עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Sweet_Tooth,

בוא נגיד שיש לי athlon 64 האם כדי לי להתקין את זה והאם כל התוכנות והישומים שרצים אצלי עכשיו יעבדו על גירסת ה 64 ביט ?? ואם לא אז מה זה בדיוק??

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rino,

שלום לכולם ראיתי באתרים שונים גרסת WINDOWS XP בתצורת 64BIT. האם מדובר במערכת הפעלה מותאמת למעבדי AMD 64BIT ? האם זו מערכת הפעלה רשמית או שינוי שמישהו עשה למקור?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  3. Started by Haflo,

איך אני יוצר ע"ג כונן USB נייד את האפשרות לבצע boot ולהתקין Windows XP? במילים אחרות - במקום להשתמש בדיסק ההתקנה של Microsft על מנת להתקין Windows XP אני מעוניין להשתמש בדיק חיצוני נייד עם ממשק USB.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Tal_a1,

היי לפני שנה קניתי מחשב וקניתי איתו Windows XP Pro מקורי. החברה שממנה קניתי את המחשב התקינה לי את הווינדוס ולכן לא הייתי צריך להתעסק עם כל הדיסקים והחוברות. בעקבות זה שהחלטתי לאחרונה לפרמט את המחשב התחלתי לחפש את הווינדוס שקניתי אבל מצאתי רק את הדיסקים בלי הcd key. השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן לשחזר את ה cd key מהמחשב (כרגע לא מפורמט)? ואם כן אז איך? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by 69ron,

מישהו מכיר? התקין ובדק? במה זה שונה מהתקנה "נורמלית" של XP? האם זה כדאי? (ברור לי שזאת גרסה פרוצה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים": מישהו יכול לספר על הגרסה הזו? היא פשוטה להתקנה? תומכת ב-PowerPoint2003 וסרטי XVID באופן מלא (נאמר עם VLC למשל)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

hello i have a small problem... I DONT SEE HEBREW :-[ i need someone to send me the windows xp pro hebrew fonts (please) and when i try to add a language in my keyboard settings, i dont see "hebrew" in the list

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Dan4,

מישהו כבר ניסה?:

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by CashMAn,

מה קורה אנשים תשמעו אתם חייבים לעזור אני צריך לדעת מאיפו Mשיגים windows XP Gmaer Edetion בבקשה תעזרו לי :-\

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by masterseeker,

שמעתי שאפשר להפוך WINDOWS XP HOME ל PRO אולי אתם יודעים איך?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  11. Started by Ram-,

שלום לכולם :] יש לי עותק חוקי של windows xp home sp1 אבל אחרי שפירמטתי וניסיתי להתקין מחדש , הוא לא נותן לי להפעיל אותו .(אומר לי שנשאר 30 יום) יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by silas91,

אני רוצה להתקין את המדיה סנטר כדי לחבר אותו לאקס בוקס 360 שלי ויש לי כמה שאלות 1)מהי הגירסה הכי חדשה ? 2)אאפשר קצת מידע על זה כי לא הבנתי בדיוק אם זאת תוכנה בפני עצמה או רק תוסף ל XP 3)יש דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני שאני מתקין ?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  13. יש לי ווינדוס XP באנגלית, ואני רוצה להפוך אותו לעברית בעזרת Windows XP Multilingual Interface Pack אבל בפועל, חוץ מלהפוך את ה "START" ל "התחל", החבילה הזאת לא שינתה שום דבר... עדיין כל התפריטים באנגלית.... איך אפשר לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

hvra yas li windows xp myohad aim tohnot nosafot vlo mzlih lafoh laivrit bbksa tazro li gam at asafa lo azlahti tmona sal awindows:

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by edoson,

אני צריך עצה ממבינים, יש לי P4 לוח אם כרטיס מסך וזכרון חזקים יחסית, מה עדחף לי להתקין, XP או 98SE? על המערכת כעת מותקן כבר 98SE אבל הביצועים של המערכת די חלשים, והמחשב נתקע לי באופן תכוף. כדי להתקין XP? תודה

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by motihada,

מישהו יודע איך מפרמטים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה win xp pro ? מערכת הקבצים היא: ntfs . 8)

17. Started by RayZ,

אני עד עכשיו לא הבנתי.. מה ההבדל בין ווינדוס XP פרו לבין הווינדוס XP הרגיל? (הום ופרופסיונל)

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by talb21,

אני חייב ווינדווס אקס פי פרו אבל שיהיה עם בוט חובה!! איפה אני יכול להוריד כזה?

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by pincher77,

התקנתי WIN XP PRO + SP2 הוא באנגלית, התקנתי חבילת עברית הכל טוב ויפה רק יש בעיה נגיד במקום שיהיה "המחשב שלי" רשום MY COMPUTER וכו' נגיד אני רוצה לעשות העתק-הדבק אז במקום זה רשום עדיין באנגלית... מה לא הגדרתי נכון? כי רובו בעברית, לא כולו

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by warsfear,

אני בטוח שכל אלו שיש להם AMD, או מתכוונים לקנות, או לקבל (כמוני), נכנסו כעת בשל הכותרת. נושא גרסה זו של הווינדוס מסומנת תחת סימן שאילה כעת אצל הרבה אנשים, כולל אני. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל למסור מידע חדש משמעית על הווינדוס הזה. מתי אפשר לצפות לזה? אתר עם מידע? אני שאלתי כמה אנשים ומישהו שאני מכיר אמר לי כי הגרסה יצא אך ורק לשרתים ולמחשבים ביתיים שרוצים להפוך אותם לשרתים, ולא למחשב הבסיסי. האם זה נכון? תודה מראש, דניאל

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  21. אני צריך לעשות Repair Install לXP PRO מערכת ההפעלה לא עולה בשום מצב והמחשב קופא. ניסית את כל הפתרונות האחרים תיקון כל קבצי ההפעלה הBOOT וכו'.. כול בדקות חומרה וגוסט למחשב אחר. האפשרות האחרונה שנותרה לי היא לעשות התקנה דורסת,הבעיה שאני לא רואה את האפשרות הזאת בהתקנה לעומת מחשבים אחרים שבדקתי. קראתי והבנתי שכנראה שזה תלוי בCD עצמו שצריך להיות תואם בדיוק לCD שאיתו התקנתי את המערכת הפעלה,ניסית עם CD וגם ללא הצלחה,האם למישהו יש פתרון איך לגרום לאופציה של הREPAIR לחזור?? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. הי, קניתי מחשב חדש והתקנתי הכל, והכל עובד יופי פרט לדבר אחד חשוב - כל ההגדרות שלי לא נשמרות. לדוגמא - האייקון של Power Options ממשיך כל פעם להופיע ב system tray אחרי restart. הרזולוציה כל פעם משתנה מ-1024X1280 לרזולוציה נמוכה יותר וכן הלאה. מיותר להגיד שזה ממש מעצבן... עכשיו, קרה דבר מעצבן נוסף - וכשהתקנתי את מערכת ההפעלה, ההתקנה החליטה לקרוא לPartition באות I, כי כל האותיות שלפני משום מה תפוסות על ידי קורא כרטיסים פנימי (עם 4 "יחידות" נפרדות). יכול להיות שיש לזה קשר?! ואיך אפשר לפתור את העניין? תודה! שכחתי להוסיף, שהגרסה חוקית, והורדתי עידכונים, אבל זה לא שינה שום דבר (לא לטובה בכל מקרה).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הנה השגיאה כאשר אני מחבר לא משנה איזה חיבור הוא מראה שגיאה שאלתי אנשים ואמרו שאני צריך להתקין את הדרייברים אך כאשר אני מפעיל אותם זה מראה מסך כחול ועושה ריסט למחשב... אני ממש לא יודע מה לעשות ואני חייב את הUSB כי בלעדיו אני לא יכול לפעול... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. Started by RomaDev,

מעניין מאוד?????????????? :bash:

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Seaninho10,

רציתי לשאול את השאלה המתבקשת, שאני בטוח ששאלו אותה פה אך פשוט לא מצאתי אותה, מה עדיף?? אני שמעתי הרבה דברים על כך שהויסטה עם באגים ולי כרגע יש XP ואני שוקל לעבור לויסטה.. אני מעוניים מאוד לשמוע דעתכם.. למנהלים, מצטער על השאלה אני חדש בתחום ואני פשוט חייב לדעת ולהבין מה עדיף פעם אחת ולתמיד ולמה??! תודה לעונים...

• 8 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.