Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב ואני מעונין שבאתחול תעלה מערכת אחת אוטומטית ושלא יראו את אופציית הבחירה להעלות את השניה וכמובן שאוכל כשארצה לעלות את המערכת השניה. והאם אפשר דרך טעינת קבצי איתחול וכדו' על דיסק און קי שאוכל לאתחל ממנו את המחשב? בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, - מערכת ההפעלה שלי:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT בעברית. *השאלה בכותרת. *התקנת התוכנה לפיענוח מסכים כחולים מהמדריך באתר נכשלה. **מצורף קובץ הDMP (קובץ הDump). - מבקש עזרה בפיענוח שלו בבקשה... תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מדי פעם כשאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך כחול שכתוב עליו הודעת שגיאה: Driver IRQL not Less Or Equal ושהבעיה נמצאת ב- atapi.sys המסך לא קופץ כל פעם שאני מדליק את המחשב אלא רק לפעמים אחרי שימוש של כ10 דקות ואולי אפילו יותר. חיפשתי בגוגל פתרון לבעיה אבל לא מצאתי מקום שמתייחס לatapi.sys יש לי ווינדוס XP אם מישהו יכול לעזור... אני אשמח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס 7 שבעצם ב XP היא לא הייתה קיימת, כשאני פותח תיקיה אני מעוניין לסדר קבצים בצורה מפוזרת ולא בצורה אוטומטית כמו שהווינודס קובע,איך אני משנה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצורף קובץ על הבעיה ניסיתי לעדכן את ההגדרות עם דיסק דרייברים שמצורף עם הלוח באופן אוטומטי אך ללא הצלחה למה זה קשור ואיך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע להסביר את עצמי כי אני לא מאוד מתמצא בתחום הזה של ווינדווס וירטואלי... יש לי מחשב עם xp pro 32bit ואני כבר יותר מדי זמן רוצה לשדרג מערכת הפעלה לwin7 64bit אבל לא מתחשק לי לגבות את המחשב בחלקים. יש אפשרות להפוך את כל המערכת הפעלה וכל מה שיש במחשב לקבצים של מחשב וירטואלי (למשל VirtualBox או xp mode), להעתיק לכונן חיצוני, לפרמט ולהתקין 7 ואז להעביר את המערכת הפעלה הישנה לתוך המחשב ולהשתמש בxp כמחשב וירטואלי? אם כן אני אשמח להדרכה/ לקבל קישור למדריך.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מזיז סמן של העכבר לדופן הימני של המסך ,הסמן יוצא/נעלמם וצריך להזיז בחזרה עד שמופיע בחלון של הווינדוס, המצב די מעצבן כשרגילים למסגרת וכל הזמן אני מפספס את ה את SCROLL BAR או את לחצנים בפינה הימנית קיצונית של המסך . אני יודע שיש דרך לפתור את זה רק שאני לא זוכר איך , עזרה בבקשה,
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך במחשב מסוים ליצור חסימה להתקנה של תוכנה, ומשחקים, יש דרך לעשות את זה דרך ווינדוס(WIN 7), אם כן איך? אם לא האם יש איזה כלי חינמי שמאפשר לבצע חסימה כזאת, כמובן תחת סיסמא.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן.. פירמטתי את המחשב.. יותר נכון שדרגתי.. מXP ל7.. המחשב מחולק ל3 מחיצות.. רציתי לשמור על מידע חשוב לכן כל מה שרציתי לשמור העברתי ל2 הכוננים שעליהם לא מותקן הווינדוס.. כלומר במהלך ההתקנה מחקתי לגמרי את הכונן שעליו היתה מותקנת המערכת הקודמת והקצתי אותו מחדש.. מ0.. עכשיו כל פעם שהמחשב עולה משום מה זה מזהה את המערכת הישנה ונותן לי לבחור בין ווינדוס 7 ל Earlier windows edition או משהו כזה... איך אני מוחק את המערכת הישנה לגמרי.. (למרות שאני די בטוח שאין לה זכר).. או יותר נכון איך אני מעלים את הזיהוי שלה כדי שהמערכת החדשה תעלה אוטומטית ישר בלי תינתן לי האפשרות לבחור במשהו לא קיים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתקין גרסאת ENTERPRISE. וכל קבצי הMUI העברי השונים שמצאתי ברשת אינם מתאימים - הווינדוס אומר שהקבצים אינם תואמים לגרסא. מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
פרמטי לפני שבוע וכל פעם אני נתקל בבעיה אחרת...עכשיו נכנסתי לתיקייה של המשתמש שלי ומחקתי מישם תיקיות שחשבתי שאני לא צריך (ספריות) בניהן: מועדפים, חיפושים,3 קיצורי דרך "ושולחן העבודה". עכשיו פתאום שאני נכנס לתיקייה של המשתמש שלי או לתיקיית הסיפריות או בכלל פותח חלון כדי לשמור קובץ (כמו בוורד למשל)+, קופצת הודעת שגיאה שבתמונה. יותר מיכך אני לא יכול להעתיק כלום לשולחן העבודה או לשים בו קיצורי דרך! איך אני מחזיר את תיקיית שולחן העבודה? את שאר התיקיות תמיד הייתי נוהג למחוק אבל כנראה ששולחן העבודה היא חייבת להשאר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מנסה לפתוח אותו ,ואני מקבל שגיאה : windows cannot access the specified device path or file. you may not have appropriate permissions. יש במחשב יוזר אחד ויחיד ,ללא סיסמאות בלי כלום.. ורק זה לא נפתח לי , בSAFE MODE גם לא..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים עם וינדוס 7 אני יכול לגשת ממחשב מספר 2 למחשב מספר 1. ממחשב מספר 1 אני יכול להיכנס לתיקיה על שם המחשב ושם נמצאים הכוננים שבשיתוף אך לא ניתן לגשת - הוא טוען שאין הרשאות למרות שהגדרתי במחשב השני הרשאות. שני המחשבים מוגדרים על אותו שם בworkgroup ונמצאים כעת באותו homegroup כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מערכות הפעלה ווינדוס 7 מותקנות בשני מחיצות, ובהפעלה המחשב מציג מסך בחירה בין שניהם עד שמפעיל אוטומטית כעבור 30 שניות את המערכת המוגדת לו כעדיפה. ברצוני שהמחשב לא יציג את האפשרות למערכת הפעלה שניה אלא שאם אני ארצה אוכל להפעיל את המערכת השניה דרך אמצעי שלישי כל שהוא 1. אופן שבו אצטרך לפני היציאה ממערכת א' להגדיר שתעלה בהפעלה שלאחר מכן מערכת ב' - מה שכמובן לא עדיף [glow=red,2,300] 2. אופן שבו אוכל דרך א: הביוס ב:תוכנת איתחול שתחליף את מערכת האיתחול של ווינדוס - להפעיל את המערכת השניה. 3. אופן שבו אוכל להכין usb שיכיל את קבצי הboot שמפעילים את המערכת השניה - מה שנראה לי תיאורטי מאד סביר שאפשרי (אולי דרך התקנה של מערכת איתחול כמו "grub4do"). אודה מאד למי שיוכל לעז…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני לא מנקה אף פעם. חבל על זמן, כמה זבל כבר יש ?, ולא שווה הסיכון. אבל זה עושה מחשב עובד מהר יותר, לא ? לא בדיוק! PCWORLD בדק. http://www.pcworld.com/article/230447-2/cleanup_utilities_can_they_speed_up_your_pc.html
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד אז ככה יצרתי אימ'ג עם נורטון גוסט שעובד מעולה רק הבעיה הקטנה היא שעשיתי את האימ'ג ממחשב עם לוח של ג'יגהבייט והוא יצר במאפיינים מין סמל כזה עם לוגו של החברה ליד בסוג המחשב. וזה נשאר באימ'ג לכל מחשב שאני שופך אותו אפי' אם הלוח של חברה אחרת. כמובן שעשיתי sysprep תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט, אך חושש מנעילת קבצים מהווינדוס הישן, האם ניתן למנוע זאת מראש? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לדעת אם אני יכול להתקין WIN 7 דרך הרשת זה מה שיש לי: SWITCH UNMANAGED מחשב 1 - מותקן WIN7 מחשב 2 - עליו אני רוצה להתקין WIN7. מחוברים ברשת GIGA תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן מסך כחול במחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. המסך הכחול עולה באופן אקראי - פעם אחרי 3 ימים שהמחשב דלוק ופעם אחרי שעתיים. ניסיתי ווינדוס XP, ניסיתי ווינדוס 7 (שניהם 32 ביט) אפילו כמה פעמים וזה עדיין קורה. התקנתי את כל הדרייברים שיש ואת כל העדכונים שיש ועדיין זה לא עוזר. בדקתי את הזיכרון, את הדיסק הקשיח, את הלוח אם וכולם תקינים. מה עוד יכולה להיות הבעיה? יש לי מעבד AMD Phenom II x4 965 לוח אם של ג'יגהבייט 4GB זיכרון של Corsair תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אם יש לי תוכנה שרשום שהיא עובדת רק ב 32 ביט, היא בהכרח תעבוד בכל וינדוס שהוא 32 ביט (לדוגמא גם ב win7 גם ב vista וגם ב XP)? כנל לגבי 64 ביט, היא תעבוד בכל מערכת הפעלה של וינדוס שהיא 64 ביט? והאם 64 ביט תמיד יעבוד גם ב 32 או ההפך? (שמעתי על זה משהו) אשמח לסדר בנושא תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיימת אופציה ב WIN7 להגדיר על תיקייה כלשהי סיסמה? תודה, אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
-
התקנתי ווינדוס חדש הזה 64 win 7 enterprise. יש לי בעיה לראות סמלים של קבצים וקיצורי דרך. ז"א קבצי ה- EXE לא מוצגים עם הסמל של הקובץ אלא סמל של קובץ חסר סיומת (אבל זה פועל כרגיל). כך גם שאני עושה קיצור דרך לקבצים אלו לשולחן העבודה או שורת המשימות. קשה ככה לגשת לתוכנות שלכולן אותה תמונה כי בשורת המשימות אין שמות לקיצורי דרך. מה אני עושה כדי לראות סמלים אמיתיים של כל תוכנה ספציפית? ועוד דבר אחד..אני מוריד מלא קבצי RAR בחלקים, מישום מה אני לא מצליח להגדיר את החלקים כקבצים שנפתחים בתוכנה WINRAR וגם שהם יוצגו עם תמונה של קבצי RAR. אם לא הבנתם את הבעייה אני יעלה תמונות או משהו..
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי תקיעות כל הזמן כאשר זה קורה אין אפשרות לעשות כלום חוץ מאתחול למחשב בדקתי זכרונות בממטסט שנמצאו תקינות החלפתי ספק והתקיעות נמשכות אין וירוסים ורוגלות חשבתי על בעיית דרייברים השאלה זה איזה דרייברים אני צריך להוריד מדובר בלוח אם ישן GA-K8NF-9 ויש לו דרייברים ל xp 32 ביט ו 64 ביט כאשר עכשיו המערכת הפעלה המותקנת היא win 7 64 bit . איזה דרייברים אני צריך להוריד?
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-