עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oded6188,

כל פעם שאני רואה וידאו באינטרנט ומנסה להגדיל אותו למצב של Full Screen, אז האינטרנט אקספלורר מתרסק בלי שום התראה מה יכול לגרום לזה?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  2. אני עובד על 3DMAX9 . בבי"ס מותקנת 3DMAX 7 . איך אני יכול לשמור פרוייקטים עם תאימות לאחור לגרסא 7? -ברוב התוכנות תמיד יש אפשרות שמירה עם תאימות לאחור (וכן אני מבין שיש אפקטים וכו' שזה מבטל-אבל אנחנו עדיין במטלות מאוד בסיסיות כך שאני גם ככה לא מגיע אליהם) - מוזר לי שבתוכנה כזאת לא מצאתי אפשרות לשמור פרוייקט עם תאימות אחורה. עזרה מישהו פליזזזז???

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  3. Started by galCool,

יש לי בעיה שמסביב לכל אייקון יש כזה מין רקע שחור... משיהו יודע איך להוריד את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by topgun,

אז ככה: בתיבת הדואר הנכנס באאוטלוק היו לי משהו כמו מאה+ הודעות. חלק נקראו וחלק לא. עכשיו, אני פותח את האאוטלוק יום אחד, ואני מגלה שמשהו כמו שני שליש (ואולי יותר) מההודעות האלו פשוט נעלמו. למישהו יש מושג אם אני יכול לשחזר את ההודעות האלו? תודה מראש..... נ.ב יש מצב אולי שההודעות נשמרות איכשהו על השרת של הספקית? אני יודע שזה קלוש, אבל בכל זאת....... ->הייתי מברר אצל הספקית שלי, אבל אפשר למות פעמיים מזקנה כשמחכים לתמיכה שם.... במיוחד בשעות כאלו... אז אם למישהו יש רעיונות....

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by mystic,

טוב אומנם הבעיה היא במשחק מסוים אבל חשבתי שאולי זה בגלל שחסר איזה דרייבר או שיש איזו בעיה עם הכרטיס קול. קניתי מחשב חדש, זה המחשב : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5671 וכאשר אני משחק CS אני שומע את כל הצלילים באותה עוצמה (הכוונה, אם יש מישהו שנמצא ממש לידי ומישהו שנמצא רחוק אני שומע את הצעדים שלהם באותה עצמה דבר שגורם לבלבול) למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. שלום חבר שלי קיבל במתנה מצלמת אינטרנט חדשה שמסרבת לפעול בכל מחשב שבדקנו..אבל הבעיה היא לא המצלמה...היא בדריברים.. שמכניסים את המצלמה למחשב המחשב מזהה אותה אבל היא לי פועלת...ניסיתי להתקין את הדריברים ללא הצלחה...כאילו..המחשב מחפש את הדריברים אבל לא מוצא..אבל בא עם המצלמה דיסק אבל יש בוא תוכנה של ניהול תמונות ולא שום דבר אחר.. שם המצלמה: Soc pc camara או CIF singel chip תעזרו לי למצוא דריברים...למצלמה בבקשה \ תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  7. השאלה בכותרת ^^^ תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by TeaTime,

תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by mystikal,

שלום לכל חברי האתר אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל יש לי רשימת קשר עם הרבה מאוד פרטים באוטלוק משהו יודע איך אפשר לגבות את הרשימה הזאת שאפשר יהיה להתמש בה אחרי הפרמוט וההתקנה החדשה? תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by nore0,

בהפעלה של סרטוני QuickTime באתרים עולה לי האייקון הזה http://img19.imageshack.us/img19/5818/quicktimepk0.jpg

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by adfx166,

הורדתי לפני מספר ימים סרט באיכות DVD. איני מצליח להריץ את הסרט מתוך ה- wmp למרות שהורדתי את ה- DVD decoder של nvidia מה אוכל לעשות... האם יש בכלל פתרון בעיה שהצגתי?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  12. תעזרו לי בבקשה יש לי את המשחק של היטמן 3 שהורדתי מביטורנט ונכנסתי ותיקייה אחרי שהוריד את המשחק ויש שם מלא קבצים שאני לא יודע מה לעשות בהם או איך לפתוח אותם. תגידו לי מה זה הקבצים האלה ואיך אני פותח אותם בבקשה! תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. Started by D-M-X,

?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by overload,

כשאני נכנס לפורום דרך הFF אני מופיע כאורח, אם אני מנסה להתחבר הוא אומר לי. אבל ם אני יוצא ונכנס שוב הוא כן יזהה אותי , לפעמים לא פועל גם בפעם השניה והשלישית לפעמים זה פועל ישר בפעם הראשונה....זה לפי המצב רוח שלו. מה אני עושה? נמאס לי לפתוח את ה IE כל פעם רק בשביל האתר הזה.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התכונה שהתוכנות של ADOBE כמו פוטושופ עובדות עם 64 ביט וגם יודעות לנצל מעבדים עם 4 ליבות? תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by udi,

כולנו מכירים את האתרים שמתארים דברים שונים כמו למשל סרטים יש את האתר IMDB עכשיו אני לא מנסה לעשות פרסומת לאתר אבל זה ימחיש את שאלתי שהיא האם יש אתר שבו אפשר להכניס שם של תוכנה והיא נותנת לי מפרט מה התוכנה עושה? תודה על עזרתכם

17. Started by Electric Boom,

המחשב שלי עובד רצוף על 100% ניצול מעבד,אז פתחתי ת'task manager וכשאני סוגר את אחד הscvhostים אני מקבל ת'אזהרה הזאת שהוא הולך לעשות ריסט אבל הפלא ופלא הניצול מעבד יורד ל0-2אחוז... זאת ממש לא פעם ראשונה שזה קרה לי ואני חושד בgaobot הקטע אבל שkarsepsky לא גילה שום דבר... מה עושים???

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by golla,

נגיד יש לי מספר תיקיות ואני רוצה לקבץ כל אחת בנפרד יש דרך לעשות את זה בפעולה אחת ? כלומר להגדיר לו שיקבץ את תיקייה מס 1 ואחרי שהוא מסיים שיעבור ל2 וככה הלאה ? במקום להיות צמוד למחשב ולחכות שהוא יסיים ואז להפעיל אותו על תיקייה חדשה...?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. כותרת. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by mr_m,

את הוירוס מסוג KWBOT אני לא מצליח להסיר, אני מקבל הודעת שגיאה בעת הפעלת חלונות XP כי קובץ בשם CMD32.EXE לא נמצא. את הבעיה לא הצלחתי לפתור באמצעות נורטון, מבקש את חוות דעתכם המקצועית!!!!!!! :

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by assaf181,

שלום לכולם. לא מזמן עברתי לפיירפוקס, ויש לי בעיה די מעצבנת. כששלוחים לי לינק, למשל במסנג'ר, אני לא יכול לפתוח אותו בלחיצה. אם אני לוחץ עליו לא קורה כלום, ואני צריך להעתיק אותו לשורת הכתובות כדי להכנס. הפיירפוקס מוגדר כדפדפן ברירת המחדל. מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by SPONER,

http://www.officedepot.co.il/Product/office-365-personal-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9-%D7%90%D7%97%D7%93 תודה עריכה חח לא קראתי טוב, עכשיו אני יודע שזה לשה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by Goadzilla,

אהלן חברה אני מקווה שזה הפורום המתאים לבקשתי,פשוט לא מצאתי פורום אחר שכן אני רוצה ליצור סרט עם מוסיקה שרובו יורכב מתמונות ועוד כמה קטעי וידאו ניסיתי להתחיל לעשות בווינדוס מובי מייקר אבל האפשרויות שם ממש דלילות ואני רוצה לעשות משהו הכי מקצועי שיש אז אם מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה אני יודה לו מאוד ואם אפשר עם מדריך בשביל התוכנה תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by dudu2683,

הי יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA אתמול שבאתי להפעיל את המחשב ובחרתי במסך ההתחלה את VISTA הופיע לי מסך שחור ומעערכת ההפעלה לא עלתה....ניסיתי לעשות ריסט כמה פעמים אבל זה לא עזר...לאחר הריסטים הארדיסק התחיל להשמיע רעשים מוזרים לאיזה כמה שניות (כאילו הוא תקוע על משהו) ואז זה מפסיק...הביוס לא מזהה אותו..וכאשר אני מנסה לעלות את מערכת ההפעלה מהארדיסק השני (עם XP) המחשב מתחיל להעלות את המערכת ואז מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו...(יש לציין שכאשר ני מנתק את הכונן הלא תקין מערכת ההפעלה XP עולה בסדר גמור) שאלתי האם יש סיכוי איך שהו לחלץ מידע מהדיסק המקולקל??או לתקן אותו??? האם אופציה שלפתוח אותו באה בחשבון(אולי שיחרור מכני יעזור לו)…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by pbl1,

מחקתי את האימיול הישן [בדרך חוקית] וכשהתקנתי את החדש של ליונטוורק אז ברגע שאני מוריד הוא כותב שגיאה באימיול ושעלי לסגור אותו אז אני לוחץ על אישור והוא יוצא האימיול עובד לי בסדר רק אם אין בו שום הורדות אם אני שם הורדות הוא עושה לי את השגיאה הזאת מה לעשות כדי שיפעל לי טוב

• 6 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.