עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eozeri,

אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב ל Windows 7 כאשר יש כרגע מותקנת גירסא פרוצה (אני גולש ומעדכן, ומחובר לרשת בצורה רגילה לגמרי) האם אני צריך גירסת שדרוג, או גירסת התקנה מ-0? עכשיו, אני קונה לאמא שלי מחשב חדש, ולה כבר יש גירסא חוקית של Windows 7. אם אקנה יחד עם המחשב התקנה של Windows, זה יתאים לי למטרת השדרוג? דבר אחרון, אני כבר מבולבל מעושר המידע שיש... איזה גירסא כדאי לקנות/מה הגירסא הנפוצה? primum, proffesional? תודה רבה, אייל

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by eozeri,

אהלן, פתאום שמתי לב שהמחשב איטי מתמיד, אז מעבר לזה שרק ליבה אחת עובדת מתוך 2 (יודעים איך להפעיל את השנייה) החלטתי לבטל את הPaging. בכונן היחיד שהיה מופעל, שיניתי ל No paging file. אבל מסתבר שעדיין הוא משתמש בזיכרון וירטואלי... למרות שחצי מהזכרון הפיזי לא בשימוש (980M תפוסים מתוך 2G) אז איך מבטלים את הזכרון הוירטואלי לגמרי? תודה רבה, אייל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Xtra,

שלום, בזמן האחרון (חודש+-) המחשב שלי נתקע לפעמים - או שהוא לא חזר משומר מסך (לא הגיב למקלדת ועכבר) או שפשוט באמצע העבודה עליו התצוגה נמרחה על כל המסך ולא היה ניתן לעשות שום דבר. עכשיו, המחשב שלי בכל פעם שהוא עולה אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e ביצעתי בדיקת memtest לזיכרון ובדיקה לכונן קשיח עם DFT והתוצאות היו תקינות. המחשב כן עולה כאשר אני נכנס בsafe mode וב-safe mode with networking אבל גם אז התצוגה נמרחת על כל המסך לעיתים. כרגע אני לא ממש מבין איפה הבעייה (אולי בכרטיס מסך?) ואשמח לעזרה. מפרט מחשב: Lenovo ThinkCenter A60 windows xp home edition sp3 amd athlon 64 x2 dual core processor 3800+ 2.0GB ram WDC WD1600JS-60MHB5 nvidia geforce 6100

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  4. טוב אני רוצה לפרמט ולהתקין התקנה נקייה שכוללת פירמוט המחיצה (כרגע יש רק 1). התקנתי וינדוס 7 ממש כשהוא יצא, שזה לפני די הרבה זמן, אז אני לא זוכר. כדומני היתה אופציה לבחור איזושהי תקיה והקבצים ישמרו? \זה מגבה את תקיית וינדוס אז אולי לשים הכל שם באיזו תקייה? (ואז למחוק אותה) או שאני מתבלבל ומדובר בשידרוג ולא בהתקנה נקייה? התוכנית שלי חוץ מלרענן את המערכת הפעלה שהתחילה לעבוד קצת איטי, זה לנקות את כל הזבל שהצטבר במחשב במשך השנים (עשרות ג'יגות), לרענן לתוכנות חדשות ומעודכות, ואני מחפש את הפתרון הכי מהיר, אבל גם לגבות עשרות ג'יגות של מידע חיוני (אין לי דיסק קשיח חיצוני). חשבתי גם ליצור מחיצה נוספת, להעביר לשם מה שאני צריך ולפרמט את המחיצה של הוינדוס אשמח לתובונת

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מה גורם הבעיה? וכיצד ניתן לפתור את זה? הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

6. Started by Itzik 007,

אני מעוניין לפרמט את הווינדוס 7 שלי. כשקניתי לא קיבלתי דיסק התקנה (כמו בכל ווינדוס עד היום) אלא יש לי כונן D ובו RECOVERY. מישהו יכול להפנות אותי למדריך איך אני מפרמט את הווינדוס? העניין הוא שאני ממש רוצה לבצע פרמוט ומחיקה של כל הכונן ולא פשוט שחזור למועד קודם יותר (שלדעתי לא יבצע את אותה עבודה). אגב, שחזור לא יבטל את כל המחיצות, הקבצים והתוכן שעשיתי אחרי זה? קצת מבולבל בסיפור הזה... ווינדוס XP היה יותר פשוט, במיוחד אחרי שעשיתי התקנה עם NLITE, שהפכה לי את הווינדוס למטורף במחשב ישן. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. המחשב של חבר שלי (הוא משאיר את רוב הדברים החשובים על הדסקטופ...) מחשב נייד קטן של MSI U100 עם הארדיסק 160GB של FUJITSU יש בעיות באיתחול - עולה הווינדוס ואז מזהה בעיה -> מנסה לאתחל בעיות -> לא מצליח -> נכבה לבד ניסיתי איתחול רגיל - לא עובד ניסיתי איתחול מדיסק התקנה - לא עובד חיברתי את הכונן למחשב הנייד שלי (יש מקום ל-2 כוננים) - אני מזהה הכל כרגיל גיביתי את כל כונן C - העתקתי אותו כמו שהוא אלי למחשב עשיתי בדיקת וירוסים עם AVAST - הכל תקין עשיתי SCAN DISK מהווינדוס 7 שלי - הכל תקין כאשר אני מעלה את המחשב מהכונן שלו אותה הבעיה מופיעה, איתחול לא עוזר, איתחול מדיסק לא עוזר. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש hp ... עם מערכת הפעלה מקורית בעברית ווינדוס 7... מערכת מצוינת..... עכשיו לא הבנתי כמה דברים : 1. אם אני רוצה לפרמט עכשיו את המחשב,האם זה אפשרי להתקין עליו אותו ווינדוס 7 ? 2. הרשיון (מפתח?) לכל החיים ? 3. אמרו לי לעשות ריקוברי מנג'ר משהו כזה... אז נכנסתי ועשיתי בהתחל "יצירת מדיית התאוששות"... 3 דיסקים... מה זה אומר ? האם כרגע ארצה לפרמט עליי להכניס את הדיסקים... אשמח להסבר מפורט,תודה לכם תותחים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טוב חברה כל פעם שאני מנסה לפתוח את המדיה פלייר אני רואה את ההודעה הנ"ל, ניסיתי כבר כמה מדריכים באנגלית אשר טענו כי ניתן למצוא פתרון לבעיה אבל אף אחד מהם לא הצליח . אולי אתם תצליחו :-\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  10. Started by davidz85,

שלום לכולם, ראשית אגיד שלא ידעתי באיזה פורום לכתוב את הנושא ואם זה לא מתאים לכאן מתנצל מראש. היום ראיתי במסנג'ר 2 הזמנות, זה נראה לי קצת חשוד אבל השד יודע למה אישרתי את ההזמנות האלה. מיד בהודעה הראשונה שזה שלח הבנתי שזה יכול להיות וירוס ומיד חסמתי ומחקתי מהרשימה. אבל אז התחילו הבעיות, מקש הרווח אצלי לא מפסיק להילחץ. ואני לא יכול להקליד כלום ואם אני פותח חלון הכל משתגע ודברים נלחצים. במצב בטוח ניסיתי והבעייה לא קרתה. עשיתי מצב בטוח עם NETWORKING והיה משהו מוזר, כשניסיתי להתחבר לאינטרנט עם החייגן, קיבלתי הודעה ERROR 711 והיה רשום שאי אפשר להתחבר לREMOTE ACCESS CONNECTION MANAGER. אני לא יודע אם זה קשור אבל ציינתי זאת בכל מקרה.. ניסיתי לחפש כאן בפורום ובגוגל, אבל אין לי קצה …

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  11. כשאני מחבר את ה-רסיוור של המקלדת והעכבר, הווינדוס XP מקפיץ לי חלון כזה שזוהתה חומרה חדשה.... הבעיה היא שאין לי איך ללחוץ לו NEXT..... כי המקלדת והעכבר לא עובדים חחח מישהו מכיר עוד פיתרון חוץ מלהשיג מקלדת PS2 בשביל לפתור את זה?

12. Started by RonCohen,

יש לי ווינדוס 7 32 ביט עכשיו אני רוצה לשדרג ל64 אני יכול לשדרג או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by benfree,

יש לי בעיות סאונד במחשב, זה מתבטא בזה שאם אני שומע מוסיקה ועובד עם מוסיקה אני שומע את הסאונד עם רעש של פיצוצים קטנים ועדינים ומן רעשים כאילו המחשב נופל וחוזר לעבוד. לפני הפרמוט הנ"ל זה לא היה לי, הסרתי את הדרייבר, התקנתי דרייבר מעודכן, מה שלא ניסיתי זה עדיין ממשיך. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? אני שוקל שוב לפרמט את המחשב בגלל זה. הכרטיס קול מובנה לוח גיגהבייט GA-P67A-UD5-B3 16G זכרון SSD למערכת הפעלה. אשמח לעזרה. תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by ngc224,

הי, יש לי מחשב בן שנה בארך, וכבר תקופה ארוכה שבאמצע העבודה הוא פשוט עושה ריסטרט ואז מראה מסך כחול (כל פעם שגיעה אחרת), ואז יש כמה ימים (או שבועות) שהוא עובד רגיל ואז עוד הפעם עושה ריסטרט... ליפעמים גם העכבר לא עובד אחרי שאני מדליק את המחשב (אני חייב להוציא אותו מה USB ולהכניס שוב) לדעתי המחשב בכלל לא מתחמם.. מה יכולה להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. נוכחתי לשים לב לכך, שחלונות 7 במחשב שלי איננה מייצרת באופן יומיומי נקודת שיחזור מערכת כמו שחלונות XP עושה. האם אני יכול לגרום לכך שהיא כן תיצור באופן מתוזמן, על מנת שאני לא אהיה תלוי באלו שתוכנות אחרות מייצרות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pms1,

שלום כמות הזיכרון במחשב זה 4 גיגה כך לא נראה לי שזה הסיבה ,היה במחשב sp2 ורק הוספתי sp3 תודה רבה לעוזרים

17. Started by shloogy,

הי, ברשותי מערכת הפעלה win 7 המחשב הינו חדש בן כמה חודשים ומהיום הראשון הוא קופא ללא סיבה הנראית לעין. יש לציין כי המחשב קופא בדרך כלל לאחר זמן מה שהוא לא פעיל, דהיינו במצב idle. אין זמן קבוע מראש, לפעמים זה יכול לקחת חצי שעה עד שהוא קופא ולפעמים שעתיים. בדרך כלל שאני עובד הוא לא קופא אך כבר קרה לי מספר פעמים שהוא קפא לי תוך כדי עבודה. הערות שאולי יוכלו לעזור: אין מסך כחול (BSOD) ביטלתי שומר מסך, ביטלתי מצב שינה, ביטלתי כיבוי דיסק. המחשב קופא גם כאשר אני מעביר אותו למצב שינה! ז"א אם אני נותו לו "לישון" שעה שעתיים הוא כבר לא יתעורר...אך אם אעיר אותו לאחר פרק זמן קצר יחסית הוא כן יתעורר. חומרה: 2600k, 8GB ram, SSD crucial ליתר ביטחון החלפתי את כרטיס המסך אך הבעיה חוזר…

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  18. כשאני מחבר DOK או מכניס דיסק לכונן אז אמור להופיע כזה חלון ששואל מה אני רוצה לעשות עם זה נגיד אם המחשב מזהה מוסיקה אז הוא שאול עם איזה נגן להפעיל.... אז החלון הזה לא מופיע לי ואני צריך שהוא יופיע

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  19. צהרים טובים ברשותי נייד של ACER עליו מותכנת חלונות 7 , יש רק מחיצה אחת C אני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה חלונות XP , העלתי בוט מהדיסק ואחרי שזה התחיל את ההתקנה קיבלתי מסך כחול- מה הבעיה משהו חוסם את ההתקנה- אשמח לקבל עזרה בנושא . תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by ofir144,

אני רוצה לעשות מערכת הפעלה חדשה של יונדוס 7 יש לי תדיסק הבעיה שאני עושה שדרוג יוצא לי הודעה אי תאימות וזה לא מביא לי אפשרות להמשיך יש לי אפשרות מותאם אישית וזה עובד לי אבל אני רוצה לעשות שדרוג איך אני מטפל בזה?תודה

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by LiorZi,

ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32 BIT. אני מעוניין לשנות את מערכת ההפעלה ל-64 ביט. אם אני ישיג התקנה של Windows 7 Home Preium 64 BIT ואשתמש ברישיון של ה-32 זה יפעל?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ohadaridan13,

שלום, יש לי אוזניות בלות'ות מסוג shb6110 מערכת הפעלה ווינדוס7 אני רוצה לחבר אותם למחשב, איך אני עושה את זה ? תודה מראש.

23. ac32.exe scsv.exe ultraiso setup בנוסף שגיאה Application Erorr זה כותב: האפליקציה לא תוכל להפעיל (0xc0000135) שלושת אלו מפריעים לחלונות 7 לעבוד באופן רציף. עזרה בבקשה, אני כבר מיואש! תודה (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Googleness,

סגרסה מוקדמת עם קיט פיתוח למפתחים אבל עדיין להורדה חופשית. המאמר בנענע: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=829798 עמוד ההורדה בשלל גרסאות: http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516 דרישות מערכת: Windows Developer Preview works great on the same hardware that powers Windows Vista and Windows 7: 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit) 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit) DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver Taking advantage of touch input requires a screen that supports multi-touch

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום חברים. אני מקבל הודעת שגיאה רכיב CPU של NTVDM נתקל בהוראה לא חוקית. על המחשב מותקן xpsp3 ועליו תוכנה שעובדת בדוס. הקובץ ntvdm.exe מעמיס את המעבד עד ל 100%...... האנטיוירוס מצא את svchost במחשב ומחק אותו.אבל ההודעה לא מפסיקה. איך מתקנים את השגיאה הזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים