עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avinatbezeq,

מחשב עם מעה"פ Windows 7 תקוע בעברית - לוח המקשים לא מסכים לעבור לאנגלית. בגלל שהססמאות שלנו היו באנגלית, לא יכלנו להכנס. אפילו לא דרך לוח המקשים שעל המסך שמתפעלים עם העכבר - כשהקלקנו "אלט" ו"שיפט" זה עבר לאנגלית, אבל ברגע שניסינו להקליק את אותיות הסיסמא אפילו לוח המקשים שעל המסך הפך לעברית. איפסתי את הסיסמא באמצעות תוכנת פריצה, ונכנסתי לחשבון. עובד רק בעברית. אלט שיפט שמחליף שפה לא מגיב. נכנסתי להגדרות שפה והוספתי קיצור דרך לעבור ישר לאנגלית (בנוסף לאלט שיפט שמחליף שפה) - לא עובד. סרגל השפה לא מופיע. ניסיתי להפעיל את ctfmon דרך הסייר ולא רואים כלום. מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אם אפשר שהוא יהיה בעברית ו-64BIT וגרסא ULTIMATE

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by snoopi,

שלום , קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להתקין עליו windows 7 / xp? בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  4. שלום קודם כל תודה רבה - האתר הזה ליווה אותי רבות, בכל שלבי התקנה וכו'. מדובר על WIN7 64 BIT על גבי לפטופ של לנובו שנית: כבר כשהתקנתי את וינדוס החלוקה למחיצות הלכה לא "חלק". לקח לי פעמיים שלוש של פיצול-איחוד עד שהוא פיצל לי כמו שרציתי (מההתחלה היה כונן של 20 GB - ולא כונן המערכת בן 1 GB - שלא הסכים להתאחד). את המחיצה של ווינדוס עשיתי בת 20 GB מתוך קריאה בפורום כי ווינדוס 7 יקח משהו כמו 10 GB. אין לי מושג איך אבל תוך יומיים הכונן התמלא עד ל19.9 GB. ניסיתי להגדיל את גודל המחיצה - באמצעות MANAGE על המחשב שלי ובאמצעות EASUS וPAETITION MAGIC הקטע שקורה הוא זהה: מכונן D (בערך 280 GB) אני מוריד 50 GB שמוגדרים כALLOCATED SPACE. כשאני מנסה להרחיב את כונן C (בשלושת הדרכים הנ"ל) הוא …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by matan13,

התקנתי WIN7 SP1 עם התוכנות שהייתי צריך, הרצתי Sysprep על מנת לשמור את המחשב כ Image והמחשב עולה לחלון של Setup is starting services ואז מתקבלת הודעת שגיאה: Windows Could not finish configurating the System. To attempt to resume configuration, restart the computer. ניסתי לבדוק את מהות התקלה ולא מצאתי פתרון. התקנתי win7 ללא SP1 עם שאר התוכנות, עדיין אותה הבעיה. גם ניסתי התקנת דרייברים מאתר היצרן ועדיין לא תקין. כיצד ניתן לפתור את הנושא ושכפל מכונות בצורה תקינה ? גם פיתרון של newSID יכול לתת פתרון טוב במקום, איך הבנתי שאין כלי מתאים ל-WIN7. אשמח לעזרתכם.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by LRa,

ום, לפני חודשיים כל פעם שעשיתי ריסט למחשב, ווינדוס היה עולה(שמעתי את הסאונד ש הדסקטופ) והייתי רואה את הסמן של העכבר אך שאר המסך היה שחור, ואחת להרבה מאוד איתחולים הייתי מגיע לדסקטופ כמו שצריך. אז התקנתי שוב ווינדוס 7 SP1 והבעיה נפתרה, עד לפני שבוע. עכשיו כל פעם שאני מאתחל זה שוב קורה, אבל אם כן אני בחור באופציה של last known configuration. יש דרך פתור זאת? תודה

7. Started by ziv124,

יש לי ויינדוס 7 מקורי, התקנתי עם הדיסק והכל אבל עכשיו אני מגלה שאני לא מוצא את הסריאל על הקופסא יש איזה מדבקה שעליה אולי היה הסריאל שרואים שהיא אוסרה משום מה.. נראה לי שזה של הסריאל. בקיצור עכשיו אין לי סריאל מה אני יכול לעשות? יש דרך להשיג חדש מקורי כי שילמנו על הווינדוס כסף אני לא אשתמש עכשיו בסריאל לא מקורי..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מנסה להעביר קבצים לתיקייה מסויימת,חלק מהקבצים הצליחו לעבור וחלק מהקבצים האחרים לא מצליחים לעבור ומופיעה לי הודעה שאני צריך הרשאה בשביל שהם יעברו.יש לי משתמש אחד במחשב והוא האדמין אבל כשאני מנסה להעביר את הקבצים כל הזמן מופיעה לי ההודעה של ההרשאה... מצאתי את המדריך הזה באינטרנט:http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5720131 ועשיתי את שתי הדרכים שהוא מציע והן לא עובדות... ניסיתי גם לעשות את הדרך הזאת שמישהו הציע לי: לך לתיקייה שאתה לא יכול להעביר אליה דברים מקש ימני - מאפיינים לשונית אבטחה עכשיו על כפתור המתקדם - Advanced. ואז ייפתח לך חלון, ולמטה תלחץ על הכפתור שנה הרשאות או גישות או לא יודע שנה משו אצלי זה באנגלית פשוט ואז ייפתח עוד חלון תלחץ על המשתמש…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  9. היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מראש .

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני כבר מתוסכל! המון דברים שאני מנסה להתקין נותנים לי שגיאה שנראת ככה ????? ????? ????? ????? בחלון שקופץ. אפילו שאני מוריד תוכנה מתאימה לווינדוס 64 זה לא נותן לי להתקין. יש מצב שיש לי וירוס או תוכנת ריגול? איך אני בודק ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים מדי פעם אני מקבל מסך כחול ואני מבין מאיפה הבעיה, זה כל כך מעצבן! המחשב עלה אחרי זה וכתה את ההודעה הבאה.... ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1033 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8006F74180 BCP2: FFFFF880070A8768 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 000000000000000D OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\071412-41574-01.dmp C:\Users\idan\AppData\Local\Temp\WER-41855-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהר…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לפני כ-3 שבועות רכשתי מחשב נייד של ASUS דגם K55V. היום התחיל להופיע לי מסך כחול לאחר הפעלה של ווינדווס, לאחר הכניסה ליוזר. בסוף הטעינה, המסך נהיה כחול, עם הסבר קצר שהמחשב "נפל" וכמו כן, יש הודעת שגיאה של כמה מספרים בקוד "הקסא". מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעייה? אשמח לקבל תשובה מהירה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by D84500,

שלום.בזמן האחרון אני נתקל במספר תקלות\שגיאות. מדי פעם מסך המחשב ניהיה שחור ואחרי כמה שניות המסך חזר למצב הרגיל עם הודעה : מנהל התצוגה הפסיק לעבוד ושוחזר בהצלחה ,זואחרי כמה שניות שוב אותו הדבר. ובנוסף בדרך כלל שאני משחק משחק מחשב כל שהוא או צופה בסרט המחשב נתקע ומראה לי מסך כחול עם השגיאה : 0X116 לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הכרטיס מסך... איך אני מאתר את התקלה ופתור אותה?? עידכנתי דרייבר...ד"א כרטיס המסך שלי מדגם: nvidia gtx 460 אני יציין גם שבמסך הכחול מויפעה בעיה עם הקובץ : NVLDDMKM.SYS

14. Started by owen10,

שלום לכולם...קניתי מחשב נייד מארה"ב לפני שנתיים וכבר היה מותקן בו ווינדוס 7 ומאחורי המחשב יש את הקוד לווינדוס אבל לא קיבלתי שום דיסק מקורי של הווינדוס, אמרו לי שאני צריך להוריד מאיפשהו ווינדוס ולהכניס את הקוד שברשותי מאיפה אני יכול להוריד את הווינדוס 7 למחשב דל שלי? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום יש לי Windows 7 ותמיד עיניין אותי לדעת האם העדכוני אבטחה וכל שאר העדכונים שמוציאה Microsoft ב-Windows Update פוגעת \ מאיטה את ביצועי המחשב???? מומלץ להתקין את כל העדכונים החדשים בכל פעם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by amits1995,

שלום חברים, היום הדלקתי את המחשב שלי ממצב שינה. יש לי כונן חצי טרה שבו יש רק תיקיה אחת - סרטים. פתאום אני נכנס אליו ורואה לידו עוד תיקיה, בשם be5b9125237b213b135135ec264b2b. היא נעולה, אבל אני נכנס אליה, והתוכן שלה: אחרי כמה דקות השתנה השם שלה, וברגע שכתבתי את זה כרגע היא נעלמה. מה לעזאזל זה היה?! נ.ב: יש לציין שלא הייתה לי גישה לתיקיות הפנימיות האלה. מידע נוסף: אולי זה לא קשור לזה, אבל כשהתיקיה הייתה שם, התחלתי לעשות חליוץ לקובץ ISO של 13GB וזה היה נורא איטי ואחרי 5 דקות היה כתוב שיסיים בעוד חצי שעה. ביטלתי את החילוץ ועכשיו הפעלתי אותו שוב וזה ייקח 4 דקות. אז משהו השפיע לי גם על המהירות של המחשב.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  17. כאשר אני מחבר את המצלמה Canon PowerShot SX150 IS שלי למחשב ומדליק אותה, בכניסה למאפייני המצלמה שלי גיליתי שחלונות 7 מציגה גם את רמת הסוללה שלה. אלא מה, כל הזמן זה נמצא על 100%, גם כאשר הסוללה חלשה (ראו תמונה מצורפת). מה הגורם לבעייה?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by sharmeiri,

windows 7 x64 ultimate שלום יש לי בעיה שאני מנסה להגדיר דרך gpedit.msc מספר קונפיגורציות לגבי חיבורי רשת DNS וכדומה. אבל אחרי שאני מגדיר ואפילו נותן פקודה ב CMD - gpupdate /force - וגם אחרי logoff הפוליסי לא מתרחש . המחשב הוא ב- workgroup ואינו מחובר ל-domain. מישהו יודע למה. תודה למשיבים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אתם בטח מקירים את התופעה, שמרתם משהו בעברית בקובץ של כתבן, ואחרי העברה או התקנת וינדוס חדש הוא מופיע בג'יבריש. כיצד משנים את זה בחזרה לעברית? יש איזו תוכנה לזה?

• 2 תגובות
    • 8.3k צפיות
  20. שלום לכולם אני משתמש בwindows 7.... האם אני יכול להפסיק את התהליך ולהפוך אותו ללא זמין?? שם התהליך Search Indexer.exe - Microsoft windows search indexer אני רוצה להפסיק אותו כי הוא לוקח כל פעם 7,652 זכרון.. יש סיכון בלהפסיק אותו ולהפוך אותו ללא זמן ואם כן מה הוא עושה??? ודרך אגב נכנסתי לשירותים במערכת הפעלה והפכתי את השירות WMPNetworkSvc ללא זמין שמו המלא Windows Media Player Network Sharing Service ממה שהבנתי זה שיתוף שירים או סרטים בין המחשבים בבית ויש לי רק מחשב אחד בבית ... יש בכך סכנה ??? ואם כל מה ההתהליך הזה עושה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם: לפני מספר שבועות החלה בעיה של שירותים אשר מפסיקים לעבוד בפתאומיות. בראשם ה Windows Explorer עצמו, שכשמפסיק לעבוד, סוגר את כל התיקיות הפתוחות. בנוסף לאתחול הרגעי והמעצבן. עוד תוכנות נוטות להיסגר ביניהן סקייפ, ספארי, יישומים פנימיים שבשימות המערכת וכדומה... אין נקודות שחזור... טעות שלי, אני יודע, אבל זה מה שיש בינתיים. עצות כלשהן לפתרון הבעיה? תודה.

22. Started by guyl3,

שלום , שמתי לב לאחרונה שאני מעלה את המחשב הוא עולה לאט ולא עקב חוסר בזיכרון וירטואלי או SERVICES שרצים ברקע אלא בגלל כרטיס הרשת, שהמחשב עולה אני רואה שהוא מנסה לקבל אייפי ולהזדהות ועד שהוא מתחבר הרבה תוכנות אחרות לא עולות כנראה עקב הדרישה לחיבור אינטרנט, זה מאוד מתסכל לחכות עד שיעלה ואני תוהה האם זה רק בגלל הכרטיס או עקב HD שמהווה צוואר בקבוק ? קצת פרטים טכנים : אני גולש ב 50M של הוט לוח אם : ASUS P7P55D RAM : 8Gig http://img28.imageshack.us/img28/9866/94416478.png

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  23. שלום לכולם כיום מותקנת על המחשב שלי ווינדוס אקס פי פרופשיונל סך הכול אני מאוד מבסוט מהווינדוס, אבל יש משחקים שלא תומכים יותר בווינדוס אקס פי וגם בווינדוס אקס פי אי אפשר להתקין בצורה חוקית דיירקט איקס 10, אז אני רוצה דואל בוט ולהתקין גם את ווינדוס 7 אני יודע איך לעשות את זה השאלה שלי האם זה יכול לגרם נזק לווינדוס אקס פי באיזהשהי צורה לאיטיות או למשהו אחר? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by iyehuda,

ב WORD 2010 אין בעיה הבעיה קיימת רק ב text document כאשר אני רושם בעברית אין בעיה אך כאשר אני רוצה לשמור את המסמך הוא רושם לי את המודעה הבאה :

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  25. יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים