Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שאני מנסה להעתי קבים ממקום למקום במחשב או מדיסק הוא אומר לי file accses denied you need permisssion to prefor this action you require permission from administrtiom to make changes to this file עכישו שיניתי את הUAC למינימום ויוזר שאני משתמש בו הוא אדמין ונכנסתי גם לאדמין ביוזר של הווינזדוז וזה גם לא עובר ולא משנה מה אני מנסה לעשות זה עדיין מה שזה נותן לי יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היה מותקן אצלי UBUNTU, אבל מחקתי את המחיצה שעליה הוא היה מותקן, ועדיין נשאר ENTRY של UBUNTU בBOOTLOADER של ויסטה, UBUNTU לא השתמש בGRUB... אז מה שאני רוצה לעשות, זה למחוק את הUBUNTU. bootrec.exe /fixmbr לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום. לצערי אני פותח ת'רד ראשון מסיבות לא כל כך טובות...המחשב מקרטע בצורה נוראית, ואני צריך פירמוט דחוף. אני צריך את דיסקט האתחול ל-Windows XP Home. מישהו יודע איך אני יכול להשיג אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול אני חושב, וזה משגע אותי! זה קורה בהמון תוכנות ומשחקים, ואז אני חייב לסגור אותם. מה אני צריך לעשות?!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לבעיה בלאפטופ שלו שפותחים את המחשב ויש את המסך טעינה של המחשב הוא פשוט נתקע שניסיתי לעלות את SaFe Mode כתוב
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי חלונות 2000 וניסתי להריץ בהפעלה msconfig וזה לא מוצא את זה יש אולי תחליף לפקודה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ב Check for updates, אומר לי שאני מעודכן כבר ואני עם 22H2.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולכם! עקב בעיות חימום שהייתה קיימת במחשב שלי, העברתי את כרטיס הטלביזיה שלי סלוט PCI אחד למטה. מאז הVISTA לא מזהה לי את כרטיס הטלביזיה, לפני ההעברה הוא זיהה אותו אוטומאטית ללא שום בעיה, לדאבוני זה אינו המצב כרגע. יש לומר שאת הדרייברים הקודמים הוא הוריד לי מתוך windows update וכרגע הוא אומר לי שהם כבר מותקנים, אין לי אפשרות להתקין אותם מחדש יש למישהו רעיון איך פותרים בעיה כזאת? קיבלתי את הכרטיס מחבר, אין לי את הדגם שלו, אין לי דיסק התקנה שלו, כרטיס הטלביזיה הזה הוא בערך בן 5, אבל עד להעברת הSLOT(לפני כ-20 ד') הוא עבד מעולה! ועכשיו הWINDOWS לא מזהה אותו כולה בגלל העברת SLOT, מתסכל נורא.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום מידי פעם הווינדואז שלי מחליט להיתקע והוא עושה לי מסך כחול שכתוב בו כל מיני שטויות שלא עוזרות לפתור את זה... בהתחלה זה היה קורה פעם בכמה ימים אבל לאט לאט זה התחיל לקרות יותר ויותר עד שזה הגיע לפעמיים שלוש ביום, בדר"כ זה קורה יותר בזמן שאני משתמש הרבה במחשב ולא סתם משאיר אותו פתוח זה קרה לי כשהתמשתי ב- sp1 אבל מאז קניתי הארד דיסק חדש, ועליו התקנתי sp2, וגם פירמטתי את הישן, אבל הוא ממשיך להיתקע כל הזמן ואני לא מבין למה וזה ממש מעצבן... יש למישהו מושג איך אני יכול לגלות מה גורם לזה ואיך להפסיק את זה? ??? נ.ב אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הסיבה היחידה שהצלחתי לחשוב עליה היא התנגשות בין הכרטיס קול onboard לבין הכרטיס קול השני שהתקנתי אבל את הכרטיס onboard חבר שלי ביטל ב…
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם WIN7 32 Bit שמסיבות שונות אינני יכול לפרמט. האם אני יכול להתקין WIN 7 64 Bit על כונן אחר (נניח SSD) ולבחור מתי להריץ כל אחת ממערכות ההפעלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב למשחקים בעיקר והגעתי להתלבטות בנוגע למערכת ההפעלה - ויסטה או XP? מצד אחד XP זה ממשק מוכר, נוח ומהיר יותר (כך אומרים) מהויסטה. מצד שני ויסטה זהו בעצם דור מתקדם יותר, מאובטח יותר, והכי חשוב - ישנם משחקים שיעבדו בו בצורה טובה יותר (קרייסס ואולי משחקים עתידיים נוספים). אני ממש לא יכול להחליט בין ה2, והמערכת הפעלה שאני אבחר היא כנראה תהיה המערכת הפעלה שלי לשנים הקרובות, שכן אני לא רוצה לבזבז עוד 500 שקל בשביל לקנות את הגירסא שלא בחרתי בהתחלה. (זהו המפרט שלי אגב - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380911.msg3276902#msg3276902 ) תודה!
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם קיימת דרך מהירה לנווט בRegistry? כלומר לנווט לתקייה/קובץ בלי לפתוח ידני את התקיות? לדו': אני מעוניין להגיע לכתובת הבאה: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer בלי להתחיל לפתוח את כל הכתובת באופן הידני המעייף והמתיש. קיימת אפשרות לשמור את השינויים שאני מעוניין להכניס בקובץ *REG ואז פשוט להפעיל את הקובץ, זו גם אפשרות מקובלת,אך כמובן אעדיף לקבל תשובה בשני הדרכים. תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי יש לי WIN 7 64 BIT.. לאחרונה אני מקבל הערה שאין לי שטח פנוי בכונן C.. לעיתים אני רואה שיש 4GB פנויים ואז לאחר יום פתאום זה מראה 0GB וחוזר חלילה.. כשאני נכנס לכונן C ומסמן את כל הקבצים והתיקיות ובודק את גודלם אני מקבל סיכום של 34GB כשבכונן עצמו יש קיבולת של 48GB.. איך אני מפנה קצת מקום ב-C ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! המחשב מחובר בכבל לרשת במעונות (אין צורך בחייגן או הגדרות כלשהן, פשוט לחבר ולגלוש). כשמשתמשים בויסטה יש ניתוקים מהרשת כל כמה דקות. בעיקר בתוכנת סקייפ. כשמחברים מחשב אחר עם חלונות אקס פי הבעיה לא מופיעה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
כבר איזה שנה מאז שקיבלתי את המחשב וכבר נהיה באלגן... אז החלטתי לעשות פירמוט, הבעיה שאני לא כ"כ יודע איך... אף פעם לא עשיתי פירמוט ב Win XP... עומדים לרשותי תקליטוני איתחול של: Win XP, Win 98 ו Win 95. נ.ב. זה Win XP Home Edition אם זה משנה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב מהמפרט שניתן לראות בצד.. לq6600, 8800g, 2gb 800mhz.. ולוח ga-p35-ds3l. האם לפרמט את המחשב קודם להתקנה של הרכיבים יועיל במשהו?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, מדובר על windows 7 גרסאת 64 bit, שרץ על מחשב עם מעבד intel i3 עם 2 gb זכרון. לאחרונה כאשר אני מחבר disk on key או דיסק קשיח חיצוני כלשהו למחשב, מ"ה קופאת לכמה שניות עד דקות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב אז מדובר במחשב P2 92SDRAM מעפאן לעללה כ.מסךRIVA TNT2 64 אוקיי אז ניגש לבעייה ברגע שמתקינים עליו ווינדוס 98 [glow=red,2,300]עברית[/glow]!!! האייקונים מתחילים להתבלבל לשנות כיוון (מתהפכים) הופכים להיות שחורים או לפעמים נעלמים גם כן... לדוגמא ניפתח חלון ובראש החלון נימצא האיקס הגדלה/הקטנה ומזעור הם נעלמים לאחר זמן מסויים. עכשיו לצורך העיניין בדקתי איך הווינדוס 98 באנגלית יעבוד והפליו הפלא... עובד מאוד טוב אבל הלקוח שלי לא מעוניין באנגלית... אלה בעברית...אז בכל מקרה אני צריך לאתר את הבעיה לפתור אותה...ניתקלתי בזה בעוד מחשב בעבר ושלחנו אותו לחנות מחשבים והם הצליחו לסדר את הבעיה... תשאלו אותי המחשב הזה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה הסיפור של העידכון האחרון אבל אני ממשיך לקבל את אותו עידכון למרות שכבר עידכנתי אותו כבר 1000 פעם. כל פעם הוא ממשיך להופיע, סחמנתי עידכון אוטומטי, עם כיבוי מחשב, ידני ובחרתי בו, כיביתי את המחשב, בלי לכבות ועוד... מספר עידכון הוא 937287, מישהו יודע איך נפתרים מהקקה הזה? (חוץ מלנטרל את העידכונים).
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המחשב התחיל לעבוד מאוד מאוד לאט (אני כרגע במצב בטוח וזה קצת יותר סביר), ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל זה נותן לי שגיאה 0x810000101. חיפשתי מידע בגוגל ומצאתי מספר פתרונות, עשיתי מה שכתוב וזה לא עזר. ניסיתי להתקין תוכנות שונות נגד SPYWARE וכו' אבל התוכנות לא עולות. ניסיתי ONEKEY RECOVERY וזה גם לא עובד.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהוא יכול להגיד לי מזה לעאזעל WINDOWS HOME SERVER? מזה WINDOWS SMALL BESNIS SERVER ומה ההבדל בניהם לבין ENTERPRISE ל DATACENTER? WEB ו STANDRUP (איך שלא כותבים את המילים האלה)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי VISTA ULTIMATE ב XP התקנתי את TWEAK XP שאיפשרה לי כניסה לוינדווס ישרות ללא מסך ה -WELCOME לא מצאתי את אותה אופצייה ב TWEAK VISTA מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור ???
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מהיום בבוקר בכל פעם שאני פותח חלון כמו "המחשב שלי" "מסמכים" וכדומה מייד אחרי שנייה החלון נסגר! בדקתי עם תכנת וירוסים ואין שום וירוס. אני משתמש בווינדוס ויסטה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-