Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים קרה לי משהו מוזר, כשאני גורר חלונות במחשב אני רואה רק את המסגרת שלהם נגררת כאילו, עד שאני עוזב את הלחצן. פעם הייתי רואה ממש את כל החלון זז. מישהו יודע איך מסדרים את זה? לא הצלחתי למצוא תשובה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני סורקים Canon Lide110 שאני מחבר במקביל למחשב עם ווינדוס XP. בdevice manager אני רואה את שניהם עם אותו שם, וכשאני מנסה לסרוק (נגיד עם scanner wizard) הוא תמיד פונה לאותו סורק - האחרון שחיברתי למחשב - למרות שגם שם אני רואה שני סורקים. האם יש דרך לשנות את השם של הסורק, או דרך אחרת לפתור את הבעיה? דרך אגב, יש לי ניסיון טוב עם סורקים של אפסון - חיברתי 6 (!) במקביל למחשב אחד, ויכולתי לפנות כל פעם לסורק אחר.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן המחשב עמוס ועייף ולכן נפרמטו כדי להחזירו לחיים! עכשיו יש לי 4 ג'יגה ראם במחשב ועד היום הייתי משתמש במערכות 32. האם כדאי לי להתקין מערכת שמבוססת על 64 ביט? יש בעיות של תאימות עבור חלקים שונים? השימושים שלי הם למחשקים כמעט נטו אז מה עדיף לי? הם גם משחקים יצטרכו להיות על 64? קיצור מה כדאי להתקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, מאז העדכון, הגלישה בדפדפן הזוועתי הזה הפכה לבלתי נסבלת. אני מקבל את אותה שגיאה כמו הבחור הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?s=7896664247d1dd91720a319924182100&t=7833593 בכל מיני אתרים אני מקבל הודעת 'אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול' - אני לוחץ סגור ושוב קופצת אותה הודעה, 100 אלף פעם.
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום חברים. בפשטות, אני מנסה לפרמט כונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA במחשב נייד ועליו אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה WINDOWS XP. אני משתמש ב WINDOWS XP BOOTABLE CD מקורי, ע"מ להגיע למסך ההתקנה, למחוק את ה PARTITION, ועל אותו PARTITION להתקין את ה WINDOWS XP שבידי. אלא שכשאני מגיע למסך בו אני אמור ללחוץ כפתור על כפתור האות "D" בלוח המקשים, כפתור שבעצם ימחק PARTITION מסוים לגמריי, אינני יכול מכיוון שהכונן לא מזוהה פשוט, כאילו שאין בידי HARD DISK והוא לא מזוהה ע"י תוכנת ההתקנה.. כלומר אני מחזיק ב WINDOWS VISTA בלבד, מנסה באמצעות דיסק של אקספי מקורי להסירו בדרך הרגילה, אבל הכונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה אינה מזוהה בשום צורה. במסך ההתקנה של וינדווס, ניסיתי ללחוץ D…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ושלום. נתקבלי במספר תקלות בויסטה, אשמח לקב עזרה: 1. הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה שיש איקס על הרמקול, כלומר אין סאונד. כשאני מנסה להכנס למנהל החומרה הוא לא מאפשר לי ורושם לי הודעת שגיאה כפי שרואים בתמונה sound 2. כשאני מנסה להכנס לקבץ service.msc הוא רושם לי את הודעת השגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה service 3. אני לא יודע אם הדבר קשור...יש גם בעיה עם הקובץ hosts שהוא נחסם כאשר אני מנסה לשמור לוג בתוכנה hijackthis אני לא מצליח לתקן את הקובץ. אשמח לקבל הכוונה בעניין תודה רבה דיידו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
נמחק לי כל הכונן C במחשב נייד ועכשיו אני צריך להתקין עליו ווינדוס (אין לי כונן תקליטורים). במחשב השני הורדתי windows xp. יש לי במחשב רק חיבורים של USB. איך אני יכול להתקין את הווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
כל הקבצים במחשב נהיו פתאום עם סיומת בסופם. לדוגמא קובץ שיר מופיע XXX.MP3 או קובץ וורד XXX.DOC , קובץ ראר XXX.RAR וכו'. אני חושד שזה קשור לכך שחיברתי למחשב כונן נייד חיצוני ופירמטתי אותו (ורק אותו) למערכת NTFS אך אני לא יודע האם יש קשר. בכל מקרה אני מעוניין להחזיר את זה כך שהקבצים יהיו בלי סיומת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל סרטון בכרום אני מקבל ארור על dxva2.dll, באקפלורר לא. אני לא רוצה סתם להחליף תקובץ כי זה נראלי לא בריא...מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ללא חיבור אינטרנט,למטרה אחת ומטרה אחת בלבד. גיימינג. בלי יותר מדי בולשיט,בלי תוכנות צד שלישי,רק משחקים עליו. שאלה! האם WIN98 ייקח את המשחקים החדשים שבשוק?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה לא מופיע לי האפשרות של language used in menus and dialogs ?? בשינוי שפות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את מערכת המחשב הבאה: AMD phenom 2 955 black edition לוח אם של גיגהבייט 4 גיגה זיכרון 1333 כרטיס מסך של גיגהבייט HD 6950 2GB@6970 הרדיסק 500 גיגה ספק כוח Corsair HX 520W מותקן אצלי כרגע 7 X64, אני חושב שגרסת X32 היתה מריצה משחקים טוב יותר, אני טועה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מכניס את המחשב למצב שינה דרך תפריט ההתחל בווינדוס 7, אז המסך נכבה כזה כאילו הוא עומד להיכנס למצב שינה, ואז פשוט המחשב נכבה במקום לעבור למצב סטנד ביי. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מתקין על המחשב XP Proffesional, במהלך ההתקנה הוא מבקש ממני את דיסק מספר 2.... (בחיים לא נתקלתי ב XP עם יותר מדיסק 1) אני עושה לו ביטול, וההתקנה ממשיכה ומסתיימת בהצלחה.... עכשיו כשאני נכנס ל Run>Winver, הוא מראה לי Windows Media Center Edition... קרה למישהו?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי WIN7 64 זו גירסה חוקית שהותקנה לי ע"י טכנאי, ואין לי דיסק עותק של מערכת ההפעלה התקנתי חבילת Add-on עבור Adobe premiere זו חבילה מקורית שהורדתי מהאתר של אדובה באמצע ההתקנה הופיע מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו, ומאז אני לא מצליח להעלות אותו שוב בתפריט system recovery options האפשרויות של imege recovery וה- system restore מעלות הודעת שגיאה stautup repair עובד ומסיים אך זה עדיין לא עוזר ה-cmd עובד אבל לא ניתן לגשת לכונן C, זה כותב שהכונן הוא - system reserved ושם אופציה אחרת מתפריט ה F8, "מצב בטוח" וכל השאר לא מצליחות לעלות, המחשב קורס מייד כשהוא מגיע למסך ה- Starting Windows, מופיע מסך כחול לחצי שניה והוא מבצע שוב אתחול אודה לכם על כל עזרה, זה ממש דחוף לי אני…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בעת ניסיון הצמדת תיקיה לשורת המשימות הוא מראה לי כל הזמן את סייר וינדוס. אני רוצה להצמיד תיקיה אישית שלי האם ניתן לעשות זאת? אם כן כיצד? תודה רבה. שבוע טוב, תום.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשיון חוקי ל- WIN7 PRO 64-Bit DVD ההתקנה אבד לי האם יש למישהו מושג האם מיקרוסופט נותנת עותק של ה-DVD או מהייכן אפשר להוריד את DVD ההתקנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי התקנה חדשה של חלונות 7 ונשארה לי ההתקנה הקודמת עם כל מה שהיה עליה , אני מנסה לגשת לתיקיות כמו MY DOCUMENTS ן USERS וזה לא נותן לי גישה , משהו עם הרשאה ותיקיות נעולות, איך אני עושה שאני יוכל להכנס לתקיות אלו, תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום . בזמן האחרון יש לי מסך כחול כול פעם שאני משחק ב BAD COMPANY 2 ואני לא יודע איך סדר את זה .... ניסיתי כול מה שאפשר .... הנה הקוד שרשום לי במסך: 0x00000124(0x0000000000000000,0xfffffa8004824028,0x00000000b6000000,0x 00000000002001) תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הצלחתי להתקין הכל אבל כשאני בא להדפיס זה לא נותן לי ולעומת xp שהכל עבד כמו שצריך. יש למישהו מושג למה זה לא עובד?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, אני עם ווינדוס 7 64 ביט. עד לא מזמן כל העדכונים החשובים הורדו אוטומטית ולא כל כך התעסקתי עם זה. יש לי שני עדכונים חשובים שאני לא יודע אם להתקין או לא. servise pack 1 אינטרנט אקספלורר 9 אין לי טענות לא לווינדוס ולא לדפדפן ואם אתקין ויצוצו בעיות אתבעס לאללה כי אצטרך לשאול פה שאלות וכו (אנוכי מבין קטן בעניינים האלה) ואין לי עצבים מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
גם אני עד לא מיזמן נמנעתי והייתי אך ורק ב32bit כי חששתי שיהיה תוכנות שלא תומכות בגירסה הנ"ל ,בכל זאת החלטתי כן לעבור ל64bit ולהפתעתי הכל עובד, גם משחקים כמו AGe of empires 3 וגם תוכנות כמו נרו6. אז רציתי לשאול במה עוד לא נתקלתי? ואגב יש לי 4 ג'יגה זיכרון האם ה64ביט מועיל בישבילי?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית מידי פעם. הסיבה שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית היא שמותקנת עליו גירסה ישנה של מדיה פלייר כאשר נעשה למחשב "DRM Individualization", עם IBX ישן. בקצרה זה אומר שאני יכול להוריד DRM מקבצים מוגנים דבר שהוא לא אפשרי עם IBX בגירסה חדשה. אני לא מעוניין להחזיק את המחשב הישן יותר אבל לא רוצה לוותר עליו בגלל הסיבה הנ"ל. האם יש אפשרות ליצור image של כונן c במחשב הישן ולהפעיל אותו כמערכת הפעלה נוספת במחשב החדש ע"י שימוש ב"מכונה וירטואלית"? אני מניח שיהיו בעיות של תאימות חומרה וכדומה, אך האם יש דרך להתגבר על הבעיות ולגרום לזה לעבוד? במחשב הישן מותקן ווינדוס xp. במידה וכן, איך ובעזרת איזה כלים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר את כל המידע ממחשב ישן לחדש? מדובר ב XP בשנייהם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם הכנתי,ושכחתי איך... התוכנה לצריבה שאני משתמש בה היא DeepBurner 1.9 האם כל מה שצריך הוא לעשות burn לקובץ iso וזהו?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-