עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lo_toda,

שלום יש לי מחשב חדש. G31 P2160 נועד למדיה סנטר אני מעוניין להתקין וונדוס 2000 הבעיה שהוא לא מזהה את כל ה HD הוא מזהה עם אני לא טועה רק 131GB ולא 1 T מה אפשר לעשות? הHD זה SATA אבל אני משתמש ב BIOS שמאפשר שימוש כמו ב IDE רגיל.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי WIN7 והוא יושב על כונן C. על כונן C יש לי 17ג'יגה זכרון, אחרי ההתקנה היה עלין פנוי די הרבה לא זכור לי כמה. אחרי כמה ימים שישיבתי באינטרנט והורדתי דברים הזכרון ירד ל-0. אני לא מבין איך הכונן מתמלא במידע כלשהו. עכשיו הבנתי שכל דבר שאני מוריד או מתקין זה נשמר חלקית ב-C או משהו כזה. יש אפשרות שכל מה שיורד לי תוך כדי הגלישה או כל הדברים שאני מתקין יהיו על דרייב D ? שכונן C פשוט יהיה עליו ווינדוס וזהו ושום דבר אחר לא ישמר עליו בלי רשותי. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by pc4u,

שלום לכולם עם עלית חלונות 98 מהדורה שניה מתקבלת ההודעה מבטלים אותה והמערכת עובדת בסדר מה זה ואיך מסירים את זה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by --Shadow--,

שלום, לא יודע אם זה הוזכר כאן, אך למי ששם לב - ה window experience indexer נעלם ב win8.1 אך יש דרך להפעיל אותו ידנית: מקור: http://www.eightforums.com/installation-setup/28083-windows-8-1-wei-missing.html

5. Started by ofer_mat,

הי מה אתם אומרים על ה LINSOWS יש לו סיכוי? משהו ניסה אותו? אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר תקראו ב YNET זו מערכת הפעלה של LINUX שתומכת בישומי WINDOWS

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nim901,

שלום, אתמול נגמרו לי הבטריות בעכבר (והוא אצלי שבועיים :-X) בכל מקרה חשבתי שזו תוכנה שמאיטה לי את הסמן או קליטה לא טובה ולחצי על השילוש הקדוש \: (ctrl + alt + del) וכנראה שלחצתי על משהו ותראו מה קרה איך ניתן לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  7. אולי פה מישהו יודע לפתוא לי את הבעיה.. בעבר כבר התקנתי וWIN7 ועבד נפלא עד שנגמרה תקופת הניסיון ועכשיו התקנתי שדרוג לויסטה והמחשב לא מוצא את הכונן. לא רק זה גם בביוס נעלם הכונן ככה שאני אפילו לא יכול לחזור לויסטה

8. Started by assaf990,

אני רוצה שתמיד ה-DVD יהיה האות \:e ותמיד הצורב יהיה האות F. כי הם משתנים לי כל פעם שאני מוסיף או מסיר הארד דיסק (משני).

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by FlipM0de,

קצת רקע - קיים ברשותי שרת מדפסות שמותקן על Windows 2003 Server ושרת אפליקציה שמותקן על Windows 2000 Server שמוגדר לו מדפסת רשת. כאשר אני משנה את הגדרות המדפסת (גודל הדפסה - מדובר במדפסת ברקוד) על שרת המדפסות שרת האפליקציה לא מושך את אותן הגדרות - גם לאחר מחיקת המדפסת והתקנה מחדש, כאשר אני מנסה לשנות את אותן הגדרות על שרת האפליקציה לא עוזר דבר - הוא תמיד נשאר על אותן הגדרות. למישהו יש רעיון לעקוף את זה?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  10. שלום. ברשותי מחשב נייד של חברת טושיבה וכשקניתי אותו הוא הגיע עם וינדוס ויסטה (מותקן עליו) ניסיתי להתקין עם דיסק מקורי את xp אך לאחר שהוא מעלה את ההתקנה הראשונית שבה הוא טוען את קבצי ההתקנה אני מגיע למסך שבוא נכתב לי: ללחוץ ENTER בשביל להתחיל התקנה - אם אני לוחץ הוא אומר שהוא לא מזהה כונן או מקום פנוי למרות שיש מקום והמטרה היא לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס חדש ללחוץ R בשביל לתקן - וגם את זה ניסיתי והוא מגיע לאותה ההודעה וללחוץ F3 בשביל יציאה מה עושים? אשמח לתשובה מהירה בנושא ממי שיודע...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by noam12,

תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. Started by ameer_a7,

שלום, היום קיבלתי מחשב נייד מסוג HP DV6186 , מותקן בו מערכת הפעלה XP HOME ויש עוד מחצית של שחזור מערכת. המערכת בסוג NTFS מה שאני רוצה לעשות , לבטל כל המחיצות , לחלק מחדש ל 3 מחיצות שוות. לפרמט , ולהתקין את מערכת ההפעלה בפורמט FAT32 יש לציין שכבר ניסיתי להכניס דיסק התקנה , אך אומר שהדיסק קשיח אינו מוכן או לא מוזהה או לא הבנתי בדיוק , מצד שני הוא נכנס למערכת הקיימת כרגיל. יש מתנדבים לעזור?

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by LBC,

שלום, קניתי מחשב השבוע עם הכרטיס הגרפי המוזכר בכותרת, מעבד E6750 ושני ג'יגה זיכרון. התקנתי עליו חלונות Vista Home PREMIUM. אני יודע שבגירסה הזו יש את הממשק Aero. אבל הוא לא מופיע לי ברשימת ה - Themes. מחיפושיי בגוגל עולה, שאם הממשק הזה לא מופיע ברשימה, זה אומר שהכרטיס הגרפי לא תומך בו. אבל איך זה ייתכן??? הרי זה כרטיס חדש מאד ועדכנתי את הדרייברים לאחרונים! אה, כן ועל הקופסא רשום "Certified for Windows Vista" למישהו יש הסבר/פתרון?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  14. שלום לכולם. ברצוני לשדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי (windows XP sp 3) לווינדוס 7 אך אינני עושה זאת מפני שאני חושש שאם אני אשדרג, כל הדרייברים שלי \ התוכנות שלי (ויש הרבה...) לא יעבדו על ווינדוס 7 ואני אצתרך להוריד \ לעדכן הכל... האם כך המצב? והאם זה שווה את המעבר? בנוסף הווינדוס שלי במקור הוא באנגלית עם התקנה של עיברית עליו ובידי דיסק ווינדוס 7 בעברית. תיהיה לי בעיה לשדרג נכון? ע"פ מה שאני זוכר צריך באותה שפה לא? ובנוסף אם באמת תיהיה בעיה אני יוכל להשתמש בדרייבר ג'ינייס לא? (הכוונה לתוכנה שמגבה ומעדכנת דרייברים...) תודה על העוזרים.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by vali13,

שלום לכולם בשעה טובה קבלתי את הנייד החדש שלי מה שמצריך אותי לעבור לעבוד עם ויסטה אני לא מצליח להתקין שום תוכנה לא "חוקית", בכל פעם שאני מנסה להתקין נפתחת לי חלונית אזהרה ואני נאלץ להפסיק את ההתקנה איך מבטלים את ההגנה הזו???? (אפילו office אני לא מצליח להתקין) תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  16. Started by yaniv26,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ניתן לעשות עם התוכנה win xp manager האם היא האמת מסדרת את המחשב ??

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. אהלן לאחר מחיקת עידכוני windows מסוימים שהפריעו לאחת התוכנות במחשב שלי לעבוד. המחשב הפסיק לזהות את ההרד דיסק הנייד שלי 500Giga מתוצרת western digital. כשאני בודק ב manage רואים את ההרד דיסק אבל המחשב לא מזהה את מערכת הקבצים ורושם 500giga unallocated . אני מאמין שיש בעיה והוא לא מסוגל לזהות מערכת קבצים של FAT32 לכן הוא לא מכיר את ההרד דיסק. במחשבים אחרים ההרד דיסק עובד מצויין. על המחשב הבעייתי כאשר מחברים הוא נדלק אבל לא מזוהה משום מה. האם תכלו לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  18. Started by omri123,

יש לי מחשב חדש 4GB זיכרון, רציתי לברר מהם בדיוק הבעיות עם התקנת XP והאם כדאי לי להתקין XP 64 BIT. מה המודעות ל64BIT בדרייברים ובשאר דברים העלולים ליצור בעיות.

19. אפשר עזרה? אני צריך את זה לילדים...

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. שלום יש לי חלונות 10 פרו שפה עברית גירסה 2004. אני עשיתי סיסמא כניסה Windows 10 ויש לי אופיס 2013 פרו שפה עברית. אני עשיתי עידכונים מלאים וגם אופיס עידכונים מלאים. אני פותח אאוטלוק 2013 ופתאום ניפתח חלון קטן מבקש להכניס סיסמה, וכתוב "הזן את שם משתמש והסיסמה שלך עבור השרת הבא.". אני הכנסתי סיסמה וסימנתי למטה בריבוע קטן "שמור סיסמה זו ברשימת הסיסמאות שלך" וזה עובד בלי בעיות. שאני מכבה מחשב. אחרי 10 דקות או יותר או פחות אני מדליק מחשב נייח. אני פותח אאוטלוק 2013 ופתאום שוב ניפתח חלון קטן מבקש להכניס סיסמה. זה קורה לי לפעמיים מבקש סיסמה. נסיתי להבין מאיפה הבעיה תקלה אאוטלוק 2013. אני נסיתי לבטל סיסמה כניסה Windows 10 והפעלתי מחשב מחדש. ו- Windows 10 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני נכנסתי ל-התחל\הפעלה\MSCONFIG ועלה לי חלון, הלכתי ללשונית האחרונה(אתחול) והסרתי משם את המסנג'ר. כשאר הפעלתי את הWINSOWS מחדש המסנג'ר שוב עלה. מה עושים כדי להסירו? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by SHAY951,

אני רוצה לשנות את ה-BOOT SCREEN ב WIN XP , ויש לי תוכנה שאמורה לעשות את זה. עכשיו, שאני נכנס לחלק בתכנה שבו אמורים לשנות את ה BOOT SCREEN יש איזו אזהרה כזו, משהו על גיבוי הקבצים של ה-WINDOWS. עכשיו רציתי לדעת האם זה מסוכן להחליף את ה BOOT SCREEN גם אם אני עושה את זה בעזרת התכנה ? (כי אני יודע שלבד זה די מסוכן) יכול להגרם מזה איזשהו נזק לוינדוס? (או שהוא יכול לא לעלות בכלל?) תודה.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by cganir,

שלום. משום מה נעלם לי המסך הזה. לא רואים כלום כאשר המחשב עולה, והדבר הראשון שכן רואים זה המסך של ה LOGIN לביחרת המשתמשים ! ניסיתי גם להחליף את סכימת ה BOOT (קובץ אחר) אולם הבעיה עדיין קיימת ! האם למישהו יש מושג לאן זה נעלם ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by bamba,

מחפש קובץ aspi3520.sys נא לשלוח לי לינק או קובץ לדאר אלק' בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Chevy,

הממ.... התיקייה הזאת תופסת לי קרוב ל-700mb, האם זה בטוח למחוק אותה? או להקטין אותה באופן כלשהו ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.