Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית 2 מחשבים, אחד עם windows 7 ultimate x64,ואחד עם windows xp pro SP3. לאחרונה המחשב עם הXP לא מצליח לתקשר עם המחשב השני, לא בשיתוף, ולא בפינגים. יש לציין שכאשר אני מנסה במחשב עם ה7 להכנס אל עצמו דרך הworkgroup,הוא דוחה אותי עם הודאת שגיאה. לאחר קצת ניסוינות לתקן את המצב גיליתי שיש service בשם server שמשמש בין היתר לשיתוף קבצים בווינדוס 7. service זה אינו פעיל במחשב עם ה7,וכל ניסיון להפעילו מעלה הודעת שגיאה: error 1068: the dependency service or group failed to start למישהו אולי יש רעיונות למה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan), למשל : connect name=Profile1 ssid=SSID1אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . *שימו לב, אני מדבר על חיוג דרך חייגן שקיים, ולא הגדרה שלו מחדש. **מערכת ההפעלה היא Windows 7 . תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ואני לא יודע איך להתקין את המערכת הפעלה בביוס אם אפשר מדריך אשמח מאוד תודה.!gigabite ga770ot-d3l
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ה MSR שלי מישהו יודע איך אפשר לשחזר אותו בלי להוריד התקנה של WIN וכמובן בלי WIN עצמו (הוא לא עולה) יש לי UBUNTU... אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה אריה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים מערכת הפעלה חדשה(WIN7ׁׂׂ). כאשר סיימתי את ההתקנה יצרתי יוזר בשם ADMIN. לאחר מכן רציתי ליצור ח\יוזר נוסף ולמחוק את היוזר Admin. מחקתי את היוזר כולל התיקיות שלו. למרות הכל היוזר עדין מבקש להכנס כיוזר ברירת מחדל כל פעם כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי למחוק שוב אך היוזר לא קיים, מחקתי את המפתח של היוזר הזה ברג'יסטרי ועדין לא עזר, עדין מבקש להכנס קודם ליוזר המחוק ולא ליוזר הקיים החדש. האם למשהו יש מושג איך אני מחוק אותו לגמרי? כלומר שלא יופיע יותר ב- LOGON SCREEN
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בגלל עלויות של HDD היום, יש לי שאלה אם יש אפשרות להתקין ולעבוד על מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT על דיסק קשיח נייד בחיבור USB 3 ולעבוד דרכו. (ללא HDD פנימי בכלל). אני יודע שלעבוד ככה לא מומלץ לHDD עצמו אבל זה פחות מעניין אני צריך שהוא יחזיק מעמד עד ירדת מחיר של הHDD. הHDD שאני מדבר עליו בגודל 2.5'.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי מחשב חדש ללא הרד דיסק, אני רוצה להעביר את ההרד דיסק של המחשב הקיים שיש בו מערכת הפעלה וכל הקבצים והתוכנות, אני יודע שאת התוכנות אצטרך להתקין שוב, השאלה היא האם אני יכול להעביר את הדיסק עם מערכת ההפעלה למחשב החדש מבלי למחוק את הדיסק ? תודה מראש על עזרתכם..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עריכה: נא להסתכל על הפוסט האחרון שלי, שם למטה תודה בוקר טוב אנשים היום, כשישנתי, המחשב קיבל עדכון אוטומטי, וכשהתעוררתי והדלקתי את המחשב (חשבתי שזה אמור לעשות restart אוטומטי, לא לכבות לי את המחשב כשזה מסיים...) המחשב התחיל להריץ איזו דיאגנוסטיקה והתחיל למחוק לי קבצים (קבצים "יתומים" ועוד כל מיני קבצים עם בעיות אחרות), בינהם כמה DLLים וקבצים שנראים כאילו יש להם חשיבות כלשהי כשהמחשב עלה גיליתי שאני לא יכול להיכנס ל- internet explorer או chrome - אני מקבל איזו שגיאה, ונראה שזה קורה בעוד כמה תוכנות... system restore, לעומת זאת, עבד בסדר גמור, אבל לא שינה כלום... אז הכנסתי את הדיסק התקנה של וינדוס 7 Proffesional, עשיתי Boot from CD/DVD והאפשרויות הבאות עלו בפני: Startu…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היו שמועות שמערכת ההפעלה ווינדוס 8 תוכל להריץ משחקים של XBOX זה נכון?? ומתי הווינדוס 8 יצא? ועוד משהו יש דבר כזה ערכת נושא של XBOX יענו שיופיע לי הDASHBOARD
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מקפיץ לי ישר את ההודעה בתמונההבנתי שיש בעיה בקישור אבל לא הצלחתי לקשר אותו מחדשתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה ישלי סיריאל של WIN7 ULTIMATE וחיפשתי הורדה ברשת ולא מצאתי אם אפשר אני לא כלכך מבין בזה שההורדה תיהיה יעני מה שאני צריך לצרוב על דיסק בשביל לפרמט תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^ שלום לכולם, אז הדלקתי את המחשב לפני שבועות מס', והמחשב לא מצא את החיבור של פלאפון(המפעילה של הסים שלי. שוב, לא נטסטיק, אלא כרטיס סים שנכנס מתחת לבטריה של המחשב, בחריץ המתאים). ניסיתי להוריד כל מיני דרייברים והדבר לא צלח. דיברתי עם פלאפון והם הפנו אותי לחבר' LG המפעילה של המחשב שלי(מחשב מדגם R380 של אל.ג'י) LG הציעו לי לפרמט את המחשב תמורת תשלום. הם היו מוכנים להתקין רק ויסטה. בכל מקרה, סרבתי. החיבור לא ניתן לגילוי ובטח שלא להפעלה. מה עושיםם? תודה ושבת שלום!
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי תיקייה ריקה שאני רוצה למחוק והיא לא נמחקת. דבר ראשון כל פעם שאני לוחץ עליה לוקח למחשב הרבה זמן להגיב ואחרי זה שאני מנסה למחוק זה מראה לי את ההודעה הבאה: ניסיתי כל מיני תוכנות שמוחקות קבצים בכוח אבל אף אחת לא עבדה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר ספריות עם תמונת מנעול עליהן, הספריות נוצרו על ידי מערכת ההפעלה והשמות שלהן הם מספרים אקראיים ואותיות משהו מאוד ארוך, אני מנסה לברר מה השימוש של הספריות האלו האם צריך אותן ואם לא כיצד ניתן "להעלים" אותן?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 והעלתי אותוב-safe mode ומאז אני לא מצליח לחזור להגדרות הישנות ולמצב הרגיל אני לא ממש מבין בזה, אבל בכל זאת ניסיתי את האופציות ב-F8 שום דבר לא עזר תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה +- רכשנו מחשב נייד של אסוס (עם מעבד I3) וקיבלנו בו Win7 מקורי (גירסה 64 ביט). לאחרונה המחשב עושה בעיות, שגיאות ושאר ירקות.. כאשר קיבלנו את המחשב נייד לא קיבלנו איתו דיסק מקורי של מערכת ההפעלה. השאלה שלי האם ניתן "לפרמט" את המחשב נייד בלי הדיסק עצמו, יש אולי איזה פיצ'ר כלשהו שיהיה ניתן לפרמט ללא הדיסק? אלא בתוך המערכת המקורית מופיעה משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בתו זה בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, בעת הדלקת המחשב עולה מסך Starting Windows והסמל של חלונות מתחיל להופיע. ברגע שסיים, המסך נהיה שחור לגמרי ולאחר משהו כמו 10 שניות עולה מסך ה LogOn בו אני יכול לבחור את המשתמש שאיתו אני רוצה להתחבר. יש למישהו רעיון למה המסך נהיה שחור למשך 10 שניות לפני עליית מסך המשתמשים? איך אפשר לטפל בזה? מערכת הפעלה win 7 home premium תודה מראש על העזרה פיטר
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לעצלניי התקנות כמוני ...(well...NOBODY likes CHANGES ...) אני מחוייב לעבור ל WIN7 לצערי האם יש דרך מעבר קלה ככה שכל התוכנות וההתקנות והמראה והכל , יעבור כמו שהוא לאחר המעבר ל WINDOWS 7 או שאין סוג של UPDATE שכזה ? ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח למצוא איפה להגדיר את הטביעות אצבעות שלי בוינדוס 7 בלפטופ... מסיבה כלשהי הותקן אצלי וינדוס בעברית אז אשמח להוראות בעברית (מצאתי משהו הם הוראות באנגלית ולא מצאתי את ההגדרות הנכונות... תרגום...) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שידרגתי ל-EXPLORER 9 שמתי לב שאין לי את הסימון של ה-ZOOM בצד ימין למטה. זה שדרכו ניתן לשנות את גדול המראה של החלון. בגרסה הגודמת 8 זה כן הופיע וב-9 אני יכול לשנות זאת רק דרך TOOL - VIEW איך ניתן להחזיר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קרה לי משהו מוזר ביותר,אני לא מצליח להריץ את הוינדואוס מהדיסק. כאשר המחשב נדלק אני בוחר שיעשה לי BOOT מהדיסק,המסך נהיה שחור לכמה שניות ואז הוינדואוס עולה(כלומר המחשב עושה BOOT מהHD). נסיתי לעשות דיסק חדש,אותה תוצאה. ושתי הדיסקים עובדים כשמריצים אותם מהמחשב שלי... בדקתי שהחיבורים במחשב הדוקים שמתי את ה BIOS על DEFAULT ועדיין כלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, קיניתי מחשב נייד של Dell לפני כחודשיים. המחשב מצוייד ב- Windows 7. בכל המצבים שניסיתי המחשב עובד בסדר גמור (גלישה, אופיס, סרטים, הורדה וכו') מלבד כאשר אני מפעיל את ה- Remote Desktop. אני משתמש בו לשם חיבור לשרתים של העבודה. העבודה דרכו היא איטית להחריד, כל הקשה על עכבר או מיקלדת נמשכת כמה שניות עד דקה ולא ניתן לעבוד בצורה כזו. חושב לציין, כי יש ברשותי נייד ישן יותר של lenovo מדגם T61 (המצוייד ב- XP) ומשם החיבור לאותו שרת מרוחק עובד מצויין ומהיר. ניסיתי "לשחק" עם כל הקונפיגורציות של ה- Remote Desktop, להוריד חומת אש (של Windows ושל אנטי וירוס), להפעיל חומת אש - כלום. זה לא שינה למהירות. אודה על כל עצה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים של עבודה אינטנסיבית, למרות שמדובר במחשב עוצמתי, הצטבר הרבה זבל במחשב ואני רוצה "דף חלק". כרגע יש לי כונן של טרה שמחולק ל-300 של :C (מערכת הפעלה) ועוד של 600 ועוד כונן ישן של 600. סה"כ 1.6 טרה. בעיקרון הרעיון זה להקצות מינימום מקום למערכת ההפעלה, סביבות 100 ג'יגה , והשאר שווה בשווה במה שנשאר. יש תמורה בחלוקה למחיצות או שזה כבר לא רלונטי בימינו?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-