עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001778957&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by MaTaN_Sh,

עם אתם יודעים איך הופכים את כל הכתב הזה שנרא כמו גי'בריש לעברית רגילה אתם יכולים לעזור לי??.? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by dani k,

היי אנשים ! מותקן אצלי במחשב windows xp 64 bit באנגלית. מישהו יודע כיצד ניתן לשנות את שפת הממשק מאנגלית לעברית ? תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by 2004,

התקנתי את הדיסק של הווינדוס XP ואין לי עברית (התקנתי גרסא אנגלית) אין לי את הדיסק מאיפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית? נ.ב אני בטוח שכבר היה הודעה כזאת אבל עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לתת לי קישור או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by 34N1A1N79,

היי אם אני מתקינה ווינדווס חדש ולדרוס את הישן (לא שדרוג)*זה מפרמט לי את המחשב? או שיש דרך קיצור בלי להתחיל להתקין מחדש את כל התוכנות והדרייברים וכל מה שיש לי ...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by roipow,

כל כמה דקות או כל פעם שאני עושה ריסט מופיעה לי שחומת האש שלי כבויה למרות שאני מדליק אותה כל הזמן... וניסיתי לבדוק בהגדרות ולא מצאתי פתרון..אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by gkman,

בארגון שאני נמצא בו כרקע מופעל רקע על כל המחשבים ע"י החלת GPO. אני לא מצליח להחליף רקע מהתפריט של ווינדוס (הקליק ימני על שולחן העבודה וכו') ולא ע"י שינוי ערכים ברגיסטרי. מה שכן הצליח לשנות את הרקע אם פתחתי את התמונה שרציתי בIE ואז קליק ימני על התמונה (בתוך הדפדפן) ולחיצה על להפוף אותה לרקע של שולחן העבודה. אבל זה תמיד מתחלף חזרה כשאני מתנתק ומתחבר חזרה. רציתי לדעת איך בדיוק הדפדפן הופך את הרקע בשולחן העבודה כדי לחקור קצת את הנושא לעומק.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הINTERNET EXPLORER לא פותח לי אותו מה שהוא בד"כ אמור לעשות...הוא מביא לי תחלון הבא (אהה וברור שמותקן אצלי פלאש 8)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tidan27,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 לפני הכניסה למערכת הפעלה מופיעה לי השם שלי+מייל שלי + סיסמת כניסה כיצד אני מבטל את זה על מנת שיכנס לי ישירות למערכת ההפעלה?

10. הכרטיס קול הוא מובנה בלוח אם וברשימת ההתקנים הוא היחיד שלא מזוהה..audio device on high definition busץץלא מזוהה ולא מצליח להתקין..מזה אומר? שהכרטיס קול נהרס?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by YARONGT,

יש לי מחשב נייד Lenovo s10-3 ומאז שקניתי אותו אני לא מצליח לשנות את הרקע בשולחן עבודה והוא נשאר לי עם הרקע של של הווינדוס 7 הרגיל בקיצור מישהו יודע איך לשנות את ההגדרות האלה שאני יוכל לשנות את הרקע במסך בבקשה תגובות

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by CASSPY,

שלום כשאני לוחץ לחצן ימני מאפיני מחשב אני מקבלאת ההודעה הבאה פעולה זו בוטלה עקב הגבלות הפעילות במחשב זה נא לפנות למנהל המערכת במחשב מותקן וינדוס xp pro sp2 בתודה מראש כספי

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ליד השעון הקטן בפינה, כשמתחברים לאינט' אמורים להיות שני מחשבים כאלה נכון? נכון. אז לא רואים אותם...מערכת הפעלה ווינדוס2000. מישהו יכול לעזור לי שכן יראו אותם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by hanna magniv,

משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להוטמייל...הוא רושם לי בוצע אך יש שגיאות בדף.....מה לעזאזל לעשות?!?!?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by guy94,

חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe), וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה) מה זה בדיוק ? ואיפה אפשר להשיג את זה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Amir Ch,

שלום. אני מחפש תוכנה *אמינה* כדי להקליט את המסך. אני מכיר את ה-game bar המובנה בווינדוס. מחפש משהו בסגנון (אם יש משהו יותר טוב). הדגש הוא שזה צריך להיות אמין ולא להתרסק באמצע, כי אני מתכוון לצלם עם זה הרצאות מקוונות (כל השיעורים באוניברסיטה עברו למערכת zoom בגלל הקורונה). ולא תהייה אפשרות הקלטה, ולכן אני רוצה להתארגן על זה בכוחות עצמי. אם כבר המצב חרא, לפחות להפיק ממנו את המירב. אז זה צריך להקליט מסך (רצוי באיכות גבוה) + סאונד + מחזיק להרצאה של שעה וחצי. אני כמובן מתכנן להקליט את זה במסגרת צפייה בהרצאה (אז אין צורך בתיזמון הקלטה או משהו. אני מקליט כדי שתהייה לי גישה חוזרת להרצאה). אני מעריך שהקבצים יתפסו נפח רציני, אז מתכוון לקנות כונן חיצוני (פשוט) של…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני שואל זאת כיוון שלחלונות XP היו בעיות בקריאת מערכת ExFAT בדיסק און קי שלי (SanDisk Cruiser Micro)(הדריבר שמגיע כברירת מחדל עם XP פגום ויש צורך להוריד ידנית דריבר תקין וגם התמיכה קיימת רק ב-SP מאוחרים, לכן פרמטתי אותו בחזרה ל-FAT32, על מנת שהוא יהיה קריא גם ב- XP ולא רק בויסטה ו-7). על כן אני חושב להמיר את הדיסק און קיי שלי ל-NTFS עם חלונות 7 שלי, ואין לי מושג האם חלונות XP תוכל לקרוא אותו, מאחר שאף על פי מערכת NTFS היא מערכת הקבצים העיקרית של XP, אין אפשרות לפרמט בה דיסק און קי עם NTFS (שזה כביכול שה-XP לא יוכל לגשת לדיסק און קי שלי אם הוא מפורמט עם NTFS). ועם FAT32 נוכחתי לשים לב שכשאני מעתיק קובץ כלשהו לדיסק און קיי שלי, התאריך ושעת היצירה של הקובץ משתנים לתאריך והשע…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. כל הזמן הexplorer קורס לי. יש דרך לתקן את זה ? מערכת WIN7 64

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי ווינדוס אקס פי עכשיו יש לי יוזר עם קוד אבל שכחתי את הסיסמא יש דרך להיכנס ולשנות את זה או משהו?!! תודה רבה רבה רבה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כאילו אני נגיד מכוון אותו לפי שאר השעונים בבית אחרי יום לפעמים אפילו אחרי לילה בודד הוא מאחר באיזה 2-3 ד' ואם אני לא שם לב לזה שבוע אז בכלל הוא יכול לאחר ברבע שעה בלי למצמץ מה עושים וממה זה נובע?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. זוכרים את טכנולוגיות ה-Securom וה-SafeDisc שעשו לגיימרים חיים קשים במהלך העשור הקודם? חלונות 10 רואה בהם נוזקות ותבלום שימוש במשחקים הכוללים אותן לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקים-עם-הגנות-קבצים-וותיקות-וידועות/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. שלום . שאלה ראשונה : איך אני נכנס לרגיסטר דרך הדוס מה אני רושם בחלון כדאי להיכנס ? שאלה שניה : אני רוצה לשים אייקונים בתקיות בדיסק און קי ושאם אני עובר מחשב יראו את האייקונים בדיסק און קי על התקיות ולא כל פעם שאני עובר מחשב צריך לשנות . תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. איך אני עושה את זה? אני רוצה לעשות פורמט ואז להתקין תתווינדוס מהדיסק און קי ..וזה קובץ ISO

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by lidor_abo,

איך אני פותח את המחיצות שאני לא ראה אותם ב windows...ניסיתי דרך הניהול דיסקים ב windows 7 ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. כשאני לוחץ על מקש ctrl (קונטרול) המחשב פותח לי כמה דברים בו זמנית: - גם את ההאטלוק - גם את ה BSplayer - וגם עזרה כאילו לחצתי על F1 ונשמע ביפ כזה מהרמקולים אני לא מוצא מה מפעיל לי את כל אלה כקיצור ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולסגור את כל התוכניות למעט משימות של הוינדוס מה ל***** עושה לי את זה?!?!? זה משגע אותי תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים