Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
רציתי להתקין על המחשב שלי ווינדוס אבל לא כל כך הבנתי את הקטע של המחיצות.... למה צריך אותן או מה הן בכלל???
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך מסדרים עברית בkaza במע' WIN_XP ??? אני לא מצליח לכתוב בעברית בKAZAA LITE, יש לי מערכת הפעלה Win Xp. מישהוא יודע ????
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג ל - win10 מ - 7 שיש לי. האם אפשר יהיה לעשות את זה גם אחרי יולי השנה בחינם? אמרו לאחרונה שלא יהיה ניתן לשדרג בחינם את 10, אבל ניתן להשתמש במפתח (serial) של 7 ל - 10. בקיצור, אם אני מתכנן לשדרג - אני צריך למהר? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-xp-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a4%d7%95%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1/
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מפעיל כרגיל וברגע שזה מגיע למסך הכניסה (הכחול "ברוך הבא") ונכנס רואים את הדסקטופ ריק כלומר רק הרקע ואז זה חוזר למסך הכניסה הכחול עם הסמל והמשתמש (אדמניסטריטור) ורושם שומר את ההגדרות האישיות שלך (או משהו בסגנון) כל נסיון ללחוץ על הסמל של המשתמש על מנת להכנס פשוט רושם "מתנתק" וזהו עדיין במסך ההמתנה הכחול... סייפמוד לא עובד :-( וגם ההגדרות האחרונות הטובות שלXPץ last known(....) מה ניתן לעשות? כל רעיון יתקבל בברכה (יש לציין שאין ברשותי את דיסק ההתקנה כרגע)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב למישחקים ורציתי לדעת איזה ויסטה כדאי?BASIC?ULTIMATE?או כל שאר הדגמים שלהם? אגב יהיה לי 2 ג'יגה זיכרון אז כניראה יספיק לי 32 BIT? (יש לי היום יום הולדת ;D ) תודה...
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת דיסק SP2 ולהכניס עליו את כל התוכנות שיש לי בין עם זה את הקבצים של הדיסטק "SATA" שמחייב הכנסת דיסקט בפירמוט אני רוצה להכניס לשם תוכנות שזה יתקין לי אותם אוטומטית אחת אחרי השנייה אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בהקדם האפשרי והמהיר ביותר בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפרמט תמחשב נייד שלי והוא נותן לי איזה בעיה כאילו הוא אומר שהדיסק קשוח לא מחובר למחשב והוא מחובר סתכלו http://i26.tinypic.com/2lswhuc.jpg תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
שלום חברים, רציתי בבקשה לברר איזו מערכת הפעלה עובדת יותר מהר,XP SP2 PRO או XP MEDIA CENTER? האם יש לכם כתבות או מאמרים בנושא?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה כשאני מפעיל תוכנות או איסקיו התוכנות נסגרות לי ואני מקבל את השגיאה המעצבנת הזאת שהתוכנה שהפעלתי נתקלה בבעיה ועליה להיסגר ויש למטה לשלוח דוח שגיאות או לא לשלוח מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה מראש אליאור
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
^^^ תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שידוע ולא ידוע, למספר מערכות ווינדוס ביתיות היו כמויות זכרון מקסיצליות אותן יכלו לנצל (ווינדןס 98 מהדורה ראשונה: 128 מגה בייט, ווינדוס me ו 98 מהדורה שנייה 256 מגה בייט). רציתי לדעת מהי כמות הזכרון המקסימלית לווינוס xp home edition (אם בכלל יש כזו)? סליחה... אני יודע ששאלה זו שייכת לפורם ווינדוס.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז התחלתי להתקין והוא אמר לי שהעותק שלי לא חוקי! זו לא בעיה יש לי סי די קי חוקי שקניתי, אבל WINXP HOME. החלטתי לעבור לPRO אבל הCD KEY לא התאים, אז השתמשתי באחד שחבר שלי נתן לי. איך בדיוק אני משנה את המספר סי די קי שלי? אני רוצה להכניס את המקורי כדי להתקין את ה SP1.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. החלפתי היום צורב כי הקודם לא עבד ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב הצורב קורא את הדיסק במערכת ההפעלה והוא עובד אבל שאני מנסה להעלות את הדיסק מהבוט הוא לא עולה וממשיך רגיל למערכת המותקנת כמובן שהגדרתי שהבוט יתחיל מהצורב אשמח לעזרה אני חייב להחזיר את המחשב הזה בקרוב תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מספר אצבע לדברים הבאים: 1) כמה ערכי registry יש במחשב ממוצע? 2) כמה ערכי registry חדשים נכתבים ביום בממוצע? ברור לי שקשה מאד לכמת את זה כי זה מאד אמורפי. אני מחפש מספר שיהיה נכון לפחות בסדר גודל עבור הממוצע. כמובן שאם למישהו יש סטטיסטיקה של דברים כאלה מאירגונים או מהאינטרנט אני אשמח מאד לקבל את המספרים (אין לי צורך בשם של הארגון שעליו מדובר). תודה רבה, MODY.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע ש-Partition Magic, היא התכנה לדברים כאלו, השאלה שלי היא האם היא יכולה להפוך את הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה ל-NTFS מבלי לפרמט אותו!. והאם דרך זו עדיפה על פרמוט הכונן והפיכתו ל-NTFS ? התחלתי לחשוב על זה כיוון שהמחשב שלי שנתיים וחצי בלי פירמוט (מאז שקניתי אותו למען האמת) וה-XP זולל זיכרון לאורך זמן אז מכונן של 19GB נשארו לי 500 מגה. אגב, יש עוד יתרון בולט ל-NTFS מאשר הכיווץ המגניב הזה שלו ? ושאלה אחרונה, כמה זמן יקח לעשות את התהליך הפיכה ל-NTFS על כונן של 19GB?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחיי מעצבן לאללאה...למה מיקרוסופט חייבים לסבך כל דבר? בסה"כ אני רוצה להעתיק תיקייה מיכונן לכונן :s05: זה מזהה(מיותר!) > כמה קבצים צריך להעתיק...איזה 4 דקות ואח"כ מעתיק איזה תיקייה קטנה מיתוך הרבה מאוד תיקיות וקבצים ופשוט ניתקע! יש לי קאספרסקי ( שכיביתי אותו וזה לא עזר) איך פותרים את הבעיה ? חשבי שהבעיה נפתרה עוד מימי ויסטה...לא? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בזמנו היה לי דיסק של windows 7 שאחרי שתהליך ההתקנה הסתיים בחלון המאפיינים של המחשב (לחיצה ימנית על המחשב שלי -> מאפיינים) הופיעו פרטי יצירת הקשר עם התמיכה של יצרן המחשב (dell\lenovo\toshiba וכד') באופן אוטומטי, כבר אין לי את הדיסק הזה ואני לא יודע איפה הוא. תהליך זה נקרא Customize the Manufacturer Support Info in Windows איך עושים את התהליך אני יודע ואני עושה אותו כיום באופן ידני לכל מחשב בסיום ההתקנה שלו (יש לי שרת WDS שמשמש להפצת מערכת הפעלה בארגון, בסיום כל התקנה של מחשב אני בודק את דגם המחשב והמאפיינים שלו ומפעיל קובץ key-reg שמוכן מראש לצורך הטמעת ה OEM support, לא מעט פעמים הקובץ דורש שינויים ועדכונים לפי יצרן המחשב והדגם שלו) התהליך מייגע ולפעמים טועים ב…
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם האם משהו מכיר את הפתרון לבעיה השטותית אך מעצבנת כאשר מנסים לפתוח מסמך word ב win 2000, ה word מודיע שהמסמך נמצא כבר בשימוש ( שלי כמובן ), כאשר ברור לי לחלוטין שהמסמך אינו בשימוש, תופעה דומה גם ב excel , לא בדקתי בשאר תוכנות ה office 97 אך אני מעריך שזה אותו דבר.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות שדרוג(פרמוט) ושיניתי את דעתי ועכשיו כל ריסט המערכת נכנסת אוטומטית להתקנה של וינדוס גם אם הדיסק לא בפנים ואני צריך לבחור כל ריסט במערכת שמותקנת כבר....איך אני מבטל את ההתקנה כדי שהמערכת תכנס ישר לוינדוס? XP אגב
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הVISTA אבל אני חושב שיש לי בעית דרייברים חיפשתי דרייברים לכרטיס קול וללוח אם ואין כלום ניכנסתי לאתר של אסוס ואין להם ביכלל דרייברים שלVISTA ללוח אים שלי אז השאלה שלי היא כזו.. ביזמן ההתקנה של VISTA המערכת מזהה את הדרייברים לבד או שצריך לימצא דרייברים בניפרד וגם איזו גירסה של הדרייבר של NVIDIA הכיי טובה לויסטה ? זה המפרט שלי: P4:3.30.OC זיכרון: 1.5 גיגה 400 MHZ לוח אם: ASUS P4V800D-X צ'יפ של VIA כרטיס מסך:PALIT 7600 GS SONIC 256 MB DDR3 כרטיס קול :SoundMAX AD1888
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי windowx XP professional באנגלית האם ניתן לשנות שפה לעיבדית נגיד או שאני צריך לקנות windowx XP professional בעיברית? עריכה כשאני מתכוון "לשנות שפה" הכוונה היא שבמקום START יהיה רשום "התחל" במקום XONTROL PANEL "לוח בקרה" וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח משתמש מוגבל. הבעיה שלי שההגבלה היא מאד כללית ואני מעוניין להשיג הגבלה מקסימלית. אני רוצה לפתוח חשבון מוגבל עבור ילדים שישתמשו בחופש במחשב שלי, מלבד סרטים ואופיס אני רוצה שלא יתאפשר להם לגרום לי נזק כלשהו בטעות בנוסף על שמירת הפרטיות שלי וכמובן הגבלת רשת (תרתי משמע) מקסימלית, לא אינטרנט ולא גישה לקבצים שברשת (מחשב שני). הבנתי שב-XP עם NTFS, אפשר להגביל עד רמת קובץ בודד. לא רוצה שיהיה להם גישה ל'מחשב שלי' (ניתן ליצור קיצור דרך ל-CD-DVD), שלא יוכלו לא רק לכתוב לקובץ אלא גם שכל המערכת תהיה חסומה בפניהם, חשבון מוגבל במוגבלות המגבילה ביותר. מה עלי לעשות ולהגדיר כדי שמלבד הסרטים ואופיס לא יהיה להם מושג מה יש מעבר לזה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין windows xp על מחשב נייד מסוג hp pavilion dv5000 הבעיה היא שיש לי במחשב כונן sata והוא לא מזהה אותו בנסיון להתקנה ממה שהבנתי אני צריך להתקין גם דרייברים כשלוחצים f6 או לצרוב את הדרייברים עם הדיסק של הwindows הבעיה היא שאין לי את הדרייבר המדובר, חיפשתי באתר של intel ולא מצאתי דבר שני- אין לח כונן פלופי כדי לשים שם את הדרייבר ואין לי כניסות usb- שתיהן לא עובדות כך שאין לי איפה לשים את הדרייבר אז האופציה היחידה שלי היא לצרוב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה 1. איך אני משיג את הדרייבר? 2. איך אני צורב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה? 3. האם יש אפשרות לצרוב את הדרייבר על דיסק, וכשיש f6 אז להוציא את דיסק ההתקנה, להכניס דיסק עם הדרייבר ולהתקין, להוציא את דיסק הדרייב…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-