עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אתמול פרמטתי והתקנתי WIN7 ומאז רק בעיות..WIN7 אולטמט אני מנסה להתקין משו-המחשב נתקע אני מנסה להוריד כרום-המחשב נתקע ניסיתי לעשות צ'קדיסק-המחשב נתקע לפעמים המחשב עבד שעה-שעתיים פני שקפא ככה,לא הגיב בכלל ורצה ריסט..לפעמים נתקע עוד לפני שווינדוז סיים לעשות את ההפעלה המלאה והרגילה שלו..עשיתי ריפייר עם הדיסק(לא מקורי) והוא טוען שאין בעיות מחשב E6850 לוח אם P6N SLI V2 זכרון 2 גיגה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by wasermania,

מחשב E6850 עם XP מחרבט מעוניין לפרמט את ההארסידק לפני שאני מתקין WIN7 יש מדריך לזה אולי?

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  3. Started by ziv124,

יש לי וינדוס 7 דיסק מקורי הבעיה שאני מכניס אותו למחשב ועושה הפעלה מחדש הוא לא רושם לי את ה Press any key to boot זה פשוט עושה הפעלה מחדש רגילה מה אני עושה?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. זה מאוד חשוב לי הנושא הזה למה זה מחשב שהשקעתי בו הרבה זמן (יענו עבודה כדי להרוויח כסף) טוב אז ככה מדובר על ווינדוס 7. יש לי במחשב 2 כוננים לאחד מהם שמתי את כל הדברים שאני רוצה להשאיר (כונן E) ובכונן השני (כונן C שנמצא בו מערכת ההפעלה) השארתי לפירמוט. התחלתי את תהליכי הפירמוט הכל טוב הכל יפה... עד שאני מגיע למצב שזה מראה כאילו זה ב-"השלמת התקנה" (או משו כזה) יענו זה הרגע האחרון לפני שהמחשב עובד כרגיל!! באמצע התהליך הזה קופץ לי החלון הבא windows could not update the computers boot configuration installation cannot proceed עכשיו גם אין לי ווינדוס,וגם אני לא ימצליח להתקין!!! דברים שניסיתי: * לקחתי דיסק התקנת ווינדוס מחבר (גם הדיסק שלו מקורי כמו שלי ובדיוק כמו הדיסק שלי) וזה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כיצד אני מחזיר אותו לגודל המקורי? אה, ועוד שאלה. איך אני עושה שטקסט בחתימה שלי יהיה קישור? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שבת שלום חג שמח לכולם! התקנתי את WIN 8 אתמול ויש לי מספר שאלות: יש את המסך החדש הזה שדומה למסך של האקסבוקס איך משתמשים בו? אני יכול להוסיף לשם קוביות כאלה שהיו תיקיות? נגיד תיקיית "תוכנות" "משחקים" וכו?? או להוסיף לשם נניח גוגל כרום? ובעצם להפוך אותו לשולחן העבודה שלי? או שזה לא ניתן? אפשרי להוריד ולהתקין שפה עברית לווינדוס 8? לגבי שולחן העבודה: איך אני שם שם אייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי גוגל כרום ובקיצור איך אני מסדר את השולחן עבודה שלי? עוד שאלה אחרונה אני חושב אין התחל ב WIN 8? ובכללי אם יש לכם העצות לשיפור או איזה מדריך למתחיל כזה אשמח לקבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כמו שהוסבר במדריך על ה-SSD שיצא כאן בפורום, אני מעוניין לבטל את שיחזור המערכת על כונן ה-SSD. יש לי עוד כונן במערכת (מכאני) ואני רוצה ששחזור המערכת ישב עליו. איך אני עושה זאת? (במדריך לא כתוב שניתן להעביר את השחזור לכונן מישני)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון קיבלתי כמה וכמה מסכים כחולים עם קוד שגיאה של 0x0000007a צירפתי תמונה מBlueScreenView אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זאת?

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by shabib,

היי, מה זה בדיוק WMI? אם אפשר בבקשה לפרט קצת לעומק ולא רק בשתי שורות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. היי לכולם. רק לא מזמן רק התקנתי מחדש WIN7 86 ונראה שסה"כ דברים הסתדרו. אולם, הבנתי שלשימושי הזכרון המרובים שלי, כבר מזמן הייתי צריכה להתקין את ה- 64. ולכן סוף סוף עשיתי זאת. כאמור, המערכת עבדה עד לא מזמן עם WIN7 86 אבל היא בהחלט אמורה לתמוך ב- 64. נתוני מערכת: מעבד: AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. לוח GA-870A-UD3 זכרון 4GB התקנתי WIN 7 64 מדיסק מקורי דנדש (אבל שנמצא אצלי זמן רב לכן אינו כולל SP1). איני יודעת אם חשוב לציין, אבל התקנתי התקנה נקיה מגרסת שדרוג. אבל גם כך עשיתי עם - WIN7 86 ולא היו אז כל בעיות. אפשרתי לו במהלך ההתקנה להוריד את כל העדכונים מהרשת. ברגע שסיימתי להתקין החלתי עם העדכונים. לדעתי יחד עם ה- SP1 הורדתי באזור ה- 100. העדכון היחיד שלא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכם, איך ניתן ליצור Image למחשב שעובד כבר כ 5 שנים ומותקנות עליו תוכנות רבות.. כך שיתאים לשפיכה על מחשב חדש - ללא אותם רכיבים או דרייברים כמובן. תודה רבה!!!

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. עשיתי גיבוי תמונת מערכת לכונן c שלי שבו נמצאת מערכת ההפעלה שלי וכל קבצי ההתקנה של כל התוכנות . במחיצה d יש לי שם הרבה תוכן כמו סרטים מוזיקה ומשחקים . השאלה שלי כשאני בעתיד ישחזר את תמונת מערכת מכונן c מתוך דיסק ההצלה . האם זה ימחוק לי את כל המידע שיש לי בכונן d או יפרמט לי אותו בלי לשאול . אני לא מעוניין לאבד את המידע בכונן d . כל מה שאני רוצה זה שיחזור מערכת ההפעלה בדיוק כמו שהיתה לפני השחזור . בלי למחוק שום תוכן בכונן d . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  13. היי! היה לי בעיית מסך כחול בווינדוס 7 שתמיד עשה ריסטים לבד אז חשבתי שפירמוט יפתור את הבעיה וזה עשה אתזה יותר גרוע! השולחן עבודה כלל לא עלה הוא ישר עשה לי ריסט אז עברתי לווינדוס XP וגם כאן יש את הבעייה של הריסטים האלה. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי הווינדוס כלל לא עולה הוא שוב עושה ריסטים בלופים... מה יכולה להיות הבעיה פה? אהה וכשהמחשב עולה (לפני שהווינדוס עולה איפה שהוא מראה את הנתונים של המחשב שלך לדוג' איזה מעבד וכו') הוא מראה לי אותיות מוזרות והרבה קווים לא קשורים.. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by bneli,

תמונה שווה 1000 מילים

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  15. לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מטרידה במחשב שלי. אני נוטה לעבוד המון עם Hibernate/sleep, וכעת כל פעם שאני חוזר מפעולה כזו המחשב עולה כלאחר ריסט. תחילה שגיאה: Rundll: msiqvw32.dll not found, לאחריה הודעה שמדווחת על מסך כחול עם התוכן הבא: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 0000000000000003 BCP2: FFFFFA8004921060 BCP3: FFFFF80000B9C518 BCP4: FFFFFA8009A20A80 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\051112-23431-01.dmp C:\Users\Eran\AppData\Local\Temp\WER-5…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי טאבלט VIEWSONIC VIEWPAD10 שבא עם WIN7 מותקן אבל הוא משאיר רק 2G פנויים ב-SSD הפיצפון. חשבתי לנקוט באחת הדרכים הבאות: 1. לנסות לצמצם את נפח ההתקנה אבל הבנתי שזה די אבוד מראש וכל עדכון מ"ה או התקנה של תוכנות מנפחות אותה ללא פרופורציה. 2. להתקין WIN7 נקי וקל ככל האפשר אבל החשש שלי שחלק מהפיצ'רים היחודיים של הטאבלט (מגע/כפתורים/WIFI למשל) לא יעבדו. יש כמה דרייברים באתר של VIEWSONIC אבל לא נראה שהם מכסים הכל... WIN7 תומכת בהם "מהקופסה"? לא נשמע סביר. 3. להתקין WIN8-RC בתיקווה שהיא תהיה קומפקטית יותר ותתמוך במה שנדרש. אשמח לחוות דעתכם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב והווינדוס (7 אולטימייט x86) מתחיל להיטען ישר קופץ מסך כחול ואז מופיע הדף שנותן אפשרות להכנס למערכת ב-safe mode, הבעיה שבמסך הזה המקלדת והעכבר לא מגיבים אחרי שהמערכת עולה במצב רגיל אחרי המסך הכחול אני מקבל הודעה 'windows has recovered from an unexpected error' ועוד משהו, איך שקופץ המסך הכחול אני שומע מכיוון המחשב רעש כזה כמו של מאוורר שמפסיק לפעול או של הארדיסק שנכבה פתאום, מה שאומר שכנראה מדובר בבעיה חומרתית... אשמח לעזרה :s05:

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. Started by LIgor86,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה בלפטופ (חלונות 7). המחשב מרגיש ממש ממש עמוס, הנורה של המעבד כל הזמן דולקת משמע המחשב כל הזמן מבצע פעולות כלשהן למרות שאיני עושה דבר. כאשר אני עושה משהו אז כל כמה זמן המחשב נתקע! ביצעתי בדיקת וירוסים ואין כלום. מה עוד ניתן לעשות לפני שעושים פירמוט???

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  19. כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לפרמט את המחשב ועל הדרך להעביר אותו לכונן אחר (SSD). ברשותי גרסת השדרוג של מערכת ההפעלה ודיסק ההתקנה של XP (מה שהייתי צריך בשביל להתקין את 7). רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת בדרך הפשוטה ביותר? תמונת מערכת? איך אני ניגש לתמונת המערכת שיש לי במחשב? את תמונת המערכת אני צריך לצרוב על DVD ואחרי זה לעשות BOOT דרך הצורב? להתקין ישירות מדיסק ההתקנה של WIN7? (הכנסת המפתח תאמת שזה המחשב הנוכחי, נכון?). להתקין מההתחלה XP ואז את 7? (זה דבר שאני פחות מעדיף, אין לי כוח להתעסק עם זה). רק כדי שלא ספקות הכל מקורי. אני מעוניין להשתתף בקנייה הקבוצתית של ה-SSD (חברים שלי קנו אותו ב-900~ ש"ח), בגלל זה זה חשוב לי. אשמח לעזרה.

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by EyEOnE,

כמה שדרוגים ניתן לעשות? האם הוינדוס משתדרג ללא כל השטויות שמגיעים עם HP?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by LRa,

שלום לכולם, לפני שבועיים הייתה אצלי הפסקת חשמל והמחשב פעל בזמן הזה. כשהפעלתי אותו לאחר מכן, הוא עלה, טען את המסך windows starting, ואז הציג לי מסך שחור עם האייקון של העכבר(שאותו אפשר להזיז) אך הוא נשאר במסך זה ולא התקדם למסך בו אני מזין את הקוד. לאחר כל מיני ניסיונות שונים ומשונים(כמו ללחוץ F8 ולבחור repair startup) שלא פעלו בחרתי בlast known configuration והמחשב עבד ומאז כל אתחול הלך חלק. אתמול הבעיה שוב חזרה, אבל הפתרון שלעיל עזר. הבוקר שוב אותה הבעיה, אבל הפתרון לא עוזר. אני ממש סולד מהתקנה מחדש של חלונות. יש לכם רעיון אחר? נ.ב. הסאונד שחלונות עושה כשהוא מסיים לעלות כן נשמע על רקע המסך השחור. תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  22. יש דרך לבטל ריסטארט / כיבוי לאחר לחיצה יזומה של המשתמש ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  23. Started by CodeNinja,

אני לוחץ על המחשב שלי לחצן ימני ואז ל manage ומופיעה לי ההודעה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/707/22074323.png זה קורה מאז שהתקנתי כמה עידכונים לווינדוס (7)... משהו מוזר לאללה. פירמטתי, הורדתי עידכונים ושוב זה חזר.... מישהו? תודה, שחר.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  24. יש לי מחשב עם WIN7 עם הארד דיסק SSD ואני רואה פה באתר את המדריך "להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם" ואני מעוניין לפעול על פיו, העניין הוא שאצלי המחשב הוא לאחר פירמוט ויש לי עליו האד דיסק SSD שהוא כונן C ועוד 2 כוננים מלאים במידע שאותם לא ארצה למחוק, האם העברה של בקר ה-SATA למצב AHCI מחייב פירמוט מחדש\מחיקת כוננים או משהו דומה או שזה פשוט להעביר למצב החדש וזהו ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by rander1,

עשיתי פירמוט למחשב וחילקתי כונן c 204800 MB שזה אמור להיות בעצם 200 gb אבל בפועל כנראה המערכת גונבת טיפה בהתקנה ויוצא לי כונן 199 gb כמה אני אמור לרשום שיצא בדיוק 200 ? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים