Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני רוצה לפרמט לWINXP אבל אני נתקל כל פעם מחדש כשאני מקבל את הסכם הרישיון -הפירמוט אז אני רוצה ללחוץ על F8 וזה לא לוחץ לי ובגלל זה אני לא יכול לפרמט ולהתקין XP,לעומת זאת הולך לי חלק בהתקנת WIN7 . מה הבעיה בהתקנת XP? יש לי את הדיסק המקורי,צרבתי עוד דיסק וכל ההתקנות לא יכולות להמשיך הלאה לאחר ה.F8 . אם אני רוצה לצאת מההתקנה אני לוחץ על ESC ואז זה סוג של טיימר לריסטרט למחשב - כרגיל כזה. מה הבעיה עם ההמשך של ההתקנה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הי, לאחרונה אני תוהה למה ברוב המחשבים הניידים היום אם לא בכולם מספקים מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשרובם מגיעים עם 4GB וחלקם אפילו עם 3. לא עדיף כבר 32 Bit?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי חברה, צריך את עזרתכם יש לי מחשב עם חלונות 7 על מחיצה C ומחיצה שמחכה לויסטה על D ניסיתי להתקין את ויסטה דרך חלונות 7 וקיבלתי שגיאה של מחסור במקום לקבצים זמניים. מצאתי לזה פיתרון והתחלתי התקנת ויסטה, אחרי איתחול של ההתקנה, עלה חלונות, ספק 7 ספק ויסטה, ללא מולטי בוט לבחור ממנו ואחרי כמה שניות המסך חזר להיות הסמך של חלונות 7 וקיבלתי שגיאה שאומרת משהו בנוסח "ויסטה לא מתאים" ושעליי להיוועץ בממליץ ההתקנה של ויסטה (אוי זה נשמע נורא בעברית) - כמובן שהממליץ כבר לא פעיל כי יש Win7. בקיצור מה עושים? יש תוכנה שפותרת את הבעיה? נתקלתי ב-easy BCD אבל לא בטוח שהיא תעזור
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ניסיתי לשים WIN7 X64 SP1. בהתחלה הכל היה טוב יפה. הכל רץ חלק. ממש הייתי מרוצה. פתאום לאחר יום יומיים התחילו להעלם לי אייקונים משולחן העבודה. לכן התאכזבתי ושמתי XP. גם היא לא עובדת טוב. עד כמה שידוע לי הלוחות החדשים לא בנויים ל-XP. אם אני אשים VISTA X64 SP2, האם יש סיכוי שהכל ירוץ לי יותר טוב מהשתיים הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי רק לוודא משהו קטן. זה מומלץ תמיד להתקין עדכונים לווינדוס? כל יום הווינדוס מוצא לי עדכונים חדשים ואני חושש שזה יכביד לי על המחשב או יפגע בביצועים במשחקים. יש לי מחשב חזק ד"א. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות התקנת וינדוס אוטומטי אחרי שאני יוצר את קובץ התשובות דרך ה setupmgr איך אני מעביר את קובץ התשובות ל i386 ... מהשלב הזה אני לא מבין אם אפשר עזרה תודההה ...
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בשאלתי או להפנות אותי לתשובה או מאמר, אני שובר את הראש כבר יום שלם בעניין זה. עד אתמול הכל הייה בסדר, היום המחשב שלי לא מעלה את הווינדוס 7 , הוא מראה לי את המסך ההתחלתי שבו מופיע P6T של ASUSשם הלוח אם ונראה כאילו הוא כרגיל עד הנקודה שבו הוא אמור לטעון ועלות את וינדוס, המסך שחור אין סמל לעכבר אין כלום! ניסיתי לעשות TAB או DEL להגיע למסך איתחול כמו שכתוב בתחתית המסך אך זה מגעי לBIOS ומשם זה סינית עבורי, למרות שקראתי הכל ונראה רגיל למדי. ניסיתי לעשות BOOT מדיסק RECOVERY וגם מהדיסק המקורי של ווינדוס והוא בכלל לא מראה סימני ניסיון כל שהוא, ד"ר תציל אותי, יש למישהו מושג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם, אני זקוק לעזרה בבעיה קיימת בתהליך פרמוט שגרתי, היה ברשותי ווינדוס אקספי (לא חוקי אם זה משנה) ועקב מספר בעיות החלטתי לפרמט. רכשתי בצורה מקוונת רשיון אקספי מקורי צרבתי לדיסק ולא נתקלתי בבעיות כלל, והחלטתי לפרמט ממש כמו במדריך הזה. על מנת לבדוק את הדיסק שצרבתי לפני שהתחלתי בתהליך הפרמוט הכנסתי אותו לכונן והוא עבד והכל היה בסדר. התחלתי לפרמט וכל שלב במדריך אכן היה גם לי והכל היה בסדר לחלוטין עד שהגעתי לשלב האחרון של האתחול וזה לחכות שהדיסק יעלה את ההתקנה של הווינדוס שכבר לא דרך המסך הכחול (המעבר מסיום תהליך האתחול לתהליך בו האקס פי עולה ואני נדרש להתקינו) אך במקום שההתקנה תעלה, המחשב מחזיר אותי שוב לכל תהליך הפרמוט מההתחלה ממש, ממש לתחילת המדריך למסך הכחול של הווינד…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. הזמן והמאמץ שלוקח להוריד את הדרייברים המעודכנים ביותר לאחר כל התקנה מחדש של ווינדוס [מסיבות שלא אכנס אליהן עכשיו, אני עושה זאת המון, על מספר מחשבים].... האם יש דרך ראויה יותר - תוכנה מוכרת וטובה עבור ההליך? תודה
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
תיקיה בשם 89e0d4259df229aa39c1 וכשאני מנסה למחוק אותה אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות (אני ADMINISTRATOR ויוזר יחידי במחשב), אני חושב שהתיקיה נוצרה אחרי איזה התקנה או עידכון מסויים http://imageshack.us/f/5/unledafz.jpg/ איך אני יכול למחוק את התיקיה ? (אני עם WIN7 64 ביט)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה ממש מוזרה. היום הגיע לי מחשב חדש,קניתי עם ווינדוס מקורי(לפחות ככה החברה מ TMS אומרים) לא קיבלתי אפילו את הדיסק. אני נכנס ללוח הבקרה ואז ל"מערכת" ורואה שכתוב:"27 ימים לביצוע ההפעלה בצע הפעלה כעט" מה שמוזר שנכנסתי לאתר של מייקרוסופט ולפי הבדיקה שם הווינדוס שלי הוא מקורי לכל דבר. אני מפחד שאחרי 27 יום הווינדוס ינעל לי. מה הולך כאן? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אלה 4 קבצי וידאו (MKV), גם אחרי ריסטרט ובסייף מוד אי אפשר, בדקתי מה משתמש בקבצים ומסתבר שexplorer.exe משתמש משום מה בקבצים האלה.. אז אני לא יכול פשוט לסגור את התהליך ולמחוק את הקבצים.. נ.ב. כשהעתקתי אחד מן הקבצים האלה אז שני הקבצים בסופו של דבר נשארו "תחת שימוש" ואני לא יכול למחוק אף אחד מהם.. למישהו יש מושג?
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אהלן. אני כרגע נמצא בחו"ל וברצוני להתקין שפה אחרת ב-WIN7. פירמטתי מחשב נייד, התקנתי בו WIN7 HOMR PREMIUM SP1 בעברית. איך אני משנה את השפה של מערכת ההפעלה לשפה אחרת? למשל רוסית? (חיפשתי בעידכונים אני לא רואה היכן התקנת שפות) ועוד שאלה. המחשב הוא נטבוק של אסוס. הדגם הוא EEE PC 1000HE . מאיפה אני מוריד דרייבר למצלמה שיש לו? פשוט לא הצלחתי למצוא אשמח לעזרה כי גם ככה האינטרנט כאן קצת צולע. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם קיבלתי את הDELL XPS L502X מעבד I7-2720 עכשיו קיבלתי אותו עם HOME PREMiUM וארדיסק לא מחולק החלטתי לחלק את הארדיסק ולהתקין ULTIMATE אבל עכשיו אין לי את הדרייברים של המחשב כל התוכנות של DELL ללחצני הFN אפילו כרטיס הרשת לא מזוהה.. יש אולי איזה חבילה של DELL להורדה? עם כל ההגדרות והדרייברים כי עם המחשב קיבלתי דיסק אחד והוא הווינדוס בנוסף קיים לי קובץ RECOVERY - WIM כנראה זה הגירסה של הHOME, אולי משם אפשר למשוך הכל? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ולמרות שיש לי XP ברשיון (retail), אני רוצה לעבור ל-windows 7. מכיוון שזו מערכת הפעלה לא זולה, אני מחפש את הדרך הכי פחות יקרה - ועדיין חוקית - להשיג רשיון. לצורך העניין, אני מחפש את גירסת ה-pro ב-64 ביט. הדרך הטריוויאלית לקנות רשיון היא כמובן דרך חנות או אתר ישראליים. המחיר במקרה הזה הוא די קבוע (כ-620 ש"ח), עם הבדלים קטנים. האפשרות הבאה היא לקנות בארה"ב ולבקש שיביאו לי. יעלה איזה 30% פחות. האפשרות הזולה והמפוקפקת ביותר היא לקנות serial בלבד ב-ebay (להשיג התקנה זו לא בעיה). למוכר יש מוניטין מצויין, אז אני בטוח שהוא לא סתם רמאי, אבל אשמח אם יהיה מישהו שיוכל להסביר איך זה אפשרי. האם יש עסקים שיכולים לקנות חבילה של רשיונות ממיקרוסופט ואח"כ למכור אותם …
-
- 20 תגובות
- 36.6k צפיות
-
-
היי לפני כחודש התחילו להופיע לי שגיאות זיכרון מעצבנות בWindows תמונות לדוגמא: מאז המחשב עבר אצל מספר טכנאים שהספיקו לפרמט, להחליף כרטיס מסך ואת הדיסק הקשיח. אך עדיין השגיאה מופיעה במחשב, אם זה בעת התקנת עידכונים לWINDOWS, התקנת WINDOWS DIFFENDER אם סתם כניסה לקובץ שמע. אשמח לעזרה מכם, כי אני כבר התייאשתי תודה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף תמיכה לוינדוס XP ל-RAID לאחר התקנתו ? אני יודעשהדבר אפשרי עם הוספת תמיכה ב-ACHI, האם הדבר אפשרי גם ב-RAID חומרתי ?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המסך קופא על "15% תצורה" עם WIN7 גם אחרי פירמוט התקלה חזרה. ביטלתי את העדכונים האוטומטים וזה לא עזר. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ובטעות התקנתי 2 ווינדוסים (כול אחת על מחיצה אחרת). תיקנתי את הטעות ועכשיו יש לי רק ווינדוס אחד. ובכול זאת כול פעם שהמחשב עולה הוא מבקש ממני לבחור איזה ווינדוס יעלה, איך אני גורם למסך הזה להעלם? תודה לעוזרים! תמונה: http://www. siz. co.il/my/q0wwymdmzknz.jpg
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שולם כולם יש לי WIN7 SP1 לאחרונה אני נתקל בבעיות עם הדיסק און קי שלי כל נסיון להעביר אליו קובץ מצליח לאחר ניתוק וחיבור של ה דיסק און קי בחזרה הקבצים אינם מופיעים.במחשבים אחרים הדיסק און קי עובד תקין ניסיתי לסרוק וירוסים עם TREND MICRO וקספרסקי TOOL וספייבוט וסופר אנטי ספייור REG CLEANER..... מה יכולה להיות הבעיה...לדעתי זה קובץ רג שמאפס לי את הדיסק און קי
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז אני מנסה ליצור חייגן על ווינדוס 7 SP1, אבל יש לי כמה שירותים לא פועלים שמונעים ממנו לעבוד. הצלחתי "לאתר את הבעיה" לשירות Secure Socket Tunneling Service שכל פעם שאני מנסה להפעל אותו נראה שהוא מתחיל ואז קופצת הודעה שהשירות ניסה להתחיל ואז הפסיק. בלי סיבה ממשית. יש למשהו פתרון לעניין?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה ווינדוס 7, 64 ביט הכל התחיל לפני כמה ימים כשניסיתי להיכנס לביוס לחצתי כרגיל על delete אבל הביוס לא נפתח.. אחרי כמה שניות המחשב ריסט את עצמו אבל לא הצליח לעלות. (הוא נשאר על מסך שחור) ככה המחשב המשיך (כיבוי וניסיון להדליק) עד שהוצאתי אותו מהחשמל מאז, כל פעם מתי שאני מדליק את המחשב והווינדוס עולה, בחצי שעה הראשונה (פחות או יותר) יש מיזעורים למשל אני בדפדפן, אז כל כמה שניות הוא מתמזער. לא לגמרי מתמזער לשורת המשימות אלא רק למצב שצריך ללחוץ על הדפדפן שוב בשביל להמשיך לגלוש. אני גם שומע קליקים ברקע במשך חצי השעה הזאת. קליקים כמו שנכנסים לתיקייה. למרות שהקליקים לא קורים דווקא מתי שיש מזעור למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה ווינדוס עדיף על המפרט הבא AMD BARTON 2600 1.5 GIGA RAM RADON 9600 ווינדוס XP ווינדוס 7 סטארטר ווינדוס 7 ???? המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אין חשיבות ממש למשחקים גם ככה הוא ישן מידי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לאחר שמשחק כשעה או שעתיים במחשב (מפרט המחשב בפרופיל) וחוזר ל- windows מקבל הודעה......... windows apear to be working slowly, please change color scheme to basic המשחק שבו אני משחק הוא crysis . האם יכול להיות שמקבלים הודעה כזו גם כאשר יש מיפרט כזה?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-