Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
ahalan yesh li windows 7 huki ! shekaniti veoved cvar kama hodashim tovim. ahoti haita bamahshev vehi amra shepitom ze rasham la she hawinndows lo huki vekol hamasach nehia shahor vehitkaba hamachshev. meaz hawindows lo ole ' ani lo mazliah laasot repair o lefarmet ' yesh letzayen shegan hlinux shemutkan bamachshev lo ole veachshav nichnasti melinux 7 sheyesh li al disk. ma yechola lihiot habaya ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו הצליח למצוא FAMILY PACK למוצר מלא?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ב- Windows 7 יש אופציה ליצור תיקיה מיוחדת אשר באופן אוטומטי כל ההגדרות המתקדמות יתכנסו לתוכה. התהליך הוא כזה: 1. צרו תיקיה חדשה (לא משנה איפה). 2. תעתיקו ותדביקו את המחרוזת הבאה בתור השם של התיקיה (השם צריך להיות אך ורק המחרוזת). GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} 3. פתחו את התיקיה וכל ההגדרות יופיעו לכם שם. אגב, זה עובד גם בויסטה, אך בויסטה זה עלול להרוג את האקספלורר, במידה ורוצים לעשות זאת בויסטה, אפשר לפעול לפי ההוראות בקישור הבא (יש שם גם תיקון לקריסת האקספלורר) - http://www.windowsvalley.com/blog/create-a-master-control-panel-shortcut-and-explore-the-all-tasks/
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני התקנתי WINDOWS 7 בעברית מלאה ולאחר מכן הוספתי MUI באנגלית שזה נקרא שפת ממשק משתמש באנגלית ידוע לי שיש חבילת שפה מלאה שכאשר מתקינים אותה זה מחליף את השפה המקורית וזה כאילו התקנתי את המערכת באנגלית מלאה ובנוסף זה נותן לי אפשרות בהתקנה לבחור איזה שפה להתקין 1. מה ההבדל בין שתי חבילות השפה שיש לWINDOWS 7 המלאה והחלקית 2. איפה אני מוצא להורדה את החבילה המלאה 3. כייצד אני מתקין אותה לתוך הDVD של ההתקנה כך שאני יכל לבחור שפה כבר בהתקנה (אני רוצה ליצור DVD אחד לעברית ואנגלית) תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
חברים, קניתי מחשב נייד של DELL וקיבלתי אותו עם windows 7 home premium באנגלית. השאלה שלי היא אם יש אפשרות להוריד איזה תוסף כדי שהממשק יהיה בעברית?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת איפה אפשר למצוא עידכוני hotfixes לWINDOWS 7. ידוע לי שכל כמה חודשים יוצאים כל מיני עידכונים, שלא כלולים בעידכונים שכולנו מקבלים בWINDOWS UPDATE. השאלה איזה עידכנים כדאי להתקין ועל איזה אפשר לדלג?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסתבר שגרסא חדשה התגלגלה לידיו של אדם מזליסט במיוחד והוא צילם וסיקר את הגרסא מספר הבילד-6574.1.X את המספר האחרון הוא לא מוכן לכתוב בכל מקרה הנה הלינק לפוסט http://www.thinknext.net/archives/2199
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי וויננדוס 7 כבר מאוגוסט 7600 הקראק ששמתי זה או TOOLKIT או ORBIT30 כי היתקנתי אותו ליפני שיצא LOADER הקטע שהקרקים הקודמים הופכים אותו לכאילו RC שכבר פג תוקף עז ניסיתי עם LOADER ולא הצליח עז שמתי קראק WAT שהוא פשוט גורם למערכת להיתעלם מכל השלטים וGENUINE אבל היום היו ריסטרטים כל שעתיים עז ששמתי קראק הזה http://hotfile.com/dl/19744318/ac08922/crack.rar.html והמחשב כבר לא עולה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות חלונות 7 גרסה OEM. לפי התנאים שלהם, חוקי להתקין גרסא כזאת של 7 רק על מחשב שאתה מרכיב ומוכר. האם אני יכול להרכיכ מחשב, להתקין עליו את הגרסא הנ"ל ולמכור, במחיר סמלי של 1 ש"ח, לאחי את המחשב והדבר יחשב לחוקי?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מחשב מיני נייד כמו זה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7727764 יוכל להריץ את ווינדוס 7 בצורה חלקה(אני מתכוון לשדרג את הזיכרון ל2gb)? (לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לא)
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתקין בנוסף לXP ווינדוס נוסף. יש לי 2 שאלות: מה עדיף? WINDOWS 7 או ויסטה? והאם יש אפשרות להתקין אותו במקביל על כונן C מבלי למחוק את הישן? תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי רשיון, ואת הדיסק איבדתי. מאיפה אני יכול להוריד ISO בשביל לצרוב/לשים על DOK?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל קישור להורדת Windows 7 Pro/Ultimate x64 בעברית. אני משתמש ב- Windows 7 Image Updater וחשוב לי שה- ISO יהיה x64 בלבד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בעבר רכשתי Vista Ultimate ולאחר נסיון קצר הבנתי שזה היה מיותר. אני לא משתמש ברוב התוספות של ה Ultimate ותמיד אני שואל את עצמי האם הגרסה הזאת מכבידה על המחשב יותר מאחיותיה.. עכשיו אני שוקל לרכוש את Windows 7. כמובן שאין לי צורך ב Ultimate כי אני משתמש ביתי ממוצע+ (נקרא לזה). אני משתמש בתוכנות כבדות ולפעמים גם עושה פעולות מתקדמות.. אך רוב העבודה שלי על המחשב היא גלישה, מולטימדיה ואולי משחק שניים.. השאלה כמו בכותרת.. ההבדלים העיקריים שמצאתי הם שב PRO קיימות גם התכונות הבאות: + הפעל תוכניות יעילות רבות שלWindows XP ב מצב Windows XP. + התחבר לרשתות חברה בקלות ובאופן מאובטח יותר עם הצטרפות לתחום. + שחזר את הנתונים שלך בקלות עם גיבוי אוטומטי לרשת הביתית והעסקית שלך. את הת…
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ עם תחילת תערוכת CES בלאס וגאס(שד"א גם מור נשלח לסקר את התערוכה בשביל HWZONE) היה keynote של סטיב באלמר (מנכ"ל מיקרוסופט) ושם נחשפו יותר פרטים על Windows 7 וגם הושקה הבטא של Windows 7. הRC זמינה להורדה לציבור הרחב מאתר מיקרוסופט. הורדה: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx הוראות התקנה: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/installation-instructions.aspx דרישות מערכת של Windows 7 אזהרה: Windows 7 נימצאת כעת בשלב הRC מה שאומר שהיא אינה מתאימה לעבודה שוטפת וצפויות להופיע בעיות תאימות, באגים למינהם ועוד. זוהי מערכת הפעלה למחשבי ניסוי, היא לא באה בשלב הזה להחליף מערכת Windows קודמת לכן…
-
- 3.5k תגובות
- 384k צפיות
-
-
שמתי דיסק און קיי 4 גיגה במחשב אני לא רואה שיפור בביצועים.. מה בידיוק זה אמור לשפר? משחקים ? טעינת וינדואוס? מישהו ניסה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... חשוב רציתי שתהיה מחיצת recovery כמו שיש בכל הלפטופים היום. ואין לי דיסק recovery של המחשב . האם מישהו יודע איך יוצרים מחיצה כזאת שאפשר אחר כך לעשות בוט ממנה במידת הצורך, לאפס הגרות ולהתקין מחדש את windows ? ישנה תוכנה שנקראת- Anarethos Recovery Tools - Original או- OEM recovery tools .אבל כל פעם שהורדתי את הקובץ הוא לא היה תקין ואי אפשר להתקין ממנו. אולי מישהו יודע על תוכנה אחרת או לפחות קובץ תקין של התוכנה? תודה למשיבים נ.ב: שאלה קשה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לארונה ראיתי שידרוג של מערכת ההפעלה חלונות 7 וניצלתי את ה SP1 לפירמוט והתקנה מחדש... פירמטתי את כל הכונן , התקנתי חלונות 7 מהדיסק וישר הפעלתי update בשביל לקבל את כל העדיכונים וה SP1 בהתקנה חלקה ונקיה.. לאחר מכן התקנתי את כל התוכנות, פתאום שמתי לב שהתוכנה של Gigabyte (לוח האם) מסרבת לפעול. הורדתי מחדש מהאתר של גיגבייט את הגרסה האחרונה ועדיין זה לא עובד... ניסיתי במצב תיאימות שונה וגם ללא הצלחה... אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 Ultimate. לאחרונה יצא ה-SP1 לחלונות 7, אולם אינני יודע האם כדי לי להתקין אותו מבלי לגרום נזק למערכת ההפעלה שלי. טכנאי מחשבים שלי אמר לי, לפני שה-SP1 יצא, כי הוא לא ממליץ לי להוריד אותו מחשש לבעיות במערכת ההפעלה. אז עכשיו מומלץ לי כבר להתקין אותו, או שזה מסוכן?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נטבוק acer aspire one(יש לו שתי ג'יגה של זכרון) ולפני כמה זמן התקנתי ווינדוס 7 וקיבלתי את גרסאת הסטרטר ואז החזרתי ל-XP. החלטתי שאני לא מוותר ורוצה ווינדוס 7 אולטימייט על הנטבוק שלי ולכן התקנתי את ה-RC1 של ווינדוס 7 ויש לו את ממשק הארו שעובד בצורה חלקה. היום קיבלתי הודעה שהמחשב שלי הולך להיות מושבת(הנטבוק הקטן). עכשיו ברור שאני הולך להתקין ווינדוס 7 כרגיל(את הגרסא הסופית) אבל אני לא רוצה שהסטרטר המעפן הזה יותקן. האם יש למישהו פתרון?!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם בעקבות הכתבה ב-HWzone על Windows 7 Thin. איך הוא לנטבוק, תמיכות? קלות הפעלה? וכו'...
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, האם קיים גאדג'ט של וינדוס או תוכנה שבה ניתן לכבות את המחשב לפי זמן. בXP השתמשתי בפקודה דרך הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעלתי את האופציה הזאת וזה התחיל לעצבן אותי תמיד לפני התקנת משחק או פתיחת קובץ זה עוצר את הכל ושואל אותי אם לאשר או לא. ראיתי ב-TROUBLE SHOOTING של הווינדוס שמומלץ להדליק את זה בשביל יותר יציבות ובטיחות של המערכת ,אבל אני לא מבין מה זה בדיוק עושה חוץ מלהקפיץ חלון ולעצור את מה שאני עושה על כמעט כל דבר שאני עושה. זה באמת יכול לעזור לי בקטע של האבטחה של המערכת? מומלץ להדליק את זה או לכבות כי בנתיים זה לא כזה נוח עם זה. :-[
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם,אתמול סוף סוף פרמטתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה של x64 bit התקנתי את כל הדרייברים,האפדייטים וכו'. אבל נתקלתי בבעיה קטנה - משום מה הוינדואס לא מציב רוסית/עברית (השפות היחידות שהתקנתי מבלד אנגלית שזה ה default של הוינדוס) למה אני מתכוון - לדוגמה ב WMP שמות של שירים ברוסית/עברית נראים כמו גי'בריש בתקיות של קבצים ה title בגי'בריש וכו' הנה דוגמה : מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ! ראיתי למכירה את המערכת הפעלה (64 ביט) בשפה האנגלית וגם בשפה העברית - יש הבדלים ביניהן ? אני יודע שאפשר להוריד עדכון עברית הרי.. אז מה בעצם ההבדל ? אני מתכוון להוריד את העדכון ולהתקין שיהיה בעברית וכרגע הזמנתי באנגלית, לבקש להחליף לעברית ? (עוד לא מאוחר לשינוי). פשוט מסקרן אותי מה ההבדל בעצם.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-