עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי כמה סרטונים כאלה וזה מקרטע החומרה שלי אמורה להספיק (ראיתי שזה עובד במחשבים אחרים עם חומרה דומה ) מה "חסר" ?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  2. שמעו אבא שלי ראה סרטון של שמעון פרס בוואלה והיו רואים את זה בצבע כתום כזה עם צבע ירוק מעורב לא מבינים כלום ואני לא יודע מה זה והתקנתי מקודדים מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. אני רואה למטה שזה מוריד אבל זה נעלם לי מהמסך וכל מה שאני רואה זה את מה שמורידים ממני. מקודם המסך היה מחולק לשתיים. איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by meirzx11,

שלום לכם יש לי מחשב מסוג זה כל פעם שאני מחבר דיסק או מקור חיצוני אחר יש לי קריאה שההתקן יכל לביצועים טובים יותר אנא עזרתכם בנוסף התקנתי תוכנת פייר פוקס עקב בעיות עם אקספלורר ולכן יש לי בעיה עם מקודדים כרגע באתרים שנפתחים אין קול תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by X1000P,

איזה תוכנה של הורדות הכי טובה? [Download Accelerator Plus[dap או FlashGet עם יש תוכנה יותר טובה אז תגידו

6. Started by eliil1,

לא יודע למה פתאום לוינרר לוקח שנה להוציא קובץ של גיגה אחד...אפילו של 300 מגה, בדר"כ הוא היה הרבה יותר מהיר =\

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  7. תעזרו לי בבקשה יש לי את המשחק של היטמן 3 שהורדתי מביטורנט ונכנסתי ותיקייה אחרי שהוריד את המשחק ויש שם מלא קבצים שאני לא יודע מה לעשות בהם או איך לפתוח אותם. תגידו לי מה זה הקבצים האלה ואיך אני פותח אותם בבקשה! תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. אז ככה יש לי חבר, שפרמטתי לו את המחשב אז לפני שפרמטתי לו את המחשב אז צרבתי לו את מסמכים חשובים של אבא שלו ברוסית. אז פרמטתי והכל טוב ויפה אבל המסמכים לא מופיעים בשפה הרוסית אלה כתוים חסרי משמעות. מה אני יכול לעשות? או שזה כבר אבוד , התקנתי כבר את השפה הרוסית במחשב. יש משהו לעשות בעניין? הנה דוגמה מהמסמכים http://forums.ort.org.il/files/30/1816254/5419080.zip תודה רבה לכם ולהתראות

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by gambitaw,

הכרטיס מותקן אבל כשאני מנסה לנגן איתו סרטים בפורמטים שונים אני פשוט רואה עיגול אדום על המסך ושומע סאונד. אני לא מוצא שום הגדרת קודק לצפיה או הגדרות אחרות. כמובן ש BSPLAYER מוכיח שאין בעיה בקודקים או בקבצים. יש רעיונות ? תודה מראש... נ.ב. - הכרטיס הוא winfast TV 2000 XP RM..

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  10. הבעיה הכי הזויה שנתקלתי בה מעולם: משתמש ב- kaspersky internet security 8.0.0.506. יצא לי להתקל במילה laureates, וכשניסיתי לגלות מה היא אומרת עם QTL קיבלתי ג'יבריש במקום תרגום. בנסיון לתרגום דרך מורפיקס, קיבלתי דף ריק הנושא את הכותרת gif image, 1x1 pixels. אותו דבר קיבלתי בחיפוש בגוגל. התופעה חוזרת על עצמה גם ב- IE8 וב-chrome. החלטתי לכבות את הקספרסקי, והכל הסתדר. כשהדלקתי אותו מחדש, התופעה חוזרת על עצמה. כמו כן, אפילו כניסה ישירה ללינק הבא לא מתאפשרת כשהקספרסקי פעיל: http://en.wikipedia.org/wiki/Nobel_laureate (מקבלים דף שכותרתו gif image...). איפסתי את הגדרות הקספרסקי אך זה לא עזר. פרט לתופעה הזויה זו, הכל תקין ולא נתקלתי בשום דבר דומה בעבר. אשמח לעזרתכם. עריכה: נ…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. במסגרת נסיונותי לעבוד עם JAVASCRIPT (שפה ממש חביבה האמת), אמרתי, למה שלא ננסה לעשות משהו עם האתר... מה זה עושה ??? ובכן, הקוד הבא, מאפשר לכם לברור האם להציג את ההודעות החדשות בהודעות הפורום בלבד או כולם (ע"י לחיצה כמובן). למי שלא הבין, נגיד שאתם נמצאים ברשימת ההודעות בפורום מסוים, כשאתה לוחצים על זה, הוא ישר מעיף את ההודעות שכבר קראתם מהרשימה. אתם לוחצים שוב, הוא מחזיר אותם לרשימה. איך משתמשים בזה? פשוט עשו NEW BOOKMARK (עדיף ב BOOKMARK TOOLBAR ולא בתפריט), ב NAME תכתבו משהו (TOGGLE OLD POSTS) או משהו שאתם רוצים, ב LOCATION תעתיקו את הקוד הנ"ל, וזהו, תלחצו OK: javascript:(function(){if (document.URL.indexOf(%22http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=%22) != -1…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by Iv0ry,

האם תוכנה אמינה וטובה לניקוי הרג'יסטרי/ניקוי קבצים לא רצויים?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  13. אני רוצה לגבות אותם, כדי שאם בטעות נמחק לי משהו או סתם יש בעיה, לא אצטרך לחפש אותם ולהתקין מחדש אחד אחד אני יודע שיש PLUGIN שעושה את זה, אבל אני רוצה לעשות את זה ידנית. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by omer0777,

שלום הורדתי icq 6.5 וגם 6 ושאני נכנס לicq הכל בסדר ואז שאני נכנס לרשום הודעה לחבר זה נתקע לי עם אתם יודעים אני ישמח כ ל כ ך ויש לי מחשב חזק אז אין שום קשר למחשב

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  15. שלום! כל פעם שאני מקבל אימייל ממקור שלא נמצא ברשימת תפוצה שלי, אז כתובת הדוא"ל שלו מתוספת ישר לרשימת תפוצה שלי. איך אני מבטל את זה? זה מציק משהו לא רגיל!!! תודה L.A

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  16. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי בעיה בקבלת הקבצים מאז התקנת ראוטר אלחוטי של EDIMAX. המחשב שלי הוא זה שמחובר ישר לראוטר. הקטע הוא, שלא כתוב לי כלום כשמנסים לשלוח, פשוט את ההודעה של השליחת קובץ אבל שום דבר לא זז! מה עושים? צריך לפתוח פורט בראוטר? להגדיר משהו אחר בטאבים של ההגדרות איסיקיו? (ד"א עשיתי כבר חיפוש בפורומים ולא מצאתי פתרון ). עכשיו, ההגדרות באיסיקיו מוגדרות כך: http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/Stuff/icq-connections1.png

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by ofer_mat,

לא תוכנה כבדה במיוחד

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by bobby323,

שווה משהו,רואים הבדל, תומך ב powerdDvd ו MP2player

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by aldema,

שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by IlanF,

יש אפשרות שווינאמפ ימחוק מהפליי-ליסט שירים כפולים?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. MSN Messenger ו Windows Live Messenger. כי זה עבודה שחורה לאסוף אותם אחד אחד אחרי פרמוט. תודה, רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by The UnKnown,

אוקיי, יש לי DVD של טושיבה ואני מעוניין להפעיל סרט, אני חייב תוכנה מסויימת או שאפשר גם דרך מדייה פלייר? תודה רבה לכל העוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  23. אני מצטער אם הדיון לא מתאים לפה, אם כך המצב תעבירו... התקנתי משחק מסויים לאחר שפירמטתי את המחשב (win xp) והתקנתי את מערכת הפעלה מחדש התקנתי דרייברים ו-directx9c כמובן. כאשר אני מריץ את המשחק המסויים הוא דורש את הקובץ הבא: MSVCP71.dll ואומר שהוא לא נמצא והמשחק אינו יכול לרוץ. הורדתי את הקובץ מהאתר של ה-dll's ושמתי אותו בתוך windows/system ומתקבלת אותה הודעה. אם זה משנה המשחק המדובר הוא Far Cry והדרייברים הם Catalyst 5.10 החדשים על 9800pro בין שנה. אשמח אם יבוא פתרון שהוא לא פירמוט מכיוון שזה יהיה הפרמוט השלישי בתוך יומיים... בשל וירוס ובעיה נוספת ולכן אשמח לכל ניסיון לעזרה. שוב מתנצל אם התראד לא במקום, ptyahoo.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  24. המפרט שלי למטה.. מותקן לי WINRAR 3.61 או 3.62, לא זוכר בדיוק, לא עקרוני. אני מחלץ 2 קבצים של 3.7 ג'יגה בערך לכל אחד מהם ותראו את המאמץ: *המחשב לא עבד הכי מהר למעשה די לאט אבל לא משהו רציני. *הטמפ' של המעבד היתה כ-5< מעלות מעל טמפ' המנוחה וכ5-6 מעלות מתחת למקסימום, כך שהמעבד באמת לא היה ב100% ניצול. *אין וירוסים, זה קורה ככה גם על מערכת נקייה. *לא קשור לקובץ..לא משנה איזה קובץ אני מחלץ המעבד לא עובר את ה20% בחיים.

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  25. האימיול שלי עבד ללא שום בעיה והתחבר מהר לכל שרת, אבל בזמן האחרון התחילה תופעה שכשהוא מתחבר לכמת מקורות מסוימת הוא מתחיל לאבד אותם בהדרגה ואז מתנתק מהשרת ,ולאחר מכן הגישה לאינטרנט נחסמת לגמרי וצריך להתנתק ותהתחבר מחדש. אני בטוח ב-90% שמה שמפריע לו זה האנטי וירוס שלי KASPERSKY (אני שומע את הרעש שלו שהוא חוסם דברים שאני מפעיל את האימיול). בפיירוול הוא מאושר (אפילו כיביתי את הפיירוול כדי לוודא שהוא לא זה שחוסם ועדיין הבעיה קרתה). כנראה לאחר אחד העדכונים האחרונים הוא החליט לחסום את האימיול כיש הרבה ניסיונות התחברות או משהו כזה...השאלה איך אני מבטל את ההגנה הזאת של האנטיוירוס לגבי האימיול( כי הקספרסקי לא שואל כלום ולא מעלה שום התראה למרות שהוא כנראה חוסם את האימיול) ? או אולי…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים