Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לפרמט את כונן C ולהתקין הכל מחדש. איך להתכונן? מה כדאי לי לשמור ואיך? (דואל, שמירות של משחקים, דרייברים וכו')
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה ששמתי לב גם שאם אני עושה חץ ימני הSEARCH ראשון ומודגש וכנראה האופן אמור להיות ראשון ומודגש איך אני משנה את זה לרגיל ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
נתקלתי בתקלה מסובכת שבה ה-XP נתקע בוולקאם סקריין (מתחבר רואים חצי שניה את שולחן העבודה וחוזר לוולקם סקריין) סייף מוד לא עובד ותיקון ההתקנה דרך דיסק WINXP לא זמין (כתוצאה מגרסאות שונות בין הדיסק התקנה לדיסק שיש ברשותי כעת) במצב כזה אני משתמש ב-BOOT CD שנקרא ERD COMMNDOR ומשם עושה שיחזור מערכת לנק' מסוימת הבעיה עכשיו היא שמחקתי את נק' השיחזור דרך ההגדרות של "ניקוי דיסק" ואין לי נק' שיחזור לחזור אליהם לכן, אשמח לדעת האם יש דרך שאני אצליח לשחזר את קבצי השיחזור שמחקתי (לפני שהתקלה הופיעה) מההגדרות של "ניקוי דיסק" ??? איפה קבצים אלו ממוקמים?? ומה הסיומות שלהם? זה הדבר היחיד שאני חושב שיכול להצליח אבל אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום. אני משתמש בWinXP Pro SP2 ולאחרונה הוא עושה לי קצת בעיות..: 1. מדי פעם סוגר תוכניות(פיירפוקס, IE, ICQ ועוד..) בלי שום סיבה, נותן לי אפשרות לשלוח או לא לשלוח דו"ח שגיאה ואז נסגר. 2. מדי פעם מופיעה לי מסך כחול שרושם שהווינדוס עשה איזשהי שגיאה, סופר עד 100 ומאתחל את המחשב. Help?
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מגדיר כניסה למצב שינה לאחר 30 דקות שבהם המחשב אמור להכבות טוטאלית... משום מה לפעמים הוא לא נכנס ונשאר דלוק... איך אני יכול לדעת מה מונע ממנו להיכנס למצב שינה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם...... יש לי בעיה כשאני נכנס לאתרים דוגמת ParaPara כל האותיות הפוכות... אל תגידו לי ללכת ל - View ו - Encoding ושם לשים על עברית כי ניסיתי שם כבר את כל האפשרויות של עברית. שמתי לב שחסר לי שם (Hebrew (Iso-Visual יכול להיות שזו הבעיה אבל אני לא בטוח אם זוהי אכן הבעיה אשמח אם תוכלו להגיד לי איך אני מוסיף לשם את ה - (Hebrew (Iso-Visual אם זוהי לא הבעיה אשמח אם תוכלו לומר לי מהי כן הבעיה.... תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע כיבוי מחשב ב WIN 10 המחשב לא מכבה את עצמו אלא נידלק מחדש כאילו הוא מבצע הפעלה מחדש במקום כיבוי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה כשאני יוצא מסטנד בי (stand by) על ידי לחיצה על מקש כלשהו על המקלדת, הוא חוזר לשולחן עבודה ואז הוא עובר לכיבוי המחשב... חיפשתי איזה הגדרה שאומרת מה לעשות ביציאה מהסטנד בי, אבל לא הצלחתי למצוא אחת כזאת :-[
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 4 גיגה זכרון לפי מה שהבנתי אני צריך מערכת הפעלה של 64 ביט אבל שמעתי שיש ממש בעייה למצוא דרייברים או בכלל להעיל תוכנות ותכניות שהם יחסית בסיסיות לשימוש יום יומי במחשב אז: 1) האם זה נכון 2)האם אני ירגיש את ההבדל בין מה שאני מפיק היום מהזכרון למה שאני אפיק עם 60 ביט 3 מה עדים ויסטה או XP בתצורה הזו?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
האקס פי משגע אותי לאחרונה הוא כל פעם מציג לי את ההודעה הזאת במספר תוכנות כמו מוזילה ודום 3 ואחרות זה ממש מעיק ובלתי נסבל וכבר התקנתי XP מחדש ושום דבר לא עזר אבא שלי אומר שזאת בעיית תוכנה ושאין כתובת כזאת בכלל בזיכרון ממה נובעת הבעיה? איך אני פותר אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד שעליו היה מותקן ווינדוס 10 לפתע היה בעיה ומאז המחשב לא טוען יותר את הווינדוס. איך ניתן לפרמט אותו? אם אני מבצע התקנה חדשה דרך usb אני חייב להתקין bootlander על הusb דרך המחשב הנוכחי או דרך כל מחשב עם ווינדוס 10? ואז האקטיבציה מתבצעת אוטומטי? אם לא מה הדרך להתקין מחדש ווינדוס 10? בתודה, בן
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש בעיות מסויימות בהתקנה שעליי לדעת עליהן כשאני מתקינה את זה כ CUSTOM?....
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נניח אני שם על משבצות ב-תצוגה http://img83.imageshack.us/img83/4245/zscfdxf2.jpg וב-סדר סמלים לפי סוג http://img132.imageshack.us/img132/346/aewqlo5.jpg אז אני לא יודע למה זה תמיד משתנה לפרטים ב-תצוגה ולשם ב-סדר סמלים לפי מקווה שהבנתם
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אנטי וירוס שיש לו תמיכה מלאה בוויסטה 64 חיפשתי בגוגל אבל מצאתי מוצרים שתומכים בוויסטה אך לא בגירסת ה64 מישהו פה יכול להמליץ לי על מוצר עדיף המלצה על פי ניסיון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, במהלך ההתקנה של הווינדוס (בחלק של בחירת הדיסק קשיח ) מופיעה לי השגיאה הבאה : מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה." ניסיתי התקנה גם דרך USB וגם דרך CD, ניסיתי כמה גרסאות , ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מק בוק פרו 13 (הגרסה החזקה) וPC שולחני. אני רוצה לקנות מערכת אחת ורציתי לדעת כמה דברים. דבר ראשון רציתי לדעת על כמה מחשבים אני יכול להתקין עם אותו הרשיון את חלונות 7. דבר שני, האם עדיף ללכת על חלונות 7 64bit או על 32bit? אני רוצה להתקין על המק דרך בוט קאמפ וגם על המחשב הביתי (מחשב יחסית חדש 4 ליבות. 4GB זכרון). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לכבוד השנה החדשה חברת מייקרוסופט משחררת עידכון לנגן המדיה פלייר.. כרגע זמין בגרסא 10. חודש הבא.. יהיה זמין בגרסא החדשה Microsoft Windows Media Player 11 שכרגע זמינה במערכת ההפעלה ויסטא. האשכול יעודכן שתהיה שנה אזרחית טובה ;D
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הארד דיסק שמחולק לשני מחיצות,C ו-D. ב-C מותקן ה-XP. כשהתחלתי להתקין את ויסטה היא שאלה אותי איפה להתקין ובחרתי ב-D אבל אני רואה שיש לי תיקיה של WINDOS גם ב-C (אני לא מתכוון ל-XP שרשום בתור WINDOWS.OLD אלא תיקיה חדשה של WINDOS ששוקלת 7 ג'יגה בנוסף לזאת שיש לי ב-D ששוקלת ג'יגה ומשהו. בעיה שאולי נוצרת מכך היא אחרי שאני מתקין אנוי וירוס AVG שמתאים לויסטה אחרי כמה ריסטים אני מקבל הודעה שיש בעיה עם פתיחת התוכנה והיא לא עולה אוטומטית עם העליה של ה-WINDOS ואותה בעיה חוזרת על עצמה עם האנטי וירוס F-SECURE שגם היא גירסה חינמית שמותאמת לויסטה. עזרתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בכונן E שלי יושבת מערכת ההפעלה. אל תשאלו אותי למה אבל הייתי ממש מטומטם (וצעיר) כשפירמטתי את המחשב לפני שלוש שנים והקצאתי לכונן שעליו יושבת מערכת ההפעלה 9 ג'יגה (בלבד!!!). עכשיו מה שקורה לי הרבה פעמים זה שיישומי אינטרנט (מגה-וידאו לדוגמא) מורידים את הסטרימים (stram) שלהם לכונן זה ויש לו בו רק עוד 100 מגה :-\. העברתי כל דבר אפשרי משולחן העבודה לאחד משני הכוננים האחרים שלי אבל עדיין יש לי רק 100 מגה ב E. השתמשתי באשף של ווינדוס לנקות את הכונן, מחקתי סל מחזור, מחקתי קבצים זמניים- כל מה שיכולתי! יש אפשרות להרחיב את הכונן (אולי עם איזה תוכנת וירטואליזציה כלשהי) ללא פירמוט? תודה רבה רבה רבה לכל עוזר!!! הבעייה הפכה לקריטית ביותר! מי שימצא לי פתרון לבעייה הזאת יהיה האלוהים…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום תגידו איך אני מחליף boot skin אני יודע שלא צריך תוכנה פעם ידעתי ושחכתי עיזרו בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני עושה בהגדרות של הBIOS שיעלה דרך הCDROM וכל דיסק התקנה שאני מכניס והוא אומר לי Please press any key to boot from cd אני לוחץ והוא כאילו לא קולט שאני לוחץ וממשי ך להעלות כרגיל ( לא נכנס לפרימוט והשאר ) מה עושים ? זה בעיה בכונן דיסקים (לא נראה לי כי הוא קרא לי את כל הדיסקים שהכנסתי ..)
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה באקספלורר ועברתי לפיירפוקס, הבעיה שהייתה הסתדרה אבל הפיירפוקס לא טוב,חלק מהדפים מוצגים חלקית(חלק קטן מוסתר!!!) איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת בעיקרון אני יודע שיש תוכנות כאלה אבל אני מעדיף בלעדייהם, בגלל שאני לא יודע מי פיתח את התוכנה הזאת ומה הוא שם בה!! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-