה את action center ומקליק turn on לא קורה כלום שאני מנסה להפעיל את defender ב services אני מקבל הודעה 577

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, לאחרונה התקנתי על מחשב חדש התקנה נקייה של Win 8 - מעודכנת. כ. מסך Sparkle gtx660, דרייבר Nvidia 310.70 (האחרון). בטעינת לשוניות חדשות בFirefox, מופיעים המלבנים במקום הטקסט עד שאני נכנס ללשונית - רק לגבי תווים בעברית) - מצורפת תמונה. ובמשחקים (Crysis, Assassins creed) מופיעים אותם מלבנים במקום אותיות (באנגלית) לפני Action (לדוגמה Press E to interact). לא מצאתי בגוגל תיעוד לבעיה. האם מישהו נתקל בכך? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by MotoCross,

בזמן האחרון המחשב שלי איטי בחרדה. ככל הנראה מהתקנת העדכון 811493. יש למישהו כתובת שממנה אפשר להוריד עדכון שמוחק את העדון הזה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/upgrade.mspx הגרסה היא חינמית, כמובן שצויין שזו גרסת ניסיון , יש 2 אפשרויות: 1. להNין CD ואז לשלם על המשלוח 2. להוריד קובץ ISO ולצרוב אותו (450 מגה) כמו כן הגרסה היא גרסת נסיון ל360 יום... (שנה פחות חמישה ימים שזה מעולה כי באמת אפשר להתנסות איתה (ולא כמו גרסאות נסיון אחרות שנגמרות אחרי חודש שאז כואב הלב בכלל להתקין אותן כי יודעים שעוד חודש צריך לחזור על כל ההתקנה של המחשב) בכל אופן התחלתי את ההורדה, עכשיו האם כדאי לי להתקין? יש מישהו שכבר התקין שיכול להביא רשמים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by audigy,

יש לי xp proffesional אני חושב לעבור ל-ntfs האם יכולות לצוץ בעיות בהרצת משחקים או תוכנות מסוימות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי ! ראיתי למכירה את המערכת הפעלה (64 ביט) בשפה האנגלית וגם בשפה העברית - יש הבדלים ביניהן ? אני יודע שאפשר להוריד עדכון עברית הרי.. אז מה בעצם ההבדל ? אני מתכוון להוריד את העדכון ולהתקין שיהיה בעברית וכרגע הזמנתי באנגלית, לבקש להחליף לעברית ? (עוד לא מאוחר לשינוי). פשוט מסקרן אותי מה ההבדל בעצם.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Xmen,

להתקין את WIN 98SE, האם ניתן להתקין על ה- WIN98(כלומר שתדרוס את הגירסה הישנה) או צריך להסיר/לפרמט ואח"כ להתקין. במקרה שאפשר לדרוס האם כל התוכנות הישנות נשמרות?

24. Started by yuvalm2,

איך אני יכול להתקין שוב את Windows XP לאחר שהתקנתי את Windows 7? (הוא מתחיל להציק לי עם הפעלות מחדש והחלטתי שהגיע הזמן לחזור ל-XP)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by gkman,

בארגון שאני נמצא בו כרקע מופעל רקע על כל המחשבים ע"י החלת GPO. אני לא מצליח להחליף רקע מהתפריט של ווינדוס (הקליק ימני על שולחן העבודה וכו') ולא ע"י שינוי ערכים ברגיסטרי. מה שכן הצליח לשנות את הרקע אם פתחתי את התמונה שרציתי בIE ואז קליק ימני על התמונה (בתוך הדפדפן) ולחיצה על להפוף אותה לרקע של שולחן העבודה. אבל זה תמיד מתחלף חזרה כשאני מתנתק ומתחבר חזרה. רציתי לדעת איך בדיוק הדפדפן הופך את הרקע בשולחן העבודה כדי לחקור קצת את הנושא לעומק.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים