Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
איך אני מחליף לקישור אחר ? לדוגמא אני מעוניין שאחד הקישוריים יהיה hwzone , ראה תמונה למי שלא הבין
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום שני הDOK שלי נפגעו מאותו וירוס שהעלים את כל התיקיות והקבצים (שלמעשה כן נמצאים אבל אי אפשר לראות אותם) ובמקום עשה קבצי EXE עם השמות של התיקיות והקבצים המקוריים. את הוירוס מחקתי אבל אני לא מצליח לראות שוב את התיקיות שלי, כמובן שניסיתי בהגדרות של התיקייה לראות גם קבצים מוסתרים אבל זה לא עזר. יש עוד משהו שאפשר לנסות? נ.ב. מי בעד לרצוח מפתחי וירוסים?
-
- 9 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
יוצא לי מידי פעם לתת שירות תיקוני מחשב והתקנות למיניהם. רציתי לדעת מה אני עושה במקרה שיש לי לקוח שמעוניין בהתקנת ווינדוס ואין לו רישיון חוקי. איזה התקנה עושים במקרה כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני לפני קניית מחשב חדש. אני רוצה לדעת האם זה חוקי (מבחינת הרישיון) להעביר WIN XP HOME וOFFICE 2007 מהמחשב הישן (להפסיק להשתמש בו בכלל) למחשב החדש. הרישיון עדיין יהיה בתוקף? צפויות לי בעיות כלשהן? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נוסף לי כונן חדש במחשב שלי בשם שמור על-ידי המערכת איך זה קרה ??? והאם ניתן להסתיר אותו ?
-
- 2 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
הגיע לידיים שלי שני אריזות של וינדוס 98 חדש מנויילן עם חוברות דיסק התקנה ודיסקט איתחול מבירור קצר עם מיקרוסופט ישראל מסתבר שאין בעיה למכור את זה (בהנחה ומישהו באמת ירצה לקנות את זה) זה נראה לי יותר כמו פריט לאספנים
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי לפטופ דל די חדש, שהגיע עם WIN7. יש לי ניסיון עשיר בהתקנות DUAL BOOT בעבר, וכרגיל יצרתי פרטישן חדש ונקי, והתקנתי את WIN8 עליו, כמו גם שמצוין במספר רב של מדריכים ברחבי האינטרנט. אלא שאחרי ההתקנה, רק WIN8 עולה, בלי אופציית ה DUAL BOOT. קראתי מספר טוקבקים באתרים האלה מעוד משתתפים שלא הצליחו לבצע DUAL BOOT, ללא מציאת פיתרון. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות שמענינות אותי: 1.באיזה תיקיה נשמרים הקבצים של השחזור מערכת? 2. אם אני רוצה לשנות את הכפתורים F5 וF8 כדי לקבל את התפריט למצב בטוח איך אני עושה את זה(ואם קימת אופציה לבטל את הגישה לתפריט הזה)? . תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בן שלש בערך מסוג LG X110 הוא בא עם XP אין לי את התעוד. הוא משמש רק לגלישה בזמן האחרון הוא נהיה כבד והוא נתקע כל הזמן חשבתי שהגיע הזמן לפרמט. אני יודע שבניידים של IBM ההתקנה יושבת על המחשב כך שבלחיצת כתור חוזרים ל day one - אולי מישהו יודע אם זה קיים גם ב LG? דבר שני המעבד זה אינטל אטום עם 1GB זיכרון האם יש מצב להתקין WIN 7 או שזה יהיה בלתי נסבל? אני די מתעב את ה XP ואת ההתקנה של הדרייברים איתו.. הייתי שמח להמנע מזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP, הוספתי כונן קשיח ישן שיש לי למחשב הנוכחי. אני מצליח להיכנס לכונן דרך הווינדוס, אבל לא למסמכים שלי ושולחן העבודה. המחשב כותב שאין לי אישור גישה לתיקיה.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום! יש לי WIN 7 64BIT וכשהדלקתי אותו פתאום כל הסמלים בשורת המשימות היו הפוכים וגם ב"התחל". בבקשה תעזרו לי! תודה מראש. ארד גונן.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרנה בכל פעם שאני עושה BOOT או RESTART אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Autochk cannot run due to an error caused by a recently installed software package בהמשך יש בקשה לעשות RESTORE, אך איני יכול לבצע זאת. אין אפשרות להריץ את CHKDSK. אין לי וירוסים, כי הכל נסרק. קראתי היכן שהוא שיתכן וקיימת בעיה עם איזה דרייבר של USB. קצת מוזר לי כי כל מה שעשיתי היה לחבר את האייפון דרך כבל הארכה של USB. לציין כי ברשותי חלונות 7 עם 64 סיביות. האייטיונס מותקן אצלי ממזמן. למי הפתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה לפני כמה ימים עם העדכונים של ווינדוס כל פעם שאני בודק עדכונים הוא מוצא שני עדכונים שכבר התקנתי ומתקין אותם מחדש גם אם אני לא לוחץ על ההתקנה, מתי שאני מכבה את המחשב הוא מתקין אותם בכל זאת ככה זה כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מוצא את אותם שני עדכונים שצריך להתקין.. העדכון הראשון זה: עדכון אבטחה עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 (KB2656351) הוא שוקל 9MB ויצא ב29.12.11 (זה ממש מוזר כי זה עדכון ישן ולא ראיתי אותו עד שהבעיה התחילה) העדכון השני: עדכון עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vist…
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איך מוחקים החלונות אומר לך שלא היה אפשרות למצוא במקום זה? דיאמונד טולס עולה לי בהדלקת המחשב, למרות שMSCONFIG מוגדר שלא יעלה, איך גורמים לו שלא יעלה עם הדלקת המחשב?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
תקלה מזורה שהתחילה אצלי היום הכתב משנה שפות לבד כלומר אני מקליד בסקייפ והכתב מופיע ביונית אני שניה אחריי מקליד בגוגל והכתב מופיע באנגלית. ניסיתי כרום ונסיתי אסקפלורר זה קורה בשניהם וגם בסקייפ מה זה יכול להיות ? איך מקבעים את השפה ?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי מותקן אצלי במחשב WIN 7 ultimate 64bit ואני משתמש בוא כל הזמן בחצי שני האחרונה היום בבוקר כשהדלקתי אותו היה רק מסך שחור ולא קרה כלום הפעלתי מחדש והפעלתי תיקון להפעלה של וינדוס כדי שלא יקרה עוד פעם כשנכנסתי למחשב הוא אומר לי שצריך לאקטב את וינדוס שמתי את הסריאל שלי והוא עושה לי שגיאה..לא של סריאל לא נכון אלא משהו אחר (צרפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אני אובד עצות ואני ממש אשמח לעזרה.. התקנתי את הווינדאוס 7 על המחשב (4 ליבות q9400) ולאחר ההתקנה כשהווינדאוס אמור לעלות מופיעה שגיאה: "המחשב הופעל מחדש באופן לא צפוי או שאיראה בו שגיאה לא צפויה. אין להמשיך בהתקנת windows. כדי להתקין את windows, לחץ אישור כדי להפעיל את המחשב מחדש ולאחר מכן הפעל מחדש את התוכנה" מה שכמובן לא עובד.. והשגיאה חוזרת חלילה..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום הוינדוס לא עולה לי הוא מגיע עד הטעינה שלו וכשהוא אמור להראות את שולחן עבודה הוא לא מראה כלום גם במצב בטוח למחשב וינדוס 7 אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להפעיל מיקרופון חיצוני (לקריוקי) במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה ויסטה אבל משום מה חסר לי לשונית בהגדרות הצליל שמאפשרות לי לעשות את זה. בקובץ המצורף רואים לשונית "האזן" שקיימת לי מחשבים ניידים ונייחים שבהם יש מערכת הפעלה וינדוס 7. במחשבים אלה, וי באופציה של "האזן להתקן זה" יאפשר לי להשתמש במיקרופון. בשני מחשבים עם ויסטה הלשונית לא קיימת לי. מישהו יודע מה הבעייה ואיך אני יכול להפעיל מיקרופון במחשבים האלה ? אשמח מאוד לעזרה. :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 כוננים והם מסומנים באותיות C-D-E. יש לי במחשב צורב די וי די והוא מסומן ב-F. חוץ מהכוננים/צורבים האלו אין לי שום כוננים/צורבים נוספים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה עוד כונן שמסומן באות G. הכונן הזה בכלל לא קיים. השאלה שלי מה הסיבה שוינדוס 7 מראה לי כונן שלא קיים - האם יכול להיות שזה סוג של וירוס? והכי חשוב איך אני מוחק את תצוגת הכונן הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
\windows\system32\drivers\lsi_fc.sys \Windows\system32\DRIVERS\q12300.sys status: 0xc00000e9 info: Windows failed to load because a critical system driver is missing כאשר אני מתקין את הווינדוס הוא רושם לי את אחת הבעיות הנ"ל כל פעם משהו אחר . התקנתי ווינדוס עשרות פעמים ופעם ראשונה שאני נתקל בבבעיה כזאת אודה לכם אם תנחו אותי מה לעשות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס xp OEM מותקן על המחשב. מסיבות כאלו ואחרות, אני רוצה לחזור להארדיסק אחר שיש לי, שעליו מותקנת אותה מערכת הפעלה בדיוק. האם אני פשוט יכול לעשות זאת, או שאני צריך להתקין מחדש את ווינדוס כדי לבצע activation שוב? החשש שלי הוא שאולי מיקרוסופט יוצרים איזה "מספר סידורי" בכל אקטיביזציה, ואם מזוהה שימוש בהתקנה ישנה יותר מהאחרונה, אז זה מתפרש כ"שימוש באותו רישיון על גבי מספר דיסקים קשיחים"... התקשרתי למיקרוסופט, ונציג התמיכה לא יכול היה לתת לי תשובה חד משמעית, אלא "תנסה ולא חושב שתהיה בעיה"... מקווה שהבנתם את השאלה שלי
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, בקשותי לפטופ של DELL מעבד I3 ןחלונות 7 מותקנים עליו. לאחרונה יש לי בעיות עם המערכת הפעלה. 1. המחשב עובד ממש ממש לאט. 2. פעם אחת הופיע מסך כחול והמחשב עשה לעצמו RESET. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-