עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אוקיי אז אני ישבתי לי, וסתם חיטטתי במחשב שלפתע אני מצאתי את שתי התיקיות האלה בתוך התיקייה של windows, וחשבתי לעצמי למה שמייקרוסופט יקראו לתיקייות בשם מגוחח שכזה. ( ולא זכור לי שהורדתי תוכנה שנקראת ככה או כל פלאג אין אחר ) האם מישהו יכול לתת לי מידע כלשהו לגבי התיקיות האלה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. הפקודה הזאת שמבטלת את הthrotleting (לא סגור על איך רושמים את זה ) בגלל שאני מאמץ במשחק רק את אחת מהליבות והOS יכולה לחשוב שהמעבד מנצל רק 50% מכוח העיבוד שלו (רק ליבה אחת עובדת על המשחק) ולא יכול לנצל עוד ואז המערכת תחשוב שהמעבד בthrotleting והיא תאיט אותו בהתאם ועוד שאלה של נוב - איפה הקובץ של הBOOT.INI תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

כבר הרבה ימים לא כיביתי את המחשב והבעיה מתחילה להתבטא כל פעם באיטיות. בעת כתיבת שורות אלה כשפועלים: אקספלורר, קאזה, ICQ, נורטון אנטי וירוס, פיירוול של סיגייט וזהו בערך הPF USAGE הוא על 260MB !. אין צורה לרוקן את זה עם תוכנה מסויימת או אפשרות של הווינדואז ? אני זוכר שפעם היו כל מיני תוכנות כאלה עם יעילות בספק

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של PINNACLE, ולאחרונה הקמנו רשת אלחוטית בבית שלנו. המחשב שלי מחובר לכרטיס טלוויזיה, אז חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה אפשר לשתף אותו ברשת שהלפטופ שלנו יוכל להשתמש בו ולראות את מה שהמחשב שלי מחובר אליו. זה אפשרי? כי בווינדוס עצמו לא מצאתי אפשרות... תודה.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by ng400,

עברתי במזל טוב ל-XP אחרי שנים של התכחשות מוחלטת למערכת הזאת, והתקנתי את ה-SP2. מה הבעיה? הפיירפוקס (וגם האקספלורר שמשמש רק כדפדפן גיבוי אצלי) לא נטענים באופן אחיד. למשל, אני נכנס לאתר כמו ynet, הוא מעלה את השליש העליון ואז חושב זמן רב עד שמעלה את היתר (אם בכלל). זה אמנם לא קורה כל הזמן, אבל זה קורה - והרבה. לפעמים זה מסתדר אחרי refresh. יש רעיונות? * לא נראה לי שזה קשור, אבל היתה לי בעיה של document contains no data. תיקנתי אותה כפי שמוסבר כאן: http://www.techspot.com/vb/archive/index/t-15244.html

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי עכשיו וינדווס XP כאשר ההתקנה והכל היה באנגלית אבל יש לי כזה "חבילת שפות" שאפשר להחליף את כל הWINDOWS לעברית {אני מתכוון ל"התחל", "המחשב שלי"...} , אני רוצה להתקין את WINDOWS 2K ההתקנה היא באנגלית {כל הווינדוס} האם ה"חבילת שפות" הנ"ל תתאים? ועוד 2 שאלות? 1) האם בשביל להתקין SP 3 צריך להתקין לפני גם את SP1&2 ? 2) האם בWINDOWS 2K הSP "מוגן" כמו בXP שצריך מספר חוקי? או שזה רגיל? בתודה מראש , יאיר

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by trojan,

אני לא מצליח להיכנס ל cd-rom דרך סייר ! בבקשה תעזרו לי איך לפתור את זה...

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by Ran B,

שלום! מה נשמע? עוד שאלה לפורום זה. במחשב של חבר שלי יש העתק של ווינדוס עם סידיקי לא מקורי ובנוסף יש לו מחשב נייד עם העתק מקורי וחוקי ועליו יש לי את הproduct key (מדבקה). אני למשל, אצלי בבית, התקנתי על המחשב הנייח העתק חוקי של הווינדוס באמצעות הדיסק של המחשב הנייד של אחי עם הסידיקי שלו וזה עובד מעולה. יש לי רישיון והעתק חוקי. בנוסף לזה, עזרתי לחברה שלי בפרמוט והתקנו לה עם אותו דיסק ועם אותו סידיקי. גם עובד מעולה! יודע לי גם שאפשר להריץ על אותו סידיקי כשלושה מחשבים חוקיים. שזה עומד יחד עם מבחן התוצאה. השאלה היא כזאת : האם ניתן במחשב של חבר שלי, לבצע החלפה לproduct key ובכך לעשות איקטוב מחדש והורדת עידכונים מלאים (כרגע הוא עם SP2) לווינדוס ללא פירמוט המחשב? וזאת ע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שמתי לב לאחרונה לאיטיות רצינית במחשב בכללי יש לי מחשב דיי חזק וזאת איטיות חריגה פתאום קלטתי שיש לי מלא פרוססים מיותרים במחשב של sql וכל מיני קטעים הזויים קיצר מחקתי מלא דברים דרך ההוספה הסרה של וינדוס והתקנתי אנטי וירוס חדש ועשיתי בדיקה מקיפה לכל המחשב אנטי וירוס של symntec ( לא הנורטון רק סימנטק) ובכללי ניקיתי אותו כמה שאפשר מקבציים לא קשוריים לחיים עכשיו אחרי שנאי מפעיל את המחשב יש לי 49 פרוססים רצים על ההתחלה הוספתי תמונה... http://i43.tinypic.com/2k54t0.jpg מה שכן התקנתי פיירואל של ZONE ALARM (לא היה לי פיירואל היה לי ראוטר שסידר אותי יופי) ותוך כמה דקות קיבלתי הודעה כזאת http://i40.tinypic.com/3c5c2.jpg השאלה שלי אם זה באמת לא תקין שיש לי 49 פרוססים רצים במקביל כשאנ…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by Swed,

Vista Sp1 Vs XP Sp2 כדי לפרמט ולשים ויסטה SP1 ? או שלא כדי עדיין וכדי לחכות לSP2 אני לא לחוץ על ויסטה.. והאם יש הבדלים בין XP SP2 לבין SP3 ?? והאם הם משמעותיים ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by matan13,

1. איך קורה שהמחשב כבוי זמן רב ולא מחובר לרשת והמערכת הפעלה(Win7) יודעת את השעה והתאריך ? 2. האם יש אפשרות לעשות חיפוש בתוך תוכן הקובץ ב-Win7 בתוך כונן רשת משותף(Server 2008 R2) ? 3. בהתקנת win7 ב-H.D חדש או מפורמט(unallocated) המערכת הפעלה יוצרת מחיצה בגודל כולל של 100MB מתוכם היא משתמשת בבערך ב-14 מגה. מה זה ה-system reserved הזה ? זה ה-MBR ? ואם תוכלו בבקשה על הדרך לחדד לי מה זה בדיוק ה-MBR בכדי שזה יהיה יותר ברור עבורי. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dj_horse,

שלום. אני משתמש במערכת הפעלה וויסטה,והתגלתה בעיה שאין באפשותי לראות אייקונים. לפי מה שזכור לי,בעיה זאת לא הייתה קיימת קודם. צירפתי תמונה של הבעיה,ואני מבקש מאוד שתעזרו לי לפתור אותה. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by Tamir3,

שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד עם כונן SATA עכשיו הוא אומר שדיסק רגיל של ווינדוס לא יכול לעלות על כונן SATA. עכשיו רציתי לשאול אותכם מאיפה אני משיג ווינדוס שיעלה על הכונן הזה ושיהיה כIMAGE שאפשר לצרוב כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  14. שלום, השאלה בכותרת. בהתקנה הראשונית של התוכנה FLASHGET נורטון הקפיץ לי חלון, בטעות עשיתי בלוק לפני שהספקתי לקרוא, מעין רפלקס כזה... עכשיו אני לא יכול להרויד כלום כשהפירוול מופעל, אז איך אני מאשר בפירוול את התוכנה ? עם אפשר בבקשה תמונה איפה זה נמצא כי די הסתבכתי עם כל העניין. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by StereophoniC :o,

אני משתמש בשתי מערכות הפעלה , ווינדוס 98 וXP היום רציתי לעשות upgrade מ98 ל2000. בהתקנה הוא כתב לי שהוא מעתיק קבצי התקנה כשהוא סיים הוא עשה ריסט נכנס להתקנה וכתב לי הודעת שגיאה. משהו על הארד דיסק שלי שיש איתו איזו בעיה. לא משנה, ניסיתי להיכנס לאקס פי אבל המחשב קלט אותו כווינדוס 2000 וכתב לי שחסרים קבצים. אז נכנסתי ל98 ועשיתי התקנה לXP כדי שיבטל את ההתקנה של 2000, הוא באמת ביטל, הוא העתיק קצבים עשה ריסט שוב אבל הפעם לא נתתי לא להמשיך להתקנה אלא הפעלתי את הXP עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי 3 אפשרויות Windows XP profesional Windows 98 Win XP install והוא מסומן על XP Install הוא נותן בערך 4 שניות ואז נכנס להתקנה של XP אני צריך עזרה ב לבטל את זה, מן Uninstall להת…

16. Vista Transformation Pack 6 Windows Vista looks really nice for major GUI updates. Many people who have seen it wish to get Vista-style looks for their operating system. It might sounds stupid to say this since you all know what it is but just bear it. This program will transform your Windows user interface to ultimate Windows Vista alike looks that everyone will never notice its the same old Windows XP (or 2003) לא רוצים להקין ויסטה ? אבל אוהבים את העיצוב שלה? יש פיתרון! http://www.download.com/Vista-Transformation-Pack/3000-2086_4-10631174.html?tag=lst-0-1

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. למי שיש מצב שהמחשב נתקע כל הזמן או קופא יש לי המלצה חמה שמדליקים את המחשב יש מלא תוכנות שעובדות ברקע עם ההדלקה הראשונית לא משנה כמה זיכרון יש במחשב מספיק שתוכנה עובדת ברקע במקביל עוד תוכנה שאנחנו מפעילים היא יכולה לתקוע את המחשב כתוצאה מהתנגשות בינהם . מומלץ להיכנס ל MSCONFIG ולהוריד את כל התוכנות שלא צריך ולהשאיר רק את האנטי וירוס שיעבוד און ליין . זה מוריד את התהליכים בצורה מטורפת והמחשב עובד מהר .

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  18. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אני מחפש מדריך בשביל לפרמט ומדריך להתקנת ווינדוס 98 תודה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  19. ניסיתי להיכנס באיזה מחשב למנהל המשימות (CTRL+ALT+DEL) והוא רושם לי שנחסמתי משהו כזה ושאני לא יכול להכנס לזה איך אני מבטל את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by eliil1,

אני לוחץ קליק ימני ואז SAVE PICTURE AS והוא מראה לי : מה זה =S ?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by TimoTy,

טוב יש לי בעיה שהולכת ככה : 1) המחשב לא מזהה את הכונן של הדיסקים שזה מונע ממני לפרמט אותו 2) אני לא יכול ליצור כונן וירטואלי..... נ ניראה לי שזו בעיה ברגיסטי ...... מישהו יכול לעזור בבקשה ??

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by rollita,

קיבלתי מחשב חדש ואני מעונין להתקין בו XP. יש לי בעיה עם מחיצות. מופיעים בפני המסכים הבאים: "הרשימה הבאה כוללת את החללים (space) שהינם מוגדרים כמחיצות (are partitioned) ואת אלו שהינם not partitioned". הרשימה כוללת רק: "131Gb unpartitoned space" (בנוגע ללמה 131, אני יודע, זו לא בעיה). הוא שואל אותי היכן להתקין את XP ואני כמובן בוחר ב- "131Gb unpartitoned space" כי זה כל מה שמופיע לי. אח"כ מופיע לי המסך הבא: a new partition for windows XP has been created on 131Gb disk 0 at Id 0 and bus 0 on atapi [MBR] the partition must be formatted. כעת יש בפני שתי אפשרויות: format the partition using the NTFS file system (quick) format the partition using the NTFS file system בחרתי בא…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אני משחק או משו פיתאום המחשב מיתכבה וכותב ועושה לי מסך כחול וחירטוטים בלי הרבה דיבורים הינה . . . התמונה http://img70.imageshack.us/img70/5335/08060623512oa.jpg בקשה עזרו לי זה מזה חשוב..! תדוה לעוזרים :-*

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  24. שלום לכולם כמו שרשמתי בכותרת נעלם לי הדסקטופ....לאחר שהתקנתי איזה תוכנה לעשות יענו את הווינדוס יפה ...הסרתי אותה ופתאום אין שולחן עבודה אני עובד עכשיו דרך הפקד משימות אבל זה התחיל להימאס כל הסיפור הזה אז אם מישהו יכול עזור אני אודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by finish,

המחשב שלי ניכבע היום בבוקר אחרי שקפץ החשמל בבית מאז הווינדוס לא עולה והוא אומר לי לנסות לעשות ריפייר בהתקנה של ווינדוס ניסיתי ואני מקבל שגיאה במסך כחול של BAD_POOL_CALLER ניסיתי גם להתקין ווינדוס כרגיל אבל אחרי שאני לוחץ F8 שאני מאשר התקנה הוא מביא לי את אותו מסך כחול עם השגיאה הזאת מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.