תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שאני גולש אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה מצורפת).. וזה מציק...איך אני מסדר את זה...?? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי כמובן את התוכנות הנדרשות, שזה כולל בתוכן K-lite mega codec pack. אחרי התקנת חבילת הקודקים התחילה להופיע על מספר דקות הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). ההודעה נורא מרגיזה, במיוחד כשאני משחק במשחקים והמשחק יורד לסיסטמטריי בגלל ההודעה... איך אני אמור לתקן אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני נתקל בקושי לעבוד עם התוכנה באתר מסויים עקב חוסר אפשרות להגדיר לתוכנה לחלק את החומר לקבצים נפרדים במקום קובץ אחד גדול. אם מישהו מכיר את התוכנה ויודע למה אני מתכוון, אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מנהלים בבקשה אל תצמידו לי את זה לת'רד הראשי של FF. ההודעה שרשמתי שם נקברה ואף אחד לא הצליח לענות לי שם עליה. מחפש תוסף לפיירפוקס שיאלץ אותו לפתוח חלון אחד בלבד של פיירפוקס. אם נניח אני אלחץ שוב על הקיצור דרך שלא יעשה לי חלון נוסף עם עוד טאבים... שיפתח את החלון הנוכחי בו אני משתמש. ניסיתי לחפש באתר התוספים אבל כל הגרסאות ישנות מדי או פועלות גרוע. אני משתמש ב3.5 תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת להפוך אך ה וינדואס 7 ל MACOS OSX.כמו שהיה פעם ה TRANSFORMATION PACK האם אתם מכירים תוכנה טובה???
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר http://www.nod32.com/ את גרסת הנסיון של התוכנה וקיבלתי את השגיאה הבאה : error occured during communication with nod32 kernel service ניסיתי להתקין גם במצב בטוח מישהו יודע מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לאחר מחיקת קבצים הם עדיין נמצאים על הHDD ובXP נם נשמרים ב C: SYSTEM VOLUME INFORMATION יש תוכנה שתוכל למחוק את כל הקבצים שכבר נמחקו ?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום קיימת ברשותי תוכנה בשם PCBOOK שע"י תמונות בליווי קטעי הסבר מסבירה על חלקי המחשב . התוכנה מאוד טובה ומעניקה לי ידע רב אך תוכנה זאת מעודכנת למעבדים של 400 מגה הרץ ולזכרונות SDRAM מה שמעיד בהחלט על התישנותה של התוכנה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים תוכנה/אתר/מצגת מהסוג הזה שהיא יותר מעודכנת אשמח מאוד לקבל מכם תשובות חיוביות. אני מעוניין כמובן בתוכנות חינמיות כך שאל יעלה על דעתכם לתת לי משהו שאינו חוקי.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
תגידו זה הודעה השניה שלי ולא עונים לי מה זה מעומעמים מה ניסגר יש בעיה לענות לי איזה פרוםםם מוזר
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני גולש באינטנרנט לא משנה איזה אתר nana ,walla פתאום עולה לי הדף הזה: http://publicity.ovh.org/ עשייתי סריקה אם תוכנות ריגול שום דבר לא עוזר.. יש למישהו אולי פיתרון לבעיה?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים פה או בתוכנה, פה נאה לי הפורום המתאים. ראיתי שיש במסנגר אפשרות לשלוח הודעות טקסט (לחצן ימני על אחד השמות-> שלח אחר-> שלח הודעה לנייד), אבל אצלי האפשרות הזאת אפורה (חסומה). הכנסתי את המספר שלי לפרופיל כדי שחברה שלי תוכל לשלוח לי הודעות, אבל גם אצלה האפשרות חסומה. כשלחצתי על הכפתור הגדרת ניידות (או משהו כזה) הוא שלח אותי לאתר של MSN MOBILE ושם לא הבנתי מה צריך לעשות. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהגידלי איך בכל זאת להפעיל את האפשרות הזאת (אם בכלל אפשר). אביעד.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
בעת לחיצה של העכבר על עמוד אינטרנט הטקסט נבחר במקום שלא יקרה כלום לפי מה שאני זוכר זה צירוף כפתורים שצריך ללחוץ שמשנה את זה. לא מצאתי בחיפוש ולא בגוגל תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לכתיבת תוים? [רצוי עם אפשרות לכתיבה להרכבים.] תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מאז שהכנסתי את הג'י מייל שלי ל POP3 והכל עובד דרך הOUTLOOK בקבלת הודעות פיקס ...... אבל כל מה שאני שולח ומצרף קובץ ...(כל קובץ גם טקסט אפילו) הוא מחזיר לי את הדואר חזרה ! כאילו לא נשלח ..אתם מכירים את זה נו ... למה ?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התקנתי את מנהל ההורדות IDM הכל בסדר הוא תותח ומהיר אבל אני לא יודע איך להגביל אותו שלא יוריד לי את כל מה שאני רוצה דרכו.... זאת אומרת שתהיה לי אופציה להוריד דרך הדפדפן גם. ועוד משהו התוכנה משחזרת את הווינדוס כל פעם שאני שם אותה הרבה זמן רשום לי בתקלה שזה BLUE SCREEN תודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם מקווה שהגעתי לאזור הנכון אם לא אז תפנו אותי.. תודה ! בת דודה שלי כתבה עבודה אתמול היא נכנסה אלייה שינתה איזה משהו ומאז הקובץ לא נפתח הוא אומר לה אירעה שגיאה משהו כזה.. אין לי מושג מה עושים במצב הזה. ניסיתי הכל וורד 2007 , 2003 כלום אף אחד לא מוכן לפתוח את הקובץ עשיתי פתח ותקן כלוםםםם העליתי את הקובץ תנסו לפתוח אותו אני באמת חייב את עזרתכם !! תודה רבה רבה http://www.turboupload.com/ivlp0cjp4zrt/עמית.doc.html תודה אנשים !
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה שאפשר להפעיל שתי מצלמות אינטרנט זהות בו זמנית? סתומרת לצפות במה שהן קולטות באותו מסך עם אותה תוכנה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אהלן חברה- אני צריך כמה דברים... 1. גרסה טובה של אי מיול שתעבוד סבבה גם עם low id 2. תוכנת אנטי וירוס ופיירוול טובה שאפשר לפרוץ בקלות תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כיצד מכניסים סרט לפאור-פוינט? פנימה, לא על ידי לינק? כדי שיעבוד בכל מחשב ללא בעייה תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה לאחרונה, כשאני עושה חיפוש בדף אינטרנט בפיירפוקס אז פתאום הוא מקפיד לי באנגלית על אות ראשונה גדולה. למשל אם אני מחפש בדף מסויים את המילה great הוא לא ימצא כלום אם זה מופיע כ Great. עד כמה שאני זוכר זה לא היה ככה אף פעם, מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כאשר הדגש על תוכנה חינמית לא משהו ש"חינם" לתקופה מסוימת כאשר בתאכלס נותן לי לעשות MERGE רק על חצי מה מההרצאות או שממלא את העמודים ב WATERMARKS כל הזמן. תוכנה פשוטה שרק עושה MERGE, כמו כן עדיף גם משהו שניתמך ב WIN7.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מישהו שעובד עם התוכנות תלת מימד שתומכות בפלאש... העבודה לא מסובכת מדי... תשלום נאה למתאימים... (כספי). או לחילופין הנפשה לפי בקשה. נא ליצור קשר איסיקיו: 163879318 מסן: kola2003@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-