עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. vista 32 ביט עברית הום פרימיום. לאחר התקנה של האנטי וירוס של מיקרוסופט ומחיקה של AVG ואדוור וסריקה של האנטי וירוס החדש ומציאה ומחיקה של שני וירוסים שהוא מצא, לאחר איתחול מחדש של הוינדוס אחרי מסך "ברוך הבא" רואים מסך כחלחל (העכבר פעיל) וזהו ככה זה נתקע ולא עובר לשולחן העבודה. רק אחרי שאני עושה קונטרול-שיפט-דילט ועושה סיים משימה ל-explorer ואז טוען שוב את ה-explorer זה נכנס לי לשולחן העבודה. מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  2. שלום רב לכולם ברשותי חלונות 7 64 ביט עברית , עם דפדפן האינטרנט 9 החדש , וגירסה המעודכנת של אדובי פלאש פלייר , כאשר אני נמצא באתרים שאני משתמש בהם במצלמת רשת שיש לי הודעת שגיאה קופצת כמעט בכל פעם , לעיתים זה אחרי 10 דקות לעיתים זה אחרי שעה , ולעיתים זה אחרי דקה אני לא יודע על איזה תקלה בדיוק קוראת כאן אבל הצלחתי לאסוף מידע על התקלה שם מודול שחלות בו תקלות: Flash10o.ocx, גירסה: 10.2.153.1, חותמת זמן: 0x4d79ae94 קוד חריגה: 0 xc0000005 היסט תקלה: 0 x00216634מזהה תהליך שחלות בו תקלות: 0 xfecשעת ההפעלה של היישום שחלות בו תקלות: 0 x01cbf6e1920555f7נתיב היישום שחלות בו תקלות: C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exeנתיב המודול שחלות בו תקל…

• 4 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. הHD הוא חדש מהחנות - עוד לא הוגדר או חובר = כלום והHD הישן יש עליו את מערכת ההפעלה הנוכחית האם ישנה דרך פשוטה לחבר את החדש = ומיד בתחילת האיתחול להתקין עליו מערכת חדשה מבלי שתיתנגש עם הישנה ? > אותה אני כבר לא צריך - אבל רוצה לישמור את כל המידע שהיה על הישן כגיבוי צריך המלצות ולהבין את שלבי התהליך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by udi,

שלום לכולם מאיזה שהיא סיבה WIN 7 החליטה שאין לי גישה או הרשאה לשום קובץ אפילו לא לשנות את השעה בשעון למרות שאני מוגדר כמנהל מופיעה לי הודעה הזאת קובץ מצורף האם יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה למצב תקין או שאצטרך להתקין אותה מחדש תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  5. שלום ! כאשר אני מפעיל את המחשב ה W7 צורך 1GB של זיכרון. אך כאשר אני מכניס את המחשב למצב "שינה" ומחזיר אותו חזרה לפעולה רגילה הוא צורך רק 550MB האים זה צריך להיות ככה ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מה ההבדל בין Windows XP ל-Windows XP SP3? למה קניתי D-LINK ואני לא יודע איזה גרסא של WINDOWS צרבתי על הדיסק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by alia,

שלום-מותקן לי כיום וינ'7ואני מנסה להתקיןXP על מחיצה אחרת ומקבל הודעה שלא ניתן להתקין כי מותקנת גירסה חדשה יותר. האם יש פתרון לבעיה?-תודה

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  8. בעיה הזויה קצת,כל פעם שאני מחליף משתמש המסך מתחיל להבהב בשחור. לא בדיוק הבהוב יותר נכון לומר מחשיך וחוזר כי זה לוקח איזה שניה בערך.. נגיד כשאני ממזער חלון\סוגר,פותח דברים כאלה אז זה גם מחשיך. בעיה מוכרת ? יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש דרך ליצור 2 נתיבים לאותה תיקייה ב-WinXP? (או: אותה תיקיה עם שני שמות) לדוגמה: כאשר אני אכנס ל-C:\Folder1 אני אראה את אותם קבצים שיש ב-C:\Folder2. כל פעולה שאני אבצע על הקבצים שבאחת מהתיקיות תתקיים גם בתיקיה השנייה כי כאמור אלו אותם קבצים. הבנתי שבלינוקס זה קיים בשם SYMLINK. טוב, מצאתי את הפיתרון, הייתי צריך לחפש מראש SYMLINK http://www.howtogeek.com/howto/16226/complete-guide-to-symbolic-links-symlinks-on-windows-or-linux/ אפשר לנעול/למחוק.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה בשני מחשבים שניהם חדשים ועל שניהם מותקנים +- אותם הדברים הבעיה היא שלפעמים כשמפעילים את המחשב הוא מגויע למסך של הברוך הבא ואז מסך שחור וזהו המחשב לא ממשיך בעליית הוינדוס או שיש את הלוגו של הוינדוס מצתייר לו ואז מסך שחור וגם הוא לא ממשיך לעלות מכבים ומפעילילם מחדש לפעמים כמה פעמים לפעמים פעם אחת וזה חוזר לעצמו בלי כל זכר למה שהיה מדובר בWIN 7 ULTIMATE. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by airforce,

שלום רב, אתמול כאשר הדלקתי את המחשב, הופיע לי מסך כחול ואחרי כמה הפעלות מחדש הודעת השגיאה שעקב מחסור בקובץ מערכת ההפעלה לא יכולה להעלות את הWindows. ביצעתי Windows repair מתוך Windows 7 אך גם זה לא עזר, נאלצתי לבצע פירמוט למחיצה עלייה מותקן המערכת ההפעלה. הבעיה שלא היצלחתי לגבות דבר מכיוון שלא יכולתי לגשת אל הקבצים עקב הבעיה. ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר את תיקיית My Pictures שנמצאת בתוך Personal folder על כונן C שפורמט. אגב ניסיתי כמה תוכנות לשחזור אך הם לא הועילו כלל במיוחד התוכנה המוכרת Recover my file pro שלאחר החיפוש מופיעה ההודעה: .Division by zero אשמח אם תעזרו לי כי מדובר בתיקייה חשובה מאוד! ברשותי מערכת הפעלה מסוג Windows 7 ultimate באנגלית ומחשב מסוג Intel® Core™…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מחפש פתרון תוכנה שידע לשחזר את המערכת (windows 7 ) למצב הקודם ומוחק את כל השינויים - כמו שיש בבתי ספר \ מכללות וכו' חרשתי את גוגל ומה שהצלחתי למצוא זה 2 יצרניות של כרטיסי מג'יק. אני מחפש משהו תוכנתי בלבד. מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה בלי כרטיס?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  13. המערכת שם קרסה לגמרי בASUS EEE (WINDOWS XP) של חתני וצריך לעשות שיחזור...השאלה איך עושים את זה בדיוק (אני לא כל כך חזק בנטבוקים) וגם מה שהכי חשוב זה שיש לו את כל המידע על המחיצה השניה (כונן D) עם עושים את השיחזור הזה..הכל בD גם נמחק? או רק מחיצת C? כי ניסיתי לעשות לD גיבוי דרך גוסט אבל אני לא מצליח כי הוא לא נותן לי לצרוב משום מה מהכונן USB שאני מפעיל תגוסט ושאני מחבר גם את הצורב USB וגם עוד כונן כדי לגבות עליו אז הוא לא מזהה לי את שניהם הביוס..רק אחד... עם מישהו יכול לעזור בתודה אלי.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by felad,

היי יש לי בעיה בחיפוש של WUNDOWS 7 בעברית פעם הייתי כותב טקסט בחלונית שמופיעה בעת לחיצה על START והוא היה מראה לי רשימה של קבצים שיש בהם את אותו טקסט. אבל עכשיו לא מופיעה רשימה של קבצים, יש את הסוג כלומר בתוצאות מופיע למשל: תמונות וקבצים אבל לא את שם הקובץ וכשאני לוחץ על קבצים יש שגיאה: אין אפשרות לפתוח קבצים אלה. ניסיתי לשחק קצת עם INDEXSING אבל זה לא עזר. רעיון ?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  15. יש לי WIN7 HOME PREIMUM שקיבלתי עם המחשב הנייד שלי. המחשב הנייד שלי הוא של חברת acer core i 5 460 m nvidia 420 GT 500 GB HDD מחשב טוב ... באמת... עכשיו... אני מנסה להתקין win xp יש לי דיסק שעובד לי כבר 5איזה 5 שנים הורדתי אחד חדש וגם הוא לא עובד ... בכל מקרה... שאני מתחיל אותו מהboot menu באמצע שהוא מריץ לי את כל ההכנות במשחק הכחול שלמטה באפור רשומים כל מיני דברים שהוא מריץ הוא עושה לי bluescreen ששם הוא רושם לי error שאני צריך להריץ בדיקה לhardisck או לבדוק מוירוסים או למחוק כל תוכנה חדשה שהתקנתי... משהו הזוי... וכשאני מנסה להתקין דרך ה- win7 הוא פשוט רושם לי error שהוא לא יכול להתקין את הוינאוס- הוא רושם this program is blocked due to compatibility issue…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eliko78,

יש לי ווינדווס 7 וההודעה המעצבנת הזו מופיעה לי כל הזמן באג בבווינדווס 7 או בעיית חומרה?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by osher1229,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ב Windows 7 ultimate 64 bit שלי, בו זמנית התקנתי tuneup utilities 2011 ו service pack 1 ודרך הטיון אפ הרצתי צ'ק דיסק הפעלתי את המחשב מחדש, ופתאום שום תוכנה לא עובדת, גוגל כרום, משחקים ביטורנט, מוזיקה וכו', פשוט לוחץ על האייקון מראה סימנים של פותח אבל פשוט לא פותח, הסרתי את הטיוןאפ, את הסרביס פק עשיתי system restore ועדיין שום דבר לא עוזר תוכנות לא עולות גם במצב בטוח, אני שונא לפרמט את המחשב, יש למיששו רעיון אחר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של acer aspire 5740 g יש לי עליו מותקן ויונודס 7 .. עד אתמול הכל עבד מצויין.. אך מאתמול הוא מראה לי מסך פתיחה של acer לאחר מכן הוא מגיע למסך שחור שבצידו השמאלי של המסך יש לי קו של דוס כזה מהבהב.. והוא לא נכנס לווינדוס.. נתקע על המצב הזה של הקו הזה עם המסך השחור, לא מראה שום סימן לווינדוס.. בדקתי בבוט וההארידסק מופיע בהתחלה. עשייתי load optimized setup .. כיביתי את המחשב הוצאתי סוללה הכל.. הוא פשוט מגיע למצב הזה ונתקע הווין לא עולה.. יכול להיות שההארדיסק שבק חיים? או שזה משהו אחר? יש לי על המחשב מחיצה שהתקינו אייסר של ווין חוקי.. משהו יודע איך אני יכול להכנס לזה דרך הביוס? תודה רבה לעוזרים .. המשך.. יש לי ווינודס 7 אחר של חבר.. הכנסנתי אותו למחש…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. אהלן, יש לי מחשב יחסית חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 7, ויש לו קטע מסורתי אפילו ,שאם אני לא נוגע בו לכמה זמן הוא נכנס למין טירוף עם עצמו וחושב עד שאני מזיז את העכבר, אז הוא מפסיק. אחוז השימוש במעבד כששום דבר לא מופעל נע מ0 ל10, והזיכרון ראם על 50% בערך. מה שבמיוחד מעצבן פה זה שהמחשב מאוד מרעיש כשהוא חושב ככה. מאוד. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. משום מה הווינדוס לפעמים מחליש לי את העוצמת קול של המשחקים במחשב כשאני בשיחה עם חברים בסקייפ (יכול להיות מצב קטן שזה הסקייפ אין לי מושג) זה קורה לי ולחברים שלי גם שאנחנו לא בשיחה וגם על תוכנות ובזמן שאנחנו צופים בתוכנית/סרט במחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום יש לי דיסק גיבוי חיצוני של WD המגיע עם תוכנת גיבוי ומגבה את כל הקבצים שלי בווינדווס 7 יש אפשרות לגבות את המערכת וליצור תמונת מערכת יש אפשרות ליצור את הגיבוי הנ"ל על הדיסק החיצוני שלי השאלה: האם תהייה הפרעה\התנגשות עם תוכנת הגיבוי המותקנת בדיסק הגיבוי? האם יש כאן כפילות? האם לבחור רק "תמונת מערכת" ולא לגבות את כל הקבצים (המגובים כל הזמן ע"י תוכנת הגיבוי של הדיסק החיצוני) ? בקיצור מה לעשות?? תודה ערן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שדרגתי את המחשב שמופיע במפרט שלי ל: i core 7 2600K ASUS P67 DELUXE ANTEC P193 8 GB RAM 1600 MHZ קירור NOCTUA H14 הWIN 7 ULTIMATE 64 BIT כרטיס מסך HD6950 לא עולה גם לאחר ניסיונות RECOVERY (הכונן הועבר מהמחשב הישן) האם יש דרך ליצור אימג של המערכת דרך הגיבוי של חלונות 7 למרות שמערכת ההפעלה לא עולה ? במידה ולא האם יש תוכנה אחרת שתאפשר את זה ? יש לי אימג של הכונן בחלונות 7 אבל מלפני חודשיים ואני מאבד די הרבה DATA במידה ואני מבצע את זה ככה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שעשיתי פירמוט למחשב,יש איזה פקודה שמיצא קובץ טקסט שמראה את התאריך, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני לא מפסיק לקבל מסכים כחולים מערכת הפעלה Windows Server 2003 Enterprise R2 הורדתי והתקנתי את כל העידכונים! הוא כותב לי TCPIP.SYS השגיאה: 0x0000008e (0xc0000005, 0xf65cbad4, 0xf51cb898, 0x00000000) מצרץ קבצי DMP הורדתי והתקנתי Windows Driver Kit Version 7.1.0 ואין לי מוסג מה לעשות תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by WarNet,

היי,האם אפשרי לעשות דבר כמו זה:-http://www.howtogeek.com/howto/ubuntu/sync-your-system-clock-with-internet-time-servers-in-ubuntu/ ב-Win7 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים