עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש איזה תוכנה/כלי שיפעילו עומס על המעבד, כדי לראות מה הטמפרטורה שלו במאמץ. אם אין דבר כזה, אשמח להמלצה מה כדאי להריץ כדי לבדוק את זה בצורה הכי טובה. תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. היי. ככתוב, מבקש המלצה לתוכנת השתלטות מרחוק, עם כמה שפחות תקיעות (היחידה שאני מכיר היא ה RDP של win) תודה מראש.

3. Started by intermaster,

שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H Nvidia Quadro 2000 מה אפשר לעשות ??? נכון... אז אם כבר אני עונה, אז הנה זה בא.:.. התופעות שמפריעות לי במחשב הם: אוטוקד: התוכנה עולה לאט (יותר לאט מהמחשב במכללה) . כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הני…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם. במחשב שלי מותקנות שתי גרסאות של פריהנד (8 ו 10), אבל בשניהם אני לא רואה את כל הפונטים שיש לי בספריית הפונטים. הכוונה שלי היא שמחשב שלי התקנתי המון פונטים בעברית אבל כאני פותח את תוכנת הפריהנד אני לא רואה אותם כאשר אני רוצה לבחור פונט מתוך הרשימה. האם מישהו יכול לעזור לי עם נושא זה, מה אני צריך לעשות כדי לראות את כל הפונטים בתוכנת הפריהנד? דבר שני, האם יש דרך לכתוב בעברית בפריהנד מבלי שהוא יכתוב הפוף. יש תוכנה שנקראת "הפוך על הפוף", אבל אני לא מתכוון לתוכנה שעוזרת להפוך את הטקס אחרי שכותבים אות בפריהנד אלא לתוכנה שבעזרתה אני יוכל לכתוב בתוכנת הפריהנד בעברית באופן רגיל מבלי שהוא יכתוב הפוף. גם שמעתי מכמה אנשים שבפריהנד גרסה 8 אפשר לכתוב בעברית, אבל אצלי אחרי שהת…

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. שלום לכם! חילקתי בתוכנה של סיסמטק מחיצה של 160 גי'גה ל2 של 20. עשיתי את זה כמה פעמים, וכל החומר נעלם מהמחיצה של ה160GB. יש דרך להציל את זה? אריאל

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  6. אהלן, מזה כשבוע וחצי בערך אני חווה בעייה מציקה ביותר.. המחשב נכבה לי כל כמה זמן בלי התראה מוקדמת, בהתחלה לא הבנתי למה או מתי זה קורה אבל בסופו של דבר הבחנתי שזה קורה תמיד או כשאני רואה וידאו ביוטיוב או כשאני משחק משחקי FLASH בפייסבוק.. אם אני לא משחק במשחקים האלה או לא צופה ביוטיוב זה לא קורה והמחשב נישאר דולק ולפעמים גם כשאני משחק או צופה בוידאו הוא לא נכבה לכן קצת קשה להגיד כל כמה זמן זה קורה אבל מה שבטוח שזה קורה הרבה. מיד לאחר שהוא נכבה הוא לא מסכים להידלק ואם אני מנסה להדליק אותו הוא נופל בעליית הווינדוס, אבל לאחר 5 דקות בערך הוא מסכים לעלות שוב, וככה אני בעצם סובל כבר במשך כמה זמן. כשהמחשב עולה אין שום ארור.. יכול להיות שזה קשור לטמפרטורה? עכשיו בדקתי בSPEEDFAN ובאמ…

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  7. שמעתי פעם על תוכנה כזאת, אבל אין לי מושג מה השם שלה ואיך להשיג אותה. אני מאוד יודה למי שיוכל לעזור לי, זה די חשוב. (יש לי הרגשה שבצורה כלשהיא זה ספאם, אם כן תגידו לי)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ניסיתי להכין slide show ע"י pinnacle studio 10 אבל בdvd חלק מהתמונות ניראות מתושתשות האם יש תוכנות שעושות slide show באיכות גבוהה ושיש להם אפקים של מעבר כמו בpinnacle כמו hollywood fx וכו'. או אם יש דרך לתקן את הבעיה של התוכנה?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  9. מחפש תוכנה )רצוי חינמית( שתסנן את הדואר זבל מהאוטלוק כל פעם כשהו מושך הודעות מהסרבר התוכנה אמורה לרוץ ברקע )כמו האנטי וירוס שבודק דואר נכנס ויוצא בזמן השליחה שלו( ופשו לסנן את הדואר הנכנס לבעל המחשב המדובר אין שום ידע במחשבים ככה שהתוכנה אמורה לתפקד לגמרי לבד ברקע מקווה שהסברתי כמו שצריך את מה שאני מחפש אם מישהו מכיר פתרון אחר ...אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by em28,

TabSidebar היא הרחבת פיירפוקס שאיפשרה להציב את סרגל הטאבים כסרגל צד כשלכל טאב מוצג Preview. על ה-Preview הוצגו כפתורים לניווט בסיסי (קדימה/אחורה, עצור/טען). השילוב של ההרחבה עם AIOS היה מושלם והחיים היו טובים ונעימים כמו שמוצג בתמונה: עד ש........ :s05: עם פרוץ פיירפוקס 4.0 לחיינו הפסיקה ההרחבה לעבוד והמפתח שלה הודיע שאין לו כוונה להמשיך ולתחזק אותה. ניסיתי תחליפים כ-Tab Catalog, Tab Preview, Firefox showcase ו-FastDial ולא מצאתי תחליף ראוי. האם מישהו מכיר הרחבה המאפשרת להחזיר לי את הפונקציונאליות האבודה של TabSidebar גם ב-FF4.0 ?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by Blue Omega,

הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם כדאי להתקין את BitDefender Professional Edition v7.2 ? אם כן/לא אז למה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. גם בFF וגם בIE. נגיד שמישהו שם תמונה ללא קישור, אלא רק מקור, ישנו מן סמל כזה בתמונה של דף שבור. במקומות אפשר לראות את התמונה ואצלי לא. איך אני פותר את זה?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם ידוע לי שיש תוכנה קטנה שיודעת להחליף את ה מאק אדרס עם איפוס שם מחשב ועוד כמה איפוסים לרגיסטרי אני מחפש אותה כיוון שאני עושה אימגים שנכנסים לתוך רשת אירגונית ואינני רוצה שיכנסו תחת אותם הגדרות ושמות כדי לא ליצור התנגשיויות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by AmitDanan,

שלום צריך תוכנה שאפשר בעזרתה לחתוך קטע מוזיקה mp3 אים היא תומכת בעוד קבצי מוזיקה זה מצויין

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by slimshady21,

שלום. פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב ופתחתי פורטים בראוטר אבל כשאני עושה בדיקה באימיול הוא עדיין רושם לי שהפורטים סגורים, ויש לי low id. תעזרו לי בקשה אני משתגע! אין לי מושג מה זה יכול להיות לעזאזל, גם ביטלתי לגמרי את הפיירוול של וינדוס, ושום דבר לא עוזר.....

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by פבליק,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין הגרסאות השונות של תוכנות השרטוט הבאות solidworks , autocad, inventor ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  17. אורח
    Started by אורח,

פשוט אין לי מושג בתוכנה והיא נראת לי אם המון פוטנציאל לפי מה שאני שומע... אז אני רוצה להכנס לזה.. מישהו מוכן להביר לי הכל אודות ביטורנט..?בבקשה.. צורת פעולה,אבטחה,מקורות הורדה...שמעתי על ליצ'ים או משהו..מושגים אחרים..מה כל אלה.. מזה BitComet ?? בקיצור הכל אודות ביטורנט...מאוד הייתי רוצה לדעת.. תודה רבה, יהב.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה Xvid4PSP ואיתה גם הייתי צריך להתקין את חבילת הקודקים של K LITE. היום אחותי נגעה לי במחשב ושיחקה לי בהגדרות של זה ווידאו מופיע בשחור לבן, ניסיתי מחיקה והתקנה מחדש אך ללא הועיל אם למישהו קרתה הבעיה או שיודע כיצד לסדר אותה אודה מאוד אם יוכל לעזור לי. מחכה לתגובות :s05:

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. שלום ולילה טוב לכל קהילת HW. אני מחפש תוכנה ליצירת התקנות, לא משהו מסובך מדיי, אבל שיכיל את הפונקציה של ה Features ואני אסביר: נניח אני מכניס כמה סוגים של דברים לאותה ההתקנה, עכשיו יכול להיות שלאותו משתמש יהיו כבר חלק מן הדברים, ולכן הוא יוכל להוריד אותם מרשימת ההתקנות. נו אתם בטח מכירים שמסמנים V על DX9 או על איזו תוכנה למשחק ברשת... אני צריך אופציה כזו דומה. ניסיתי בעבר ליצור התקנה עם InstallShield, אבל זה סיפור מההפטרה בעיקר בגלל הקטע שיש שפת תכנות שנקראת InstallScript שצריך להשתמש בה ואני לא מבין בזה בגרוש. אני אשמח לקבל מכם המלצות, לתוכנות חינמיות או בתשלום אפילו אם אין אופציה אחרת. תודה, Daglas.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by LinKinG,

יש לי בעיה אני מקודד סרט עם VitualDub וTMPGENC ושפט לוקח לו שלוש וחצי שעות שאמור לקחת לו פחות משעה עכשיו הקטע הוא שהמחשב שלי נורא חזק (P4 2.6 800, 1 GB) ושאני פותח את המד שימוש במעבד אני רואה שהוא עומד הכי הרבה על 30-40 אחוז במזמן קידוד איך אני גורם לנצל את כל המעבד ולעבוד יותר מהר?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by ellell,

שאלה. תוכנות אנטי-וירוס או אנטי-רוגלה מעבירות בהסגר הכספת שלהם כל הוירוסים או הנגעים שמצאו בסריקה. האם הם המזיקים יכולים עוד להשפיע וינועו על המחשב כל עוד נמצאים בכספת ולא נמחקו לגמרי? או אין חשש להם.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. האם יש תוכנות חינם ליצירת משחקים פשוטים? כמו למשלAdventure Game Studio

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן אני מחפש תוכנה שתקליט פעולה מסויימת במחשב ותבצע אותה כל פרק זמן מסויים יש לי איזה תוכנה שכל כמה דקות צריך לשנות משהו בהגדרות המשהו הזה שצריך לשנות זה משהו קבוע סקריפט לא יעזור כי צריך ממש להזיז את העכבר בשביל לעבוד עם התוכנה. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשו תאת זה? תוכנה או דרך?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הכל עובד לי מצויין, אבל הסאונד אפילו ב preview כבר, הוא צורם כזה וממש לא מובן משהו לא בסדר, אין לי מושג מה בדקתי כמה סרטים עדכנתי מקודדים

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום התקנתי את חבילת office 2007. ויש לי אותו Groove 2007. הוא הוסיף לי למחשב אופציה של sync. איך אני מבטל את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.