תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אממממ אם מישהו יעזור לי......אני אעשה לו חתימה יפה או אעצב לו מה שבא לו......רק בבקשה תעזרו לי..... כל התוספת של אייסיקיו 5 לא עובדות לי.....כולל כל המשחקים כמו "מלחמת כבשים",כל המשחקים בממשק של ה-EXTRAZ כשאני מנסה לשחק בהם עם חברים שלי רשום לי את הבעיה הבאה: Cannot Connect To Server,Please Try Again Later. אבל במשחקים שבהם הממשק שונה,כמו דמקה וסנוקר,אני מצליח לשחק,רק בהם,אבל גם בזה יש קצת בעיות,אבל זה פחות נורא... חברה שלי קלטה שכשאני משחק איתה בדמקה אז יש ליד השם שלי סימן כזה של קליטה,והקליטה אצלי תמיד דפוקה כנראה,תמיד הקליטה אדומה כזאת,קרובה לאפס. עכשיו אני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי... ניסיתי להתקין מחדש את האייסיקיו,לבדוק שאין פיירוול.....ולאדע לא מצאתי בעיות...…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מישהו יודע אפיה למצוא את התוספת לWIN98 שמאפשרת להשתמש ב DISK ON KEY? אני יודע שזו מערכת הפעלה ישנה מאוד זה לא בשביל אלא בשביל חבר אני לא בטוח שדבר כזה קיים אולי יש לכל דבר מסוים דרבייר תודה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב שתפקידו העיקרי יהיה עבודה בפוטושופ ושאר כלים לעיבוד תמונה. פתיחתי נושא בפורום מפרטים ושם אמרו להתייעץ הם החבר'ה מהגרפיקה לגבי כרטיס מסך. אני מאוד אשמח לעזרה, מכיוון שאני ממש לא מעודכן בכל המפרטים וכרטיסים וכו' http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400179.0 זה קישור לנושא שפתחתי במפרטים, אני מאד אשמח אם תענו לי שם כדי שהכל יהיה לי בנושא אחד ושהבחור שענה לי שם גם כן יתן את חוות דעתו. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר שלבסוף התקנתי את הוינדוס מדי פלייר 9 התחילה לי בעיה חדשה כל פעם שאני עובר עם הסמן על קובץ שמשויך למדייה פלייר 9 האקספלורר קורס (אני משתמש בW2K) מה אפשר לעשות? אם אין שום דבר אחר לעשות איך אני מעיף את המדיה פלייר 9?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אשמח לתוסף ספציפי שבאמת עובד. והסבר לתפעול. האם Adblock Plus אמור לעשות את העבודה הזו? אם כן אז איך מגדירים אותו? תודה לכם.
-
- 9 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אוקיי זו ללא ספק אחת המוזרות שבהן... ניסיתי להכנס לאיסיקיו ופתאום הוא אומר לי שאנ י לא מחובר לאינטרנט והאיסיקיו לא יכול להתחבר...אח"כ נכנסתי לWIN ME(יש לי שני וינדוסים על המחשב) ואיזה פלא, האיסיקיו התחבר כמו שצריך...אח"כ ניסתי גם להתחבר מהXP לאיסיקיו של חבר שלי....גם הצליח... אז יוצא שהבעיה היא רק באיסיקיו שלי בXP דווקא ביוזר שלי... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
בס"ד שלום עד עכשיו לא הצלחתי להבין מה העניין כשמתקינים את השרת "והוא קובע סיסמה אוטומטית בעליה הראשונה של של המחשב כשרת כשאף אחד לא היה מחובר?" <-- (לא הבנתי את המשפט האחרון ) איזו סיסמה?... שום נסיון לא עזר. למה הוא לא נותן לי לקבוע סיסמה כרצוני בהתקנה? יש הסבר מעשי איך לפתור את זה?...כי כנראה יש לי קשיים רציניים בהבנה. (קראתי הרבה בפורומים וכולם אומרים אותו דבר. ואת כולם אני לא מבין :s05:) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אהלן. יש אפשרות להוסיף פקד, כשאני לוחץ מקש ימני על קובץ, אז בחלון שנפתח בין כל האפשרויות, תהיה אפשרות של צריבת הקובץ. כלומר, שהוא יפתח את הנרו וישים את הקובץ מוכן לצריבה- רק לשים את הדיסק. יש אפשרות כזאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עדיף שגם ידע להשלים את האומן / שם שיר / אלבום... אם צריך. תודה...
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הוא רושם לי שהוא לא יכל להוריד אפדייט בגלל השפה המותקנת במחשב שלי שונה משפת האפדייט מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי קובץ שמחקתי מפלאפון משהו כמו לפני 5 שנים הפלאפון בשנים האחרונות לא היה בשימוש (שנתיים - 3) רצוי שהתוכנה תהיה חינמית.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני יומיים ולא התקנתי ומדבר חריג !! מה אני יכול לעשות ? התופעה קוראת רק באייסיקיו .
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
למישהו יש חבילת פונטים יפים להורדה ? חבילה שכוללת איזה 50 או יותר פונטים יפים ... פשוט פירמטתי ת'מחשב ;D תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא יכול לכתוב בהודעה , זה נחסם איכשהו פתאום , לפני שזה קרה הכל היה פסדר, לא עשיתי שום דבר מיוחד שיכל לגרום לזה, מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שידרגתי את הווינדוס 7 לגירסא החדשה (7100) , ככה שהייתי צריך לפרמט את המחשב. מאיזושהיא סיבה לא ברורה , סטים פשוט מסרב לעבוד. ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש , אבל בכל פעם אחרי ההתקנה כשהוא עושה לעצמו UPDATE , הוא מודיע שהוא לא מצא את STEAM.DLL ואז נכשל בעצם בעדכון , ניסיתי מלא פעמים להתקין ולהסיר מחדש , RESTART וכו'... למישהו יש רעיון איך אפשר להתקין את סטים ושיעבוד ? כי זה דיי חשוב לי..
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.updatexp.com/sherlock-codec-detective.html תהנו
-
בדר"כ אני רגיל שאם אני מסמן טקסט וכותב משהו הטקסט שסומן נמחק. מאז הפעם האחרונה שהתקנתי את וורד, הדבר השתנה וכעת הטקסט שאני כותב מתווסף בתחילת הטקסט שסומן. הייתי רוצה לשנות את זה, ואני מניח שזה לא עסק מורכב (פשוט סימון איזו תיבה איפהשהו באפשרויות) רק שאין לי מושג איפה לחפש את זה - עזרה ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה הפכתי קצת היסטרי בנושא תוכנות ריגול. בעזרת התשובות שקיבלתי כאן לא מזמןהתקנתי את Adaware והיא מצאה כמה וכמה תוכנות ריגול שהסרתי בעזרתה. בתי העירה את תשומת ליבי לרשימת התוכניות שמופעלות במחשב אצלי. מישהו יכול לומר לי אם ביניהן אכן יש תוכנות ריגול? ואם כן איך להסירן? תודה מראש
-
היי לאחרונה נכנס לי משהו למחשב שבכל ריסטארט הוא משנה את עמוד הבית שלי לאתר SUPER SEARCH - למרות חיפושים בSPYBOT ובאיזור הRun ברגי'סטרי - אני לא מצליח להפטר ממנה ... למישהו יש פתרון ?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי FFDSHOW ו Matroska Splitter וCOREAVC והצלחתי לפתוח קובץ MKV בWMP אבל הסרט לא רץ חלק ויש לו תקיעות.. פעלתי על פי מדריכים באתרים שונים אבל זה ממשיך לעשות את זה.. מה הבעיה\מה אני לא עושה נכון?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בחלק מהאתרים יש משבצת חיפוש מעצבנת בטרוף (למשל ב ZAPׂ ) המשבצת מופיע כאשר מקליקים על משבצת החיפוש המקורית של האתר ואז מתחת למשבצת החיפוש המקורית נפתחת משבצת חיפוש נוספת שבה כתוב "חפש באתר חפש ברשת" ומשמאל יש סימן של טוויטר איך מבטלים מסירים לחלוטין !! את התוסף הזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי רכשתי ג'ויסטיק של חברת andgame מדגם andgame DUAL STICK Pro Gamer Controller נהרס לי הכונן DVD ואינני יכול להתקין את הדרייברים שמצורפים איתו האם יש מקום \ מישהו שאפשר להשיג את הדרייברים משם?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת של ה 60 שניות ואחרי זה ריסט ? תודה לכל מי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין אופיס 2007 ל-2010? האם זה משנה גרסת ה-32 הסיביות או ה-64 סיביות?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-