עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שמעתי שהנורטון 2004 ממש מעצבן וכבד מה אתם אומרים על: Panda Titanium 2004 v3.0

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by amir-16,

אם אפשר לינק או משהו...? תודה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by lazy-bones,

שלום כולם! איך לעזאזל אני פותח את הקובץ SFV??? או שאולי אני לא אמור לפתוח אותו?!?!?! יש לי תיקיה עוד קבצים: .001 .002 וכו' (לא נראה לי שאני אמור לגעת בקבצים האלה אז נשאר רק SFV) עזרה דחוף תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. כאשר את מתקין ווינדוס חדש כל קובץ של שיר או וידאו יקבל סמל של מדיה פלייר ... כאשר את מתקין WINAMP (לדוגמא) אז כל פורמט שהוא תומך בהפעלתו - סמל הקובץ ישתנה חסמל התוכנה . אתם יודעים על מה אני מדבר - ככהכ זה עם הווינאמפ . היום חזרתי הביתה וכנראה אח שלי שיק עם המחשב . אני מפעיל שיר הוא פועל בתוכנת הווינאמפ אך הסמל שלו של המדיה פלייר זה חרא ככה ולא יפה . אך משנים חזרה ?! התקנתי מחדש לא עזר . התקנה על התקנה לא עזרה -> התקנה לאחר הסרה גם לא עוזרת . (ווינאמפ 2.9)

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by iakovl,

יש לי נורטון פיירוול 2003 והבעיה היא שהוא חוסם את כל התמונות. אני יודע שזה הוא מכיוון שכשהוא מכובה הכל עובד. הבעיה היא שאני חייב אותו דלוק 24/7 מכיוון שיש לי כמה טרויאנים. איך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by ROI-COHEN,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף: מחשבון גרפי + מדעי + פיתרת פונקיצות בהכנסת נתונים או פישוט אוטומטי מכירים?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  7. מה יותר טוב אופיס אקס פי או אופיס 2003? והאם אופיס 2003 עובד רק על וינדוז 2003 או שאני יכול להתקין אותו גם על אקס פי

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by alienboo,

שמעתם על תוכנת N-Bench 3 שהוציאה חברת AMD ? לא ? לא שמעתם ?? איפה אתם חיים ? על מאדים ? אחלה פלוס. קבלו בבקשה לינק להורדה http://www.techconnect.ws/filez/amd/nbench3.lzh זה לא ווארז והתוכנה חוקית, הקובץ שוקל 70 מגה וניפתח ע"י WINZIP או WINRAR מתאים גם ל AMD וגם ל INTEL נהניתם ? ספרו לנו ... לא נהניתם ? אמן תאבדו את כפתור ה ESC

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by bigdady,

יש לי קובץ ape ואני לא מצליח לפתוח אותו. אם משהו יודע איזו תוכנה פותחת אותו ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  11. תודה מראש, עבור XP

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by roma,

שלום רב! מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך משתמשים בתוכנה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kikkler,

מה הרעיון של הפורמט הזה? אחרי שגיליתי שאף תוכנה ברשותי לא מוכנה לנגן אותו, ערכתי חיפוש קצר וגיליתי שהוא קשור איכשהו לתוכנת סידור אמפים בשם mp3 collector.. לא ממש הבנתי בשביל מה אני צריך אותה, אני מסתדר די טוב בעצמי ונראה לי טיפשי להוריד את התוכנה רק בשביל לנגן כמה שירים. אין איזה קונברטור איפהשהו ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by netanel,

יש לי בעיה ב- ICQ גירסה 2003A לפעמים כאשר אני מנסה להיכנס וזה קורא כל 3-2 כנסיות לתוכנה אינני יכול להיכנס. והוא אומר לי שלנות יותא מאוחר ויש לי בלון צהוב!!! וכאשר אני סוגר ומנסה עוד פעם הוא לא נותן לי!!! רק אחרי רבע שעה שהמחשב מחובה ואני מדליק אותו מחדש אני נצליח להיכנס. תעזרו לי! מספר שגיאה: 0124

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by computer_freak,

תשמעו יש לי בעיה רצינית יש לי תוכנה שמוצאת תוכנות זבל ומוחקת אותם הבעיה שהיא מצאה קובץ שהוא באמת זבל אבל שהיא מוחקת אותו אני לא יכול לגלוש יותר באינטרנט אקספלורר מישהו יודע איך אני יכול להתפתר מהתוכנת זבל בלי להרוס את המחשב???

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by Blue Omega,

איך אני מעביר את הקרדיט שלי באימיול אם אני מוחק את התוכנה ומתקין אותה שוב ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by Blue Omega,

יש לי בעיה.... התקנתי ווינדוס XP לפני כמה ימים אבל התפריטים ב-outlook express משום מה חצי בעברית וחצי באנגלית. ניסית להסיר ולהתקין את התוכנה מההתחלה אבל זה לא עזר. למי יש במקרה פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by gshhar,

ראיתי שיש 3 גירסאות: 1 Enterprise 2 Personal 3 Network מה ההבדלים בניהם?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by namyob,

יש לי את התוכנה solig edge ,חוקית, ואני צריך עזרה למי שמכיר את התוכנה בקשר לכרטיס מסך שלי ולתצוגה בתוכנה

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by lalala,

0.1 Build 6 למי שלא מכיר - זאת תוכנה שמוצאת את המילים של השיר שאתם שומעים בWinamp להורדה: http://www.evillabs.sk/evillyrics/download.php

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by gshhar,

יש לי סרט בפורמט הזה וכשאני מנסה בתוכנה BSPLAYER להוסיף כתובית זה לא הולך ואני גם מקבל הודעת שגיאה והכל נסגר לי.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by sharon123,

שלום משהוא יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס טובה וחינמית. תודה שרון

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by LinkTree,

שלום שלום אני רוצה לשמור בדיסק קבצים שהורדתי מהאנטרנט - באזרת ה offline use הצלחתי לבצע synchronize ולשמור את המידע מקומים במחשב ועכשיו כשאני לא מחובר אני יכול לגלוש ולראות את הדפים (HTML) הבעיה היא שאני לא מוצא את הקבצים בשביל להעתיק ל CD האים יש אפשרות כזו ?? או אולי יש תוכנה אחרת שמורידה דפים מאתר שיהיה לי קל יותר איתה ?? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by The UnKnown,

מה הוא עושה? על מה הוא מגן בעצם ? ולמה הוא מתמלא פתאום כשבעצם לא מחקתי שום דבר? והאם אני יכול להוריד את הPROTECT מהסל מיחזור, אם זה כדאי בכלל? תודה!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by Real_Me,

מכיוון שהמחשב שלי בתיקונים אני נאלץ לעבוד עם מחשב ממש ישן שיש בו כרטיס של Cirrus Logic GD5446. משום מה אף דרייבר שאני מצליח למצוא ברשת ולא אלה שבחלונות 98 לא מאפשרים לי לעבוד לפחות ברזולוציה של 1024*768 ב-16 BIT צבע. מישהו יכול לשלוח לי דרייבר מתאים? אולי יתברר שהבעיה בכלל לא קשורה לדרייבר. אני ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.