עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Kfir2,

יש לי מעבד AMD Athlon 64 3200+ ושמעתי שיש בעיות עם ה-SP3 ומחשבים עם מעבד AMD. האם כבר סידרו את הבעיה הזאת? והאם כדאי לי לשדרג ל-SP3, או שהוא עדיין מלא בבאגים?

2. Started by lalo,

השאלה בכותרת, יש וינדוס כזה ? או שיש רק את ה Windows xp sp2 64 bit אני רוצה את הSP3 יש כזה ?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by d1v,

Hey guys ,I'v installed XP on my old computer, can I cant find the Hebrew MUI for it. Help will be much appriciated,tnx !!

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by BneXt,

Hey, I've installed new windows called "Windows XP Performance Edition SP3 // April 2008 // V2". When i'm trying to add hebrew support(the usual way, going adding the language file from the disk, and then add keyboard set). I get error at keyboard set called "Setup was unable to install the chosen locale please contact you Adminstrator". Is there any possible solution? (Alternative to windows one, or something). Thanks.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  5. יכול להוריד מהאתר של מוקרוסופט: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_a2ca583dedcd86837796111a632efa29a23f4cc0.exe

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by MasterDK,

היי רציתי לשאול מה דעתכם על XP SP3? האם כדי להתקין אותו או לא? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by nim901,

מסבר שמיקרובלעכס מתכננת להפוך את xp ל 2000 עם 20 מיליון חבילות הרחבה !מקור http://www.thehotfix.net/comments.php?catid=1&shownews=271 אם יש משהו יוצא דופן, תביאו תמונות

8. Started by Moti123,

כל פעם שאני מפעיל את ניקוי הדיסק אחרי כמה שניות קופצת לי הודעה שגיאה - "cleanmgr.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות" ושאני לוחץ על מנת למצוא יותר פרטים זה מה שאני מקבל: איך אפשר לפתור את הבעיה הזו ?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by the_saint,

רציתי לדעת אם מישהו מצא או יודע על theme שגורם לוינדוס להראות כמו OS X

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Label,

שלום, יש לי שאלה שמטרידה אותי לאחרונה, בעיקר מאז שהתקנתי את ויסטה 64. קניתי מחשב לא מזמן מחשב חזק שאין לו בעיה להריץ ויסטה גם עם האירו גלאס והכל, העניין הוא שאני ממש לא מתחבר לויסטה!! חוץ מזה שהוא ממש אבל ממש יפה הוא פשוט לא טוב כרגע, בהתחלה אמרתי בעיות ילדות אבל עברה שנה מאז שהוא יצא ועכשיו עם הודעת מיקרוסופט על ווינדוס חדש אני מבין שהם מוותרים על ויסטה כי הוא מסריח. כמה שהווינדוס עצמו מהיר ככה איכות המשחקים ומהירותם יורדת, למשל שיחקתי CRYSIS על XP ו95% הוא פעל חלק על HIGH לעומת זאת בויסטה הFPS יורדת ב10-15 וככה זה בכל המשחקים: HG LONDON, GEARS OF WAR, ASSASSINS CREED בכל אלו הFPS יורד ב10-15 וזה משמעותי מאוד. והDIRECTZ 10.1 או הSHADOW 4.0 אינם באים לשימוש כמעט וכלל לכן …

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by Biatch,

אני מחכה יומיים לתשובה למעלה .. וזמני מוגבל .. חייל קרבי ברגילה מצטער שאני עובד על חוקי הפורום אבל אני חיב תשובה הפרטים של המחשב בצד << בעיקרון זה גם בשביל משחקים אז אני מתלבט כי עדיין לא התנסתי ב WINDOWS 7

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Turbine,

מישהו יודע אם יצאה גרסה סופית למוצר?? אם כן איך היא נקראית?? והאם גם לה יש SP1 או SP2 ..?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  13. יש לי דיסק של WINXP שצרבו לי אבל מישום מה הוא לא עולה לי בהפעלה של המחשב הוא לא BOOTABLE האם ישנה דרך לבפוך אותו לBOOTABLE או האם ישנה דרך להפעיל אותו דרך DOS . הוא לא עולה גם אחרי שהגדרתי בביוס את העדיפות על הדיסק. תודה XXDREAM

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. שלום ניראה לי זה שאלה חוקית בפורום אז יש לי מחשב נייד שקניתי דיי מזמן ויש לי סריאל מקורי והכל טוב אבל בזמן האחרון הוא עובד דיי לאט והרבה זבל מותקן ואני רוצה לעשות פורמט ולנקות הכל . אבל הבעיה שהדיסק המקורי שבא איתו נאבד ואין לי מושג איפה הוא. והסריאל כתוב מתחת למחשב... והשאלה אם אני נגיד מוריד גירסה מהאינטרנט ולא רוצה להשתמש בקראק שהם מביאים אלה בסריאל שלי האם זה יעבוד כמו שצריך ? וגם אקיבטיבציה??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by stio,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 256mb, וכונן קשיח של 40gb מתוכם רק 5 ג'יגה בשימוש. אני עובד כרגע על חלונות 98 ואופיס 2000. רציתי לדעת, האם המחשב יסחוב את חלונות XP ואופיס 2003? תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by srolik,

יש לי WINDOWS XP pro באנגלית ידוע לי שיש תוספת להפוך אותו לעיברית , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את התוספת הזאת אשמח אם ישתף אותי

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. Started by Tals-,

אני כבר עברתי, ההורים שלא שלא רגילים למשהו אחר חוץ מהבאר הכחול ירוק של XP מה עושים עוברים? קראתי את זהhttp://pcgalaxy.co.il/microsoft-stopped-providing-service-to-xp-user/ להשתמש במידע פה? זה יספיק כדי שהם ימשיכו לפחות עד שיהיה לי זמן להסביר להם על חלונות 7 ?

18. Started by godisme171,

מותקנות במחשב שלי שתי מערכות הפעלה 98 וXP עכשיו אני רוצה רק את הXP אז איך אני עושה לו דיסקט איתחול כמו ב98

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. יש לחבר שלי 2 כוננים. אחד של 500 ואחד של 750 GB הוא רוצה להתקין את שני המערכות הפעלה 7 ו XP על ה500 התקנתי את ה7 ועכשיו אני מנסה להתקין את הXP על אותו כונן וזה רושם לי שצריך תיקייה אחרת כי יש כבר תיקיית WINDOWS בסוף עשיתי WINDOWS/xp וזה התחיל להעתיק קבצים אחרי ההעתקה זה כרגיל עשה REBOOT ואז כשניסה להעלות הוא רשם no operating system או משהו כזה מה הפתרון ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  20. ברשותי מעבד e8400 core 2 duo וווינדוס xp home ובאתר של מיקרוסופט כתוב שלגרסת ההום אני יצוטט, בסעיף- "תמיכה מדרגית במעבדים - תמיכה עד לרמה של ריבוי מעבדים דו-כיווני". אין תמיכה בגרסת ההום ובגירסת הפרו יש. האם זה לא תומך בליבה כפולה כמו שכתוב אשמח לתגובות..

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by liav25,

אהלן לכולם יש לי מחשב חזק עם ווינדוס XP חזר לי זמן פנוי לאחרונה והתחלתי לשחק שוב, הופתעתי לגלות שמשחקים חדשים שיוצאים מותאמים רק לווינדוס ויסטה ומעלה הבנתי שזה בגלל הDX 10 שלא זמין לווינדוס XP הכרטיס מסך שלי תומך DX 10, ויש הרבה משחקים חדשים שאני רוצה לנסות (NFS THE RUN למשל) יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ? להפעיל את המשחק גם בלי להתקין ווינדוס 7 ? חוקית יותר או חוקית פחות, ממש לא משנה לי (אם יש הגבלות על זה בפורום אשמח לפרטית) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by naknir,

היי, יש לי שאלה שמאוד חשובה לי ואשמח אם תעזרו: אני הזמנתי מחברת הכבלים את החבילה של ה-Windows XP Home edition + וובקאם + מיקרופון-אוזניה. הווינדוז XP מגיע בגרסא עברית, דבר שלא כל כך משמח אותי מכמה סיבות: 1) הבנתי שיש לפעמים בעיות עם תוכנות/משחקים מסוימים כאשר שפת הממשק היא לא אנגלית enabled, תקנו אותי אם אני טועה או נסו לספק לי יותר מידע על כך אם אני צודק.... 2) אני רגיל לממשק אנגלית enabled. הסיבה העיקרית שהזמנתי את החבילה הזאת מהכבלים היא שכך תהיה לי מערכת הפעלה חוקית עם רשיון (שזה די חשוב, לפחות שהמערכת הפעלה תהיה חוקית) וכדי שאוכל לקבל התקנה של מערכת ההפעלה החדש + דרייברים למחשב החדש שלי בחנות שבה הזמנתי את המחשב, היות והם לא מוכנים להתקין במחשב מערכת הפעלה שאינה בעלת…

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  23. יש לאח שלי מחשב Pentium 3 800 מגה הרץ והוא רוצה לעבור לווינדוס XP PRO. האם זה יעבוד על המחשב שלו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. התקינו לי windows xp pro והוא מדי פעם נתקע או מבצע איתחול. איך בודקים אם הווינדוס תקין?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by מחסל האגדות,

שלום, יש לי windows xp sp3 שהותקן באנגלית והוספתי MUI עברית. רוב התפריטים עברו באמת לעברית אבל שמתי לב שיש חלק מהדברים שלא עברו לעברית ונשארו באנגלית, שלא כמו בהתקנה של windows xp שמותקן בעברית. השאלה היא כזאת, האם אפשר להפוך את כל ה-windows לעברית ממש כמו שמתקינים אותו מהתחלה בעברית? תודה ויום טוב.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.