עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by davis5,

ניסיתי להתקין daemon tools גירסה 4.03 על win 7 X64 והוינדוס לאחר הפעלה מחדש לא הצליח לעלות-הפעיל איזה חלון של RESTORE אבל זה לא עזר התקנתי שוב מחדש והיתי רוצה לדעת אם יש רשימה ל תוכנות שידוע שעובדות וכאלה שלא ואיזה תוכנה יש לטעינת קבצי ISO בWIN7?

2. Started by wewe1,

לאחרונה עולה לי הודעת מערכת והמחשב עושה ריסטרט,מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  3. Started by shark1011,

שלום, לפני כשנה רכשתי עותק חוקי של ווינדוס 7, 32 ביט. הכל עובד טוב ויפה אבל החלטתי שאני רוצה לעבור למערכת 64 (בנוסף להוספת 4GB זיכרון, לא רלוונטי). מפאת חוסר בתקציב, ומהרצון לא להרגיש פראייר ולשלם על 2 גרסאות של אותו הדבר, הורדתי גירסת 64 ביט למחשב, אך עכשיו אני לא מצליח להתקין. דרך הווינדוס ההתקנה לא עובדת מכיוון שצריך לעבוד במערכת 64 ולכן צרבתי את קבצי ההתקנה ועשיתי BOOT דרך הCD אבל זה עדיין פשוט נכנס לווינדוס המקורי (32). יש דרך להתקין את המערכת מבלי למחוק את המקורית או שאני חייב למחוק הכל בכדי להמשיך? תודה למתייחסים!

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  4. כל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב מופיע לי ה 'Safely remove hardware' ועל האייפוד מצויין בגדול "Do Not Disconnect" ועד שאני לא מגדיר לו שזה בעצם האייפוד (ע"י לחיצה על properties ב Safely remove hardware) האייפוד לא מאפשר לי לנתק אותו. ה iTunes מזהה אותו בלי בעיות, גם בלי שאני מגדיר אותו ב Safely remove hardware, אז יש איזשהי דרך להגדיר אותו פעם אחת ולתמיד שזה האייפוד ? מקווה שהבנתם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by bob24,

אני מתכוון לקנות windows vista אבל אני לא מבין כלום במחשבים יש לי גרסה לא חוקית של xp... ההתקנה תעבוד בסדר? ואני א מבין איך זה הולך vista תהיה במקום xp או עם? האם ההתקנה פשוטה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by yanivnn,

שלום לפני שלשום באתי להפעיל את המחשב וכאשר הוא עלה השולחן עבודה נמחק ולא הראה כלום חוץ ממסך שחור...{יכול מאד להיות עקב שינוי שעשתה לי תוכנת התחזוקה} בכל אופן ניסיתי להכנס במצב בטוח ובכל המצבים ולא יכולתי בשום אופן ושוב הווינדוס עולה אבל רק מסך שחור {עם עכבר}... ניסיתי לעשות תיקון אך גם זה לא הצליח בשום אופן ניסיתי לחזור קצת בזמן זה לא נתן לי עד שבסוף החזרתי לגיבוי הכי ראשון שהיה לי... הווינדוס עלה אבל כל התוכונות נמחקו ושולחן עבודה חדש... השפה חזרה לאנגלית... עשיתי עידכונים לווינדוס אנטי וירוס ועוד כמה דברים...הורדתי שוב שפה בעיברית...אחרי שהווינדוס התקין הכל ועשה ריסט השפה לא השתנתה...ואין דרך לשנות אותה {גם מהלוח בקרה...הוא מציין שאני לא יכול לעשות זאת בתור אורח למרות …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מישהו ער לתופעה הזאת? מדובר על הנייד שלי וינדוס היה עולה זריז וחלק אבל עכשיו צריך לחכות עריכה" מסתבר שאני לא היחיד הרבה מתלוננים בדיוק אותו דבר אחרי שהתקינו SP1 המחשב איטי בצורה ברורה http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-service-pack-1-made-my-computer-slow/0d8d1373-4267-44ef-970d-39b0349748a9 לעזאזל זה באמת צריך לקרות לי על הנייד בגלל שהתקנתי SP1 ???? לעזאזל עם מיקרוסופט האלו

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by alonpartuk,

שלום לכולם. רכשתי שתי מחשבים חדשים וזה המפרט שלהם מעבד 3GH שך אינטל לוח אם של gigabyte ga-8vm800pmd-775-rh 512 זיכרון של kingston אני מנסה להתקין עליהם וינדואז 98 חוקי ככה שהסיכוי שהדיסק דפוק לא קיים ההתקנה רצה עד לקטע שהוא מגיע ל " windows 98 מתקין כעת את החומרה והתקני הכנס-הפעל הנמצאים ברשותך " HD 80 sata ואז הוא נתקע! בשני המחשבים אותו הדבר! וניסיתי מכמה דיסקים של וינדואז ובכולם הוא נתקע באותו הקטע... למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות?? לפני זה היה מותקן על המחשב XP ולא פירמתי יכול להיות יש לזה קשר? תורה מראש לכל העוזרים...

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by waizman,

כשאני פותח את הדפדפן הוא פותח לי את האתר של Microsoft Update אפילו שמוגדר לו לפתוח את about:blank, אין לי מושג למה... הוא עובר לכתובת הבאה: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?Prd=ie&Pver=5.0&Ar=ie5update&O1=b1 ואז מועבר ל: http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx ואז ל: http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=en-us איך אני מעיף את זה? תודה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by orlupo,

באחד מהיוזרים שלי במחשב פשוט כל חלון שפתוח לא מופיע בסרגל למטה (היכן שהתחל) אך כאשר מקישים Alt+TAB ניתן לעבור בין החלונות. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by liordavid,

recently I can't see the language bar nor use hebrew keboard I tried two reinstall hebrew language - worked for a week then the problem reappeard. the language bar doesn't even shows up at the toolbars. I tried to remove/add hebrew/english and it didn't work... The only possibility to toggle between hebrew and english is to replace all the preferences to hebrew or english. can someone help...

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  12. לפני כשנה קניתי מחשב דל D830 הוא הגיע עם ויסטה ביזנס 32 ביט באנגלית והתקנתי אנטי וירוס נורטון 2007 עם רשיון שהגיע עם המחשב .לאחר מס' שבועות המחשב לא התחבר לשום דבר, לא לרשת ולא לבלוטות' וכמו כן הוא פסק להציג את החלון הצדדי, המחשב זיהה רשתות אלחוטיות אך לא התחבר לאינטרנט, גם לא דרך מודם קווי. לפני חודש התקנתי ויסטה אולטמייט בעברית SP1 , בהתחלה הוא עבד מצוין והתחבר לרשת ללא בעיות והקפדתי לעדכן אותו בתוכניות אנטי וירוס. אך שוב לאחר מס' התחברויות הוא הפסיק להתחבר לכל סוג רשת אע"פ שהוא מזהה אותם. וגם הג'אדגטים בסרגל הצדדי לא עובדים. הפעלתי תוכניות אנטי וירוס עדכניות אך הם לא זיהו כלום.. ניסתי להתקין חלונות מחדש אך המחשב מודיע לי קוד שגיאה 45 ולא מתקין , לא ביזנס ולא אולטמייט. …

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. אני רוצה ש XP יכנס ישר ולא יציג לי את המסך הזה. ניסיתי ללכת ל- User Accounts ואז ל- change the way users log on or off מה אני מפספס? האם יש דרך קלה יותר? מה עלי לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

14. Started by Xmen,

לאחר כיבוי המחשב ה- WIN נתקע מה הסיבה? וכיצד ניתן לפותרה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by omri_ro,

איפה הדרעקXP שומרת את כל התמונות הקטנות האלה שיש ליד שם הUSER ב WELCOME SCREEN

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום. אחרי העדכון ל-8.1 כל חיבורי ה-USB 3.0 שלי לא מתפקדים. מוזר, זה לא היה מיידי לאחר העדכון, אבל מנהל ההתקנים שם סימן קריאה ליד בקר ה-USB 3... אני קצת לא יכול לעבוד בלי החיבורים האלה, שמונה בסה"כ (6 מאחור 2 מקדימה) כי אין לי חיבורי 2.0 פנויים, 4 סה"כ (2+2) באתר MSI אין דרייבר אפילו לווינדוס 8 ובטח שלא ל-8.1. ניסיתי להתקין את הדרייבר של 7 ללא תוצאות. אשמח לתשובה מהירה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by rotman,

שלום , אני באמצע התקנה של ווינדוס 7 על מחשב חדש שנקנה אתמול. למחשב יש כונן של 1 טרה. האם מומלץ לחלק את הכונן? ואם כן אז איזו חלוקה מומלצת? (אני אישית שונא לחלק כוננים ל2 מחיצות) תודה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by spot,

בעת נסיון התקנת משחק מחשב מקורי מופיעה ההודעה הבאה: warning:default charset cp1255 not supported, using iso-8859-1 instead ואז זה יוצא מהמסך של ההתקנה. יש לי ווינ אקס פי. למישהו הפתרונות?

19. Started by גמני,

חיפשתי אינפורמציה בנושא ומצאתי הסבר קצר אין לי יותר מידי ניסיון עם מערכות מחשבים חדשות. בעבר היו לי בעיות עם מערכת ההפעלה (קרסה בגלל וירוס או כונן קשיח שגמר את החיים). השאלה בכותרת, מה אתם הייתם עושים אם הייתם צריכים לקנות היום?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by dror_gh,

שלום יש לי כרטיס HD 2900 PRO עם VIVO בתוכנות כמו WINDVR , NERO CAPTURE ועוד אני יכול לראות טלוויזיה על המחשב ואף להקליט. איך בדיוק אני רואה טלוויזיה במחשב דרך ה MEDIA CENTER? חיפשתי המון ולא מצאתי. אשמח לעזרה , תודה !

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  21. טוב אני לא זוכר מתי זה התחיל ואני לא יודע איך זה קרה אבל כל התקנה שאני מתקין זה עושה לי Eror שאומר שהוא לא יכול ליצור קיצורי דרך ... עכשיו , בכל ההתקנות אני לוחץ OK בEror וזה ממשיך בהתקנה . זאת אומרת שזה לא הפריע לי ממש , אבל עכשיו הורדתי משחק : World In Conflict שכמובן גם בהתקנה הזאת יש את ה Eror שהוא לא מצליח ליצור קיצור דרך רק שהפעם אני לוחץ OK וזה יוצא מההתקנה ככה שאני לא יכול להמשיך בהתקנה ולשחק במשחק . תמונה מההתקנה של World In Conflict : ( אני לוחץ OK וזה יוצא מההתקנה ) הינה תמונה מההתקנה של התוכנה TuneUp Utilities 2007 שכמובן גם היה לי את ה Eror אבל כמו רוב ההתקנות חוץ מהמשחק WIC אני לוחץ OK וזה ממשיך כרגיל בהתקנה והתוכנה עובדת כרגיל חשוב לציין ש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Dan1989,

שלום, לפני כמה שבועות המחשב שלי נדבק מהוירוס שעובר דרך האיסיקיו. תאמינו או לא, אבל הייתי 'חכם' מספיק בשביל לפתוח אותו פעמיים. בפעם הראשונה הצלחתי להסיר אותו בהצלחה בעזרת הוראות שמצאתי באינטרנט, ובפעם השניה הצלחתי למחוק אותו חלקית לדעתי, כי ההודעות מנורטון שיש וירוס נפסקו, אבל הבעיה הבאה, של העדכונים של ווינדוס עדיין ממשיכה. מיד אחרי, או תוך כדי שהיה לי את הוירוס בפעם השניה, הופיע לי אייקון בשורת משימות שהעדכונים שלי של ווינדוס לא מופעלים. ניסיתי להפעיל מחדש דרך לוח הבקרה וזה לא נעלם. ניסתי להכנס דרך האתר של העדכונים של ווינדוס ושם זה עושה לי שגיאה (מס' 0x80070424) אחרי שאני אומר לו לסרוק את העדכונים הנחוצים/זמינים. יש באתר גם אייקון כזה שאפשר דרכו להפעיל את העדכונים שיהי…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by lipact,

יש לי בעיה במחשב שהוא קופא פתאום אחרי 2-3 דקות שהמחשב עלה המקלדת לא עובדת העכבר לא עובד ( המקלדת נורות שלה נדלקת ונכבות כאילו זה מחובר והם לא עובדים פשוט ) . מה אני אמור לעשות? בכללי החלפתי אתמול שיחקתי עם החיבורים של הHARDISK אבל אני בטוח שחיברתי נכון יש קשר לזה אולי?

24. Started by Sepsis,

אהלן, אני מחפש אתר שניתן להוריד בו Screen Savers מגניבים (חינמי). מישהו מכיר משהו טוב? (חיפשתי בגוגל ובסטיקי ולא מצאתי משהו מעניין). תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by BoyToy,

אוקיי אני חדש כאן.. ואני מעדכן אשכול מרכזי של ויסטא באתר בארץ.. אני אתחיל לעדכן גם כאן אם זה מעניין מישהו!.. תהנו סיקור- Microsoft Windows Vista Build 5270 לאחר 11 שעות של הורדה.. ולאחר שעה של התקנה.. זה התוצר הסופי! חלונות ויסטא גרסא אחרונה לשנת 2005. לבנתיים זה החלק הראשון לאחר יממה שלמה של התנסות בגרסא.. חלק 2 יבוא קצת יותר מאוחר! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.