עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לי מחשב Dell XPS M1530, עם כ. מסך של NVIDIA. המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה, וסרטים (AVI, MPEG וכד'), עבדו נפלא, עכשיו לאחר שעברתי ל ווינדוס 7, אני רואה את הסרטים באיכות ירודה (מטושטש קצת), זה לא שזה ממש בלתי נסבל, אבל האיכות ירדה ממש. התקנתי את הדרייברים מהאתר של Dell, (הגרסא האחרונה מ 2008) וזה לא שיפר כלום, התקנתי את הדרייברים ישר מהאתר של NVIDIA שהם מהשנה, ועדיין שום שיפור. ניסיתי את הנ"ל: VLC BSPlayer K-Lite Codec pack ניסיתי מסך חיצוני (זה מחשב נייד), גם 1366X768, וגם 800X600. ועדיין זה מטושטש. אני ממש אובד עצות. יש למישהו רעיון :s05: ד"א ה ServiceTag של המחשב הוא: 6ZZLNH1 . אתם יכולים לראות את המפרט של המחשב דרך האתר של DELL, תשתמשו ב ST הזה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ariel007,

בניקוי חלונות (cleanmgr.exe) מופיע לי באופן קבוע כ-1.5GB של קבצי אינטרנט זמניים שלא קיימים - גם אחרי שאני מוחק אותם הם ממשיכים להופיע, כאילו ניקוי הדיסק מדווח על קבצים שלא קיימים. מישהו עוד נתקל בזה? תודה

3. Started by hagai-,

אתמול התקנתי WinXP Pro, והבעיה היא שלעתים באמצע העבודה על המחשב הווינדוס כולו פשוט קופא, לפרק זמן של דקה בערך, וא חוזר לעצמו תוך כדי ביצוע כל הפעולות שביצעתי עם העכבר במשך הזמן שהוא היה תקוע (כל היישומים והחלונות שנסיתי להפעיל בזמן שהווינדוס היה תקוע פתאום קופצים). אני משער שיש הרבה סיבות לתופעה, אולי בכל זאת למישהו יש מושג?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני לא רוצה לעשות פירמוט אניי צריך משו עם מפתח טוב ושזה יפסיק לחפור לי!!!!!! תודה רבה לעוזרים!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Bug2000,

שלום לכולם ! הסיפור קצת ארוך, אבל בכל זאת תקראו תנסו לעזור :-\. אז ככה, הוינדאוס המדובר הוא וינדאוס XP PRO+SP1. הכל התחיל ביום שישי שעבר אחרי משחק של שעתיים במשחק העתיק והנחמד BROODWAR, לאחר שסיימתי לשחק במשחק יצאתי מהמשחק וחשתי מן תקיעות מוזרות שלא היו אף פעם בוינדאוס, הכל עבד אצלי תמיד חלק ומהיר אפילו אחרי משחקים כבדים כמו UT2. לאחר בערך 10 דקות הוינדאוס קפא לגמרי הוינאמפ נתקע, אבל יכלתי להוזיז את העכבר ??? חיכתי כמה זמן חשבתי שהוינדאוס ישתחרר וימשיך לעבוד, אך זה לא קרה נאלצתי לעשות RESET ולאחר מכן לא הצלחתי להכנס לוינדאוס יותר ולא למצב הבטוח של הוינדאוס :\. הוינדאוס עושה את הLOADING ולא נכנס לוינדאוס יענו הוא כל הזמן עושה לאודינג אבל לא נכנס לוינדאוס. כשחיברתי את …

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אז ככה .. שכחתי את הססמה =\ אין לי כל כך מה להגיד ניסתי KON-BOOT ניסתי עוד תוכנה שמתחברת לBOOT ושכחתי כרגע את השם שלה המערכת שלי היא Windows 7 Ultimate 64bit תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת .. אני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב בשביל שטות כזאת !! תודה רבה רבה רבה לעוזרים !!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yonib5,

שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. בחיי מחשב נייד חדש של אייסר לא מבין למה זמן העלייה כל כך איטי...כמעט ולא התקנתי כלום!>וכמעט 3 דקות! רגיל לעבוד עם אנטי וירוס NOD32 ...ולא עם נורטון.....אולי הנורטון תוקע לי את זמן העלייה של המחשב ?

9. Started by mMmSaK,

מישהו יודע איך מבטלים את הסיסמא לגמרי ומבטלים גם את מסך הפתיחה ב Windows 8.1?? זה סתם מעצבן

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. שלום במחשב שלי מותקנת המערכת XP, כאשר קיימים 2 משתמשים - אחד אדמניסטרטור ואחד לא. מאתמול, מסיבה לא ידועה, המשתמש שהוא אינו אדמינסטרטור לא מצליח להפעיל את ה-explorer.exe. הדבר קורה בדיוק מתי שהמשתמש מנסה להתחבר. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "The application failed to initialize properly (0xc0000022)". ניסיתי גם להפעיל את האקספלורר דרך ה-Task Manager, ועדיין מופיעה לי השגיאה הנ"ל. אשמח לעזרה, תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by מוחמד היהודי,

איך אני פותר את הבעייה הזאת כל פעם הXPU קופץ למאה אחוז ותוקע לי את המחשב אני נטלץ לסגור את התהליך של האקספלוור ועוד תהליך אחד שלל התצוגה ואז זה חוזר לאחוזים רגילים אבל לאחר שעה שעתיים זה שוב קופץ וירוסים/רוגלות סרקתי ,אין כלום [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הם שינו את THIS PC ל A. אין לי מושג איך. איך אני משנה חזרה? מצורפת תמונה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by medon,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה ואשמח לקבל יעוץ \ עזרה אני צריך להריץ תוכנה מבוססת DOS תחת XP נכון שבXP אין ממש DOS אבל מנסיון העבר אני יודע שזה אפשרי, לפעמים יש בעיה עם עברית או עם מסך מלא, כל אלו דברים קטנים שלא רלוונטים כרגע. הבעיה היא כזאת שאני מריץ את התוכנה, המחשב פותח CMD בשביל להפעיל את התוכנה ונשאר שם, לא ממשיך לכלום, נשאר רק לסגור את החלון וזהו ניסיתי על מספר מחשבים והכל זהה, ניסיתי כ6-7 שילובים שונים של חומרה ועדיין כלום הדבר הכי מוזר שבמחשב האישי שלי זה עובד AMD 4800 \ DFI SLI-DR \ GSKILL 1GB PC4800 וכו' כל הקשיחים שלי במחשב הם SATA אבל ניסיתי במחשבים אחרים גם כוננים של IDE האם יש למישהו איזה כיוון ?!?!? תודה רבה מראש גיא

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, אני מחפש להוריד אימג' של ווינדוס 10 העדכני, לצורך פירמוט מחשב של חבר. לפי מה שזכור לי (יצא לי לעשות זאת לפני שנה בערך...), היתה הורדה של האימג' עצמו ישירות מהאתר של מיקרוסופט, היה אפשר להתקין אותו ללא אקטיבציה, ולאקטב אותו בנפרד לאחר מכן. ראיתי עכשיו באתר את כלי יצירת המדיה: https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 לא זכור לי שכך היה בעבר, אולי אני מתבלבל אבל זה נראה לי שונה ממה שהיה פעם. הם רושמים שיש צורך ברשיון לפני הכל. האם הכלי הזה יאפשר להוריד את האימג' ולהתקין בעזרתו את הווינדוס, ולדאוג אח"כ לרשיון? או שחייב רשיון מראש? תודה

15. Started by IlanF,

יש לי הרבה תיקיות בשם FOUND.00, FOUND.01 FOUND.02... והם לא מופיעות דרך הEXPLORER הרגיל אפילו שמסומן להציג תיקיות מוסתרות. אני מצליח לראות אותן רק דרך נרו: למישהו יש מושג מה זה התיקיות האלה?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. קודם כל הפיתרון מופיע במפורומים של WIN10 _ (ממש מלפני כמה ימים). אז הקרדיט הולך אליהם. הערה: לפי מה שהבנתי, המפתחים במיקרוסופט הגבילו את השימוש ברגיסטרי ואנחנו נדרש לתת לעצמינו (ADMINS) הרשאות בכדי לשנות. ועוד הערה קטנה, לפני הבנתי זה נוגע או לא לבעלי ESET בלבד _ (תקנו אותי בהמשך אם אני טועה) נתחיל: קודם כל ההרשאות (כי ללא זה כל שינוי שיערך... לא ישמר!!!!) אז נכנסים ל REGEDIT והולכים ללשונית EDIT ובוחרים ב PERMISSIONS בחלון שיפתח הולכים למטה ללשונית ADNVANCED ומקליקים בחלון שיפתח יהיה כתוב ה OWNER ובסופו יהיה כפתור CHANGE, אז נקליק עליו. בחלון שיפתח לנו שוב נרד ללשונית ADVANCED ונבחר בה ובחלון שיפתח נקליק על FIND NOW _ (לאחריו תופיע למטה רשימה) מהרשימה נבחר את ADMINIST…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/562360-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%AA%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%93-10000-%D7%A9-%D7%97/page2?p=5042103&viewfull=1#post5042103 האם יש גרסת WIN שמתאימה יותר לישומי REAL TIME ולהפעלה במקביל של כמה ת'רדים בלתי תלויים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי אחים שלי, התקנתי WINDOWS XP 64 BIT ועכשיו המחשב באנגלית. אני רוצה לדעת אם יש דרך לשנות אותו לעברית דרך שינוי בהגדרות? אם אי אפשר לשנות דרך ההגדרות רציתי לדעת אם יש תוכנות או התקנות מיוחדות לווינדווס שאפשר לקנות/להוריד ואיתם לשנות את השפה לעברית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by hj4ever,

אני מתכוון לקנות ויסטה בקרוב למחשב החדש שלי (ואל תגידו לי שזה לא שווה כי עלזה כבר החלטתי.. אין טעם לקנות כרגע XP, זמנה מתחיל לעבור), ואני מתלבט בין גרסאות ה32 וה64 ביט. מה היתרונות וחסרונות של הגרסאות, והאם יש טעם בכלל למחשב חדש לקנות 32 ביט? המחשב אגב הוא עם מעבד e6300 וכ"מ 1950gt super...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Xthread,

הפקודה היא DISKPART ניסיתי לקרוא עליה ולא ממש הבנתי מה היא עושה בדיוק יש לה עוד תתי פונקציות או משהו גם לוקח לה לא קצת זמן יחסית לפקודה ב DOS לפעול תודה מראש

21. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

הוצאתי מהבויידם את החלקים הבאים: Amd 486 Dx4 120Mhz Epox Board /w SiS chipest including PCI Slots C.logic 1MB PCI Creative SB16 HDD בקרוב ימצא איזה זבל יד שנייה של שני ג'יגה. Modem 33600 32 מגה של ראם. המחשב הזה שירת אותי חמש שנים בעבר הדי רחוק, ועכשיו שמתי לי למטרה להתקין עליו חלונות XP או לפחות 2000 בגרסאות הPRO. Wish me luck

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום יש לי נטבוק שהתקנתי עליו את התוכנה partition magic בשביל לחלק מחיצה בכונן נייד שיש לי החלוקה כנראה לאהצליחה ובהפעלה הראשונה אחרי ההסרה של התוכנה עלתה לי ההודעה bootmgr is missing press ctrl alt del to restart וכמובן שאני חוזר לאותו מסך מחיפושים בגוגל הבנתי שעלי לעלות דיסק איתחול למחשב אז א מה עושים זה נטבוק אין לי מקום בכלל לדיסק כזה?באני בחו''ל כרגע ואין לי דיסק איתחול פה ובזיכרון של המחשב יש תמונות חשובות האם הם נמחקו???? וכן איך מחיים את המחשב?????? את ההודעה הנ''ל כתבתי מאייפד אשמח אם תעזרו לי בדחיפות תודה רבה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by .y.s,

אני לא מצליח לשנות את דף הבית בכל פעם שאני משנה את דף הבית יש אתר מסויים שהשתלט ולא רוצה לעזוב. איך מורידים את הנודניק?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. כמו שהכותרת אומרת, מעוניין להתקין ווינדוס 7 מקורי עם אותו הסיריאל. אפשרי? עדיין לא שדרגתי לווינדוס 10 במחשב הראשון אז אם זה יפתור בעיות מצורת כפילות סיריאל אשמח לדעת.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. היי, נתקלתי בבעיה משונה. בתוכנות של אדובי (lightroom 3, photoshop cs5) כאשר אני פותח קובץ CR2 (קובץ תמונה בפורמט RAW), הצבעים שבתמונה נראים ממש רע. מעברי גוונים נראים פשוט נורא, כאילו שהתמונה מרונדרת ב-256 צבעים או משהו בסגנון (אני מקצין..). ברגע שאני עושה לאותו קובץ בדיוק EXPORT לפורמט "רגיל", התמונה מסתדרת ונראית מצויין. ניסיתי גם JPG וגם PNG, שניהם נראים מעולה. מבחינת ניהול צבעים, אני עובד עם sRGB בכל מקום. כמו כן ניסיתי להמיר/לשנות/לשחק עם זה במיליון מקומות ואפשרויות.. כלום לא עזר. והנה תוספת משעשעת: רציתי להכין screen shot בשביל להראות את ההבדלים, אז עשיתי printscreen על החלון של הפוטושופ כאשר הוא מציג את התמונה מצורה מעוותת. העתקתי את זה (את ה-printscreen!) למסמך פו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.