תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . אני מעונין בתוכנה שאפר לדבר לפחות 4 אנשים במיקרופון ביחד כאילו שיחת ועידה אודה לכם עים תימצאו לי את התוכנה הזאת גיא .
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק DVD, עם קבצי VIDEO_TS , VTS_01_0 וכדומה... זה חתונה כלשהי שאני רוצה להוריד אותה למחשב כדי לערוך אותה האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה? ניסיתי עם NEROVISION ואי אפשר היא לא נותנת, ב MOVIE MAKER אין אפשרות לייבא משהו שהוא לא AVI,MPEG וכדומה... אודה למי שימליץ פה על תוכנה שעושה את מה שאני צריך. תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מישהו מוכן לומר לי מה התוכנה הזאת עושה? Tweak-XP Pro v4.0.3.MultiLanguage
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD LG4163 אני מנסה לגבות סרט בעזרת DVD SHRINK אבל משום מה הוא לא רוצה לפתוח את הסרטים בטענה שהם מקודדים או משהו..... התוכנה הנ"ל לא אמורה לפרוץ את הקידוד...!??!?!?! תודה על העזרה.... כל דרך יצירתית אחרה ועדיף פשוטה תתקבל בברכה- ובאמת שחיפשתי כבר בכתבו תעבר - אבל הבעיה ששם לכולם התוכנה עובדת ולי לא ממש....
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, אני מעוניין לערוך את כל דפי הHTML שיושבים בשרת שלי. הFILEZILLA מאפשר לי לעשות זאת רק בהורדת הדף למחשב שלי,לערוך אותו ולהעלות מחדש וזה כמובן לא נוח. אני רוצה שבממשק השרת של filezilla ללחוץ דאבל קליק על הדף, שיפתח הDREAMWEAVER או הVISUAL WEB DEVELOPER לא משנה,לבצע עריכה ללא שמירה על המחשב, ללחוץ על שמור ושזה יתעדכן מיידית באתר עצמו..... האם זה אפשרי בfilezilla בכלל? ואם לא, האם יש תוכנת שרת אחרת (חינמית) שזה יסתנכרן? הורדתי את winscpאבל לא מצליח לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בדפדפן ויש לי כמה סוגים. שאני נימצא באיזה אתר לא משנה איזה (אפילו עכשיו) הסרגל גלילה הצדדי עולה ויורד ועולה ויורד, משתגע ממש עד שהוא נירגע ושוב פעם חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? וזה לא מהיום הבעיה רק שבזמן האחרון זה הופך להיות חמוד יותר ויותר. עסיתי בדיקות וירוסים ורוגלות ולא עוזר כלום. ממש כל האתרים עולים ויורדים כאילו מישהו משחק מסרגל גלילה הצדדי למעלה ולמטה. תודה לעונים __________________
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה קורה לתוכנות ה Trojan כמעט כל תוכנה שמעדכנים אותה פשוט מפסיקה לעבוד וצריך אח"כ לבצע רישום באתר של התוכנה. הייתה לי את ה trojan remover והייתי דיי מרוצה ממנה אך כאשר נסיתי לעדכן אותה היא הפכה לי ל trail . הורדתי את תוכנת ה Anti-Hacker&Trojan Expert אך לא ניתן לעדכן גם אותה,גם אתר הבית שלה כבר לא קיים. אנא עזרתכם ואו המלצה לתוכנה טובה שיהיה ניתן לעדכנה אוטומטית מהאינטרנט ללא חשש שגם היא תפסיק לעבוד.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לאחר שאתמול פירמטתי את המחשב והתחלתי להתקין את הכל כרגיל כשהגעתי לשלב התקנת הדרייברים של הכרטיס קול (realtek high definition audio driver) הוא התחיל לתת לי הודעת שגיאה ! ניסיתי למחוק את מה שהתקין ולהתקין מחדש, ניסיתי להוריד גירסא יותר חדשה של דרייברים אך לא הועיל הדבר ! האם למישהו יש הצעה לפתרון ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחד היוזרים בארגון שלי פנה מתלונן שאינו מצליח למחוק סדרת פגישות (פגישת שבועית בשעה קבועה) שיצא ללא הגבלה לדבריו, כלומר ללא תאריך סיום. כשאני מנסה לפתוח את סדרת הפגישות (ולא פגישה ספציפית מבין הסדרה), האאוטלוק נתקע וקורס. לא הצלחתי למצוא משהו באינטרנט. מישהו נתקל בזה? אולי מכיר איזושהי דרך למחוק את סדרת הפגישות בעקיפין? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי נגן IAUDIO X5 שתומך בMPEG אבל רק ברזולוציה של 160X128 האם יש תוכנה שממירה סרטים לרזולוציה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אתמול בבוקר פתחתי את ה-Outlook והופתעתי לגלות שאין מייל אחד בתיבה.לאחר חיפוש מתקדם לא מצאתי אף מייל חשוב לציין כי כאשר מגיע מייל חדש רואים אותו בתיבת הדואר הנכנס למספר שניות ואז הוא נעלם,בדקתי שאין כללים מוגדרים ועדיין כל מייל שמתקבל נעלם! אני עובד מול Exchange ונאלצתי לשלוח בקשה לשחזור כל המיילים של אתמול.הדבר המוזר הוא שלאחר שביטלתי את סנן דואר הזבל,המיילים אכן מתקבלים ונשארים בתיבת דואר הנכנס זאת אומרת שהמסקנה היא שסנן הדואר הוא שעשה את הבעיות. היום בבוקר שפתחתי את התיבה שוב אין מיילים...!! למישהו יש פתרון??
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חבריה שלום עדכנתי את הדפדפן אקספלורר 9 ,וגם את כרום חסר לי בראש הכותרת של הדפדפן את הכפתורים של הסרגל שאוכל לבצע את הפעולות שהיו לי בעבר כמו שמירה , הדפסה, ועוד איך אני מתקין סרגל עם כל הכפתורים שיש לי צורך בברכה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
עד היום עבדתי בלי בעיה עם המערכת קבצים FAT32 בלי בעיה מסויימת על שהגיע לידי קובץ Image ששוקל למעלה מ-4 ג'יגה, כלומר - אני לא יכול לפתוח אותו (FAT32 תומכת בקבצים עד גודל של 4 ג'יגה). פיניתי כ-20 ג'יגה כדי ליצור מחיצת NTFS, אך לפני שאני מנסה ליצור אותה יש לי 2 שאלות: -האם אפשר עם תוכנה כלשהיא, ליצור מחיצה וירטואלית עם מערכת קבצים NTFS? -האם אפשר ליצור מחיצה ללא פרמוט כל ההארד דיסק?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: הייתה לנו במחשב תוכנה מפגרת שלפני כמה שבועות הסרתי אותה, אבל כל פעם שמפעילים את המחשב מופיעה הודעה (בתמונה) שהקובץ לא נמצא והתוכנה נאלצת להיסגר - למרות שהסרנו אותה ב-add or remove files. שכחתי את השם של התוכנה, הריבוע הקטן למטה זה הסמל של התוכנה, אולי מישהו יזהה... הקובץ שהוא אומר שהוא לא מוצא - הרצתי עליו חיפוש ובאמת אין כזה במחשב וחיפשתי כל איזכור לתוכנה - ואין. ניסיתי לסדר את זה בכל דרך שעולה לי בראש.... באמת שאין לי מושג.... אם מישהו יודע מה לעשות אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
משום מה יש לי משהו בסימן שאלה שם ואני לא מבין למה הכל מותקן אצלי ויש לי את הדרייבר של הכרטיס קול [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב! היום נתקלתי בבעייה כזות : ישנם משחקים שאני מעלה והמסך נירא פשוט גרוע כאילו (כרטיס מסך לא יושב טוב במקום, הכוונה פסים כאלה וצבעים נרעים כמו צבעי VGA ) וישמנם משחקים שאני ראוה רגיל וטוב . המשחקים שנראים היום גרוע הם עבדו בזמנו רגיל. משהו שאולי יש קשר לפני יומיים עשיתי UPDATE לדרייברים של כרטיס מסך. תודה !
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
Windos XP המחשב לי החליט שנשבר לו מזה שאני לא משתמש בתוכנות נגד spyware כמו spybot / ADaware ו SPYDAWN מאז מופיע לי איקון מהבהב סימן שאלה/אין כניסה וכל איזה 10 דקות נפתחת לי הודעה שאומרת לי שיכול להיות שהמחשב שלי נגוע ובלה בלה בלה בלה... שאני לוחץ על האייקון או על ההודעה נפתח לי אתר של התוכנה SPYDAWN http://spydawn.com/?aff=321 וכנראה שזה בשיתוף עם מיקרוסופט... לא רוצה להוריד את התוכנה הזאת ונאמס לי מהאייקון המטומטם הזה שמהבהב... יש לכם מושג איך אני נפתר מזה?? אגב ניסיתי כבר: - לשלוח לחברה הזאת מכתב אבל האימייל שלהם לא אמיתי... - להפתר מזה במנהל משימות של ווינדוס וזה לא מופיע שם... - חיפשתי משהו בהגדרות אבטחה של הווינודס ולא מצאתי גם שם כלום....
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הנרו שלי has expired, ואני צריך לצרוב תלינוקס שלי... =P אבל אין לי איך... למישהו יש תוכנת צריבה טובה, שניתן לעשות בה בורן אימאג', ושהיא בחינם?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אני רוצה לדעת אם יש את האפשרות לשמוע שיר כלשהו בזמן הורדתו באימיול. סרטים אני מצליח לראות אך שירים לא מתאפשר לי לשמוע. האם יש איזה תוסף או Plug-In's למיניהם כדי לפתוח את אפשרות זאת ? אני מודה אוד לעונים ושבת שלום, מתן !
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש. התקנתי לו XP ואת שאר הדרייברים. ידוע ששהתקנה של הכרטיס רשת נמצאת כל הדיסק של הלוח אם. הבעיה היא שאחרי שאני מתקין, ההתקן מראה סימן שאלה צהוב במנהל ההתקנים. מה שאומר שהמחשב לא לגמרי מזהה את הכרטיס רשת. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יכול להיות שאני סתם אדיוט אבל אני לא מצליח באקסל 2007 לרדת שורה בתוך תא. איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 27.1k צפיות
-
-
הורדתי איזה שהו ספר (חוקי) של כ 45 עמודים הקטע הוא שהספר הוא באנגלית ,למרות שהאנגלית שלי מאוד טובה וסימתי לפני זמן קצר את הבגרות שלי (5 יחידות) ,הבעיה היא שבגלל הבגרות שהיתה לפני לא הרבה זמן עדיין יש לי כצת פלאשבקים וכל טקסט באנגלית מעל ל 10 שורות ניראה לי כמו אנסיו אז אם למישהו יש איזה-שהו קישור לתוכנה שיכולה לתרגם טקסטים גדולים בצורה טובה שמאפשר קריאה רצופה ולא כמו 'קלואז' עם מילים חסרות אז הנה שיביא לי לינק או אפילו את השם של התוכנה ואני יסתדר כבר משם
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הדפדפן אינטרנט שלי הפסיק לכתוב לי בעברית ואין לי מושג למה. עד לפני כמה ימים הכל היה בסדר ופתאום האפשרות נעלמה. אני יכול להחליף מאנגלית לעברית דרך הטאסקבר, אבל כשאני מנסה להחליף בחזרה לאנגלית דרך המקלדת (Alt+Shift), אז שוב, זה לא עובר לי. ניקיתי את המחשב מכל הספייוורים והבאגים שיכולתי למצוא, ועדיין, אין ישועה.. מישהו יודע למה זה קורה? אודה לכם מאוד על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לאחרונה, יותר מדי פעמים שסקייפ נכנס למצב לא זמין (כאשר לא נוגעים במחשב כמה דקות), כאשר אני מזיז את העכבר, הסקייפ לא חוזר למצב אונליין. כל מה שאני יכול לעשות זה להזיז את העכבר עד שאני אלחץ על משהו ואז המחשב יתקע. רק ריסט ע"י הכפתור במחשב מגיב. מחקתי את הסקייפ, התקנתי גירסא הכי חדשה. עדיין כלום לא עוזר. זה התחיל רק לאחרונה, ויש לי את הסקייפ כבר הרבה זמן.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום ניסיתי איזה קראק למשחק. ונדבקתי בanyprotect הזה. למי שלא מכיר מדובר ב״אנטי וירוס״ שמרגע שזה מותקן קופצים כל מיני פרסומות בדפדפנים וכל מיני שטויות. כאשר אני מסיר את התוכנה הזו היא חוזרת אחרי חצי שעה שוב. ניסיתי כמה תוכנות ישום דבר לא באמת עוזר. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-