עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by CASSPY,

שלום כשאני לוחץ לחצן ימני מאפיני מחשב אני מקבלאת ההודעה הבאה פעולה זו בוטלה עקב הגבלות הפעילות במחשב זה נא לפנות למנהל המערכת במחשב מותקן וינדוס xp pro sp2 בתודה מראש כספי

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שם התוכנה: Vista Ultimate 32bit MUI -ערכת שפה לויסטה בעברית מערכת הפעלה: Vista Ultimate 32bit תיאור: תוכנה שהופכת את הויסטה לשפה עברית , שהתכונה תתאים ל Vista Ultimate 32bit . חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי לינק נורמאלי.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום וברכה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד באקספלורר שהוא לא שומר לי קבצים שאני מוריד בעברית המחשב שלי כולו מוגדר בעברית (עשיתי הגדרות עברית מחדש לוודא את העניין) אבל משום מה, האקספלורר הוא הדפדפן היחידי שכשאני מוריד קובץ עם שם בעברית הוא שומר לי אותו גי'בריש. הבעיה הזאת פתאום קרתה לי, בהתחלה הכל עבד לי טוב. אני עובד על ווינדוס 8.1 עם האקספלרר הכי עדכני. אני אשמח לכל עזרה אפשרית

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי פתרון... :-X

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי WINXP SP1, והמסנג'ר המובנה לא רוצה להיסגר, הוא אומר לי שכמה תוכנות אחרות צריכות להיות כבויות וכולם כבויות. אבל גיליתי שלאחר שאני סוגר במנהל המשימות את CCAPP.EXE שזה משהו של SYMANTEC כנראה של האנטי וירוס 2003 כי זה הדבר היחיד שהתקנתי אצלהם, רק אז המסנג'ר נסגר... האם אני יכול לבטל אותו בMSCONFIG או שזה ייפגע לי באנטי וירוס? עוד משהו! יש לי בעיה מוזרה, לפעמים פתאום שומעים רק ברמקולים השמאליים שלי! הכל מחובר נכון! בהגדרות קול זה נמצא באמצע, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר, אבל לפעמים זה עדיין משמיע רק ברמקול השמאלי! את המפרט של המחשב תוכלו לראות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by RayZ,

איפה אוכל להוריד דיסק BOOT ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DUDEnamE,

יש לי מחשב נייד של סמסונג שלפעמים הסאונד נעלם כדי שהוא יחזור צריך לעשות הפעלה מחדש. הדרייברים מעודכנים, ניסיתי לכבות/להדליק את התהליך בווינדוס לא עזר. מאז שהיה עדכון לפני כ שבועיים +- הבעיה התחילה, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by undav,

[[ערכתי: יש תוספת בסוף ההודעה]] ההודעה המקורית: windows 7 x64 הותקנה על מחשב לא חדש, לאחר פרמוט. לאחר ההתקנה של מערכת ההפעלה, בין שאר התוכנות שהתקנתי עליו, הייתה התוכנה hard disk sentinel והכונן הקשיח(הוא כבר לא חדש) היה עם V ירוק וחמוד שאומר שהכל עובד בסדר. ה- health היה על בערך 52 אחוזים וה- performance על 100 אחוז. היה רק דבר שהוא מעט בעייתי וזה ה- current pending sector count שלידו יש משולש צהוב עם סימן קריאה, אבל ה- status הוא OK. כל השאר היו בסדר גמור ובסה"כ הוא אמר שהדיסק עדיין בסדר ושאפשר להשתמש בו(כמו שאמרתי, היה V ירוק שאומר שהכל (עדיין) עובד). לאחר שהתקנתי את כל התוכנות שרציתי והרצתי defrag, החלטתי שאני רוצה להעתיק את המחיצה, כדי שאולי, אם ארצה אי פעם לפרמט המ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shimon23,

יש אופציה לבטל את החלון שנפתח כל פעם שמשהו נתקע ב xp ורשום בו אם לשלוח את השאלה למיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. מנסה להפסיק את הסנכרון עם שרת ווינדוס. לא מצליח. עזרה. תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by hanna magniv,

משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להוטמייל...הוא רושם לי בוצע אך יש שגיאות בדף.....מה לעזאזל לעשות?!?!?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי מחשב נייד שעליו WINDOWS XP HOME EDITION , ועכשיו אני לא מצליח להתחבר רק לאתר של מיקרוסופט , אין לי מושג למה , אשמח לעזרה. דר"כ ניסיתי להיכנס דרך אקספלורר 8 , פייפוקס , קרום , ושום דבר וגם נסייתי להתחל מחדש את הגדרות של אקפלורר ושום דבר.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. התקנתי ווינדוס והוא מויע לי בעברית, איך אני הופך אותו לאנגלית?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by tidan,

יש לי בעיה לעיתים קרובות קופץ לי "מסך כחול" וזה מה שהוא רושם: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: unishieldxp.sys page_fault_in_nonpaged_area if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable bios memory op…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by doviknohl,

שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר כמה ימים- כמעט כל התוכנות שאני מנסה להפעיל- אינטרנט, וורד,אנטי ווירוס,תוכנה לצפייה בתמונות וכו' במקום שזה ייכנס לתוכנה, ישר קופץ לי החלון של "פתיחה באמצעות" ואז אני צריך למצוא ב"עיון" את התוכנה ורק אז זה פותח לי אותה. וחלק מהתוכנות בכלל לא נפתחות וכתוב שהיישום לא נמצא. (אבל אם אני לדוגמא במקום לפתוח ישירות את הוורד , אני פותח קובץ שלי מהמסמכים שלי זה כן פותח רגיל.) כמו כן, אם אני מנסה לפתוח את ההגדרות של התצוגה והמראה, או כל מיני דברים שקשורים למערכת , מופיע לי החלון הזה- (קובץ מצורף) לכן חשבתי שאולי זה קשור לקובץ שחסר במערכת, ואולי תיקון של התקנת המערכת יעזור..? (דרך הדיסק התקנה ושם במקום להתקין מחדש, רק לעשות FIX...) תודה על העזרה, דובי[b…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. כאילו אני נגיד מכוון אותו לפי שאר השעונים בבית אחרי יום לפעמים אפילו אחרי לילה בודד הוא מאחר באיזה 2-3 ד' ואם אני לא שם לב לזה שבוע אז בכלל הוא יכול לאחר ברבע שעה בלי למצמץ מה עושים וממה זה נובע?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by KoM,

היום משום מה כשהפעלתי את הוינדוס XP שלי, כשהגעתי למסך הלוגין בו ישנן שתי אפשרויות בחירה למשתמשים, כאשר לחצתי על המשתמש שלי האייקון נהייה חזק יותר אבל כלום לא קרה... גם לאחר מספר שניות נראה כאילו כלום לא קורה, רק לאחר לחיצת ctrl+alt+del וחזרה למסך הכל עבד כרגיל, מה זה לכל הרוחות ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by guyby,

שלום, התקנתי לא מזמן ויסטה 32BIT במחשב שלי. יש רק משתמש אחד וכמובן שאני אדמיניסטרטור, בהפעלת המחשב זה נכנס אוטומאטי ולא צריך להזין סיסמא. אתמול בא אלי חבר ורציתי לבצע פעולה קטנה דרך CMD (להמיר לו את הכונן קשיח החיצוני ל-NTFS ע"י פקודת CONVERT) זה נותן לי שגיאה שאין לי מספיק פריוילגיות לבצע פעולה זו. אני לא מבין למה ולא מצליח לשנות את זה! אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by NaNdoS,

אני מעוניין לרכוש אנטי וירוס שיש לו תמיכה מלאה בוויסטה 64 חיפשתי בגוגל אבל מצאתי מוצרים שתומכים בוויסטה אך לא בגירסת ה64 מישהו פה יכול להמליץ לי על מוצר עדיף המלצה על פי ניסיון תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אוקי. אני צריך מערכת DOS (ממש מערכת הפעלה של DOS!) ומערכת של XP על אותו מחשב. מה שאני יודע עד עכשיו: יש צורך ב- 2 מחיצות. יש צורך להתקין קודם את המערכת הישנה יותר ואז את החדשה. (כלומר קודם DOS ואז XP) השאלות שלי: 1. מאיפה ניתן להשיג DOS 6.22? 2. האם ניתן להתקין רק את ה- DOS מ- 98? אשמח לתשובות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/upgrade.mspx הגרסה היא חינמית, כמובן שצויין שזו גרסת ניסיון , יש 2 אפשרויות: 1. להNין CD ואז לשלם על המשלוח 2. להוריד קובץ ISO ולצרוב אותו (450 מגה) כמו כן הגרסה היא גרסת נסיון ל360 יום... (שנה פחות חמישה ימים שזה מעולה כי באמת אפשר להתנסות איתה (ולא כמו גרסאות נסיון אחרות שנגמרות אחרי חודש שאז כואב הלב בכלל להתקין אותן כי יודעים שעוד חודש צריך לחזור על כל ההתקנה של המחשב) בכל אופן התחלתי את ההורדה, עכשיו האם כדאי לי להתקין? יש מישהו שכבר התקין שיכול להביא רשמים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכלום, מדובר במערכת הפעלה שסך הכל אני מרוצה ממנה אבל לפעמיים יש מצבים למשל ש האינטרנט מגיע למצב שהוא לא מגיב וצריך לאתחל מחדש את הדפדפן ,או תוכנה שלא מגיבה או סתם חלון ב my computer (מדובר בשימוש שגרתי) השאלה מה גורם לבעיות אלה ,מדובר ספציפית במערכת הפעלה שאני התקנתי לא תקינה? או שזאת בעיה מוכרת בויסטה 64? יש דרך לפתור את הבעיות האלו? נ.ב :ברושתי מחשב חדש ויחסית חזק.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by alex241286,

היי חבר שלי נתן לי את המספר הסידורי של ה XP HOME EDITION המקורי שלו(הוא קנה VISTA) המספר של הXP HE בעברית...אם אני הוריד XP HE באנגלית המספר הסידורי הזה יתאים גם לאנגלית? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by hagai-,

מהיום בבוקר נתקלתי בתופעה מוזרה, קודם כל השארתי את המחשב מחובר לאינטרנט בלילה ובבוקר הופתעתי לגלות שהוא עבר ריסט, ומאז כל פרק זמן שונה אני מקבל ריסט למחשב באמצע העבודה עליו. יש לציין שהריסט הוא מיידי כמו שלוחצים על כפתור ה RESET במחשב ולא יציאה מסודרת ל Restart .. נשמע כמו בעיית חומרה אבל זה לא קרה עד עכשיו כאשר ה XP מותקן במחשב כמעט חודש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.