Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין סוגי ה WIN XP שהם OEM RETAIL MSDN מה כל אחד מהם אומר ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להכין קובץ תשובות לויסטה קראתי באיזה מקום שאני צריך להשתמש בכלי שנקרא WINDOWS SIM השאלה היא איפה אני מוצא את הכלי הזה? דבר שני שרציתי לשאול אחרי שאני יוצר קובץ תשובות איך אני מריץ אותו על ההתקנה?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ברצוני להחל על כל התיקיות שיראו בגודל גדול במיוחד ושכל החלונות שיפתחו יפתחו על כל המסך איך אני עושה את זה שזה יחל לי באופן אוטמטי על כל התיקיות והחלונות ? מבלי שאצטרך לעבור כל תיקיה /חלון ולהגדיר זאת ? תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אז ככה זה המחשב שלי לאחר שעשיתי בו כמה שינויים בזמן האחרון: מחשב 1: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 ויש לי בעיה כללית בוינדוס של איטיות זה מתבטא בכך שלהוציא קובץ מראר של נגיד 6 ג'יגה לוקח לו מעל לשעה או למשל בכך שהתקנה של משחק חדש גם לקחה לו משהו כמ…
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האם בהתקנת ווינדוס 7 על מחיצה למשל c ימחק לי מה שנמצא במחיצה d
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את הסל מחזור..איך אני מחזיר אותו ? יש לי vista ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני כרנאה הולך ליקנות את ה- G86 ובלי ויסטה הוא לא שווה כלום אז אני רוצה לדעת לפני שאני קונה איך ויסטה תריץ אצלי משחקים כבדים, ולא אכפת לי לבטל את כל האפקטים כולל AERO. עריכה : מספיקה גם עדות של מישהו ששיחק בויסטה עם 1.5 ג'יגה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם משהוא יודע אולי אם יצא כבר הwin החדש?? כי אני רוצה להתקין אותו על המחשב החדש שירן (בת)
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל עכשיו לאחר בדיקה מקיפה יותר שמתי לב שהויסטה פשוט וכמעט לא מזהה לי התקני Disks on Key. כבר שלושה שניסיתי לא מזוהים, יש פיתרון מלבד לפרמט ולהתקין מחדש?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה וכל הזמן משתנה לי הסגנון של התיקיה מTILES לLIST יש אפשרות שאני יכול להגדיר שזה יהיה כל הזמן TILES ובכל התיקיות ?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מערכת קימת של וינדוס אקס פי ואני רוצה לפרמט את הדיסק ולבצע חילוק שלו ל2 על מנת שעל כונן אחד יהיה אקס פי ועל השני 98 השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן אך מבצעים את זה תודה מראש יואב
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
ערב טוב כאשר אני פותח את צג המשאבים בחלונות 7 ונכנס למצב הזיכרון אני רואה את שתחום הזיכרון מחולק ל 5 צבעים כאשר מתוכם ישנו הצבע האפור שמסמן "חומרה שמורה" אשמח לדעת למה הכוונה ואיך להתיחס למיקרא הזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק של XP בלי BOOT (צרוב) איך אני משלב בו קובץ BOOT אני עובד עם Ultra ISO
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ב XP הייתה בעיה שהיא זכרה רק מספר מוגבל של מצבי תצוגה של תיקיות ואחרי מספר מסוים הכול היה מתחיל להתחרבש כלומר אם הגדרת שאת התקיה הזאת אתה רוצה לראות עם DETAILS ואת זאת כ THUMBNAILS תצא ותכנס שוב ותראה שהגדרות שלך לא תפסו ... מסתבר שב VISTA יש אותה בעיה... מישהו מכיר פיתרון שלה? יש את התצוגה של איקונים גדולים ועבור תקיות שמוגדרות כסטים של מוזיקה אז הן מציגות כמה עטיפות מהאלבומים שבפנים בXP היה נוצר פעם אחת קובץ מערכת מוסתר בשם FOLDER שהכיל את התמונה והייתי יכול למחוק אותו כדי לעשות ריענון שיווצר אחד חדש (נוח אחרי שסידרת כדי להעלים את סימן השאלה המעצבן) מישהו יודע איך זה ב VISTA עובד?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני כרגע אחרי פורמט ויש לי שתי משימות שלוקחות את כל הCPU Smc.exe taskmgr.exe מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, הייתה לי בעיה שחזרה על עצמה, גם כשהפעלתי ב-safe mode זה לא עזר אז חשבתי לעשות Repair ולקוות שזה יעבוד. איך שהכנסתי דיסק למחשב, תוכנת ההתקנה כלל לא זיהתה שיש לי חלונות XP מותקן כבר... ופשוט התקינה לי אחד נוסף! אם לקודם קוראים Windows אז לחדש היא קראה Windows.0. אני הצלחתי לסדר את הבעיה שהייתה לי בחלונות (לפני ה"תיקון") וכרגע יש לי 2 מערכות הפעלה XP ושניהן עובדות. השאלה היא איך אני מצליח להעיף את המערכת הקודמת, כלומר מה אני אמור למחוק? הפתרון שחשבתי עליו הוא למחוק את התיקיה Windows.0, היוזרים שלה ולמחוק את השורה מתוך Boot שלא ישאל אותי עליו בכלל... צריך גם לציין ש-Program files משותף לשניהם ומלבד windows.0 והיוזרים אין יותר כפילות שראיתי. האם זה מספי…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
יש לי XP PRO באנגלית. כשאני פותח קובץ של word ונותן לו שם, מערכת ההפעלה מכריחה אותי לרשום בשם הקובץ את הסיומת .doc שמתי לב שבמחשבים אחרים שעליהם עבדתי, היה מספיק לרשום רק את שם הקובץ ללא הסיומת. כיצד אני יכול להגדיר במחשב שלי שאצטרך לרשום רק את השם ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אינני מצליח להבין את זה.. לא ממזמן היה לי מחשב עם וינדוס אקספי, עד ליום שבו עדכנתי אותו לחלונות שבע. היו יוצאים עדכונים כל כמה שבועות ואינני מדבר רק על התוכנה החודשית שבודקת רוגלות אלא עדכוני אבטחה סדירים. אני פשוט לא מצליח להבין איך לתוכנה שיצאה לפני עשר שנים עם צוות פיתוח ענק שישב עליה ועדיין יושב ובודק פרצות אבטחה. איך הם הגיעו למצב שגם לאחר יותר מעשר שנים בשוק עדיין יוצאים עדכונים?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מטרה בגדול היא להוציא דרך כרטיס מסך בHDMI 1.4 אחד תמונה למסך ובHDMI השני שנמצא על הבורד כ PASSTHROUGH - פורמטי HD לרסיבר. לפי מה שהבנתי זה גם תלוי בהגדרות בBIOS . 1.האם אפשרי ? 2.המלצה על כרטיס מסך שיתמוך תקציב הכי נמוך שיש (לא איכפת לי גם ישנים) כרגע עם WIN8 אבל יכול יכול ואף מעדיף לחזור ל WIN7 תודה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב התקנתי כמו שאני תמיד מתקין את הדרייברים של לוח אבל אין סאונד בדקתי אם זה מזוהה במנהל התקנים וכן זה מזוהה עדכנתי את הווינדאוס אבל זה גם לא עזר מדובר ב WinXp Pro הכרטיס כל הוא מובנה בלוח הלוח מדגם Gigabyte GA-K8N51GMF-9 חשוב לציין כי פירמטתי את המחשב כבר פעמים רבות ב3 השנים שיש לי את המחשב ואף פעם לא ניקלתי בבעיה עריכה: פתרתי את הבעייה אפשר לנעול.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן. יש בשורת משימות (ליד ההתחל) כפתור של תיקייה. אם אני לוחץ עליה היא פותחת לי בתור ברירת מחדל את ה"ספריה". איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת? ובנוסף, איך אני מקבע שם עוד תיקיות? אני יודע, יש אפשרות "לנעוץ" תיקיות ולהגיע אליהן ע"י מקש ימני על התיקיית ברירת מחדל הזאת. אבל אני רוצה לקבע אותן על השורת משימות עצמה ולא שאני אצטרך ללחוץ מקש ימני. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-