Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת לפני שאני מתקין את ה SP2 שהורדתי מ microsoft.com צריך לזה סי די קי או קראק של משהו או משהו או אפילו יש עם זה בעיות לפני שאני מתקין ונדפק תודה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור להארד דיסק שלי מחיצות. האם אני יכול לעשות את זה בויסטה בדומה ל-XP ?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
ההודעה הזאת מופיעה לי כל כמה שניות והמחשב נהיה איטי רצחח : עשיתי ריסטים והכל, ולפעמים העכבר והמקלדת לא פעילים... בבקשהה מישו יכול לעזור?????????
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה מחדש XP. ומשום מה האקספלורר מסרב לעבוד עם ג'אווה סקריפט... כדוגמה יש את ערכת הצבעים של HWZONE, אני בוחר משהו ולוחץ על שנה, אך זה לא מגיב כלומר כפתור שנה לא עושה כלום, לא מגיב בכלל, לא טוען מחדש דף , כלום ... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, היו לי כמה בעיות במחשב לאחרונה, וכשבאתי לעשות שיחזור מערכת, גיליתי שיש לי רק "נקודת ביקורת של המערכת" אחת. איך אני מגדיר לדוגמא שכל יום המחשב ייצור לי 2 נקודות שיחזור אוטומטיות? או בכלל, איך אני שולט על הנקודות האוטומטיות? ועוד משהו בדר"כ כשמתקינים משהו על המחשב זה אוטומטי יוצר נקודת שיחזור וגם זה - לא נוצר אצלי אוטומטי... תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, נכנסתי בשביל לקבל ייעוץ לבעיה חוזרת שיש לי. אני מקווה שזה המקום הנכון לרשום בכל מקרה זה ככה: המקרה התחיל לפני כמה ימים, המחשב עבד מעולה ואף פעם לא הייתה לי איתו בעיה כשפתאום הוא התחיל להתנהג מוזר, ממש איטי, לפעמים לא מגיב לכמה שניות וכל זה- חשבתי שהוא צריך ריסט פשוט וזהו. הבעיה היא אחרי הריסט הווינדוס לא עולה ואני מקבל שגיאה על קובץ מערכת חסר או פגום(ntoskrnl.exe( עכשיו רציתי להשתמש בקונסולת תיקון דרך הדיסק של הווינדוס הבעיה היא שהמקלדת משום מה לא הגיבה לי בכלל אז לא יכולתי להכנס ל- BIOS כדי שיעשה בוט מהדיסק, בכל מקרה מה שעשיתי היה לקחת את ה- HDD שלי ולחבר למחשב של ההורים שלי בתור כונן משני, העתקתי את הקובץ הנ"ל מהווינדוס שלהם לשלי והעניין נ…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי הום אדישן בעברית (אל תשאלו למה), ואני חייב להוריד את הקובץ התקנה של SP1, אני לא מוצא את הדיסק, ולא רוצה להתקין SP2 (שוב, אל תשאלו למה, זה לא רלוונטי). תודה (:
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני משתמש יחיד שרשום על ה-XP, משום מה, כשעולה ה-XP , הוא פתאום מבקש שם משתמש (מופיע השם שלי אוטומטית), וסיסמה (ריקה=אין). רק אחרי שאני לוחץ ENTER עולה ה-XP. ??? יש לציין שמסך ה-LOGON שאני נתקל בו הוא שונה מהמסך הרגיל שבו רואים אייקון של המשתמש (המצב הסטנדרטי). אצלי זה מופיע בסגנון WIN2000 (למרות שאף פעם לא היה לי - אבל כך זה נראה). איך אני מבטל את הצורך באישרור שם משתמש, כדי שיגיע אוטומוטית ל-DESKTOP (כמו שהיה עד לא מזמן)? מקווה שהסברתי את עצמי טוב. : תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת איך אני מעלה את ה virtual memeory? עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי WINDOWS 7 בדיסק 1 ו SERVER 2008 R2 בדיסק שני. אני רוצה להשתמש ב BOOT MANAGER של ה WINDOWS 7 בכדי לבצע את הפעולה הזאת. איזה פקודה אני צריך לרשום בשביל שה WIN7 יהיה כניסת ברירת המחדל וה SERVER 2008 R2 יהיה השני?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
הי האם יש אפשרות להתקין קובץ MUI בווינדוס 7 home premium? מדובר בלפטופ ואשמח אם ניתן יהיה להתקין ממשק עברי, כרגע הווינדוס באנגלית ידוע לי כי ישנה תוכנה חיצונית להתקנה בווינדוס ויסטה, האם ישנה אופציה לעשות משהו בנידון בווינדוס 7? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מנסה את הפקודה הזאת בחלון הפעלה וזה אינו פועל אני אמור לרשום את זה Control Powercfg.cpl? ואז עולה לי חלון אבל זה אינו מגיב!!! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה קלה עם המחשב... הוא עשה קצת בעיות אז בדקתי את הminidump ושם הוא הראה שיש בעיה עם הקובץ ntfokrnl.exe אז החלפתי אותו עם הwindows repair כשהפעלתי מחדש את המחשב, הוא לא עלה ורשם שהקובץ system32/drivers/ntfs.sys לא קיים או מושחט ויש לתקנו באמצאות windows repair מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שעשיתי? או לתקן את הבעיה הזו?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
???
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איך אני עובר בחלונות XP בין תפריט ההתחל הקלאסי שמראה לי כשאני לוחץ על התחל את כל התוכניות לבין התפריט שבו על מנת לראות את התוכניות אני צריך ללחוץ על התחל ואח"כ על ALL PROGRAMS ? תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי Athlon 64 ועד היום לא ממש ניצלתי אותו כי בזמנו WinXP 64 היה מלא בעיות תאימות וכו'. 1. האם כבר כדאי להתקין את גירסת ה-64bit כיום, אחרי שכבר יצאה SP2 2. האם יש אפשרות לשדרג את XP32 ל-64 (בלי לפרמט ולהתקין הכל מההתחלה)?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי תמחשב והתקנתי וינדוס עכשיו קורה לי שאני מוריד קבצים מהאינטרנט בעזרת התוכנה שבאה עם הוינדוס ובאמצע ההורדה זה רושם שהיא הסתימה אבל כשאני הולך לפתוח את הקובץ הוא לא נפתח עד הסוף (זה קטע ואפשר לשמוע רק עד הקטע שזה הוריד) מה הבעיה המעצבנת הזו?????
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום מצורף תמונות שגיאה עידכון.... נסיתי חיפוש בגוגל בכל העולם אף אחד מיהם מצאתי אתר מדריך תיקון וגם זה לא עזר. הוראות מדריך... לא עזר הוראות מדריך ליפתור תיקון עידכון. מישהו יודע ליפתור את העידכון הזה ? אני משתמש בחלונות 10 פרו, שפה עברית. עשיתי עידכונים אבטחה מלאים ורק עידכון זה אחרון מקבל שגיאה. בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם יש יתרונות כלשהם ל-WIN11 על פני WIN10 מבחינת גיימיניג? האם כדאי לשדרג את מערכת ההפעלה?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני קבצים...שניסיתי למחוק אותם והם לא נמחקים...שניהם (ככה מראה הווינדוס ) תופסים כלום...ממש אפס. לא יודע איך זה,אבל לא נראה לי הגיוני,איך אני מוחק אותם זאת השאלה?????
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ראיתי ב EVENT VIEWER הרבה ניסיונות כניסה לחשבון ADMINISTRATOR (ניסיונות שנכשלו כי הוא מוגן באמצאות סיסמא), ואני יודע בוודאות שאף אחד לא ניסה להיכנס. יכול להיות שזה איזה וירוס או איזה סקריפט שמנסה להפעיל משהו בחשבון ה ADMIN שלי. אם כן אני יכול לדעת מה מנסה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי תשובה בפורום אך לא מצאתי: מבקש המלצות בבחירת מע' הפעלה, בצירוף נימוקים אם אפשר. מחשב: P4 2.4GHZ, זיכרון 800Mhz RDRAM. שימושים עיקריים: עריכת וידאו, צריבת DVD, אינטרנט מהיר, משחקים. ישולב ברשת קיימת המבוססת על מודם אלקטל וראוטר. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי טילפן אליי וביקש עזרה בבעיה מוזרה. וזאת הבעיה. הוא אומר לי שכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, קובץ שנקרא rtdrvmon שמשקלו 40K נכנס לתיקייה הזמנית (Temp ) וגורם להאטה מסויימת של המחשב. אחרי שהוא מוחק אותו הקובץ חוזר אחרי מספר שעות. סגרתי איתו ביחד כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב אבל זה לא כל כך עזר. מידע נוסף על הקובץ הראה שהוא שייך כנראה ל RealTek שעד כה שידוע לי היא מייצרת כרטיסי רשת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-