עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אין מה להוסיך השאלה הכותרת, תמליצו לי על תוכנה טובה, והסבירו לפרטי פרטים איך אני מבצע את הגיבוי. תודה !

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

היי!, כאשר היה לי מדיה סנטר של ויסטה בגרסאת הRTM והבטות, כאשר הייתי מנגן סרט וממשיך לדפדף בספריות האחרות הסרט היה מתנגן כטפט, בגרסא הזו שיש לי של ויסטה הסרט מתנגן בצד שמאל בקטן, מישהוא יודע איך אני משנה את זה בחזרה לכטפט? תודה!!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. יש לי SP2. האם יש בעיות מיוחדות או תאימות של תוכנות ודרייברים אם אני מתקין SP3? האם יש בעייה של האטה/באגים? אשמח לעזרה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום התקנתי לווינדוס 10 64 ביט הדרייבר שמותקן הוא ל-32 ביט כרגע אין לי סאונד במחשב איך אני יכול לשנות את הדרייבר שמותקן במחשב ל-64 ביט תודה יש לי מחשב של dell inspiron n5110

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by duk4u,

בזמן האחרון שאני צופה ביוטיוב אחרי כמה דקות קופץ לי השומר מסך, רק הזזת העכבר הסירטון חוזר לנגן, מה שלא קרה לי בעבר. בעייה שנייה באמצע הסירטון התמונה קופאת אבל הסאונד ממשיך להתנגן, רק הזזת המחוון קדימה או אחורה הסירטון ממשיך לנגן רגיל. אשמח לעזרה לפיתרון הבעייה, דרך אגב זה קורה בדפדפן פיירפוקס לא ניסיתי בדפדפן אחר. אשמח לתגובות...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by timac,

איך אני מפעיל את ממשק ה AREO עם התלת מימד?? יש לציין כי יש לי ויסטה אולטימה.. תודה!!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  7. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^, ב-TASK MENEGER כתוב שיש שימוש ב-SWAP FILE ובהגדרות כתוב שאין, מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ehud101,

שלום, בקרוב עומד לפוג רשיון הסטודנט לwindows 7 שיש ברשותי. אני נאלץ כעת לקנות windows ולא בטוח איזה. הייתי מאד מרוצה מה 7 ומהתנסותי עם ה8 הוא לא מצא חן בעיני. איך ה 10? הוא דומה יותר ל 7? האם ניתן לרכוש אותו כבר? האם עדיף לרכוש את ה 7 ולעדכן חינמית ל 10? אשמח על כל עצה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sdfzxc,

מישהו ניסה ? http://www.microsoft.com/licensing/programs/sa/benefits/fundamentals.mspx http://neowin.net/index.php?act=view&id=34107

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by triple_maxim188,

מתי שאני לוחץ על מקש יממני של העכבר מופיע לי האפשרות אבל אני לא יכול ללחוץ אליה מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by dmkiller1,

שלום לעוזרים, חשבתי שאני אוהב את מע' ההפעלה WIN10 אך ממש לא ואני מתעניין במע' הפעלה WIN7 PRO ללא שדרוג, ככה שתהיה לי אפשרות להתקנה נקייה במחשב. שאלתי היא: האם ניתן לרכוש היום בשוק המחשבים מע' כזו שתתאים למס' מחשבים בו זמנית ולא את הסוג שנמכר היום- OEM למחשב בודד ובמידה ואתם יודעים , אשמח לדעת מחיר והיכן לרכוש? כל זאת עקב מסכים כחולים לאחר מס' רב של ניסיונות פרמוט מאחר וברשותי התקנה ראשונית של WIN XP ועליה שדרוג של WIN7 HOME וכבר נמאססס לי מזה וכרגע אני אובד עצות. אנא מכם מצאו לי פתרון בבקשה. לציין כי אני לא מתעסק עם דברים לא חוקיים בכלל, הכל אצלי חוקי במחשב. תודה ושבת שלום לכולם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המחשב נתקע לי לכמה זמן ואחרי זה זה משתחרר והמחשב פועל כרגיל והאייקון של ההתחברות למטה ליד השעון שזה כאילו מחובר נעלם לי... זה השינוי. זה כל הזמן קורה כבר 6 פעמים זה ככה יש לי ווינדאוס xp sp2 בעברית בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות לא ניראה לי שזה וירוס יש לי נורטון אנטי וירוס 2003 עשיתי עידכונים הכי חדשים ועשיתי סריקה וזה לא מצא אפילו וירוס אחד לא ניראה לי שזה וירוס בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות?? באמת תודה רבה רבה רבה לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  13. איך משנים ב-Windows 2000 את הרוחב של הפאנל השמאלי במחשב שלי ובתיקיות, באמצעות ה-Registry?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by kobi_af,

כל פעם שאני מפרמט ומתקין מחדש תוינדוס הבלו סקרן מופיע כבר שנה שאני עם אותו בלו סקרן הוא רושם לי bug usb driver והוודעה הרגילה שלו ניסיתי לעדכן להתקין מחדש תדרייברים לא הולך עדיין בעיה צריכים קבצי minidump ?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. Started by yoav1000,

יש לי windows 7 x64 מותקן כבר כמה חודשים (היה לי גם לפני אבל התקנה חדשה) ופתאום היום אני מנסה לעשות פינג לגוגל והcmd אומר לי שאין דבר כזה ping יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? נ.ב. דרך הrun הכל עובד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bh1811,

אתמול קרה דבר מוזר במחשב של אחי: הפעלתי את המחשב ובמסך הטעינה של הוינדוס זה רושם שהוא לא מוצא את התיקייה system32 וזה שואל אותי אם לעשות repair . אז הכנסתי את הדיסק התקנה לכונן לחצתי על r ואז זה שואל איזו פקודה ברצוני לעשות. עכשיו השאלה:האם יש פקודה או דרך כלשהיא להחזיר את קבצי ה system למחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  17. Started by XxehsomxX,

שלום, אני מתקין מערכת הפעלה windows XP על מחשב חדש. בשלב הpartitions הופיעה לי מחיצה קיימת: <C: partition1 <FREEDOS>[FAT32] 81925MB <81524MB FREE בסך הכל יש לי 476938MB. יצרתי מחיצה חדשה: [<F: partition2 [New<Raw <395004MB <395004MB FREE הומלץ לי ע"י טכנאי החנות לבחור בpartition1 להתקנת המערכת וב NTFS file system (quick, אך במסך הבא ההתקנה אומרת שהקבצים הקיימים כבר על המיחצה (400MB) יעלמו. האם אני צריך ליצור מחיצה חדשה להתקנת המערכת? בתודה, XxehsomxX

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by ortapiero,

אהלן חבר'ה, כחלק מהתערבות, האם יש קשר כלשהו בין שדרוג מחשב מ- XP ל- WIN 7 לבין ספק הכח הנמצא במארז? (מחשב נייח)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by t d,

שלום! לאבא שלי יש מחשב חדש במשרד שעליו הוא התקין את windows 2000 pro על המחשב היחשן שלו היה מותקן windows me ולפני שהוא עבר למחשב החדש הוא עשה backup ב windows me של כל השרטוטים שלו קקבצי "QIC" , אך מתברר שwindows 2000 לא תומך בקבצים אלו! משהו יודע על איזשהי תכנה או דרך שהוא יוכל להחזיר את הקבצים שלו? הם ממש חשובים לעבודה שלו!

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  20. כמו יוטיוב יכו (זה קורה לי גם בxp) משהוא יכל לעזור לי כי זה פשוט מדכה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. איך אני שם בסרגל הפעלה מהירה ליד ה"התחל" את הקיצור לשולחן עבודה? הוא נמחק לי הנה פה בתמונה אני מראה על מה אני מדבר

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by rasta54,

אני מקבל שגיאה באמצע התקנה : setup cannot copy the file:wmilib.sys יש לי אפשרות ללחוץ רק על esc=דילוג או F3 לצאת מההתקנה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב עם WINDOWS 7 וכאשר המחשב עולה רואים רק סימן של עכבר, ואז אני לוחץ alt+ctrl+del ואז מנהל המשימות, משימה חדשה, explorer ורק אז הווינדוס עולה כמו שצריך. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, זה נשאר אותו דבר. מה ניתן לעשות? תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by Domovoi,

באיזה כפתור?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  25. 1. סוג מחשב - ראו במפרט מה במחשב: 2. מותקן xp home edition sp3 32 bit ברישיון 3. אנטי וירוס NORTON עם פיירול 4. HEROES-5, E-MULE, UTORRNET 5. אין אפילו אופיס. מה קרה: 6. לפני חמישה ימים המחשב עשה לבד RESTART ואז הופיע הודעה שזה קרה בגלל מסך כחול והוא המליץ לבדוק WINDOWSUPDATE ולסרוק לוירוסים. סרקתי עם האניוירוס, עם ADAWARE ועם SPYBOT . לא גילה משהו משמעותי. 7. בימים האחרונים חווה ניתוקים חוזרים ונישנים מהאינטרנט 8. אתמול וגם היום, באופן עיקבי, כשהפעלתי WMP עם רשימת השמעה של כ- 100 שירים - המחשב התחיל להיתקע, CPU מעל 80% ובסוף אפילו הגיע ל- 100 ותקע שירים! 9. היום הופיע מסך כחול נוסף עם הודעות שגיאה stop: 0X000000024 (0X001902FE, OXBACE3A90, OXBACE378C, 0X8052D…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.