Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בגדול השאלה בכותרת. זה אמנם משלב מערכות הפעלה וכונני אחסון, אבל אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מעוניין להתקין חלונות XP Pro על כונן SSD מסוג OCZ Agility 3. יש אפשרות כזו? יש איזשהן מגבלות שעשויות ליצור בעיה? (כמובן שנשאלת השאלה למה להתקין XP ולא 7, אבל פשוט נדרשת התקנת XP)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האמת שזה דיי מעצבן כי כל פעם מחדש הווינדוס(7) מתעקש להתקין מחדש את הדרייבר של האוזניות למרות שהוא כבר מותקן והאוזניות מוצמדות ממזמן. יש דרך למנוע זאת?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
עכשיו זה הפעם השלישית שקיבלתי מסך כחול ואז אתחול של המחשב ואין לי מושג למה... זה הפרטים שהיו רשומים שם: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF800037FC502 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\073012-20576-01.dmp C:\Users\Idonava\AppData\Local\Temp\WER-69389-0.sysdata.xml למישהו יש מושג מה הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, בהדלקה המחשב מגיע לתפריט של העלאה רגילה, SAFE MOD וכו', ולא משנה מה אני בוחר, הוא עושה ריסטרט לאחר מספר שניות. מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עמדות(XP ו-7ׂ) שנמצאות ב-workgroup ומוזן להם כתובת IP של שרתי ה-DNS. בשרת SERVER 2008R2 יש AD integrated zone ומוגדר secure only תחת ה-daynamic updates. העמדות עצמן לא נרשום בשרת DNS אך עדיין מקבלות ממנו תשובות(ריזולבינג). כי ממה שאני קראתי עמדות שלא נרשמות בשרת DNS לא יקבלו ממנו תשובות לשאלות. אז זה קצת לא מסתדר לי. אודה לכם על הסבר הנושא.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום חשבתי להתחיל לתרגל את exchnage 2010 בבית במחשב הפרטי שלי פשוט הורדתי virtulbox וחשבתי להתקין שם server2008 ואחרי זה להתקין עליו את האקצ'נג' פשוט הבעיה היא שהורדתי כבר 2 מערכות של windows server 2008 ואני לא מבין למה אני מקבל בתהליך התקנה שגיאה של הווינדוס בהתחלה של התקנה הוא אומר installing ואז הוא מעביר אותי לחלון הזה הורדתי 64 BIT כי המחשב שלי הוא 64 BIT
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ווינדוס 7 64 bit. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד מצליח למצוא מערכת הפעלה. לאחר ריסוט שתיים נוספים הכל מסתדר. חשבתי שאולי משהו פגום בהארדיסק אבל check disk של ווינדוס לא העלה דבר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? איך פותרים אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כשנכנסתי לאתר של רשות השידור ורציתי לצפות בשידורים לייב נדרשתי לשדרג את הסילברלייט. לפני שאני עושה זאת רציתי לדעת אם למישהו יש משהו נגד השידרוג הזה (בעיות ידועות, התנגשויות וכו) או שזה בסדר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום!התקנתי את התוכנה speed fun כאשר אני נכנס אליה מופיע לי מסך אדום חלק וכדי לצאת ממנו אני צריך לעשות ריסטרט למחשב זה קורה לי גם בתוכנה pc wizard ברשותי מערכת הפעלה win 7 home primum 64 bit ולפני כן היתה לי מערכת הפעלה win vista home 64 bit מה הסיבה לתופעה הזאת? נ.ב. בתוכנות אחרות זה לא קורה. ???
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי מחשב של חברת ASUS כיום לאחר ההפעלה הראשונית, הופיע לי מסך כחול. מכיוון שזו הייתה הפעם הראשונה שהדבר קרה, התעלמתי מכך, בטח שלאחר ביצוע RESTART למחשב הבעיינ נעלמה. לפני כשעתיים בערך, הבעייה חזרה על עצמה שוב, והפעם היא חוזרת כל פעם לאחר שהווינדווס עולה (גרסא 7). תוכן השגיאה הוא: STOP: 0x000000F4 מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את הבעייה מבלי לשלוח את המחשב למעבדת שירות? תודה רבה, שחר
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ליבת את'לון 1800, 1G זיכרון. נכון לעכשיו יש לו ווינדוס xp והוא מתפקד בלי בעיות האם הוא יכול להחזיק ווינדוס 7?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק עם 8G זיכרון ו- SSD. בזמן האחרון אני משחק הרבה במשחק רשת החינמי BLACKLIGHT שהוצע לי פה (משחק כבד יחסית) ושפתאום נמאס לי אני לוחץ ALT+F4 במקום להתנתק ואז לתפריט ואז ולצאת...וככה מעוד משחקים אחרים. היציאה היא מיידית ואני תמיד בדעה שהמחשב הוא כדי לשרת אותי ולא להפך..לכן הוא דולק 24/7 עם OC ואנלא מחפש ולחסוך מימנו מאמץ עם זה נוח לי. אבל האם אני הורס משהוא פיזי בזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש dell vostro 3650 והזמנתי אותו בלי הווינדוס כי אני מתקין אותו לבד. הלפטופ הגיע כבר עם מערכת ההפעלה UBUNTU, וכאשר אני מנסה להתקין את הווינדוס 7 מהדיסק (אחרי ששיחקתי עם ה-BOOT) הוא לא נותן לי להתקין אותו, הבעיה היא בשלב של בחירת ההארד דיסק שעליו יותקן הווינדוס הוא רושם שאי אפשר להתקין על ההארד דיסק הזה ואין לי איך להמשיך משם... תודה מראש לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
Win 7 HP. כעבור זמן אקראי, המחשב פשוט נכבה. כיבוי מסודר. (יוצא מWin... וכו'.) מה זה יכול להיות? נ.ב. יש AV מעודכן. Nod32.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. ברשותי win7 מקורי. אתמול אחרי שהרצתי איזושהי תוכנה לסריקה אחר מזיקים (נמצאו משהו כמו 8) המחשב עשה restart ומאותו רגע בכל הפעלה של הווינדוס כשאני נכנס אל ה-user אני רואה מסך אפור מוזר. כלומר הווינדוס לא נטען. ניסיתי להכנס ממצב safe mode והתוצאה זהה. במקום לראות מסך אפור ה-safe mode לא נטען כפי שצריך. ניסיתי לשחזר את המערכת אמנם לא הצלחתי למצוא נקודת שחזור שעובדת כראוי, בכולן הווינדוס מודיע על תקלה. אם יש למישהו פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע. אם לא אני כנראה אפרמט את המחשב וכאן מגיעה השאלה שלי, כיצד ניתן לגבות קבצים שנמצאים על הדסקטופ כאשר אין לי גישה אל הדסקטופ (שהרי מערכת ההפעלה לא נטענת כפי שצריך) האם אפשר דרך תפריט הפירמוט לגבות קבצים הנמצאים בדסקטופ? תודה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(Windows 7) בעת כיבוי המחשב הווינדוס נתקע במסך installing update 2 of 2. גם לאחר שהשארתי את המחשב פתוח כל הלילה זה לא עזר. אז עכשיו כל פעם שאני מכבה את המחשב אני חייב לכבות אותו בכוח (לחיצה ארוכה על כפתור כיבוי). למישהו יש הצעה לפתרון? לצערי משום מה אין לי System restore לפני התאריך שבו זה התחיל. יש אולי דרך שבה אני אוכל לראות איזה עידכון גורם לבעיה הזאת ולמחוק אותו בעצמי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכלם! יש לי מחשב נייח עם XP עליו וניסיתי להתקין חדש [XP] כשההתקנה נמצאת בדיסק און קי. התחיל את ההתקנה סבבה ואחרי כמה דקות חזרתי ויש מסך כחול וזהו משם אני לא יכול להתקדם יותר, עשיתי ריסטרט, והוא מתחיל וחוזר לאותו מצב. האם זה קשור בגרסה של ההתקנה או מה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
בדקתי עם BlueScreenView. והקובץ ntkrnlpa.exe גורם לזה. מה זה? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום רב. אני מנסה ליצור USB בו אוכל להכניס מס' התקנות של מערכות הפעלה. מצאתי תוכנות שעושות זאת (כמו yumi וכדו'), אולם בכל התוכנות הנ"ל, ניתן לשלב רק בין גרסת windows 7 אחת עם כל דבר אחר (נגיד שתוכל להתקין מה-USB גם windows 7 וגם xp או כל תוכנה אחרת), אבל משום מה בכל התוכנות האלה, אני לא מוצא אפשרות להכניס 2 גרסאות של windows 7 (לדוג' שתהיה לי אפשרות גם ל64 וגם ל-32 או ultimate ו-home premuim). אני יודע שאני יכול לערוך את קובץ הISO בעצמו, שדרכו אני אוכל להתקין את כל הגרסאות אבל מכיוון שהקבצים שלי מתעדכנים אחת לחודש-חודשיים, וזה תהליך הרבה יותר ארוך, אני מעדיף לפתור את זה באמצעות multiboot "פשוט" ל-USB. תהיתי האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לאפשר לי לבחור בין מס' התקנות של wind…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, היום פתאום המחשב שלי החליט לתמוך ביוונית ובמקום שיהיה לי רק אנגלית ועברית במערכת ואני פתאום יכול לכתוב אותיות יווניות, זה ממש מעצבן ואני חושב שאני כותב באנגלית ופתאום אני רואה יוונית על המסך. כאשר אני לוחץ מקש ימני על language bar ונכנס לאפשרויות אני רואה רק אנגלית ועברית ואין לי מושג איך למחוק את היוונית מישהו יכול לעזור? תודה מראש, אדם
-
- 4 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
האם תוכנות גרפיקה 32 ביט יפעלו פחות טוב מתוכנות 64 ביט על וינדוס 7? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב משהו כמו חצי שנה ועד הבוע הכל עבד בסדר גמור אבל השבוע היו שני עדכונים לווינדוס ושלחצתי לו לעדכן אז הוא אמר שהעדכונים הותקנו בהצלחה ואחרי שאני סוגר את החלון עדיין מופיע לי הסמל של העדכונים של ווינדוס ואז כשאני פותח את החלון של העדכונים אז זה מראה לי את אותם עדכונים שהוא הרגע התקין וככה זה חוזר כל השבוע... מה לעשות? תודה לכל העוזרים! נ.ב מדובר על אותו עדכון,העדכון לא משתנה לעדכונים של תוכניות אחרות.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם... חשוב רציתי שתהיה מחיצת recovery כמו שיש בכל הלפטופים היום. ואין לי דיסק recovery של המחשב . האם מישהו יודע איך יוצרים מחיצה כזאת שאפשר אחר כך לעשות בוט ממנה במידת הצורך, לאפס הגרות ולהתקין מחדש את windows ? ישנה תוכנה שנקראת- Anarethos Recovery Tools - Original או- OEM recovery tools .אבל כל פעם שהורדתי את הקובץ הוא לא היה תקין ואי אפשר להתקין ממנו. אולי מישהו יודע על תוכנה אחרת או לפחות קובץ תקין של התוכנה? תודה למשיבים נ.ב: שאלה קשה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ביצעתי dcpromo והתקנתי forest חדש וזאת ההודעה שקיבלתי: שינתי סיסמא לadministrator לסיסמא תקנית משלוש הקבוצות(מספרים, אותיות וסימנים) וגם ניסתי לבצע את אותו התהליך ממשתמש בעל הרשאות admin ועדיין עצרתי באותו המקום בעבר מצאתי פתרון לנושא, אך כרגע אני לא זוכר מה עשיתי אז
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
ביטלתי פה את ה-V ב Device manager - האם יש דרך להשאר ב sleep mode ולהמשיך הורדות..? אולי לבטל כיבוי הרדיסק..?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-