Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום. כמו בכותרת עם כל הפעלה של המחשב קופץ חלון חיפוש של גוגל כרום, ניסיתי לשחק בהגדרות ולא מצאתי שם אפשרות לבטל זאת. אשמח להצעות
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכם, רוב התוכנות שלי מותקנות על מחיצה D ולפי מספר שבועות פירמטתי את מחיצת הוינדוס C. הרבה תוכנות לא עבדו והציגו כל מיני שגיאות, הנחתי שבגלל שנמחק לי הפרופיל וכל המידע של התוכנות שנשמר בתיקיית המשתמש שלי נמחק, לרוב מה שביצעתי זה התקנה מחדש באותו המיקום מה שדרס את התוכנה הישנה אך עם זאת צצה בעיה: הרבה תוכנות כבר לא הופיעו בהסרת התוכנות, גם לא בתוכנה Revo uninstaller שאני משתמש בה ולא לא היה ניתן להסיר אותן בדרך שיגרתית. שאלתי היא כיצד בכל זאת ניתן להסיר את התוכנה בצורה הנקייה ביותר כך שגם כל השאריות של התוכנה ימחקו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב או שאני מאתחל אותו זו הברירת מחדל שאני מקבל בכוננים. הם מזוהים כאודיו למרות שאין אף דיסק בהם. כמובן ששני הכוננים הם נגני בלו ריי. אגב אחרי שאני פותח את המגשים זה מסתדר בערך(כאילו פעם כן ופעם לו) זה גם מאוד מפריע לתפקוד שלהם תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת שחלק מההתקנה שלה היא מנסה להתקין את Microsoft Visual C++ SP1 2005 וכל פעם מוצגת לי הודעת שגיאה - ניסיתי להתקין ידנית את זה אבל גם פה יש בעיה - מוצגת לי השגיאה הבאה (תמונה ) מערכת הפעלה חלונות 7 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במסגרת עדכוני הווינדוס (windows update) שבווינדוס 7 בכל פעם שיש עדכון ולאחמ"כ ריסט לפתע כרטיס הרשת מפסיק לעבוד. בדקתי בdevice manager ונראה שהזיהוי של כרטיס הרשת פשוט נעלם, ובכדי להחזיר את האינטרנט לכדי תפקוד אני צריך לעשות שחזור מערכת\להתקין את הדרייבר מחדש. הבעיה שהתהליך הזה נמצא בלופים: יש עדכון מערכת->ריסט->אינטרנט לא עובד->התקנת דרייבר\שחזור->יש עדכון->... האם ניתן לעקור את החלק הבעייתי מהעדכון, או לטפל בבעיה? תודה מראש למבהירים ולעוזרים
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, 1. כשאני נכנס ליוזר שלי יש כל מיני תוכנות שעולות אוטומטית. איך אני מגיע לתפריט ששולט בזה? 2. אם אני רוצה שה-TAB ינוע לכיוון ההפוך, על מה אני לוחץ? חשבתי שזה Shift+Tab (אאל"ט זה היה כך ב-XP) אבל זה לא עובד. 3. יש לי בעיה עם כונן חיצוני אחד. כאשר אני מחבר אותו ל-USB המחשב לא מזהה כלל שהוא מחובר. הוא כן מזהה כל מה שאני מחבר אליו למשל, קורא כרטיסים, DOK מסוגים שונים ו-HD מסוג MyBook של WD אבל כשאני מחבר ארנק דיגיטלי כזה הוא לא מזהה אותו. מחשבים אחרים (לא זוכר את ה-OS) כן מזהים את הארנק הזה אז ברור לי שזו בעיה ספציפית בחיבור בין הארנק הזה למחשב הזה. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזו? אגב, אני לא חושב שזה משנה אבל זו גירסת 64 ביט. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ראיתי שבארץ מערכת הפעלה חוקית עולה כ 1400 ש"ח ואילו ב EBAY ניתן לרכוש עבור כ 100-140 USD, יש מניעה חוקית לרכוש מחול ?, זה הבדל של כמעט אלף ש"ח. מה עלולות להיות הבעיות, כמובן שאשים לב לא לרכוש מערכת שמיועדת למותג מחשבים ספציפי אלא את העותק הרגיל.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד שהגיע עם WIN7 (חוקי כמובן) ורציתי לדעת איך אני יכול ליצור לעצמי עותק חוקי של מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט את המחשב? ועוד שאלה שלא ממש קשורה אבל די מציקה לי, ניסיתי לבצע Repair למערכת XP עם כמה דיסקים של התקנת XP אבל באף אחד מהם אין לי את האופציה "R" במסך ההתקנה הראשי (המסך שלפני הפירמוט). יש לזה סיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייד ונייח, חיברתי את שניהם לרשת ביתית, הבעייה היא שבנייד אני רואה את המחשב הנייח כשאני נכנס ללשונית homegroup אבל כשאני מנסה לראות את הנייד מהנייח אני לא מצליח.. (אציין שכשאני נכנס דרך NETWORK אני כן רואה אותו...) מישהו מכיר את הבעייה? (שני המחשבים מריצים WIN7) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
באחת מהתיקיות שבתיקיית התמונות שבמחשב של אמי, התיקיות של התמונות שם מוצגות ללא שם בכלל בתצוגת תמונות ממוזערות: ראו תמונה ממוזערת. איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי SSD חדש. אני רוצה לקחת את כל המידע שיש על C (מחיצת מערכת ההפעלה) להעביר לSSD החדש. 1- אפשרי לעשות את זה בווינדוס? אם לא יש תוכנות יעודיות ומוכחות שעושות את זה? 2- העברת מערכת ההפעלה תכלול את כל ההגדרות,הדרייברים וכו, וגם את כל קבצי המדיה והוידאו בשלמותם במידה וקיימים כאלה במחיצה הזאת? 3- נניח והכל עבר טוב וחלק אפשרי לשנות את ה-SSD לכונן C כשהמערכת ההפעלה כבר עליו? 4- את מחיצת ה-C הקודמת לצרף ל-D ללא פגיעה בנתונים שעל D? בודק אם יש אלטרנטיבה להתקנה מחדש של OS ללא כל בלאגן הדרייברים וההגדרות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש למישהוא פתרונות בנושא זה? חיפשתי ברשת ומצאתי מדריך שאומר לשנות משהוא ברגיסטרי אך זה לא עזר בסוף. יש למישהוא עוד רעיונות כמו קובץ reg או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אחרי זמן רנדומלי המחשב שלי נתקע לחלוטין כלום לא מגיב. ניסיתי לעשות סריקות עם spybot search & destroy CCleaner ויש לי אנטיוירוס NOD32 גרסה 4 פעם ראשונה זה קרה לי אחרי התקנתי tuneup utilities 2012 אחרי זה קראתי שהוא גורם לבעיות ומחקתי אותו מהמחשב הכל היה בסדר ואז אחרי כמה ימים הכל חזר. מדובר על WIN7. לפי דעתי הבעיה היא תוכנתית מכיוון שב Safe Mode המחשב לא נתקע. הצעות לתיקון הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן כולם, דבר ראשון חג שמח אמי איתמר, אני קניתי מחשב בסוף 2006 ע"פ המלצות מפורום חומרה ועד היום אני מאוד מאוד מרוצה ממנו. שדרגתי אותו מעט (2 מקלות של ג'יגה RAM וכ.קול ליציאה אופטית) מאז שקניתי, להלן המפרט המקורי: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory Computer Assembly EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card והנה סקרינשוט של CPUZ: כרגע אני מריץ וינדוס XP 32 ביט, וסה"כ בלי תלונות. שימושיי העיק…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול לפני התקנת ווינדוס7 64 ביט (במקום XP 32bit)- מה צריך לבדוק בתוכנות הקיימות במחשב( אופיס,אנטי וירוס, FIREWALL,,,,,,) כדי שהם ימשיכו לעבוד תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בXP היה אפשרות לשים אוסף של קיצורי דרך למטה בפינה של המסך, כשהיית לוחץ למטה על משהו שנראה בערך כמו חץ היית רואה את הרשימה, איך עושים את זה בחלונות 7
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
התקנתי WIN XP על כונן D במקום על C,הכל עובד טוב,אמורה להיות לי בעיה עם זה בעתיד?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7 64 ביט אתמול התקנתי ערכת נושא ומאז המערכת עולה אבל השולחן עבודה עולה שחור אני יכול לפתוח את מנהל המשימות אבל לא רואים שום דבר אחר אותו דבר גם במצב בטוח איך אני יעול להסיר את הערכת נושא הזאת אם אין לי גישה ללוח הבקרה ולהוספה והסרה של תוכניות? יש לי נקודת שיחזור שיצרתי לפני ההתקנה אבל אין לי את הדיסק התקנה של הוינדוס יש לי גרסה אחרת והוא לא נותן לי להשתמש בנקודה דרכו מה אמי יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז כחה קניתי מחשב חדש, מחשב טוב ויקר, 3000 דולר כך שהחומרה פה עדכנית ביותר ואמורה לעבודה בצורה מהירה בפעם הראשונה שניסתי להתקין כמו בפעמים הבאות, ההתקנה היתה מאוד איטית העכבר זז מצוין וגם לבחור באפשריות זה לא נתקע, אבל לוקח מעל שעה להתקין, רק במסך "מפעיל מחדש את המחשב, וימשיך בהתקנה" זה נתקע רבע שעה בפעם הראשונה הווינדוס הותקן, אבל הווינדוס החליט שהכונן הגדול יהיה כונן C ולא כונן D כפי שביקשתי (מחיצה 2 C - מחיצה 3 D) אז פירמטתי והתקנתי עוד פעם, (כמובן ההתקנה היתה איטית) אבל ב99 אחוז של "משלים התקנה" אני מקבל שגיעה "התקנת WINDOWS" "ל- WINDOWS אין אפשרות להתקין קבצים נדרשים. ודא שכל הקבצים הנדרשים להתקנה זמינים והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: x8007045DO." צרבתי מחדש למרות…
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קורה לי לפעמים תקלה במחשב, שפתאום ככה אחרי שהכל עובד כמו שצריך, פתאום השפה במקלדת נתקעת לי על אנגלית, ה-CAPSLOCK מכובה, ובשורת משימות אני רואה שזה מחליף מעברית לאנגלית, אבל בפועל זה נשאר כל הזמן באנגלית - אותו דבר עם העברית לפעמים. יש לציין שרק אחרי שאני עושה ריסטרט זה חוזר לפעול כמו שצריך. אשמח לעזתרכם.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ינסה לעשות את האשכול הכי מובן שאני יכול: קניתי מחשב מאייבי, מחשב קטן המחשב לצורך גלישה באינטרנט, על המחשב מופעלת מערכת הפעלה טלפונית בשם Windwos CE, הבעיה הגדולה במערכת היא שהיא לא תומכת בעברית, כלומר שנכנסים לגוגל ויש כתב בעברית רואים קיבועים, בנוסף אני לא חושב שיש למחשב BOOT וגם הוא לא פותח קבצי EXE. עכשיו מה אני יכול לעשות ? האם להתקין מערכת הפעלה אחרת ? ואם כן איך ? אין EXE ואין BOOT. יש עברית ? **כל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה יתוגמל כראוי!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי יציאות שמע במחשב. אחת קידמית והשניה אחורית. לאחרות מחובר הרמקולים של המחשב ולקידמי אני מחבר אוזניות כשאני רוצה להשתמש בהם ( אני בטוח שככה זה אצל כולם..) הבעיה היא שבמקום שהמחשב ינגן את השמע ברמקולים ואז כשאני מחבר אוזניות ליציאה הקידמית הוא יפסיק לנגן דרך הרמקולים וינגן לאוזניות, המחשב ממשיך לנגן דרך הרמקולים ומתעלם מהאוזניות. פתחתי את לוח הקרה ואת ההגדרות של השמע. ושם שיניתי את הברירת מחדל אל היציאת שמע הקידמית. עכשיו החשב מתנהג הפוך- מנגן דרך האוזניות ומתעלם מהרמקולים. איך אני מתקן את זה? יכול להיות שזה הדרייבר? מהתבוננות במנהל ההתקנים ראיתי שתוכנה אחת להמרת קבצי אודי\וידיאו התקינה דרייבר להתקן וירטואלי - יכול היות שזה זה? אני אנסה לחפש עכשיו דרייבר לכרט…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברוב הסרטונים ביוטיוב ואתרים לצפיה ישירה יש לי פס ירוק למעלה במסך והכל מותאם ל3D (לא 3D כחול אדום) אלה 3D החדש למשקפיים שחורות. אין לי מושג איך האופציה נדלקה וזה ממש מציק.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! לפני כמה זמן, הדלקתי את המחשב וגליתי להפתעתי שסמלי שורת המשימות ב Windows 7, הפוכים. מה ניתן לעשות? מערכת ההפעלה במחשב חוקית. בתודה מראש, אוהד. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 24.5k צפיות
- 1 follower
-