Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
האם המדיה סנטר 2005 מגיע עם XP או רק המדיה סנטר עצמו?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כמו שבכותרת.. זה מקפיץ לי משחקים ומציק, איך אני פותר את השגיאה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ערב טוב. קיבלתי את המחשב הניד שהזמנתי עם WINDOWS 8 מובנה. אני רוצה להוסיף לו את ה Windows Media Center. הבנתי שאני צריכה להוסיף את זה ב"הוספת תכונות ל WINDOWS 8". הבעיה היא שהוא מבקש ממני להכניס קוד מוצר ואני לא יודעת מה הוא רוצה, מאיפה יש לי? הייתי אמורה לקבל את זה עם המחשב? אם לא, מאיפה אני יכולה להשיג? תודה. http://up380.siz.co.il/up2/kzmmz1tjmlzz.png' alt='kzmmz1tjmlzz.png'>
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עושים כדי להחזיר את הנגן הנ"ל, כשאין לי חשק לפרמט ולשתול את כל המערכת ההפעלה מחדש (וכמובן את כל התוכנות הנלוות האחרות) ? אין לי אפילו אפשרות של מחיקה פיזית של האפליקציה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בבעיה שמציקה לי כבר שנה, יש לי Windows Media Player 8 ו XP, כאשר אני רוצה לראות סרט (לדוגמא סרט מ sex4free), אז אני מריץ את הסרט, התמונה הראשונה פשוט תקועה, ורק שומעים סאונד... יש לי DiVX 5 מותקן, וגם NIMO CODEC... אך עדיין חלק מהסרטים, התמונה על ההתחלה לא זזה, ורק שומעים סאונד, מה לעזאזל עושים אני צריך לציין שחלק מהסרטים הם אחלה וזזים בסדר, אבל יש חלק שעושים לי את הבעייה הזאת
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו התקין את ה Windows Media Player 9? האם הוא שווה משהו? שמעתי כל מיני שמועות שהוא מונע מהמשתמשים לעשות משהו בנוגע לתוכן (לא זוכר מה) ושאי אפשר להסיר אותו לאחר ההתקנה. האם זה נכון? תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני פותחת את ה-media player , נכנסת לספריית המדיה ומנסה לשמוע את השירים ששמורים בספרייה אני מקבלת את ההודעה הבאה: wmplayer.exe has encountered a problem and needs to close. והתוכנית נכבית. ???
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום... תראו... עידכנתי את המחשב במיקרוסופט... ואיכשהוא הגעתי לפלאגינס.... והתקנתי אחד של הסרראונד Surround 5.1 CSII Decoder V1.3 אני ממליץ לכולם... רק שאלה קטנה... הוא ממש אחרי 30 שניות סוגר ואומר שנגמר זמן הניסיון וחיפשתי שעות איך לרשום לו קוד... ולא מצאתי... זתומרת לעשות לו רג'יסטר מישהו יודע? עזרה...? תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי לפני כשעה את Windows 7 [build 7100 RC בכל אופן הכל מצוין חוץ מהמדיה פלייר. האם מישהו יודע כיצד אני יכול להגידר אותו כך כשאני מכווץ אותו תוך כדי שהוא מנגן שיר, הוא יופיע על שורת ההתחל עם פרטי השיר ועם כפתור PLAY\PAUSE [בדומה לפיצ'ר שהיה בויסטה ובאקספי]?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כשאני פותח wmv אני מקבל תמונה מקושקשת בכל מני צבעים ולעומת זאת כשאני פותח wmv אחר שיושב ממש לייד זה המקולקל לפתע רואים טוב וזה נבדק על הרבה קבצים כך שזה לא איזה קובץ אחד מקולקל אולי יש שני סוגים של wmv ? יש לי חבילת קודקים ffdshow אין לי שום בעיה חוץ מה wmv מסוימים אשמח לקבל עצות
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מוסיפים אנשי קשר למסנג'ר מתוכנות כמו icq לדוגמא...והאם זה בכלל אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. נדפקה לי כנראה הגרסא שיש לי ל WM 2005 למישהו יש איזה לינק לרפיד שייר להוריד את התוכנה.. 2005 או 2003 לא משנה.. חייב את זה דחוף צריך לתקן את המיו לרגל נסיעה לחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפניי כשבוע הורדתי את העידכון SP1 עבור ה-XP PRO שלי אך כאמור הבנתי שזה לא ממש עידכון שבאמת עשה את ה-WINDOWS שלי יותר טוב אלא הבנתי שהוא רק נהרס. בכל מקרה יש לי בעייה שדיי מציקה לי והיא: אני לא מצליח לסגור את ה-WINDOWS MSN שלי ! לפניי שהורדתי את העידכון יכולתי לעשות קליק ימני ויציאה (יעני לסגור את התוכנה) אך עכשיו אני לא יכול לסגור ((((( יש לי הודעת שגיאה כזאת: "קיימים ישומים אחרים המשתמשים כעת בתכונות הניתנות על-ידי Windows Messenger. ישומים אלה עשויים לכלול את Outlook, Outlook Express, MSN Explorer ו-Internet Explorer".
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
השאלה שלי נחלקת לשתים. אולי החלק השני לא מתאים לכאן. מצטער מראש. אני צריך רק דיעה בנושא: 1. אני רוצה להתקין WIN 2000 כי שמעתי שהוא ממש טוב ואני רוצה "להקל" על המערכת במחשב השולחני שלי כדי שכל כולה תשמש לאימיול. האם שווה בכלל? [מי מכיר מי יודע...תודה מראש. ):]. 2. כשאני מנסה להתקין (גירסת הפרו\SP4) אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows 2000 is incompatible with this version of Windows. For more information, contact Microsoft. בנוסף אני לא מצליח ליצור קובץ iso (אפשרות שיש ו"כאילו" עובדת אבל לא עושה דבר). וזה מה שיש לי בדיסק: AUTORUN\ ROOT\ W2KA\ W2KP\ (זו הגירסה שאני רוצה) W2KS\ W2KD\ בתיקייה הראשית, מלבד המחיצות למעלה, יש לה קובץ DAT לכל אחת מהמחיצות (שכל אחת מהם היא מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היה לי וינדוס אקס פי ופירמטתי לויסטה. עכשיו יש לי את התיקיה הזאת windows old. וכשפירמטתי רציתי שכל הקבצים שהיו על המחשב ישארו לאחר הפרמוט. איך אני פשוט מעביר את כל הקבצים בתיקיה הזאת לוינדוס הנוכחי? משחקים ותוכנות לא פועלים לי...איך פשוט אפשר להשאיר את מה שהיה קודם בלי תקלות? זה ממש דחוף תודה רבה וחיפשתי באינטרנט פתרון ולא מצאתי..
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את WinPE מהרשת ורציתי להוסיף לו כל מיני דברים לדיסק. אבל בכל פעם שאני משנה משהו בדיסק (מוחק, משנה, מוסיף) הדיסק כאילו "ננעל" ומסרב להריץ תוכניות :-\ (System Cannot Execute This Program) אז יש לכם אולי רעיון כיצד "לרמות" את ההגנה הזאת של מייקוסופט? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש מדריך טוב ליצירת Windows PE 2.0 שנותן גם להוסיף אפליקציות מותקנות מראש ודרייברים וכו... יש למישהו מושג ירוק איפה אני מוצא מדריך (ורצוי גם איזה אפליקציה טובה שתעשה את כל הסקריפטינג.מקומי...Automated שיט..)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד אני יכול לגשת לתוכנה Windows Picture and Fax viewer, אני לא מוצא אותה בתהליכים שעבודים ברקע וממש חשוב לי למצוא דרך להפעיל אותה בעצמי כלומר קישור לקובץ או פרמטרים של תהליכים תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
ברשותי WINDOWS XP PRO SP3 שנרכש באופן חוקי לפני מעל 3 שנים . עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה העדכונים והכל נעשה באופן תקין . הערב אני פתאום מקבל הודעה שבגלל שינויים מהותיים בחומרה אני צריך לאמת מחדש את ה XP . לאורך כל הזמן מופיעה ההודעה שאני חייב לאמת תוך 3 ימים . בכל פעם שאני נכנס לדף של מיקרוסופוט שאליו אני מוכוון במטרה לאמת את המפתח אני לא מצליח לבצע את האימות . למישהו יש רעיון מה נפל עליהם ?? נ.ס לא ביצעתי שום שינוי חומרתי כבר די הרבה זמן ואני לא מבין מאיפה יצאה ההודעה הזאת ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את השגיאה הזו במחשב עם WINDOWS 98 SE כאשר המחשב עולה. עברתי על כל הנושאים שהיו כאן והן לא עזרו אז אל תגידו לי לעשות חיפוש... בתודה מראש orlupo
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חיפשתי במייקרוסופט וגוגל, יש כמה תשובות טובות להודעת שגיאה אבל אתה חייב לתת לנו קצת יותר פרטים, תתחיל במערכת הפעלה , איזה ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי הוינדוס. הייתה לי בעיה כזאת שאני מדליק את המחשב ואז הוא הגיע לחלון כזה שבו יש START WINDOWS NORAMLY SAFE MODE ועוד כמה אפשרויות. בחרתי בכול אחד מהם אבל כול פעם שאני בוחר אחד זה עושה לי ישר ריסטרט. זה היה וינדוס XP שהתקנתי על המחשב הנייד LENOVO N100 ובהתחלה כשקיבלתי אותו היה בו ויסטה. אז ניסיתי להכניס את הדיסיקים שנתנו לי עם המחשב וזה עשה לי מין RECOVERY והתקין לי את וינדוס ויסטה מחדש נקי. השאלה היא מה קרה עם הXP לא עשיתי פירמוט פשוט הכנסתי דיסק וזה עשה לי RECOVERY לויטסה. יכול להיות שXP עדיין במחשב? ואם כן איך אני מוחק אותו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מנסה ליצור משימה שתופעל,אבל אני לא מצליח יש הודעה(התמונה) תודה לעןזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי חלונות XP PRO בעברית. איך אני סוגר לצמיתות את ההודעה של windows security alerts שקופצת לי כל הזמן וכותבת לי שהמחשב שלי לא מוגן? תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
תמיד זה מופיע ואומר לי שאניביטלתי את ה UPDATES ל WINDOWS איך אני מוריד את הדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-