Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
http://www.win741.com/ For a limited time, eligible college students can get the sweetest deal on Windows 7 - for only $29.99 USD. Thats less than most of your textbooks! Hurry -- offer ends January 3, 2010 at 12:00 am CST.
-
- 24 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום, נכנסתי ל task manager , applications והופיע לי :" exe.המסמכים שלי"ושום חלון לא היה פתוח וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בכזה דבר מישהו יכול לומר לי מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי אפשרויות כניסה ויצרתי חשבון סיסמה PIN, אחרי כמה ימים קיבלתי הודעה הזאת(מצורף תמונה) האם ההודעה הזאת ישנה לי סיסמה, איך מפסיקים את הודעה הזה שלא ישנה לי סיסמה? אני רוצה סיסמה שלי תיהיה קבועה ובלי לישנות. איך פותרים את הבעיה הזאת ? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1) אני מכבה את המחשב! מחקה עד שייש לי אפשרות ללחוץ על DEL זה נכנס לביוס(BIOS) אני בוחר באפשרות השנייה ואז ניראה לי זה האפשרות אזות First boot ואז אני משנה ל CDROM זה הכול?? ואז אני שמור ויוצא אני מכניס את הדיסק של WIN XP ואז אני מחקה שיהיה רשום הBOOT........ אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור ואז זה מתחיל להתקין תגידו עם הכול נכון? 2) בפעם הראישונה התכנאי התקין את המחשב ובטח הוא התקין את הSATA והכול עם הדיסקט אז ---כאן אמרו לי שעם יש לי SATA אז צריך את הדיסקט של הSATA וללחוץ על F6........-- אז תמיד שאני מתקין את הWINDWOS תמיד צריך לעשים את הדיסקט של הSATA הוא שפעם אחת וזה הכול? 3) יש לי את הדיסק של הלוח אני רוצה להעתיק מה שייש בSATA לדיסקט שאני יוכל להתקין את הWINDWOS יש …
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
-
הקיצר אני רוצה פירמוט למערכת הזאת, ואני רוצה להתקין עותק נקי וחדש. הבעיה היא שהפכתי את המערכת קבצים לNTFS ואני לא יכול מדוס להשמיד אותה, ותמיד שאני מנסה להתקין מערכת חדשה אין פירמוט, יש רק בחירת מחיצה. אם מישהו מכיר דרך שבה אוכל להסיר את 2000 לחלוטין, אנא שיעזור לי. בתודה אחיי לפלפי המחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד וקימפלתי את האקספלויט עם התוכנה cygwin וזה עבד,ועכשיו אני פורץ עם האקספלויט.ומה צריך להיות לי אם אני במחשב האחר?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי יש לי להכין פרוייקט בנוגע לסרבר אז אני ארשום פה כמה שאלות כל תשובה תתקבל בברכה וארני אומר מראש תודה לכם!!!!!!!!!!!!! 1.איפה אני מגדיר שמשתמשים לא יוכלו לשמור דברים על הדסקטופ שלהם ? 2.אם ננעל לאיזה יוזר החשבון איך אני כאדמין מאתר את זה וישר משחרר לו את הסיסמא? 3.איך אני מגדיר שאצל היוזרים שאני יוצר יותקן אוטומטית ה ADMINPACK וה GPMC.MSI שוב תודה רבה !!!
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום האם מישהו הצליח להפעיל את ה TV OUT ב ?VISTA תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש דרך לחסום לחלוטין גישה לכוננים שמחוברים למחשב ( בשם משתמש מסויים )? כי לפי מה שמצאתי זה נראה שלא אבל נראה לי מוזר שאין. אז מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל להעלות את הוינדוס ושהוא גומר להעלות אז במקום להיכנס לוינדוס הוא מראה לי משתמש אחד ואני צריך ללחות עליו כדאי להיכנס לוינדוס זה משו קטן אבל זה דיי מציק לי ד"א יש לי וינדוס אקס פי פרו 32 ביט עברית
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי 1G זיכרון כמה זיכרון וירטואלי להקציב למערכת? תודה....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר יומיים: יש לי לפטופ LG LM50 שמריץ XP. כל שינוי ב-TouchPad למהירות הסמן מתאפסת ל-default לאחר boot. אותו דבר בתוכנה של ניהול הבטריה. לא מבין למה.. אשמח מאוד לכל רעיון. תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי שלום. אני מקבל הודעת שגיעה באת חיפוש באתר ספציפי אחד,אתר אמין וגדול... את הודעת השגיאה אני מקבל בvimeo.com כאשר אני מנסה לחפש משהו בתוך האתר יש לי וינדוס 8.1 מקורי,מחשב חדש,firefox שאני די בטוח שהוא מעודכן לגרסא האחרונה... ממה השגיאה הזאת יכולה לנבוע?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חבר שלי נתקל בבעיה עכשיו. המובי מייקר לא עבד לו אז הוא עשה ריסטרט למחשב. כשהמחשב נדלק מחדש עלה המסך של בחירת יוזר, והוא ראה שהיוזר שלו נעלם ורק יוזר בשם Admin נשאר והוא לא יודע את הסיסמה אליו. למישהו יש מושג איך היוזר נמחק פתאום ? והאם כל הקבצים שהיו ביוזר ובמחשב נמחקו ביחד איתו ? ואפשר לפתוח יוזר חדש דרך מסך בחירת המשתמש ? ה-Windows שלו לא מקורי, יכול להיות שזאת הבעיה ? יכול להיות שזה וירוס ? אשמח לתשובות, נועם
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היי אני חדשה פה בפורום ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. כשאני מפעילה את המחשב, מייד אחרי המסך של "ברוך הבא", מופיע לי חלון שאני אמורה להכניס סיסמא.. ובשם משתמש רשום- administrator. כשאני לוחצת אנטר זה נעלם והמחשב עולה רגיל. השאלה שלי היא איך אני מבטלת את זה? אני רוצה שהמחשב יעלה מבלי ההודעה הזו.... תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מדליק את המחשב, הוא עולה, כולל הסמל של הווינדוס בהתחלה עד שהוא מגיע לתמונה של הדסקטופ (ה - wallpaper) שם המחשב נתקע - אין אייקונים, אין טסקבר, אין התחל, אי אפשר לעשות כלום, רק רואים את הוולפייפר. אני כן יכול ללחוץ לפעמים על ctrl-alt-del ואז לעשות ריסטרט או - switch user ואז לפעמים המחשב עולה בסדר. לפעמים אני פשוט לוחץ על הריסטרט ישר וזה מסתדר... או שלא. בדר"כ הבעיה קיימת בתחילת היום כשאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה. לפעמים אני מכבה את המחשב ומדליק אותו נגיד בערב, ואז זה בד"כ לא קורה... (כאילו זה רק קורה אחרי כמה שעות טובות שהמחשב מכובה..) - אבל אולי אין קשר בכלל ואני לא שמתי לב.. בכל אופן, אני אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, הדיסק WINDOWS שלי שרוט ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש, אחרי שעשיתי פירמוט. דיברתי עם השרות לקוחות של מיקרוסופט בבקשה להחליף את הדיסק! אבל אין להם אותו כבר במלאי. הם נתנו לי פתרון אחד, וזה להשאיל ממשהו דיסק כמו שלי, להתקין אותו וכמובן לרשום את הקוד האישי שלי בזמן ההתקנה..!! אז מי שמוכן ויכול לעזור לי אני צריך בדיוק את אותה גירסה כמו שלי: (גם זאת בעיה, למצוא כזאת) יש לי XP HOME EDITION, SERVICE PACK 2, OEM, Hebrew version אני הודה לכם חברה ומקווה שתצליחו לעזור לי תשאירו הודעות פה ואני יצור איתכם קשר, תודה רבה איתי
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני מפעיל את האפקט הזה שנקרא אם אני לא טועה FLIT3D או משהו כזה..?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה בפורום הנכון. לאחרונה הופיע אצלי תוכנה שנקראת REMOTE DESKTOP CONNECTION, שהיתה מוסרת [ HIDDEN ]. לא אני הורדתי אותה זה בטוח, פרצו לי למחשב? נסיון לפריצה? מה עליי לעשות. תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,התקנתי WIN 7 על המחשב של אחותי,הכל עבר חלק וביום הראשון הכל העבד,אחרי כמה שעות התחילו פריזים לעיתים דחופות.לפעמים כל כמה דקות ולפעמים 40 דקות.מה לעשות?יש לציין שעד הפריז הוא עובד חלק ומהר וזה קורה באופן פתאומי.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של חברת גיגהבייט 7n400v-l. לאחר שאני בוחר את אופציית STANDBY, הנורות של העכבר והמחשב נכבות. ואינני יכול להחזיר לפעילות את המחשב. כמו כן, המסך נכנס גם לסטנד-ביי. המסך חוזר, רק לאחר שאני עושה ריסטרט. כמו כן, משום מה אופציית ה-hibernate חסומה בפניי. אני משתמש בXP. האם מישהו יודע מה עליי לעשות בביוס או במערכת ננפעלה על מנת שאוכל להשתמש באופציית הסטנד-ביי. תודה
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היום ביצעתי DEFRAGMENT לדיסק שלי, ובדו"ח שקיבלתי בסוף הופיע קובץ שאותו לא ניתן היה "להזיז". הקבץ MEMORY.DMP נמצא בסיפריית WINDOWS וגודלו 256 MB. מישהו יודע מה התפקיד שלו והאם הוא נחוץ? במידה והוא לא נחוץ, האם ניתן למחוק אותו? בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://neowin.net/news/main/07/11/24/windows-xp-sp3-yields-performance-gains-over-vista-sp1 כפי שנראה מהבדיקות שם העדכון הצפוי יביא איתו קצת יותר ביצועים בחלק מהתוכנות.
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ראיתי איזה כתבה, אבל לא ראיתי אישה קישור לטלאי הגנה
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-