Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
האם יש פתרון מוצלח ליצירת multiboot usb המכיל: windows7 win xp ubunt hirens cd וכמובן אופציות נוספות של WIN כמו למשל גרסה להתקנה אוטומטית חפשתי קצת, ויש הרבה מולטיבוטים אבל בדרך כלל הם תואמי סדרות לינוקס או סדרות WIN, מולטי בוט המכיל הכל לא מצאתי חוץ מהדבר הזה WinSetupFromUSB_1-0-beta6.exe שנראה מבטיח מאוד, אם כי נסיתי להתקין ממנו אובונטו וזה לא עבד בכלל. XP ו- WIN7 התחילו אך לא השלמתי את הנסיון. אשמח מאוד לשמוע כל מידע בנושא!!! [מקווה שזה המקום הנכון לפוסט הזה]
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בעת הפעלת המחשב אני מקבל את המסך הכחול (Blue screen of death) ורציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המחשב ללא פירמוט והתקנת מערכת הפעלה מחדש. יש לציין שהמחשב לא עולה בשום צורה גם לא SAFE MODE. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב עם חלונות 98 ו-128 מ"ב זכרון התגלתה תופעה מוזרה, לי בכל אופן. באתחול ובבדיקה הראשונית, כל הזכרון נמצא ומדווח. בחלונות, סנדרה סיסופט גם אומרת שיש 128 מ"ב. אבל בשני מקומות, לוח בקרה-מערכת-ביצועים ו-DXDIAG, אפליקציות של חלונות עצמה, רשום שיש רק 64 מ"ב. ראשית, איך קוראים לתוכנית שמאפשרת לראות את כמות הזכרון בחלונות 98, שכחתי את שמה. שנית, מה זה אומר? האם חלונות עובדת עם 64 מ"ב או 128 מ"ב? מישהו יעץ לי לפרמט כפיתרון יחיד אבל לפני שנגיע לשם רציתי לשמוע דעות נוספות. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קלטו את הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443805,00.html הם כותבים שמייקרוסופט אישרו אתמול שהחבילת שירות תצא רק בחצי הראשון של 2008
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הטלויזיה שלי מחוברת למחשב בעזרת חיבור HDMI כאשר אני צופה בסרטי HD המחשב מקרטע קצת.. אבל בלי חיבור לטלוזייה הסרטים פועלים בסדר גמור.. מה יכולה להיות הבעיה? כי המפרט שלי נראה לי לא סביר שיעשה לי בעיות כאלה.. יש לי וינדוס 7 AMD ATHLON II X3 435 BOX 4 גיגה זיכרון ati radeon hd 4200 HD תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המערכת: Pentium 3 773 Via motherboard 370 512 Ram SDram 133 CL2 8GB Hard Ide 5400 Dvdrom Ide כרטיס מסך- יש כמה ישנים אני כבר אבחר את הטוב מביניהם(בעיקר Nvidia TNT ו RAGE) השימושים: מדיה סנטר קטן: שמים דיסק,מנגנים סרט.נקודה. השאלה: התקנתי SP2 WIN XP, אילו שירותים אפשר לבטל או אילו תוכנות להתקין כדי שיעשו Modification לווינדוס שיעבוד יותר מהר, בכל זאת המערכת פשוט תפעיל סרטים וזהו? מותקן בנוסף לווינדוס Lionetwork Codec pack תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
פעם הורדתי אותו כבר ואז התקנתי שוב תווינדוס אבל שכחתי איך להוריד.. וכל פעם כשמורידים משהו או מתקינים עולה החלון הזה.. ואני לא מוצא שוב איך להעיף אותו..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי זכרון 2*512 של GEIL עם קירור רציתי לדעת מדוע כשאני מגדיר שיהיה PF של 512 מגה, בכל זאת הוא משתמש ב-1.5 ג'יגה של PF ואיך ניתן להגדיר אותו שישתמש ב-PF של 512 מגה תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין על הנייד CQ60 HP את WINDOWS XP מקורי ואיך שמתחילה ההתקנה אני מקבל מסך כחול. איך אפשר לטפל בבעיה ולהתקין את XP ?
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום בגלל עלויות של HDD היום, יש לי שאלה אם יש אפשרות להתקין ולעבוד על מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT על דיסק קשיח נייד בחיבור USB 3 ולעבוד דרכו. (ללא HDD פנימי בכלל). אני יודע שלעבוד ככה לא מומלץ לHDD עצמו אבל זה פחות מעניין אני צריך שהוא יחזיק מעמד עד ירדת מחיר של הHDD. הHDD שאני מדבר עליו בגודל 2.5'.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעדכן את הווינדוס בWINDOWS UPDATE פעם הייתי מצליח הוא כותב לי שגיעה בתופס רישום משהו כזה. אינ זוכר שקראתי לפני חוד משהו כזה באתר TECHNO כתבה אל העניין הזה וישנו תלאי שמתקן את זה אבל אני לא מוצא את הכתבה בTECHNO. מישהו יכול לעזור להביא לינק או פיתרון אחר גם יבורך. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לשאול אותכם על חלונות מה הכי טוב ...windows xp או windows 98 מחכה לתשובתכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מאתמול הווינדוס XP לא עולה לי. מיד אחרי הנקודות שרצות מגיע מסך שחור עם עכבר (יש עכבר !) - וזהו. עליתי בסייפ מוד אבל זה אותו הדבר - יש משהו שמזכיר את שולחן העבודה בצבע שחור, יש עכבר, אבל לא יותר. האם לדעתכם אפשר לתקן עם RECOVERY ? אם כן אז באיזו פקודה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הנה תמונה להמחשת המצב. שימו לב שאני פתחתי רק שני חלונות של IE. נ.ב. אני משתמש במעטפת ASTON ולא במעטפת של EXPLORER
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך זה קרה? נתקע לי המחשב ועישיתי ריסטארט מהמחשב ,לאחר מכן התחילו הבעיות: ההתחל לא עובד,י ווינדוס לא מצליח לעשות עידכונים(וינדוס חוקי) , לא מצליח למחוק קבצים לשנות את שמם ,להעתיק ולהדביק במקום אחר ,אני עושה קיצור דרך והוא לא מופיע לי. גם במצב בטוח אותו סיפור. אין לי שום הודעות שגיאה. ניסיתי לעשות שיחזור אבל אני לא יכול כי לא נוצר גיבוי ,ניקיתי את הרג'סטרי עם ווינדוס אופטימייזר, ניסיתי לשנות ערכת נושא בווינדוס ,ביצעתי בדיקת CHKDSK כלום לא עזר. מה שכן הצלחתי לעשות, ההתחל של ווינדוס וויסטה לא עובד, זאת אומרת אני לוחץ עליו והוא לא נפתח, שיניתי לסגנון קלאסי דרך המאפיינים של ההתחל , שהוא נפתח ככה בשורה כמו באקס פי והוא נפתח. מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של HP, עשיתי שחזור הגדרות מערכת למצב המקורי. בעיקרון, בניהול דיסקים אני רואה ארבעה מחיצות ראשיות. אחד שמור למערכת - כונן C, השני Recovery - כונן E, השלישי HPֹ_TOOLS - כונן F ועוד מחיצה ששוקלת 200 מגה שאין לה שם ואין לי מושג מה המטרה שלה, מה גם שהיא לא מופיעה ב"מחשב שלי". עשיתי Shrink לכונן C על מנת ליצור מחיצה נפרדת - "D", בסוף האשף אני מקבל את ההודעה הזאת: "הפעולה שבחרת תמיר את הדיסקים הבסיסיים שנבחרו לדיסקים דינאמיים. אם תמיר את הדיסקים לדינאמיים, לא תוכל להפעיל מערכות הפעלה מותקנות מאף אמצעי אחסון בדיסקים אלה (למעט אמצעי האחסון הנוכחי המשמש לאתחול). האם אתה בטוח שברצונך להמשיך?" מה אני מפספס כאן? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מכר שלי סיפר לי שמכר שלו צרב את הוינדוס על הRAM, ולאחרן מכן אתחול של כל המערכת (עד לwelcome של ויסטה) לוקח בין שניה לשתיים. זיין לי את השכל או שדבר כזה אפשרי בפועל?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פותחת את ה-media player , נכנסת לספריית המדיה ומנסה לשמוע את השירים ששמורים בספרייה אני מקבלת את ההודעה הבאה: wmplayer.exe has encountered a problem and needs to close. והתוכנית נכבית. ???
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עידכונים של מיקרוסופט מאפשרים להפוך את ווינדוס 7 גירסה ביתית מתקדמת לעברית מאנגלית ? תודה ץ.
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
גיליתי ל"הפתעתי" שמה שגורם לשימוש ב100% מעבד באופן קבוע הוא gaobot.gen בדרך לא דרך הצלחתי להפטר ממנו דרך delete.מה שקרה יש קובץ מערכת שנקרא svchost.exe ולו(לוירוס)קוראים scvhost.exe בתור הסוואה אז יכול ליהיות שהבעייה כאן... בכל מקרה אחרי המחיקה(אני משער-יכול ליהיות שהייתה עוד פעולה בדרך שגרמה לזה...)עשיתי system restore משום שפתאום לא ראיתי עברית נורמלי,כלומר ראיתי הכל הפוך-שמות קבצים,.ץבוק במקום קובץ וכו'... כמובן-לא עזר,ניסיתי אפילו להתקין מחדש את קבצי העברית וגם זה לא עזר.... בקיצור תמיד הייתה לי הודעת שגיאה כשנכנסתי לווינדוס ,התעלמתי ממנה...עכשיו כשבדקתי מה גורם לה(device manager ב) גיליתי את הדבר המפחיד הבא:נמחק או נהרס לי ה plug and play software device enurmertaorמ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ראיתי פה הרבה שמדברים על לעשות שיחזור מערכת הפעלה, אז דבר ראשון מה זה בכלל??? ואיך עושים את זה? ובמה זה עוזר? ואם זה לא מתאים לפורום הזה אז מנהים בבקשה תעבירו לפורום המתאים תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני חושב שמשהו נכנס במחשב שלי במנוחה - המעבד עובד על 50% - הוא מתחמם קצת (37 מעלות במקום 27 ) מקרטע מאוד בדקתי עם נורטון\ADAWERE - וכלום ומשום מה - הFIREWALL לא מוכן לעבוד פתרונות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר טוב מאד שלי קנה השבוע רכיבים למחשב חדש. (לוח + מעבד + זכרון + כרטיס מסך) ואני האדם שאמור להרכיב לו אותו. יש לו windows 7 בגרסאה של "שדרוג מערכת הפעלה קיימת" שנקנתה בעבר והותקנה על המחשב הקודם שלו - בו היה לו קודם win XP. הכל עובד לו כרגע פיקס כמובן. (אני מניח שאין צורך לציין שהדיסק מקורי וחוקי למהדרין..) עכשיו לשאלה, אם הבנו נכון את כוונת הדיסק שיש לו - הוא מתאים רק לשדרוג ולא עובד כהתקנה נקייה בפני עצמו. האם הבנו נכון ? אם אכן אי אפשר להתקין אותו כעותק נקי בפני עצמו - איך אנחנו יכולים להתקין לו את ה windows 7 במחשב החדש ? קראתי קצת על אפשרות של העברת ה windows 7 עם הכנסת דיסקים מיוחדים (דרך הווינדוס עצמה) או התקנת REPAIR INSTALL.. הבעיה היא שנהיה לי סלט ש…
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני משתמש ב-XP ובאינטרנט אקספלורר 6. בעיה שחוזרת על עצמה היא שהתמונות של המשחקים ב-gamespot לא עולות לי, כמו כן התמונות של המשתמשים בפרופיל (הקטנות מתחת לשם) כאן בפורום לא עולות וגם האתר gamer כולו לא עולה! אני לא יודע אם הבעיה האחרונה קשורה, אני לא בטוח שהאתר גיימר הוא תמונה אחת גדולה אבל פעם אחת שעשיתי בדיקה והאתר הצליח לעלות, גם התמונות בgamespot עלו וגם התמונות הקטנות בפרופיל. יש למישהו מושג?
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-