תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את windows media player 11 אבל כשאני פותח איתו סרטים הוא לא מציג את הסרט אלא רק משמיע אותו והמסך נשאר שחור אני יודע שזה אומר שאני צריך להתקין CODEC אבל יש כלכך הרבה ואני נשארתי מבולבל איזה חבילה להתקין? אין אחד שמיקרוסופט הוציאה? (הרי אחרי הכל זה הנגן שלה) תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מחפש תוכנה שאפשר להוסיף אלייה גם שירים וגם קליפים ושזה יהיה בתפריט תצוגה למשל עד עכשיו הייתה לי את התוכנה הזאת: ROXIO CREATOR ULTIMATE והיא יוצרת את התפריט לקליפים באמת היא מומלצת הבעייה היחידה שאי אפשר להוסיף לה שירים בנוסף כאילו היא מאפשרת לי רק את הסוג של קבצי וידאו ולא מאפשרת לי להוסיף גם קבצי מוזיקה. אני מחפש איזו תוכנה שאפשר להכין איתה תפריט תצוגה שבו ניתן להכניס גם סרטונים וגם קבצי מוזיקה.. תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה לתפעול, שאני יוכל לחתוך בה קטעים מסרטון ולהשאיר רק את הקטע אותו אני רוצה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כמו כן אם אפשרות שליטה במאוורר למחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
נמצאו אצלי סוסים טרויאנים בקבצים SMSS.EXE ובקובץ SERVICES.EXE הנוד32 לא מצליח לפתוח את הקבצים כדי לנקות אותם כי הם קבצים פעילים מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב: יש לי בעייה מוזרה בסקייפ: כאשר מתקשרים אלי או שאני מתקשר למישהו, בפעם הראשונה שלאחר הההפעלה של סקייפ, אין קול בכלל. כאשר אני מנתק את השיחה ואז מנסה להתקשר או שהמוען מתקשר אלי בשנית, הקול חוזר. מה יכול להיות הגורם לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אני מחפש אפליקציה לאייפון שדרכה ניתן לצפות דרך סטרימינג בשילוב עם כתוביות. כלומר - להעתיק לאפליקציה קישור מ-YOUTUBE ואז לנגן אותו בשילוב עם קובץ כתוביות נפרד. ניסיתי דרך VLC אבל לא הצלחתי לטעון קובץ כתוביות ולכן זה לא רלוונטי עבורי. **עם אנדרואיד יש אפליקציה בשם BSPLAYER שנותנת לי מענה אך באייפון לא מצאתי אפליקציה מקבילה. מכירים אפליקציה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר אתמול המחשב נתקלתי במסך הכחול המוכר והמעצבן . צילמתי תמונת מסך: ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל ומהחיבורים לפתוח לאוורר ולקרר אותו קצת אבל זה לא עזר כל כך.. אני מאוד יודה למי שיעזור לי כי אני דיי צריך את המחשב עכשיו עם התקופה של הבגרויות תודה, אלעד
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חבריה, עדין אני נלחם באופיס 97,התקנתי אופיס 97 באנגלית אני רוצה להוסיף את השפה העיברית איך עושים זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מבחינתי. אם יש תכנת צד שלישי ששולטת בהגדרות האלה יהיה נחמד. תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן חב'רה, תקשיבו אני מחפש תוכנה להזזת הכתוביות.. אני יסביר למה אני מתכוון: למשל הורדתי סרט והתרגום אליו לא מתאים כי הוא מתחיל מוקדם מדיי או מאוחר מדיי... אז אני מחפש תוכנה שמאפשרת להזיז את התרגום למספר הדקות שאתה רוצה וככה התרגום ישב טוב על הסרט ותוכל לראות אותו עם תרגום בסבבה =] אני מכיר תוכנות שמזיזות אבל רק על המחשב, אני מחפש אחת שמזיזה לצמיתות וכך אני יוכל לצרוב את הסרט ולראות ישירות ב DVD מחכה לעזרה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שבת שלום וצוהורים טובים ... ברשותי קובץ MPG 2 סאונד הוא ב AC3 כשצרבתי אותו ל DVD לא שומעים כלום , שאלתי היא איך אני צורב סרט בפורמט DVD ? תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
התקנתי תוכנת שליטה שאינה תומכת בפונטים בעברית, לאחר ההתקנה הסתבר לי לחרדתי כי התכנה גורמת ללחצנים בתוכנות אחרות הכתובים בעיברית על גבי המסך להפוך לג'בריש ,הבעיה מופיעה בתוכנות שאינן של ווינדוז כגון החייגן של קווי ברק. הגדרתי מההתחלה את כל השפות וה REGIONAL OPTIONS לעברית , ועדיין הבעייה קיימת , אודה לכם אם תעדכנו אותי מה לעשות.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי פופלארית לתיקון שגיאות ברג'סטרי?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוסיף אפקטים בין סרטון לסרטון אני לא מבין מה הבעיה שלי אני מצליח רק להוסיף FADES עזרה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוף כבר נמאס לי :-\ כל פעם שאני מפעיל את הווינאמפ הוא נכבה לי. הורדתי את הגרסה האחרונה, הפעלתי את המחשב מחדש ועדיין הבעיה קיימת. מישהו יודע מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אקי אחרי שאמרתם לי איך להוסיף תרגום לסרט ,חברים שלי נתנו לי רעיון להוסיף תרגום של DVDRIP לדיסק DVD שלי עעכשיו הכנסתי את הדיסק ובדקתי את הקבצים שיש שהם זה בא בקבצים שלVob שאין לי מושג מה זה אבל אני כן יכול לראות את זה עם Nero ShowTime אז יש למשהו מושג איך אני יכול לעשות שהכותביות יתפזרו על כל ה-Vob או שיש אפשרות לעשות קובץ Vob אחד גדול ולהכנייס את התרגום (יסתכלתי באתרים שנתתם לי ,אולי אפשר עם התוכנה- IfoEdit ?
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
יש לי דיסק דיוידי שאני רוצה להעתיק אותו למחשב. עכשיו כל פעם שאני שאני מתחיל לעשות לו גיבוי הוא מתחיל להעתיק אותו לאחרי דקה הבאפר יורד ל 0 מגה, והעתקה נפסקת, התוכנה נותנת לי הודעה שאי אפשר להעתיק. ניסיתי להעתיק דיסק אחר וזה מצליח להעתיק . מה שהסקתי שהדיסק יכול להיות מוגן ואי אפשר להעתיק אותו ... אז אם מישהו יודע מה הבעיה אז תודה מראש ... ואם הבעיה בדיסק שהוא מוגן, איך אני יכול לבטל את ההגנה של הדיסק ???!?!? אז תנו לי פתרונות איך אני יכול להעתיק את הדיסק דיוידי למחשב תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני אעשה את זה מהיר. ה ICQ לא מפסיק להתנתק בזמן האחרון, ואחר כך, אני צריך לקוון אותו להתחבר מחדש. זה קורה רק לי אני חושב. אני פשוט לא יכול לנהל ככה שיחות עם אנשים. מה אני עושה עם זה?
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אוקי אני רוצה פתוח בהתנצלות אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה כי הפורום הזה הוא יותר לחומרה אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים ואני יודע שכאן גולשים אנשים מבינים מאוד יש לי כמה בעיות במחשב -> מערכת ההפעלה האינטרנט שלי לא מתחבר לשום שרת FTP לאחרונה וזה לא קרה לי מעולם הוא עובד איתי מאוד ממש לא זז כמעט וזה די מתסכל אותי העיניין שיש לי חומת אש של יונדוס SP2 וכנראה שעדיין אפשר להכנס עלי למחשב ולפרוץ לי תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי סרט vcd על דיסק ואני לא מצליח לראות אותו באף תוכנת סרטים מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים ,אחד בנפח של 30GB והשני בנפח של 40GB ( שני הדיסקים מפורמטים ב NTFS ) . אני מנסה ליצור Image לדיסק של ה 30GB (מע' ההפעלה ) לדיסק של ה 40GB , אני עולה עם דיסקט איתחול ( win98 ) ו Ghost 7 אני רואה את שני הדיסקים בתחילת ה Ghost אך שאני מבצע את התהליך של from Disk to Image אני לא רואה את הדיסק השני ( 40GB ) כך שאין לי בעצם לאן להעביר את ה Image . אנא עזרתכם ,למה זה קורה ? עם איזה גירסת Ghost עלי לעבוד ?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והגעתי לדף הזה: http://www.memtest86.com/#philo ודפדפתי והגעתי למה כול מבחן אומר הבעיה היא שאני לא בדיוק איזה מתכנת אם כול האלגוריטמים וכו.. מישהו יכול להסביר בקצרה מה זה כול מבחן בעברית פשוטה?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-