Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד מסוג lenovo s10-3 הפועל במערכת הפעלה ווינדוס 7 סטרטר. אחת למספר שבועות בעת הפעלת המחשב נפתחת תוכנת שחזור שלוקחת חצי שעה ובסוף רושמת שלא הייתה הצלחה לשחזר(תודה על ההמתנה) במקרה הרע זה מוחק את המידע מהמחשב שבועיים אחורה. אבל לעניין, לאחר הפעם האחרונה שזה קרה התחילה להופיע פתאום סיסמת התקנה מוזרה בעת הפעלה של המחשב או התעוררות ממצב שינה. הניחוש המוצלח היה 1234567. לאחר הכנסת הסיסמא המחשב פועל רגיל. למישהו יש הסבר לסיסמא ואיך אני מבטל אותה. בתודה ליעד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי WINDOWS XP PRO SP3 שנרכש באופן חוקי לפני מעל 3 שנים . עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה העדכונים והכל נעשה באופן תקין . הערב אני פתאום מקבל הודעה שבגלל שינויים מהותיים בחומרה אני צריך לאמת מחדש את ה XP . לאורך כל הזמן מופיעה ההודעה שאני חייב לאמת תוך 3 ימים . בכל פעם שאני נכנס לדף של מיקרוסופוט שאליו אני מוכוון במטרה לאמת את המפתח אני לא מצליח לבצע את האימות . למישהו יש רעיון מה נפל עליהם ?? נ.ס לא ביצעתי שום שינוי חומרתי כבר די הרבה זמן ואני לא מבין מאיפה יצאה ההודעה הזאת ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור! כאשר אני מחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל HDML, הסאונד ממשיך לבקוע מהמחשב ולא מרמקולי הטלווזיה. כאשר אני הופך את התקן הקול שלי ללא זמין (דרך מנהל התקנים), ואז עושה ריסט, זה מסתדר ואני שומע מהטלווזיה. כמובן שאם אני רוצה להחזיר את הסאונד למחשב, אני צריך שוב להפוך אותו לזמין ושוב לעשות ריסט. אני מאמין שלא זאת אמורה להיות הדרך להעביר את הסאונד מהמחשב לטלווזיה ובחזרה.. כיצד אפשר אם כך לשלוט במכשיר שמוציא את הסאונד? מערכת הפעלה: XP. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, יש לי רשיון OEM חוקי של Windows, ואני רוצה לפרמט את המחשב. מישהו יודע האם אוטומטית הWindows יצליח באקטיבציה או שצריך לעשות משהו מיוחד בשביל זה? בנוסף יש לי כיום 2 כוננים, אני מפרמט את כונן C ויש לי תוכנות ומשחקים על כונן D, יש דרך נוחה להתקין את כל התוכנות שכבר נמצאות על כונן D בלי לעשות התקנה מלאה מחדש שלהן?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפרמט את המחשב שלי בwindows 7ובקטע שאני אמור לבחור מחיצה ולהתקין עליה WINDOWS אין לי מחיצות ואני לא יכול ליצור אחת הבנתי שצריך לשנות הגדרות בBIOS אבל גם אחרי ששיניתי זה לא עובד אני גם ראיתי באינטרנט שאפשר לטעון מנהל התקן מדיסק או DOK אבל אני לא מצליח למצוא הורדה של המנהל התקן הזה אם זה עוזר יש לי לוח אם של חברת gigabyte והדיסק קשיח הוא חיבור SATA זה תמונה של המסך בביוס שלפי הבנתי אני הייתי צריך לשנות בו כמה דברים מצטער על הגודל אין לי מושג איך להקטין זה הקישור לתמונה:http://upng.info/files/263311032011926.jpg תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עקב שגיאה בWindows Update - מחקתי מתוך התיקייה הראשית Windows,את כל הנמצא בתוך תת 2 התיקיות,של התיקייה SoftwareDistribution =>Download + StoreData,אשר מכילות בתוכן את קבציי העידכון הזמניים של Windows Update. - האם,כתוצאה מכך;יכול להיגרם נזק כלשהו לפעולתה התקינה של מערכת ההפעלה (Windows 7 Ultimate - 32 Bit),מהם קבצי העידכון הזמניים הללו,ולמה הם נקראים כך? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב די חדש המחשב עולה כרגיל ורואים את המסך הראשוני של הXP ונורית המסך דלוקה (ירוק) אחרי מס' שניות המסך מראה הודעה שאין סיגנל והופך שחור ונורית המסך אדומה מה לעשות? נראה כמו בעיה ברזולוצייה לא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי אצלי 3 שנים, ניתן לראות את המפרט בצד מחשב די חזק קיצר אחרי 3 שנים ובצדק, כנראה שהגיע הזמן לפרמט אותו מרוב שהוא היה איטי ועמוס אז פירמטתי אותו, לא השארתי כלום כלום.. סיימתי פרמוט התקנתי windows 7 ENTERPRISE מעודכן לחודש הזה. לפני כן היה windows 7 ULTIMATE שניהם עובדים על מערכת הפעלת המשוייכת ל 32BIT (X86) המחשב פשוט איתי, ואין בו כלום, פשוט כלום רק להכנס לאינטרנט לוקח לו 10 דקות אין לי מושג מה הבעיה מה יכול להיות מקור הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אני לא מצליח להתחבר למחשב ב workgroup שלי..ככה מופיע לי: Uploaded with ImageShack.us אגב חשבון ה guest במחשב השני לא מופעל..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב ויש מסך ותמונה של WIN7 ממש לפני שהכל עולה ואז מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואפשר להזיז אותו בSAFE MODE הכל עולה... עזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אם זה יעזור למישהו כך הצלחתי להתקין גירסת שידרוג על מחשב נקי ממערכת הפעלה מעלים את המחשב מדיסק ההתקנה (ולא מהדיסק קשיח הריק כרגע) כעת יש שני אפשרויות להתקנה 1.upgrade 2.custome (new copy בוחרים באפשרות השנייה למרות שהמספר הסיריאלי על הדיסק לא מיועד לסוג התקנה זה במהלך ההתקנה הוא יבקש מספר סיראלי יש להקיש על NEXT ולא לרשום שום מספר לאחר סיום ההתקנה מעלים את המחשב ,מכניסים שוב את דיסק ההתקנה ומפעילים את קובץ הsetup כעת הוא שוב יש לנו את שני האפשרויות להתקנה 1.upgrade 2. CUSTOME (new copy הפעם נבחר ב-upgrade וכשנתבקש להכניס סיריאל נכניס את המספר שקיבלנו עם הדיסק THE END בסופו של דבר יוצא שהתקנו פעמיים את מערכת ההפעלה פעם אחת התקנה מלאה ובפעם הש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו ער לתופעה הזאת? מדובר על הנייד שלי וינדוס היה עולה זריז וחלק אבל עכשיו צריך לחכות עריכה" מסתבר שאני לא היחיד הרבה מתלוננים בדיוק אותו דבר אחרי שהתקינו SP1 המחשב איטי בצורה ברורה http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-service-pack-1-made-my-computer-slow/0d8d1373-4267-44ef-970d-39b0349748a9 לעזאזל זה באמת צריך לקרות לי על הנייד בגלל שהתקנתי SP1 ???? לעזאזל עם מיקרוסופט האלו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב נכבה עקב הפסקת חשמל או משהו, משום מה הרבה אייקונים נעלמים מה-Tray, ואלו שכן מופיעים, אני לא יכול ללחוץ עליהם לא עם הכפתור הימני של העכבר ולא מגיבים ל-Double Click. באג מרגיז מאוד, כי אני משתמש בזה הרבה, מישהו מכיר תיקון לבאג הזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם ישנו קשר בין מערכת הפעלה לדפדפן האינטרנט? האם שאני מחפש תשובה דיי מפורטת והייתי רוצה לקבל אותה מאנשים שמתמחים בתחום כדי להיות סגור על הנושא. תודה לכל העונים.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אתמול בערב והיום בבוקר קיבלתי 2 מסכים כחולים עם אותה השגיאה, כמתוארת בכותרת. השתמשתי ב- bluescreenview כדי לראות מה השתבש וב-2 קבצי המינידאמפ השגיאה נגרמה בקבצים הבאים: 1. classpnp.sys ntfs.sys ntoskrnl.exe 2. היום בבוקר: fvevol.sys ntoskrnl.exe volmgr.sys אני מוכרח לציין שמדובר בהתקנה דיי טרייה של ווינדוס 7 וקצת קשה לי להבין מה כבר גורם לבעיות. שינויים קיצוניים שביצעתי ביומיים האחרונים: אתמול העתקתי קרוב ל-300ג'יגה מההרדיסק לכונן גיבוי חדש. אתמול בדיוק כשבאתי לפרמט כונן כלשהוא של 20ג'יגה, באמצע הפעולה קיבלתי את המסך הראשון (מס' 1). את המסך השני ראיתי בבוקר כשקמתי. במהלך הלילה הדבר היחידי שנעשה זה הורדת קובץ כלשהוא. אשמח לעזרתכם בנושא, ערן [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בתוך תקיית היוזר שלי היו כמה תיקיות ברירת מחדל של הווינדוס כמו my music, my pictures וכו' באותה תקייה הייתה גם התקייה desktop ומחקתי אותה. עכשיו אני לא יכול לעשות כלום ברקע! האקספלורר חושב ונתקע ומעלה את ההודעה server execution failed אני גם לא יכול להכנס ללוח הבקרה כי זה כאילו אמור לפוח חלון אקספלורר שדפקתי אותו. אני יכול לפתוח תוכנות (ולגלוש) וכל מה שקשור לtask bar מה אני צריך לעשות כדי לתקן? על זה נאמר... אופס![br]פורסם בתאריך: 10.03.2011 בשעה 00:25:51 סודרחיפשתי באינטרנט ומצאתי את הפתרון הבא למי שיצטרך להכנס לרג'יטרי ול- *ציטוט של אחד אנשים מפורום בחו"ל* Hello people, I just today had this same problem in my Windows 7 profile. The solution is to go to regedit, and cha…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<script src='http://img585.imageshack.us/shareable/?i=gvfvgfv.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחים הרצתי בדיקת דיסק דרך תוכנת TUNE UP UTILITIES בסוף הבדיקה צריך לאתחל את המחשב כשהמחשב עלה , מיד הופיע מסך תכלת של ווינדווס XP המודיע על מערכת התיקיות בכונן D כותב שיש הנחייה לבדוק את הדיסק ומריץ בדיקות- 5 בדיקות 3 הראשונות נגמרות מהר FILES INDEXES SECUTITY DESCRIPTORS הרביעית- FILE DATA נמשכת כבר 7 שעות ונעצרה יותר משעה על 50% מה קורה כאן? ערן
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WIN מ-DISK ON KEY היות וה-CDROM שלי דפוק. משהו מיוחד שצריכים לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני מוחק/מאפס סיסמא בווינדוס 7. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני כמה ימים השתדרגתי ל7 , המערכת עובדת מצויין ואני אף מריץ משחקים כמעט כמו בXP ! אך דבר אחד מציק לי - כשאני מחזיק כפתור במקלדת או כאשר אני מקליד מהר מופיעות ''תקיעות'' בצליל =\ גם במשחקים , וגם כשאני גולש באנטרנט ויש לי מוזיקה ברקע . ניסיתי להתקין את הדריוורים של הלוח אם , ואחרי שזה לא עבד ביצעתי פרמוט נוסף - שום דבר . יש רעיונות ? נתוני המערכת שלי : WIN 7 32 DDR2 800 KINGSTON 2 GB AMD X2 5000+ GA-MA74GM-S2H 8800 GT
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS 7 ויש לי תיקיות שיש לי בהן הרבה קבצי מדיה וכשאני נכנס אליהן הסייר קורס. נכנסתי להגדרות תצוגה והגדרתי את זה כך שלא יוצגו thumbnails והבעיה נפתרה, אבל אני רוצה שהם יוצגו.. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם מערכת ההפעלה הזו מ"ס שנים טובות והגדרתי להתקנת עידכונים אוט' במערכת הכל טוב ויפה לפני חודש בערך ניסיתי לעדכן עידכוני אבטחה במחשב ולמרות כל הנסיונות בסוף קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה .האמת לא יודע מה לעשות אולי להתקין פא'ץ לפריצה מחודשת של המערכת הפעלה אקס פי 3 . בנוסף לכך האנטי ווירוס נוד 32 מתריע בכל פעם שצריך להתקין עידכונים לאבטחה ואני לא מצליח במשימה אשמח לקבל עזרתכם תודה והמשך יום נעים לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן הצלחתי להתקין על השרת שלך VPN (יש חח) ועכשיו יש לי בעיה עם חלונות ויסטה הגרוע הזה! אציין כמובן שאין שום בעיה עם חלונות XP ו 7 הבעיה היא שאחרי ההתקנה של התוכנה זה לא מתחבר לשרת הנה ה VPN שלי: https://81.218.235.211:943/ שם משתמש TEST סיסמה: (צונזר) מחפש פתרון ל VISTA!! תודה לעוזרים ============================================== נפטר. ז"ל. ניתן לפתור את הבעיה כך: כניסה לאתר והורדה ידנית של גירסת הלקוח של OpenVPN (הכי חדשה שיש כמובן) כניסה לחשבון ויצירת קובץ הגדרות של הלקוח. (confing) שמירת הקובץ בתיקיית confing במקום בו הותקנה התוכנה וכניסה דרך OpenVPN GUI בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי ניסיתי להדליק את המחשב ובאמצע שהוא טוען את המערכת (XP) הוא עושה ריסטרט והתהליך חוזר על עצמו. - נכנסתי למצב בטוח בהצלחה עשיתי שחזור מערכת והמחשב עדיין המשיך לבצע הפעלה מחדש לאחר תהליך השחזור וחוזר חלילה... למישהו יש פתרון לבעיה? (כמובן חוץ מלפרמט \ריפר ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-